arbete.

Japp, idag var det jobb. Inte för att det är jätte ansträngande men ändå ett jobb och jag är trött när jag kommer hem. Haha. Jag är inte van helt enkelt. =) Skönt att det bara handlade om 5 timmar, eller aa okej jag hade väl en 30 minuters rast också. Ska köpa kläder imorgon. Haha. Köpte bara en kjol idag som jag ska jobba i imorgon. Måste hitta en tunika, hoppas jag hittar den marinblåa imorgon. Blev ledsen när jag inte hittade den idag.
Iallafall gick det bra att jobba, trots den där jävla värmen. Vi har sjukt varmt i butiken, både vi och kunderna håller på att dö av värmeslag. Ändå har dom "fixat" våran ac. NOG. Dom behöver komma tillbaka.
Därav mitt lite lättare klädval till morgondagen.
Imorgon blir det dock en längre arbetsdag, 10.30-17.30 ca. Helt okej iallafall. Inte som 10-19.30 liksom. Gillar iallafall mitt jobb, det är roligt och så håller man på med kläder. Me liiike! Haha. Och jag kommer vara en fattig person trots lön, kommer ju självklart shoppa upp allt med all säkerhet.
Nåja ikväll är det bara slapp och slö med godis och mina nya favoriter bland snacksen, Skruvar. Gillar ju inte chips och sådant tjafs så nu har jag hittat motsvarigheten. Är nöjd faktiskt. Less fat och lätt saltade, kan det bli bättre? Don´t think so. Dock väger det upp med cola och godis. Haha. TJOCKIS!
För att fortsätta min tjockis-trend så går jag nu och kollar på vänner och väntar efterlängtat efter min middag. Mums. =)
Ska senare se filmen Grabben i graven brevid, som Victor inte sett ännu, så då är det dags. Mys mys. =) Kommer somna som en stock ikväll tror jag. För inte är jag piggare inte. Haha.

men det gör ingenting om dina händer är här...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback