ayia napa here we come!

Tänka sig, idag är dagen med stort D, blir hämtad om ca 2 timmar. Det är helt sjukt allting. Kan absolut INTE tro det. Och grabbarna är redan nere, eller åtminstone alldeles alldeles snart. Dom for tidigt imorse. Och dom har även lovat att inte gå ut innan vi kommer. Får se om dom håller det?
Hoppas jag hinner hämta ut min nya mobil innan dess, mitt kontantkort har nämligen slutat funka pga det så det vore toppen om jag hann det. Annars jaa, får jag väl låna någon annans där kanske.
Allt är iallafall färdig packat och så, eller inte allt, ska lägga ner små detaljerna snart. =) Shit imorgon då ligger jag och solar på en strand eller vid en pool. Så stört.
Igår packade jag bara, dock blev jag klar ganska snabbt så kunde gå och lägga mig och vila en stund. Super skönt. God grillad middag och efter det så åkte jag och mötte Victor för att ta en väldigt lång promenad med hunden hans. Super trevlans, haha men shit va rädda vi bleev! Victor hade verkligen gjort tappra försök med att skrämma mig, vilket han delvis kanske lyckades med. Men det som var det roliga, när vi kommer in där det är som mörkast i skogen hör jag hur det låter som någon kommer bakom, vänder mig om och blir livrädd, det jag ser är en stor man som kommer springande i svarta kläder emot oss, jag trodde jag skulle dö. Fast det som var det roligaste, jag blev dubbelskrämd kan man garanterat säga, när jag hoppade till och skrek (sådär som tjejer kan) vänder sig Victor om för att se vad det var, han tyckte mest jag var larvig och säkert inte sett något alls, så hade ju den där springande mannen kommit sjukt nära så Victor hoppar upp i skyarna han också. Haha. Vi båda trodde vi skulle dö, och den stackars springande mannen bara skrattade åt oss. Förstå hur dumma vi måste sett ut alltså! Haha.
Vi hämtade oss knappt efter den traumatiska händelsen.
När vi lämnat hunden hos hans far så kilar vi över till hans mor så tog vi oss lite glass och började kika på en väldigt bra dokumentär om Alcatraz, värsta fängelset. Efter det bestämde vi oss för att göra ett försök att se Silent Hill som ingen av oss sett. Sämsta slutet jag varit med om! Stör mig fortfarande på det.
Vid strax efter 3 tiden så bestämmer vi oss för att ge upp. Han kunde inte förstå hur jag inte kunde vara nervös eller någonting, inte jag heller för den delen. "Men alltså, du åker liksom till Cypern imorgon och du är helt lugn!?"
Aa, jag hade typ glömt bort det. Haha.
Likadant idag, blev väckt vid strax efter 6 av mina föräldrar som sa hejdå till mig. Det kändes skumt, jag ska väl ingenstans? Men joo juste det ska jag ju. Haha.
Jag har mest i tankarna min nya mobil och verkligen kämpar med klockan för att vilja hämta den så jag slipper låna någon annans där nere.
Men gud, jag åker till Ayia napa idag.. Vilken skum känsla det är! Kommer sakna alla här hemma, men jag kommer sola, bada och festa åt er med! Haha.
Ses snart där nere Akhila! =)

this is the day, this is the time...


Imorgon smäller det.

Närmare än närmast må jag säga. Jag kan inte tro det. För imorgon bär det av mot varmare vidder. Fy fan va roligt det kommer bli! Längtar massor massor!
Jag packade nästan allt igår, och jag är förvånad över hur mycket plats jag har i min väska. Haha. Men jag är inte klar än kan man ju säga.
Idag blir det till att packa, gå en promenad med Victor (om han vill vakna) och återigen packa och vara sjukt nervös.
Fick just reda på att en som jag kände i mellanstadiet dog igår. Inte helt kul att höra. Så skänk gärna en tanke till Mathias Öberg. Vila i frid.
Det börjar bli lite skrämmande att personer som inte ens uppnåt 20 inte får leva mer. Ta väl hand om er. Men vissa saker kan man inte rå för att det sker.
Nu ska jag gå och ta mig något att äta och sedan försöka packa vidare. =)
Hade visst inte så mycket att säga än, för det känns inte som att jag ska åka imorgon ändå. Och jag kanske hinner få min nya mobil imorgon, heja heja! =) Hoppas det.

Vila i frid...

mamma mia alltså.

Med tanke på att vi har passerat 12 slaget så är det bara 1 dag kvar nu. 1 dag, 1 dag, 1 dag. Det är sååå värt att upprepas, för det gör det i mitt huvud. Haha.
Dock det som även upprepas i mitt huvud är, packa, packa, packa.. Jag veeet! Skjuter gärna på det en stund till. Jag har verkligen panik. Förstår inte varför jag bara inte försöker få det ur världen bara? Joo jag vet varför, för då kommer jag nog riva upp väskan tusen gånger innan vi åker, onödigt. Men faktiskt sedan jag kom hem som var för ca 1 timme sedan så har jag nästan plockat ihop allt. Vilket betyder att allt ligger på min säng, som faktiskt var en av mina små knep för att få det ur världen. För om allt ligger på sängen måste jag alltså gå igenom det ytterliggare en gång, samt lägga ner det i väskan för annars kan jag ju inte lägga mig i sängen. Smart va? Tycker jag iallafall.
Idag fick jag faktiskt dagen att gå uutan problem. Startar med att jag kliver upp (nähää!) aja, struntar i allt sådant små tjafs ni hajar nog.
Hade bestämt inatt att jag och Sailor skulle iväg och äta idag så att när vi pratat om det under dagen så kommer mor min in och säger att vi ska åka och växla pengar och sådant då. Jahapp. Sailor fick vänta.
Glider iväg i finbilen, så att säga, kommer in på ett ruttet växlingsställe och jag trodde jag kommit utomlands redan då. Dock var vi i Rosaholmen, but hey! Dom hade iallafall inte mina Cyprotiska pund som jag skulle ha, gick till en annan där, och då kände jag mig mer hemma, fräscht och snyggt som i stan och dom hade mina pengar. Tack.
Klara där åker vi vidare till Bauhaus och Biltema för att kolla lite prylar. Glider sedan vidare hemåt för att hämta böcker jag lånat av Pia (Jimmys mor) samt att pappa skulle lämna dekaler till Micke och Jimmy. Fikade där en stund och kul att man träffade dom igen efter en myyycket lång tid sedan sist. Jimmy *2 var också där.
Klara där säger jag till Sailor att knata ut så vi kunde åka och äta. (Stackarn måste dött på cupen)
Mat mat mat. När jag och Sailor väl kommer dit ser vi att Jimmy *2 var där och skulle hyra film, så vi kilar in och hälsar sisodär så pass länge att våran mat blev klar. Haha.
Sätter oss och hinner knappt börja äta innan Gp, Danne och Ronnie glider in. Sådär ja, mera sällskap och nästan trupp Ayia napa var samlad.
Efter maten fick Sailor ett knäppryck och vill gå på promenad!?! Jag höll på att trilla av stolen då. Men gick självklart med på det. Vi bestämmer oss för att gå upp till Puusti och se om han lever. Halvvägs dit får Sailor håll och vi saktar ner tempot.
Väl där lyckas vi självklart väcka honom stackarn, är där någon timme tror jag innan vi kilar hemåt.
När jag kom hem så tog jag tag i min städning av rummet och tog mig en skön dusch. Tänkte börja packa men det sprack. (Tanken som räknas?)
Frågade Victor tidigare idag om man kan stirra på väskan och den packar sig själv, han trodde det funkade.
När jag ätit middag så ringer Gp och frågar om jag ska med till honom när dom ändå var i krokarna. Jag tänkte va sjutton ska jag sitta hemma för (PACKA PACKA PACKA). Jag åkte iallafall med.
Så vi landade hos Gp. Jag, Ronnie, Gp, Danne och Söder. Senare döck även Jimmy Ö upp. Vi lyckades se på någon helt onödig och mindre rolig skräckfilm som gick på tv, Freddie Kruger (?). Jag kommer inte sova inatt iallafall. Tack Ronnie också för ditt stöd.
Ångest javisst. Morgondagen kommer innebära panik & ångest i stora mängder och jag kommer finna varje stund och sekund för att slippa ta tag i skiten. Blää.
Som det ser ut nu har jag redan en liten omväg till det. Låång promenad med Virrepirre. Tuusen tackar vännen! =)
Äsch kanske man ska ta tag i det där som kallas packning kanske?
För att jag har hört "Hej Monika" på japanska, den ni!

you´re the stranger that confused my heart...

2 dagar, nu är det nära.

Jag tror jag kommer gå upp i atomer, sjukt nära och jag har inte ens packat hälften, och defenetivt inte städat än. Panik panik panik! Hoppas på att hinna göra klart det sista imorgon iallafall.
Igår så började jag till att packa, inhandla lite solkräm och grejer på apoteket. Kändes sjukt konstigt att göra det.
Men jag gav upp packningen efter ett tag. Kollade på Stefan & Krister, roligare idioter får man ju leta efter. Har sett dom på Lisebergsteatern nere i Göteborg och det var det roligaste jag sett.
Efter det iallafall så gick jag och mötte Victor för en liten rundvandring här i hans nya kvarter. Vi blir grannar nämligen inom snar framtid, stackars han! Haha. Men nu har han iallafall sett det, och han hängde med på vissa ställen och vissa hade han aldrig sett någonsin. Så nu hittar han här. Eller?
Vi var ute och gick i ungefär tusen år kändes det som, till slut kom vi neråt mot bruket och allt det där. Han ville bevisa att det inte var ett snobbställe att bo på. Så jag fick veta hela hans livshistoria i dom krokarna. Så söt. Haha.
Det var en väldigt trevlig promenad, tack för sällskapet. Tur att man är spontan helt enkelt.
Sedan vid halv 1 eller något så gick vi hem till honom eftersom han ändå bor där. Så fick vi för oss att vi skulle knyta hans slips, haha och det var nog det roligaste. Haha. Vi sökte på google hur man gjorde och så hittade vi en jätte bra sida att kika på med olika steg för steg, och vi gjorde precis som den visade, och vid ett ställe så blir vi helt tysta och samtidigt "VA?!" ingen hajade den bilden. Haha. Det var hur kul som helst, men knutarna blev fina till slut. =)
Inte alla som sysselsätter sig med att sitta och knyta slipsar en fredagkväll. Vid 3 snåret så bestämmer vi oss för att det är dags för refrängen, han följer mig så snällt till Tumba C eftersom mamma sa det mycket bestämt i telefonen att jag inte fick gå själv dit. Haha. Så då var man hemma nästan exakt 10 min senare. Skönt, men fy va kallt det var ute alltså. Inte så konstigt, kollade på termometern när jag kom hem, 8 grader. Shit.
Det kommer det inte vara i Ayia napa iallafall. =)
Så nu ska jag åka iväg och växla pengar! Resfebern gör sig påmind.. Sedan ska jag iallafall iväg och äta med Sailor. =)

never again will I miss you...

3 dagar.

Helt sjukt, galet, tokigt jaa vad man vill! Vi åker om 3 dagar! Det känns i magen. Haha. Måste verkligen börja packa idag, eller åtminstone ta ner resväskan. Nu är det panik. Och Jennie kom på en smart grej, "vad ska man ha på sig när man reser?" Alltså, jaa va fan ska man ha på sig!? För det lär ju vara relativt varmt när man kommer ner trots att det är kväll/natt. Shit. Snacka om dilemma. Ytterliggare något att tänka på, blää. Hatar kläder just nu. Haha.
Det lär ju lösa sig. Fast jag kommer att ha haft panik ca 350ggr innan avfärd. Men det är ju så typiskt mig så jag får väl bara infinna mig i det.
En mycket glad nyhet för mig också! Min mobil som de flesta vet så har jag tejpat ihop för att den ska fungera, min kärlek. Men nu så beställde jag och mamma en ny åt mig, tjohoo! Med abonnemang också, äntligen! Dock finns det en nackdel med det hela.. Den kommer komma om några dagar, men då är jag inte hemma, så jag måste vänta i 2 veckor innan jag får den, blää!
Det blev iallafall en Sony Ericsson w610i.



Har kollat på den massvis med gånger och nu blir den min. =) Är så himla glad!
Tack mamma!
Lycka till också Team Sean Paul i åhus, det kommer gå greatans!

to spend my days with you...

tågluffen avklarad.

Då har man gjort hela den resan helt klar. Bästa avslutningen, kunde inte blivit bättre, sov en natt med uber god middag på Rica Talk hotel.
Allt var tipp topp och det kändes jätte konstigt att bo där när man faktiskt jobbat där i ett år ungefär. Kul var det! Har skrivit allt i min
resdagbok, och självklart finns det bilder från hela resan. Vi tog sammanlagt 260 bilder men laddade inte upp alla.
Det har varit roligt att genomföra det faktiskt, fast man var bra trött måste jag ju säga. Men nu har vi gjort det.
Jag blir helt ensam och övergiven nu i helgen också, brudarna drar till Åhus och ska lira beachhandboll tidigt imorgonbitti. Jag kunde inte åka med eftersom jag åker till Ayia napa, 4 dagar gott folk!! Så jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med hela helgen, självklart packa och tvätta men det behöver jag inte 4 dagar till, tror jag iallafall...
Ska väl börja lite smått snart att packa, måste städa imorgon så jag har det gjort. Fetto Robin ville att jag skulle komma till Jakobsberg imorgon, men jag vet inte hur sugen jag är på en sådan tripp till några jag inte känner. Hmm får se hur det blir, måste ju ha min keps!!
Annars har jag några ut tänkta som jag ska terra, haha. Stackars dom. Tomt utan att ha någon hemma i helgen och speciellt nu så här innan jag åker. Kommer inte se tjejerna på två veckor!
I och för sig kommer jag och Akhila ses i Ayia napa, eller är det tänkt iallafall. Haha. Men klart vi måste!
Jag börjar bli riktigt nervös nu faktiskt, måste inhandla tvättmedel, solskyddsfaktor, andra krämer, jaa you name it alltså!
Kommer bli gaaalet roligt! Fick veta att min kompis Hedieh just kom från Ayia napa och hon bott på det hotellet vi ska bo på, så jag tog tag i lite information. Yeah!
Tackar även Sarah återigen för hjälpen med luggen, nu ser jag ju faktiskt omgivningen! Haha. Bra eller dåligt föresten?
Har varit duktig idag också, gymmade med tjejorna, gick bra men usch kommer inte träna något alls nu under närmaste tiden, kommer känna mig något fet när jag kommer hem. Får dansa bort allt! Eller hur?
Äsch, bäst man sysselsätter sig annars får jag väl krupp snart.

image263

Melpo Antia, here we come!

a perfect mess...

på resandefot, dag 4.

Dag 4 var då avklarad, Tvärbanan och Nockebybanan stog på schemat, vi var klara innan lunch men hade Gnesta kvar att åka till så vi satte oss på pendeln och åkte. Dock gick tåget bara till Järna så det fick bli våran avslutande resa. Så nu är jag hemma och vilar batterierna bara, ska nog sova någon timme också. Sedan runt kl 20 ska vi åka till Älvsjö och äta middag och sova på Rica som en trevlig avslutning på våran resa.
Har börjat även att skriva packningslista för Ayia napa, shit bara 5 dagar kvar. Jag är så himla nervös och glad. ÄNTLIGEN bär det av! Men det känns som att jag kommer glömma något, men det kan inte vara värre än att man får köpa det där nere i sådana fall. =)
Fick veta nu för bara 30 min sedan att en kompis till mig är gravid och har endast 6 veckor kvar. Jag blev riktigt i chocktillstånd, planerat var det också. Vet inte vad jag ska ta mig till, 20 år och ska snart ha barn. Kul att dom är lyckliga iallafall! =)
Men kommer att lägga upp imorgon i resdagboken iallafall om resten av dagen, för att nu ska jag fortsätta skriva packningslista och vara lite nervös! Haha.

Lustig känsla, vet inte alls vad det är. Hoppas inte att det är som jag tror för då vet jag inte vad jag gör. Typ struntar i det tror jag. Tänker inte låta mig luras av mina tankar, det är så bra som det är. Allting får gärna vara så här det mår jag bäst av om jag känner mig själv.

with or without you...

dag 3 avklarad, 1 kvar.

Idag var man bra mör i kropp och själ, men upp kl 8 pigg och glad kexchoklad! Not. Men iallafall, dagen gick bra men uscha va trötter man var. Som vanligt ligger dagboksinlägg och bilder från dagen uppe på min resdagbok. Så kika där för att få veta om dagens bravader! =)
Efter allt detta resande så går jag och Sarah in på glitter köper örhängen (till Sailor som inte har ork och lust att gå i stan) och ett diadem till mig och vidare till Stadium och Gina tricot. Efter att ha kollat runt så möter vi upp Akhila och Gabban för att äta på Mongolisk restaurang, som alltid när någon fyller år. Akhila stog på tur, vi firade henne tidigare som nämnt i förra inlägget. Mycket gott och man äter ALLTID för mycket mat. Japp.
Väl hemma är det bara att vända. Ska bli hämtad av Jennie för att åka vidare till Rosie där också Nattis befann sig. Vi skulle snacka ihop oss inför resan, och nu rackarns är jag nervös!! Haha. Men det ska bli grymt roligt! Längtar mer än någonsin. Kände mig rätt lost innan eftersom vi har lärt känna varandra tusen gånger bättre nu inför resan och så, innan kände jag varken Nattis eller Rosie, mer än att ha träffats några gånger. Men det känns toppen och det var jätte bra att vi sågs ikväll.
Och framför allt jag fick ett litet hum om vad man ska ha med sig. Haha. Största problemet för mig liksom. Men jag bara känner på mig att det kommer bli så grymt roligt! =) Sol och bad. För nu är det bara 5 dagar kvar!!
Måste helt enkelt skriva packningslista, och det är nästan så att jag får sätta igång med det nu, men bör hellre sova dock.
Imorgon är det sista rycket med luffandet, skönt och så kommer det bli tomt utan det  tror jag. Sova på Rica Talk Hotel och äta middag där som avslutning, gratis är gott har jag hört. Sedan, tvätta, packa, tvätta och packa packa packa. Haha.
Inget Sundsvall och farmor blir det heller, trist. Fast bra på sätt och vis för då får jag mer tid till att packa. Men vill träffa farmor! Inte mycket att göra åt.

jag dansar aldrig nykter...

dag 2 avklarad.

Då var dag 2 avklarad i tågluffandet, av 4. =) har lagt upp en liten dagbok och bilder på min resdagbok, kolla gärna där! Man börjar bli lite sliten och jag borde lagt mig för typ ca tusen år sedan. Har sovit 6 timmar på över två dygn, inte helt okej, och bara så mitt egna fel! Rätt åt mig om jag är sjukt trött när jag ska återigen gå upp kl 8 imorgon.
Imorgon är det saltsjöbanan som gäller. Ska bli intressant och säkert så missar man ytterliggare en solig dag man kunde legat och glassat på, men så går det när det är planerat uppdrag. Men vi ska iallafall fira Akhila imorgon, dock lite tidigt men hon är på det där stället Ayia napa med mig när hon fyller så vi firar nu, mongoliska som vanligt blir det ju, gott gott! =)
Har dampat på min dator överlag idag, det har inte gått som jag velat och bränna ut bilder osv osv osv, så nu ger jag faktiskt upp hoppet, har suttit uppe för länge och känner att mitt tålamod håller på att tryta nu. Kanske bäst man kilar och lägger sig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, det mesta står i min resdagbok med bilder och allt, faktiskt så är det ju bara det som hänt idag.
Juste, gick ju iväg igår, kom hem vid 4 imorse, jag och Fetto Robin, jag var sjuuukt trött och skulle upp 3 timmar senare, dock var inte han speciellt trött och försökte med alla medel hålla mig vaken, käften gick på tomgång. Ändå lyckas han somna före mig, hur går detta till? Haha. Är man bäst så är man! Det var faktiskt kul igår, blev lite efterfest med mera också med Nile City, sedan att bara jag och Agge var dom enda vakna till slut är en annan femma, men det är lika roligt varje gång man ser på Nile City, trots att klockan är 3 på morgonen.
Så man kan kort sammanfatta gårdagens kväll efter att jag gått dit, ölspel (jag klarade mig trots allt bra), dåliga trolleritricks, en obra mående "lillebror" (stackare), statoil och mosbricka samt en cola för mycket, efterfest där alla somnar och kollar på Nile City, sist men inte minst en rask promenad hem (fick inte gå i mitt tempo dock..) för att försöka få tyst på Fetto Robin så man äntligen kan få stänga sina ljusblå.
Fick min hämn imorse när jag fick väcka honom halv 9 för att vi ska gå till bussen! Muhaha. Nööjd och speciellt att han var mindre glad på mig och helst av allt ville slå ihjäl mig men den tar jag.
Nu ska jag ladda mina söta batterier för en ny dag med nya upptäckter imorgon!
Baaaara 6 dagar kvar nu...! Spänningen är olidlig..

save yourself...


gårdagen så att säga.

Var toppen roligt! Helt galet kul faktiskt. Började med att göra mig iordning hemma sedan åka upp till Sarah för att få håret kirrat. Var där vid 14 tiden som det var sagt och började kolla runt och hälsa på deras föräldrar. Sedan blev det av att hämta maten och fixa med den. Vi förberedde en hel del och sedan var det vigseln som ingen visste om, såååå fint! Tur att jag kunde öppna champagnen alltså, kris annars. Allt gick jätte bra och folk blev fulla kan man säga utan att nämna något specifikt. Runt 12 slaget bestämmer vi oss för att kolla om det fanns mer att göra, vi ville hinna in på krogen som vi planerat och även kanske träffa Bonelli och Robin. Vi fick våra pengar, vilket jag tackar gudarna för 1000kr fick vi ihop. Heja! 10 timmar, göra inget iprincip och delta i festen samtidigt få pengar för det, inte helt fel. Haha. Fick med oss färdkost som innebar redbull vodka (vodka med stort V, haha, han som blandade var lite på lyset kan man säga) och två öl var tog vi med oss. Och med det i bagaget gick vi hem mot mig och Sarah bytte om och vi tog halv 1 bussen mot tumba. Vi visste att inte mycket mer behövdes köpa därinne med det vi druckit under kvällen samt fått med oss. Väl inne på Lehome runt halv 2 blir det dansgolvet direkt. Vid 3 vill vi dra vidare till La Camera som stänger 5, perfekt frågade oss fram och kilade dit.
Väl där händer det massor under kort tid. Sarah och jag träffades knappt där, haha. Och jag är tydligen väldigt lik Cascada, jahapp och jag kan defenetivt inte sjunga som han trodde. Störtskön kille den där malmöiten.
När klockan även här började närma sig stängning så drar vi mot, hör och häpna, men första TÅGET hem haha. Trodde vi iallafall, det blev efterfest i Huddinge och vi var hemma 8 imorse. Japp, det var extremt ljust och buss kunde man ta hem också.
Sarah och jag skulle ju börja våran tågluff idag kl 9, hmm vi sköt på det fram till kl 12 av olika skäl. Så första dagen gick bra, men jag måste säga att med 3 timmars sömn och ingen mat så mår man som en påse sopor som jag sagt heela dagen idag. Trodde jag skulle avlida och avbryta första dagen men icke, jag höll ut och tog en jalla yoghurt, det gick bättre då. Mådde toppen mot slutet men attans va segt och trött man var. Vi sov lite under resans gång också, men det gick bra. Kort och en resdagbok kommer inom kort.
Imorgon är det avfärd hemifrån kl 9. Ska iväg nu och träffa Fetto Robin mfl faktiskt. Kul att han är i stan.
Men mer updates får ni så småningom.

are you happy now...


Back from Blöteborg.

Sådär ja. Blöteborg har vi i familjen då döpt om det till, för sjuttsingen vad det regnar. Dock var det väl inga skyskurar som kom ner men regnade det gjorde det tamefan. Men det vi hann med iallafall var, onsdag anländer vi till Barken Viking där vi skulle bo dom närmaste dagarna, ca kl 14 kom vi fram. Installerade oss och begav oss mot nordstan och spårvagnarna för att gå på Universeum. Vi har alltid sagt att vi ska gå där, men aldrig blivit av pga olika skäl men nu bestämde vi oss för att göra slag i saken. Inte nog med att det var dyrt det var inge roligt heller. Man hade haft nytta av det om man var lite yngre och slapp alla små snorungar som var överallt och skrek. Suck, familjen ledsnade ganska fort därinne men lyckades ta oss igenom hela trots allt. Trots allt var det ju en del att se och mycket man gärna sluppit, typ fågelspindeln som bara var allmänt äcklig, uuääh.
Och det var även här mina söta batterier i min kamera tog slut. (självklart hade puckot själv glömt laddaren, tack tack inga autografer skrivs..)
Efter att ha tagit oss ut och hoppats på att alla barn skulle trilla ner i vattnet utanför så tog vi spårvagnen till avenyn och åt middag på Hard Rock Café. Mycket gott och MYCKET mat. Och en sjuuuuuuuukt snygg vakt där också, jag trodde jag skulle dö. Tror till och med att jag fick med honom på ett kort av en slump *hoppas*
Klara efter middagen drog vi oss tillbaka till båten och baren där ett tag, och sedan sängdags för att vila upp sig för Liseberg dagen efter och tidig frukost.
Super god frukost som alla hotellfrukostar. Mums. Kan sitta i timmar och bara äta. (Är jag värsta tjockisen eller?!)
Motvilligt så gick vi mot Liseberg i det tunga vädret och regn såklart. Vi åkte och vi åkte och vi åkte grejer, spelade lite, åt lite sockervadd mm och åkte lite till gick runt, åkte lite. Jaa sådant man gör på nöjesfält. Vi åkte självklart berg och dalbanorna mest. Vi var där strax efter dom öppnat vid 11 och redan vid 18 snåret ledsnade vi allihop, vi hade inte den rätta feelingen som vi brukar ha och kände knappast för en dag två som alltid brukar vara lockande.
Tänkte att, aa men det sista vi gör så spelar vi på SF-hjulet, självklart tog jag nr 13, och vinner andra pris! Woohoo! Haha det jag siktat in mig på och väljer filmen Stockholm Boogie som är en helt underbar film! Blev mycket nöjd att 5kr var det värt. Haha.
Åter mot avenyn och en härlig middag, denna gång blev det på mammas och pappas favoritställe i Götet, Lilla London, myyyycket god mat. =) Och en smarrig Irish Coffee som avslutning innan vi gick mot båten igen, för att denna gången gå upp på däck och lyssna på ett liveband som spelade. Baren när det började regna och sedan sängen. Skönt med lite sömn, trots att man knappt kunde sova.
Upp även denna morgon hyffsat tidigt för att få lite frukost.
Eftersom vi valde bort Liseberg så stog shopping för dagens schema. Dock inte för pappa för han ledsnar efter första affären så han gick på båtmuseeum och var så nöjd så. Vi andra var bara glada att slippa det. Jag lyckades såklart vara värst och kunde utan tvekan svävat ut mitt konto ännu mer men köpte, två par ursnygga skor jag tittat på här hemma från Dinsko, underkläder från björn borg, Ozzy Osbourne tshirt från Hard rock och en Puma tshirt från Stadium.
Bror min bräckte dock allt, han fick en ny mobil, jävla unge! Vill också ha! =( När vi alla var nöjda och klara köper vi oss en ask jordgubbar och varsin glass och går mot bilen för hemfärd. Dock tog vi en sväng förbi mormor våran utan förvarning i Skövde/Tibro. Stannade väl i en timme eller så med fika (hon bakar ju underbart goda bullar haha) och fick armbandet som gick sönder (min studentpresent av henne)
Stannade efter det på pizzerian dom brukar äta på och åt middag, fy fan dom pizzorna är större än Robbans! Helt sjukt, tur att jag delade med min bror, jag blev gaaalet mätt.
Efter en för fet pizza och cola så slutligen åkte vi hem. Var hemma tidigare än planerat, 22.45 ca. Och då har jag faktiskt hunnit titta på två filmer i bilen, stockholm boogie och rena rama rolf. Orkade inte kolla på fler, man blir rätt trött på det.
Skönt att vara hemma och ladda inför morgon dagen som på schemat står jobb. Dock ett kuligt sådant! På en fest, mina grannars kompisar en bit bort ska ha världens brakfest med 98 personer. Och vi får även vara med i den.
Imorgon kommer lite bilder också, dock bara från universeum. FAN idiot mig alltså, är sååå besviken.
Men MIN fredag blev helt klart bra, fredagen den 13e, och även då grattis till Sailor som hade tänkt att bli stor 20 på min fredag. Grattis!

just me and you...

göteborg imorgon.

Då far man iväg till götet imorgon då. Är väl lite små sur över att inte åka på kryssning men det kommer nog bli bra med Göteborg också, Liseberg och Universeum. Första gången vi kommer att gå på Universeum, spännande. Det blir iallafall två dagar på Liseberg som varje år. Kom fram till att vi nu iår kommer att ha bott på samma ställe 4 år i rad. Och jag hatar det, gillar inte vatten direkt och att bo i en "ostabil" båt är inte riktigt min grej. Vi bor alltid på Barken Viking som ligger vid hamnen, och jag är lika anti varje år, men hittills har den inte sjunkit iallafall. Puuh. Min största fasa är vatten, iallafall när man inte ser botten. Jag får hålla tummarna att det går bra iår också.
Dock kommer nog bilresan bli roligare iår jämfört mot dom andra åren, nu tar jag och min lillebror med oss en bärbar dvdspelare som vi fick i julklapp så vi kan kolla på filmer. Toppen! Slipper man läsa och må illa på vägen ner.
Hade i och för sig hoppats på att åka tåg, men mina föräldrar som är vänner med blixten kunde inte bestämma sig och kommer på för några dagar sedan att Göteborg fick det bli och kollar tågbiljetter. Men självklart är det suuper dyrt då, jaaa? Det sa jag på en gång? Hmm jaja iallafall blev det bil. Då kanske vi åker förbi mormor på vägen också, hoppas! =) Min mormor är inte som alla andras, väldigt speciell.
Har nästan packat klart, bara dom sista grejerna som man inte kan lägga ner förens sista sekunden. Så avfärd imorgon kl 8. Helt galet att våran familj ens diskuterat att åka den tidpunkten på dygnet, har aldrig hänt tidigare kan jag säga.
Var på bio idag med Gabban, Sarah och Akhila efter vi hade gymmat, duktiga som vi är. Så vi åkte till Heron City och åt god mat, grekiskt såklart och såg på Oceans 13. Otroligt bra film! Och hur snygg är inte Brad Pitt, tragiskt men sant, sjukt snygg trots hans ålder. Haha.
Trevligt var det iallafall. Sedan åkte jag hem och packade och efter det blev det den klassiska kvällspromenaden med Sarah, våran runda som tar en timme ca, perfekt. Älskar det! Kommer jäsa som en riktig degklubb och verkligen bli massa kanelbullar när jag kommer hem, så det får fan bli två timmars rundan då! Haha.
Bäst jag laddar batterierna, inte bara på Ipoden, mobilen och digitalkameran utan även på mig själv tror jag.
Ha trevliga dagar här hemma nu! Kommer hem på MIN fredag. =) Då även Sailor fyller 20. Grattis till Jimmy "pungkulan" som fyller 20 idag! Gratulerar.
Endast 12 dagar nu. Stormsteg.

festar du så festar jag...

grå måndag.

Det känns i hela kroppen. Tänk hur mycket piggare och gladare man vore om det var fint väder. Men tyvärr är vädret inget man kan påverka.
Idag har det inte hänt speciellt mycket tyvärr, gymmade vid 14 tiden med Akhila och Sarah, sedan jaa.. Ingenting, la mig på sängen och råkade somna mitt i OC. Rackarns. Men men kan väl vara bra det med.
Igår så läste jag ut boken om Svullo, den var bra och man fick veta saker man inte visste tidigare, eller som jag säkert hade hört men var för liten för att förstå. Men nu har jag iallafall läst den och det känns bra.
Mamma kom in till mig idag med en bok hon rekommenderar att jag skulle läsa den heter, Inte som andra döttrar av Deborah Spungen. Den handlar om hennes egen dotter Nancy och hur det var att leva med henne, heroinmissbruk och självmordsförsök. Nancy var tillsammans med Sid Vicious ifrån Sex pistols. Det är även han som anklagas för mordet på dottern. Tror att den kan vara riktigt bra och gripande.
Har verkligen kommit in i en liten läsarperiod, konstigt nog, men det är jätte skönt att koppla av och sätta sig och läsa.
Juste, glömt att berätta att jag faktiskt ska åka till Göteborg på onsdag till fredag. Då blir det Universeum och Liseberg som står på resplanen, hur vi nu ska hinna med allt det? Men det blir nog bra. Åker bara med familjen, det ska bli skönt att komma till min favorit stad faktiskt. Älskar göteborg! Hittar där som i min egen ficka. Haha.
Sedan blir det väl Sundsvall veckan därpå också, hälsa på farmor, låtsas farfar och farbror. Då kommer man äta så man slipper äta på ett helt år. =) Den där farmor alltså.
Usch måste röra på mig, känns som man bara sitter och jäser som en stor degklump! Gör man säkert också. Så en promenad skulle inte skada. =) Blir nog så också.
Bäst man rör på sig så man inte blir ett gäng kanelbullar!

when things go wrong...

halv återträff.

Haha lustig men aa så är det. Som sagt igår västerås och sedan hem till Sarah och bli klippt. GP följde med dit och vi kikade samtidigt på Förortsungar som ingen av oss sett, speciell film det där men helt okej. Sedan vet jag inte egentligen, joo vi kollade på fotboll det var U20 VM eller något sådant på Eurosport sedan volleyboll, hmm aa och jag satte mig och skrev klart gårdagens blogg inlägg, samtidigt som både Sarah och GP dör i soffan. Cute. Sarah vaknade sedan och gick och gjorde sig iordning och la sig i sängen och sov. GP låg kvar på soffan och sov. När jag var klar gjorde även jag iordning mig och la mig brevid Sarah. Somnade såklart inte förens efter kanske 45 min, trodde jag var hur trött som helst efter dagens bravader, men ICKE, var piggare än piggast just då såklart. Men efter mycket om och men så somnade även jag, sisodär kvart i 3 eller något. Kl 9 skickar Sailor sms något om att han hade haft en otroligt långnatt, antagligen hade han då inte gått och lagt sig. Jag vaknade iallafall av smset. Men somnade om rätt fort ändå. Vid 11 ringer Enberg och säger att han blir sen, han skulle komma vid halv 1 men vid efter 14 tror jag han kom för även han bli klippt. Skönt att träffas igen efter så lång tid, självklart ska killen tågluffa i Europa en månad från och med imorgon. Suck. Jaja får se om dom kommer via Ayia napa, tror inte dom kommer det men vore roligt. =)
Han hann inte mer än in och vända hos Sarah och vi gjorde honom sällskap, och när vi följt honom gick vi och våldgästade Victor, så nu har vi varit hos både hans mor och far och träffat hela hans familj, sötaste lillebrorn. (10 månader är han Enberg, inte 6 månader haha)
Vi gick ut med hans hund Kasper. Regn och skog till all ära också, in och skulle kolla på någon skräckfilm usch usch usch, blev ju skraj redan när förtexterna rullade. Blev dock räddad av fadern min som sa att det var dags för mat och plockade upp mig när vi sett 5 min av filmen ca. Haha.
Så den halva återträffen blev att vi träffade Enberg och Victor idag. Sååå länge sedan. Iallafall känns det så. Fick ett PS2 spel av Victor också, Grand theft auto San Andreas, kul spel faktiskt. TUSEN TACK! Självklart får du komma hit så fort du blir sugen på att spela det. =)
Fick även veta att Victor blir min nya "granne" han ska flytta in 2 min från mig, typ bara en väg mellan. Akta dig då kan man lättare komma och våldgästa dig när du väl är där. Haha. Närå så illa lär det inte bli. Men super kul att du flyttar hit.
Efter en mycket god grillad måltid såg jag mamma och pappa på Göta Kanal 2, inte lika bra som första filmen men helt klart sevärd. =) Nu ska jag lägga mig i sängen och bara läsa ut min bok och försöka sova i tid, går det tro? Annars kan jag ju alltid spela mitt nya spel. =)
Morgondagen är iallafall bestående av gym vid 14 tiden, resten är ännu en gåta.
Då var det bara 14 dagar kvaaar!

for once in my life...

big power meet, västerås.

En otroligt trevlig tillställning med maaaassor av bilar alla utan dess like. =) Man var helt enkelt i himmelriket. Avfärd som sagt kl 06.00 imorse för att hämta Sarah och åka mot Västerås. Allsång och stoppade av polisen redan vid Söderbysjukhus för, körkort och blåskontroll haha självklart åkte kameran upp och jag fotade poliserna. Grattis! Kul var det, Magnus Uggla stod för underhållningen i ca 1 timme eller något, sedan blev det annan rock närmare strängnäs och västerås, Sarah hade då somnat. (Bildbevis finns) Väl framme i västerås, sisodär strax efter 8 på morgonen, ganska tomt på bilar och folk i den grådassiga morgonen.
Vi tar med oss det vi behöver och börjar gå mot "shoppingstråken" hittar genast en vän liggandes mitt på asfalten med flaskan i högsta hugg, trevlig prick det där.
Vi går långsamt genom dom 3 km långa gångarna med prylar i mängder. Hittar lite diverse saker, inte direkt mycket. Sedan fick jag syn på Club Corvette Sweden och vill promt gå dit på en gång, sagt och gjort plötsligt står jag mellan de då 45st (pappa räknade..) underbara vilddjuren. Allt från gammalt till nytt, jag var i himmelriket! Helt i extas går jag och fotar som aldrig förr.
Väl klara där går vi vidare, köpte rosa tärningar till min bil och en liten pratbubbla man kan sätta i fönstret på bilen, med texten "Om du inte är rik så behöver du inte blinka åt mig" tyckte den passade bra.
Träffade även min farbror som kom dit med vänner redan i onsdagskväll, party varje år och camping för deras del. Kul grej att göra faktiskt, och blir ju en del åka eftersom dom bor i Sundsvall. =)
Hängde väl med honom ett bra tag hela gänget och åt lunch som bestod av en hamburgare. Mamma, pappa, farbror, gudmor Ulla skulle iväg och köpa nå lampgrej till bilen och då passade jag och Sarah på att återvända till himlen för att se om fler skönheter flygit dit.

Mycket riktigt så vi tar god tid på oss att kika runt och kolla inredningar m.m. Super kul! Jag SKA verkligen HA en sådan bil, SKA! =) Så det så.

Efter det gick vi och kollade på hela fältet och på alla andra parkerade bilar. Kul även det, man hittade allt från "något muggig, ej vrak" (internskämt i familjen) till topptopp.

Sedan var det dags att dra sig hemåt, alla tyckte vi hade gjort vårat för dagen och alla var väl trots allt lite mätta på allt som fanns där och var rätt trötta vid det här laget. Kollade dock först om det skulle bli någon helikopterflygning innan vi skulle bege oss hem, men icke den plånboken fanns inte just nu. Synd, men jag har flygit helikopter när jag var ganska liten, så jag dog inte direkt.

Efter 1 och ½ timmes försök att ta sig ut på vägen och komma hem så äntligen flöt det på i rätt hastighet, många bilar, konstigt folk som stannade och pratade och foton innan dess. Såg även Jimmys plastpappa Micke och Zoran vid vägen när vi gled förbi, haha. Man blev både förvånad och inte.

Man var bra trött nu. Stannade och tankade och handlade godis på den berömda godisbutiken som vi alltid handlade vid när vi spelade Irstablixten som små knoddar. Vi köpte över 3kg godis för 191kr. HAHA. Snacka om fettos!

Sedan somnade jag gott i bilen.

En riktig toppen dag och det kändes otroligt skönt att komma bort och göra något annorlunda och kul en heldag, det behövdes. =)

Tackar så otrooligt mycket för det allihopa!


                                             

Vi tog runt 180 bilder så det här är bara små bitar av det som hände under dagen, men nu har ni fått se lite av en toppen dag =)

för att jag längtar efter...


västerås imorgon/idag.

Det fick bli så. Ska iväg på Power Meet med mamma, pappa, gudmor Ulla, sambo och jag. Kommer nog bli toppen. Dock avfärd härifrån kl 6 imorgonbitti. BLÄ. Heldagsaktivitet blir det allt. Ser fram emot det. Och en heldag med sambo, länge sedan sist. Och kanske kanske blir det utgång också. Tihi, ska få håret klippt imorgon och sova där till på köpet. Fick mitt hår slingat idag, tusen tackar blev lika fint som alltid när du är i farten =) Blir alltid nöjd.
Så ikväll var det promenix, efter många dagars uppehåll, dock i regn men det var skönt. Och vi smarta som vi är tog vi dom fina kepsarna på oss, utan att ens sagt något om det. Haha. Så söta vi var. Likadant blir det imorgon, dock planerat. Kommer nog bli hel kul imorgon. Iallafall promenixade gjorde vi och jag fick en överraskning att dom faktiskt öppnat upp där vi alltid fått springa runt, över, under, klättrat och klängt så nu kan man ÄNTLIGEN gå på vägen som förut. Som vi längtat! Haha. Skönt var det. Hem till sambo och slinga håret. Vi bestämde oss för att åka med till Västerås och kom på oss att oj, vi ska snart upp igen så klippningen blir imorgon kväll när vi kommer hem igen.
Så vi är laddade för morgondagen och åka finbil, Buick, dit och göra Västerås osäkert. Kameran åker självklart med så ni får se hur vi haft det, regn som solsken.
Nää bäst jag kilar iväg och sover så jag orkar gå en hela dagen imorgon.

västerås here we come...


nu hänger jag inte med.

Hela den här dagen har varit sjukt skum. Jag sov som vanligt, som jag gjort hela denna vecka, ganska dåligt men länge, och när jag väl går upp orkar jag aldrig komma igång. Jag var sjukt trött hela förmiddagen och efter jag övningskört så jag var tvungen att lägga mig framför tvn och slumra lite. Åkte ner och handlade, hade hoppats på att få tröst köpa mig ett par skor, självklart slut i min storlek. FAN. Funderade på att köpa ett par andra jag kollat på hela våren men drog mig även från det. Hem och surade, egentligen vet jag inte varför men har varit otroligt down hela dagen. Hem och åter lägga sig på sängen, dock att fortsätta läsa min bok som jag kommer över halvvägs med nu. Den är bra, men bit vis otroligt deprimerande. Känns nog extra jobbigt när man känner igen personerna i boken också.
Så idag har det inte varit någon bra dag alls. Känns som att jag ledsnar mer och mer på familjen också, need to meet someone else! Och så blev det bestämt att vi åker till Göteborg nästa vecka.. FAN. Jag vill faktiskt inte. Förut då såg jag fram emot det och Liseberg och allt det där, men nu, jag vill verkligen inte. Så där singlade även min underbara kryssning iväg som jag hittade billigt och allt igår, bara för att min bror ska få som han vill. Tack för det. Bara för att jag får åka till ayia napa typ. Men det får väl han också göra när han är lite äldre? Det där med att ha det jämlikt med en yngre bror har jag varit galen på sedan han föddes. Spelar ingen roll att jag är 3 år äldre. Tyvärr. Men jag får väl bita i det sura äpplet i 17 dagar för sedan slipper jag allt det där i sköna 14 dagar. =) Längtar mer än någonsin nu!
Så efter att ha somnat på sängen efter bygglov på 4an vaknade jag betydligt piggare och hade hoppats på svar från sambon, men icke. Vart har du nu tagit vägen?
Jag måste iallafall komma ur min down period, och det är snabbt. Hur ska jag göra? Dumt att den kom nu bara, på mina föräldrars semester och allt.
Nä, nu ska jag fortsätta läsa min bok tror jag, eller ringa sambo och se om hon somnat, det brukar ju hända rätt ofta, så varför inte nu.

första gången som du är...


på liv och död.

Idag har det varit mycket äventyr med familjen. Vi hade tråkigt och åkte till Södertälje och gick på, siba, jysk, elgiganten, rusta, onoff och intersport. Som vanligt så handlar vi på oss lite. Det blev en fotoskrivare, lite filmer, smaker till våran Sodastream bland annat. Lite mer småsaker jag inte riktigt minns faktiskt. Vi hann knappt mer än hem och vända för att fara iväg med fin bilen till Haninge, vi skulle hälsa på pappas kompis och lämna en båtmotor som var hans. Hundvalpar 8 veckor gamla hade dom också, suuuper söta. =) Förut för många år sedan så var vi alltid hundvakt åt en av deras schäffrar Cola som också födde en massa söta valpar men som även var utställningshund, världens snällaste hund. =) Så där var vi på en kort visit för att sedan vända hemåt och handla mat. Typ dör av hunger snart känns det som. Grillat blir det idag med tanke på det fina vädret.
När vi var in och handlade på Willys hittade jag en intressant bok jag både velat ha men som jag egentligen absolut inte vill köpa, men nu fick det bli så att jag köpte den, måste ju se vad hon faktiskt skrivit. Köpte boken "På liv och död" av Gitte Nilsson, boken är om Micke Dubois och hans självmord bland annat. Har redan läst två kapitel i boken.
Det att jag ville köpa och läsa boken är att vi var gamla vänner till Micke och hans ex Maggan med barn. Dock tog det emot med tanke på att det är hans senaste Gitte som skrivit boken. Mamma ville helst inte att jag skulle köpa den men fick övertala lite till det.
Vet inte om jag kommer klara att läsa boken, men jag ska ge den en chans iallafall. Våran familj fick veta väldigt omgående vad som hade hänt med honom, och får se på löpsedlarna dagen efter om allt. Så himla hemskt, man känner sig så tom. Förstår inte hur dom som är ännu närmare skulle känna sig då.

Jag har den där tomhetskänslan nu också, har känt den en längre tid. Det känns verkligen som att det är något som saknas. Kan dock inte komma på vad. Jag har ju allt, allt iallafall som jag vill ha. Vad är det jag saknar? Kan inte begära mer direkt. Jag bara hoppas den känslan vill försvinna så jag ens slipper fundera över det.
Men nu ska jag ta och äta en smula, sent men vad gör det huvudsaken är att jag får mat. =)

det är tanken som räknas...


regn.

Jag kan säga att regn på många sätt är bland det mysigaste men samtidigt är det värsta som finns. Allt beror ju självklart på situation och hur förberedd man är/kan vara. Just nu är det sådant regn som man bara ska vara hemma och mysa med en bra film, helst inte själv såklart. Så därför håller jag mig till att inte lägga mig och kolla på en bra film med mysfilten utan sitter här och gör en update.
Som sagt för att bryta hela stämningen så var jag och sambo över till Hillevi och Tonny för att få en liten introduktion i vad som ska göras. Och det kommer bli bättre än bäst alltihop, vi ser fram emot den 14 juli nu nå grymt. Knappast att man lär ta det där som jobb, man kommer ju ha så roligt.
Efter vi varit där så ilade jag över till mig och började göra mig iordning plus ta mig en bit mat jag kommit på att jag glömt innan jag åkte och gymmade med Akhila. Haha, shit happens. Vid kvart över 8 kom Cissi för att hämta mig, bio-tajm! Dock var jag väl inte direkt imponerad över filmen vi nu skulle se, självklart grabbarnas val, Transformers hade premiär idag och det var de som lockade. Så vi bestämde att så fick det bli. Cissi hade lovat Alle att gå på den så dom frågade även mig och Jacop om vi ville haka på. Äsch, bio kan man väl alltid gå på, har ju ändå inget annat för mig och rabattkort har jag också så jag går ju för halvapriset, helt okej =)
Hämtad och lite allsång i bilen över till Alle för att plocka honom och åka till Heron city och trängas med allt folk och möta upp Jacop. Efter att ha köat säkert hela dagen för att ens få köpa sig en läsk så kommer vi in mitt i reklamen. Och jag inser att nu har jag 2h och 30min film framför mig jag vet så lite om, att det är robotar som slåss? Och även med i bagaget att jag somnade på Pirates 3 med ungefär samma längd, kändes inte helt okej.
Dock, till min egna chock och även Cissis så satt man på spänn i 2h och 30min för att se hur det gick för alla dessa bilar/robotar. Haha. Så efter filmen så när jag och Cissi gick på toaletten frågar jag "Tyckte du den var bra?" Cissi: "Alltså jag måste erkänna att jag faktiskt tycker det, pinsamt nog.." Jag börjar självklart asgarva för exakt min tanke! Vi vågade knappt erkänna för oss själva att filmen var grymt bra. Vi och robotar som försöker rädda/utplåna världen? Inte riktigt våran grej, men nu är det tydligen det... =)
Grymma bilar för övrigt ;) Haha. Me like! Ge mig ge mig!
Galet, man går på premiären av en film man knappt vet något om och inte har några förväntningar av alls, kommer ut och tycker att den var bra! Haha. Jaja, tackar och tar emot helt enkelt.
Imorgon har jag iiiiingenting planerat. Känns skumt. Allt hände idag tydligen.. Fan då. Får se vad som händer imorgon helt enkelt =)

är det sällskapet jag saknar eller dig...

Nattpromenad och dagen.

Mysigt med nattpromenader faktiskt, eller natt och natt det blev det iallafall. Haha. Gick ut och mötte Sailor vid kvart i 11 igår kväll och skulle till Statoil för att han skulle köpa startpaket till mobilen. Sedan vart det bara att vi var ute och pratade i tusen år, jag kom hem vid 1. Något vi måste göra om helt enkelt!
Så igår ringde min grannes kompis till mig, jag och Sarah ska hjälpa till på deras fest med att allt ska finnas och dylikt, så hon ringde och ville träffa oss idag, så vi ska över dit idag och prata och kolla hur allt ser ut. Hon tyckte att det var viktigt att vi skulle känna oss som hemma. Hon verkar hur gullig som helst. =) "Ni jobbar väl kanske från 15-21 sådär efter middagen och så, så att ni också kan ha lite kul på lördagskvällen" Haha den var skön den kommentaren faktiskt. Men jag tror det kommer bli dunder kul! =)
Så vi får väl se vad som sägs där senare idag då.
Ska träna idag också, det blev liksom inte dåligt väder som det var sagt ju? Jaja, sprang igår iallafall, så idag är det bara gym. Känns faktiskt sjukt bra att jag tränar, haha! Jag brukar vara sjukt dålig på att ens titta på sommartränings programmet men nu har jag tränat som man ska. Helt otroligt enligt mig! =) Nöjd.
Har färgat halva av det jag ska färga i mitt hår =) Sarah jobbar så mycket nu så jag tog tag i halva iallafall. Hon är bäst men lämnade det lite svårare till henne, att slinga. Haha. Stackarn, säkert det tråkigaste också.
Men nu har iallafall halva arbetet slutförts. Skönt =)
Och nu bara 19 dagar kvar!! Ayia napa here we come! Kan inte tro att det är så snart.. Jag börjar bli nervös!

Over before it started...

Besatt.

Jag har just tittat på ett program som gick på 4an, Knubbiga barn. Det var intressant att se faktiskt, att en hel familj som endast äter sötsaker ständigt och aldrig äter middag tillsammans faktiskt kan ändra sig och få struktur. Deras två överviktiga barn som var 4 och 11 år gamla, fick sin hjälp tack vare det här programet och är nu påväg att bli två normalviktiga barn, och allt detta för att familjen köper frukt istället för kakor och äter bättre och nyttigare mat än pommes frites. På bara 6 veckor har alla kommit in i rutinerna och alla mår så mycket bättre.
Det såg så enkelt ut, men tänk va svårt att få 4 barn och föräldrar + farmor som bor i huset att totalt ändra på sig, det måste vara så himla svårt. Där gäller det att verkligen ha inställningen.
Med vilja kommer man långt.
Jag är så stolt över min lillebror som faktiskt ändrade på sig själv, han var inte nöjd och var stor när han var mindre. Men nu har han vuxit ikapp sin kropp bland annat samt ändrat och blivit familjens lilla pinne. Där ser man att med vilja går allt.
Jag tror att min vilja är min starkaste sida, jag tror också att det är de jag kommer klara mig på i längden med att ändra min kost. Jag gör det endast för min egen skull, ingen annans.
Man mår mycket bättre av att äta hälsosammare samt att röra på sig. Att röra på sig för min del kommer inte bli svårt, har ju handbollen att tacka. Kosten är bara jag själv som kan ändra och det ska jag, mer än vad jag redan gjort.

Idag, fint och varmt väder, så himla skönt! Var iväg till tandläkaren på förmiddagen, hyggligt bra besked men kan inte hurra än, det är inte över förens domaren blåser i pipan. Gick iväg till HM där i södertälje köpte stört sköna kepsar. You will see them soon! ;) Sedan var det att hoppa på tåget och hemåt. En jätte skum kille som jag lade märkte till satt i början av perrongen i södertälje, jag tänkte tur att jag ska sitta längst bak och börjar gå, kliver på tåget och när jag sitter där kommer han gående, går förbi mig men vänder och sätter sig några säten bort dock så att han ser mig. Tänkte väl inte mer på det så i Rönninge när tåget nästan stannat ställer han sig upp vid dörren och sträcker på sig och vänder sig om och tittar mot mig, men istället för att kliva av så sätter han sig igen och kliver av i Tumba där jag klev av. Jag är sååå glad att pappa hämtade mig där. Antingen var han bara allmänt konstig eller så aa jag vet inte, jag tyckte det var lagom läskigt..
När jag kom hem så solade jag och mamma en långstund sedan messar jag Akhila och undrar om vi ska ut och springa, sagt och gjort vid 16 glider vi ner till Idro och går ut och springer 30 min. Super skönt! Men imorgon blir det till att gymma igen. Sedan har jag inte gjort så mycket, råkade somna på sängen när jag kollade på Bygglov och vaknade någon timme senare. Sov super dåligt inatt så kan vara därför jag var trött. Så nu sitter jag och funderar på att ta mig en skön promenad faktiskt. =)
Träffade Enberg efter löprundan också, kul att se dig igen efter ett tag, tror det var länge sedan sist? =)
Morgondagen är ännu ovis.

would you like that?...

Sool.

Härligt härligt med sol, har lyckats sola idag och förhoppningsvis fastnade väl lite färg också, känner att jag börjar blekna.
Fick veta inatt att jag har en trogen läsare, Andreas, som för övrigt frågade chans på mig igår. Så det så! Haha. Kul att du läser faktiskt, dock var väl inte du lika imponerad kanske? För mig kommer du alltid att vara en Ånäs.
Idag så, som sagt solade jag sedan blev det en sväng till centrum och HM, haha jag och mamma kom ut med en lite större kasse än vad det egentligen var tänkt men men shit happens. Jag köpte ett linne och ett par badshorts och hon ett par byxor. Vi köpte även det som vi skulle köpt från början, hårfärg till mig. Känns som att det är dags. =) Snart snart är det ayia napa! Jag må ha kvar tandställningen men för den skull ska jag iallafall ha lite fräsch färg i håret.
Efter vi var klara med inhandling av mat och kläder åkte vi hem, en timme senare kanske så åkte vi med våran glidar bil, Buicken, till Skanssundet och bara kikade lite och sedan hem igen. Mysigt när det är så fint väder verkligen!
Sedan var det bara hem och plocka ihop grejerna till att åka och träna och vänta på att Sarah ska ringa så vi kunde åka ner. Ner och gymma, skönt att man har gjort en av tre dagar på veckan =) Körde hem och det gick smärtfritt faktiskt. Sarah dog iallafall inte. Haha.
Mycket god mat till middag, och sedan glass och jordgubbar. Muums. =) Pappa kan han. Så nu har jag bara suttit här framför den här dumburken och tänkte väl byta till den lite mer självständiga. Börjar bli riktigt trött faktiskt. Tro det eller ej.
Ska till tandläkaren imorgon också, hoppas jag får bra besked!! Drömde mardrömmar om det inatt. Haha. Galet. Men annars har jag inget direkt planerat, tänkte väl ut och springa en sväng tror jag. Och förhoppningsvis övningsköra lite också. =)

Här är lite bilder från när vi var i skanssundet också, riktigt mysigt ser det ut, trots att det blåser som det alltid gör vid havet.

           

Fin utsikt och kanonen skulle ju självklart vara med, har kort när jag är väldigt liten och sitter vid den så det var något som skulle vara med, sedan var pappa också tvungen att känna på vattnet så han klev i så långt det gick haha. Sedan har vi också Buick 59an, mammas drömbil och den blev hennes. Första "raggarbilen" jag någonsin accepterat i mina dagar faktiskt.

en vän med en bil...

Även dom ljusaste stunder har sina mörka sidor.

Eller något sådant? Det jag menar är att jag höjde verkligen Lida Country festival till skyarna och vill nu ta ner den på jorden igen. JAG FICK EN FÄSTING på köpet. Usch, fick panik och nu tror jag att jag kommer att få borelia (stavning?). Livrädd, och ännu värre att mamma inte fick bort hela och gjorde att jag blev helt svimfärdig såklart. Så vårdcentralen nästa imorgon för att ta bort den helt. Jag dör. Håll tummarna att jag klarar mig. En sådan där liten fästing jävel ska fan inte ta kol på mig, jag kan bättre än så!
Iallafall, innan den hemska incidenten med den lilla svarta så var allt toppen. Jag och pappa får ryck, vi går och hyr film (familjen handbollsbralla) glider ner och ska hyra Göta kanal som jag aldrig sett (den som är sååå kult har jag missat, varför?) dom hade den inte inne såklart. Vi tog en annan James Bond, Casino Royale, dålig och långdragen fick ingen James Bond känsla över den, inget grepp alls. Suck. Stackarn, men aa. Vi käkar såklart bakis mat, pizza, lämnar filmen och grannen snäll som han var laddade ner och brände ut Göta kanal till oss så medans vi åt och svullade oss kikade vi på den. Klockren film! Älskar den! Så nu är det bara att se tvåan som mamma och pappa köpte häromdagen. Super mysig helkväll med dom. (och jag måste säga att nu måste jag hålla mig borta lite annars ledsnar jag nog snart på dom.)
Efter film och mat såklart promenad med sambo, ÄNTLIGEN så många dagar utan våran runda, solbo, centrum, vretarna, centrum, solbo/segersjö. Där satt den =) Jag var ju tvungen att göra klart för henne hur kvällen varit och berätta hur roligt hon hade. Eftersom hon själv bara minns bitar av den.
Bland annat det bästa var att sambo och Sailor hittade varandra på ett mycket sött sätt och ingen minns att det ens har hänt, det var nog det absolut roligaste att berätta, jag tror jag fick förklara det för henne 3 ggr hon tyckte det var så roligt! Jag med för den delen så jag ska inte säga något egentligen.
Men våran vandring var iallafall behövlig (snart så är vi vid beach 2039!!) och självklart alltid lika trevligt att prata roligt som allvarligt, vi kommer alltid in på så allvarliga saker!? Whats the grej?
Well well. Vi kom hit till mig för att hon skulle få läsa förgående blogginlägg och se bilderna från igår. Synd att hon hade jobb imorgon bara, need to be with you! Haha. Usch gay gay gay. Jag ska sluta.
Måste bara få säga att jag kan också när jag vill, så var inte förvånad över något.

Feeling good...

Lida country festival.

Så att säga. Haha och vilken kväll! Den var sjukt rolig! Inte nog med att man fick träffa Fetto Robin efter ganska lång tid sedan sist, förade och hade väldigt trevligt här hos mig innan med Akhila, Sarah mina föräldrar och pappas vän Micke som också hade hittat hit till landsbygden. Vi körde ölspel av olika slag och jaa Sarah det går lika bra varje gång tydligen? Haha, du ska inte ha lite Havana Club då? ;) Jiiiissses säger jag bara.
Efter lite om och men och torkande av en halv cider tar vi 21.30 bussen till tumba och tåget därifrån till Tullinge. Jaa Sarah vi åkte faktiskt tåg. Haha.
Köpte oss söta band och satte oss på "festival-bussen" Vid det här laget hade mamma hunnit ringa mig två ggr och kollat om vi var på väg någon gång. Dom hade redan åkt taxi ut dit nämligen.
Väl där, såklart kisspaus i skogen. Sarah och Akhila kom aldrig ut så jag ledsnar och går upp dit, slår till Sarah som ligger på marken och krälar med en uttröttad Akhila som kämpar med att dra upp henne, drar upp henne och går iväg. Hittar gamla vänner från högstadiet och det blir ett enda tjatter av alltihop. Kul att träffa er igen grabbar!
Väl inne så möter vi Lotta som spelade i vårat lag fram tills den här säsongen men var väldigt sugen på att göra en liten comeback.
Sarah fortfarande lite ostadig på benen.
Vi kör vårat race och träffar samtidigt Robins farbror som för övrigt var väldigt trevlig, tackar så mycket för ölen dessutom.
Träffar massor av folk man kände så det var hur trevlans som helst. Sofie kom senare också, kul och bra att du dissade "festen" i Viksjö. Haha.
Akhila och jag hör att det är en mycket bra låt dom spelar på scenen och ruschar snabbt upp på ett av dansgolven, jag inser dock väldigt sent efter att ha stuffat runt där en liten stund att det är en pardansscen. Haha. Men dom skrattade gott åt oss.
Det blir ett väldans hallå hela kvällen helt enkelt, många samtal och ingen av dom hörde jag ett skvatt av vad den andra personen sa men svarade mest med "vi står vid öltältet kom hit!" och hoppades på att det var de som personen i fråga undrade om. Haha.
Föräldrarna mina var också snyggast, hemgång runt 1 snåret där. Jag och mamma bestämmer oss för att innan vi går på bussen mot tullinge så går vi upp i skogen och kissar, dumt val av mig såklart. Jag prickar varje sten jag hittar och nu har jag jätte ont i mina ben och har söta bulor där. Men jag slapp vara kissnödig påvägen hem iallafall! =)
Efter en del jidder med taxi fram och tillbaka ger mamma mig pengar till en egen taxi hem, under den här tiden försvann Sarah, Akhila och Sofie spårlöst så jag och Robin tog taxi hem till mig. Vi satte oss med mina föräldrar + Micke på altanen och fortsatte festen där. Vet ej när vi kom i säng denna kväll/afton/morgon, jaa vad det nu var. Men jag och Robin tröttnade lite lätt på varandra och var lite sura och somnade, haha. Kul grej det där! Men sams var vi iallafall nu idag när vi vaknade som att inget hade hänt, bra vänner gör så. Inte alla men vi gör så.
Och Sailor, vi ses också alldeles för sällan, men det var sjukt bra när vi träffades där och jag blev som alltid lika glad att träffa dig =) Och nej du friade aldrig till min mor. Haha.
Bilder delar jag med mig av också såklart.