vilken jävla dag.

Fy fan säger jag bara. Jag drömde faktiskt natten till lördag att jag försov mig till kl 17.20. Skulle ju jobba den dagen och vi stänger ju faktiskt kl 17. HAHA. Snacka om att försova sig. Så jag kände på mig att det skulle bli nå galet i helgen. Drömmer tyvärr faktiskt mycket om att det går jätte dåligt för mig på jobbet, eller att jag som nu försov mig. Varför? Självklart så blev det ju hel fel imorse också. Jag var heeelt inställd på att börja kl 11 (vanligaste tiden på söndagar att börja med tanke på att vi öppnar då.) men kl 10.25 ringer Tina från jobbet och säger "Här på schemat står det att du ska börja kl 10?" Jag helt förvirrad och besviken på mig själv att jag inte har bättre koll, stressar iväg och är där 10.45. Var ju ändå påväg till bilen när hon ringde, men iallafall. Vilket jävla skit. Och fan va sur jag blev på mig själv. Nåja, fick ju förklara för butikschefen hur det låg till och hon sa att det var cool lugnt, sådant som händer. Det att jag skulle börja denna ovanliga tid var för att jag skulle lära mig som det heter "plocklistan". Men nu får det bli en annan gång.
Så hela dagen har känts lite märklig faktiskt. Men som tur var gick stressen och förvirringen över efter ett par timmar. Var väldigt lugnt idag trots allt. Nu bara två dagar kvar till lite ledigt.
Så imorgon jobbar jag (har dubbelkollat) 12-18. Egentligen blev det också fel, skulle slutat kl 19 men får nu iallafall eftersom det står på schemat sluta kl 18. Skönt. I need it.
Men nu kvarstår en fråga. Vart är mina pengar från Rica? Känns inte helt ok att ha 117kr kvar på kontot. Speciellt inte när man förväntat sig pengar intrillandes i plånboken. Jag får ringa imorgon.
Nu hoppas jag på lite mat faktiskt. Är väl inte hungrig men, äta bör man annars dör man. Sedan ska jag dö på min säng. Se på film och träffa Victor. Typ.

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig och ta dig långt härifrån...

Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha, stackars oss som måste jobba på helgerna. Men tänk på att vi får OB, vilket betyder att vi kan shoppa MASSOR sen. :)

Postat av: angelique

Emelie: Jaa, det är GULD värt! :D Snacka om mysiga löner vi kommer få sen :)

2008-02-18 @ 19:28:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback