Dam-em m.m.

Idag var vi på möte inför dam-em på hovet. Det var segt. Och kläderna vi ska ha var inte klara, såklart. Tog kort gjorde man också.. Usch. Tur man slapp se det, men jag kommer istället att få ha det kortet så man kommer in typ överallt. Hemska tanke. Men det ska bli jätte kul att få uppleva en så stor grej på nära håll. Jag, Akhila och Sofie ska springa runt inom "tävlingsledningen" typ. Lämna resultat till press och annat folk. Jaa iprincip springa runt hela hovet med papper om allt. Läskigt men ändå roligt. Imorgon är det till att jobba på globen också, är lite nervös faktiskt. Hur ska detta gå? Har förvisso vissa känslor som gör att det inte känns bra, vill inte ha dom men dom finns där och det är inte pga jobbet. Mycket är i en enda röra just nu, vet inte vart jag står eller vad jag ska ta mig till, glömmer tider,datum, saker och vart jag ska befinna mig heeela tiden. Det är inte likt mig! Har aldrig varit sån här tidigare, varför när allt annat är rörigt? Joo kanske för att det är så rörigt så kan jag inte hålla koll på allt annat samtidigt, såklart, pucko!
Gick väl bra på praktiken idag, mådde inge vidare men jaa, gick hem när det var typ två timmar kvar. Onödigt jag vet, men jag mådde piss och kände mig svimfärdig. Ska inte dit imorgon för att palla imorgon kväll. Och förhoppningsvis bli av med min huvudvärk. Super smart att sitta vid datorn då, nej inte ett dugg verkligen inte. Men måste få någon som helst kontakt med omvärlden. Känns som att man är isolerad och bara förflyttar sig mellan olika platser hela tiden, samma visa varje vecka.
Måste ändra min negativa inställning. Det är svårt. Speciellt när man har tusen olika tankar i huvudet som är si och så. Mest så. Suck. Varför NU? När allt höll på att ändra sig.
Äsch kan berätta en lite roligare sak, fick igår trots alla dumma kommentarer och andra tråkigheter så kom en norsk gäst fram till mig (tjej/tant/dam eller hur man ska uttrycka sig) och sa att jag hade jätte fint hår. =) Då fick man lite hopp om livet iaf. Kul att man får höra sånt ibland, inte för jag vill att komplimanger ska hagla över mig, men liksom en sån egentligen liten sak gör så mycket för en människa.

Usch giftigt långt inlägg, blev inspirerad av Jessicas långa inlägg (dock var hennes något positivare än mitt) Så jag var ju sjukt tvungen att göra detsamma =)

Du känner mig alltför väl...

Tråkig höst.

Trött på det här vädret, verkligen. Jag vill ha snö och lite ljus! Det är första december på fredag, alltså om två dagar knappt och vi har ingen snö! Det är sjukt. Så jag ska öppna mina kalendrar och titta och och inte veta om man får nån snö på julafton, dock är det då 23 dagar tills dess och det brukar lösa sig =) Har varit med om en gång att vi inte hade snö som jag minns iaf. Det var några år sedan.
Ska fira hos min farmor i sundsvall och där är det alltid snö =) Älskar att fira där uppe, allt är så mycket mer jul där! Mer folk som är med och äter, öppnar julklappar i tur och ordning, julpyntet, julgranen om inte annat (den är av plast till all fasa men bara för att det är hos farmor är det ok) Min farbrors alla djur som alltid är där (3st, två katter och en hund som tror han är en katt....) Och snön sen! Jösses, det är ju såååå fint. Men jag är helt enkelt såld i att fira jul där =) Julaftonsmorgon att glida ner i klädd mjukis kläder och tofflor och ha öppnat en present som mamma och pappa lägger utanför dörren till mitt sovrum (vi har inga julstrumpor där som här hemma =P) Och äta världens brak-frukost som min söta lilla farmor ordnat och så blir man alltid lika välkomnad att man ÄNTLIGEN har vaknat av djuren, liksom farmor och alla andra som redan stigit upp. Ååh julafton hos farmor och min plast farfar är BÄST! =)

Puuh. Jag var på galet dåligt humör idag, hela dagen. Men blev såå mycket bättre när jag fick mig själv att tänka på våran julafton där. Vill ha julafton nu! Tycker synd om Maria som troligen ska behöva fira sin älskade 18års dag på självaste julafton! Men krogbesök hinner du ju allt med innan =) Tror du kommer få en fin födelsedag trots allt!
Idag har det ju varit praktik. Fick göra massa annat än jag gjort förut, bara för dom tycker att jag ska få vara i restaurangen mer och inte bara undan gömd i köket. Snällt. När det är ca 11 fjuttiga dagar kvar där. Pfft. Jag har varit där sen i september och nu kom dom på det, grattis. Trots mina påminnelser! Jaja, det var iaf inget roligt. Fick bara massa skit och annat onödigt. Inte av mina "handledare" utan en extra arbetare som varit där tidigare. Han ha vissa saker jag inte tål och heller inte säger här, för jaa jag tar väl det lite hårt, men det är helt enkelt FEL vecka. Allt har gått piss idag, vaknade och då var det verkligen så att "då var den dagen förstörd" suck. Smärta.
Vill inte veta hur det går på träningen ikväll faktiskt =/ Troligen inge vidare!
En sak som är positivt, längtar massa till att få jobba på globen, han den ansvarige ringde idag. Hur trevlig som helst och prata på som tusan =) Känner mig trygg. Bra betalt också. Toppen!

Så givetvis så blev detta inlägg längre än vad jag förväntat mig men jaja. Nog om detta nu ska jag på träning.

Jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar är inte gjorda för mig...

Ångest, som vanligt.

Det är ju tisdag så vad annars? Alltid samma visa varje tisdag.. Usch hatar verkligen praktiken! =( Man kan inte tro att det finns såå mycket ångest för egentligen en sån skit sak, men jag fixar det inte. Det är inte roligt nånstans, känns som varje onsdag när man vaknar 05.00 att man är jätte sjuk, feber förkyld jaa allt man kan komma på för att slippa. Men jag är ju inte det. Inte alla ggr iaf. Blää. Allt är piss när det är praktik, verkligen allt. Så har handbollen börjat gå sämre än någonsin känns det som. Det gör ju verkligen inte saken bättre! Skönt att vi bara behövde gymma i 60 min idag för att våran tränare skulle jobba. Så är sista träningen imorgon för denna vecka för på torsdag är det möte inför Dam-Em. Jaa handboll..
Äsch det blir ju verkligen inte bättre av att jag sitter här och klagar, men jag måste få ut lite av ångesten och det som tynger mig. Men det här är bara en bråkdel. Känns så himla töntigt och sitta och skriva om allt sånt här i en blogg som varje levande själ skulle kunna läsa om dom nu så ville.
Men men, imorgon är det onsdag. Hoppas dagen går fort imorgon annars känns det som att jag ger upp.
Har ont i magen, som dom senaste hmm 1, 1 & ½ veckan?

Och jag står framför spegeln, vill förändra allt, och allt som jag ser i den...


Wiihoo.

Jag har fått ett jobb =D Eller aa, ska jobba fredag kväll och söndag kväll på globen som jag skrivit om tidigare. Han ringde därifrån idag och kollade om tiderna funkade för mig och så. Perfekt! Några kronor in iaf, kan inte bli bättre. Så d-lagets fest på lördag också det ska bli roligt. Eller jag hoppas det iaf =)
Damlaget vann idag mot Arboga också, 30-23 skit bra! Så nu ligger vi 2 a i div 1 norra. Tummen upp!
Så då är det bara att heja på oss i skoldm imorgon istället! ;) Yeey!


Nu ska jag ladda inför morgondagen!

Segt.

Idag så började man skolan 08.30 och slutade 09.00, lagom nödvändigt. I och för sig så hade vi en lektion kl 10.00 också men skulle vara hos tandläkaren i södertälje kl 10.20 så jag missade den. Det gick smidigt och bra sen gick jag runt där i södertälje och letade lite julklappar, men inget hittade jag, fan! Så då bar det av till min kära mor som jobbar i centrum, lunchade med henne och visade henne klänningen jag hittat till min bal i vår. Och båda blev förälskade i den, dock inte prislappen. 1999kr! Heeelt galet. Trodde att den kunde kosta en del men inte så sjukt mycket. Det var den balklänningen det. Aja, bara att leta vidare precis som med allt annat.
Har heller inte fått svar från Eventgrejen på globen, man vill ju ha svar snart =/ Måste ha pengar verkligen!
Vet inte om jag nämde att min bror följde med och kollade på matchen igår? Har jag det så är det värt att nämnas igen eftersom han bokstavligen hatar handboll. Så målet fick han se åtminstone, toppen! =)
Köpte även en bok när jag var med mamma också, djävulen bär prada. Jag som älskar böcker, eller? Nää inte direkt hyper förtjust kanske men det duger, ska lämna in recension på den snart så lika bäst att börja läsa =)
Skönt att det inte är någon träning idag, dom ska möta Arboga kl 19.00 istället! Heja Tumba!
Och imorgon ska jag spela skol-dm, hmm undrar hur detta ska gå egentligen =D Har iaf ett lag vilket är positivt, fick just veta att vi har en målvakt! Yees! =) Skönt att det är hemma på idrottshuset iaf. Grabbarna har sin första match kl 08.00, hahaha rätt åt dom! Och våran går 10.00, skööööönt =D Sovmorgon för vi behöver inte komma ner och glo på dom =) hihii!

Nää nu ger jag upp, börjar bli ett otroligt långt inlägg nu!

Dancing in the moonlight...

Emilia

Vill skänka en tanke till Emilia som bara blev 15 år pga skelettcancer som inte gick att rädda. Hon verkade vara en mycket stark tjej och hade både familj, släkt och vänner som stöttade henne intill slutet.
Världen är så orättvis! Kl 17.05 somnade hon in. Läs hennes blogg
här. Där skrev hon om hur det var att vara döende och det är otroligt starkt av en 15 årig tjej som fått veta ett sådant besked. Hennes vilja gick igenom, hon sa att någon skulle få meddela i hennes blogg om när hon var borta och så blev det. Hennes pappa gick in och skrev när hon gick bort och hur det var. Starkt även av honom att klara av det, men tror att det är något man vill göra för sitt barn eftersom det var hon som ville det.

Vila i frid Emilia!

Årsta - Tumba.

Så var matchen över. Jaa vet inte om det är så mycket att kommentera, vi vann med 27-17. Guuu va bra tänker ni, men det var bland dom sämre matcher vi gör som lag. Leder med 13-10 i halvtid vilket borde ha varit mer om vi varit tillräckligt taggade både framåt och bakåt, så då får man smaka på det också!
Andra halvlek blir bättre dock, men inte tillräckligt ändå, klart vi vinner med 10 bollar inget att säga om den saken men hade vi spelat som när vi lirade mot Skövde och Arboga hade vi säkert vunnit med 20 utan problem!
Kan absolut inte påstå att min insats var den bästa, snarare tvärtom, tappar i försvar, missar i anfall och bara är allmänt borta. Vet inte alls vad det är med mig faktiskt, inte likt mig att vara så off, speciellt inte nu när man äntligen får spela match! Gör förvisso 1 mål efter 4 "tappra" försök, suck.. Men vad att göra? Blev iaf mitt första mål för säsongen, yeey! Om jag inte är helt ute och cyklar. Med mina ynka antal matcher och matchtid kanske det är förståligt men samtidigt så känns det piss. Träna mera, upp med huvudet och kämpa mer så kanske man får mer matchtid också och blir bättre.

Nu ska jag äta blåbärspaj och vaniljsås som tröst.

Du vet att jag tycker om dig otroligt mycket..

Snatt match.

Japp kul kul att spela match en söndag kväll, tjohoo! I eriksdalshallen kl 19.30 liksom, inte jätte pigg på det kanske. Men klart alltid roligt att spela match men ändå. Vi ska möta Årsta om jag inte minns helt fel, hoppas såklart på vinst som alltid men inte alltid man vinner men gör alla sitt bästa så ska det nog gå bra =)
Gårdagen var mycket trevlig som förväntat, träffade några nya människor som var pratglada och snälla. Skönt att bara vara hemma hos någon och träffa sina vänner och bara ha allmänt kul, man behöver inte alltid gå ut på krogen tycker jag det är inte samma gemenskap då som hemma hos någon. Största pluset med gårdagen var att man kände de flesta och dom man inte kände var otroligt lätt att få kontakt med =)
Tack Jocke för en otroligt bra kväll! =)

Grattis på 18årsdagen Chippen och grattis på 19års dagen Matthias =)

Näee nu är det avgång mot eriksdalshallen och match! =)

Visa vid vindens ängar...

Äntligen är det helg.

Skönt med lördag! Äntligen, som man längtat hela veckan verkligen. Börjar denna lördag med att titta på sailormoon när han lirar innebandy match, eller blev mer eller mindre hotad av Foppa att åka med =P Fast hade planer på tidigare att åka och kika på den men åkte dit gjorde jag iaf. Klart man måste stötta Sailor! Och bra gick det, dom vann med 10-4, sailor 1 mål och typ hundra assist =) hehe, kanske inte så många men många iaf. Blev lite mobbad av Foppa också, men mobbades tillbaka för han slutade aldrig att hicka! haha rätt åt dig =P
Sen mer idag då, jaa ska väl övningsköra är det väl tänkt, äta middag och senare åka till Jocke och träffa vänner =) Ska bli trevligt faktiskt.
Har även sökt jobb på globen, eller snarare nån event grej där på globen. Får man hoppas att man får det också. Gäller 1&3 dec i samband med sthlm international horse show. Kul om man får, några kronor in iaf =) Och det behövs!!
Idag fyller min söta farmor 70år också =) Gratulerar!
Mycket man ser fram emot egentligen! Åland, Dam-Em, jullov, praktik i sälen (mars) eventuellt åka till magaluf och köra bartender grejen med Cissi, skoj skoj! Sen finns det säkert massa annat men som jag inte riktigt kommer på nu =)

You are cold as ice...

Dörrarna som öppnades.

Sacomässan idag = kaos. Inte för jag trodde något annat men ändå. Gick med Cissi ett tag sen träffade jag Benji efter det kom Emilia och tjockis Robin. Slutade med att jag och Emilia gick runt där. =P Efter kanske 10-15 min kom Nathalie dit också. Fortfarande kaos. Folk var det såklart överallt, hatar folksamlingar. Knappast att man fick mycket info, har inte gått så "lottlös" någonsin från en mässa, tog inget godis och sparsamt med information. Skönt dock. Åkte hem tidigt, runt 12 tror jag det var så väl i tumba så kommer cissi på min buss och ska hem till mig och emilia hakar på, mycket trevligt för vi ses aldrig typ tillsammans eller ens nånting mer än i skolan =) Pratade massa massa som tjejer kan göra =P När emilia motvilligt gick hem så diskuterade jag och cissi bartenderutbildningar på magaluf. Jag hade tagit information från två, och det verkade sjukt intressant. Som en kul sommar grej på två veckor! Ja, tack! Så vi har sagt att det är något vi absolut böör göra! Det är dock inte gratis.. Suck.. Jobb jobb. Nu när emilia tagit sig i kragen och fixat jobb så fick man mer press, jag måste verkligen fixa detta!
På tal om grattis, stort grattis till min vän Akhila som tog körkortet idag!! Jätte glad för din skull! =)

Magaluf i sommar cissi, ett av få måsten!!

Rock´n roll, rock´n roll i´m the king of rock´n roll..

Torsdag.


Sista dagen på praktiken för denna vecka, skönt att sluta en dag tidigare. Ska på Saco mässan  imorgon (precis brevid min praktikplats dock) så det är både sovmorgon och en helt ledig dag, inte helt fel. =) Så är det dam match ikväll också, a-laget inte uttagen denna match men kämpar vidare för att bli uttagen snart.. Jobbigt men man ska ju kämpa för sitt bröd inte sant? Sen att jag alltid kämpar för det och kanske inte klarar mig hela vägen iaf är ju en annan sak. Har som sagt lockilockat håret igen så tänkte visa bild på det.

Ska också föra över pengar för ålands resan. Trevligt trevligt längtar massa massa dit! Stället kommer inte bli sig likt efter oss..
Har troligen stressmage, jobbigt, massa jobbigt. Har ont ständigt och känner mig jätte konstig i magen. Mamma tror det är stressmage, vill inte ha ont. Men någon måste ju ha det. Men det är verkligen inte värre än en tjej som Maria länkade till som heter Emilia. Tycker jätte synd om den tjejen. Lider med henne. Läs hennes blogg här.
Nää om man ska fixa med det sista innan man åker ner till mitt "första hem". Det omtalade idrottshuset sk. "idro". Suck.. Skönt att det var en ledig dag igår ifrån det iaf! Vilken lättnad att slippa tänka på det!

Somebody told me..

I skolan.

Skönt endast 5 min kvar på lektionen. Känns som en otroligt seg dag idag.. Har varit hur trött som helst verkligen! När jag skulle läsa på turismlektionen så höll jag på att somna i papprena, inte helt okej kanske =P Så det blir nog hem äta och sova, som jag önskade att mitt liv egentligen såg ut faktiskt!

Ålandsresan är bokad och klar =) Halleluja! Längtar massa massa. Ska bli arselkul om jag får citera Sailormoon. hehe!

Nää nu är det bäst att man stänger ner datorn så man kan pallra sig till bussen och åka hem =) Bloggar nog mer sen!

Time after time..

Vinn nya Sony Ericsson mobilen!

109823-7
Nu kan du vinna den här fin fina mobilen som finns på bilden (den rosa) genom att klicka
här. Vinner din kompis som du värvat så vinner du också mobilen!

Klart du ska vara med!


Tillbaka i stan

Hemma igen från ett äventyr i Arboga på Junior SM i handboll. Vilket gick så bra som det kan gå, vann alla matcherna blev etta i gruppen och därmed kvalificerade till steg 4 i JSM av 5. Inte alls dåligt!
Hade otroligt kul med alla som var med trots mina 3 minuters speltid jag fick på 4 matcher. Vet inte riktigt vad jag ska säga om helgen, det var roligt mycket handboll och skratt. Deborah som har tagit körkort för ca 2 veckor sedan körde oss dit och hem =) Bra jobbat! Så nu går jag och hoppas på att bli uttagen till steg 4! Ska kämpa så gott det bara går för att ta en plats! Ska också kämpa mig till en plats med a-damerna och spela div. 1 norra.

Idag då, börjar dagen med att följa Sarah min vän till hennes skola för att vara hennes "modell" för att permanenta mitt hår. Blev mycket nöjd hon har gjort ett otroligt jobb! =) Tack!
Bör väl också göra slut finishen på religionsarbetet så man heeelt slipper tänka på det, vore jätte skönt! Har träning idag också, hurra så ovanligt. Men det ska väl gå bra antar jag!

Så ska jag kanske över till åland en sväng också helgen 8-10 dec =) Kul kul! Hoppas min plånbok håller med bara.

Hoppas vi löser det här kommer inte orka annars eller veta ens vad jag ska ta mig till? Vet inte ens nu hur vi ska göra, finns inget att lösa mer än att bearbeta framtida händelser om vi orkar fortsätta som det är nu? Vill veta vad du tycker.. Gillar inte ovisheten.

Vintern kan bli lång ändå...

Har ingen rubrik.

Det är skrattretande! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Gör nog båda! Jag och sarah hade en diskussion och kom fram till egentligen ingenting mer än att, vad lever vi i för värld? Jag blir glad för ett par lockar. (Dom hon ska göra på mig på måndag!) Det är väl typ det. Inget sammanhang alls jag vet, men jag är sån.

Patetisk är jag också. Fast ändå inte. Jag vet inte vad jag ska tro, känna eller tycka just nu. Jag är tom. Tappat lusten till att utom att få mina lockar! Om någon skulle be mig skriva 100 bra saker om mig just nu skulle jag nog lämna det tomt, för jag kommer inte på något speciellt bra. Jag är trött, blir inte direkt gladare av det. Vad ska jag ta mig till? Kan inte skriva allt här i bloggen som jag vill få ur huvudet just nu blir så fel då. Mycket som man tror, tycker och tänker men ändå inte för man vet inte. Jag säger bara, EN vecka! En jävla vecka! Haha.. usch tur vi hade boxning igår, men synd att jag inte får ha det imorgon! Fan! Arg. Ledsen, jaa vad ska man säga? Har du tröttnat kanske? Jag vet inte, som med allt annat.
Nej usch orka skriva massa deprimerande saker, stackare att ni ens läser! haha!

It´s killing me..


...

Jag blir bara så ledsen att det blir så här. Jag vet att allt är mitt fel men jag vill ju så gärna, fan!
Vet inte hur jag ska ta mig till för att det ska slippa bli så här.. Kanske vara en snabbare människa så man hinner fler saker vore ju en bra grej!

Jaja, förlåt för att jag är som jag är. Dum i huvudet jag vet.

Känslan.

När det är fredag och man bara får slänga praktik kläderna i tvätten, alltså den känslan är nästan obeskrivlig! Det känns SÅ skönt, då vet man att det är helg =)

Och det gjorde jag nu, och fy fan vilken lättnad!

Hur här staden en sån här dag i augusti..

Såå trött..

Jag orkar typ inte ens blogga något.. Så sjukt trött.. Arseltrött! Man har inte direkt som vana att gå upp tidigt trots att man gör det 3 ggr i veckan men det verkar inte hjälpa =) Ska snart åka på träning också.. Jösses hur ska detta gå? Kommer jag somna? Har dubbla träningar dessutom. Oj oj oj.. Jag har inte tron på mig själv och min trötthet för detta =)
Jag lyckades till och med med en powernap tror jag, för plötsligt kom pappa in i mitt rum och sa att maten var klar och jag som legat och väntat på that 70´s show så hade det redan börjat. Haha måste ha somnat alltså! =P Kanske hjälper mig lite på traven under mina kommande träningar? Hoppas!

Hoppas att mitt lilla hjärta hittade några skor tidigare idag, trots att jag tycker det var orättvist att inte ta med mig! Vill också gå runt och kika! hehe, kanske bäst att jag inte gjorde det, billigast för mig =D haha!

Sailormoon som jag sa tidigare så jag är otroligt glad att ha en vän som dig =) Kul att vi har blivit så bra kompisar på ändå så kort tid!

Med bussen från stan..

Är det verkligen vi?

Känns så overkligt att det är VI som tar studenten iår.. Kan verkligen inte tro det =) Så himla roligt det ska bli! Mössprovningen gick bra, ska även ha en hoodtröja och massa annat som ingick i ett paket. Underbart! Hihii. Nu längtar jag. Tänk när det börjar bli sommar och varmt, förberedelserna hemma och gäster som kommer och ska fira att JAG ska ta studenten. Känner nästan känslan redan nu trots kylan!
Måste hitta en fin vit klänning jag ska ha! =) Och skor som passar som man ska hinna gå in något och inte för högklack så man pallar att stå på studentflaket. Jag är nog redan där med mina tankar om allt som rör sig runt studenten. Men ännu är det faktiskt en stund kvar.
Det ska bli roligt att få fira något så stort med sina nära och kära. =) Den enda nackdelen, eller kanske rent av fördelen med att våran studentskiva är så tidigt kanske är man faktiskt hinner få ihop lite pengar innan alla andras och när allt brakar lös. Smart jag är! =D Men jobbigt att det kan vara kallt då. Den 11 april ska vi ha våran =)
Oj vad jag sitter och drömmer mig bort just nu med allt som har med studenten att göra. Hihi, kanske ska komma tillbaka till verkligheten! =)

Innan klockan slår en sista gång, ska vi dansa hela natten lång...

Vill flytta.

Diskussionen med mamma om att flytta till ett super fint hus jag hittat gick inte riktigt enligt planerna. Hon satte sig på tvären, men kollade iaf på bilderna på huset. Jag hade bott i guldläge, granne med Sailormoon och J =) Kan det bli bättre? Nää jag tror faktiskt inte det.
Mamma verkade intresserad först och sen kom klorna! "Nej jag trivs här, jag vill inte flytta. Och du är 18år och pluggar kanske några år till säger vi och sen flyttar du då har vi ytterligare ett rum över vad ska vi då göra? Vi behöver inte ett sånt stort hus då heller." Suck.. Kan hon inte lyssna på mig? =)
Hon sa något riktigt intressant under diskussionen, "Skaffa dig ett jobb och köp dig ett sånt hus då om du vill flytta" Jaa det ska fan göra! Precis vad jag håller på med ju! =D Perfekt.
Sen tog hon upp det också, "Jaa tänk om vi hade flyttat till Sundsvall då hade du inte haft dom här bekymren alls" Mitt svar löd "Nää men då hade jag varit en rå-mobbad norrlänning som hade haft moggis kompisar för i det där området finns det noll att göra och noll personer som är normala" Mamma skrattade självklart åt mig men vaddå? Okej det hade varit trevligt att bo granne med min farmor med också det enda positiva. Bo på ett berg i Sundsvall en bra bit från stan med moggisgrannar. Tack men nej tack.
Så sa hon också "Men tror du inte att det finns coola gäng där också?" Jag: "Alltså jag är ju faktiskt inte så jätte cool här heller men alltså, där.. Det finns säkert massa coola gäng där men alltså runt omkring där man bor lilla mamma!"
Sen var det slut diskuterat. Nu ska vi på träning. Usch har noll motivation, ska dock inte vara med mer än på gym men iaf kommer ändå få behöva stanna till 22 säkert...

I don´t feel like dancing...

Nu är jag allt taggad.

Till tänderna! Imorgon är det mössprovning och vi har diskuterat studenten idag, igen.. Haha tycker vi alltid gör det på tisdagar men men. Vi la upp en liten "budget" som hastigast bara för att få en blick över hur mycket studenten egentligen kommer kosta för en själv.. Och jag trodde jag skulle svimma! Runda slängar kommer det gå på 5500kr! JAG MÅSTE HA ETT JOBB! Trodde det inte riktigt var sant när vi fick slutsumman. Man var liksom inte riktigt beredd på det bakslaget. Maria brukar skriva om att hon behöver ett jobb i sin blogg, och nu har jag kommit på mig själv också att nu krisar det snart! Så, Maria jag förstår dig mer än någonsin just nu!!
Man vill unna sig mer än vad man kan. Så är det väl alltid, joo förvisso men det känns mer nu när man får det klart och tydligt framför sig.


Så du är en tvilling, jag visste det...


Det blir mindre bra.

Klockan är redan alldeles för mycket egentligen men ändå går jag inte och lägger mig. Varför? Kanske för att jag vet att ungefär hela natten kommer gå åt till att hosta och sen inte kunna sova, som alla andra nätter. Eller är det för att det känns som att det finns så mycket nu som inte spelar någon som helst roll längre.
Jag vet inte vilket av alternativen som stämmer bäst eller hur det är. Båda vet jag instämmer till viss del.
Jag vill inget annat än att komma bort just nu. Vetskapen om att man typ kunde varit i egypten nu i två veckor känns ju inte direkt perfekt. Äsch man ska inte klaga. Ungefär 26 veckor kvar i skolan dock inte hela jullovet inräknat. Så en månad på sälen där då är det inte så himla mycket, men det suger att vara skoltrött!
Något som iaf är lite positivt är att jag ska om en vecka permanenta om mitt hår på min kära vän Sarahs skola =) Ska bli roligt. Nu tänker ni "haha gamla gråa små tanter som permanentar sitt hår, muppigt!" Förvisso är det väl så, men jag älskar lockigt hår! Och har ju permanentat det tidigare och blev helnöjd. Så jag är gärna en muppig grå liten tant som permanentar sitt hår, jag tar den smällen! =)

Jullovet är inte långt ifrån, men det känns ändå som en evighet.... Vill jätte bort nuu!

One hand in my pocket..

Inte dom andra lik.

Den här dagen har varit konstig trots att det inte gått särskilt långt på den. Har inte sovit bra under en veckas tid nu pga sjukdom m.m. Hur jobbigt som helst är van att sova mer än max 4-5 timmar om dygnet iaf. Nu har det kanske till och med varit färre än så. Känner nu hur tungt det börjar bli att inte kunna sova. Hoppas det vänder snart måste få sova ut!
Börjar iaf med att jag säger hejdå till J som åker till jobbet runt kvart över 6, kan inte somna om förens runt 7 och vet att jag ska upp 8.10 ca. Jobbigt. Men kunde äntligen somna om och klockan ringer stänger av den och sen somnar jag om igen.. Otroligt! Och lyckas samtidigt försova mig till kl 9! Paniken steg, jag skulle gå hemifrån vid 9.23 för att ta bussen som går 9.30 visste också att allt kommer ta extra lång tid nu idag eftersom jag inte kan gå särskilt bra pga min fot. Suck.. Det blev till att sminka sig i racer fart och klä på sig samtidigt för att sen skynda sig med att borsta tänderna och gå. Min tanke denna morgon var ju att försöka plugga på lite mer inför vinprovet vi skulle ha första lektionen, fan! Det sket sig kan man säga..
Gick ju inte direkt bra att plugga det igår heller var helt slut i huvudet och ville inte få in någon extra information alls. Kändes inge bra alls!
Visade sig att väl på provet så skulle vi prova ett vin och skriva som vi gjort på lektionerna, 11 frågor på 30 min. Okej tänkte jag nått bör jag kunna, för prova vin kan jag och förhoppningsvis förklara smak, doft och utseende. Svårare än vad jag trodde, kände knappt något lukt eftersom jag fortfarande är lite förkyld och smaken var svår att beskriva så som han vill ha det. Men jag gjorde uppgiften iaf.
Resten då? Joo.. självklart var det sånt jag absolut inte läst om.. Jösses.. Men lite kunde jag ändå. Räcker det till godkänt? Jaa den som ändå det visste... Hoppas det!
Efter provet väntade vi på lunch, jag var smått hungrig eftersom jag inte ätit frukost. Sen var det två häärliga timmar att vänta till svenskan, så vi beslöt oss för att hoppa över den eftersom vi var klara med det som skulle göras och det fanns dom som skulle skriva prov, fine så vi åkte hem! =)
Så nu väl hemma vet jag att det finns säkert massor av grejer jag skulle kunna göra, men jag orkar inte! Vill bara bort...
Längtar till att få åka till Sälen med Camilla i mars! =)

That the fire in your heart is out..

Hoppas på snö.

Idag söndag, vad ska man säga? Söndag som söndag.. Idag har det varit handboll för hela slanten. Åkte hemifrån vid halv 12 och kom hem vid 17 tiden =) Kikade lite på d-laget, vilka sköningar dom leker med alla! Sen var det dam matchen mot hammarby som höll på att gå våran väg dock gjorde den ej det. Sen herrmatch såg iof bara första halvlek, var inge vidare bra spel alls tycker jag, dom torskade också så det var väl rätt som jag och mina föräldrar gjorde som åkte hem. Fick god middag och så åt J här också, han ska iof sova här med =) Har inte träffat honom sen i hmm jaa vad kom vi fram till nu i torsdags tror jag =/ Sånt som händer, allt för ofta när det gäller oss tyvärr.. Men det kanske är nyttigt för oss också.
Kom dessvärre på när jag stog i duschen att jag har vin prov imorgon! Helvetes jävla skit, sa jag ungefär då. Så jaa bör plugga men vet knappt vad det är prov på. Har inget större intresse heller för den delen, men hoppas på godkänt iaf.
Snöat har det gjort lite idag också när vi åkte hem från idrottshuset, då blev jag glad! Hoppas att jag vaknar imorgon bitti och att det är vitt ute. Det är lycka!
Ont i foten har man också. Hoppas det går över snart orkar inte ha det så mer =/ Bestämde mig också för att åka med till sm nästa helg i Arboga, det suger att sitta vid sidan av!

Nää lite vaniljsås och blåbärspaj på det här tycker jag! =D MUMS! Älskar blåbär!

In the future where will I be?

Finns en sak jag kommer göra.

Jag har bestämt mig. Nångång ska jag klä ut mig till Magnus Uggla på maskerad eller liknande. Fan va coolt! =) Har redan allt ut tänkt. Det är något som jag ska göra innan jag dör iaf! Så är det bara.

Vem har föresten beställt det här urtrista vädret?! Snacka om att man blir ner dragen.. Men laddar iaf för ikväll, ser fram emot det trots foten och det. Man kan inte deppa ihop för en sån sak, man kan ha roligt iaf! =)
Hoppas det blir det också! Men det tror jag, ska bli roligt att träffa tjejer man inte känner. Jag som har mest killkompisar kan behöva få lite mer tjejkompisar =D haha! Iof finns det ju en anledning till det också, men det hör inte hit! =)

Följa med till sm nästa helg eller ej? Jag vill men...
Missade ju hela sm förr förra året också pga skada, suck.. Så himla typiskt! Pricken över i:et om man skulle missa iår igen! Sista året man får spela sm liksom =D haha! Skrattretande.. Äsch följer nog med, eller..?

Ljuset varar bara några timmar..

Inte riktigt som man tänkt sig..

Jag skrev i tidigare inlägg hur kul och mycket jag såg fram emot denna helg.. Jaa det gjorde jag också.. Men det sprack ganska fort och förstörde min helg totalt. Är det inte det ena så är det de tredje! =/
Spelade ju som sagt match igår och sen skulle jag till pungis, kom inte så mycket längre än till matchen sen bar det av till Huddinge Sjukhus, eller nää jag var faktiskt hem och vände först! Ska inte ljuga.
Matchen var sisodär en ganska lam match och inte suuper skoj att spela, men helt ok trots allt. Fick hyffsat med match tid och fick spela på en mycket ovan plats i försvaret som jag hmm jaa kunde väl ha gjort bättre ifrån mig, börjar med ett gult kort. (Kanske det är så att man ska sätta ribban men men..) Släpper dock vad jag vet bara in ett mål som jag jämnar till lite iaf med att täcka ett skott iaf. Skönt att kunna kontra så lätt! =) Men tror inte jag får den uppgiften i försvaret igen, finns betydligt bättre spelare som passar där.
Sen i andra halvlek kommer jag in efter ca 9min spelade av 25, efter ca 12 minuter var det slutspelat för kvällen.
Vet inte riktigt vad som hände men var i försvaret och hade en tjej, antingen så trappade jag till på hennes fot eller så klarade jag mig alldeles fint själv jag minns inte riktigt mer än att smärtan var nå grym! Jag trodde helt klart att jag brytit foten, men självklart så var inte fallet. Men har inte haft så ont sen med mitt knä tror jag. Fy fan för den smärtan!
Och eftersom det inte var brutet och det gjorde så ont vill jag aldrig i hela mitt liv bryta något!!
Det kändes precis som man tar en gummisnodd och töjer ut den tills den går av på mitten, exakt så kändes det nere i foten. Jag föll såklart ihop. Man känner sig lagom klen när man inte ens kan ställa sig upp och fortsätta spela. Men men.. Vad finns det att göra åt saken? Mer än att skämmas...
Joo som sagt så helgen är ju förstörd, skulle till pungis efter matchen men det blev istället ett mindre fartfyllt ställe som Huddinge Sjukhus. Kommer in dit halv 11 på kvällen och åker därifrån ca kl 2.
Röntgade så att det inte skulle vara någon spricka i foten. Det var det inte heller. Tur för min del faktiskt. Som dom sa det så antagligen har ledbanden på utsidan blivit rejält uttöjda, trots att jag stukat fötterna tidigare men det här var värre än så. Tycker att det var så sjuukt onödigt att detta inträffade. Ååh blir bara arg på tanken faktiskt!
Men slutar med att ingen handboll på ca 2 veckor. Men toppen. Det betyder också inga matcher. Suck.. Kunde inte bli bättre!
Så jag kom aldrig till pungis som efterlängtat hela dagen och idag ska jag på tjejmiddag hos Jennie och sen skulle vi ut. Jaa dom alltså, inget dansande för mig inte. Så tjejmiddag sen hem och vara tråkig hemma sittare.
Underbart, det var min härligt efterlängtade helg det!

In the cold mirror of glass...

Fint väder och fredag.

Inte är man frisk än, inte helt iaf. Hostar fortfarande en del. Men jag ska spela matchen ikväll iaf, nu när man äntligen får spela match måste man ju ta chansen sen hur det kommer gå är en annan sak! Hoppas man orkar springa nått överhuvudtaget haha, lär ju vara i sämst form! Jag håller iaf tummarna för mig! =)

Idag har jag hållit på med mitt religionsarbete igen, fick dock massa hjälp av min vän Acke, tackar så himla mycket! Jag körde fast nämligen.. Skit jobbigt! Men är snart klar, jippie! Inte mycket kvar alls =)
Och det ska lämnas in V.48 så det känns skönt att slippa tänka på det sen.

Tror att den här helgen kommer bli rolig, trots att man är lite sjuk fortfarande. Imorgon ska man till Jennie på tjejmiddag och ikväll match sen till pungis =)

Jag antar också att Sailor hittade sitt spel igår eftersom han verkar ha isolerat sig sen igår förmiddag =P Kul för honom tycker jag! =)

Bloggar säkert senare för nu ska jag äta lite och sen vila så man orkar spela matchen ikväll =)

Take your hand and walk away...

Duktig minsann.

Javisst är det väl så! Inte kan man bara ligga på latsidan fastän man är sjuk? Eller klart man kan men jag är en alldeles för rastlös person för att göra det. Så jag har tagit mig i kragen och fortsatt på mitt religionsarbete. Mmh se där va! =) Har skrivit klart om Kristendomen faktiskt (på uppgift ett) så det finns ju att göra.. Det är ju ett 6 veckors arbete så det kan man ju inte göra klart på en kvart direkt. Men jag är stolt att jag kommit igång och det måste jag verkligen göra. Helst av allt bör jag göra halva arbetet klart MINST. För det har ändå gått ett par veckor =/ Ska vara inlämnat v 48 den 27/11. Så klart man har lite panik ändå! Men blir nog inte mer än G på det här dessvärre, man orkar ju inte lägga ner massa tid! Tycker att det är riktigt skit att vi har praktiken som vi har! Det funkar verkligen inte! Och jag är glad om jag och Jenny kan göra nått överhuvudtaget på vårat härliga projekt.. =( Finns noll tid! Suck alltså..

Måste fortsätta med mitt underbara arbete nu så man gör nått vettigt! Skönt med en paus ändå =)

It´s a day that I´m glad I survived...

Tungt

Idag är jag som sagt sjuk.. Vilket inte alls är så där jätte toppen. Klart det är huur skönt som helst att bara gå hemma och glassa vem vill inte det? Men hur skönt är det att inte kunna sova pga att man hostar eller må dåligt, knappt kunna äta för man inte är sugen eller för att man har så ont i halsen. Jaa då är det inte lika glamoröst längre faktiskt. Så när man försöker vila jaa men då dunkar ju huvudet nå sjukt mycket att man inte vet vart man ska ta vägen. Så hur skoj är det då att vara hemma?

Har tittat på tv rätt mycket, (hmm undrar varför?) brukar inte hinna med det annars men det är rätt skoj att kika. =) Såg på trälen, bonde söker fru (ett program jag diggar stenhårt faktiskt) sen efter det var det att bänka sig ordentligt för då var det Lost.. Hatar att det går en gång i veckan tar såå lång tid innan man får se nästa program, men det är ju för bra =)
Härligt med dubbla Osbournes, älskar den serien! Dom gör så mycket sjuka saker.. Nu har det börjat! =D Tjohoo! Lite glädje trots sjukdom!
Sailor, jag håller tummarna för ditt kära spel också! =)

Du hade din chans, men det är över nu..

Sjuk..

Det suger att vara sjuk alltså! Kunde knappt sova en blund inatt pga min härliga hosta. Sen åkte jag till praktiken iaf med feber, hosta och ont i halsen, toppen! Men kände att huvudet inte var med för fem öre så jag åkte hem vid 9 tiden, jag provade om det gick men det gjorde det inte men provat har jag iaf gjort!
Ska nog inte dit på resten av dom två dagarna.. Fast nu vet jag inte hur det blir nästa onsdag om jag ska dit eller ej, har mössprovning i skolan då.. Mindre bra alltså! Får ringa och kolla med dom om jag nu inte åker dit på fredag iaf om jag känner mig bättre. =)

Ikväll är det Lost också! Man längtar varje vecka efter det verkligen, det är så bra =) Ska såklart inte träna idag heller så behöver inte bekymra mig om att stressa där ifrån heller, bara mamma och pappa som behöver =P
Nu ska jag gå och fortsätta vila lite, kanske bloggar mer senare om jag har något att skriva om..?

And when the sun goes down then we stay out...

Jippie!

Så har vi kommit till denna underbara/mindre bra tisdagen.. Kan ta de negativa först så avslutar man glatt och det gillar vi, eller iaf jag.
Sååå jobbigt att gå upp 06.10 imorse trodde det inte var riktigt sant, skönt dock att J just gått upp så man blev lite gladare än om man skulle klivit upp själv. Handboll så här direkt på morgonen är både negativt och positivt, negativt är morgonen och positivt att man kommer igång och är pigg resten av dagen (nästan iaf)
Men det som kändes mer negativt imorse var att jag blivit mer sjuk! Hostar och har mer ont i halsen.. Buuuu! Verkligen inte bra. Tvingad som man var så blev det att pallra sig upp och masa sig iväg. Usch vad jag kände för att sova! Väl där visade det sig att Tvärn som tvingat dit mig inte ens var där?! Vad an detta!! Lagom glad man blev.. Men Jag som i sin tur tvingat ditt tjockis Robin kom i tid som tur var, annars hade det varit en väldigt negativ jag idag! Vilket jag kanske var men ändå, det hör inte hit!
Sen så hade man efter handbollsprofilen som slutade halv 10 håltimme till 12.10 (trodde jag ja) så jag åkte hem så jag var hemma till halv 11 och åt lunch och så 11.10 ringer Nathalie i smått panik och säger att vi ska vara där kl 11 för att göra massa uppgifter och att vi skulle sluta tidigare och massa saker på en gång så jag förstog inte riktigt men var tillbaka i skolan igen 11.45 snabb som man är! Väl i skolan skulle vi göra nån skit uppgift åt tvåorna till deras gastronomikväll, liksom inbjudan till alla lärare för det ska vara deras personal fest.
Då tänkte jag men hallå vi har massor av annat att göra och varför kan dom inte göra sina uppgifter själva? Men men vi var tvunga att göra dom iaf.. Suck alltså den där läraren blir man ju totalt knäpp på!
Och inte fick vi sluta tidigare heller, nää utan samma tid som alltid.. I vilket fall som helst gjorde det inte mig någonting eftersom jag skulle in till stan med 14.38 tåget så jag klarade ju mig trots allt. Men klart man blir lite grinig!
Va mycket negativt det blev, trist alltså =/ Det som är mer negativt är att jag var tvungen att hoppa träningen nu ikväll jag skulle inte fixa det plus att jag har lite feber så jag stog över och hoppas komma igen imorgon igen!
Har match på fredag och måste vara pigg och kry tills dess!

Nu över till de positiva sakerna! Weehoo!
Jag har köpt min efterlängtade jacka, tycker om den jätte mycket =) Och tack snälla Carro och Sailor som följde med, sen tack också Jessie som visade en NÅGOT snabbare väg dit =P Trevligt med massa sällis!
Så efter vi köpt jackan så var de rätt hungriga så då blev det gyllene måsen (Mc donald´s) och jag som inte äter det blev det en glass som vanligt, inte helt fel faktiskt =) Nu kan man köpa dvd:er också där om man köper en meny så då fick Carro O.C avsnitt 1-4 & 5-8 hon var glad för det iaf, tills Sailor så något olämpligt och hon var tyst nästan hela vägen hem.. Trist men men jag har iaf min jacka! =)
Efter vi varit i stan åkte jag upp till J som sen skulle ner till Tumba och ta nytt kort för körkortet för att han har bytt namn, så vi gjorde det och sen åkte vi hem till mig =) Jag åt lite middag och sen hjälpte jag pappa och honom och fixa upp mina nya lampor i mitt tak, det blev suuuper fint verkligen är jätte nöjd! Synd bara att man inte kan ha en dimmer (eller hur sjutton det stavas) Men är otroligt nöjd iaf!

Så den här dagen har varit rolig och händelserik trots allt, gillar inte tisdagar.. Sen träning, upp tidigt för praktiken och just det där, praktiken.. Usch har ångest varje vecka för den! Hatar det! =( Och jag har lyckats få feber nu också, inte någon hög men ändå, hostar och sånt, hoppas det inte blir värre tills imorgon.. Vågar inte stanna hemma från praktiken faktiskt =/

Aja onödigt långt inlägg! Ska nog vila snart alltså eller snarare gå och lägga mig så jag blir frisk!

I see a line of cars and thery´re all painted black...

Måndag.

Hade prov i barteknik idag, om Rom, Cognac & Whisky och samt lite övrig information. Det var jobbigt, man blandade ihop alla olika sorter så satt man där med massa olika namn i huvudet och frågade sig själv "hmm undrar om det var cognac eller whisky som det var" så jag vet inte alls hur det gick faktiskt, svarade på det mesta iaf, hoppade några frågor som jag totalt glömt fast det ändå fanns där inne nånstans i huvudet.
Precis som det står här på min blogg "Minnet är som fiskenätet: Något fastnar, och något går bara igenom." Exakt så var det med det här provet.
Har lyckats vara mer duktig faktiskt, skulle skriva en recension om en bok på lektionen idag men kände att det var trevligare att sitta och prata så jag gjorde det hemma istället, fast jag hade två recensioner som jag skulle skriva det var om en bok som hette "Var det bra så?" och sen "Populärmusik från Vittula" så nu får jag se om det blir Jenny S om Emilia tar med sig boken så småningom =) När man läst den så är man färdig, gu va skönt! Men tre böcker varför? Räcker det inte med en =/ Jaja, har iaf avklarat två vilket är bra!
Så har man vinprov nästa måndag, usch känns som att nu är det jobbigt allt på samma gång fast det inte alls är så!
Imorgon kanske jag ska in till stan och köpa min efterlängtade jacka! Hoppas hoppas! Ska bara fråga lilla Sailormoon om han har lust att följa med =) Så trist att åka själv. Är skyldig honom 5kr också för vadet jag lyckades förlora, moget!
Får pigga upp mig själv med ett eget citat om mössor som jag sa till Foppa igår "En vinter utan mössa är som en julafton utan snö"
Så vad tycks? Jag tyckte den var lite fyndig iaf =D 
Nope nu ska jag på träning, buuu vill inte men bit ihop bara!

Andas genom mig..

Snön är borta liksom lovet.

Då har den fina vita snön regnat bort helt, usch så grått och tråkigt allt blir när inte snön lyser upp i höst mörkret. Så är lovet över också, kul med bar prov imorgon känner mig sååå omotiverad till det, eller egentligen det mesta just nu =/ Fy, hatar att känna så här. Man känner sig så dålig att man drar ner alla andra med sitt härliga "hösthumör". Nää så hoppas att snön kommer tillbaka snart! Skulle vara skönt, men då klagar man väl över kylan och snöstorm, aldrig är man riktigt nöjd. Gräset är alltid grönare på andra sidan.
Jag är en HA-person, ska alltid ha saker. Och när jag fått det så blir det som att jaja nu har jag det här nu måste jag ha något mer. Jag vill inte vara sådan!
Börjar bli sjuk också.. Haft lite halv ont i halsen och börjar hosta lite smått också, usch har absolut inte tid med att bli sjuk till på köpet!
Nej nu ska jag bli lite mer positiv har blivit allt för negativ den senaste tiden. Ska iaf försöka bli mer positiv =) Gör mitt bästa!
Idag har jag pluggat till provet imorgon hoppas jag kommer lyckas iaf. Sen kom J över en timme drygt också skönt med lite sällskap denna tomma söndag. Han ska hjälpa pappa imorgon och sätta upp mina lampor i mitt rum, eller iaf hoppas jag att det blir imorgon är så trött på mina gamla! Det skulle pigga upp med lite nytt faktiskt =)
Gårdagen var rolig trots allt. Min fd granne Zarah kom och ringde på dörrn igårkväll just när jag tänkt att kika in hos grannen som hade halloweenfest, snacka om tajmat. Jag har känt dom i hela mitt liv, så flyttade Zarah + familj till linköping så dom var upp och hälsade på. Zarah hade varit i sthlm hela veckan eftersom hon också har haft lov den här veckan så tillbringade hon den här. Men jag trodde inte hon skulle följa med på festen så jag kände inte för att lägga ner tid på att klä ut mig och följa med från början utan komma in när jag hade tråkigt. Sen hamnade jag där resten av kvällen, haha! Bra jobbat, gick t.o.m efter mina föräldrar, dock inte långt efter men iaf! Gick väl runt halv 3 därifrån =)
Sen gick man och la sig vid kvart i 5, inte helt lyckat kanske =D Men men sånt som händer..

Nu ska jag väl gå och försöka mig på att plugga lite till inför provet imorgon, jippie!

Frosten biter kvar, nu när min framtid ter sig ljus..

Huvudet är inte riktigt med?

Kom på lite saker alltså =D haha som alltid... Som J´s kommentar "Du hittar ju bättre här i Göteborg än vad du gör hemma i Stockholm" och den är nog faktiskt alldeles sann.. Gör faktiskt det! Haha lustigt nog. Men diggar man stan där så är det ju som det är, förstår faktiskt inte varför jag aldrig kan lära mig stan här hemma, så sjuk dålig på den alltså! Fick förklara för taxichaffisen vilket hotell vi skulle till för det visste ingen annan, bra där. Men kul vare iaf! =)

Till något helt annat, blev glad när mamma var tvungen att rota i hela sin garderob efter en svart långklänning att ha på sig till grannens halloweenfest ikväll. För där hittar hon ett smalt, rött, flätat skärp jätte fint (i mitt tycke) som hennes mormor flätade åt henne en gång i tiden och det kan man utan problem använda nu. Kanske inte just den röda som man ska ha men det är jätte fint så nu är den hos mig istället! Hihii. Bra när mammor sparar saker ibland kommer till användning förr eller senare! ;)

Nu ska man bara hitta på något att göra också =/ Suck visste det här, hade sjukt många alternativ tidigare ikväll men vad händer, jaa jag bestämmer mig aldrig så blir jag sittandes här, toppen..!

Allt för mig för en stund iaf!

Den omtalade räkmackan

Den omtalade räkmackan

Den var så himla god! Mums! =) Fast den ser nästan lite liten ut på bilden om jag ska vara ärlig..

Hemma från Göteborg =)

Det var bland det trevligaste jag har gjort faktiskt, så perfekt. Bara åka iväg så kort tid men det blev ändå så himla bra! Jätte skönt att få komma bort bara. Jag ska nu berätta om den trevliga resan =)
Vi var 10 personer som skulle åka och möttes upp i Flemingsberg för avfärd, kallt men fint väder. Kände på mig att det skulle bli bra. Sen kom tåget in på perrongen x2000, så visade det sig att vi skulle inte bara åka det utan också i första klass, tjohoo! Har aldrig gjort det förut så klart man blev glad! Ja och väl på tåget när vi sätter oss så sitter där också en kändis i samma vagn som vi.. Magnus Betnér en rolig komiker som är med bla i Parlamentet på tv4. Jag kunde inte låta bli så jag tar min och J´s tågbiljett och går och frågar om autograf (jaa jag vet det gjorde man när man var typ pytte men kunde ju verkligen inte låta bli när han ändå bara satt där!) sagt och gjort så går jag och frågar och fick dom också, han kunde stava till mitt namn utan problem! Blev faktiskt förvånad! =D Inte många som kan, men antar att han har väl stött på fler med dom som heter som jag =P J trodde faktiskt inte att jag skulle våga, sen iof sa han också att han aldrig skulle våga göra samma sak. Men vaddå, det är väl inget pinsamt egentligen? =D Äsch men iaf vidare till resan =) Så tre timmar senare så är vi äntligen framme i härliga Göteborg, guu va jag gillar den staden alltså! Mmmh! =)
Vi tog taxi från stationen till Gothia Hotel och det var den mest galna taxiresa jag åkt alltså, iaf i Sverige! Han körde som en tok! Gasade förbi så mycket bilar han bara kunde blev det stopp nää men vaddå han hittade kryphål att köra i utan problem och så fort det var ett rödlyse så var han skit stressad, när det knappt hann bli grönt så tutar han på bilen framför! Shit helt galen kis alltså! Och så tog han sjukt med betalt typ dubbelt så mycket som vad det kostade när vi åkte med taxi till stationen nu idag. Nää usch inge vidare skoj det inte! Men vi överlevde som tur var.
Väl framme där så får vi checka in och gå upp på rummen och lämna sakerna för att sedan åka upp till högsta våningen till
Heaven 23, vilken utsikt det var! Man såg hela Göteborg och så var det himla fint eftersom det var kväll och mörkt så lös det om hela staden. Och innan vi kunde börja äta så åkte vi upp och ner en gång för dom hade en restaurang på botten våningen också som serverade det vi var ute efter, deras omtalade räkmackor, och jag förstår nu varför! Hur god som helst och helt gigantisk, snacka om att dom inte var snåla med räkorna haha! Kan lägga in lite bilder från resan sen, fattar inte riktigt hur man gör det nu =P
Efter den goda räkmackan så skulle vi till Lisebergsteatern för att kolla på Brännvin och fågelholkar. Den var såå sjukt rolig! Stefan och Krister gänget utan Krister dock.. Men som man skrattade! Dom är ju inte riktigt riktiga, om man har dålig humor så gillar man den garanterat! Och det har jag =P
Men iaf efter den roliga teatern så skulle vi äta middag var det tänkt, vi hade bokat bord på hotellets restaurang på botten våningen Incontro, men de flesta var fortfarande mätta efter den maffiga mackan tidigare på kvällen (ca tre timmar tidigare) plus att dom skulle stänga köket ganska snart så fick det bli något litet, jag tog hallonsorbet, espressomousse och så var det nån choklad bit med. Mystiskt men faktiskt gott =) Har säkert stavat fel på allt där nu men ni fattar hoppas jag.
Sen efter det var klockan runt 12 och de flesta var rätt trötta även jag man blev faktiskt ruggigt trött av allt ätande och drickande (inte bara alkoholhaltiga drycker) två cider blev det allt som allt under kvällen. Så vi alla gick till sina rum för att sova, vi bestämde att mötas vid frukosten runt halv 9. Så klockan 8 ringde klockan (mobilen) som vi ställt på alarm gjorde iordning oss och åkte ner.
Vilken frukost sen! Oj oj oj... Kunde suttit där tills dom stängde men det gick ju inte vi skulle ju hinna med tåget hem också! Men jag åt verkligen mycket, och nöjd är jag också över det hihi! Så nu blire till att banta fram tills jul när man ska äta upp sig igen!
Och efter frukosten så gick jag och J för att plocka alla vara saker för att mötas i lobbyn för avfärd mot stationen. Väl på stationen upptäcker vi att det är ca 40-30min kvar innan tåget går så vi gick en trip till nordstan jag och J.. In på MQ och vad händer haha, båda vi hittar saker på så kort tid, jag ett vitt fint linne och J en vit, blå randig tröja som var riktigt snygg. Så vi provade, betalade och gick tillbaka till stationen.
Och färden hem skulle även den vara i första klass! ;) Så trots 20min försening med tåget hem så var det en behaglig resa =) Tog pendeltåget till tumba sen bussen hem.. Så nu är man äntligen hemma (fast jag skulle kunna stanna mycket längre)

Så jag tackar Ulf J´s chef för allting denna helg, han stog för alla kostnader! En mycket trevlig resa tack tack!

Götet imorgon!

Jomenvisst imorgon bär det av vettni. (Evigt tjatande om det där jävla göteborg) Jaaa jag vet, me like it! =) Jag HOPPAS verkligen vi hinner gå på avenyn och i nordstan, skulle vara så härligt. Dock inte för min plånbok eftersom jag har noll kr iprincip så skulle nog bli mest besviken eftersom jag alltid hittar något =/ Så egentligen, hoppas vi inte har någon som helst tid över till det! =D Fick lite pengar av mor och far faktiskt in case of liksom. Tack så mycket för det! =)
Idag så är det ju torsdag vilket innebär dubbelt av handbollsträningar, dam och junis. Och mellan dam träningen och junis träningen så fick vi tårta, bullar, mumsmums och saft jätte gott och man var lagom tung i magen när man gled ut på planen igen för att träna en timma till. Men det var det värt. Våran kära lagkapten fyllde nämligen år igår så hon hade med sig massa som vi fick ta del av. Tackar för det Jenny! =) Så det var en helt ok dag idag trots mensvärk och huvudvärk, sen viss tendens till att bli förkyld. Det gillar vi inte!
Tycker synd om lilla Sailormoon också.. Stackarn fick inte sitt efterlängtade need for speed spel idag heller! Så jag försöker muntra upp honom lite. Jag ska göra mitt bästa för att tiden ska gå fort för dig så att du vet det Sailor! =)
Och jag fick inte min lön idag HELLER... Åååh.. kommer aldrig kunna köpa min jacka =( Ville ju ha den i Göteborg, men icke.. Jag får vänta med det helt enkelt. Inget att göra åt..
Äsch får allt ta och börja ladda nu inför göteborg och fortsätta muntra upp Sailor! =) (Hoppas verkligen kladdkakan var god...)

You can take a picture of something you see..

Snöö! =)

Jippie, första snön och det = kaos! Som alltid.. Shit, förstår inte landet att det faktiskt blir vinter varje år? Äsch, kul tycker jag att det är. Men inte att min kära far åker runt på sommardäck är väl inte helt ok.. =/ Men men, har stått och tjatat om att det måste komma mer snö hela dagen hos Henke när vi bakade kladdkaka, haha han blev typ galen på mig och Anders bara garvade och fattade inte varför jag ville ha det typ =P Var med Henke och Anders hela långa dagen idag, åkte och letatde Henkes spel som kommer ut imorgon, hem bakade kladdkaka, friterade chickenbits och pommes sist men inte minst spelade XBOX, NHL 07 t.o.m. AS SKOJ! Jag ba "nää men inte hockey.. kan inte har ingen lust" Men jag var mest på till slut =D Sen satt dom och pikade mig om det också, jaja jag erkänner! haha.. Sen bar det av ut i snöstormen, fick gå hem till på köpet. Dom har stängt av all busstrafik i sthlm så jag gick hem och sen gick ner till min träning. Duktig kikka =) Glodde på herrarna sen hem fort som fan (eller inte riktigt, pappa har ju som sagt sommardäck) och kolla på Lost, och nu sitter man här. Utan middag och allt.
Men ska nog gå och ta något att äta faktiskt =) Fil eller nått...
Inte fick jag jobba idag heller och inte imorgon, buhuu! Och inte har jag heller fått min lön... =( SUCK! Jag vill ha min JACKA! Please.... Det är kallt nu jue!

It´s me in your eyes...