Grattis Jimmy!

Jaa som rubriken säger så är det ju såklart. Jimmy fyller nämligen 21 år idag, stort grattis till dig! Hoppas att du blev glad för presenten, det var inte så mycket men alltid något. =) Tänk va ett år går fort...
Idag har det varit full fart på mig faktiskt. Vaknade hygglig tid och gjorde i ordning mig i lugn och ro för att sedan åka till Skärholmen och hämta mitt halsband, köpa present till Jimmy samt gå in på Esprit och säga att jag inte kunde följa med på middagen imorgon. Har inte riktigt råd med det nu, trots att lönen kom igår. Men det känns lite halvt bortkastat ändå. Måste försöka spara lite grann. Därför köpte jag mig en tröja på Vero Moda. HAHA. Men är lite osäker om jag ska behålla den. Men 160kr är inte mycket pengar men är ändå lite smått osäker om den är så funktionsduglig som jag vill ha den. Måste testa med lite outfits och se hur jag gör. Troligen behåller jag den. =)
Efter att jag varit runt lite i Skärholmen och kollat så åkte jag till Tumba och hämtade pengar av mamma som skulle gå till kiropraktorn. Kollade på HM och köpte ett förstärkande nagellack, det behövs kan man säga. Och hittade super snygga shorts som jag troligen köper. Har ju faktiskt 20% på HM så det är inte illa när dom bara kostar 198kr. =) Men får se hur jag gör.
Sedan så lämnade jag presenten till Jimmy som jobbade idag i tumba. Och efter att jag fördrivit tiden där så var det dags att åka iväg till kiropraktorn.
Det gick väl bra och man känner sig riktigt mör i kroppen faktiskt. Att inte min rygg blir bra snart.
Så nu ska jag bara vänta tills klockan är 17 och möta mamma i tumba igen. Ska nämligen till optikern och kika glajjor till mig. Uscha. Har ju fortfarande bara provglajjorna hemma men ska nu införskaffa egna. Jag ryser av bara tanken. Men det behövs ju. Speciellt nu när Håkan Hellström boken snart dimper ner i brevlådan. =)
Men först dammsuga rummet. Det blev riktigt snyggt efter igår måste jag säga. Lägger upp bilder senare. =)

och jag gör vad som helst för att få ditt liv att verka bättre...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback