ge mig en resa.

Och det är nu. Usch! Jag orkar inte vara hemma längre. Speciellt inte nu när jag faktiskt kollat på bilder från Sälen och Ayia napa från förra året. Ta mig tillbaka! Sälen blir jag mest påmind av just nu. Inte bara för att det är snart prick ett år sedan jag åkte utan överallt pratas det om Sälen och Högfjällshotellet, eller snarare Högis som det kallas. Galet vad den månaden betyder för mig. Victor ska dit om en vecka, och jag är inte ett dugg avis på honom, nej nej inte alls. Varför skulle jag? Hmprf. Sedan på radion och tv. Såklart, varför bara ett ställe när man kan bli påmind jämt? Jag VILL så gärna åka dit. Alltså verkligen. Den månaden i Sälen var en sådan upplevelse och nyttig resa att det är sjukt. Man fick vänner och erfarenheter för livet ut. Jag ångrar ingenting. Haha och att jag äntligen fick ställa mig på ett par skidor, det måste nog varit det roligaste för hela Sälen att se. Det var en nära döden upplevelse, MEN jag tog mig ner på bättre och bättre sätt än på rumpan till slut. Övning ger färdighet.
Och den där rackarns varma utlandsresan då. Joo, det är ju ändå en resa för sig. Ayia napa är något jag tänker på ofta och saknar mer än så. Erfarenheter och upplevelser även där. Gud vad jag gillade den resan. Så det är defenetivt något jag mer än gärna gör om. Flera gånger om. Och nu när jag har ett jobb så får jag ju pengar. Ska faktiskt spara en hel del som jag kan roa mig för. Dock en utlandsresa krävs ju lite. Men jag VILL verkligen. Och gänget som vi åkte med till Ayia napa var ju guld! Verkligen. =)
Så jag hoppas att slippa tänka och längta för mycket efter något som inte blir av, jag får helt enkelt ta tag i saker och ting kanske? Mjoo. Får se vad tid och pengar räcker till.

image580 

image581

jag har varit i alla städer och letat efter dig...

Kommentarer
Postat av: stina

jag saknar våra underbara promenader vi tog i slutet när solen sken som mest och bäst!!!

2008-02-15 @ 22:22:41
Postat av: angelique

stina: jaa du det gör jag med. framför allt nu när det varit så härligt väder här dom senaste dagarna! riktigt sälen väder alltså...

2008-02-16 @ 00:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback