ordning och reda, pengar på fredag.

Om det ändå vore så väl. Inte för att jag har fått några idag, snarare slösat. Men faktiskt på bra saker, enligt mig. Beställde just kokboken jag velat ha sedan den kom ut, Du är vad du äter. Tror att den kan vara till lite hjälp faktiskt.

image579

Eller snarare så hoppas jag det. Behöver många nya ideér om goda nyttiga måltider så jag satsade på att hitta den billigt. För på våran bokhandel skulle den kosta mig 300kr, för att dom nu också var tvunga att beställa hem den. Man kan säga att jag sa nej ganska omgående, den ekonomin FINNS inte. Så nu när jag kom hem så googlade jag på bokus och adlibris. Det var hårfint vilken som var billigast. Bokus var dock billigast men sedan kom frakten och den blev heela 3kr dyrare. Haha. Så jag valde Adlibris trots allt. Inte för att jag är girig utan för att jag redan skrivit in mina uppgifter osv. Orkade helt enkelt inte skriva om.
Bra också att jag fick den för under 200kr, snarare 174kr, LITE bättre än 300kr! Så jag är hur nöjd som helst, snart kanske man fått braiga ideér på goda maträtter. Sedan lär jag inte äta efter bara den men lite iallafall. =)
På tal om mat så ska jag nu snart äta en riktigt god fredags middag med familjen. =) För att tjocka sig ordentligt. Haha.
Sedan ska jag mysa med Victor hela kvällen med snacks, godis och bra film. Mys mys. =)
Ha en bra fredagkväll! =)

men jag tar allt på lek även en hemlighet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback