ändrade planer.

Kan även hända den bästa, och även den som hatar att planera. Me. Jag är typ sämst på att planera, eller kanske inte sämst, men jag gillar det inte. Känns mycket skönare att ha dörrar öppna, gillar att vara spontan. Självklart vissa grejer måste man ju planera förstår väl jag med men överlag så är det skönast att bara köra.
Som igår, haha. Visste från början till slut att det skulle bli en hel galen dag + kväll. Mycket riktigt. Idag skulle jag ju varit iväg på middag hos Emilia som fyller år på måndag men hon är fortfarande sjuk, stackarn, så vi sköt på det tills nästa fredag.
Så egentligen var gårdagen den oplanerade och dagens datum var planerad. Changes. Nu var det helt plötsligt oplanerat allting. Nåja, kör bara.
Hjälpte Victor att städa igår samt blev det lite svullo dag med lite pizza, kladdkaksbakning (som blev ovanligt god!?) haha oväntat, samt hem och sedan var det lite halvstress. Fetto Robin hade då redan ringt mig tre tusen gånger, nää okej då 2-3 ggr, haha men tjatade det gjorde han.
Jag var väl hemma och skulle börja äta vid kl 20 och sedan var det dusch, kläder och makeup. Under min underbara tid hann Fetto Robin och Danne ringa mig säkert 4 ggr och fråga om vart vi skulle. Men jag visste ju fortfarande inte!? Haha. Iallafall tror jag att dom ringde säkert 10 ggr och frågade när vi skulle ses och vart vi skulle. Men lugna ner er grabbar, no panic! Haha.
Det blev Claras till slut efter lite om och men, dock så kom ju inte Fetto Robin in pga att han var lite väl rund under fötterna, NÄHÄÄÄ. Kunde väl till och med en halvt medvetslös människa se. Nåja, vi drog vidare till Mera/Lehome/Mera, jaa jag vet inte riktigt vad det heter längre men där var vi iallafall och det dröjde inte länge där inne heller innan han blev utslängd pga för mycket alkohol i blodomloppet.
Jag tycker om dig iallafall Fetto. Haha. Jag kanske lät lite väl grinig igår men skit samma. Thats me sometimes liksom. Tack för mjukis kläderna btw, as sköna! =) Haha. Men vart är nr 21?
Kom hem, eller aa hem och hem men fram kom jag väl hel och bara lite irriterad. Men jag gjorde inget åt det iallafall. Bra det, tackar mig själv för det.
Helt otroligt vad världen är liten egentligen, jag trodde inte det var sant, men jopp trust me. Jag har just upplevt det, och har lärt mig att tajming kan vara det bästa eller det sämsta och detta var nog båda delar. Delade tankar om det helt klart. Men jag har släppt det nu.

Idag kom min far hem, skönt att se honom igen! =) Välkommen hem pappilu! Men hur länge hann man se honom? 20 min typ. Jag hann inte mer än hem och sedan gick han och la sig för att efteråt göra sig iordning och åka på Hydets Crewfest, som jag för övrigt också kunde varit och kört gärnet men av olika anledingar går ju inte det. Fuck. Men en av anledningarna var det helt klart värt att skippa det. =)
Så dagens datum då, vad som står på agendan är väl egentligen, Svensson svensson (finally kan jag se det utan inspelning!) god chill mat, godis, och en bra film. Jag ska ta hand om mig ikväll. =) Chilla gärnet. Kommer vara helt ensam hemma idag eftersom äpplena och bruur ska/är iväg. Skönt =)
Så går Ondskan på 4an ikväll också, cant be better! Måste ju ladda inför morgondagens match. Då vi förhoppningsvis visar lite stake och taggar till! Kör bara!

mitt guldbergs kaj paradis...

trist väder.

Men jag som alltid försöker se allting positivt får ju lov att säga att det är tur iallafall att det inte regnar. =) Inte för att jag just för tillfället ska vistas ute men senare ikväll ska jag, intervaller just like yesterday. Så jag håller tummarna att vädret är och förblir som det är just nu.
Man känner sig så sjukt bra när man har tränat, och speciellt intervaller, inte min starka sida vill jag lova. Haha. Men det går framåt (det får man ju verkligen hoppas...) men det känns som att det faktiskt ger något. Och det är faktiskt sällan jag brukar känna att jag blivit bättre just genom träning. Så det är ju bra, hoppas att det fortsätter i samma riktning bara.
Idag har jag haft världens chill dag. Gah så skönt det har varit. Jag har lärt mig mer och mer att ligga kvar i sängen utan stress, vilket är en stor bedrift av mig faktiskt. Jag sov i och för sig lika illa inatt som alla andra nätter denna vecka. Därför var det skönt också att kunna ligga kvar, så jag kollade på sista dvdn av Rena Rama Rolf och åt frukost i mitt rum. Det händer inte heller ofta. Jag vet inte vad det är med mig men jag har nog börjat spänna av, lite iallafall. Jag känner ju fortfarande stress, nästan hela tiden fast jag inte gör nånting. Och jag tror att det är just därför jag känner stress. Nåja. Jag har faktiskt gjort nytta idag också och inte bara slappat gärnet.
Städade hela undervåningen i form av att dammsuga och fixa med disken. Detta mycket tack vare att mamma måste förmodligen jobba över idag så hon kommer inte hinna göra allt sådant så lika bra man gör henne glad när hon kommer hem och det är städat. =) Känner mig lite duktig. Städade mitt rum också förvisso men det är sak samma.
Kommer också få laga middag själv innan träning eftersom hon inte hinner hem innan. Hittade lite kycklingfileér i frysen igår som ingen nämnt och det är ju en perfekt middag med ris och sallad. Mums =)
Så får vi se hur allt artar sig idag på träningen, det var en bättre träning igår faktiskt, dock måste ju passarna sitta tills söndag, annars är vi ganska rökta. Men om allt bara blir bättre och bättre för varje dag så lär det sitta perfekt på söndag, inte sant?
Har glömt att nämna att vi fått upp dom nya korten som togs typ förra veckan va? Ingen lagbild uppe ännu dock eftersom ingen är tagen men dom enskilda är det.



Det blev lite bättre än förra året, dock kunde det blivit bättre. Haha. Men jag är sällan nöjd med bilder så vad säger man.

Så får vi även se hur min sömn blir inatt, ska nog sova med mamma inatt och se hur det går, vattensäng och allt =) Nu när pappa är borta är det väl bäst att passa på. Mamma föreslog att jag skulle sova där redan igår men tänkte ge det en natt till, men icke. Så inatt blir det nog till att sova där och försöka få lite sömn efter kl 4. Och det slår aldrig fel.

hurry up let´s go...


virrpannor.

Utan tvekan. Haha. Jag BRUKAR hitta men inte idag, och Cissi hade ingen koll alls på hur hon körde, så vi drog jämt ut.
Vi for iväg till Farsta centrum idag för att göra lite ärenden efter att hon hade varit på ett seminarium på sin skola. Så, jag faktiskt promenerade ner till centrum för att möta upp henne och ta bilen till farsta. Jag fick agera lite vägvisare trots att Cissi faktiskt hittade. Haha. Men vi kom iallafall fram och började uppdraget.
Och virrpannor som vi var gick vi igenom hela farsta centrum och kom tillbaka där vi började, typ hela tiden. Jag förstår inte vart mitt lokalsinne hade tagit vägen, inte var det med mig idag. Men vi kunde inget annat än att skratta åt det, för det var lite kul att dyka upp på samma ställe 3 ggr trots att vi valt olika vägar att gå varje gång. Haha.
Vi gick runt och provade lite läsglasögon på Åhléns och hittade några vi tyckte vi var uber snygga i och var då också tvungna att ta en bild av detta.

image448

Här har vi resultatet, visst passar vi bra i dom? =) HAHAHA.

Okej, kanske inte dom snyggaste men lite fint är det väl.
Så idag har jag bara varit i farsta och sedan varit hemma och kollat på ytterligare en dvd med Rena Rama Rolf (återstår en kvar att se) Kanske hinner ikväll, vem vet. Jag har ju nu all tid i världen typ. Haha. Förutom träningen ikväll, eller som jag ska på nu men jaa man är väl hemma ganska skaplig tid trots allt. =)
Så efter mycket skratt i farsta och det trevliga sällskapet är jag mycket nöjd med dagen hittills. Tack Cissi!
Nää bäst man kilar iväg på träning eller nått typ. Hoppas på en lite högre kvalité på den idag än igår. Om det går.

fantasi är det vi vill ha...

wierd dag.

Börjar väl inte alltför bra. Sov konstigt inatt, eller imorse kanske jag ska säga för nätterna går bra tills klockan börjar närma sig 4 så går det värre, what´s the grej? Nåja, när jag hunnit vakna och somna säkert tusen gånger skulle jag upp, ingen hit var lagom trött när jag steg upp.
Ringde vårdcentralen men fick inte tag i Tenbrock som jag nu skulle prata med. Nähäää. Fortsatte med att fixa iordning mig för att åka ner till Tumba C. Väl nere så har ju inte affärerna öppnat och det är fortfarande 15 min fördriv tid att göra av med. Kul. Nä. Så jag satte mig på en bänk och glodde. Måste sett kul ut.
När jag kom in till optikern gick det väl, bra? Dåligt? Vet inte vad jag vill säga om den saken faktiskt. Sämre än sist, men bättre än förväntat, duger det? Lite för mig iallafall. Resultatet av det hela blev iallafall: provglasögon (usch fy fan!) inte dom snyggaste verkligen inte, till och med optikern sa det. Tack för den! Well well, behöver inte ha dom jämt och inte heller som jag använde dom tidigare, tv, dator, skola, läsning jaa iprincip det. Nu är det endast under långläsning och slipper under tvtittande och datorsittande. Great! Så short and tasty, kort och gott helt enkelt jag slipper visa mig i dom. Det finns en gud trots allt! För jag är inte snygg i glasögon, kanske något bättre än dom jag har på prov nu men jag trivs inte i det. Två har sett mig i dom hittills och det är optikern och Victor efter mycket tjat och tvång. Haha. Säga vad man vill om den saken men jag går inte offentligt med dessa.
Efter att jag kommit hem och börjat kolla på Rocky Balboa, som jag inte tidigare sett skickade Ack-kvack sms och sa att hon var klar och kunde hämta mig, okej okej, 30 min in i filmen men men.
Vi åker och gör massa ärenden i centrum och skärholmen och jag fick byta skjortan, trots att jag kom på vid kassan att kvittot hade Ack-kvack, som hade lagt det i påsen som var hemma. Haha. Pinsamt men det gick ändå.
Vi hade mycket motgångar idag, inget gick våran väg. Åt lunch i Skärholmen sedan åkte vi återigen ner till Tumba och hämtade hennes skor som hade klackats om sedan hem.
Puh. Hann knappt mer än hem innan Victor knackade på dörren för att lämna mina mjukisbyxor och strumpor han tidigare lånat. Har inte hunnit träffats på ett tag pga, handboll, arbeten och diverse annat så det var kul att träffa honom igen och vi pratade av oss lite innan han var tvungen att kila ner till huset och dra lite kablar.
Och när han gått kikade jag vidare på Rocky, haha såklart somnar jag när det är en stund kvar bara. Men spolade tillbaka och såg om. Skam den som ger sig.
Jag gillade filmen faktiskt, den var inte som jag hade väntat mig men jag tyckte den var bra. Sevärd =)
Efter det chillade jag kvar i sängen och kollade på tv, bland annat gårdagens avsnitt av Idol och 2 ½ men. Så sjukt bra den serien! Haha. Älskar den! =)
Försökte även vila lite men blev för rastlös så jag steg upp och satte mig här vid datorn istället. Som att det skulle vara mycket bättre, njaa jag tror inte det va. Haha. Men är man chill så är man.
Får se hur det går med träningen idag, har iallafall en tränare ikväll, Öystein ställer upp, han är duktig han. Så rörelseträning och handboll, helt ok. Och det behövs! Vi har faktiskt match i helgen.
Nää om man kanske ska ladda lite tvätt och invänta mamma så man kan laga lite mat. =) Har ju blivit värsta huslig av mig nu vettni! Haha.
Vill också gratulera Emelie som blir 20 år idag! Stort grattis till dig! =)

det är så lätt att haka på, det är sådan lockande mystik...

med ny design och allt.

Så fick det bli inlägg nr 2 för dagen. Suck, jag har nog för mycket fritid jag. Eller känner sådan tristess att jag bara måste sysselsätta mig med något.
Jag har ändå gjort många bra saker idag, tvättat, diskat, pysslat i rummet, ärenden i tumba c, gått hem från tumba c, och hmm ska jag säga att jag tränat eller lekt? För våran tränare har åkt in på akuten så jaa vi lirade minihandboll i 45 min, det var roligt! Ingen press. Men man är smått förgrymmad att det måste behöva bli så, vi spelar ändå div 1. Nåja, imorgon kommer en annan tränare in istället och han är duktig så det känns väl lite bra iallafall. Dock är jag inte överens med tidpunkten av träningen men men det är bara att infinna sig i att det är så.
Så jag känner att jag varit till lite nytta idag iallafall, duktiga jag. Haha. Eller så är det sådana uppgifter man gör sedan när man flyttar hemifrån och dom får man på köpet när man bor hemma, vad vet jag. Det känns bra iallafall.
Ett av mina ärenden i centrum idag var att boka tid hos optikern, imorgon kl 10. Tänk om man måste få glasögon, igen. Noway i don´t want to. Buhu. Men då lär det bli som förr, läs/tv glasögon, och det är åtminstone mer okej än hela tiden, fast då finns ju linser förvisso. But anyway.
Sedan blir det Rosaholmen med Ack-kvack (Akhila) hon skulle köpa smycken och jag återlämna min skjorta som var trasig, blä.
Så trodde jag att jag skulle få knalla hem från träningen, på gott och ont såklart men när jag nästan kommit upp för hela Grödingebacken (som är en relativt brant och lång backe) så tyckte jag att jag kände igen regnr på bilen som for ner för backen och ser att det var Jimmy, min dag var räddad. Haha. Så jag fick skjuts hem! Tusen tack Jimmy!
Var ett tag sedan jag träffade honom faktiskt, stackarn hade ont i armarna efter att ha varit och gymmat. Nåja, så går det och det ska göra ont. Haha.
Så fick han låna första och andra dvdn med Rena Rama Rolf. Har ju faktiskt fyra av dom nu. Stolt. Haha. Men har själv inte hunnit se alla men ändå.
Såg lördagens avsnitt av Svensson svensson idag också, man skrattar iprincip hela tiden, dom är så sjuka, eller Gustav är det.
Gustav: "Finns alla dom där orden eller är det bara något ni hittat på?"
Lena: "Vi ska snart börja prata om mat och fotboll."
Haha jaa sjuka som sagt. Och man fattar såklart mer om man ser det. You don´t say.
Oj oj nu är det lite brådis, måste bädda rent i sängen, fixa glass och hmm ananas eller persika? Inte bestämt mig ännu men något av det blir det =) Mums. Sedan bänka sig framför tvn och Victoria Beckham special. Me like! Haha. Kommer nog vara ett bra program och jag är så nöjd att jag hinner se något som jag vill se på tv. Händer inte ofta.
Så är det AIK-DIF nu också, oj oj oj. Synd man inte har canal +, men får väl följa det på internet eller så. =)

känn dig inte skyldig om du möter mig där...

bloggen 1 år.

Kom på det nu idag att jag har faktiskt bloggat i över ett år. Wiiho! 12 september förra året börjades det. Som ni ser har det rullat på ganska bra. Så jag vill gratulera min blogg som har fyllt 1 år! Grattis!
Och som present till bloggen blev en ny design, men vet inte om jag är riktigt nöjd ännu.. Ska prova mig fram lite senare, men tror att det här är det slutliga resultatet. =) Kanske ska byta lilla bilden ovanför till en bild min bror har tagit, ska kika hur det blir senare. Men vad tycks hittills?

image447

Tiden går faktiskt fort när man har roligt har jag hört.

Så det har varit lyckliga och mindre lyckliga stunder i min blogg, som med den övriga världen misstänker jag. Jag hoppas att ni som läser har haft lite glädje när ni läst i min blogg. Jag har fått upp intresset för att skriva blogg nå grymt mycket och tycker att det är hur kul som helst. Jag tänker sällan efter när jag skriver, hmm som annars då? Nää haha jag vet inte. Men jag skriver det som kommer upp i huvudet liksom, så om ni tycker att det är osammanhängande eller obegripligt så förstår ni varför. Jag är sådan som person, men också lättsam att ha och göra med, tror jag iallafall?
Alla är väl dock komplicerade på sitt sätt och jag är det på mitt, så det så.
Tycker att det är roligt själv att läsa andras bloggar och tror att det är även det som fått mig att skriva så mycket som jag faktiskt gör, trots att jag ibland inte har haft nån aning om vad jag egentligen ska skriva om så har det blivit ett långt inlägg som en novell. Näst intill iallafall. Men som sagt jag skriver det som ploppar upp i huvudet trots skrivtorka! =)

Fortsätt gärna och läsa min blogg för jag lär fortsätta i samma takt en stund till! Enjoy!

but i´m not afraid...


det här är bubblornas tid.

Läste ut min bok som jag nu har kämpat med en tid, fast den var rätt tjock också. Det är den jag tidigare nämnt, Inte som andra döttrar. Sjukt bra bok. Deborah Spungen som skrivit den, har gjort det grymt bra. Hela boken är verkligen rörande och man skulle aldrig kunna tro att någon gått igenom det där på riktigt och slutet är mer rörande än något. Verkligen en 5 + från min sida, tyckte om den från början till slut. Älskar självbiografier, läser bara sådant. Har fått någon knäpp nu efter skolan och allting, nu går det bra att läsa böcker. I och för sig är det hur bra som helst men varför var man inte manad förut när det var tvång? Hm kanske just därför vad vet jag. Så ikväll när jag lägger mig ska jag börja läsa Tina Turners själv biografi som heter, Jag Tina. Hoppas att den är bra, men jag tror det.
Måste kolla ut lite fler böcker att läsa, vet att det finns hur mycket som helst så det är nog det minsta problemet. Men det känns kul att jag, liksom JAG har börjat läsa böcker. Mammilu verkar också tycka det är roligt, men också att jag blivit sjuk eftersom förut när någon sa bok så gick jag direkt. Haha. But hey, thats me! Man får faktiskt ändras. Och det vet jag mycket väl att jag har gjort på kort tid och tro mig jag kommer fortsätta.
Fast just nu skyller jag allt på hösten. Hösten är tyvärr inte överens med mig och har aldrig varit. Om det är växlingen varmt till kallt, ljust till mörkt och diverse saker som sker vet jag inte eller om det är liksom något som bara är så. Det är nog en fråga jag aldrig får svar på.
Men i veckan verkar det som att jag är ledig iallafall, har inte hört något hittills så då är det nog så. Usch vad jag ogillar att inte ha rutiner i min vardag. Det finns för- och nackdelar med allt självklart, men rutiner är nog bland dom bättre uppfinningarna för mig just nu och jag har dom inte. Please give me.
Men vi får se hur denna vecka artar sig, kanske rent av bättre än förra? Det vore ju guld. Dock kan det väl inte bli värre än förra? Eller? Så sa jag i vintras också, då borde det stått som i Lars Winnerbäcks låt "Varning för ras"
Jag är otroligt försiktig med vad jag säger och gör, har varit det sedan dess, tro det eller ej. Okej ibland släpper även jag på mina åtgärder, men till måttliga mängder.

Ibland känns det som att gud straffar en direkt. Det blev ju ändå bättre än förra årets kort, men fortfarande inte bra.

i don´t ever wanna feel, like i did that day...

en tripp till Jakan.

Kan man verkligen säga. Haha. Måste bara få säga grattis till min far som fyllde år igår. Grattis pappilu! Ringde i och för sig honom så det gör ju inte så mycket men ändå. Fortfarande tomt utan honom. Jag och bror min var duktiga och gick och handlade mat på affärn, då vill man inget annat än att ha körkort. Fan.

Efter en helvetes lång och tråkig resa, 1h och 25min ( Kl 17.14, för att vara exakt.) var man framme i Jakobsbergs station och mötte upp Cissi. Jag hade aldrig hittat utan henne. Haha. Hummelmora liksom? Jag dog när jag såg att det stog det på bussen vi klev på. Men hallå, jag har aldrig hört något liknande men okej. Väl på bussen efter att ha väntat på stationen i 20 min var vi båda nååågot i behov av att besöka damrummet. Haha. Fick en liten koll på Jakan som det så vackert kallas, dock skulle vi en bit där ifrån, Viksjö kort och gott. Mötte John på bussen mot Fetto Robin och Cissi (dom bor grannar, mycket praktiskt) Robin hade dock inte infunnit sig i sitt hus än så vi kilade lite snabbt över till Cissi så hon kunde piffa till sig lite extra och jag fick låna damrummet. Bästa! Haha.
Över till Robin och där hade hans söta mor Marie fixat och donat hela dagen med maten till oss alla. Duktig hon och gott! Tacos stog på menyn, självklart barnet Robin som bestämt.
Tim och Putte var redan på plats när vi anlände och Robin kom efter ett tag han också. Så det blev till att ge lite presenter (som från mig självklart hade en liten tanke bakom, 6 st Norrlands guld, guldvärd haha.) och fler folk strömmade in. Mat. Mums. Mycket prat och skratt, men fan minns fortfarande inte vad jag och Cissi fick ont i magen åt. Well well. Det ena till det andra och festen var i gång. Tror vi blev 10-12 st till slut.
Så ölspel enligt, Robins/Tims order, det blev en liten dust där om vems idé det var. Men det blev av iallafall. Och jag vet inte men det kändes som en del påhopp på mig där ett tag. Hmm nåja, det var ju ändå Tim som mådde bäst senare! Muhaha. "På era burkar..!" Haha, bästa kommentaren igår innan man skulle börja med "vattenfall" under spelets gång, det kom så oväntat att jag såklart började asflabba. Jaja okej, men det lät så bra.
Kul var det trots att jag är lite emot det där spelet pga dåliga vibbar från tidigare omgångar. Men jag klarade mig bättre än väntat.
Robin åkte på en del utmaningar också eftersom det var hans som gått och blivit gammal. Haha. Stackarn. Men han gjorde bra ifrån sig och blev inte så prutti som jag trodde. (Men han hade minnesluckor senare..)
Så det var riktigt trevligt under hela kvällen och det kan man säga att vissa bilder bevisar, och filmerna.... Haha. Det blev ett jävla liv iallafall.
Och vid 12 tiden bestämdes det att vi skulle ut på Jakobsbergs kvarterskrog. Jag hade väl inte mycket att säga till om och hakar på, alla var hur på som helst och det slutar med att det blev jag och Robin. Hmm jaja. Haha och det bästa av att var ju att han blev nekad att komma in! Haha. Kunde inte sluta skratta åt det, så vi tog taxi hem. Var nog lika bra det faktiskt. Så nu är han nekad folköl på hemköp i stan och jakans kvarterskrog, grattis bubben! Haha. =)
Väl hemma hade Cissi och hennes bror Jocke hört taxin komma så dom kom ut och pratade lite och jag gav tillbaka tröjan och skorna hennes som jag lånat. Haha.
In och trodde att jag skulle få sova, men icke. Robin hade ju tänkt annat så det blev till att fortsätta dricka. Hur tänkte han nu?
Häller upp två muggar med min Malibu, endast. Bah. Jag drack inte upp vill jag lova. Och därifrån har han minnesluckor. Sådär ja! Haha. Vi stog och pratade i köket i säkert 30 min tror jag innan vi gick och la oss. Marie som hade fixat så fint att jag kunde få sova i en av Robins bröders rum blev annat, där låg nu Tim och sov som en stock efter att ha mått mindre bra tidigare på kvällen. Haha. Jag sov bra iallafall och led inte alls med Robin som blev väckt vid 7 tiden för samling 8 med sina smågrabbar. Så skönt att sova! Haha. Gick inte upp förens vid 12 tiden och då ligger Robin på en säng i vardagsrummet, helt utslagen. Så lite frukost (lunch för Robin) och sedan kom Cissi över. Vi satt väl i vardagsrummet och pratade med Marie en timme eller så innan jag blev för rastlös och tänkte dra mig hemåt. Tog ju faktiskt ett år att åka dit så vad tar det då inte hem.
Snälla som dom var följde dom med mig till Jakans station (hade virrat bort mig annars tror jag..) Fick springa som en liten tok för att hinna med tåget som stängde dörrarna precis efter mig. Puh.
14.15 var jag hemma igen efter en skön promenad från Tumba centrum, eftersom tågen inte matchar så gick jag. Perfekt väder och nu fick jag ju min promenix. =)

Så nu är det snart mat och grejer här hemma, ska bli så gott är himlarns hungrig har inte ätit sedan hemma hos Robin. =) Men jag är ju praktiskt taget bortgift till familjen Karlsson Bryttmar, iallafall om Marie får bestämma. Haha.

Lite bilder får jag väl ta och lägga upp också då, men dom flesta ligger redan på Facebook för intresse.



innan middag, Marie, Danne och Tim.



john och putte festsugna.



innan Robins utmaning, Robin, Danne och Tim.



Bra killar öl överallt, Robin och Tim.



John och Cissi  på altanen.



the party is in you, Sebbe.



Ölspel var det va?



Tim och Jocke, hej och hå!



Jag/Kanske (enligt Danne) och Robin.



En av Robins utmaningar, ni vill inte veta vad som var i.



Haha och armhävningar, som Tim såklart inte tyckte var helt okej.



Här var det fest. Sebbe, Danne, Robin och Tim.



Jag var där!


du kanske borde tänkt på nånting mer än bara kicken, idiot...

mys lördag.

Helt klart. Har en bra känsla i magen. Fått sova ut och det kändes ju perfekt, låg i och för sig kvar i sängen och såg första filmen av Rena Rama Rolf, har nu 4 dvder med massa avsnitt. Så roligt! Haha. Åt frukost samtidigt som jag glodde på det också.
Riktig skön morgon, plus att ingen hade klivit upp heller. Jag som alltid stressar med allt känner mig ganska lugn, måste borsta tänderna, duscha, sminka mig, välja kläder och plocka grejer som jag ska ha med mig till ikväll. På två timmar och ändå är jag inte stressad, än. Haha. Det kommer det kommer. Annars när jag vaknar på morgonen brukar jag direkt gå upp, äta frukost, borsta tänderna, klä på mig och sminka mig så jag har allt det gjort trots att jag inte har några planer. Helt sjukt, varför inte låta sig nångång bara dra ut på tiden? Jag vet faktiskt inte, jag är sådan. Stressar jämt. Inte hälsosamt nånstans men vad gör man.
Hade väl tänkt att ta en promenad också, men hinner jag det? Njaa. Kanske får vänta, men det är så fint väder så det skulle vara perfekt egentligen. Får se hur jag hinner med allt.
Tänkte nog ta med mig kameran ikväll också, länge sedan jag tog kort samt hade något att fota. Är bra med taggad tills ikväll också. Haha. Får se vad det leder till, vägrar göra om bal-kvällen iallafall. Haha. Usch usch usch. Nää jag håller mig nog jävligt passiv faktiskt.
Så ikväll blir mammilu och bruur ensamma hemma. Och mor min får i uppdrag att återigen spela in Svensson svensson. Yeah! Good shit. =)
Något annat som är good shit är Facebook. Nu när man kommit in i det så är det grymt! Har hittat massor av folk man inte pratat med på tusen år, super roligt! =) Hänger nästan jämt på facebook numera. Thats my new me. Eller något.

Dagens i-landsproblem, outfits. Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig, näst intill aldrig iallafall. Jag köper nytt, köper nytt och har en fylld garderob men vet ändå aldrig hur jag ska klä mig. Är inte det ganska lustigt? Och jag är inte ensam om problemet, helt klart inte. Pinsamt tycker jag. Men jag ska väl ta och prova mig fram till olika outfits och se hur det går.

Undrar om jag ska sluta läsa böcker eller titta på konstiga program, hade återigen mycket konstiga drömmar inatt, och fast jag vaknade så fortsatte dom och det som var värst var att dom var sjukt verkliga så när jag vaknade trodde jag att allt inträffat. Ingen vidare bra eller skön känsla! Tycker synd om dom i drömmen.

i think about you day and night...

en fredag utan dess like.

Jag är förjämnan trött känns det som, skulle lätt kunna somna nu till exempel. Ändå har jag sovit massor, la mig tidigt igår, vid typ 23 eller så och vaknade igen vid 11. Och det är ändå 12 timmars sömn! Jag förstår inte, sover jag lite så är jag trött, sover jag mycket så är jag trött. Hur ska man då bete sig?
Tror iallafall att jag behövde den här sömnen idag. Har varit pigg hela dagen fram tills nu, påväg att bli gammal? Jag vet inte vad som har hänt med mig faktiskt. Kunde förut vara uppe hela nätterna utan problem och sedan inte sova speciellt många timmar och ändå orka med hela dagen plus träning. Men inte nu längre, varför? Något jag ska knåpa på.
Idag har jag varit mycket duktig, städat mitt rum lite, vilket behövdes. När jag dammsugit klart så skulle jag hoppa in i duschen och tar av mig mina jeans, smart som man är hade man dom uppvikta eftersom jag var på promenad i skogen och då hade det självklart samlats massor av smågrus i dom, haha, så poff så låg det på golvet. Jag drog en djup suck och tog upp det värsta och skjutsade under resten under soffan. Haha. Jag hade bara inte mage att gå tillbaka och hämta dammsugaren. Latmask som man är. =)
Men faktiskt så hade jag varit ute med Kaisa och gått typ tusen mil, från Tullinge till Grödinge och tillbaka typ, i skogen, 2h 30 min ca. Shit. Man var galet mör efter en "liten runda i skogen" som vi skulle på. Men det var skönt att bränna lite extra och med lite miljöombyte, sedan träffas jag och Kaisa också en gång varje halvår ungefär så det var ju inget fel på det heller.
Planerna för kvällen var egentligen inga alls, kanske träffa Sarah hade jag väl tänkt men det blev inte så. Smsade henne efter idol nångång men inget svar förens en timme senare och hon hade toksomnat när hon kom hem. Haha i know the feeling! Så nu undrade hon om vi kunde glo på film, men pensionär som jag blivit orkade inte ta mig till henne i regnet så vi skippade den.
Mötte upp mamma med bror vid 19 för att handla lite middag och diverse. Tomt utan pappa och nu måste vi planera mera med tanke på att ingen har varken bil eller körkort. Hm jaa. Så lagade mat samtidigt som jag pratade i telefon med Fetto Robin som alltid har massor att säga, haha söt söt! Han var på firmafest och hade kört felstyrda bilar (hade velat se det!) mest pratade vi om morgondagen. Cissi ska komma och möta mig i Jakobsberg istället för Robin för att han hade tydligen match. Tur att hon kunde möta mig iallafall, haha jag vägrar virra bort mig där då dör jag!
Så det blir mys med mat och dricka och tydligen hade Tim lagt upp för ölspel och dylikt så det lär nog bli en del imorgon vill jag lova. Tur att jag slapp gå upp med Robin dagen efter, but hey samling 8 en söndagmorgon det är typ olagligt!? Så jag lär nog bli kvar tills han kommer hem där vid 11, om jag ens vaknat då? Vem vet, det är ju åldern kanske rent av är piggelin då! Haha. Mmh eller hur!!
Men jag tror det kommer bli kul imorgon, känner faktiskt ett par stycken så helt mobbad är jag nog inte. Haha. Eller?
Nu när jag äntligen har en ledig helg måste jag ju ta och åka till världensände och kolla hur dom har det. Omtalat som sagt. =)

Allt var bättre förr. Återigen har jag insett det, musiken framför allt, program på TV, reklamer i både radio och TV, TID! Man hade tid med så mycket mer, plus att man slapp ha bekymmer om massa saker. Suck. Iblan vill man bara dra tillbaka tiden och göra om det bara för själva sakens skull. Man uppskattade det inte då, men nu gör man. Skolan är ett bra exempel.
Det är egentligen mycket man vill göra om bara för själva känslans skull. Men det går ju inte. Kan man bli besatt av det som tidigare varit? Inte för att jag tror att jag är det, absolut inte, men man kan ju bli om man tänker för mycket på det. Jag har redan släppt mycket av det. Fast det är ju ibland som det kommer upp tankar i huvudet om det, och då går det inte att bara lämna.
Jag är ganska orolig, för vad vet jag inte riktigt men det är något. Vad kan det vara? Jag drömmer märkliga drömmar, kanske är det som jag grubblar på. Vem vet? Inte jag.

Har iallafall fått lite "expert tips" på filmer jag ska se nu av Andreas, så nu får jag helt enkelt ta mig tiden att se dom också. Jag som har så otroligt mycket tid (skulle inte tro det va....) men någon gång kanske. =) Tack för tipsen Ånäs! =)

jag trivdes bättre i dina ögon...

lättnad.

I´m so sorry, men vilken sjuk lättnad att det inte blev någon träning idag. Jag blev verkligen glad då. Coach mådde inge vidare pga migrän och ställde in träningen. Så nästa träning är på måndag, shit vad ska jag göra av all tid!? Så känns det. Haha. En helt ledig helg från och med ikväll. Har det någonsin hänt i världshistorien? Tror icke det.
Skönt är det =)
Dock är det tomt utan pappilu, redan nu liksom. Han åkte idag vid 13.30 till Gustavsberg för att packa och sedan bar det av mot Norge och en bit utanför Trondheim. Mer tomt lär det bli. Och sedan en vana.
Så dagen då, körlektion. Det gick bra, fick gå på nya grejer och solklart att jag var ovan men det gick som smort sedan. Wihoo! Men nu kommer jag inte kunna köra förens om ca 2 veckor, han jag kör med har semester nästa vecka och pappilu är som sagt i Norge. Blä.
Efter det hann jag hem och träffa pappa lite innan han for och jag mot Huddinge för att möta Akhila för lite shopping. Jag var den enda som handlade ett hårband på Glitter sedan åkte vi till Rosaholmen istället och då blev det en skjorta och en bh från HM. Stort inköp. Haha. Och lite fika med kladdkaka! Mums! =)
Ingen av oss, otroligt nog, kom hem med ett par skor alls. Har det hänt tidigare? Tror inte det.
Så det har skrivits historia många gånger idag. Haha. Rekord på alla håll och kanter.
Blir nog en välbehövlig promenad med sambo snart vill jag tro. Välbehövlig på alla plan för oss. Rensa luft och gång i benen. Länge sedan sist nu.
I helgen kanske det bär av mot främmande vidder, Jakobsberg. Man har hört mycket om det men aldrig upplevt det, vågar jag? Haha. Jora det ska väl gå bra, men är inte överens med Fetto Robins samlingstid söndag morgon. Kanske man överlever det, vem vet.

Igår gick jag och la mig hyggligt tidigt för att för engångs skull få sova lite, också med tanke på körlektionen 11.20 idag. MEN självklart sov jag så sjukt dåligt, verkligen överjävligt dåligt. Drömde konstiga drömmar, att jag höll på att dö i en hiss (Rica talk hotell) bland annat. Usch. Vaknade tusen gånger och var på väg upp för att jag trodde klockan ringt, (klockan var då bara 4,6,7 & 8) skulle upp kl 9.30. Fy fan. Knappt så att jag kunde somna om heller. Vad är det för fel? När man äntligen får så kan man inte, men nu var det galet, trodde jag fått någon knäpp eller något.
Imorgon ska jag sova. Och det är i massor. Jag behöver det. Mer än annars känns det som.
Har inga rutiner alls i mitt liv just nu, går upp tidigt, somnar sent, äter oregelbundet och säkert för lite, försöker äta nyttigare, tränar jämt (en fördel dock), jobbar konstiga tider och oregelbundet även där. Jag måste försöka få rutin för att kunna strukturera upp mitt liv och samtidigt må bättre som person, tror att det är där skon klämmer. Kan vara, kan även vara något annat?
Ska kolla vidare på ett av favorit programen "Du är vad du äter". Tjänna!

the show must go on...

egentligen ingenting.

Jag känner mig ganska tom, iallafall just nu. Som jag sa i början av veckan att den skulle bli konstig och piss, och min känsla blev exakt som jag trott. Känns inge vidare faktiskt, inget har stämt på något håll. Jobbet har varit drygt, handbollen har verkligen gått åt skogen och sedan har man knappt hunnit varit människa alls. Känt mig super down faktiskt och det är inte likt mig, vägrar komma in i en sådan period igen. Tog mig alldeles för lång tid att ta mig ur den sist och jag orkar verkligen inte.
Kan man inte bara få ha tillbaka känslan som jag hade från typ mars till augusti. Bästa bästa bästa! Allt var chill då, inte nog med studenttider, allt. Det var så himla skönt och typ alltid kändes det som om solen sken. Fast vissa stunder kunde vara riktigt rutti så blev det bra på en gång. Så kändes det, iallafall till skillnad från nu.
Berg och dalbana är helt enkelt mitt ord för dessa dagar. Tror det kan bero på årstiden, vi säger så va.

Så åker pappa till Norge imorgon också med några gymnasieelever från Gustavsberg för en dykresa, kommer hem nästa vecka söndag tror jag. Kommer bli ganska tomt och ingen att övningsköra med, tur att Jimmy erbjöd sig! Tack. =)
Kommer sakna pappilu efter ett par dagar det vet jag, ingen som står ivägen och heller inte trummar på allt hela tiden. Mammilu kommer njuta lite tror jag. Hehe, men så blir det, men skönt när han kommer hem igen. Iallafall första dagen.

Något positivt om dagen, vill gratulera Fetto Robin på sin dag! Grattis! =) Du hade ju som sagt, tur med vädret. Haha. =)
Och att det var sista dagen på jobbet för denna vecka. Skönt. Fast ändå synd, hade varit ganska bra att jobba ca 12-18 på fredag och göra iprincip ingenting. Ruggigt skönt. Plus att man får dagen och gå. Man gör ju ändå inget mellan dom tiderna samtidigt som att ingen är hemma. Tänk att då istället tjäna en liten summa pengar. Inte helt fel. Men nu blir det inte så, får sova bort dagen istället. Det är inget jag har varit bortskämd med den senare tiden, verkligen inte!
För imorgon har jag lyckats boka en tidig körtid i Södertälje, 11.20. Bah, måste åka hemifrån 10.30. När man är ledig, inte helt okej faktiskt.
Men jag tänker fortsätta uppmuntra mig med Håkan Hellström, mannen i mitt hjärta. (Usch va gay!) Men så är det. Hans texter är nog bäst i hela världen, så sjukt bra. Jag älskar dom verkligen. Mycket som passar in också.

jag behöver lite kärlek från fel sort, och sympatier från fel håll...

nya extrem home makeover.

That´s me! Iallafall enligt "Fey" som hon så vackert heter. Suck. Skrev nog om henne redan igår men idag var det kaos, MYCKET mer än igår. Shit, trodde vi faktiskt skulle slå knut på oss för hennes skull. Hon är aldrig nöjd, alltid ska det ändras, gärna i sista stund. Och är det inte det så ska hon ha lokalen klar en timme innan hon ska ha den, eller så, jaa som idag, hon började bära stolar och bord själv samt ringde upp hotell direktören så han kunde hjälpa till med en från receptionen och restaurangen plus oss två på konferensen. Så alla vi hjälpte henne med ett rum jag kunde gjort klart tills hennes tid, men icke det gick inte fort nog. Men klara blev vi, 45 min tidigare än hon skulle börja typ. Suck. Alla var skit sura på henne och har varit alla dagar hon har varit där. Usch!
Men ett fejk smile så går allt, men i kulisserna så ville vi skjuta varandra. Fy fan för denna dag. Inte nog med det så fick jag hett vatten över nästan hela mig kändes det som, det var verkligen droppen.
Något som fick mig dock på gott humör var Bonelli som jag blev hämtad av direkt efter jag slutat. Måste ses oftare! =) Så han räddade min dag helt klart! =) Tack vännen!
Träffade också Danne och GP i tumba imorse, man blev ju vaken iallafall! Gud va kul det var att se er också grabbar =) Synd bara att dagen på arbetet inte blev lika roligt. Ingen lunch idag heller.
Men nu är det dags för mig att kila till bussen och på match. Får se hur detta slutar.. Mindre bra kanske, som allt annat idag?
Tack för mig.

jag var bara inte gjord för dessa dar...

kaos.

Ungefär så känns det just nu. Kaos. Överallt omkring mig. Just för tillfället har jag ingen aning om vilket ben jag ska stå på. Det är mycket som är rörigt, datum, tider, jobb, träningar, körlektioner. Men ändå så lyckas jag på något rackarns vis få ihop allt, och jag förstår verkligen inte HUR jag lyckas, men det gör jag och det är i och för sig bra.
Som idag på jobbet, ingen lunch, fick ha tusen bollar i luften, vara helst på tre ställen samtidigt och gärna lyckas vara alla till tjänst om dom behövde något eller fråga något. Japp thats me. Och det där med ingen lunch, Martina jag jobbar med skulle ta lunch vid 11-12 och gick iväg, jag skulle stanna och kolla så att allt var lugnt med gästerna, fine.
12.30 ringer hon och ber mig fixa med något, och har ännu inte gått på lunch. Men nähää!? Hon har sprungit andra ärenden under tiden, och jag slutar 13. Hade då också avtalat tid med Sarah som hade lunch mellan 13-14 i Tullinge. Gah. Så jag struntade i att gå och äta efter arbetsdagens slut och åkte och träffade henne istället, mycket roligare.
Skönt att dagen gick fort iallafall. Så det var till att sola, med Sarahs sällskap (så söt!) och sedan lämna tillbaka henne i salongen, haha. Och jag hem för att äta och vila inför träningen, hade ju ändå varit uppe sedan kl 5 och inte ätit sedan kl 05.30 ca. Var hemma vid 14.30, var duktig nog att gå hem från tumba c, så himla skönt väder så kunde inte låta bli att bränna lite kalorier. Haha.
Hann iallafall vila och läsa vidare i min braiga bok "Inte som andra döttrar" som är skriven av Deborah Spungen och handlar om hennes dotter som var psykiskt störd och knarkade. Mycket bra faktiskt!
Och den som fick idén att ha fotografering efter träning bör skjutas, långsamt. Haha. Man är ju föööör snygg då alltså! Synd att man fastnade på fotot, har ju inte hänt förut. Haha.

Usch, juste när jag gick på perrongen i älvsjö efter jobbet så fick jag den äckligaste känslan någonsin tror jag. Helt ärligt trodde jag att jag skulle klappa ihop. Kliver ut där som aldrig förr och precis utanför står en kille, egentligen vilken kille som helst, men det som var så äckligt (han var säkert inte äcklig på något sätt) men så ohyggligt lik Mattias Öberg. Alltså jag tror jag stirrade på honom ett bra tag när jag gick förbi, jag var så tvärsäker på att det var han. På pricken lik, iallafall kändes det så. Han måste trott jag var dum i huvudet eller något.
Fick lagom kalla kårar och gick förbi, men såg ju såklart att han var mindre lik när jag kom närmare, men ändå! Usch..

Jag har hört att efter regn kommer solsken, stämmer det? Iallafall hoppas jag galet på det, mitt horoskop stämmer fortfarande och är inte positivt. Blä. Och det har jag märkt. Självklart så går jag inte efter horoskopet om någon tror det, jag tar allt som det kommer och, försöker, ta en sak i taget. Dock inte alla gånger så himla lätt har jag märkt. But as always, i do my best. Så förlåt om jag är på en annan planet, mer än vanligt men det bara är så en period just nu. Det går över.

searching for the change I´ve lost somehow...

länge sedan nu.

Sarah . men bröstmjölk på er ! säger:

ASÅ FITT JÄVLA FOT VA ONT DET GÖRT

» ลngelique ت « | säger:

BAHAHAHAHAHAHA

» ลngelique ت « | säger:

JAG DÖR

Sarah . men bröstmjölk på er ! säger:

GBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAABBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBAJS

» ลngelique ت « | säger:

hahahahahahahaha

» ลngelique ت « | säger:

jag smäller av

» ลngelique ت « | säger:

pang bom

» ลngelique ت « | säger:

oj, vilken inlevelse

Sarah . men bröstmjölk på er ! säger:

nemen oj, akta så du inte gör en actionrulle här!

» ลngelique ت « | säger:

hahahaha

» ลngelique ت « | säger:

typ

» ลngelique ت « | säger:

jag är värsta skådisen

Sarah . men bröstmjölk på er ! säger:

hahah ja läste kåndisen!!!

» ลngelique ت « | säger:
hahahah och jag fick hjärnsläpp på hur det stavades





som vanligt när vi är i farten, dock länge sedan nu, så var bäst att ge en update. Men vi har roligast åt det iallafall.


tro mig, det regnar.

Och är kallt. Nu är hösten här, helt klart. Jag som inte får min höstjacka från HM förens i oktorber, skönt. Lär nog ha frusit ihjäl tills dess, tack HM för er snabba leverans. Eller något.
Dagen har varit kall, på alla sätt och vis. Vi förlorade våran premiär match, skit men vi får komma igen redan på tisdag mot Westermalm helt enkelt.
Efter matchen hände inte mycket, kollade bland annat på det inspelade Svensson svensson, som för övrigt är sjukt roligt. Sedan god middag i form av grillning med trevliga tillbehör. Mums, och förmodligen det sista rycket hos vår familj med grillandet. (Sörjer...)
Och efter det har jag bara chillat, och frusit. Usch hela dagen alltså. Kanske ska tända en brasa och ha filmmys med mamma och pappa, får se hur det blir. Om jag inte somnat innan dess.
Gick och la mig lite väl sent igår kanske, vad vet jag. Men tror det var bra för då är jag trött ikväll med tanke på att jag måste upp kl 5 imorgonbitti för att åka och arbeta på Rica. Bah. Lär vara galet död imorgon.
Tro inte på fan då att vi ska ha fotografering efter träningen då också! Men shit, då lär man inte se lite trash ut eller? Något.
Skönt och kul att jobba ändå, skönt att sluta kl 13 och få pengar och kul för att man får pyssla med något än att bara vara någon soffpotatis på dagarna. Men jobbar bara dessa tider fram tills onsdag sedan ledigt. Mys =) Då kommer jag sova!
Ledig helg som det ser ut också, den kommande såklart. Hoppas på något trevligt att göra då. =) Juste kanske bio imorgon också! Wiihoo! Jag vill jag vill! Haha. Behöver komma ut och göra saker känner jag. Vill inte fastna i något ekorrhjul (som Gustav i svensson svensson sa, klok den där herrn)

Föll hårt. Det har jag gjort. Iallafall känns det så. Jag tror nästan det. Fan. Jag trodde nog allt att jag skulle klara mig galant, och smärtfritt, men där hade jag nog fel. Men bara kanske. Är inte helt säker på hur än. Det ordnar nog upp sig. Jag följer mina ständigt korrekta horoskop, iallafall har dom stämt hittills, scary! Men lite kul är det också förstås. Men ändå, det är sjukt.

Vill åka på en resa, typ nu. Jätte nu. Jag har ännu en gång kikat runt lite och tror kanske att det blir någon weekend, eller något. Hope so. Jag behöver det, stenhårt. Iallafall få komma bort lite, bara en liten sväng och slippa tänka på allt. Thanks!

these streets have too many names for me...

som så många andra dagar.

Nej inte alls. Konstig från början till slut faktiskt. Wierd känsla. Upp och hoppa efter en otroligt rolig kväll ute med Sarah, Fetto Robin och hans kompisar (eller något sådant) så vi blev ändå 7-8 st. Tror jag iallafall. Sarah och jag hade kul innan som vanligt och hör och häpna, vi hade typ två timmar på oss innan vi skulle dra! Har aldrig hänt tidigare i världs historien! Haha. Och träffade hur gulliga tjejer som helst på vägen in, samt Tvärn och Lopez, men dom svek och åkte till södertälje. Haha. Töntar.
Kommer in och möter upp grabbarna och utan att vi visste ordet av så var vi inne på Hirschen, haha det där stället. Vi hade tipp topp, men åkte hem vid 2, vilket var ganska skönt faktiskt. Men som vi hade längtat efter det där, vi ville låtsas att det var som studenttider igen, want to do it again!
Fetto Robin ringde mig ca 30 min innan jag skulle till jobbet och det första han säger i luren till mig "Alltså, jag är så jäääävla bakis...." Jag kunde såklart inget annat än att skratta åt honom. Han hade även minnesluckor från krogen och lite sådant, bra där! En annan var bara galet trött men det gick bra när man väl kom till jobbet.
Jag har en som förgyllde min dag idag också, Eddie. Har inte träffat honom sedan i ayia napa och nu i tumba centrum dyker han upp där, och jag blev bara så glad! Det fick faktiskt min dag att vända helt. Och efter det gick allt hur bra som helst.
Kommer in till jobbet, pigg trots allt, det är chill ett tag sedan satte det igång. Fick information om dagen och vad jag skulle göra. Det var verkligen en perfekt dag, för det var inte mycket och göra trots att timmarna gick av sig själva utan att jag hann titta på klockan. Var själv på konferensen också, det var faktiskt skönt och kul med så mycket ansvar. Jag var helt enkelt min egen chef. =)
Jobbade över ett litet tag också för att jag inte var riktigt klar men var ändå hemma till 21. Så det var jätte skönt. Bara engelska även idag, nu är det en massa lungläkare där från hela världen. Spännande värre.
Jag och Sarah är ju sköna också, smsar i ett bra tag, endast på engelska! Haha. Det var sjukt roligt! =) Jag som är så sämst lyckades få henne att förstå. Den du!
Måste säga att det är skönt att jobba kväll, allt är så mysigt då. =) Och när jag skulle hem idag så fick jag en super härlig känsla jag vet inte vart den kom ifrån men det var skönt och bara så bra.
Och det blev inte sämre när man kom hem heller, bastu med mor och far plus hårinpackning och mammas massage. =) Tack!
Taggad till tänderna inför seriepremiären imorgon också! Gah, måste vinna!
Tumba - Avesta/Brovallen, Tumba Idrottshus kl 14.00

   

Så här mysigt är det utanför arbetet på kvällarna =) den andra bilden är tagen förra veckan tror jag. Det är riktigt fint på hotellet faktiskt. =)

 

Bra fotograf där på första bilden. Men sötnötterna själva på andra, påväg hem. (Foto: Fetto Robin med guldfiskminnet)

now who´s the fool...

ett liv med tandställning.

Det har jag haft nu i ungefär ett och ett halvt år. Det innebär mycket mer än vad jag trodde, se förjävlig ut och ha en massa skrot i käften. Självklart så är det ju också inkluderat, tyvärr.
Inte nog med att man fick den på gymnasiet när man ska försöka ta sig in i arbetslivet så fick man en massa måsten och att man behövde tänka om. Det där med att äta äpplen, knäckebröd, morötter, hårda päron m.m kan man glömma direkt. Iallafall inte äta det direkt som det är, man måste skära i småbitar. Annars går tandställningen sönder, och det vill man inte riskera, räcker med att man är hos tandläkaren nångång i månaden.
Så jag under min tid med tandställning har skippat mycket som jag annars är van vid att stoppa i mig. Bra på ett sätt självklart men det där med äpplen just blev jag inte så förtjust över. Gillar ju äpplen och det är den enklaste frukten man kan stoppa i sig, i mitt tycke.
Inte nog med att jag var rädd för att äta konstiga saker eftersom det satte sig överallt så hade jag en ståltråd i gomen som var ivägen och gjorde att jag lätt satte i halsen (hände nästan en gång per måltid)
Fick ta bort den i och för sig redan efter ett par månader, skönt men ovant.
Sår i munnen efter skavande tandställning, ooo ja, har haft både en och tre gånger minst. Lagom skönt så det där vaxet jag fick till en början tog slut och sedan var det bara att härdas resten av tiden. Har lärt mig nu att det kan smärta lite grann när man äter.
Inte nog med det, när man spände den ett par hundra gånger så kunde man knappt tugga av smärta, alltså soppor/ yoghurt för min del dom första dagarna efter besöket hos tandläkaren. Och det resulterade i att jag tappade i vikt, sisodär 11 kg på mindre än ett år. (Tyvärr syns det väl inte så längre...) Dock var det ju inte ett bra sätt att tappa på men det gjorde jag omedvetet.
Man lärde sig med tiden helt enkelt att leva med att inte le på kort för att se mer förjävlig ut. Kommer nog fortfarande ha det inprintat i hjärnan när jag får ta bort den men ändå.
Har haft många olika tandläkare genom tiden, den första var bäst, dagens också, dom där emellan har bara varit snurriga. Var något osäker när man kom på besök där.
Men idag när jag var där så fick jag träffa en övertandläkare och hon var sjukt bra, glad och framåt, likaså hennes medhjälpare, jag var alltså i goda händer. Fick även otroligt roliga besked att allt ska bort! Va?! Allt!? Japp allt, inte bara överkäken som den andra snackat om. Allt ska bort!!
Så nästa gång jag besöker tandläkaren är jag tandställningslös! It will be my best days in my life!
Jag var så sjukt glad när jag gick därifrån, med lite färre trådar, hälften på underkäken är bortplockade redan! Det var så sjukt, och den här känslan att nu, snart så, är allt verkligen över, det finns faktiskt ett slut! Det är otroligt, trodde jag aldrig skulle få se mig själv utan tandställning, med perfekta tänder dessutom!
Min dag är fulländad, fredag, bra besked, lite shopping, utgång ikväll med sambo! Can´t be better!!!!
Jag är glad, okej!? =) Och otroligt taggad för kvällen, trots att jag har tandställningen kvar. Men snart ler jag också på kort.

- varför ramlar de där ungarna hela tiden?
- de är ju trillingar!


vi är dom som är kungar om natten på krogen...


atombomb.

Dagen som denna har varit väldigt skön. Sov hyggligt länge, kunde sovit längre, ooo ja! Har slappat hela dagen, satt lite vid datorn men ledsnade otroligt fort och la iordning grejerna för träningen trots att klockan bara var 15 ca. Efter det blev det till att lägga sig i sköna sängen och glo på tv, samt att sova någon timme. Jag har varit helt slut idag, knappt någon sömn alls senaste tiden av olika anledningar.
Var iallafall igår kväll över till grannen Victor, eller han har blivit granne nu. Hjälpte till med att packa upp lite kläder och ställa in grejer i huset, det verkade uppskattat av hans pappa och sambo iallafall. Skönt att man kan vara till hjälp någonstans. Somnade galet tidigt, var typ huuuur trött som helst! Det var otroligt skönt =)
Träningen vill jag väl helst inte uttala mig så mycket om, den var skit från alla håll och kanter, framför allt så var väl inte direkt jag stjärnan. Kastade nog bort trehundraelvatvå bollar på 1h och 20 min. Hur lyckas man?
Vi skulle haft träningsmatch mot P-91 men pga missförstånd eller något så blev det inte av. Fan.
Blev iallafall uttagen till seriepremiären på söndag mot AvestaBrovallen. Ska bli jätte kul! Men jag är nervös. Förra säsongen blev det knappt någon matchning alls av 3 lag möjliga, det kändes väl inte speciellt roligt men det finns nog logiska förklaringar till allt. (Typ att jag inte platsade nånstans är min teori) Men nu är man uttagen till seriepremiären. Javisst, ett steg i rätt riktning.

Något som uppmuntrade mig var att min söta mammilu hade köpt en uber gullig kalender till mig. Jag som sagt att jag skulle ha köpt en kalender i nu över en vecka. Tack mamma! =) Så nu kanske det blir lite ordning och reda på torpet.
Lär säkert vara lika rörigt iallafall, min hjärna är nämligen just nu som en tickande atombomb.
Jag vet inte alls hur jag ska reagera eller göra längre, allt är rörigt och konstigt.
Nå jag får helt enkelt släppa dom tankarna och ha massa roligt med sambo imorgon! =) Party! Finally!

jag har lurat mig själv för många gånger nu...

hej städning.

För det behövs. Usch och fy. Men får se om jag orkar ta tag i att dammsuga, för annars är det egentligen inte så mycket som ska göras. Haha. Det går ju fort, på med musik så går allt av bara farten =)
Träning ikväll också, endast handboll + matchsnack. Skööönt! Får man se om man kommer få spela på söndag också, premiären och allt. Spännande. =) Hoppas på spel såklart.
Det känns och märks verkligen att jag har skrivtorka, vet inte alls vad jag ska skriva om längre. Förut har det gått av bara farten men nu, nix tvärstopp!
Så jag antar att jag får återkomma när jag har saker att skriva. För nu är det ju inge roligt heller. Haha.
Under tiden kan man ju alltid städa och vila lite innan träningen, somnade alldeles försent imorse kan jag ju få be och tala om. No good.

Hoppas på lite ändringar hos mig på alla fronter, kanske inte alls så radikala men man hoppas ju lite. Iallafall på fredag. =)

vad vet du om månljuset förrän du blivit sönderslagen under de...

snabba bud i Mälerud.

Typ. Det är skönt för nu är jag ledig fram tills lördag då jag jobbar gärnet. Och sedan match söndag, om jag nu blir uttagen. Jobb måndag och tisdag också. Så nu får man förhoppningsvis lite sömn och vila de här dagarna, om man bortser träningarna, som jag anser blir för min del att hålla igång och känna att jag gör det jag bör.
Ikväll är det sen träning, start 20.00-22.00 på ett ungefär. Efter det blir det lite filmvisning här hos mig med Ettberg och Virre pirre. Som har slitit hela dagen med att bära flyttkartonger. Duktiga dom, men jag tjänar på det arbete jag gör. Haha. Jag har också burit prylar idag, stolar och bord till ledes känns det som. Usch. Min rygg! Men det gick bra idag också, men jag var så trött när jag vaknade att det kändes som att jag var sjukt full och början till att bli bakis för jag hade en sådan huvuvdvärk som inte går att beskriva. För lite sömn röstar jag för.
Det måste jag ta igen nu de här dagarna.
Sökte jobb idag också, det visade sig att jag känner tjejen som jobbar där. Och typ tusen år sedan jag träffade henne. Hon gick i samma klass och var bra kompis med min "syster yster" så nu får vi se om jag får jobbet bara.
Så idag på träningen kommer man vara extra snygg med nya härliga skor! Finally! =) I love them!



Och till råga på allt så har vi ju nya träningsställ och strumpor. Goodie!
Har haft körlektion precis också, och jag tycker det gick bajs! Men läraren jag har Classe, han tyckte det gick bra. Jaja, får väl ta åt mig det och förbättra mera bara.

Det fick bli ett kort inlägg eftersom jag måste kila iväg på träning nu lite hastigt och lustigt. Men skriver nog massor imorgon, eller lite. Har nog skrivtorka.

jag vill att du älskar mig, men jag vill att du lämnar mig med...

då har det börjat, på riktigt.

Har precis kommit hem till Sarah efter mitt arbetspass. Fick jobba till ca 19.45 istället för 19. Mer pengar till mig dock. Men imorgon så börjar jag kl 7 på morgonen, inte helt skönt.
Efter jobbet ska jag in till stan med Victor och köpa skor och jag ska lämna mitt CV. Sedan kl 18 är det körlektion och sedan träning, det är ungefär samma sak som att jag kommer somna ovaggat imorgonkväll.
Känner mig ganska slut nu också men inte som jag trodde faktiskt, det har gått bra idag. =) Myyyyycket engelska har jag fått prata också, haha till och med så att jag höll på att svara på engelska till dom jag jobbar med, illa. Jag kan inte påstå att jag är bra på det heller. Haha.
Ska jobba på Rica hela veckan som det ser ut nu, dock inte på onsdag då har jag ledigt. Skönt kommer slöa hela dagen, förutom träningen på kvällen.
Trots allt känns det skönt att jobba på Rica till skillnad från förr, förutom att jag får pengar nu så känns arbetsuppgifterna roligare. Och det är bra.

Lite läskigt, när jag åt middag på Rica idag så läste jag mitt horoskop i aftonbladet, och det stämde nå sjukt mycket. Usch fick rysningar och slog igen tidningen. Ibland stämmer det så äckligt bra.
Så nu håller Sarah på förfullt att dra nålen i huvudet på mig, för att slinga håret, igen. Så om det blir galet nu så får jag se ut så. Haha.=)

Nää till att bli social och glo på 2 ½ men, som för övrigt är så sjukt bra. Me like. =)

sånt är slöseri med tid...


snälla ge mig.

Och det är NU. Jag och Sarah kollade galet på resor när jag var där och slingade håret. Alltså det är bara att åka, vi ska bara åka! Kan vi genomföra en tågluff i stockholm på 4 dagar kan vi åka utomlands i vinter en vecka, med all inklusive såklart! Gaaah! GE MIG GE MIG GE MIG! Man blir ju knäpp. Och så ser man alla fina platser och pooler, jaa allt. Det kommer inte bättre än när det är som mörkast, och nu går det bara utför. Vi måste tyvärr åka.

Efter att ha sörjt tillräckligt över min Håkan förlust så åkte jag in till stan idag vid 12 på dagen, fick Fetto Robin att komma in också med sällskap av Cissi. Det var roligt att träffa dom igen. Mina ärenden i stan var att söka ett jobb (det var stängt så jag ska tillbaka och lämna CVt) köpa nya handbollsskor (det blev puma skorna jag kollat in tidigare) och köpa hårfärg och en ny mascara (färgen var fel så gör om imorgon)
Så när jag var klar med mina ärenden kollade vi runt lite i affärer, ingen hade pengar. Men det var trevligt. Dock fick vi vänta i ett par timmar extra för att Tvärn skulle komma dit med grejer till Cissi. Så i all väntan blev vi lite hungriga och skramlade ihop pengar till att dela en pizza på oss tre i kungshallarna.
Vi skulle sedan köpa öl på hemköp till Robins föräldrar, men vi blev nekade. Hahaha. Dagens händelse! Alla i sällskapet var tvunga att visa leg, Cissi hade varken leg eller åldern inne så vi fick gå med hundhuvuet och köpa på 7 eleven istället och det var dyyyrt!
Men det var skönt att äntligen efter ett par timmars väntan möta upp Tvärn och "Pöö" på donken för att sedan åka hem. Kul att träffa dom grabbarna igen också. Tvärn och jag sågs ganska mycket förut om nu kom vi fram till att det inte var sedan Eken cup som sist vi sågs. SHIT! Det är länge sedan. Och Pöö var det ännu mer länge sedan. Usch.
Tiden går så himla fort, varför?

Igår var det stora deppar dagen och delvis dagen också. Att missa Håkan på en spelning i stockholm har aldrig hänt mig tidigare. Det är jobbigt. Japp ni får tycka att jag är huuur töntig som helst eller vad ni nu än tycker men han är grym. Och speciellt live. Men japp i leave it from now on.
He is my man!

Morgondagen består av jobb och thats it. Ska nog träffiliträffa Sarah också, slinga håret igen. Annars en rätt så död dag. Ungefär som jag.

flickan har drömmar och det kan man ändra på...

not my day today.

Ingen Håkan för min del. GP har blivit sjuk och ingen annan har varken lust eller kan. Dumt att fotbollen går samtidigt alltså. Fan. Jag som har laddat så länge inför Håkan! Buhu, så synd om mig!
Jaja ingen risk att jag blir sjuk eller något nu iallafall. Fördel där.
Har kommit på att jag inte ska ha lediga helger, för allt man planerar går upp i rök. Japp japp. =) Stress när den är som bäst, ha massor att göra och gärna får det komma in lite till som man måste klura ut hur man ska få plats med det.
But hey! Nu kan jag ju kolla på topmodel i lugn och ro. Tänk att ha turen att komma in där, då är ens framtid säkrad. Please give me!
Hatar att inte veta vad man ska bli när man blir stor. Man vill och har så mycket funderingar att det inte kommer bli så iallafall i slutändan. I know that. Men försöka duger! Och försöka är det jag ska göra för att få som jag vill. =)
Nej dags att kolla topmodel och sedan jaa, ladda för fotbollen?

dimmiga dagar...

fort går det.

För nu är mitt första arbetspass på Rica Talk Hotel över. Betald tid. Skönt. Det gick jätte bra som alltid. =) Kändes skönt att så många var så glada att man var tillbaka på en kort "visit", jag blev otroligt förvånad, kramar och så glada har jag nog aldrig sett dom. Haha. Men då känner man sig välkommen iallafall.
Tog lite bilder från idag, och tror inte på fan att det är bara folk som pratar engelska för att dom kommer från hela världen, jippie för mig! Jag som är så himla grym på engelska. Men jag gjorde inte bort mig iallafall =) Dom allihopa var ögonläkare och har en stor kongress där så jag förstår att det är ganska mycket VIP och sådant. Så därav champagnen som kommer visas på bilderna =)

       

Detta är uppe i Top Talk, super sviten och finaste konferens lokalen, här ordnade då jag VIP grejer (som ni ser) för några som gick visning på hotellet. Det är verkligen fint där uppe.

     

Och det här var för de 50st som skulle ha champagne efter sin konferens. Det blev väldigt mysigt med tända ljus och champagnen på borden faktiskt. =) Och så har vi fontänen som står utanför hotellet och stockholms mässan.

Till på köpet höll jag på att gå hem med den interna telefonen också, så det var bara att kila tillbaka och lämna den. Så då är man tillbaka där på måndag och ska även jobba tisdag, skönt med extra pengar. Tackade faktiskt nej till att jobba i helgen. Skönt att ha helt ledigt måste jag säga.

Men imorgon DÅ SMÄLLER DET. Tjohooo! Håkan my man!! Jag hoppas att du kan se mig nu...

för jag tänker alltid på dig i april...

finally.

Sista träningen över och Arvid Nordqvist veckan också. Skönt. Fredag imorgon, redan. =) Dock jobb men kan bli lite roligt. Om inte annat, omväxling. Det tyckte arbetskamraterna på Classic också. Haha. Shit dom är totalt galna där, och jag förstår varför, arbetsskador.
Äntligen helg och Håkan närmar sig med stormsteg! ÄNTLIGEN! Jag och GP hittills, Jimmy tänkte följa med men han var visst borta då. Haha. Men jag tror inte, eller snarare vet, att han inte alls skulle vara lika road som va jag och GP är över det. Muhaha. Håkan är det ett BIG HEART på! =)
Kanske stan på lördag dag också med Sarah hjärtat, dom har öppnat en ny HM med deras egna märke, tydligen asapa billigt, need to go! Och så ska jag köpa nya handbollsskor, Puma blir det. Dom vit lila, sååå fina och sköna som tusan. =)
För nu går det inte längre, fy fan va det gör ont! Trodde det inte var möjligt. Men tydligen så är det de.
Men nu är det till att chilla med Victor och en film, länge sedan nu! Så blir det när vi är två arbetande människor. Haha. Nu kan du inte mobba mig längre heller! Inte på en stund iallafall. Muhaha.
Fick en schysst tröja från Arvid Nordqvist också, trodde det inte var möjligt men jopp. Skön är den också. =) Haha. Det är bra ibland att jobba där.
Önska mig lycka till, lär vara ringrostig som få imorgon på Rica Talk Hotel älvsjö. Fy fan är nästan lite nervös.

vi är dom som har hjärtan av ädel titan...

snart helg, håll ut.

Typ så känns det verkligen nu. Har varit en dag före hela veckan typ så när matchen var över så trodde jag helt klart att det var torsdag och det var sista dagen med träning/match, men nix finns en morgondag också. Shit. Jaja jag får bita i det sura äpplet och kämpa, för sedan är det helg!
Vi vann matchen med 21-19, som egentligen kanske borde varit mer eftersom vi ledde i stortsett med 5 bollar hela tiden. Coach tyckte det såg stabilt ut och var nöjd. Skönt.
Kände mig inte helt hundra idag, det ömmar både här och där, lagom svimfärdig också med tanke på att man har den där otroligt underbara veckan just nu, man mår ju så himla tipp topp då, ehm NEJ. Det hjälpte inte med att ta panodil innan heller. Men sprang gjorde jag iallafall och lyckades peta in ett mål iallafall. Grattis på mig. Mer än så finns väl inte att säga. Det var en ganska rolig match trots allt.
Så imorgon får vi väl hoppas att jag kommer ur sängen överhuvudtaget, tror dock inte det efter allt. För just nu känns det som värre än värst, man är mör i heeela kroppen. Men det finns en gud trots allt, ingen löpning eller fys nästa vecka! Vilken lycka! =)
Jag har även bestämt mig för att bara jobba fredag och måndag på rica, jag måste få ha min helg, iallafall känns det så nu. Men vi får se hur det blir i slutändan, det är ju inte många timmar av mitt liv.
Nää nu struntar jag i det här och gör mig ett försök till att lägga mig i sängen för att lyckas komma upp imorgon, önska mig lycka till vetja för det behövs!

luften bor i mina steg...

skönt med sol ändå.

Men det är inte direkt varmt som man skulle kunna tro. Brrr.. Fast jag fryser väl typ jämt så kan väl ha något med det att göra. =)
Idag har jag då jobbat, faktiskt så blev det jobb nästan hela dagen! Otroligt. Men slutade vid två eftersom jag skulle till kiopraktorn, har ingen aning om hur det stavas men jag chansar. Eftersom jag åkte lite tidigare än beräknat från jobbet så hade jag nästan 50 min över. Hörde då av mig till Victor som jag visste skulle vara hemma, så tog med honom och hans hund med ut på en promenix! Haha. Va bra det lät! =) Skönt att gå promenad när det är så här fint väder, fast jag luktade kaffe. Haha.
Under dagen fick jag samtal av Martina min handledare på Rica Hotell där jag praktiserade i trean. Hon undrade om jag kunde jobba. Och visst det kan jag göra. Det var inget monsterpass direkt, 13-19 ca. Bra med ännu mer pengar in! Tack det finns nog en gud trots allt! Haha.
Jag läser alltid horoskop i city, metro och punkt se, och det stämde bättre en någonsin dom här senaste dagarna. Därför tror jag väl alltid på dom också. Haha. Nää men ganska klockrent ändå. =)
Väl hos kiopraktorn så gick det väl sådär, fick ryggövningar och bla bla bla. Men nu får man ju slippa huvudvärken iallafall, hoppas jag. Det kan ju inte bli annat än bättre nu tycker man. Han såg dock lite väl bekymrad ut både innan och efter så jag tar väl det som att det var ganska illa med mig. Eller?
Om ca 30 min blir jag och mor min upphämtade av Akhila så vi kan åka till samlingen för träningsmatchen. Det var ett jävla tjat. Men jaja, den är iallafall ikväll.
Bäst jag kilar och gör mig i ordning annars blir vi lite sena!
Heja på oss, lite iallafall! =) Men vi ska ju som coach sagt, inte vinna förens från och med den 16de september.

Vill gratulera vännen Hege till en liten gutt (pojke)! Stort grattis! =)

vi är dom som du hatar en söndag på dan..


nya tag.

Fast det tar emot. Nu känner jag mig som om jag vore mellan 90 och döden faktiskt. Shit Maj-Britt. Först upp vid 5 snåret för att väcka tuppen så han inte försover sig och sedan jobba ett riktigt jävla segt pass. Börjar med att allt krånglar återigen och sedan är allt färdigt vid 13. Jahapp och jag slutar 16 och kunde inte åka hem eftersom det var match i Nacka idag. Så fick åka till mitt förra "andra" jobb, Clean Car och städa och tvätta min bil. Riktigt fin blev den också! Haha. Men fy va ringrostig man blir, två år sedan jag jobbade med sådant, det går utför.
Äsch när pappa var klar vid sisodär 16 så kom han så vi kunde åka till Nacka för samling inför match. Jag stendog i bilen. Himla skönt det där, gick att sova i min bil också! Haha.
Ja matchen är väl inte mycket att tala om egentligen, vi förlorade så det blir ingen grand de finale (galen stavning där) på torsdag. Men nya tag tills matchen imorgon mot RP Linköping hemma kl 19.45. SKönt. Kommer nog bli en rolig match! =) Hoppas man får spela lite också.
Gillar konversationen efter vi duschat efter matchen, men pallar inte skriva det här, men klockrent var det! Jessica har publicerat den i sin blogg. =)
Idag var jag inte sämst tror jag, kändes inte så för min del. Jag skryter aldrig, sällan kanske man ska säga för man ska aldrig säga aldrig, men idag gjorde jag ett snyggt mål. Haha. Första och sista för denna säsong. Tack för mig!
Skönt att det inte är någon löpning imorgon efter matchen heller utan bara match.
Men imorgon är det även nya tag med jobb också. Gah. Men jobbar inte så länge dock. Bara till 14, ska iväg och fixa min rygg (ÄNTLIGEN!!!) för nu börjar det ömma överallt och den låser sig osv. Ingen hit helt enkelt. Men nu finally, knäckas upp och masseras. Det kommer göra sååå ont men så skönt efteråt! =)
idag ska jag lägga mig tidigare än igår iallafall annars pallar jag aldrig morgondagen och inte resten av veckan heller.
HELT LEDIG HELG I HELGEN också! Här ska njutas! Avnjutas med en liten Håkan Hellström-lördag. Big heart! =) Kan inte bli bättre. Sedan lär jag väl sova typ hela helgen. Hope not, fast ändå vore det riktigt bra.

                 

Detta är då min vy på dagarna, det jag pysslar med helt enkelt, dock bara två "stationer". Men kaffe som kaffe eller?

nu kan du få mig så lätt...

så lite men ändå så mycket.

Man kommer på så himla mycket i efterhand. Eller jag gör iallafall. Haha. Imorgon spelar vi som tidigare nämnt semifinal i DM mot Skuru. Det vore ju väldans skönt att vinna den och sedan spela final på torsdag. =) Så jag hoppas att alla är taggade till tusen och verkligen ger allt. Då kanske man inte ska nämna att jag (vad jag minns) inte spelat bra i den hallen, fast den är typ en av dom bättre handbollshallar tycker jag. Men imorgon får vi allt ge gärnet. =)
Sedan på onsdag är det träningsmatch också hemma, mot RP Linköping, våran "premiär" i nya fräscha idrottshuset. Det kommer bli jätte kul faktiskt. Men jag börjar bli riktigt nervös inför den riktiga seriepremiären som faktiskt startar på hemmaplan. Fast vem säger att man blir uttagen, kanske otroligt onödigt att vara nervös nu liksom. Haha. Men jag är det, okej? Haha. Typiskt mig. =) Men då får jag vara där och heja fram till seger! Som att jag skulle lyckas heja fram laget själv, skulle inte tro det. Haha.

Jag har hittat tillbaka till gammal musik, verkligen sådan som jag lyssnade på för några år sedan. Gammal musik är bäst! Och ger massor av minnen men det är bara på den goda fronten. Det som strömmar mycket ur mina högtalare just nu är, Håkan Hellström (vad annars, ALLTID han!) Lars Winnerbäck, U2, Coldplay, Good Charlotte och Linkin Park. En salig blandning men va sjutton det är de som är bäst. Eller hur? Så nu är Ipoden återigen fylld med bra musik som jag kan avnjuta imorgon vid maskinerna!
Samt ladda till match, lär ju somna i bilen till Nacka men då får man hoppas att jag är piggare än någonsin! =)
Usch nu har jag skrivit alldeles för mycket och är uppe alldeles för länge. Suck. Alltid alltd.
Haha fick bilder nu av Sarah från min student, åååååh vill göra om det!!! Var den bästa dagen alltså!!! Härlig känsla som är bara once-in-a-life-time. Buhuu... Vill ha skola. =)

Kolla bara hur härligt det ser ut! Vänner är det bästa man kan ha.. =)

     

en svår och jobbig grej...

kan vara, kan så icke vara?

Jag tror jag har kommit på vad det är för fel med mig, har mått jätte konstigt en längre tid av olika slag men nu idag slog det mig som en käftsmäll (eller något..) att det kan vara stress. Nej jag har inget fast jobb eller något sådant eller egentligen speciellt mycket att göra, har ingen skola mer som kan stressa, men det här är en helt annan stress än sådan som jag hade förut.
Tror mycket ligger undermedvetet. Stressar nog mycket över att jag just inte har något jobb, alltså lika med inga pengar. Och nu när jag får jobba lite extra då och då med pappa så stressar jag över dom få kronor som kommer in och tjoff har jag gjort av med dom. Och mycket stress ligger också vid handbollen, det vet jag. Det är jätte mycket med handbollen nu inför premiär och allt. Som idag, då hann jag bara hem och vända för att stressa ner till träningen som redan pågått i 40 min när jag kom in på planen. Då hade jag jobbat. Det var absolut ingen tung dag alls på jobbet, satt av halva dagen för att det inte hände något och sedan trasslade maskinerna, men istället för att tänka på bra saker stressade jag mig själv över att veta att jag inte skulle hinna till starten av träningen. Varför gör man så?
Jag har ingen aning, det inget jag går och tänker på att "nu ska jag stressa upp mig" för något som egentligen inte alls är att stressa för. Men jobb vet jag har en stor orsak. Jag vet ingenting, vet inte vad jag ska jobba med, hur kommer jag jobba, vad kommer jag få i lön, kommer jag hinna med något annat i mitt liv? Alltså det är sååå mycket som kretsar i mitt huvud att allt bara blir en stor soppa, men jag försöker iallafall.
Jag ska försöka att lugna ner mig och ta en sak i taget och få rutiner så gott som det går. Det måste ju ändå vara det bästa sättet?
Nää nu ska jag nog äta middag snart. Vilket tragiskt inlägg det blev, men jag får försöka mig på ett positivare och roligare en annan gång. =)

Vill ju vara på derbyt juu! Så roligt =)

du har fått sol i dina ögon och har aldrig varit där...

salong al á källsten.

Lördagen blev inte dirket som jag tänkt mig men det blev bra iallafall faktiskt. Tillbringade den med vännerna Sarah och Victor. Sarah och jag lyckades faktiskt lura honom och det var inte helt tråkigt haha, tror dock inte han var lika road snarare mest rädd för att vi var bort bytta mot några andra. Äsch.
Sarah ville så gärna se Shrek 3 så då fick hon det, men hur schysst var det då!? Haha, hon liksom Enberg gjorde för några dagar sedan, somnade. Suck. Jaja, nu kunde man kika in detaljerna! Vi bytte film och efter en stunds "tjafs" om vem som skulle sova på soffan så gav jag mig och la mig brevid Sarah som redan snarkade så gott. Så söt.
Somnade väl säkert efter någon timme eller så. Blev väckta av en frysande Victor vid halv 9 eller var det tidigare? I vilket fall som helst kunde såklart jag och Sarah inte somna om och pladdrade, inte allt för kul tyckte dock Victor att det var som försökte sova. Haha. SYYND!
Men vid 11 nångång kilade jag och Sarah hemåt. När jag väl kom hem så städade jag faktiskt mitt rum, åt frukost med pappa som dock satt och pluggade och sedan kikade på friidrott.
La mig och sov en timme också, sköönt. Sedan kom Sarah över vid 16 tiden för att ha salong al á Källsten. Börjar med att kolla lite bilder från ayia napa och klippa bror min, så snyggt! =)
Tog sedan min lugg innan det var middagstajm. Sarah var iallafall road under middagen haha. Stackarn. Sedan blev det till att klippa hela mitt hår, mammas och pappas för att sedan färga mors hår också. Alla blev så fina såå! Sarah kan hon. =)
Kollade även på The Simpsons filmen, den var bra men kunde varit bättre. Men helt klart som allas favorit i filmen, Spider-pig! Haha, mor och far fick typ damp på mig till slut. Det är inte över än. Haha.
Kollade också på, Nu blåser vi snuten igen. Sedan skjutsade pappa hem Sarah som jobbat hårt. =)
Så nu är det en skön och behövlig bastu för mig och päronen. Mmmh. =)
Men som jag vill säga det "känner man sig snygg så spelar man bättre" håller ni inte med?

staring at the sun...


mysko-lördag.

Kort och gott, jag var hur nära som helst igår att gå och lägga mig vid 21, och det hade slutat i katastrof för då hade jag vaknat mitt i natten och varit jätte pigg. Och det går ju inte med tanke på träningen imorse och jag skulle upp 8.30, så fick lägga mig vid halv 12 istället. Mycket bättre. Fast var ändå trött när jag vaknade, men kan bero på vad man skulle pyssla med en lördagmorgon och allt.
Men det gick ovanligt bra på träningen trots allt, måste vara dom nya träningskläderna + strumpor som vi fick! Haha, vi var sjukt snygga! ;) Och ser man bra ut så känner/blir man bättre, iallafall vad vi tror. Så jag tror det beror på det. Haha. Men snyggt blev det!
Sedan efter träningens slut så var det löpning, intervaller, det gick också ganska bra, fått bättre flås nu haha. Men att hoppa häckar är inte min passion, och det tyckte inte min tidigare stukade fot heller. Damn. Men körde så gott som det gick. Den är redan svullen och fin som den är lika bäst att låta den behålla sig så.
Uttagen till DM-semifinalen på tisdag blev man också, tjohoo! Länge sedan man blev uttagen så här mycket. (Kanske är för att jag är enda vänsterkanten hittills...) Haha. Nää men man får väl hoppas att coach tycker att man blivit lite bättre iallafall. Han kan ju inte lira med ett kasst lag tycker man. Eller? Haha.
Har iallafall övningskört lite idag, det gick också bra, pappa har damp som vanligt dock men det tål jag, ibland. Men idag gick det bra. Det rosakortet skymtar där borta i horisonten.. Haha.
Åkte med Akhila också för att hon skulle byta skor och det gick smärtfritt och blev hur bra som helst. =)
Usch jag gjorde något jag inte skulle gjort idag också. Blä på mig. Jag, mammilu och pappilu var och handlade i centrum och då tänkte jag "jag tar en sväng in på DinSko" Skulle aldrig gjort det!
Jag blev såld såklart på mer än ett par av dom nyinkomna skorna! Tur att jag ska jobba åtminstone måndag och tisdag, kanske hela veckan. Pengar pengar pengar! Haha. Fast jag måste spara. =( Men ett par sötingar kan man ju alltid köpa. =)
Ikväll då, jaa ledigt som fan! Och ledigt imorgon också som fan! YES! Haha. Så ikväll vill jag prova lite av det jag inhandlat i Tax freen på båten och det som inhandlades i Ayia napa (fan va jag saaaaknar det!!!!) Men man får väl se vad det blir med den saken.
Btw, det är bara en vecka kvar till Håkan nu! Vill NU ju! =) Big heart på honom!

Vill ge min mammilu en stooooor guldstjärna! Hon har nämligen nästan helt slutat röka, äntligen! =) Du är bäst mamma! Som jag har tjatat i mina dar och nu har hon klarat sig fin fint. =)

precis som romeo...