bk salem är dom bästa.

Vilken halloween fest! Riktigt kul! Och att alla verkligen hade gått in för det, kör hårt! Sådär ska en lagfest se ut. Trodde minsann inte att klockan hade hunnit bli så mycket men kom hem vid halv 4 imorse. Haha. Ja tiden går onekligen fort när man har roligt. Flera sådana!
Så känner jag att jag börjar bli sjuk, jätte kul. Kan ju vara för att man inte hade allt för varma kläder på sig när man gick hem. Men whatever. Sedan kunde det ju varit lite bättre mot slutet än vad det blev. Men sådant som händer. Jag tänker på dig. Men det vet du. Jag hade mega kul och hoppas att alla andra också hade det.
Ikväll är det födelsedagsfirande av Vranko som jag tidigare nämnt. Det ska bli roligt! Får se om den festen klår det igår. Bara man har en bra inställning så går det bra. Snart vankas middag och sedan göra sig i ordning för att åka iväg.
Hur ser eran kväll ut?



ta mig till kärlek, ta mig till dans...

årets halloweenfest.

Kommer att äga rum ikväll. Vi ska nämligen ha halloweenfest med damlaget och herrlaget. Hur många som kommer osv vet jag inte, men kul ska det bli! Och klä ut sig.. Nja sådär. Visst super kul att klä ut sig och att många verkligen går in för det, men själv har jag aldrig varit ett fan av att klä ut mig. Men det är jag det.
Självklart ska jag ju klä ut mig iallafall.
Dagen idag gick kanon, men hur trött var inte jag imorse? Jag var död. Fast jag visste att 4 timmar på arbetet med tok lite barn väntade. Inte hjälpte det. Men det gick fort. Skönt.
Har hunnit med att gymma, gå på apoteket samt glasbanken. Alltsammans med Angelica och Carro. Kommer bli en super bra helg! Trots att det inte är någon match.
Imorgon, födelsedagsfest för Vranko som fyllde i veckan. Fest helg, givetvis när det inte är match. Nu kör vi!



men ni ser ut som dockor i kulisser...

nä fy fan.

Nu vill jag bara hänga mig. Haha. Har haft så otroligt mycket i hjärnan den här veckan med allt som ska fixas hit och dit, ringa och boka om. Ja ni hajar. Tur att det ändå varit en lugn vecka i skolan. MEN ändå stressar jag upp mig. Typiskt mig. Men förhoppningsvis efter helgen eller redan imorgon så är allt det över och jag har gjort klart allt jag ska. Puuh. GE MIG HELG!
Lite för mycket i hjärnan för mig just nu med allt.
Glömde till och med gå till apoteket för att hämta ut tabletter mot mensvärk i min nästan 2 timmars rond idag. Slutade liksom på jobbet strax efter kl 16 men ändå kom jag hem 17.45. Haha. Ja lite mycket kan man säga.
Men det var roligt på fritids idag. Spöktunnel och godis. Alla som känner mig vet att jag är ganska harig. Och inte var det bättre idag. Haha. Jag och Erika gick tillsammans och vi var nog räddast.
Slutar tidigt imorgon så då ska jag fixa det sista och sedan, pusta ut. Fest hela helgen blir det eftersom det inte är några matcher. All in sa jag.
Vågar jag det?



det är bara du som ler, det måste vara nåt fel på er...

knut knöt en knut.

Puh. NÄSTAN alla ärenden avklarade. Känns skönt och snart kan man tralla på utan att behöva tänka så mycket. Hoppas jag. Var idag till Citymail och berättade att jag inte kommer att vara tillgänglig fram till jul ungefär. Har fått heltid på skolan jag hoppat in på, 40 tim/v. Känns super bra! Så är inne på vecka 2 som anställd. Kommer ha olika arbetsuppgifter på skolan och kommer att hoppa in i nästan alla klasser och hjälpa till. Och eftermiddagar på fritids. Om någon blir sjuk så kommer jag att få hoppa in där istället. Hur roligt som helst! Varken jag eller någon annan jag pratat med trodde det här om mig. Att jag skulle bli lärare/barnskötare. Nästan skrattretande. Men kul. Man ska bara köra!
Vilket jag verkligen gör.
Men den här veckan så är det ju lov och bara fritids öppet. Så jag är självklart på fritids och inte ledig. Så idag var vi iväg på utflykt till Storvreten och en stor lekpark där, med matsäck och hela köret. Var spännande, men fy va jag är trött. Haha. Imorgon är det spöktunnel med mera. Super kul!
Framför allt gillar jag att få in mer rutin i veckorna, ha mina timmar samt lönen. Då kan man planera allt mycket bättre. Så det blir minsann julklappar till min familj iår iallafall. Haha.
Nä men det känns så bra!
Fick svar på mina prover till magen idag. Allt var fint tydligen.. Visade lite att jag kunde vara känslig mot laktos. Hade hoppats att dom skulle hitta något så man kunde åtgärda det. Men icke. Så istället kommer jag få en kallelse till Handen och göra en närmare titt. Fan. Uuuäh. INTE något jag ser fram emot.
Men nu vet ni hur det ser ut iallafall. Jag är glaad!



man såg gårdakvarnar, men man såg skiten med...

lite tisdag.

Uääh. Trötter. Kan man ha mer i huvudet? Kan man försöka hinna med MER på mindre tid..? Det är frågan. Tänk att när man knappt har tiden så måste man kirra ALLT och när man har allt tid i världen så finns inget att trixa med. Men så är det väl alltid antar jag. Smällar man får ta. Så minsta lilla tid över så har jag rusat runt på olika ärenden, och det är inte slut än. Men förhoppningsvis efter den här veckan slipper jag samma stress.
Och gärna mer svar än jag fått hittills. Vilket i och för sig varit bättre än någonsin. Så mera positivt tack!
Blev "pålurad" billigare abonnemang på mobilen, vilket är toppen. Och jag lär ju aldrig byta från comviq iallafall så det kvittar. Men frågan är om jag verkligen blev pålurad mobilt bredband? Jag funderar ännu. Bra pris och allt det där, men behöver jag? Nåja, ingen återvändo bara att köra.
Fortfarande så undrar jag vad jag ska vara på lagets halloweenfest. Det är fan inte lätt.



känner mig som en främling...

måndag.

Var en skön dag på jobbet. Lugnt och stilla, trots allt. Inte speciellt mycket att göra. Och mindre blir det. En bra vecka med andra ord. Till min lycka fick jag även reda på idag att jag kommer få lön imorgon för det jag jobbat in. Trodde jag inte, utan väntade mig att få in allt nästa månad. Suprise! Love it. Då kan man minska "inköpslistan" lite grann också. Så slipper man ta allt på en gång. Perfekt!
Annars idag åkte vi och fixade iläggen till mina skor så jag får heeelt ordning på mina benhinnor. Hoppas jag. Kan inte göra så mycket mer nu mer än att vila. Håll tummarna för att jag slipper dessa problem något mer.
På onsdag tänkte jag göra ett försök att se om dom fått några svar på mina prover. Och förhoppningsvis få ordning på magen. Sedan är det bara full fart framåt.
Precis som det ser ut nu. Jag bara kör.



alla dansar och jag tänker är du också själv...

bra insats.

Sjukt bra match idag! Skönt med ytterligare en vinst. Slutresultat 21-25 till oss. Bra kämpat! Synd på en svacka på ca 20 min och dom hade tagit igen så att det bara var 2 bollar ifrån, när vi faktiskt lett med ca 8 bollar tror jag det var. INTE OKEJ!
Men typiskt oss. Sådant måste vi träna bort, väck, ur vägen. Det ska inte hända!
Fast vi är på god väg, mycket god väg. Orkar mera och blir efter varje match något mer samspelta. Men det finns fortfarande mycket att träna på, vilket vi bara ska se positivt tror jag. Med Emelies hjälp har vi kommit långt och kommer att gå längre. Känns riktigt bra! Gäller bara att vi kämpar på och att ALLA kommer på träningarna, annars blir det ganska meningslöst på matcher. Eller vad säger ni?
Min insats var kanon bra, och jag brukar sällan berömma mig själv. Det är bland det värsta jag vet. Hittar hellre vilka brister jag har och vad jag borde träna ännu mer på. Men idag hade jag noll krav när jag klev på banan då det sett mörkt ut med mina benhinnor. Till min STORA förvåning gick det riktigt bra, jag klarade att springa nästan obehindrat och skickade in 3 baljor och stoppade i försvar. Fattade verkligen INGENTING.
Håller tummarna för att det fortsätter så här. Det kan ju bara bli bättre från och med nu när jag vet vilka åtgärder som gäller för mig.
Fys är det som står på schemat, INGET spring eller något som belastar benhinnorna. Trist men bara det löser sig är jag nöjd.
Nu fortsätter vi bara.



och jag föll för nån på en fest nånstans...

vintertid & match dag.

Ja för ni har väl ändå inte glömt att ställa tillbaka klockan 1 timme? Det gjorde jag igår innan jag gick och la mig. Ordning och reda. Var bara hemma igår igen vilket var super skönt. Och mysigt. Det var bara jag och mammilu hemma, pappilu befinner sig i Gustavsberg för dykkurs och stack iväg redan i torsdags. Och bror min är på lan och kommer hem imorgon. Det lilla aset har ju höstlov som det så vackert heter. Ibland saknar man skolan faktiskt. Dock tjänar man inte så bra genom att bara gå i skolan. Haha. MEN iallafall. Den tiden var så sjukt soft.
Så den här helgen har inte varit annan än skön, lugnt och stilla. Mmh jag bara känner harmonin i kroppen. För jag vet ju att nästa helg kommer INTE att vara det. Då är det minsann halloween fest för dam och herrlaget i BK Salem. Oj oj oj. Kommer bli så skoj!
Men ännu är vi inte där. Nix. Idag är det match mot Sorunda, borta. Alltså i skogen. Blir hämtad om ca 1 timme och jag är laddad trots att jag inte kommer kunna köra på som dom andra. Super jävla trist. Men smällar man får ta när man inte tar hand om kroppen i tid.
Men nu kör vi stenhårt och hoppas på nya friska poäng!



skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig...

löplabbet.

Jajamensan NU har jag varit där och fått lite svar på mina säkert miljoner frågor. Det känns ganska skönt men förjävla jobbigt också.
Dock det enda som jag gjorde på löplappet var att han kikade på mina fötter och såg hur jag stod. Vilket visade sig (precis som när jag var yngre och hade vissa problem med hälsenorna..) att mina hålfötter är för små vilket gör stora påfrestningar på benhinnorna. Så det så.
Nu blir det att åka till löplabbet senare i veckan och fixa ilägg som ska hjälpa hålfötterna att få stöd och forma foten så att belastningen kommer rätt.
I mina nya handbollsskor som jag köpte idag. Då mina nog är på tok för slitna för att funka även denna säsong. Så ska åka med dom så att allt passar i dom istället för dom gamla.
Så in på Stadium och fynda sköna, fula, billiga skor. Jag är ett litet fan av fula utstickande skor. Tur att dom är precis de skorna jag kan ha så jag slipper blanda ihop dom med alla andras. Alltså, samma sko som dom tidigare, dock årets modell.
Eftersom mitt speciella jag inte slutar där, kan ju inte ha vilka handbollsskor/löparskor som helst heller. Nej då. Utan mina fötter har jag ju haft problem med förr så då måste jag ha bara vissa för att det ska funka för fötter och rygg. Snacka om invecklat.



Kommer onekligen synas. Men det kommer nog skära sig rätt snyggt med den gröna matchtröjan. Jag ser alla dom härligt fula färgkombinationerna tillsammans. Japp detta kommer bli bra.
Så får jag hoppas såklart att jag får ordning på benhinnorna nu också när nya skor och senare även ilägg tillkommer.
Men so far. INGEN träning what so ever! Anti inflammatoriskt invärtes och utvärtes. Eller hur man nu säger. Så rehab rehab rehab. Jag har i stort sätt gjort allt fel nu när det varit katastrof. Det blir att börja på ruta 1 igen.

och jag hälsade på där ibland...

kort inlägg.

Jag kan inte påstå att jag blev mer utvilad med sovmorgon. Dock kanske jag är piggare ikväll än vad jag varit dom senaste kvällarna. Nåja jag har ju sovmorgon imorgon med så då kanske jag blir mer utvilad. Men då behöver jag i sin tur gå upp tidigt på måndag. Så allt sket sig iallafall.
Har städat och bäddat rent lite idag annars inte mycket. Ska göra mig i ordning för att sticka iväg till Farsta C och Löplabbet för att se vad dom säger. Hoppas jag kan få lite hjälp så även jag kan ge järnet på träningar/matcher! Drömde konstigt nog inatt om att jag kunde springa obehindrat, vilken känsla!
När man börjar drömma om det, DÅ är det illa. Snacka om att det sätter sig på psyket. Drömde även om Mallis men det är en annan sak.
Saknar värmen faktiskt.



stan har feber ikväll och strålkastarljusen bländar mig...

helgen är kommen.

Jag är död. Helt slut. Den här veckan har varit väldigt rolig men också ganska påfrestande. Så mycket info som jag tagit in den här veckan när det gäller allt förstår jag inte att min hjärna runnit ur mina öron. Så det ska bli fantastiskt skönt med helg nu. Framför allt att rensa hjärnan lite. Och nya tag. Yes. Känns så himla bra just nu!
Men helg, välkommen välkommen! Inte en dag försent. Och ingenting planerat mer än matchen på söndag och löplabbet imorgon måste jag till. Mer oplanerad helg får man leta efter.
Jag som annars alltid är väldigt uppbokad tycker att det är mer än härligt att inte ha det så hektiskt.
Jimmy, hans bror Viktor och Danne flyger typ NU till England, Liverpool för att kika fotboll och ha en helg i england. Inte ett dugg avis, icke icke. Men det är rätt soft att vara hemma också. Får ju höra hur det var sen.
Lyssna.. Det är tyst, lugnt och skönt. Bara ljudet från tvn på lågvolym som hörs. Aaah. Det är helg.



det här har växt i mig, åh så länge nu...

ett helt meningslöst inlägg.

Lalala, jag är så opepp på allt vad fredag heter just nu. Vill bara lägga mig i sängen och vakna upp och det är LÖRDAG. Men sådan tur har vi icke. Det är en dag imorgon också. Inte för att jag inte gillar det för det gör jag, som fan. Som sagt just nu är jag trött i huvudet, och vill komma till en dag utan att behöva tänka. Kanske ändå inte en av mina starkaste sidor, men ändå.
Nåååja, lite kvar av kvällen innan man kan krypa till kojs. Först ska jag ner och KOLLA på träningen eftersom jag inte ska delta pga mina benhinnor. Jäääävla skit btw. Hatar dom just nu. Men LÖRDAG då jävlar är det jag som är på löplabbet. Fix och trix, förhoppningsvis slippa ha ont mer. Eller iallafall få några positiva svar.
Mer positivt är faktiskt några samtal tidigare idag. Ja nä jag har faktiskt inte mycket att berätta helt enkelt.



det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid...

positiva tankar.

Trött tröttare tröttast. Hello thats me! Men ska försöka tänka positiva tankar, SNAART HELG. Men jag är inte bitter för att det bara är onsdag. Bonde söker fru på tvn, GLÖM EJ. Bästa! Och så trivs jag med jobbet. Kommer bli så himla kul med det hela att jag vill kunna ta in all info direkt utan att behöva fundera. Men det går självklart inte..
Så idag, inte mindre info för det. Och säkert tusen frågor. Hoppas jag inte gjort mig omöjlig med någon idag pga mina säkert dumma frågor. Men det är upp till dom. Skyll er själva.
Det har alltså gått bra idag. Trots att jag är det tröttaste som går i ett par strumpor just nu.
Imorgon torsdag och jag skippar nog träningen helt. TYVÄRR! Det känns förjävligt faktiskt. Men någon åtgärd måste göras innan jag får damp. Löplabbet nästa.
Annars imorgon, hinns inte med annat än att kika på träningen tror jag. Kommer nog inte orka mer så är det bra med det.
Säger som färjan Håkan, inga konstigheter.

Carina Källsten ny Ordförande i BK Salem. Skriv ut
Skrivet av Per Spolander
2009-10-19

Idag måndag den 19/10 valdes en ny Ordförande för BK Salem. Detta gjordes under ett extra årsmöte i klubblokalen i Säby sporthall där hon valdes enhälligt. Vår nye Ordförande Carina Källsten har lång erfarenhet av handboll från en tidigare förening. Vi önskar henne hjärtligt välkommen till BK Salem och önskar henne lycka till i sin nya förening. Jag hoppas kunna presentera en intervju med henne vid ett senare tillfälle!

Styrelsen
eu/Per Spolander





förrän du förgäves hatat den...

såå mycket info.

Ja idag kommer jag nog inte kunna ta emot mer info. PUH. Men kul är det, riiiktigt kul. Tror allt kommer klarna redan efter den här veckan. Kommer trivas as bra. Men just nu känns det som att det är något mycket att ta in. Så info stopp för min del idag. Jobbigt på våran träning dock. Fast kommer få ta det ännu mer lugnt idag än jag gjorde förra veckan. För det känns förjävligt. Och nästa vecka ska jag helt skippa träningen tror jag. Det GÅR liksom inte längre. Förstår inte alls hur man kan ha så jävla ont i benhinnorna, men tydligen kan man det. Suck.
Så nya skor, eller ilägg ska införskaffas så jag slipper det här förbannade problemet.
Kluven på min tandläkartid också, boka om då får jag om typ 2 månader (och kanske behöva gå från jobbet..), eller behåller jag den så kommer jag att få sticka från jobbet. Frågan är..
Jag ska aldrig ha flera alternativ, vad det än gäller. För jag kan inte bestämma mig. Det går bara inte.
Och ikväll eller imorgon får jag veta om allt gått vägen med Johans uppdrag på Mallis. Har inte allt förstora förhoppningar, inte för att det är Johan som ska försöka fixa det utan för att dom har varit helt omöjliga förut.
Nä jag har inte mycket att berätta då jag faktiskt är en smula stressad tackvare träningen om ca 1 timme. Och jag åt för typ 30 min sen.
Ibland är det inte lätt att vara mig. Haha.



jag har aldrig fångat en enda dröm...

toppen måndag.

Bättre måndag får man faktiskt leta efter. Länge sedan en måndag kändes bra! Men fy va skönt det är när allt går bra. Riktigt bra.
Har haft en toppen dag med Anja och vi har snackat hur mycket som helst. Mycket att ta igen helt klart. Hon är så go den tjejen! Och mammilu fick sina presenter, hon blev mycket nöjd. Själv är jag svintrött nu. Ändå somnade jag tidigt igår.
Jobb på skolan imorgon också. Får se lite hur allt går till som jag ska göra. Känns toppen! Träning på kvällen och onsdag jobb på skolan, fritids.
Så känner mig väldigt nöjd med tillvaron just nu. Om magen och benhinnorna kunde spela samma spel vore det bäst.
Men nu är det tv måndag med familjen.
Eller mammilu är på möte med styrelsen i BK Salem, ikväll blir hon invald som ny ordförande för klubben. Så himla roligt. Snacka om en bra födelsedagspresent.
Det går verkligen bra nu.



det känns som jag hör hemma i...

grattis mammilu.

Verkligen ett stort grattis på födelsedagen mammilu!! För prick ett år sedan var jag på Mallis och hade det skönt. Bartömningar var på schemat. Hade så jävla roligt under dom 5 dagarna vi var där verkligen. Men i år så fick jag inte ihop pengar till att åka med riktigt. Otur. Men istället skickade jag dit Johan och Stoffe som får stå upp för Tumba/Salem. Och frågan är hur mycket man kommer få höra haha. Dom lär ju inte minnas ens hälften.. Eller något.
Idag har jag även varit iväg på ett möte med biträdande rektorn på skolan i Tullinge som jag jobbat lite smått för. Och fått väldigt roliga och goda besked. Kommer att få jobba där i ett tag framöver, heltid. Berättar mer om uppgifterna och allt jag får mer ingående senare. Men det är ett vikariat så hur lång tid det gäller och sådant vet jag inte ännu. Men so far ser det väldigt bra ut.
Riktigt glad är jag idag!
PLUS mycket stort plus är att jag får träffa Anja alldeles snart! Hon är precis hemkommen till Sverige efter sin vistelse i Italien. Så ska åka och hämta henne alldeles snart och sedan ska vi mysa runt idag.
Fan vilken bra dag det är!



vi kan le, men bara i sekunder...

skön vinst.

Även idag stod vi som vinnare när slutsignalen löd. En riktigt skönt seger! 29-25 blev slutresultatet mot Skuruiterna för våran del. Tyvärr förlorade herrarna med 30-35 mot Handen.
Vi kämpade på i våran match och det såg väldigt oroväckande ut i början, verkligen. Många tankar och funderingar hann passera innan vi klev in i andra halvlek, ledande med bara 1 boll. Men andra halvlek visade sig vara den bästa. Som tur var.
Vi stängde helt i försvar och framåt rullade det på som det skulle. Yes finally! Det var en rolig match helt enkelt. Och återigen var vi värda att vinna.
Min egna insats dock var inget att hänga i granen, enligt mig. Ändå kändes det väldigt bra idag, uppvärmningen gick nog lite väl bra för min del. Har insett att det måste gå halvbra för mig på uppvärmningen för att det ska gå bra på planen sedan. Och inte tvärtom. Tror även att Voltarengel har hjälpt mig en del. Det gick bra att springa idag. Fantastiskt. Men mentalt är jag på botten. Riktigt kasst. Mina jävla benhinnor och annat skit har dragit ner mig något fruktansvärt. Eller iallafall är det de jag tror. För mentalt tror jag inte på mig själv längre. Och det MÅSTE man för att lyckas.
Men jag försöker och kommer inte ge upp i första taget. Just nu är det bara en jobbig period, tydligen. Fan.
Nu ligger vi iallafall 6a i serien av 12. Bra hoppas vi fortsätter nu!



Kanske har något riktigt bra på gång, så håll tummarna. Berättar mer imorgon om det blir så.

för det är ett nytt spel, och jag vill inte vara med...

game day.

Japp idag är det match! Ska bli riktigt kul som vanligt att lira match. Bara inte nivån är som i torsdags, för det är INTE okej. Dock tror jag inte det. Tror faktiskt att nivån kommer vara taggad och bra. Så först blir det att kolla herrarna sedan kl 14.30 är det vi som går in på banan taggade för en rafflande match som förhoppningsvis slutar i vinst.
Igår var det Södertälje, eller ja vi började hos GP. Jag, Danne och Jimmy. Senare kom även en gammal barndomskompis Caroline. Riktigt kul att träffa henne faktiskt. Ibland är världen bra liten.
Vi åkte senare mot S-tälje och hem till Vranko, där hon och Jennie var. Det var roligt faktiskt och vi spelade lite Våghals 2. Dock bara med sanningsfrågorna. Haha. Men det var kul. Och sedan började vi dra oss ut i kroglivet. Den här gången provade vi något, som för mig var nytt, Flamingo hette det. Inte speciellt stort men rätt mysigt faktiskt. Sedan kom även Hagman och Hampe dit en sväng också. Vi skulle ju egentligen gått vidare där dom var men det blev inte så.
Men i det stora hela var det en riktigt mysig och kul kväll.



slängd till hajarna, bly i tärningarna...

lördag kväll då.

Inga nya skor idag iallafall. Kan ju köpa dom i veckan istället. Men det hade ju varit kul att inviga dom ikväll redan. Skor är ju verkligen heligt för mig så jag har ju en eller tre par sisodär. Har säkert 5-6 par som är oanvända, highheels som andra. Haha. Jag vet jag är hopplös när det gäller skor. Kan köpa hur mycket som helst. Just love it!
Så ikväll blir det lite firande av GP och Hagman som fyllt år. Södertälje blir det nog visst också. När jag väl varit ute senaste nu två ggr så har det varit södertälje av alla ställen. Haha. Alltid kul att köra på något nytt. Så jag klagar inte.
Men det ska bli trevligt. Och inte bara sitta hemma och bli rastlös ungefär vid kl 23. Men som sagt det är match imorgon hemma i Skogsäng kl 14.30 mot Skuruiterna. Det gäller att ladda! Långt ifrån all in för mig ikväll alltså.
Kul att få träffa gänget igen iallafall.



hennes ögon svänger åt olika håll, folk vänder sig om...

lördag förmiddag.

Mammilu pysslar med frukost i köket. Själv har jag precis ätit. Vaknade väldigt tidigt, första gången vid halv 7 då pappilu åkte iväg för att ha dykkurs hela helgen. Och andra gången inte fullt så tidigt halv 10. Hur skönt som helst att sova ut! Men det hade inte gjort något om jag vaknat nån timme senare dock.
Var bara hemma igårkväll igen, vilket börjar bli en tradition. Mig gör det inte så mycket. Händer ju ingenting iallafall.
Får se vad som händer idag. Har absolut inget planerat. Pratade med Jimmy lite igår om idag. GP har ju fyllt år så får se om jag hakar på ut en sväng. Men väldigt stillsamt då det är match imorgon. Plus att det inte gör något om man sparar lite pengar trots lönen som kommit in på kontot. Men det är ju inga summor man blir oberoende av.
Kanske ska köpa ett par skit snygga skor från DinSko. Men har inte riktigt bestämt mig. Vore trevligt att använda dom idag i sådana fall.



och folk log åt mig bakom ryggen...

outstanding, missa inte.

Den här videon är helt sanslös! Helt sjukt bra! Jag får verkligen rysningar så fort jag ser den. Dom är så duktiga. Visade den för mina äpplen för ett tag sedan och dom blev så tagna av videon att vi fick se den två ggr. Haha. Dom är verkligen helt MAKALÖST BRA! Har ni inte redan sett den så se den igen. Verkligen outstadning.



Hade jag inte rätt så säg..? ;) Told you so. Michael J var outstadning.

brrrrrr, vilket kallt land vi bor i.

Fredag åh härliga fredag. Eller något. Den här dagen kom inte en dag försent. Fy fan va jag inte var aspigg imorse. Puh. Upp kom jag och hela det köret, men väl på jobbet var jag seg som datorerna från 90-talet. Inte att leka med.
Men det är bara att göra sitt jobb och fort gick det. Fick massa bra hjälp och så var det bara att köra.
Förutom en liiiiiten viktig detalj.
Precis innan jag skulle ut i det gråa vädret så vägrar min Ipod att starta. Va fan!? Och jag VET att det fanns batterier på den, för det kollade jag sist jag jobbade. MEN den har ju några år på nacken så kan ju bli lite knasigt.
Så den fantastiska början blev helt plötsligt till ett helvete. Ingen musik. Suck.
Nåja fick infinna mig i att så var fallet.
Men självklart var det ju inte nog där. Nej när jag trots allt hade konstaterat att det inte blir regn och även språkat med en kollega om det, så tro fan att det börjar regna! Åååh! Lagom när man kommit så pass långt att det är onödigt att vända. Vädergudarna måste varit arga på mig idag. Eller så var det för att jag bad pappilu döda en spindel på toaletten igår. Vad vet jag.
Men tuffar på ändå. Blöt och jävlig. När jag väl kommer in så är jag verkligen kall ända in i SJÄLEN! Fy fan! Och BLÖT! Uuuäck.
Nä ingenting stämde idag tror jag. Fast när något är dåligt måste man hitta något positivt. Mina benhinnor gjorde inte SÅ ont idag. Har börjat med Voltarengel. Kanske den som hjälpt till? Men trots det skippade jag och Angelica gymmet idag. Det hade jag inte fixat. Så trots en kokhet dusch och hela köret så är jag fortfarande frusen. Jag är väl det jämt ja men nu ännu mer.
Ni som spelat Eken cup kan nog komma att känna igen känslan. När det har varit en sådan där dag då det spöregnat hela dagen eller till och från spelar ingen roll. Man har spelat match sedan tidig morgon till sen eftermiddag, värmt upp om och om igen. Och man blir bara stelare i musklerna tackvare regnet och små kylan.
När man sedan kommer hem igen får man inte bort det frusna hur man än gör. Varmt bad, varm dusch eller bastu. Nada hjälper.
Förstår ni?
SÅ känner jag mig nu.



innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss...

en bra torsdag.

Sådär en dag närmare helg. Det ska bli skönt med helg men nu har jag ju liksom kommit in i rytmen att gå upp tidigt och jobba.
Idag jobbade jag på skolan i Tullinge. Det var en riktigt rolig dag faktiskt. Full fart hela dagen! Enda rasten var lunchen. Men det gjorde inget. Och det gick skit bra verkligen! Fick massor av beröm. Man behöver verkligen det. Tycker det är otroligt kul att jobba där faktiskt.
Men imorgon är det citymail igen. Faktiskt kul att variera mellan två helt skilda jobb. Dock skadar det inte om det är hela veckor JÄMT! Vore så skönt.
Nästa vecka vet jag att jag jobbar onsdag iallafall, that´s it so far. Och hur planerar man sina veckor då? Inte alls, det går inte. Eller preliminär boka allt. Får duga för stunden men måste hitta en mer hållbar sits så man kan planera bättre.
Jaja roligare än så blir det inte. JO för i helvete! LÖN idag! YEEEY! DET om något gör hela veckan.
Träning ikväll och hoppas verkligen att det inte gör så ont som sist. Hej och hå. Men det känns faktiskt lite bättre idag. Min nya taktik kanske hjälper? Sova med super tjocka skidstrumpor OCH värmeliniment. Kanske gör susen, hoppas det.



och jag hälsade på där ibland...

ett stick i armen och en katt.

Jag ska förklara rubriken. Men jag började dagen med att jobba en timme innan jag skulle dra iväg till vårdcentralen och förhoppningsvis få svar på varför inte min envisa mage ger med sig.
Kändes väldigt märkligt att åka från jobbet när man precis börjat iprincip. Väl på vårdcentralen fick jag först prata med någon "kandidat" som dom kallade. Själv skulle jag använda ordet praktikant men det är nog en för ful benämning när det gäller medicinska prylar.
Iallafall blev jag inte klokare alls av mitt besök trots mötet med "kandidaten" och min läkare. Detta kommer ta tid att utreda. Blä.
Fick iallafall med mig ett papper där det stod vilka prover som skulle tas och sedan sätta mig och vänta vid laboratoriet.
Egentligen inga konstigheter. Hade suttit där en liten stund och heeelt plötsligt knallar en svart katt in. Han tänkte väl ta blodprov eller något. Haha. Själv var jag mest förvånad. Och man hörde hur sköterskorna började yla om katten också, men den försvann ut lika fort igen för att fortsätta sin upptäcksfärd i sjukhuset. Jävligt bra att en katt tagit sig in liksom.
Skrattade minst sagt lite för mig själv där. Och så tittar jag ut, ja men då minsann snöar det också. Man ska uppenbarligen aldrig sluta förvånas.
Tog iallafall mitt/mina blodprov, 8st rör(!) FY FAN. Haha stel som en liten pinne gick jag sedan därifrån och iskall. Jag gillar inte att ta blodprov. Men dock inte lika rädd som Jimmy. Jag klarar det iallafall.
Det är ju både en och tre gånger jag och mammilu fått hålla honom i handen när han tagit sina. Haha. Sweet. Vi är alla olika som tur är.
Åkte sedan tillbaka till jobbet lika ovetande om vad det kan vara för trassel. Och jobbade vidare. Sedan blev det Sibylla till middag, mums! Potatismos, i love it. Haha.
Ikväll är det Bonde söker fru så det ska bli kul! Så ska väl La familia se klart Robert Gustavssons dvd "De ä kanon" tror jag som vi började på igår.
Jaja jätte långt inlägg. Hej.



hårda tider är över för tillfället...

mycket och lite.

Ännu en arbetsdag över. Det gick bättre än jag trodde. Vi har toppvecka nu och då alltså en hejdundrandes massa post. Men fick riktigt bra med hjälp från Jenny innan jag skulle sticka ut så inga oklarheter där inte. Allt flöt på. Såsom mina ben. FY FAN! Benhinnorna sa verkligen ifrån. Så haltandes upp och ner för trapporna sista biten. Tur att det inte bara var springportar dock. Puh.
Dessvärre blir träningen lidande. Så idag är det jag som är bollplank och förbättrar skottet. BLÄ. Jag som verkligen behöver träna intervaller och allt vad det innebär. Suck. Men bättre att jag blir helt bra, eller överhuvudtaget kan gå än att pina mig själv ut i det sista. Så får det bli.
Och imorgon har jag läkarbesök bokat för att få ordning på mitt trassel med magen. För nej det har inte blivit bättre, trots alla försök med olika mediciner och avstånd från laktos. Håller tummarna för ett slut på det imorgon.
Kan nästan säga att jag ser ljuset i tunneln, eller?
Har också träffat Johan i eftermiddags för att överlämna kontraktet på lägenheten på Mallis. Hoppas hoppas hoppas det löser sig nu. Och självklart att han och Stoffe får det riktigt kul på bartömningarna.



du har betalat din skuld för att klara dig...

liten hair-makeover.

Japp idag var det äntligen dags för mig att sätta mig i salongen där Sarah jobbar. SOM jag har längtat. Har ju faktiskt inte varit och fixat håret på ett halvår (!?) Vilket är väldigt lång tid för min del. Dock var jag ju borta i 3 ½ månad också. Så självklart är det ju därför.
Hon fick fria händer som vanligt, förutom att jag fortfarande vill ha långt hår.



Lite bilder innan Sarah tog sig an mitt då hemska hår.

Ja för innan frisörbesöket var det hopplöst. Usch. Slitet, glanslöst, färglöst och oformbart. Blä. Så skönt att ha fått bort allt det där. Aaah, befrielse.



Och bilderna efteråt. Är riktigt nöjd! Tack Sarah, big heart!

Ja bilderna är ju inte jätte toppen men iallafall så att man ser skillnad.
Snart är det mys med familjen framför tvn. Jag och pappilu har köpt lite hallon & blåbär och så självklart glass till.
Blev jobb idag också, och resten av veckan. Fick nämligen tider imorgon också. Kör hårt!
Ska också ringa min läkare imorgon för att få bukt med magen min. Blä.

det gör inte o

11 oktober.

Söndag idag. Och INGEN match..!? Det känns lite tomt och tråkigt. Samtidigt som det känns i kroppen att vi spelade igår, lite öm och lite sliten. Precis som det SKA vara. I love it! Men jag hade inte tackat nej till en liten trevlig match idag heller. Jag har kommit in i ett handbollsstim. Bara älskar det.
Så kul som handboll varit det senaste året har jag nog inte tyckt sedan jag var liten. Jag uppskattar det på en perfekt nivå. Min nivå.
Så skorna på hyllan kommer nog inte inträffa inom de närmaste åren. Om jag fortsätter att känna såhär.
Och på tal om handboll så tänkte jag ta mig iväg och kolla på herrarnas match i Skärholmshallen senare i eftermiddag. Dom möter Cliff. Kan bli en svår match, men jag tror att om killarna har rätt inställning och lirar för varandra är det inga problem.
Mer än så är inte planerat idag. Skönt eller jobbigt, har inte bestämt mig ännu. Så jag sitter och kikar på böcker jag gärna vill läsa. Japp jag har blivit en bokmal. För det är ju inte långt till jul och födelsedag, trots allt. Och jag önskar mig inte något speciellt direkt.
Hur går era julklappsfunderingar? Till er själva eller någon annan?

hör av dig nån gång, vet du inte...

tur att det går bra för andra.

Ingen kan ha undgått att Sverige förlorade MÅSTE matchen mot Danmark. Och om någon motförmodan nu gjort det så vet ni nu. Slutresultat av fotbollsmatchen, 1-0 till Danmark. Sådär då har dom fortsatt trenden att vinna på Parken, deras nationalarena. Grattis då.
Men Sverige, vad gör ni? Nåja ingen idé att grubbla. Håller tummarna för Ungern nu att dom gör att den mikroskopiska chansen att gå vidare uppfylls. Tackar.
Tur att vi vann idag iallafall så att inte det OCKSÅ skulle tynga axlarna ännu mer. SÅ på med ett leende på läpparna. Vårat lag är ändå viktigast.
Heja Salem!



så det tog hårt på honom...

så jävla skönt med vinst.

Så jävla skönt med vinst! Åååh! Vi behövde det här om något. Uddamåls vinst är skönt. 23-24 till våran favör. Och vi spelade mer som ett lag än vi gjort dom andra två matcherna. Vi kämpade oss till seger verkligen. Kanske det blir bättre och bättre för varje match. Håller tummarna för det iallafall. Vi har mycket att tacka Emelie för faktiskt, hon har hjälpt oss otroligt mycket med den träning vi behöver.
Så nu är det bara att köra hårt.
Får se också vad filmen visar sen. Mammilu filmade nämligen matchen. Sen om det var hela matchen vet jag inte men tror det.
Och det kändes lite bättre även idag, men det gjorde fortfarande ont. Men det är väl något man får leva med.
En liten balja stänkte man in. Det får väl resultera i insatsen jag gjorde idag.
Får se vad som händer ikväll sen, Olearys i Södertälje eller hemma? Kluvet. Kommer inte dricka idag iallafall. Bättre att spara dom pengarna plus att jag ska fixa håret på måndag. Vilket jag verkligen längtar till!
Nej dags att bestämma sig kanske. Jag som är den mest veliga personen som finns FÅR verkligen aldrig ha två saker att välja på. Det går bara inte. Blä.



jag har inga starka armar att bära dig på...

ladda inför match.

Ja inte fan blev fredagen snabbare ju längre det gick. Nu blir man sådär trött-rastlös. Har ni känt den känslan förut? Jag har haft det ett par ggr. Inte as kul. Hellre piss trött så man kan gå och lägga sig. Eller iallafall något roligt att göra. Svårt en fredag, egentligen inte.
Och inte fick jag tag i Jimmy heller. Äsch rätt skönt att bara chilla. Inte alla som klarar det.
Fick en trevlig pratstund med Linda iallafall. Vi lyckas tydligen ha träningar samma dagar och nu även matcher samma dagar. Så hon var hemma och tog det lugnt hon med. Får vi se om vi ses i stan imorgon eller så.
Kan ju konstatera att Idol INTE är mitt favoritprogram. Icke icke icke. Men tyvärr går det inget bättre på tv en fredagkväll såhär dags. Blä. Och fick tips att kolla på film men har ingen som jag är riktigt sugen på. Så sitter vid datorn och har Idol på i bakgrunden. Det får duga.



Haha jag DÖR när jag ser den här bilden! En av många köriga bilder från studenten. Och denna har Cissi hållit gömd i över två år, inte okej! Haha. Japp. Jag dör. Sorry Cissi, jag var tvungen.

35 dagar kvar.

jag ligger på sängen och tänker, tänk på mig...

segast i stan.

Nej idag har jag nog inte mina snabbaste skor på mig minsann. Fy fan vilken trög dag. Eller inte trög men jag har väl vart mer trög/seg än vanligt. Jobbet gick faktiskt bra, rundan gick fort och jag fick sluta schysst tid. Hann gymma lite med Angelica, trots att vi båda var egentligen mer döda än levande för stunden. Fy fan vilken trött fredag. Uuuääh. Är det bara jag eller har hösten tagit över på alla sätt?
Skönt med helg dock.
Fick en hel del nya jobb tider tills nästa vecka. Jajamen nu ska det allt bli cashflow så det stänker om det.
Käkat thai idag också, mycket trevligt. Pappilu är iväg hela långa helgen i Gustavsberg för dykkurser så han missar allt vad god mat, handbollsmatch, fotboll och öl heter. Kanske man får äta en tugga extra, dricka nån öl och göra en sjukt bra match istället åt honom? Eller är det orättvist?
Nä idag blir det lugna gatan. Hör väl av mig till Jimmy senare och ser vad grabbarna hittar på. Förmodligen Fifa 10 som han sa tidigare idag. Ja varför inte.
Har knappt träffat Jimmy dom senaste veckorna, varken vardagar eller helger. Vad fan har hänt? Visst jag har varit iväg på diverse saker och han på sitt håll. Ja där har vi nog det. Haha låter som vi är gifta. Men när man är van vid att träffa en person väldigt mycket så blir det tomt när så inte är fallet. Faktiskt.
Ladda och tagga för matchen i Sjöstadshallen imorgon mot Westis. Kan bli en ruggigt tuff match. Kör hårt!
Kan bli så att det är nyktert hela helgen. Är inte så sugen på fest. MEN jag ska inte säga för mycket. Det har hänt förut att det spårat.



eller bli som gatorna, våren och vintern...

life is a funny way.

Som tidigare noterat var jag ju i Södertälje (av alla ställen) och träffade Iida. Det var kul att prata gamla minnen från Mallis och käka en bit man och gå i affärer. För trots allt hade vi rätt mycket att ta igen. Och så peppade vi varandra en del till Magaluf Reunion. Det kommer bli galet. Än så länge är jag inte nervös över resan men tro mig, det kommer. Innan lär jag vara helt paralyserad. Jag får ta mig ett (några) järn innan jag kliver på för att vara lite lugnare. Som ni vet är båtar och vatten det absolut värsta jag vet.
Men ändå är jag dum nog att utsätta mig för det här. Jag har bara mig själv att skylla.
Snart middag och sedan handbollsträning. Skulle aldrig sagt att det kändes bättre, för jag skojade bara. Det braiga gick över. Tack för det.

Yes nu börjar nya nedräkningar, 36 dagar kvar.



och nu jagar jag morgonen längs avenyer...

ledig, faktiskt skönt.

Ska alldeles strax sätta mig i bilen och köra mot Södertälje. Inte för att jobba eller något. Utan för att träffa Iida för första gången sedan hon flyttade till sthlm. (En månad sedan vilket är pinsamt att vi inte hunnit ses ännu.. Sthlms stressen... NOG)
Så det ska bli jätte kul att träffas igen och babbla lite.
Är ledig idag från jobben. Dom ringde från skolan idag och frågade om jag inte kunde jobba imorgon, vilket jag tyvärr inte kan då jag ska jobba på Citymail. Riktigt körigt nu. Haha. Men jag gillar det! Hoppas på full vecka nästa vecka. Man kan ju alltid hålla tummarna för det iallafall.
Annars idag ska jag träna ikväll. Får se hur det går. Jag hade fruktansvärt ont igår men känns bättre idag. Hoppas hoppas hoppas. Gör som vanligt mitt bästa.
Nä göra sig klar och sticka iväg! Första gången på länge det känns skönt att vara ledig..



jag ser skyn bli röd, bli blå...


onsdag & dubbel jobb.

Japp då var onsdagens två jobb klara. Riktigt skönt. Men rätt så kul också. Nu jobbar jag inte förens på fredag i och för sig. Vilket är trist. Men jag hittar nog på något imorgon.
Och så är jag så jävla förbannad på mina benhinnor. Igår var det värre än värst och inte bättre idag. Så att springa i trappor hit och dit gick ju sådär. Eller ja det gick ju men otroligt långsamt. Fy fan! Jag vill ha ett slut.
Annars börjar nog lite falla på plats hoppas jag.
Nästa vecka vet jag att jag jobbar hela torsdagen på skolan iallafall. Så får vi se om det blir något mer antingen där eller Citymail. Vore ju toppen.
Eftersom jag fick veta att jag kunde jobba hela torsdagen så åkte jag så fort jag slutat på skolan till Sarah och ändrade tid. Hade ju bokat klipp & färgtid hos henne på torsdag. Men nu blir det tidigare och det gillar vi! Saknar den skrutten alltså! Och vi kan ju fördriva tid snabbare än snabbast. Me like.
Så har min dag sett ut och nu kände jag hur tröttheten smög sig på. Puh. Måste ju vara pigg ikväll kl 20 då Bonde söker fru har premiär! Som jag längtat! Haha.
Tyvärr har Sthlm-Arlanda premiär samtidigt så får spela in den. Sådär, imorgon har jag ju något att göra. Så enkelt var det.
Nä slut babblat. Till att göra något vettigt istället.



du är bara ett ansikte i mängden...

kalla mig fröken eller svensson.

Ja eftersom jag nu är inne i en väldigt delad yrkesroll så vet jag inte riktigt själv vart jag är. Ena stunden fröken och andra stunden brevbärar Svensson. Men vem kunde tro att jag skulle stå inför en klass och hålla lektioner? Inte jag iallafall. Okej i handboll men skola. Nja inte riktigt. Men det är nog som Angelica säger, det är ganska roligt och jag kanske passar rätt så bra där. Ändå.
För idag hade jag hel dag och det var jätte roligt! Hade svenska och SO/historia och sedan var jag resurs i två mattelektioner. Och även idag för åk 4 jag haft förut. Börjar ju lära mig namnen på alla nu. Yes.
Fick mycket bra beröm idag att jag klarat mig riktigt bra i klasserna och varit till bra hjälp. Tack det behöver man höra faktiskt.
Och imorgon är det faktiskt dubbla arbetspass. Hade säkert fått hel dag på skolan men ska ju jobba på citymail då så fick köra båda delar. Börjar morgonen på skolan och avslutar dagen på citymail. Det kallar jag effektivitet.
Men också riktigt kul! Det går bra nu. Hoppas jag får många fler timmar. I like it!
Ska kanske åka ner till handbollsskolan om en timme och hjälpa Angelica med den innan våran egna. Beror på om jag orkar och min huvudvärk känner att den vill ge med sig.
Kanske jag kommer tillbaka som handbollstränare? Vore ju ruskigt skoj. Och nu är jag ju mer mogen för det än för några år sedan då jag hade handbollsskolan i Tumba.
Jag ska fundera på saken.



men du, du sätter höstsolen i eld...

magaluf reunion 09.

Helt sjukt. Nu är det bokat och klart. Inget att oroa sig för längre. Vi är med. Även iår är det jag med vänner som åker med på Magaluf Reunion kryssningen. Fast iår blir det tokigt, galnare och helt flippat. Kul som fan!
Och jag som inte är ett fan av båtar. Snarare har jag en hysterisk skräck av dom. Men jag ska ändå böka mig med. Hur fan tänker jag?
Men trots det finstilta så kommer det bli kul. Nu känner man ju så många fler än förra året. Och då var det galet. Längtar redan nu. I våran hytt blir det jag, Jimmy Ö, Linda och Iida. Men stora frågan är ju hur mycket vi kommer vara i hytten. Nada tror jag.
Skönt att ha det klart nu iallafall, för c hytterna var slut sedan förra veckan och jag var bra orolig att jag inte skulle kunna åka med pga att det skulle bli för dyrt. Men det löste sig. Yes.
Så återigen, here we go! Bara för mig att hålla i hatten och tummarna för att jag överlever även denna sjuka båtresa som går mot Riga.



och mina tankar har gått i cirklar...

hur många yrken hinner man på en livstid.

Det undrar jag. Själv började jag jobba när jag var 16 år tror jag. Givetvis bara sommarjobb och absolut inget jag blev tvingad till, snarare tvärtom. Och sedan dess har det trummat på. Jag har provat väldigt många yrken och fler blir det har jag insett. Står nu (tydligen) på en vikarie lista på skolan jag hoppade in och var idrottslärare på förra veckan. För idag ringde hon igen och undrade om jag inte hade lust att ta åk 4 från kl 10-14 ca eftersom läraren var sjuk. Absolut klart jag tar det!
Så jag hade svenska och engelska med dom klasserna. Samma klasser jag även hade idrott med förra veckan så helt obekant var det inte.
Dum som jag var förra veckan och kläckte ur mig att nästa gång skulle dom minsann få lira fotboll. Barn glömmer inte så lätt. Så idag när dom fick syn på mig så ville dom ju självklart spela fotboll. Men så blev det inte då jag hade en del annat som dom skulle jobba med.
Kände mig nästan lite vuxen att stå därframme och tala om vad dom skulle göra och inte göra. Soft.
Dock började morgonen med att min bil vägrade starta så jag lubbade in till grannen Niklas som fick köra mig då det var snorbråttom.
Hann nästan i tid iallafall. 5 min sen och dom hade startat upp klassen som tur var. Puh.
Och jag som aldrig haft krångel med bilen, men just idag. Måndagstrött bil tror jag.
Men imorgon så får det bli andra bullar, då vill jag inte gärna ta tåget.
Ska jobba imorgon igen mellan kl 8-14. Skit bra! Det går bra nu. Såklart ringde dom från citymail också och undrade om jag kunde jobba imorgon. Icke. Sedan när hade jag problem att få ihop två jobb? Never.
Men jag gillart.



universum är ett monster, men det har sparat dig och mig...

kanelbullens dag, tydligen.

Självklart blev jag varse om det också. Pappilu fick ett tok ryck eftersom det är kanelbullens dag att just baka, kanelbullar. Vi bakar aldrig, aldrig i den här familjen. Och nu så bara för att, just because he can. Typ. Så jag kände mig manad att hjälpa honom. Inte nog med att han lyckades döda jästen så att degen inte jäste ordentligt. Vi hade ingen kardemumma eller pärlsocker att toppa bullarna med.
Man kan säga att det blev minst sagt blev kanelbullar á la källsten. Vi toppade med brunt farinsocker istället och det gick alldeles utmärkt. Mums. Dom blev faktiskt väldigt bra trots allt.
Man tager vad man haver. Och så har vi bakat så nu behöver vi inte göra det på 10 år eller så.



dom slänger silverpärlor till svin...

dagens i-landsproblem.

Ja jag har inte haft internet sedan igår eftermiddag. Tur att jag skulle iväg till Solna igår och fira Emilia annars hade jag väl fått krupp. Så illa att man är så beroende av datorn och internet. Hemskt. Men jag kan inte låta bli. Inte för att det har hänt något i cyberspace men iallafall.
Själv hade jag det väldigt trevligt igårkväll och jätte kul att träffa alla igen. Som Emilia sa att det var faktiskt ca 1år sedan vi sågs. Och det är inte alls bra! Usch, skärpning. Men hoppas att hon blev nöjd iallafall för det var riktigt bra. Men jag tog det lugnt då jag hade match idag annars hade det kunnat bli en all in kväll helt klart.
Så idag var det dags för seriens första hemmamatch mot Haninge. Noll koll på motståndet men jag antog att det skulle bli tufft för oss.
Framför allt eftersom vi inte är så många och får spela tills man inte pallar mer. Men snart orkar även jag 60min igen. Jag är på god väg. Men benhinnorna hindrar en del också. Fast det kändes helt okej när jag hade värmesalva samt värmeskydd på ena benet och lindat på andra. Hoppas bara det lättar så man slipper hålla på sådär varje gång.
Måste bara stoltsera lite med första målet i matchen som gjordes av mig. Ett halvbra läge som jag tog och hoppade in, vette fan hur jag fick till armen men innan jag visste ordet av satt bollen där klockrent i krysset. Snyggt faktiskt. Kanske det släpper lite nu. Hoppas det.
Gjorde två mål under matchen men vi olyckligt nog förlorade ändå med 23-22. Riktigt surt verkligen. Men nu är det nya tag så hoppas jag vi tar dom i returen. För vi var bra, börjar få till det. Om alla kan ta sig ner på träningarna så kan vi bli samspelta också. Fördel.



på en bättre dag, en bättre dag...

helg så att säga.

Idag är det lördag vilket kändes i kroppen. Så länge som jag sov idag har jag inte gjort på ett tag. Igår var jag med Cissi i skärholmen ett tag, riktigt skönt att åka dit en fredagkväll någon timme innan dom stänger. Inte direkt så folk trängs. Sedan åkte vi till mig och pratade massa skit. Har man inte setts på ca 5 månader så är det läge att prata av sig.
Idag är det fest för Emilia som fyllt 21. Ska bli kul att träffa tjejerna igen. Var ju som sagt länge sedan. Så det är det enda som är planerat för dagen, och det är liksom ikväll.
Imorgon är det match igen, äntligen! Hemma match mot Haninge, Skogsängshallen kl 14.30. Ska bli riktigt kul! Hoppas att man håller bara.



som en gammal, ja som en gammal vän...

fredag, fredag, fredag.

Ja det kan väl ingen undvika att det är fredag. Riktigt skönt. Fast det inte är något speciellt för mig. Men fredag är fredag. Det som är planerat idag är gym med Angelica. Blev inget jobb för mig idag vilket är trist men det var roligt igår iallafall. Men det är skönt att gymma och att ha kommit igång igen. Äntligen.
Snart börjar min omstart tillsammans med mammilu också och det längtar jag till. Kommer bli jobbigt men bra i slutändan. Hoppas jag.
Vill åka till Skärholmen idag också eller något kolla runt lite. Men får se hur det blir. Ska iallafall åka ner till Tumba och köpa Voltaren T, då jag nu pga mina benhinnor fått en inflammation i ryggen. Jävligt irriterande.
Men igår på träningen gick det skit bra! Fick knappt ont vilket var en lättnad. Så nu ska jag köra på samma sätt så kanske det lindrar.
Det är ju match på söndag så hoppas att det inte gör så jävla ont då.



det finns ingen poäng i att vara fri längre...

det gick ju bra.

Haha ja tro det eller ej! Helt sjukt. Men jag var bra nervös. Fick schemat i handen, blev visad till vaktmästaren för att få nyckel och bli visad runt. Och sedan stod jag där, 10 min kvar innan lektionen började. Jahaapp, vart har vi närvarokorten och allt det där? Vad tusan ska jag hitta på med en åk 1? Ja trehundra tankar flög. MEN jag fick en bra räddning. Dom hade en vikarie som hade haft den där klassen lite grann så vi hjälptes åt och det gick skit bra. Dom var så nöjda så. YES. Lektion 1 av 3 avklarad. Då hade jag bara två st åk 4 kvar då med 10 min mellanrum på varje lektion. Inga problem.
Och även dessa klasser gick bra, fick lära mig en ny form av killerboll som var VÄLDIGT populär så det blev den hela lektionen då dom inte hade någon lust att sluta. Perfekt för mig.
Och sista lektionen lika så, fick då också hjälp av en stödlärare som tog hand om de som var värst så jag kunde ta resten.
Det var verkligen skit kul! Och ännu roligare att jag var faktiskt omtyckt av barnen. Otroligt. Samt att dom gillade lektionerna. Positivt att hoppa in för då får dom som dom vill. Haha.
Fick höra när dagen var slut att 4orna jag haft var dom två värsta klasserna på skolan och att många lärare vägrade ha dom. Men med mig gick det isf jävligt bra, enligt mig. Det kunde ju varit sju resor värre om man säger så.
Men tur att jag fick veta det efteråt. Smart drag.
Så får vi se om hon hör av sig igen och att jag får jobba imorgon också. Vore ju toppen!

Stort grattis också Emilia på 21års dagen! =)



gummidäck och fabriksfasader, krossat glas och avloppsrören...

en väldigt märklig morgon.

Ja inatt sov jag lika bra som inte alls, så bara det kändes inte som vanligt. Vaknar av att mobilen ringer när jag äntligen fått sova en timme, hajade inte att jag skulle svara förens det var försent. Och tyckte telefonnr var likt min läkares, men varför skulle han ringa? Visst jag har ringt som en tok till honom men det är ju upp till mig att höra av mig med mer problem. Men det ringde snart igen från samma nr och jag svarade något skeptisk.
Och det var minsann ett mycket märkligt samtal.
Det var nämligen rektorn från en skola i Tullinge som fått mitt nr av Angelica. Deras gympalärare är nämligen sjuk idag och behövde en vikarie, så då hade hon frågat om inte Angelica hade någon hon kände som kanske hade tid idag att ta över lektionerna.
Vips så gick samtalet till mig. Haha. Jag var ganska paff men antog erbjudandet såklart. Ska tacka Angelica sen. Eller kanske inte, beroende på hur ungarna är. Haha.
Men det ska bli riktigt kul iallafall. Årskurs 1 och 4 ska jag ha. Får se hur jag lägger upp det. Och framför allt, hur det går.
Så önska mig lycka till för idag är jag gympalärare för en dag. Haha.



för många leker kung och vänjer sig vid kostymen...