när vännerna betyder mest.

Imorgon är det alltså första november, ny månad, nya tag och nya händelser. Utgången igår var, speciell. Blev inte riktigt som planerat med bland annat glömt legg och diverse. Något kul som hände var dock att jag träffade Anton från magaluf, som är delägare i treo! Kärt återseende helt klart! Var ju trots allt mer än 2 år sedan sist. Det är sjukt.
Så idag har jag faktiskt inte varit bakis, sovit länge, fått 2 till nya roomies. Helt klart en händelserik dag! Fick även veta att lägenheten nu är såld och vi kan flytta ut i början av januari. Perfekt! Nu gäller det bara att jag och Vegard hittar oss en lägenhet att bo i. Den jag hade hittat som skulle vara fantastisk att ha för oss blev uthyrd i helgen. Typiskt. Men det kommer fler och fler hela tiden som tur är!
Ja nu ska vi alltså vara 4 st i november månad i våran lägenhet. Oh my herregud! Kommer bli trångt, tufft och framför allt, billigt! Vilket tyvärr står som prio nu.
Jag jobbar inte förens på torsdag nästa gång så det känns just nu toppen! Ska försöka vila upp mig deluxe för på fredag smäller det! Det går lite i vågor med känslorna inför fredag. Ibland känns det inget speciellt och ibland går det ett glädjerus i kroppen. Känns fortfarande så sjukt mäktigt att jag fått möjligheten till detta.
Tänkte fortsätta min kväll med att se på the big bang theory. Som idag har livat upp min dag totalt! Har känt mig lite nere vilket tyvärr nu kommer och går ju närmare vintern vi kommer. Hatar det! Inget jag vet varför det är så och inte heller vad sjutton jag ska göra åt det?! Vinterdeppen knackar på dörren sakta men säkert. Ingen hit mina vänner. Och jag gör det bästa för att hålla humöret uppe. Men ber om ursäkt i förtid ifall det drabbar någon.

Dagens musik; Coldplay - Trouble



en vän är en vän, hur taskigt livet än gått...

whenever whatever.

Gårdagen på jobbet var allt annat än ett skönlir. Men vi fick det att funka och vi fick stämpla ut kl 03.30 (sommartid). Jag hade ju självklart glömt att man skulle ställa om klockan tills någon på jobbet nämnde det. Jag vet ju knappt vad det är för dag så det är väl kanske inte så jätte konstigt.
När jag var påväg hem från jobbet så fick jag syn på Barry som försökte febrilt med att få upp porten till Samuel & Vegard med Samuels nycklar. Så jag fick hjälpa honom in och följde med upp för att få syn på spektaklet till efterfest som mer än många från jobbet var på. Hade pratat med Vegard i telefon när jag gick från jobbet och visste att dom skulle ha efterfest, men jag hajade ju inte att alla var där. Men eftersom jag var hyffsat trött, en smula irriterad och ville mest bara hem till sängen. Så stod jag över alla förslag med dricka och övertalningar att stanna. Skulle ändå inte tillfört alltför mycket där ändå, hade hellre hunnit med någon öl eller tre innan.
Så idag har jag sovit ut ordentligt och gjort ingenting. Allt för att spara mig till ikväll. Det vankas ju utgång så då gäller det att vara fit for fight annars är jag körd. Vid klockan 18 ska jag vara hos Vegard. Ska även bli kul att se hur folk faktiskt mår idag och hur sent det blev imorse.
Nu saknas bara outfit, fixa håret och sminka sig. Japp det är ju åtminstone 1 timme som försvinner där. Hopplöst att vara mig ibland. Tur att jag startade med att äta iallafall.

Dagens musik; Dire Straits - Brothers in arms



och jag tänker vad dom andra tänker, och jag saknar inte mycket...

spontant fredagskos.

Jag har faktiskt gjort lite grann sedan jag bloggade sist. Det enbart för att jag plötsligt fick veta att jag skulle vara ledig igår. Det kan jag säga att jag tog vara på. Sov väldigt länge, Vegard ringde och sa att han och Stine (från kirkenes) satt på fontés. Så jag pallrade mig dit och satt där i någon timme eller så och umgicks. Har ju inte träffat Stine sedan jag var i kirkenes så det var riktigt kul att ses igen! Vegard stack till jobbet så jag och Stine gick till vinmonopolet för att hon skulle handla. Så vi hann prata och umgås lite till. Sedan gick jag hem och började skypa med mammilu lite och i samma veva kom Deborah hem.
Deborah kom med den fantastiska idéen att vi skulle äta indiskt. Kändes precis som att vi var på date haha! Det var gott och sedan ville vi göra något spontant och något man aldrig gör annars. Vi var egentligen påväg att spela biljard då jag kläcker ur mig "fan va kallt det är!" när vi kom ut. Och hon utbrister "men vi kan ju dra till isbaren istället!?" Sagt och gjort.
Så vi går dit och det var en kul upplevelse. Och kallt. Såklart. Vi fick en grymt god drink och tog massvis med bilder, precis som om vi skulle vara turister! Det var första gången jag var där faktiskt. Har inte ens varit på den i sthlm. Skulle egentligen det med Jimmy på min 18års dag men det var så fruktansvärt lång kö så vi sket i det.
Efter att vi hade varit som två nördia papparazzis så tänkte vi att vi skulle spela biljard. Men det struntade vi i ganska snabbt och satt med varsin öl och glodde på folk. Vi har kul åt så lite så det funkar grymt bra att vara sitta och glo.
Vi tänkte senare gå vidare mot barbera för att dricka billig öl men insåg att vi var gamla och trötta. Klockan var nu alltså bara 23.30... Så vi tog helt enkelt trikken hem. Ett bra val enligt mig.
Fast jag lyckades ju självklart inte somna förens runt kl 3 iallafall. Men det dog jag inte av så det är lugnt.
Har idag då städat lite fast det knappt behövdes eftersom vi har visning idag också. Sen ska jag jobba, blir nog en heldel att göra idag. Många kända ansikten kommer att sitta i salongen idag så det blir kul! Och inventering. Kan det blir bättre!?
Imorgon är det tydligen utgång.... Jag som skulle ta det lugnt. Heja mig! Men Stine är ju inte här så ofta så jag tar en för laget. Hon och en kompis Astrid ska på rihanna konserten så jag och Vegard ska ha en egen förfest med rihanna låtar så vi känner lite samma känsla som dom. Eller något.

Dagens musik; Kid Cudi - Up up & away



det var en gång, det var en fest...

vardagspladder.

Kan knappt tro mina ögon att jag faktiskt uppdaterar så tätt som nu. Jag har inte mycket nytt på agendan direkt mer än jobb och försöka ordna inför visningarna vi kommer att ha på lägenheten imorgonkväll samt lördag. Och jag som är extremt pedantisk kommer att trycka in det mesta av städning imorgon innan jag går till jobbet. Hoppas därför att vi börjar vanlig tid, alltså kl 15. Annars blir det jobbigt. Men hinner jag inte allt så vet jag att min nuvarande sambo inte är svårövertalad när det gäller den biten.
Nu börjar jag komma till den delen på året då jag inte längre ser den jag bor med. Deborah och jag konstaterade i förrgår att vi kanske kommer ses på lördag innan jag sticker till jobbet. Annars söndag. Haha det är ju egentligen helt sjukt! Snacka om att sova i skift. Ett förhållande via facebook helt enkelt. Precis som jag hade med Emma förra året.
Men jag dör ju inte direkt då jag har så fantastiska människor på jobbet som jag kan terra. Inte alla som har det så bra helt enkelt.
Jag har faktiskt bokat flygbiljetter hem också. Men i vanlig ordning så kommer jag hem till jul. Precis som förra året. Hittade så äckligt billiga flygbiljetter att man inte kunde motstå! Samma dag som jag landar så kommer min kära pappilu hem från egypten. Det däremot, är ju inte super kul! Han kommer vara svinbrun medans jag kommer vara vit som snö. Orättvist. När jag skypade med honom härom dagen så berättade han att han troligen måste åka en vända till i januari. Vilken gris!
Okej det är jobb för hans del båda gångerna, men fortfarande! Egypten 1 vecka, sol värme och bara nice.
Äsch i vår så får jag helt enkelt ta en weekend till någon mycket trevlig plats att kunna sticka under näsan på honom. Det måste jag nästan göra, bara för att.

Dagens musik; Håkan Hellström - River en vacker dröm



vi kanske ses det finns en chans, på nån spårvagn någonstans...

oh my herregud.

Nej jag har fortfarande inte riktigt förstått vilket fett och tungt uppdrag jag fått med Coldplay. Det betyder så sinnessjukt mycket för mig och kommer vara det största jag någonsin upplevt. Finns inte mycket som klår det där faktiskt! Det här är bara helt crazy. Kan inte heller förstå att man ena sekunden kan vara så nere i botten what-so-ever och i nästa vara så uppe i smöret och glänsa. Detta känns nästan för bra för att vara sant. Och jag kommer nog förmodligen aldrig smälta det här. Och definitivt inte förstå det förens dagen är kommen vilket är om 9 dagar!! Jag kommer också ha massvis att göra med jobb och allt fram tills dess. Allt är bara så sjukt.
Karma måste helt enkelt finnas.
Jag har inte gjort alltför mycket sedan sist jag skrev. Mer än att försöka förstå hur kul uppdrag jag fått..! Jobbat häcken av mig i helgen och fått avsluta det hela med en fantastiskt grym kickoff med wallmans!! Fy faaaan så kul kväll! Bästa kvällen på länge faktiskt!
Började med att kuta över till Vegard vid kl 14 för att lite hastigt få luggen klippt och sedan hem för att göra mig i ordning det sista. Vid kl 15 gick jag över till Stine för att möta upp Annsi, Stine, Maria och Malene. Vi gick sedan tillsammans till första mötesplatsen som var restaurang akersberget. Där väntades öldrickande, snacks ätande och bli uppdelade i grupper för att försöka vara as grymma på quiz. Frågorna var allt från väldigt seriösa till något mindre seriösa läs väldigt oseriösa! Därifrån hade vi nu fått veta att vi skulle på wallmans för att få se show och äta en 4 rätters.
Det som fuckade upp allas hjärnor var ju givetvis att, vem i helvete skulle sköta allt!? Alla var ju på akersberget??? Kockar, servis, ensamble, restaurangchef, bar mm. Men eftersom jag är så smart så insåg jag ganska fort att några viktiga delar saknades. Och listade då ut att givetvis ordnades maten genom våran köksmästare Olle med en gammal wallmanit, showen skulle skötas med några från wallmans on tour norge med lite plus såsom platschef gunnar och samuel. Baren sköttes av gunnar och garderoben vid start tog vegard som hade sprungit i förväg haha! Fantastiskt upplägg!
Och jag var väldigt imponerad över hur grymt det var! Va lite skeptisk till det i början men det var som en "helt vanlig drifts kväll" Vi har inga vanliga kvällar så det är uteslutet. Men vi fick iallafall fantastisk mat, grym show med några riktigt skojiga inslag av omogenhet, sjukt bra sällskap och en helvetes fest! Det var outstanding! Och det bästa var att vi fick absolut INTE göra som vi brukade, gå backstage, plocka undan disk, gå i köket osv. Vi skulle BARA VARA GÄSTER! Resten skötte dom. Haha, så jäkla grymt och helt sjukt kul.
Jag kallar det bara; wallmans salonger oslos kickoff. Say no more. Jag har världens bästa jobb, så är det bara.

Dagens musik; Coldplay - Moving to mars



det finns inget att göra åt det, du räknar timmar och tid...

mina odds, coldplay, my new job.

Herregud, vad sker med min karma!? Allt flyter på som aldrig förr, med tamefan allt som ser ut att vara ett stort fett mörker! Men shit, turen är jävlar på min sida!! Boendet bara fixar sig trots att det såg ut som ett hopplöst fall, jag klarade av båtturen trots att jag var livrädd. Ja men äsch den resan kanske jag får lämna åt ödet.
Eller okej, jag drar det i stora drag för jag har en sinnessjuk nyhet att dela med mig av!
Vi åt god mat, drack alldeles för mycket under hela resan, såg show *2, sov lite grann, klev av i kiel och knatade runt i solskenet, var på efterfest med ensamblen backstage, fick dessutom eskort dit av vakterna då jag inte kom in backstage utan nycklar och alla gått i förväg. Ja listan kan egentligen göras lång men det orkar jag inte. Resan var lyckad och mycket kort togs faktiskt! Var man inte där så gick man miste om något helt enkelt.
MEN det jag faktiskt ville komma till var att jag har fått ett GRYMT uppdrag!! Och alltså det är helt outstanding!!
Jag ska/har börjat jobba för folketeateret här, senast på joe laberos show. Men mitt projekt som kommas skall kan nog inte göras coolare. Jag ska vara artistansvarig för bandet Coldplay!! Alltså länken mellan bandet och alla andra runt omkring. Plus att jag är den enda som får gå in i deras loge osv. Helt enkelt kontakten som ska ordna allt. HUR fantastiskt är inte det!?!?!! Jag är i eld och lågor det känns sååååå sjukt!! Coldplay av alla rackarns bra band! Så ska lilla JAG få vara den viktiga personen.!!! Det är BARA sjukt.. Tänk att jag äntligen ska få vindarna med mig. Underbart! Fy fan va jag är nöjd!! RIKTIGT NÖJD!

www.folketeateret.no/Hva-skjer/Coldplay

Se gärna länken här om vad som händer!! Inte nog med det, utan det kommer vara ett stängt arrangemang så det går inte att köpa biljetter till spelningen. Jag känner mig så glad. Så där äckligt glad. Och jag skäms inte ens.

Dagens musik; Coldplay - Viva la vida



vi kunde ha den bästa tiden i våra liv...

kan ju jobba när jag ändå är ledig.

Haha jag trodde ändå den här veckan skulle bli "lugn" på så sätt att jag inte jobbade massor och hann med en del. Ja det stämmer faktiskt, jag har inte jobbat MASSOR och jag kommer hinna en heeel del. Men ändå känns det inte som tiden räcker till, hur är det möjligt?
Igår skulle jag ju varit ledig men blev inringd, vilket jag meeer än gärna tar emot. Och det var ändå en bra dag på jobbet, ett par timmar som vaktmästare och sedan färdigt. Kollade showen när jag ändå var där, har ju inte hunnit se något i helhet. Haha, inga konstigheter. Idag visste jag att jag skulle jobba. Börjar med ett möte på folketeatret, efter det direkt upp till tatueraren där annsi befann sig, jag hade lovat att dyka in där till jag började på jobbet.
Mötet innebar att jag imorgon, när jag ändå är ledig, så ska jag jobba där. Vilket jag inte heller ser som något störande, snarare tvärtom! I like it! Hellre jobbar jag än att gå runt och vara ledig. Så jag tog emot det passet med öppna armar. Det är ju inget monsterpass som på wallmans, men några timmar och pengar in. Tack och bock!
Det innebär att jag kan genomföra min lilla idé. För innan jobbet imorgon, då på FT, så kommer jag träffa tatueraren enbart för egen vinning faktiskt!! och packa... Japp båtturen närmar sig med stormsteg nu folkens! Och jag är nervös, no shit!
Fördelen imorgon är att jag kommer ha ett par timmar på kvällen faktiskt ledigt och kan prioritera att gå och lägga mig. Önskar mig själv ett fantastiskt lycka till, eftersom jag inte lyckats ALLS med den biten den här veckan! För på lördag är det jobb igen och massa gäster. Säger bara att nu är det EN enda grej som behöver gå min väg så är jag nöjd. Please do.
Btw, värt att notera vi har -1 grad här nu och jag har invigt mössa påväg hem från jobbet, vinterjackan har varit på i snart 2 veckor. Shit shit shit.

Dagens musik; Movits - Fel del av gården



sommarn snurrar fort, när vi bara snöar bort...

nattuggla.

Ja eftersom jag inte har något liv så måste man göra allting på natten. Så just nu sitter jag med nyfärgat hår, en kopp te och målar naglarna. I hopp om att min dator INTE stänger av sig. Vilket den har fått för sig att göra, OFTA! Mycket irriterande. Har dock fått ett erbjudande om att köpa min kompis nästan oanvända sony vaio för 6000kr. Ska ta detta med min plånbok och min bror. SÅKLART vad annars!? Måste ju få veta om det är en bra deal eller ej.
Och jag står återigen med stressen i halsen när det gäller allt. Visade sig att Deborah flyttar ut mycket tidigare än planerat. Vilket inte alls är bra eftersom jag har räknat på allt. Och fick ju chocken att Emma kommer hem senare än jag tänkt också. Såååå vill jag ju inte att all min lön, skattepengar osv ska gå åt en hyra bara för att. Så kul är det inte, tyvärr. Och miljonär är man ju absolut inte.
Så nu har vi lite olika ideér om hur detta ska gå ihop och hoppas att det klaffar. För jag har ordnat en viss del och nu hoppas vi på grönt ljus från andra. Och blir det så, då jävlar är jag mer än nöjd med livet.
Kan då också GOTT unna mig en ny dator. Faktiskt. Annars kan jag bara FET glömma det.. Fan.. Livet är inte lätt att leva ibland. Men mycket har gått min väg på senaste så nu hoppas jag på ytterligare lite medvind. Snälla snälla snälla. Som Caroline Af Ugglas skulle sagt.. Men att ständigt behöva jaga är jag FRUKTANSVÄRT trött på. Så nu måste det gå vägen.
Har också ett möte imorgon innan jobbet som jag hoppas leder till bra grejer. Och förmodligen mera jobb utöver wallmans. Kanske inte riktigt behövs nu när julborden drar igång men senare..! Ibland ibland ibland står stjärnorna rätt för min del.
Och just nu står dom så högt att jag måste gå och lägga mig.

Dagens musik; Toto - Hold the line



men ingen är riktigt ärlig, ärlig är man i gryningen...

ledigt tills torsdag.

Tänkte prova att faktiskt blogga från min fantastiska iphone. Japp i still love it, men erkänner att jag inte fattar allt fortfarande. Haha teknik är inte min starka sida. Men det är där Jimmy och min fina lillebror kommer in i bilden, dom hjälper alltid mig och jag är evigt tacksam. Och jag hade nog knappt haft kvar min dator utan dom.
Jag är ju nu ledig tills torsdag så jag vet inte vad jag ska hitta på mer än att försöka att inte vara nervös över båtresan till kiel. Måste skriva en packningslista också. Vet att jag ska ta med mig mina nya jeans och ett par av mina nya skor. Men det kommer man inte långt på.
Annars går nog veckan i samma tecken som dagen gjort, ingenting mer än att vila upp sig och glo på the big bang theory. Jag har ju sett ikapp både two and a half men och how i met your mother så jag fick börja med något nytt helt enkelt. Och jag gillar det faktiskt! Har sett nästan 10 avsnitt bara idag. Haha no life! Men känner mig lite sliten i kroppen så då kanske det är okej.
Känns faktiskt väldigt bra att bara chilla lite. Så resten av dagen ska jag umgås med deborah typ så får vi se vad vi ska göra.


t/r oslo-kiel, lycka till, till mig.

Japp då har vi söndag, eller klockan har slagit över till måndag men eftersom jag inte har gått och lagt mig ännu så betyder det, söndag. Och eftersom jag inte hunnit göra så så mycket, läs inte orkat.... Så innebär det bara jobb igår. Och att Deborah flyttade in! Shit hon hade mycket prylar alltså! Fasar något fruktansvärt tills jag flyttar eftersom det då är över ett år sedan jag flyttade mina grejer! Och hon hade massvis och har flyttat en hel del på sista tiden. Oj oj oj.. Det kommer bli mycket. Men det känns iallafall kul att ha henne här och väldigt tomt att Emma dragit.
Jag var så trött igår när jag skulle upp att jag inte trodde det var sant. Kan säga att det var så himla skönt att veta att det var lördag. Och inte helt smärtfri heller, såklart. Kommer till jobbet och inser att det inte ska gå som det ska från början. Våran läskstation till 2 av våra barer som skulle användas hade gått sönder. Vilket innebar väldigt mycket merjobb än beräknat.
Men kvällen klarades och vi hann allt i tid, mycket skönt det. Så imorgon blir det för min del att ta Sigges bil och hjälpa Annsi som inte har körkort att köpa massa läsk. Som ska användas till tisdag eftermiddag.
Jag orkade inte ens gå till champoo fast det fanns en del tid till det. Jag var helt slut. Och är idag väldigt glad över mitt val. Hörde nämligen att efterfesten hade hållit på till kl 6 imorse. Så inte en droppe alkohol i helgen, good for me. Jag vet ju att det kommer att maxas nästa söndag då vi kliver på båten mot Kiel! FY FAN va jag är nervös!! Vi är 8 st som bestämt oss för att ta en båttur t/r kiel med color line för att se showen som visas på båten där. Jag som älskar att åka båt, detta kommer spåra. Var ju tusen år sedan jag åkte på något sådant, hur fan ska jag klara det när jag knappt klarar 1 kvällsfylla? I don´t know.
Men det blir iallafall jag, Vegard, Anthony, Kristian, Varpu, Maria, Emma (rest.chef) och Kenta. Enbart wallmans folk alltså! Förutom Kenta, men han är ju tillsammans med Emma så han är involverad ändå.
Kommer att ta med mig kameran så det blir mera bilder än det blivit senaste tiden! Skäms på mig som tagit så lite bilder..
Så idag har jag, försökt att inte vara nervös till om en vecka, slappat, solat med Stine och umgåtts med Anthony. King söndag och jag har mått bra! Vem kan begära mer? Not me.

Dagens musik; Ison & Fille - Galen



du har betalat din skuld för att klara dig...

mycket snack.

Eftersom jag känner mig såå effektiv dessa dagar så slänger jag faktiskt in ett inlägg även idag. Har inte alls mycket att berätta mer än att igår gjorde jag ingenting efter bonde söker fru. Var nog lite väl trött efter dagens bravader och tankar att det tog slut på all kraft. Sov bättre natten till idag också. Förutom att jag vaknade vid 4-5 tiden och hostade som om det vore det sista jag skulle göra i livet. Men där kommer min smarthet fram, eftersom jag är så förutseende så hade jag när jag var i sverige köpt noskapin. Alltså hostdämpande vid kortvarig rethosta. Efter ett tag kunde jag somna, dock något sittandes för säkerhets skull haha! Fick ju iallafall känna på hur det är att vara tankarna före när man är hemma på apoteket och slösar en halv förmögenhet.
Gick upp vid kanske 12 tiden eller något sådant? Ändå ganska trött. Kastade in sista tvätten och gjorde mig klar. Skulle träffa Vegard för att äta lite och bara vara. Invigde mina nya jeans, som jag glömde nämna igår att jag faktiskt kunde köpa 2 storlekar MINDRE än jag brukar använda!! och aldrig fått på mig ens när jag var som mest vältränad det ni! Var där i kanske 2 timmar eller så innan han var tvungen att gå mot jobbet. Det var minst sagt skönt att faktiskt inte gå åt samma håll just idag. Så jag gick och solade istället. Riktigt skönt! Min kropp saknar sol. Efter det så hade jag ju avtalat med min kära pappilu att vi skulle skypa. Sagt och gjort han lyckades logga in utan hjälp. Riktigt stolt! Så där satt vi och pratade om allt möjligt skoj i 2 timmar. Då ska ni veta att han är inte den i familjen som egentligen brukar prata en längre tid i varken telefon eller övrigt. Det klarar jag och mammilu så bra ändå! Men det var kul att vi faktiskt pratade så länge. Han är nog väldigt uttråkad hemma också.
Sedan fastnade jag vid tvn och 2 and a half men som jag laddat ner. Har nu även sett de senaste avsnitten där Charlie Sheen inte är med. Och.. Njaaaa jag gillar det nog inte riktigt. Ska ge det lite till, men jag är skeptisk.
Tog en paus där och skypade med mammilu som lätt snackade på i 2 timmar utan hinder, sedan blev klockan mycket. Hon kan snacka! Och även jag då..
Så nu är mitt mission att se nya avsnitten på how i met your mother och hoppas på lite bättre där.
Imorgon och lördag jobb! Ska faktiskt bli kul. Nu har jag ju haft ledigt så pass länge att jag gott kan köra hårt igen.

Dagens musik; Niklas Strömstedt - Oslagbara



du och jag borde starta upp ett band, låta det explodera i skyn...

att slösa pengar är också kul.

Då har jag varit väldigt produktiv idag. Alltså extremt. Jag har till och börja med varit vaken sedan klockan halv 7 imorse. Skulle upp klockan halv 8 för att bland annat säga hejdå till Emma och för att sedan klockan 8 möta upp Stine för att följa med henne en sväng.
Men jag sov otroligt dåligt inatt, och jag visste ju varför så mina sömntabletter funkade inte alls. Vilket var väntat. Emma sov också oroligt, inte så konstigt det heller. Vi båda hade en märklig känsla eftersom hon nu försvinner så lång tid och sedan kommer vi inte bo ihop. Så det var mycket att sova oroligt för.
Kramade iallafall Emma hejdå och sedan mötte upp Stine. När vi var färdiga med den grejen så var vi lagom hungriga och affärerna hunnit öppna nere i stan. Och sist vi var iväg så sa jag att hon minsann fick följa med mig för att köpa skor och jeans när lönen kommit. Den kom ju ganska lägligt igår. Sagt och gjort. Fick bli en dag på stan, en lunch, glo affärer, ett par jeans (otroligt att jag faktiskt hittar jeans!!!!! dock fanns inte mina humörbyxor jag suktat efter i 1 år nu...) 3 par skor från skopunkten och INTE sneakers (!) Jag kanske ska sluta förvånas över mig själv numera. Men idag är jag faktiskt äckligt nöjd med mina köp, jag är faktiskt värd detta.
Till råga på allt så spelades håkan hellström i två butiker vi gick i! Vad är oddsen? Och ena gången var när jag betalade mina jeans på carlings, det betyder tur. Och det betyder min tur.
Efter att jag kommit hem så satte jag igång med den totala storstädningen! Botten till toppen. Har faktiskt bara köket kvar som jag tänkte ta på min andra lediga dag imorgon. Tvätten även den är klar och upphängd, bäddat rent i sängen och lagat middag. Alltså what else can i do!? Okej jag nöjt av lite gott i soffan till bonde söker fru som faktiskt visades den här veckan. Är man bra som fan så är man.
Skulle skypat med pappilu också men allt drog ut på tiden så vi tar det imorgon istället. Det enda jag har planerat imorgon är en lunch med Vegard innan han sticker till jobbet. En annan som faktiskt är ledig ska nog mest bara dra benen efter sig. Muhaha!
Så gissa om jag är nöjd med dagen trots att jag är totalt ensam i lägenheten nu. Fram tills lördag då Deborah flyttar in. Turbulent tid men helt klart värt det.
Ska bara bli av med whiskeyrösten och hostan så är jag super nöjd.

Dagens musik; Håkan Hellström - För en lång lång tid



du säger att du är stark, att du vart igenom det här förut...

när vardagen blir lite annorlunda.

Var nog ett tag sedan jag bloggade sist. Igen. Så typiskt mig. Har mest jobbat, sovit, druckit vin med Anthony och igår och idag har jag varit med Emma. Hon åker till sverige imorgon och sedan på asien resa i 3 månader. Så idag har vi haft en dag tillsammans med att gå till oslo city för att köpa det sista och sedan hem för att packa om hennes väskor. För hon KAN INTE packa, eller vika kläder kanske jag ska säga. Haha. Jag är organisatören i det här hemmet. Så jag ordnade det så hon får plats med allt i både väskan som hon behåller här hemma med hennes kläder samt det hon tar med sig. Kan ju då meddela att väskornas kapacitet ökade med ungefär 40% när jag packade om dom. Haha!
Sedan har vi haft typ alla hennes närmaste över på tacokväll så vi kunde umgås och säga hejdå. Jennie, Lilja, Tove, Chiri, Anna, Jessika, Thomas, Oscar och Therese var över. Ja det var svintrångt i våran lilla lägenhet, men det gick.
Så nu har Jessika satt resten av hennes saker i källaren och tagit med sig till sin kille Thomas och lämnat nyckeln. Det minskar fort. Och imorgonbitti åker Emma.
Det känns.. Jätte märkligt! Kommer bli så sjukt tomt. Och väldigt trist. Vi har ändå bott tillsammans i nästan 1 & ½ år här i Oslo.
Hon gör ju det rätta i att åka, jag vill också! Men valde att köra en säsong till på wallmans istället. Vilket faktiskt känns helt rätt, för mig. Men det kommer bli tungt att en så otroligt nära vän försvinner för så lång tid. Vi har ju ändå delat säng sedan vi kom hit 1 juli 2010.
Och när hon kommer tillbaka kommer allt se något annorlunda ut.. Vi kommer att ha sagt upp lägenheten och jag flyttar ihop med Vegard istället. Även det blir en STOR förändring för mig och Emma också såklart.
Men beslutet känns bra och Emma och jag är överens. Vilket är det viktigaste för mig.
Hon kommer fortfarande vara en väldigt nära vän såklart, det ändras ju inte. Bara boende formen då det passar oss båda två mycket bättre.
Kommer sakna henne otroligt mycket!! Hon och hennes vänskap betyder ändå massvis för mig. Det kan ingen ändra på.
Gumman, du kommer ha så jävla kul på resan och uppleva helt sjuka saker! Njut av varje stund du är iväg! Och.. Du kommer tillbaka till oss här. Jag kommer självklart sakna dig helt grymt mycket. Men vi ses snart igen! Det går fort. Jag älskar dig, det vet du.

Dagens musik; Joseph Arthur - In the sun



jag måste sova tills vintern är borta, jag måste säga nåt idag innan jag somnar...