fredag och ledig.

Jag måste säga att man uppskattar ledigheten verkligen nu när man har ett jobb. Jag har jobbat sedan i måndags och det var mer än behövligt att vara ledig idag, var riktigt mör i kroppen efter att gå så mycket. Jag är ju liksom inte van vid att göra något på dagarna. Men allt har gått jätte bra på jobbet och dom verkar nöjda med mig. Ägaren till butiken (samt Esprit i haninge och gallerian) var in igår också, kändes lite som i Djävulen bär prada när man fick höra att hon var påväg. Alla gjorde det tipp topp och gjorde sig förberedda. Lite överdrivet tycker jag men hon var trevlig iallafall och tyckte jag var en trevlig och mysig tjej. Tackar. Haha. Sedan sa butikschefen Maria igår till mig också att när jag kommit in i det mer och sådant så ville hon nog att jag skulle få ett ansvarsområde. Jag blev glattöverraskad må jag säga, men det låter jätte kul. Skulle vara kul om det blev så, och att hon redan tycker det känns toppen för mig. Haha. =)
Så idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, jag och Victor blev bjudna på fika i centrum av hans pappa. Han hade också med sig sockersöta ungen Alexander. Så vi satt där och pratade om allt och inget. Sedan åkte jag och Victor och solade i Tullinge samt hälsade på Havanna på jobbet.
När jag kom hem började jag ta tag i det där med musik inför imorgon, det är ganska svårt ändå. Men jag har fått bra hjälp av bland annat Cissis pojkvän Alle och Jimmy. Så det ska väl ordna sig vill jag tro. Har också börjat skriva en liten lista på vad som ska inköpas, som bålingredienser och snacks. Det blir nog också bra. Haha.
Fast egentligen det som är viktigast är väl att städa och plocka grejer. Men det har jag inte börjat ta tag i än. Haha. =) Ska börja snart. Ska försöka klura på det där med sängplatser. Det är en del att ordnas med må jag säga.
Ska hämta Stina i flemingsberg imorgon också, typ vid 15 tror jag vi sa. Ska höra med henne lite senare idag om det. Efter det ska vi till skärholmen och kolla i affärer. Jag ska försöka hitta något bra att ha på mig. Alltid kläder alltså. Ändå har jag fått lite från Esprit och köpt lite. Men det räcker såklart inte för mig. Som alltid ska vara värst.

Men ikväll är det hem till Staajn i laget som fyller år. Stort grattis till dig! Så ska dit och äta tårta och grejer. Tur man har Havanna som informerar. Haha. =) För jag har som vanligt noll koll.

Fortsätta med att bränna lite skivor och liknande? Mm kanske det.
Jessica hade gjort en rolig grej också, fixat tröjor till våran Göteborgs tripp, med eget tryck! As coola är dom. Sjukt nice iallafall. Tackar! =) Vi kommer vara snyggast om inte annat, helt egna. =)

this is who i am...


Kommentarer
Postat av: stina

imorgon kommer jag & det ska bli galet kul :D:D

Postat av: angelique

stina: verkligen :D ska bli sjukt roligt!

2008-02-01 @ 18:15:12
URL: http://aangelique.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback