tydligen valborg.

Ja eftersom jag har blivit väldigt tankespridd när det gäller det mesta pga resfeber så har det glömts bort. Kanske tycker jag det är en smula överskattat och inte tycker det är speciellt roligt? Möjligt. Men man får göra det roligt i sådana fall! Right?
Som nu ikväll när vi hade varit i garaget och hämtat våran fin bil och åker förbi Hågelby tänkte jag kläcka ur mig till min bror "Det verkar vara något evenemang på Hågelby idag" Kan man säga, typ valborg. Oops. Ibland är inte riktigt hjärnan med mig. Ganska ofta okej då jag erkänner.
Men nu är det värre än värst.
Jobbade min sista dag innan jag drar idag. Gick ruggigt bra, lite post och skönt område. Nice. Och vädret, vem klagar? Sådana dagar som denna jag inte klagar ett dugg. Eller jo, det kan blåsa lite varmare. Haha.
Så nu drar det verkligen verkligen ihop sig.
Sedan har jag bara varit hemma, vilat och hämtat fin bilen med pappilu och bror min. Allt för att överraska mammilu då det är hennes pärla. Bolaget och inköp av god middag. Mums. Kvällen kan inte bli annat än bra. I hope.







Inte helt fel bil. Buick -59. Mammilus drömbil och hon fick den. Enda bilen av "dom äldre" jag någonsin accepterat.

En riktig mysdag kan man säga. Men stressen kommer mer och mer. Det slog mig verkligen när jag träffade en vän nere i centrum när vi var och handlade "vi skulle ju ses i veckan..?" Ehm ajuste..! Körigt eller körigt? Ungefär. Sorry. Men vill ju verkligen hinna träffa alla som det är planerat. Verkar som min tid inte riktigt räcker till.
Juste ikväll blir det nog Söder som det ser ut på schemat. Är sådär inställd till det dock.

2 dagar kvar.

det finns bara ett enda sätt att brinna upp...

provpackande.

Precis vad som står i rubriken. Jag provpackar. Och nej fan inte det jävla lättaste. Jag hatar det. Lika mycket som jag alltid har hatat att packa. Jag har en lista men det hjälps inte. Det kommer bli för mycket. Att  försöka få med sig så lite som möjligt men ändå det man känner att man behöver under dessa månader, är inte det lättaste. Snarare det mest tuffa jag gjort i packningsväg. Och då har jag bara tagit fram kläderna. Och hunnit ta bort en bra massa. Då har jag inte egentligen tagit fram mycket kläder.



Tur att det inte syns så bra på bilden mitt kaos i mitt rum. And i´m not done. At all.
Nä skjut mig eller låt mig slippa detta iallafall så är jag nöjd. Kan ta sin lilla stund.

Njuter iallafall av dagen och dom "fluffiga kändisarna" som jag och Ackelila såg i stan idag. Haha. Internt internt.

och det rör mig inte alls om det är dag eller natt...


en ledig dag.

Fast den har inte alls varit speciellt ledig.. Haft häcken full som man säger. Sov ganska oroligt inatt, ganska väntat. Men sov ut gjorde jag iallafall. Gjorde mig i ordning och hämtade Ackelila sedan for vi mot tumba c för att hämta mammilus busskort samt köpa en liten present till Sarah. Tullinge nästa och Sarah hjälpte mig med min hopplöst långa lugg. Haha. I know you love me! Jag är nog världens mest jobbiga kund. Hon fick iallafall en present som tack för att hon alltid ställer upp med kortvarsel and stuff. Sedan var det stan som gällde. Min sista shopping tur innan jag drar. Shit shit shit.
Vi började självklart med att käka i kungshallarna. Mmmh så gott! Vi vandrade väl runt i några timmar och fyndade. Kan säga att det är första gången jag går med KORG på HM. HAHA. Snacka om en del småprylar. Allt var inte till mig för att tillägga.
Men nu har jag allt inför resan. Har även lyckats växla pengar. Och dagen är långt ifrån slut.
Nervös som ett as börjar man bli också, gick som ett flipperspel imorse och fick knappt i mig frukost. Och nu när jag skulle växla in alla mynt jag samlat på glömmer jag klantigt nog från alla mina rör som är ca 500kr. Tankespridd och resfeber. Hell yeah that´s me.
Så är det ju också valborg imorgon. Vem jobbar på dagen? Jo jag. Vem har nästan inga planer på kvällen? Jo jag. Men kanske lika bra det. Kan inte tänka på mer då kör det ihop sig kan jag tala om.
Nåja nu lite middag sedan blir det att "provpacka" lite.

3 dagar kvar.

inga tårar har du fällt, inga sorger har du mött...

4 dagar återstår.

Knappt det längre. Och jag har varit kluven idag, otroligt kluven. Det är en smula kaos på jobbet då folk är sjuka and stuff. Så dom ville ha in mig imorgon att jobba. Dock kände jag "njaa har liite mycket att göra imorgon" samtidigt som "jajamensan lite extra stålar har väl ingen dött av" Så dessa tankar slogs och mitt "jag-har-liiite-körigt-imorgon" vann faktiskt. För första gången på sjukt länge. Insåg att det är söndag på fredag så hade inget val kan man säga. Så imorgon är det apoteket, stan med Ackelila och troligen börja packa lite.  Om jag hinner tvätta lite idag vill säga.
För studentskivan blev inställd. Jätte trist för alla som går i den klassen då studentskivan är något ruskigt roligt. Dock är jag ganska lättad då jag är fruktansvärt trött, behöver varva ner, tvätta och umgås med familjen. Kanske storhandla med mammilu, men kanske har tur som slipper och det blir imorgon när allt annat ska fixas. Puh. Kanske skulle börjat i tid?
Då hade jag ju faktiskt hunnit träna idag också. Men väljer att avstå. Tråkigt men sant.
Kul att Anja ringde och förgyllde min dag och kände på resfebern som låg på ca 100grader men svalnat lite nu till ca 85.
En smula stressad.



OM jag drömde att jag reste inatt. HAHA. HELA natten drömde jag om det. Så jävla sjukt. Första drömmen var att jag skulle åka ner tillsammans med familjen O som bott här över vintern osv. Och allt gick jätte bra dock var det bara Anton som reste med mig? Jaja jag är snurrig och det var drömmen också. Andra skulle jag resa själv och hade inte packat och skulle göra det en timme innan avresa. Jo jag tackar. Höll på att missa planet och var inte stressad över det? Haha. Jaja nog om detta.
Små tajt.

alla dansar och jag tänker är du också själv...

det finns inga ord.

Nu jävlar alltså. Nervositeten går i vågor, från magont till sprudlande glädje. Det drar ihop sig. Gillar ändå att jag jobbar ett par dagar så jag inte hinner tänka på det så mycket. Får tiden att gå liksom.
Vet nu hur jag kommer bo och lite sådant där. Vad det verkade som iallafall =) Kommer bli så himla bra tror jag!
Nu börjar resfebern nå sin topp tror jag. Allt bara snurrar i skallen på mig och det är så mycket som ska fixas. Fast jag vet inte vad. Haha. Ja jävligt rörigt är det.
Men bra blir det! Jag åker verkligen snart.



5 dagar kvar.

jag ska gå ut och dansa varje kväll...

tack vänner.

För en fantastiskt kul avskedsfest! Kunde inte bli bättre. God mat som bestod av grillat tidigare på dagen med Jimmy*2, Jocke och Linda, perfekt väder att bara mysa i. Något man kommer sakna att sitta på altanen och ta sig en iskall cider och bara njuta.
Vid ca kl 20 så började det trilla in folk. Johan var först ut. Not suprised. Haha. Och folk kom och gick ungefär fram tills kl 4 på morgonen. Bra musik, jätte bra vänner, gott att dricka och en fantastisk stämning. Vem klagar? Kändes som att alla tyckte det var kul, hoppas det iallafall. Jag hade det verkligen toppen! Höll mig på en sjukt bra nivå också så är inte ens bakis idag. Hur fan det nu kom sig då jag förväntat mig det värsta av helvete idag. Haha.
Fanns dock några som mådde som dom förtjänade idag istället. Behöver inte nämna några namn då dom vet vilka det är.
Eftersom jag har sådana underbara vänner fick jag även lite avskedspresenter (som jag inte hade behövt då alla var där och gjorde min kväll) En buket 10 rosa rosor, en resdagbok jag ska fylla i samt låta andra fylla i under resan, en goodiebag med Cosmopolitan och godis för att kunna gotta mig på planet ner och fick självklart en necessär med reskit som jag behöver: rosa solglasögon med Bratz, bilder på mig och mina vänner, en solskyddsfaktor för barn samt en Hello Kitty necessär som allt låg i. Haha.
Riktigt goa vänner har man! Tack tack tack! Kommer sakna er alla ska ni veta. =)

                               

Och det är inte ens närheten av hälften av bilderna som finns. Haha. Så kommer upp på pixbox och facebook som alltid. Dock får jag se när det dyker upp =) Ni får njuta här så länge.

6 dagar kvar.

nåt säger mig att du blir borta en lång, lång tid...

igår, idag, ikväll.

Gårdagen var riktigt rolig måste jag säga. Synd att det inte blev Snaps eller att Treo Linda kunde komma. Men kvällen blev mer än lyckad iallafall. Hamnade på Gröne Jägaren för käk och intag av alkohol. Matintaget under dagen hade varit väldigt sådär från min sida så det gick rätt upp i kolan. Men natten är ung och höll mig på en bra nivå.
Mycket folk var det också, både på plats och i vårat gäng. En efter en trappade av för att spara på krutet till ikväll. Mycket klokt.
Jag, Johan och Jimmy (järngänget) gick vidare till Göta Källare, men blev inte långvariga. Trötta och fulla var det bara att ta tåget hem. Då mer eller mindre fyllnade jag huxflux till. Haha. Stackars Jimmy. Tjat om mat och ömmande fötter fick han pinas vägen hem. Kan säga att sängen var väldigt efterlängtad.



Hörde jag skål?



Nice kväll på söder.

Idag är en strålande dag och humöret på topp. Ikväll ska det festast. OM det ska festas! Haha. Hoppas alla andra tycker det också.
Är det avskedsfest så är det. Shit, en vecka kvar bara. Kan inte tro det.
Känner att den här kvällen kan spåra rätt hårt. Grabbarna har bland annat köpt, rödvin och skumpa. Nåja. Detta slutar bara på ett sätt, i dimman.
Så in i dimman allihopa! Så mår vi som vi förtjänar imorgon. Puh.

7 dagar kvar.

sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det...

söder ikväll.

Jajamensan, hemleverans av alkohol och nu är det bara att göra sig i ordning för att snart åka mot stora staden och mysiga söder. Den här helgen kommer bli galen. Haha. Grabbarna har inhandlat vin inför imorgon (detta kommer sluta i ett elände...) och ikväll spar vi inte på krutet. Otroligt nice.
Det är vid sådana här tillfällen man önskar att man stannade hemma trots allt.
Inte för att jag tvekar på att åka men självklart kommer man sakna vissa saker. Det är naturligt.
Men nu kör vi! Härlig fredag med intag av alkohol i solen. Kan inte bli bättre.

men stockholm blir aldrig min stad...

åh hääärliga fredag.

Alltså BÄTTRE start på dagen får man ju leta efter! Jag bara sprudlar av lycka just nu. Asapa fint väder, vaknade tidigt, fick spotify av Hajas, det är fredag = in till söder och mysa med ett gäng och Treo Linda. Kommer bli guld. Men det bästa av allt var ju ändå att jag ÄNTLIGEN fått in min lön från K/A. Efter sisodär 4 månaders väntan... Det blev över förväntan. Efter som jag inte jobbade så länge så förväntade jag mig nästan ingenting. Men johodå! Fick mer än 3000kr än vad jag räknat med! Hallelulja moment!
Pengar GÖR en glad, onekligen. Så min utgång ikväll är safe. Fy fan va nice. Måste vara en kompensation för att det tagit så lång tid. Hur underbart som helst. Hundratusen stenar från mina axlar har just lyft. Nice nice nice.
Och min sista utgång på stan ikväll before I left this town. Känns en smula sjukt.
Känslan fanns ju redan där igår då min sista handbollsträning innan sommaren nådde sitt slut. Shit. Så mycket som händer nu alltså. Mycket att tänka på också. Tur att det bara är roliga saker! Tralalala. "Livet leker" Som pappilu sa i telefonen för en stund sedan. OM det gör. I love it.

8 dagar kvar.

jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen...

nää.

Kom på att på tisdag ska jag vara typ överallt. Fast det kan jag ju självklart inte vara. Ska ju jobba inga konstigheter med det, Sofies studentskiva är då (hej jag är jätte gammal....) OCH min sista träning är då (som jag nu inte kan medverka i....) OCH jag missar Lost, sista programmet jag kan se här hemma (OM jag är lite besviken...) JAJAMENSAN.
Men har man lovat att gå på student skiva så har man. Har bara mig själv att skylla, som alltid.
Men det gör inget eller jo det gör det. Att missa träningen suger. För det är så förbannat kul. Får se till att ha kul på skivan istället med ett gäng lammkött. HAHA.
Kanske inte riktigt min grej men vad gör man inte för vännerna.
Det är nu man vill höra "Du är en riktigt kompis" Självklart alltid, i ur och skur.

du kanske aldrig mer är med mig...

resfeber eller bara feber.

Visst jag har mer eller mindre haft resfeber sedan säkert en månad tillbaka. Men det är väl normalt, eller? Igår skrev jag ju om att jag kom hem och verkligen var helt utslagen med min huvudvärk. Det stannade inte där.
Min soffa var min närmaste vän igår. Fy fan. Förkyld och huvudvärk kan jag ta. Fast igår fick jag även feber. Hela kroppen ömmade bara man rörde lilltån. Haha. Så jävla löjlig man känner sig.
Hinkade i mig vatten och gick sedan och la mig. Idag känns det redan bättre och vatten intaget har jag inte trappat ner på. Inte fan tänker jag bli sjuk nu. Har inte riktigt tid med det så att säga. Träning ikväll bland annat och helgen har jag inte en endaste liten luka över till att vara sjuk.
Så nu är det rehab som gäller här hemma. Mycket c vitamin och vatten. Dock om man redan fått symptomen så brukar det vara kört, du är redan sjuk. Men har jag tur lindrar jag det och blir kvitt allting. Jag är inte så dum som jag ser ut alla gånger. Ibland är det värre än så..
Fick samtal från jobbet idag om att jag får jobba måndag och tisdag också. Fantastiskt. Kontot kanske rent av blir lite balanserat. Bättre än att inte jobba alls såklart.
Idag en fantastisk torsdag, bra väder och träning som jag inte för mitt liv missar.
Imorgon fredag och söder med Linda, Jimmy och Johan. Mys mys mys!

9 dagar kvar.

och det gör inte ont om det piskar ett regn eller bränner en sol...

en sådan onsdag.

Jobbet kallade även idag. Men nu dröjer det tills nästa torsdag innan jag vet helt säkert att jag jobbar. Också min absolut sista dag innan jag drar. Får dock hoppas att dom ringer in mig tidigare.
Dagen gick bra, skönt att jag fick området jag trodde. Dock hade jag huvudvärk som hette duga. Illamående pga huvudvärken. Så efter jobbet var det jag som tok kraschade i min soffa för att glo på "Forgetting Sarah Marshall" Ruskigt kul film! Haha. Lite gullig, lite körig och kanske en "par" film. Vad vet jag. Inte någon hejare på sådant.
Han lär iallafall fått jäävligt bra betalt för att visa sig spritt språngande naken. Inte för att jag klagar men ändå. Och inte heller något jag skulle ställa upp på.
Måste ju faktiskt tagga till lite. Är ju redan onsdag och snart helg = mycket att fixa. Kanske ska bli kvitt min fruktansvärda huvudvärk först.
Botas nog med lite "Du är vad du äter" senare ikväll. En till film fram tills middagen kanske? Har jag något annat för mig? Tror inte det. Inte direkt fullspäckat schema. Än.

10 dagar kvar.

och hon går som en studsande boll...

det varierar.

Upp och ner, hit och dit. Ja det varierar hela tiden. Man kan sällan förutspå hur saker och ting kommer vara eller kännas. Jag går som alltid på magkänsla. Idag var det inte magkänsla, idag var det trötthet.
Slog av larmet och så lätt är det att försova sig lite. Inte för att jag kom sent eller så, men bara grejen. Stressa är inte alls jag. Och det kan lätt bli lite fel.
Men det gick alldeles utmärkt idag på jobbet. Har dock aldrig haft så mycket post någonsin under min tid jag jobbat, 200kg! Inte nådigt.
Från att ha 150kg, ner till 50kg och idag 200kg.. Inte sanslöst med post inte. Puh.
Men imorgon har jag förhoppningsvis mindre, iallafall ett mycket mindre område. Om dom inte bestämer sig för att ändra vill säga.
Men jag är nöjd med dagen. Och inte så konstigt kanske. HANDBOLLSTRÄNING ikväll! I loooove it! Shit är verkligen peppad. Och jag slår vad om att bara för att jag är så taggad så kommer det vara typ 4 st där... Typiskt min tur.
Den här veckan kommer nog gå ganska fort ändå. Imorgon onsdag redan. Måste ju för sjutton handla inför lördag snart också. Ooops. Äh allt löser sig med en nypa salt.
Tror det kommer bli skit kul i helgen iallafall! Hoppas alla andra kommer ha samma inställning bara.

och det räcker för mig nuförtiden...

tänk va tiden går fort.

I fredags när jag jobbade och solen sken så kom jag på. Shit. Det är ETT ÅR sedan jag och Jessica gjorde våran oförglömliga tripp till Göteborg. För att självklart se Håkan Hellström på skandinavium och göra avenyn osäker. Och OM vi lyckades! Haha. Våran resa som bestod av ett dygn var heeelt fantastisk.
Allt var bara så där mysigt och perfekt. Och Göteborg. Jag TOK älskar den staden!
Och att ha Jessica som sällskap var verkligen topnotch.
Bo på hotell, gå på stan och äta glass med vännen Linus, göra sig iordning till musiken av Håkan Hellström, 5 mins promenad till Skandinavium, en för jääävla bra konstert man vill bara gråta, sedan kylde vi våran dricka i handfatet efter att ha hämtat muggar med is från korridoren. Sedan var det bara att KÖRA! Haha.
Äh shit det är så sjukt allting.
Så har det redan gått ett år. Det känns liksom som det var alldeles nyss nästan.
Skulle inte tveka om att göra om den trippen. Dock kommer inget slå den första gången. Det var perfekt!
Tack Jessica återigen för den resan =)





11 dagar kvar.

vi kan le, men bara i sekunder...

nedräkning på riktigt.

Känns så himla overkligt allting. Idag på gymmet kom jag i vanlig ordning att tänka på hur nära allt är. På riktigt. Kan säga att det kommer bli mer än roligt i helgen. Hoppas det iallafall.
Och snart kan jag säga att det bara återstår en vecka. I ren panik. Har ju trots allt en del att fixa med nu innan avresa. Som jag för övrigt tänkt "äh jag tar det nästa vecka, jag har ju tid på mig" Nåja knappast. Now or never, ungefär. Inte riktigt men nästan. Haha. Nervös, oh yes!
Idag har jag ingenting planerat, har gymmat ca 1 timme och städat hela mitt rum. Nice. Och solen skiner som aldrig förr utanför fönstret. Dock är det inte speciellt varmt men jag gillar det ändå.
Någon som har lite tips om hur man får lite små dagar att gå? Vet att jag jobbar på onsdag men annars vet jag inte.

Jag har också kommit fram till varför Allan Svensson gillar sitt jobb så innerligt. Det är ju riktigt nice. Kom och tänka på det senast i fredags. Jag trivs med det. Men vet fortfarande inte om det är för att jag vet att jag snart drar eller hur det är. Kan ju faktiskt rent av trivas med det för att det är schysst.
Många underskattar brevbäraryrket otroligt mycket. Men det är bra! Stort plus för min del självklart att man får betalt för att träna. I like it! Visst är det kämpigt och jobbigt men det är väldigt kul. Man springer runt där med Ipoden i högsta hugg och behöver inte tänka speciellt mycket. Förutom på morgonen. Och man slutar när man är klar. Kan inte bli så mycket bättre enligt mig.
Så får försöka tänka på allt det där positiva när dom hemska dagarna på jobbet dyker upp. Hoppas det hjälper.

12 dagar kvar.

jag gick ut en kväll, för att känna lukten av våren...

handboll mitt liv.

Kan inget annat än att säga att handboll är bland det roligaste som finns! Jag älskar sporten och känslan av att få slita in i det sista. Att man tycker det är roligt att springa efter en liten boll och kriga som aldrig förr, det kan jag egentligen inte få ihop. Men jävlar va roligt det är! Och man måste ju inte vara bäst för att tycka det är roligt. Men det är en fördel. Jag har spelat på hög nivå och även på egna villkor. Kan inte säga att något av dom är roligare än det andra. Dom har kommit rätt i tiden helt enkelt. Allt handlar om att göra det magkänslan tycker och känner.
Jag har sagt det förut och säger det igen, jag gjorde rätt som bytte till BK Salem just den tiden för ett år sedan ungefär. Det var helt rätt i min tids plan just då. Värt att trappa ner och inte satsa på samma sätt. För handboll ÄR roligt. Mer än roligt, det är en livsstil. Glädje och gemenskap.
På tisdag är det jag som snörar på mig mina fula handbollsskor och är taggad som aldrig förr. Hoppas verkligen det kommer folk och att det blir en bra träning. Jag har pinats av att inte få lattja handboll under dom här veckorna. Och kommer sakna det när jag drar. I love it! <3









Fotograf Tim.
Bilder från våran sista match och vi stog klara som seriesegrare. Division 3 here we come! Tack tjejer för en fantastisk kul säsong. Nu krigar vi i 3an.

jag har sett dig som en gång stod längst fram...

då återstår 2 veckor.

Nu är det mindre än två veckor kvar innan jag befinner mig i ett land en bra bit härifrån, spanien. Jag försöker ta varje tillfälle i akt för att träffa dom jag vill träffa och göra saker jag inte kommer göra sedan när jag åkt. För skillnad blir det onekligen. Men tanken är lite märklig måste jag säga.
Gårdagen var minst sagt onormal. Att komma iväg väldigt sent till att avsluta hela kvällen på Tb´s. Vad säger man? Det var ju lördag. Och förmodligen sista gången innan jag åker som jag kommer vara på Tb´s.
En kul kväll som började segt. Träffade några nya människor och några gamla vänner. Ja vad säger man? Jag är nöjd med kvällen. Riktigt roligt.
Hör och häpna, hade inte med mig kameran överhvuudtaget och inga kort togs med mobilen heller. Jag måste vara sjuk. Får fundera över mina synder och komma igen nästa helg. För då måste det minsann fotograferas.
Dagen nu då, no idea. En liten film, en liten promenad? Who knows. Klockan är ju bara barnet så jag har ju hela dagen på mig.

Bjuder på en bild från i fredags istället.



13 dagar kvar.

jag tänker aldrig på dig, bara ikväll...

helg underbara helg.

Och vad drömde jag om inatt? Oh yes, mitt jobb. Det är ju fan inte sant att man inte kan få vara utan när man är ledig till och med? Vet att jag låg och tänkte igår innan jag somnade "jaha när ska jag gå upp imorgon då..?" INTE ALLS. Är man en smula störd så är man. Kort och gott.
En riktigt trevlig kväll igår, trots vissa tjafs och sådant. Men men, Johan är och förblir mitt och Jimmys "skilsmässobarn" HAHA. Riktigt kul var det!
Träffade även Jocke, som svinar sig ordentligt nere på Mallis nu. Är man avis, nej då inte alls. Hej två veckor kvar. Längtar, jag? Nej nej inte alls. Jag och Johan gick till Tikiroom där Markus jobbar. Har ju lovat såå många ggr att komma dit och se hur det är. Nu fick jag arslet ur vagnen. Sisodär 3 månader senare.. Sorry. Men nu har jag varit där iallafall.
En helt wierd kväll var det kan jag ju bara säga.



Tror inte den här kvällen kommer bli speciellt normal heller. Fortfarande oklart vad som händer men vissa möjligheter finns ju ändå.
Jag njuter bara av att det är helg, får gärna förbli det ett tag till. Ungefär tills på onsdag för då jobbar jag. Så det är lång helg kan man säga.
Och nu jääävlar drar det ihop sig. BARA 2 veckor kvar nu.. Så sinnessjukt att jag inte ens kan tänka mig det. Men jag älskar tanken.

14 dagar kvar.

jag går igenom löven, som faller ifrån träden...

ge mig lite helg.

Nu tack. Fy fan vad trött jag är. Det är så att ögonen grusar. Hemskt. Men idag var en bra dag trots Vårsta. Kom hem lagom som jag brukar strax efter kl 15. Fick mycket hjälp idag.
Hade gärna svängt förbi skärholmen en sväng också då jag hittade ett par ur snygga shorts i HM tidningen som kom idag. Men man vet ju aldrig hur dom sitter så ville gärna prova. Men min trogne följeslagare dissade mig. Jimmy skulle titta på fotboll och kröka i tuna. Jahapp. Så blev inget skärholmen. En annan dag helt enkelt.
Hela dagen har känts som fredag, skit irriterande då man vet att det är en jävla dag kvar att jobba. SUCK.
Nåja, hoppas på en grym dag imorgon och sluta tidigt och kanske lite stan? I all hast så glömde jag ju skriva igår att jag fick lön. Så går det när man är helt slut. Då kanske jag hinner träffa Jocke som är på besök i Sthlm innan han tidigt lördag morgon pallrar sig till Mallis. Den grisen!
Kan säga att jag somnade STENHÅRT efter kl 21. Pinsamt, jag vet. Skyller på åldern och alla dom timmarna jag hade jobbat.
Men ack så skönt det var. Vaknade en halvtimme innan jag skulle upp dock. Men mer utvilad än någonsin. Och huvudvärk. Sov kanske liiite länge än vad jag normalt brukar?
Solen bestämde ju sig såklart att börja titta fram när jag kom hem! Jävligt onödigt. Hade ju annars varit nice att befinna sig utomhus i detta underbara väder. Fördel att vara brevbärare Svensson när vi inte har regn, rusk och driv is.

16 dagar kvar.

hade en vän med en bil och vi åkte långt bort...

helvetes dag.

Att komma till jobbet likgiltig som alltid då man aldrig vet vad dagen har att erbjuda. Idag skulle jag helt enkelt inte klivit upp ur sängen.. Saken var så klar. Total kaos på jobbet. Hur mycket som helst. Jag hade ett "FETT" stort område jag aldrig gått förut. Och minns att när jag gick ett liknande med knappt någon post (om man jämför med dagens..) var det jäävligt mycket. Då fick jag ändå hjälp med ganska mycket också. Suck.
Jag visste att jag skulle komma hem imorgon.
130kg post och ett gigantiskt område. Och jag var sen. Sen sen sen. Kom ut senare än igår. Hjälpen var utom räckhåll. Inte min grej att ge upp men jag var bra nära.
När jag inte kommit långt alls men ändå fått in flytet och trodde att jag hade koll. Så välter moppen bakom ryggen på mig... Posten låg överallt. Jag ville bara gå hem och lämna allt där. Ringer och får dit hjälp som ganska snabbt fixade allt. BLÄ! Jag visste att detta inte var min dag.
Resten gick förvånansvärt bra, fint väder osv osv osv. MEN jag gick ut från jobbet runt kl 17.30.. Klart sist. Inte jätte pigg av att börja kl 7 ätit frukost innan kl 6 och leva på ett äpple och en mandarin.



Jag som tänkte ta med lunch, fast det har ju alltid gått bra annars och jag är alltid så stressad att jag inte kan äta iallafall. Så imorgon är det jag som tänker ta med mig en billys pizza. Såg ut som jag kommer få ha Vårsta imorgon. Vilket också är mördar pass. Men kan ju ha tur för en gångs skull?
Nu dö dö dö, och vänta på "du är vad du äter" tidigt i säng som fan. Och ytterligare ett tråk inlägg. Sorry.

17 dagar kvar.

jag har inga starka armar att bära dig på...

tisdag som måndag.

Jag blir förvirrad av detta hoppande av dagar, lediga hit och jobba dit. Jätte strulig dag helt och hållet. Vaknar och mår inte riktigt hundra, kvar lite från illamåendet igår. Skit. Men jag stannar inte hemma så länge jag inte spytt. En kille var hemma från jobbet pga just, magsjuka. Jätte härligt att höra att hela tumba insjuknat. Inte konstigt att man kanske får sig en släng av det?
Allt var bara upp och ner och allt gick i ultrarapid. Slutade inte förens kl 16 vilket bara har hänt nån gång under dom två första "inlärningsveckorna" Slut som artist hem och duscha. Tur att Carro var hemma så jag kunde gnälla lite till henne om hur "hemsk" dag jag har. Haha. Och sedan var Jimmy i krokarna och jag slapp cykla tillbaka från Salem. TACK! Haha. Lat jag? Nej nej, hade bara ingen större lust.
Jag som skulle fått köra moppe idag, men icke. Här ska röras på fläsket.
Håller tummarna för imorgon istället. Börjar dock kl 7 då med eftersom det är fortfarande rörigt på jobbet. Hej pengar.
Så idag ska jag kämpa med att få i mig lite mat. Är nojig om det är så att jag åker på det där.
Hej och hå upp och ner vänd dag. Solen skiner iallafall, eller började göra på eftermiddagen. Nice.

18 dagar kvar.

det här har växt i mig, åh så länge nu...

glad påsk på dig också.

Sitter stenhårt och håller tummarna för att slippa ha åkt på magsjuka. Befann mig hos GP igår med Hajas och Danne. Det jag då inte visste innan vi kom dit var att GP inte mådde toppen. Ätit dåligt och haft riktigt ont i magen. Vi åker därifrån efter ett tag pga att han inte mår alls bra.
Och vem vaknar upp med en fruktansvärd magont? Jo just precis, JAG. Trodde det inte var riktigt sant och messar Danne som verkar må bra. Och han nämner även att GP hade blivit magsjuk under natten. Men heja! Jävligt kul då vet jag vad jag har att vänta. Gick och la mig för att försöka sova och vila i hopp om att jag fått för mig allt bara. Icke. Pratade med GP också och kan inte säga att det kändes bättre. Fick i mig lite mat nu och hoppas det förblir att det stannar.
Ska göra allt för att inte bli sjuk. FÖR det kan faktiskt vara övergående, om jag har tur.
Jag bara måste jobba i veckan så är det bara, inte tid ork och lust att bli sjuk. BLÄ.
Nåja, efter allt detta gnäll så kan man ju iallafall glädjas åt att det är söndag fast det är måndag. Jag ska vila och NJUTA. Kanske glo en film?
Fick ju låna Mickes externa hårddisk och på så sätt också utökat mitt filmutbud. Så jag är nöjd. Tusen tack Micke!

19 dagar kvar.

men det äter upp dig när du ligger i din säng...

påskhelg.

Bättre väder och bättre påsk får man nog leta efter. Det har inte varit mycket alls. God påskmiddag igår och har njutit av solen. Visst blir man piggare av fint väder? Jag blir riktigt uppåt. Fast jag borde nog ta tillvara på dagarna mer nu när det drar ihop sig. Men det kommer väl antar jag. En kompis till mig åkte dit imorse. Usch jag är så avis! Vill också åka nu. Fast jag tycker det är ganska bra att jag har lite tid på mig. För paniken smyger sig på lite grann.
Igår var vi hos Micke och Pia. Blev väldigt lugnt för alla, tror att det fina vädret tar på krafterna ändå. Alla var helt slut. Så vid halv 12 ungefär får jag skjuts hem av Pia. Det tackar jag för! =)
Idag får jag väl se om jag kanske pallrar mig mot Hajas där Danne också skulle befinna sig. Fast blir nog att hämta pappilus jobbar bil hos Micke och Pia först då jag lånade den dit igår.
Skönt att man är ledig en dag till faktiskt. Har inte riktigt ork att jobba än. Synd att man inte vore ekonomiskt oberoende så man kunde jobba lite när man kände för det.



Pappilus fina dukning inför påskmiddagen.



Dom heliga glasen. "Buick 1959" Endast framtagna vid speciella tillfällen så att säga.

Tror nog minsann det blir påskmiddag idag också. Jag klagar inte.

20 dagar kvar.

du och jag vi brukade gå förbi alla köer...


inte långt kvar.

Idag återstår det bara 3 veckor innan jag flyr landet mot varmare vidder och Mallis. Vaknade av att jag drömt en lång dröm om att jag åkte dit. Men det märkliga är ju att jag åkte dit dagen innan jag skulle åka på riktigt, mest för att se hur det var och känna på pulsen lite. Man kan säga att  det var som en praktikdag och att jag fick känna på hur mitt liv skulle se ut dom närmaste månaderna.
Super skum dröm med tanke på att jag skulle åka tillbaka hem för att säga hejdå och ta med mig min packning. Bara en sådan sak. Men hela jag fick en verklighetskänsla av den drömmen fast den inte var rätt nånstans.
När jag vaknade så kom jag även att tänka på, shit jag har den här helgen och hela nästa helg på mig att göra typ vad som helst. För helgen som kommer efter det har jag min avskedsfest och då återstår endast en vecka kvar. Hur sjukt är inte det?
Och jag som trodde att jag hade all tid i världen att göra vad som helst. "Äh men jag hinner, tar det sen" Kan snart inte riktigt tänka så. För det drar verkligen ihop sig med storm steg och jag befinner mig snart inte längre i Tumba och tryggheten.
Samtidigt som jag älskar tanken så blir jag nervös. 3 veckor är inte lång tid. Tro det eller ej.



Snart är jag där. På riktigt.

precis som barn som drömmer, kan vi drömma bort den här natten....

va fan hände.

Igår gjorde jag så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Bäddade inte ens sängen. Stort för att vara mig. Glodde på det inspelade Lost med mammilu och pappilu även lite nördvarning då vi såg, så ska det låta. Åt glass och fruktcocktail. Mums. En riktigt nice kväll.
Och vem vaknar INNAN kl 9 idag då? Jo JAG. Har aldrig hänt förut om jag inte måste. Försökte förgäves att somna om i 20 min innan jag insåg att det är bara att kliva upp. Ser det från den ljusa sidan, jag har hela dagen på mig att göra något. Som vaddå? Ingen aning det visar sig.
Men va fan hände? Jag är verkligen uppe med tuppen. Får se vad det får för biverkningar helt enkelt.

21 dagar kvar.

när allt annat här är falskt och fel...


solen skiner och fåglarna kvittrar.

Nu är det vår. Dock är det ju ett par dagar sedan alla andra konstaterade det. Själv har jag inte tagit tillvara på dagen alls. Inte ens en ynka promenad, och det känns helt rätt. Jag var som tur var aldrig bakis och är inte nu heller, men trött som fan. Så har legat och kollat film. Hur skönt som helst! Jag har inte ens lite ångest över att solen skiner som aldrig förr på en blå himmel. Jag är annars en sådan som gör allt för att så lite sol. Det piggar upp.
Ikväll fortfarande oklart, ser inte ut att bli något speciellt. Ganska skönt det också. Det är ju faktiskt bara fredag. Så ingen ångest över att man måste göra massa saker på helgen. Nice.
Kanske ska bjuda på lite bilder från igår. Blev inte allt för många men en del ändå.

                 

Ja lite bilder iallafall. Och jag blir lika glad varje gång som jag själv inte haft kameran utan t ex Johan som är en flitig kameraman. Det blir liksom lite roligare då. Haha. Nästan så man tror att man fått minnesluckor och "men det här kortet tog inte jag..?" Det är alltid så att jag då inte heller har tagit kortet.
Grillat ikväll, MUMS!

när jag bara stannade på mitt rum och såg dagarna gå...

as kalas.

Gårdagen blev som jag trott. Helt galen, men förjävla rolig! Mår inte som jag förtjänar idag (!) Jätte märkligt. Jag borde krama kudden hela dagen men icke. Skönt dock då jag förväntat mig det värsta.
Kul att äntligen träffa den mystiske
Robin som jag haft kontakt med sedan innan Ayia napa. Trots försök och tillfällen på samma utlandsresa och kryssning. Bättre sent än aldrig har jag hört? Och det verkade inte som vi aldrig träffats, det är så det ska vara.
Så får ju tacka att man blev dit manad. För jag hade riktigt kul och träffade lite kompisar från Tumba som jag hängde med i yngre dagar.
Kort och gott, kvällen var ju minst sagt lyckad. Inställningen gör allt. Laddade hemma med lite Håkan Hellström och fortsatte hos Jimmy med min Captain morgan och cola. Kunde ju inte blivit bättre.
Nu frukost dagen är ännu oklar, men skulle inte förvåna mig om man är på´t igen.

22 dagar kvar.

livet förändras, var jag än går...

restarted.

Japp då kände man sig lite piggare iallafall. Vilade till filmen Goal somnade dock inte vilket nog hade varit en bra idé. Men jag är en för rastlös person och när jag vet att jag ändå bara har tid att ligga där en timme kan man lika gärna bara glo på filmen. Men skönt var det och jag tror det behövdes. Var fruktansvärt trött och hade huvudvärk. Så nu känns det 1000ggr bättre. Nice.
Klar för lite festligheter ikväll! Nja inte riktigt, kom just ut ur duschen så har en bit kvar. Men närmare än någonsin. Lite pizza på menyn ikväll, eller om jag kanske tar en salladsrulle? Har inte bestämt mig.
Kan nog bli en kul kväll ikväll tror jag. Har man rätt inställning så funkar allt. Nästan det omöjliga. "Allt går bara man vill" eller hur är det man säger? Haha.
Iallafall så ska jag göra mig i ordning för lite party. Klädproblem som alltid såklart.
Hur ser eran kväll ut då? Det är ju faktiskt röddag imorgon alltså, ledigt för dom flesta kan jag tro.

och jag tror vi måste starta om på nytt...

skärtorsdag, ingen halvdag här inte.

Många är antingen lediga idag (min pappilu) eller kör halvdag på nå vis. Inte jag inte. Brevbärare vet inte vad det är. Posten ska ut så är det bara. MEN alltid lediga röda dagar. Så helt ok. Dock försvinner lite pengar där. Nåja jag trivs med det. Sedan vet jag inte om jag trivs med det för att jag vet att jag åker snart eller för att det för en gångs skull är ett helt okej jobb. Det får jag ju aldrig svar på. Om jag nu inte fortsätter när jag kommer hem vill säga utan några äventyr. Då blir det nog genast lite tråkigare.
Blev mycket fundersam idag. Vilket skit vi egentligen lever i. Eller snarare gör att vi lever i. Eftersom jag fick åka hiss mycket idag då den delen av Tumba består av det där man delar. Så fick jag ju även se kvalitéerna i dom. Och nej inte alls för trevligt. Dock i vissa mycket fräschare. Och säkert mycket fräschare än i Södertälje där jag delat förut också. Alla ställen har självklart "finare" och mer underhållna ställen och tvärtom. Och visst slutar man att göra iordning när allt ändå bara förstörs. Men det är så trist att det alltid ska vara så.
Kan man inte bara låta saker och ting vara utan att hålla på och förstöra? Jag har aldrig insett vitsen med det. Gillar när det är nytt snyggt och fräscht. Men man slutar nog bry sig när det aldrig får vara så.



Dom har iallafall försökt göra snyggt men ändå förstörs det. Hur hemskt är inte detta att se jämt? Man blir ju inte direkt gladare.



Detta står på lappen:
va! äckliga så hela tiden kiss eller BAJS. Den är hissen inte toalett. Tack.

Alltså allvarligt? Det är inte ens en offentlig hiss utan till massa lägenheter man inte kommer in i om man inte har en kodbricka. Då är det alltså folk som bor där som gör så? Jag har ju valt bort mina områden att flytta till för länge sedan. Och detta var ett av dom som rök först.
Ni kanske förstår en av anledningarna?

23 dagar kvar.

när morgonen skriker nej...

vem fan gav mig tröttheten.

Redan igårkväll kom det och jag var huuur trött som helst vid kl 21. Okej att jag börjar bli gammal men det där var väl att ta i. Jag hade ju inte ens jobbat igår. Löjligt.
Och inte var jag piggare imorse trots att jag somnat strax efter kl 22 då vi spelade in Lost och ska se idag istället då deras tid är så satans sen. Hatar tv4 för detta!
Jobbade på bra allt gick som smort, fick moppe istället för cykel och det var guldvärt. Och jag märkte inte ens att dom gav mig 12 extra portar utöver den vanliga rundan pga olika anledningar idag. Haha. Är man lost så är man. Tyckte det verkade lite konstigt att dela så mycket nere i Tuna men körde på. Tur var väl det. Dom bara skrattade åt mig när jag kom in och sa att jag inte märkt något.
Hem kasta i mig lite mat och gymmet. Hade givit mig fan på att jag skulle dit idag oavsett vad. Nästan en hel timme och knappt en enda kotte där. NICE. Men fruktansvärt tomt utan Angelica. Blä.
Huvudvärken jag känt av när jag klivit upp visade sig dunka på extra när jag bestämt mig för att gymma. Inte så himla kul.
Tröttheten och huvudvärken tror jag går hand i hand, men vad beror dessa på? Inte lika mycket sol som förut? Haha, i wish.
Så idag vill jag bara lägga mig och sova, gärna redan nu. Men det kan jag ju inte. Så lite Lost ikväll äntligen och bara chilla. Måste vara pigg imorgon då det vankas utgång! Haha. Synd att man jobbar som en vanlig dödlig. Måste nästan hinna med en powernap imorgon.
Kan bli rätt jobbigt annars. Haha.

24 dagar kvar.

det var så mörkt, den kvällen jag gick hem...

before and after, ego.

Jag var ju idag och fixade mitt hår, eller jag färgade och klippte lite. Inte mycket då jag trivs i långt hår. Sarah gjorde som alltid ett mycket bra jobb och jag är nöjd och ljus igen i takt med att sommaren närmar sig. Hon valde bra färger som vi tror kommer se snyggt ut senare i sommar också när mitt hår kommer få utsättas för myyycket sol. So I like it!
Tänkte bjuda på en före och en efter bild. Dock är ingen av dom speciellt rättvisa men aja (i hårets syfte, resten får ni ha överseende med). Ni ser skillnad. Och Jimmy hade inte sett det om han inte ringt när jag satt där och talade om det för honom tidigare idag. För det ÄR skillnad. Eller är det bara jag som ser eftersom jag ser mig själv i spegeln varje dag? Inte med roande min alla gånger kan jag ju tillägga.



Before. Mycket mörkt och förmodligen rätt risigt.



After. Klaga inte på kvalitén är ingen hejare på att ta kort på mig själv direkt. Men ljusare och Sarah kirrade håret med lite grejer därav inte lika lockigt som på bilden innan.

Så måtte det nu hålla över sommaren. För jag kommer inte våga klippa eller färga någon annanstans än hos Sarah. Hon är min alldeles egna idérika frisör. And i love her. Så tackar återigen för hjälpen för det fantastiska jobbet. Tack tack tack!

möt mig där båtarna rullar ut, senare idag...


ny blogg design.

Och allt har jag självklart att tacka Cissi för. Hon har uppdaterat den befintliga designen som jag var så nöjd med men nu en lite nyare touch av det hela liksom. Lite magaluf tema på det hela, vilket var meningen. Vattnet och det. För att ändra på den helt vill jag då rakt inte. Är galet nöjd. Hon kan sina grejer helt klart. Lite ny stil på texten och så. Som sagt bara en liten update av det som varit.
Så kan inget annat än vara nöjd med det.
Det kan lätt bli så en riktigt slappar söndag och nya idéer. Typiskt oss och framför allt Cissi. Har man nytänk så har man.
Så tack ännu en gång för en grym design på min blogg som gör det roligare att skriva i den!

25 dagar kvar.

var det den store poeten som hon var förälskad i...

lördagens bravader.

En lördag jag inte förväntade mig något ifrån då det såg mörkt ut på "hitta-på-något-kul-en-lördag-kväll" sidan. Grabbarna skulle kröka och kolla på fotboll på 4an, Hammarby var i farten. Jag kände inte alls för att göra något sådant. Gillar att kolla på fotboll men allsvenskan på tv kändes inte lockande en lördag.
Följde med familjen till Gustavsberg för att fira pappas kompis fru som fyllde 40. God mat och fika självklart massor av skratt när dom sätter igång.
Strax innan jag åkte frågade 
Cissi om inte vi kunde hitta på något, t ex en drinkkväll. Jag bara älskade idéen och var på direkt. Bestämt och klart, hemma hos mig efter Cissi slutat jobba samt jag var hemma och hade käkat.
Sagt och gjort Cissi kom över med allt hon ägde och hade och för en stund trodde vi att hon skulle flytta hit. Iallafall över natten. Åkte till ICA och köpte ingredienser att blanda med. Blev två vändor då båda totalt glömde borta dom frusna jordgubbarna. Men sedan var det på med droppkorkarna och börja blanda.

 

Drinkkvällen kunde ju bara sluta på ett sätt. Skratt skratt skratt. Och framför allt få nöjet att blanda fantastiskt goda drinkar. Lite av en praktikkväll för min del. Inför vad som kommas skall.
Så efter kanske 3 drinkar så trillar Jimmy, Johan och Carro in till mig också. Då dom blivit övergivna av resterande gänget. Och inte långt efter får jag ett samtal från Treo Linda och även hon kommer till mig. En riktig drinkkväll med andra ord.
Så långt in på natten blev det musik, drinkar, skratt och massor av prat. Låter väl inget annat än lyckat va?

   

Senare på natten kom även min lillebror ner och joinade när Johan och Carro farit hem. Just som vi hunnit gratta Johan på födelsedagen. Haha. Kul födelsedag, nykter och dan.

   

Så visst ser det bra trevligt ut? Självklart, det var ju vi som var i farten. Och det var grymt kul! Hade gärna gjort om det massa gånger. Dock blir det nog ganska svårt nu när jag åker snart..

kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen...

solen gav mig skrivtorka.

Det stämmer inte alls egentligen. Men det låter bättre. Det har snarare varit fuuullt upp hela helgen så det fanns helt enkelt inte tid för att blogga eller ens sitta vid datorn. Eftersom det var bara roliga saker jag var upptagen med så gnäller jag inte. Snarare ska jag uppdatera er med vad som hänt. Dock blir det nog i flera inlägg då det är en del plus bilder.
So I start with friday.
Jag och Carro bestämde oss för att traska upp till Jimmy där grabbarna bestämt sig för att kröka och spela rock band. Och eftersom både hon och jag skulle senare mot stora staden så blev detta vårat förkrök innan vi begav oss. Hela kvällen var en smula galen.
Efter grymt kul förkrök och man fick i sig en del plus att vi skjutit på att åka in med en halvtimme så var det bara att åka. Jag och Carro var som man säger "väldigt runda under fötterna" Jag vidare mot Söder och Carro centralen för att möta upp sina vänner för att skaka rumpan.

   

Själv mötte jag upp mina underbara pitevänner, Anja och Hanna. Dom hade fått tillökning så jag var ganska solokvist med att vara Sthlmare, I STHLM(!) Kändes ganska märkligt att vara ute på Högbergs och alla som man hänger med snackar norrländska. Haha. Men så jävla kul hade jag!
Denna helg var det inte bartendern där som kände igen mig utan snarare vakterna innan man går in. Jag alldeles beredd med legget för att kliva in så säger han "nää men vi känner igen dig, det är bara att kliva på" så öppnar han dörren. Chocken spred sig lite och jag lite förvirrat går in. Vad hände? Haha. Och jag kom ju liksom dit själv? Nåja, tackar och tar emot. För SÅ ofta är jag inte ute.
När det närmade sig stängning tänkte vi gå till Patricia, men där var det minsann 23. Så vidare ytterligare till Skeppsbar, några för unga? För fulla? Fick aldrig riktigt veta. Men vi bestämde oss för mat när det kändes lönlöst att gå vidare.

 

Dock kom jag hem kl 5 på morgonen iallafall. Detta tackvare massa roliga konversationer med dessa norrlänningar och väntade på Hanna. Osv osv. Man kan sammanfatta kvällen med ett stort skratt! Himla kul!
Synd nu att tjejorna har flyttat hem till Piteå igen. Kommer sakna dom, men inget säger ju att man kan hälsa på varandra. Right?

26 dagar kvar.

jag har gått på knä så många år i den här staden...


härliga fredag.

Varför har jag känslan av att jag måste hinna med så mycket som möjligt idag? Jag har ingen egentlig panik som jag vet iallafall. Mer än att hinna träffa Hanna och Anja. Men om det inte skulle bli av ikväll skulle vi ses imorgon. Så vad är problemet? Och Jennie skulle höra av sig när hon var klar med det hon skulle göra. Vi skulle ju bara ta en promenad, inte direkt så det tar hela dagen?
Annars har jag absolut inget annat planerat i helgen vad jag minns. Jätte märkligt. För inte kan jag väl bli SÅ stressad över att det är en månad kvar. För det är ju ändå en månad. Jag hinner.
Mitt och Angelicas sista gympass gick av stapeln idag iallafall. Innan hon är en gris och åker till Bali i 3 veckor. Men lite hinner vi träna tillsammans när hon kommer hem så det är ju bra. Så nu blir jag solo igen. Fan. Någon som känner sig manad att joina mig på Salems gym?
Mycket frågor och funderingar är det. Blä. Sitter och pluggar som ett litet djur, eller ja inte just nu eftersom jag tog mig en välförtjänt "bloggpaus". Rensa hjärnan lite. Tankarna står ju knappast still när jag pluggar.
Är fortfarande kluven, med till Högbergs ikväll eller stanna hemma? Jag bestämmer mig i sista stund sen, lika bäst det.
Så det känns lite rörigt i skallen kan jag minst sagt säga.
Äsch det som blir det blir resten får vara.

29 dagar kvar.

pulver hjälpte mig verkligen, skriv det här i tidningen...

1 månad kvar, bara.

Så sanslöst att jag inte kan tro det. Som ni såg i tidigare inlägg så är det ju bara 30 dagar kvar och inget annat. Jag är lite efter i huvudet när det gäller att räkna. Kan man skylla på att man är vänsterhänt? Har hört att dom som är vänsterhänta har vissa delar i hjärnan som saknas. Jag tror inte på det ett dugg. Vi är unika, och dom mest fantastiska personerna som finns! Därför är vi mycket färre än alla högerhänta. Haha.
Jag kan inte fatta att jag inte är i Sverige om en månad. Och då blir jag borta bra länge. Ouff. Tanken är tuff på alla sätt. Jag har nästa vecka och veckan därpå jag vet att jag ska jobba. Sedan är det bara 2 veckor till att spela på. Hur sjukt är inte det? Kan tyvärr inte få in det i hjärnan för att det är så sjukt.
Blir lite ledsen av tanken hur mycket jag missar här hemma som jag vet att jag tycker är kul. Mysiga sommardagar i stan, med eller utan alkohol, mini utflykter, grilla och sitta på altanen, åka i fin bilen buicken. Men visst jag missar vääldigt mycket men kommer uppleva mitt livs äventyr. Så jag ångrar det inte. Och jag vet att jag inte kommer ångra det heller.
Många tankar flyger runt såklart. Ups and downs as always. Det får man leva med och så kommer det alltid vara.



Snart är jag tillbaka.. Tiden drar ihop sig. Ju närmare det blir desto snabbare går tiden. Iallafall känns det så.

och jag säger du måste vara blind...

därför är jag inget mattegeni.

Jag har sedan jag var liten och gick i mellanstadiet hört att jag behöver lite extra hjälp med matten i skolan för att orka hänga med. Är det något jag alltid fått kämpa med så är det den där förbannade jävla matten. Jag hatade den över allt annat. Det gick liksom bara inte. Men lyckades av någon jätte märklig anledning alltid klara G genom alla åren. Jag förstår inte hur jag lyckades men det gjorde jag. I högstadiet dock kämpade jag som ett litet djur då min/mina lärare inte riktigt var på min sida och hade bestämt sig för att inte alls gilla mig. No matter what. Så hur mycket jag än kämpade fick jag det emot mig. Men jävlar ändå ett G fick jag. Och var mer än värd det.
Gymnasiet då. Jora matte A light tror jag minsann vi hade. Kan inte varit en grad högre. Inför slutbetygen hade jag inte riktigt godkänt ännu, men jag och min stora käft klarade det iallafall. Don´t ask me how, för jag vet verkligen inte.
Så trots alla förbannade motgångar och allt kämpande så slapp jag gå sommarskola som dom sa att jag behövde. Tur i oturen hela tiden. Hade jag gjort tester skulle dom garantera mig, dyskalkyli (sifferdyslexi) men några sådana gjordes inte då jag inte hade någon lust att genomgå sådana. Mitt jävlaranama skulle göra att jag tog mig igenom det iallafall. Vilket nu också visar sig ha gjort bra. Men det tog på krafterna. Så här i efterhand kan jag fortfarande undra, hade det hjälpt mig något att få det bekräftat eller hade det varit detsamma? Who knows.



Det jag skulle komma till i slutändan efter ett förjävla långt inlägg iallafall. Är att jag tagit fel på över 10 dagar när jag ska åka. Alltså räknat fel. Jag vet ju att det är 30 dagar på en månad på ett ungefär och idag är det ju en månad kvar. Och jag har varit fundersam, är det då inte 30 dagar kvar? Så jag dubbelkollade idag och dubbelräknade. Visst hade min kvinnligaintution sagt rätt. Jag har räknat fel på 11 dagar. Hej och hå, så det kan gå. Men nu fick ni säkert veta något om mig ni inte visste förut. Det var väl kul?

ALLTSÅ 30 dagar kvar och inget annat.

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...

tänk att sluta så.

Sitter i vanlig ordning och kollar på, du är vad du äter på 3an. En tjej som är lika gammal som mig vägen ÖVER 140kg! Heeelt sanslöst. Att få se verkligen allting hon petar i sig, mer än 400 chokladbollar på ett halvår är bara en pytte del av allt. Jag satt nog mest och gapade när jag såg allt och fick höra hur det stod till.
Tänk om man skulle behöva sluta så?
Det finns inte i min värld. Jag är livrädd för att bli överviktig och har inte insett det förens för något år sedan då min träningsdos minskade kraftigt. Innan när jag tränade massor och nästan varje dag i veckan flera timmar om dagen var det inga problem att göra av med energin man stoppade i sig.
Nu är det annorlunda. Jag måste kämpa.
Fast jag tänker inte ge upp, nu gäller det verkligen för mig att tänka på vad jag stoppar i mig och när. Samt att röra på mig. Nu känner jag inga problem med det eftersom jag tränar varje dag igen och trivs så himla bra med det. Att träna och röra på mig är min grej. Så att stå som vinnare i vikttävlningen kändes bara som en puff i rätt riktning. För jag hade inte förbättrat mig mycket. Men jag vill förbättra mig.
Så länge viljan finns är inget omöjligt.
Hur är det för er? Jag tror att man har lättare att gå upp i vikt också ju äldre man blir men för det inget att skylla på. Sund hälsa är viktigt för alla.



Fortfarande inte blivit lurad. Håller tummarna för min enda kandidat undviker att försöka lura mig. För han är nog den enda som skulle lura mig till månen och tillbaka. Hur sjukt är inte det? Så Jocke min vän, låt bli. Tur att han är i Sälen iallafall så risken minskar.

när alla clownerna har gått från jobben...

1a april.

Har ni blivit lurade? Man kan säga att jag blev det lite grann imorse av tv4 och vädret. Såg ni det så vet ni vad jag pratar om. Orkar inte ta storyn här. Men blev inte så farligt lurad iallafall.
Skönt so far. Har dock inte kommit på något bra att lura någon annan med vilket jag tycker är synd då det är förbannat kul. Skadeglädje den enda sanna glädjen.
Har varit så jävla effektiv idag så det är stört. Promenad till centrum då jag inte hade bilen idag eftersom pappilu började jobba. Fyllde i tatueringen, mötte Carro och Angelica, gymmade en timme, gick till Rönninge för lunch och lång fika i solen. Gick från tumba c efter det. Hann väl knappt hem och vända innan det blev en lång promis med Cissi på ca 45 min. Så jävla skönt! Mera sådant. Jag är taggad på allt.
Jag står även som vinnare i vikttävlingen! Tackar tackar! Haha. Dock tror jag att om man ser mig om en månad så kommer jag vara fit som få. Eller något i den stilen.
Planering av min avskedsfest är i full gång och datum och vissa utskick klara. Nice. En månad kvar nu. Eller imorgon är det de. 2 maj åker jag.
Allt är så sjukt. Så blir jag även lämnad av våra nerlånade pitebor i helgen, så kanske ska haka på ut för att umgås lite. Kommer kännas jätte konstigt att inte ha dom som nästan grannar. Vad ska jag ta mig till? Haha.
Nåja, ingen har sagt att det är omöjligt att hälsa på varandra. Dock en smula svårare då det tar lite längre tid än 3 min att gå då. Men försöka duger.
Ska alldeles snart träffa vännen Bonelli också. Mys mys. Blir väl att prata bort ungefär hundra år som vanligt.

42 dagar kvar.

jag steg och föll med skjutna vingar...