väder gör mycket.

Men faktiskt så är det så. Jag blir piggare och gladare av att se att solen lyser, sen om det är varmt eller inte gör ingenting, så länge solen lyser. Men lite värme har ingen dött av. Det har varit så grått och trist dom senaste månaderna så nu får gärna våren titta fram, dom har ju även sagt på vädret att det inte kommer att komma någon direkt jätte kyla. Jag hoppas att jag kan tro på dom. Jag vill tro på dom.
Tog just min promenad, det var jätte skönt faktiskt. Fast jag inte gick mer än i kanske 20-25 min så kändes det behövligt och skönt. Ibland behöver man inte mer än så. Sedan kände jag väl lite också att jag vill börja rensa lite innan klockan är mitt i natten men iallafall.
Det är när man går på en sådan här promenad som jag just gjorde som jag mer än gärna skulle vilja ha en hund. Det är verkligen mysigt att vara ute en sväng och gå om man har en hund som sällskap. Man skulle nog också vara ute och gå desto mer om man hade en och det vill jag. För då kan man inte slingra sig heller.
Därför är det skönt att Victor har en hund som han måste gå ut med, jag följer mer än gärna med. Kanske för att jag är så extremt förtjust i den också förstås.

image584

Casper, överlycklig när vi är ute eftersom han oftast får leka runt en del. =)

Idag ringde dom även från Smycka och sa att mitt halsband har kommit, finally! I och för sig tog det inte så jätte lång tid känns det som. Haha. Skulle ta 4-6 veckor, vilket det säkert har gjort också fast det inte känns som det. Så det ska jag nog åka och hämta imorgon.
Hoppas vid gudarna att det är snyggt men tror det. Det är ett sådant där namn halsband som Carrie i Sex and the city har, fast mitt är i silver och såklart med mitt namn på. Haha. Längtar tills jag hämtat det verkligen!
Nu, rensa lite.

för du var solskenet och jag var ensam...

Kommentarer
Postat av: Maria

ja så härligt med fint väder!
awww vilken sötnos hihi

Postat av: angelique

maria: jaa men visst är det så :) hehe jaa jag vet, super mysig hund verkligen :)

2008-02-25 @ 18:07:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback