från toppen till botten.

Det blev ungefär så när jag kom hem efter att ha sovit hos Victor och varit en snabb sväng förbi centrum för att handla nya strumpbyxor. När jag kommer hem så fick jag en faktura (som jag hoppades var från HM) vilket det såklart inte var, utan en påminnelse. SUCK. Jag trodde att jag hade koll på allt som skulle betalas och var betalt, icke. Så tjoff var det 50kr extra att betala. Visst det är ingenting, men så insåg jag också att jag såklart inte hade pengar att kunna betala den heller.
Så fick vänligt och snällt gå till mamma och säga att jag just idag inte har tillräckligt, så hon fick betala sålänge. Tack mamma! Jag har sådan tur att jag jobbade två dagar på Rica förra månaden, alltså får jag några slantar därifrån på fredag. Det finns nog en gud trots allt. Men just nu känns det hopplöst. Att inte ha pengar är faktiskt ett stort problem och känns mer än vad man faktiskt tror.
Jag som ska åka till IKEA idag med mamma, Victor och hans pappa P-O. Se men inte köpa. För igår fixade mamma med min garderob och strukturerade om mina skor, det behövdes! Så sa hon att vi kunde åka till ikea idag och kolla på ett nytt överdrag till min soffa. Grön är inte riktigt min färg i mitt blåa rum. Sedan är det ju faktiskt ikea och då blir man köpsugen.
Jag är glad över att jag jobbar tisdag till torsdag, dock har jag också insett att det är en nackdel att jobba med kläder, jag köper dom ju bara. Igår köpte jag en tröja en tunika och en tshirt till min lillebror, kärlek till rabatt! Men det blev ju ändå en del. Fast nu är det ju så att jag måste ha lite olika kläder att jobba i med tanke på att jag inte helst får ha andra kläder än Esprit. Svårt om man inte köper. Så jag får skylla mig själv.
Jag måste bli sparsammare, tror i och för sig att det är lättare när man nu har ett jobb och får lön varje månad, om inte annat hoppas jag det. Lättare att se vad man faktiskt har från månad till månad. Eller vad tror ni?
Nu, städning och kanske hinna se lite på vänner. Ska sedan ut på en skön promenad med Victor och Casper. Tack gud för ett fint väder.

kan vi drömma bort den här natten...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback