brist på annat.

Så kan jag väl blogga lite? Haha. Imorgon hinner jag ju faktiskt inte blogga så då gör det inget att det blir ett extra inlägg idag. Eller hur? Det är vad jag tycker iallafall.
Har fortfarande inte gjort något mer än att ha målat naglarna efter panik letande efter lacket. Haha. Jag brukar ALLTID ha stenkoll på mina saker, dom som känner mig vet. Men i det här fallet fick jag panik när jag inte hittade det och blev ganska frustrerad, och vart ligger det, joo längst in i lådan där jag visste att jag lagt det men öppnade inte ögonen ordentligt. Hur dum får man bli? Haha. Nåja, det här inlägget ska inte handla om ett nagellack iallafall. =)
Blev lite mer frustrerad också när jag såg att jag missat Design Simon & Thomas. Älskar sådana program, man får ideér plus att det blir så fint, oftast. Skulle gärna att någon hjälpte mig med mitt rum. Svår möblerat och få ideér. I och för sig har jag och mamma spånat lite om hur det ska se ut och blir det som vi tänkt oss kommer det bli sjukt bra. Haha. =) Men när jag är i farten blir det aldrig som jag tänkt mig.
Och just nu vill jag inget annat än att åka härifrån, liksom bara bort. En weekend typ. Vill ändra på så mycket och förnya, men det går liksom inte. Men kanske får en tripp till Finland i mitten på mars iallafall, alltid något. Komma bort från allt här hemma. Mysigt med bara familjen också. Mamma ska på en klass återträff, så vi vill nog åka med vi också. Fast vi går ju såklart inte på festen. Haha. Så hoppas det blir trippen till Finland. Jag behöver det nu.
Fast det känns så pass fulländat med jobb och allt så känns det som att man behöver det där lilla extra med en resa. Vet inte varför. Känner ni också så?

för jag trodde att jag kunde känna igen, men det kan jag inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback