måndag och allt.

Jag la mig och sov sjukt tidigt igår, typ kl 22.30! DET är super tidigt för att vara jag. Sedan kanske en anledning var att Criminal minds började då och Victor promt ville se det, då vägrade jag och somnade. Skönt. Men jag sov ändå nästan 12 timmar, bortsett att jag vaknade till vid 12 inatt av någon anledning men kunde somna ganska fort igen. Fast jag sovit så himla mycket så trodde jag att jag skulle vara pigg och vakna innan mobilen ringde, men ICKE. Jag var dööö trött. Don´t know why alltså. Skumt. Kanske behövde det. Har känt mig lite smått hängig och så. Får absolut inte bli sjuk nu. Och den här veckan kan jag träna alla träningar. Tjohoo! Det var länge sedan sist må jag säga. Och gah vad jag behöver det. Haha. Känner mig så slö när jag inte hinner/orkar/lust att göra det efter jobbet.
Man är verkligen slut efter jobbet. Nu är jag i och för sig så pass ny på det hela att jag fortfarande lär mig nya saker varje dag som gör att jag måste anstränga mig mer. Eller så kanske det bara är så att jag blir tok trött. Who knows.
Såg även lite på mars schemat, fått mer tider, typ 20 timmar extra. Super bra enligt mig. Betyder alltså, mer pengar och mer frihet när man får den lönen, right? Som Emelie kommenterade och sa att vi stackare får jobba hela helgerna men vi får OB också, vilket gör att vi kan shoppa mer. SÅ sant! Haha. =)
Så jag ser det bara positivt.
Nåja ikväll då, även fast det känns som att klockan är närmare 12 än 21 så finns det ju faktiskt tid kvar att göra något. Haha. MEN jag orkar nog inte och lägger mig och glor på vänner. Eller något sådant. =) Kanske Victor kommer ikväll också, hoppas det så man får lite sällis. =) Aldrig fel.
Något som också var toppen idag var när Jimmy*2, Jocke och Hjalle kom in och gjorde livet surt för mig på jobbet. Haha närå, skämt och sido grabbar! Det var skönt att träffa någon man kände eftersom det kom in en kund i halvtimmen typ. Sedan på eftermiddagen kom halva familjen Karlkvist in också, sjukt bra! Dom köpte typ hela butiken och vilket innebar att jag fick massa poäng i tävlingen, TACKAR! =) Leder ganska bra nu.
Sådant kan verkligen förgylla ens dag, framför allt min! För idag var det så sjukt lugnt att man typ dog. Haha. Men det förgyllde min dag trots att den var kort. =) Men imorgon jobb igen.

kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback