bokat och klart.

Nästan som programet, packat & klart. Hehe, närå skämt och sido! =) Jag har nu bokat hotell för vistelsen i Göteborg med Jessica när vi ska se Håkan the man Hellström. =) Det blev Scandic Opalen. Verkar vara ett jätte fint hotell och jag fick det till ett väldigt bra pris också. Så det känns bra. Nu har vi någonstans att ta vägen när vi kommer dit.

image594

Ska i och för sig höra av mig till Magnusson i mitten på Mars om att bo där hon jobbar istället, Riverton hotell. Om det inte löser sig så ska jag ringa till Rica i Göteborg ca 1 vecka innan och försöka fixa så att jag får personalrabatt. Och jag lovar dig vilken rabatt det är. Gah. Hehe. Men jag hoppas iallafall att få bo på Riverton, för det verkar vara i topp klass. =) Och skulle då också få ett mycket bra pris.
Men det känns iallafall bra att ha det avklarat.
Så kommer jag få min försenade lön från Rica också. Finally. Behöver dom pengarna typ jätte nu kan man säga. Skulle egentligen fått vänta till 15 mars, men jag fick prata med dom så att dom lägger in dom nu eftersom att jag skulle fått dom nu i februari egentligen.
Ska försöka få mig något att äta snart också, tidig träning idag. Gillar inte att äta strax innan träning, man mår mindre bra då kan man säga. Jag tycker bäst om att äta ca 2 timmar innan jag börjar träna. Då har man lagom smält det mesta men ändå inte så att man är hungrig när man ska träna.
Men nu ska jag fortsätta kolla på vänner. =)

det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback