nästan klar.

Puh. Det tar på krafterna allt, men nu ser iallafall mitt rum mer ut som ett rum och inte ett stort kaos/bombnedslag. Det är inte riiiiktigt klart ännu men ska väl plocka lite på det sista snart tänkte jag väl. Men imorgon blir det till att dammsuga och städa det sista liksom, för det orkar jag inte idag. =)
Men är nöjd med resultatet so far iallafall. Har allt att tacka mamma för det! Hon är grym på sådant här tjafs. Plus att det går hundra gånger snabbare för henne än för mig. Hon har blick för det här. Så antagligen utan henne hade jag knappt varit halvvägs.
Kan dock inte gå och lägga mig förens jag har fått samtal från Victor. Hoppas resan går bra. Han kommer fram till Sälens by 22.45, så hoppas hans mor hittar honom där. Hehe. Han har nämligen ingen mobil, eller han har men hans abonnemang gick ut igår kväll så han har nu inget att ringa ifrån eller smsa. Så när han har träffat sin mor och sådant skulle han ringa så jag vet att han lever. =)
Känns lite konstigt att vara själv nu i ett par dagar, fast det är skönt på sitt sätt också såklart. Annars hade jag ju aldrig kunnat få undan allt det här som är gjort idag till exempel, vilket är perfekt att ha det gjort.
Så nu är det väl bäst för mig att fortsätta min rensning och förhoppningsvis bli klar.

dom har glömt allt dom saknar på dan...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback