rutiner.

Vi har dom alla. Jag har dom, ganska mycket faktiskt. Men så är jag pedantisk också, så jag vet hur jag vill ha det, med mina saker såklart. Någon annans spelar ingen roll, det kan vara huller om buller om dom känner för det. Nu var det kanske inte sådana rutiner jag pratar om utan mer, vardagsrutiner. Typ, jobb och träning. Nu känner jag mig lugnare med ett jobb och med schema att gå efter och inte bara gå och vänta "jaha ringer dom idag tro?" så nu vet jag ju när jag ska jobba och inte. Det är guldvärt! Speciellt när man gillar jobbet, so far.
Men rutiner är något som alla behöver, till viss del såklart. Jag har nu märkt att jag behöver ha vardagsrutiner och sådant, jag funkar inte annars. Jag har ju alltid levt med rutiner och passa tider så jag är inte hel utan det tror jag.
Måste dock fixa bra matrutiner. För det om något är guldvärt.
Så idag på tal om alla dessa rutiner, har jag inte gjort något alls. Haha. Gick upp och tog med mig Victor till UM i salem. Allt gick bra, skönt det. Och sedan hem för att glo på scrubs och somna, på tok för länge tyvärr. Men nu är jag iallafall pigg till ikväll. För av det här vädret blir man ju bara såå down. Ge mig lite sol åtminstone!?
Nåja, man får väl leva med det som är så länge.
Nu måste jag faktiskt gå och duscha och börja smått göra mig i ordning, eftersom det tar mig minst ett år att välja vad jag ska ha på mig. Haha. Jag är typisk tjej på den fronten. För mycket kläder tro? I think so.
Nu dusch, sedan kläder. Suck.

mississippi kan vänta...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback