jag vet inte jag.

Jag trodde på kaos, vilket jag också hade rätt i. Det började med att vi hade gäster som absolut inte var intresserade av showen utan ville mest stå i baren och surra. Lyssna på musiken som om det vore vilken pub/klubb som helst, diggar låtarna dom gillar men glömmer helt bort den spektakulära showen där nere. Ja, sedan kickar festen igång. Kaos kaos kaos. Otrevliga gäster, slut på det mesta och bara ös. Ruggigt roligt! Otrevliga gäster = otrevlig jag tillbaka. Det får dom bara ta. Men det gick fint. Dryga bankmänniskor, ska allt gå till banken och skrika på dom för att jag fått vänta i kö mer än 10 min, och minsann fått väntat längst. Nä fy fan.
Så nu är jag lite trött och ska faktiskt snart gå och sova för en dag imorgon också. Även där, garanterat gasen i botten. Till på köpet lördagsstädning samt inventering. Jag kommer alltså somna ovaggat imorgon och sova väldigt gott långt in på söndags förmiddagen. Förhoppningsvis längre än så.
Magen däremot, bättre mycket bättre. Super skönt! Kunde faktiskt äta 2 hela mål mat idag. Yeey! Det går framåt, imorgon kanske även frukost.
Chillar ner med kings of leons nya skiva för att sedan somna gott. Väldigt gott.

Dagens musik; Kings of leon - No money



som var sorligt med den trippen, han älskade henne inte...

fullt ös medvetslös.

Ny dag med nya möjligheter. Eller? Igår på jobbet var det väldigt lugnt, som tur var. Min kropp och framför allt mage var inte alls med. Hoppas det är något tillfälligt och inte en början på magkatarr som jag haft förut. Känslan är densamma, tyvärr. Men jag håller tummarna för att det är samma som Emma åkte på. Vore det bästa.
Men idag är det fullt jävla ös på jobbet. Fy satan! Hel abonnerat med över 400 pers, fredagsfylla och drinkbiljetter. Japp det kommer sluta i kaos. Men det blir nog roligt!
Jag är glad att det är idag och inte var igår kan jag säga. För idag har jag (förhoppningsvis) mer ork än igår. Stod själv i broadwaybaren igår, men eftersom det var så lugnt så var det skönt.
Jag har drömt i jobbtermer hela natten. Allt från att det varit kaos till att jag gått och sjungit på låtarna i showen. Detta bådar inte gott. Haha.
Men nu ska jag försöka få i mig något i matväg innan jag traskar mot jobbet i ett regnigt Oslo.
Vill passa på att gratta min vän Sarah på sin dag också! Stort grattis vännen.

Dagens musik; Monty - En till himmel



jag var bara halvvägs ner mot botten, när jag trodde jag hade nått den...

ibland är det hårt.

Så nu har jag haft otur och fått slängen av det Emma hade en dag. Illamående och det som hör till. Tydligen låg Sofie och Anna helt däckade i 2 dagar. Min första natt är iallafall passerad. Kände att jag började må illa igår innan jag gick hem från jobbet. Tänkte inte mer på det. Men sen small det till. Magknip deluxe och jag visste inte hur jag skulle ligga för att må bättre.
Mår faktiskt bättre nu när jag fick några timmars sömn imorse. Så det blir att pallra sig till jobbet idag iallafall. Och pallar jag inte får jag väl gå hem. Inte mer med det.
Så nu kan det väl bara bli bättre? Eller hur?

Dagens musik; Håkan Hellström - Jag vet vilken dy hon varit i



för att fatta vad som betyder nåt, och vem som går att lita på...

leka vaktmästare.

Ja det blev jobb idag iallafall ett par timmar. Skönt. Och ingen handboll igår. Men var ganska skönt att göra ingenting och krya på halsen lite, så idag är jag helt frisk. Så nöjd. Sov verkligen ut idag också.
Har inte gjort annat idag än befunnit mig på jobbet faktiskt.
Mammilu ringde en sväng under tiden jag var på jobbet. Tråkigt att inte hinna prata så mycket men lite grann iallafall. Ni vet att jag älskar er iallafall <3.
Så imorgon börjar min "helg" eller snarare jobb helg får man väl säga. Så då kommer jag inte skriva om annat än jobb ändå, så ni vet. Idag regnade det för första gången på väldigt länge får jag lov att säga. Snart är det mörkt när jag vaknar och när jag går och lägger mig så jag glädjs åt varje solstråle man hinner se. Önskar jag hade pengar så man kunde gå och sola för att se lite levande ut. Just nu är jag ett vandrande spöke. Inte OK!
Jag pratade med en bekant idag och fick tips om att verkligen se true blood, och ja jag vet att många har sagt att det är as bra. Så nu SKA jag faktiskt ge det en chans. Efter jag kollat klart på How i met your mother.

Dagens musik; Håkan Hellström - Vid protesfabrikens stängsel



för vem kan glömma att stjärnorna någon gång blir stenar...

man får unna sig en pizza.

Jag är trött, jätte trött. Iallafall just för tillfället. La mig ganska sent inatt för att jag totalt glömde bort tiden och satt och kollade på Ullared samt Lite sällskap. Sista avsnitten för säsongen. Lite små trist men kanske lika bra det om jag ändå ska börja jobba mer. Hoppas jag iallafall.
Skulle ju ha jobbat idag egentligen men det var inte tillräckligt många bokade så det blev ändrade planer. Då blev jag ganska glad trots allt för att jag skulle hinna åka och träna handboll istället. Kan jag det? Svaret är Niklas Erik Johan. Min hals strejkar. Och av erfarenhet så ska man ikke träna med ont i halsen. Tvär nit när det gäller det. Så jag avstår.
Istället så följde jag med Madde till skattetaten idag och en kortis på stan. Jätte mysigt i vårat härliga höstväder. Sedan ringde jag Emma så vi vandrade till affären bland annat. Hon har varit hemma från jobbet igår och idag pga illamående. Inte bra alls.
Faktiskt så unnade vi oss en pizza att dela på. Inte över jävligt dyrt men inte svinbilligt heller.
Annars idag, ska jag göra absolut ingenting. Typ somna framför en film eller så, vore ju så jävla nice.
Imorgon ska jag sova tills jag vaknar. Och förmodligen få lite motion då också. Dom senaste dagarna har jag gått runt som aldrig förr. Typ asapa bra.

Dagens musik; Tim Berg - Bromance



och du sa att livet var något enkelt, men jag kunde inte hålla med dig...

de tre musketörerna.

Ja idag var det ju en tur på stan som var på agendan med Madde och Toy. Nej jag gör inget annat. Men jag gillar det. Mötte upp Madde för att starta dagen, bra väder men kallt Toy slöt upp ca 1 timme senare och vi fortsatte att gå i alla butiker. Det slog mig när vi gick där runt omkring att, fan julklappar.. Det eviga problemet, vad ska man köpa? Svin svårt. Men jag har nog ett par idéer faktiskt. Som tur är.
Så en tur på Champoo för kaffe medans Toy var duktig och gick till gymmet. Sedan blev det lite middag och vi fick sällskap såklart av Piff & Puff, Henke och Tobbe. Tiden bara sprang iväg och klockan var över tolv. Helt sjukt vad dagen gått fort.
Tror att jag hade feber inatt, kändes så. Ganska hög också. Kände mig inte helt hundra med en dubbelt svullen hals imorse heller. Men efter mycket luft på stan mår jag faktiskt mycket bättre. Tror att tröttheten slog till lite bara. Spelade mig ett spratt.
Dock om halsen bråkar imorgon blir det ingen handboll för min del. Det får i sådana fall väntas till nästa vecka.
Tack för idag mina vänner.

Dagens musik; Coldplay - Don´t panic



men när du var med mig, musiken slutade aldrig...

söndagskos.

Söndagen bara flöööög iväg. Gårdagen var ganska lugn på jobbet trots nästan fullsatt. Efter jobbet var det race mot Champoo för en god irish coffee, trodde vi ja... Kaffet slut och suget efter irish coffee blev nästan starkare än vad det varit dom 2 senaste timmarna. Fast öl är också gott. Så 3 st hann jag med innan vi for vidare mot Madde för kos hos henne. Alltid lika trevligt där, så ett glas vin med Tobbe, Henke, Toy och Madde och lite hjortfilé senare drog jag mig hemåt vid halv 7 imorse.
Idag var det söndagskos med Madde och Toy (varför vara utan sina vänner/kollegor när man kan umgås jämt?) Vi möttes på grünerlökka tog en promenad mot akerbrygge i det fina förbannat kalla höst vädret. Frös nästan ihjäl på kuppen tills våran räddning kom, the dubliner. Den mycket efterlängtade irish coffeen singlade ner i magen utan problem och värmde upp en ganska bra. Tillräckligt bra så att det blev middag där.
Promenixade lite till innan vi bestämde oss för att åka till Madde med lite godis. Och där blev vi kvar med mera söndagskos. Hur härligt som helst!
Söndagar i Oslo må vara dött precis överallt tackvare att affärerna har tokstängt men vi är ju inte dumma och gömmer oss för det. Vi gör som alla andra idioter i oslo och vandrar runt på gatorna utan slutdestination och ihjäl frusna fötter. Mycket bra alltså.

Dagens musik; Dire Straits - Brothers in arms



hon är det här partyts ljus, och han brevid...

sista dagen på jobb denna vecka.

Sådär, inne på dag 3 nu då. Ja jobb alltså och ingenting annat. Som jag skrivit tidigare blir det inte roligare än så. Dock hoppas jag på en öl efter jobbet idag om det inte blir allt försent och Champoo har stängt. Men det visar sig. Har en av mina "äta-svin-mycket-skit" dagar idag. Och imorgon. Eller egentligen så innebär det bara att jag får dricka läsk, äta godis alternativt annat gott. Igår var jag bra sugen när kockarna hade lagt ut chokladhörnor av kakan dom bakat till desserten, men nix jag fick inte! Så det var bara att ignorera den fantastiskt stora brickan som låg där med "kladdkake-hörnor". Duktigt av mig tycker jag. Känns jävligt bra! Och panacottan inatt fick jag också skippa. Duktiga jag.
Så jag tycker jag är värd en öl ikväll. Imorgon vet man aldrig vad som händer, söndagar är ovisa på så sätt. Ganska skönt.
Nej lite smink på det här sedan mot jobbet.

Dagens musik; Håkan Hellström - Du är snart där



och det var första gången, han fick stryk av en främling...

lite mera jobb då.

Antar att ingen har kunnat undgå att snön har kommit på många delar i sverige. Men även här i Oslo har vi fått våran första snöflinga. Ja för det är ju inte så mycket mer att skryta med faktiskt. Men det snöade rejält igår kväll såg jag ut genom fönstret faktiskt, det var dock inte mycket som landade.



Ja så här ser det ut utanför mitt fönster för stunden. Alltså inte mycket att hänga i granen.

Men det gör inte jätte mycket, för vi fick inte jackorna igår så det får gärna vara plus grader så jag inte fryser ihjäl. Haha. Tycker dock det är mysigare när snön ligger så det blir ljusare. Nu när jag jobbar så spelar det ju ingen roll.
Och vi har haft kanon väder hela veckan nästan! Strålande sol och blå himmel. Vem klagar? Not me.
Igår på jobbet var det bara fofitototor till gäster på jobbet. USCH! Snacka om irriterade jag och Toy var vid kvällens slut. Dock var dom schyssta när det gällde dricksen. Tackar. Våran feeder Tobbe i köket kom också med förrätter till oss sedan kom Toy upp med en huvudrätt var, nice jobb! Haha.
Påvägen hem så följdes jag och Toy åt som vanligt. Just som vi konstaterade att man borde ta ett kort på första snön så gör hon årets vurpa! Såg mycket glamoröst ut och hon tog inte emot sig så där ligger hon och asgarvar och jag hjälper ju givetvis inte till för jag höll på dö av skratt. Det gjorde ju hela kvällen/natten iallafall.
Nu ska jag rusa till jobbet. Jobbar även imorgon sedan får jag sova lite! För idag väckte grannen mig, stackarn såg jätte ledsen ut när hon väckt mig. Haha.

Dagens musik; Håkan Hellström - Shelley



den kryper inte för nån, den väntar inte på nån...

mot jobbet och vidare.

Och idag kan jag säga, jag ska jobba. Känns ruggigt bra! Jag hatar att gå och vara ledig! Så nu kör vi. Dock sov jag inge bra alls inatt, verkligen inte bra. Somnade dock skaplig tid, innan tolv vilket är ovanligt för att vara jag. Sedan vaknade jag mitt i natten och kunde inte somna om. Somnade lagom tills Emmas klocka ringde. Förstår inte att vissa nätter ska vara så jävliga. Kände ändå att jag var väldigt trött och låg perfekt men ändå så somnade jag inte. Dont get it.
Men sov lite på förmiddagen för att orka med kvällen/natten på jobbet. Idag får jag också förhoppningsvis dom nya jobbskorna samt jackan. Det behövs!
Så nu ska jag göra det sista sedan gå till jobbet. Kommer inte vara roligare inlägg än såhär närmaste dagarna.
Kul att prata med mammilu igår också förresten, alltid lika trevligt när någon hemifrån ringer.

Dagens musik; Jimmy Jansson - Flickan från det blå



jag ser domen i dina ögon, du kanske kommer förstå...

gårkvällen i stora drag.

Jag orkar inte ens skriva att jag är trött för det är en vardag. Hade en hel nice afton igår. Åkte faktiskt iväg till en hall jag till slut hittade en bra beskrivning att hitta till. Spelade handboll med div 3 laget Kjelsås. Det var riktigt roligt! Tyvärr missar jag träningen imorgon samt hela nästa vecka pga jobb men tisdagen därpå ska jag tillbaka och träna och ha ett snack med tränaren. Verkar vara ett skönt gäng! Solo som svensk också, finns dock 1 svensk i herrlaget. Det hörde jag nämligen tränaren ropa till honom "vi har hittat en vännina till dig här!" han svarade tillbaka något i stil med "va bra! då förstår man iallafall vad 1 säger här!" Haha. För det är inte lätt som en plätt att förstå alla instruktioner på norska vill jag lova. Tur att man gjort majoriteten av övningarna tidigare så det inte är jätte konstigt. Men det var roligt och jag hoppas jag får fortsätta där trots att jag kommer jobba en del. Dom behövde folk så det kändes ändå bra. Plus att det är närmare än till det andra laget jag tränat med tidigare.
Och vi hemma klagar på sena träningar till kl 22, vi ska nog vara tysta faktiskt. Här är det halltider från kl 21-22.30 DET är sent! Nog om handboll. Min träningsvärk är iallafall märkbar.
Efter träningen igår drog jag hem och duschade för att sedan möta upp, Toy, Madde, Tobbe och Henke på Tea Lounge här på grünerlökka, jätte mysigt och vi gick vidare till Ryes och sedan stammis stället Champoo. Men tackvare mitt och Emmas kontrakt blev det sodavatten med tranbärsjuice enbart. Duktiga jag.
Vi hade det skit trevligt och det lär nog bli fler sådana kvällar framöver. Jag har bra vännor/kollegor jag.
I eftermiddag ska jag, Emma, Jennie och Lars fika. Även idag på tea lounge, haha. Och så ska jag gå till posten snart för att se om jag kan adressändra här.
Imorgon jobbar jag! Yeey. Och vi har fått våra nya vinterjackor, eller dom kom med leverans igår så jag tar imorgon. Samt nya arbetsskor. Rena julafton.

Dagens musik; Håkan Hellström - Det här är min tid



det finns en första plats som inte går att nå...

grattis mammilu.

Träningsvärken håller i sig. Och tröttheten är värre än värst, förstår inte hur jag kan vara så trött. Orkar mig knappt ur sängen. Det vänder nog snart tror jag.
Idag tisdag fast det känns som att det är onsdag, hade nästan hoppats på det för att få säga att jag jobbar imorgon. Men inte det.
Fast ikväll ska jag iväg och träna handboll tänkte jag, ska prova med ett annat lag än dom jag provade med förut. Så vi får se. Emma skulle troligen följa med och stötta mig. Haha. Kan behövas då man är så otränad samt träningsvärk deluxe. Men det blir nog roligt.
Sedan så fyller min mammilu år idag!! Jätte stort grattis till dig! <3 Hoppas att dom äter något gott där hemma. Haha. Fast fira henne lär dom nog vänta med tills jag kommer hem. Annars får dom göra det 2 ggr. As bra.
Har faktiskt bokat biljetter för hemresan över jul och efter nyår. Jobbar ju nyårsafton så det blir lite fram och tillbaka. Hem den 23 dec, tillbaka till oslo den 30 dec för att åka mot tumba igen den 1 jan. Dock har jag inte bokat sista biljetten hem till oslo då jag inte är säker på vilken dag vi börjar jobba igen. Men det ska jag kolla på torsdag.
Men det känns ändå skönt att ha det överstökat, betalt och klart. Bara julklapparna kvar. PUH.
Så tyvärr innan dess blir det nog ingen hemresa. Men ni får gärna komma till oslo och hälsa på.

Dagens musik; ACDC - Thunderstruck



och det var första gången, han fick stryk av en främling...

träningsvärk deluxe.

Igår gick ju vi iväg på kickboxning, och yes idag är det träningsvärk deluxe! Heja. Men det gick ändå ganska bra, bättre än förväntat. Fast konditionen har varit betydligt bättre på sina dagar. Men det är ju därför man tränar, för att bli bättre, eller? I vilket fall gör jag det och för att må bättre såklart. Och mitt sockerbehov har minskat drastiskt. Hur skönt som helst!
Efter kickboxningen mötte jag upp Toy, vi gick runt här på sköna grünerlökka och tog irish coffee och drack te. Kollade upp olika bra dejtingställen som vi ska ta våra blivande dejter på. Haha. Hade jävligt trevligt. Sedan efter det gick vi för att köpa lite gott eftersom vi hade några timmar kvar på våran "äta-svin-mycket-skit-dag" så bullar med choklad och ben & jerrys glass som vi avnjöt hos henne. En ruggigt bra söndag, men kallt. Fy fan va kallt det börjar bli! Men snart får jag min vinterjacka och den kommer väldigt lägligt.
Idag har jag varit jävligt trött. Så tog det lugnt på förmiddagen innan jag fick städryck så nu är det fräscht i lägenheten igen. Bara tvätten kvar.
Har även pratat lite med pappilu i telefon, hade några funderingar inför resan hem under jul och efter nyår. Men nu är det bokat och klart. Det enda som inte är bokat är resan tillbaka till oslo efter nyår och det. Annars är allt tok klart. As skönt att slippa tänka på det.
Så ska snart gå iväg för att möta upp Jennie och Emma för en promenad. Solen tittar faktiskt fram nu också. Behöver gå lite för att inte bli för stel med träningsvärk och allt.
Imorgon får vi se om jag lattjar handboll igen. Har fått svar på ett av mina mejl. DOCK vet jag inte vart hallarna ligger. Och dom finns typ inte att söka på google eller gulesider.no heller. Haha. Det går bra nu.
Mer spännande än så blir det inte.

Dagens musik; Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva



om det får en att drömma och hoppas på, att en seglande båt ska komma...

söndag och kickboxning.

Jahapp, trött, sliten och ja trött. Säkert ingenting jämfört mot vad jag kommer vara på måndag och tisdag. SHIT!
Igår gick det bra, upp med tuppen eller nej jag gick upp normaltid och sedan var det fika med Jennie, Emma, Sofie och Anna och jag fick höra hur allt varit på Hoffmaestro, lite lunch och kaffe sedan var jag tvungen att dra mot jobbet. Taggad som bara den och hade bra med energi tills vi skulle öppna första baren innan gästerna släpps in i salongen. Då fick jag någon form av matkoma eller dylikt. Haha. Värsta dippen! Men sedan flöt det på. Jobbade tillsammans med Toy och då kan vad som helst hända, humle och dumle i baren helt enkelt.
Fick bli 2 öl efter jobbet tillsammans med kollegorna eftersom kökschefen fyllde år. Var faktiskt värd 2 öl eftersom jag dragit ner på allt annat med socker och tjafs. Nu ska ni få veta! Dom som känner mig vet att detta är en happening om något.
Jag drack BARA 2 glas med cola igår, thats it. Resten sodavatten TROTS att det var min "ätardag". DET mina vänner, är verkligen en bedrift för att vara jag. Så stolt, och klarade fredagen. Detta kommer bli bra.
Men fast jag drack 2 öl igår så blev det sent. Jävligt sent. Gick och la mig halv 8 imorse. Jag, Toy, Tobbe och Henke gick till nya tjejen Madde för att hålla henne sällskap eftersom hon skulle åka hem till skåne tidigt imorse. Snälla va?
Men det får man lida för nu. Sovit 4 timmar och ska snart iväg på kickboxning med Emma och Sofie. Herregud, vart ska jag hitta min energi? Kanske ska kolla under sängen om den trillade igenom där under morgonen. Bra tips.

Dagens musik; Håkan Hellström - 2 steg från paradise



och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i...

lördag och jobb.

Lördag, solen skiner även idag! Lycka. Gick bra på jobbet igår, fast jag hatar att gå upp i turbinen, dag som natt. Det är verkligen kusligt. Och David gjorde ju inte saken bättre när vi skulle upp inatt och städa det sista. Haha. Jag är ju inte mörkrädd alls, nej nej. Så det var första och sista gången jag gick dit upp med honom.
Väl hemma så hade inte Emma kommit hem ännu så jag slog igång how i met your mother och somnade. As skönt, klockan på ringning eftersom jag ska börja mina nya vanor och äta frukost samma tidpunkt varje dag. Upp och gjorde det för att sedan lägga mig en stund igen trodde jag skulle somna vilket jag inte gjorde. Men det var skönt ändå, och känna att man lever. Men kroppen är lite sliten efter en natt på jobbet men jag gillar det.
Nu ska jag iväg och dricka kaffelatte med Emma och Jennie. Ska bli mysigt, en höstdag i oslo. Sedan jobb igen.
Har just skrivit på kontrakt med diverse saker jag och Emma inte får äta mån-fre, den som fuskar får betala den andra 500 NOK. AS BRA! Nu är jag taggad.
Imorgon är det kickboxning kl 15. Heja oss.
Min bror står med på Håkan Hellströms
hemsida, på första sidan. Hur cool är inte min bror? Typ svincool, fast jag tycker det är orättvist. Lite grann iallafall.

Dagens musik; Håkan Hellström - Det dom aldrig nämner



låt det explodera i skyn, det är svårt att inte gråta...

jätte mycket håkan, min älskade man.

NU har jag äntligen lyckats få Håkans nya skiva! LYCKA!! Så nu har jag igång den för att börja lyssna in mig. Den kommer att gå varm. Fast Emma inte kommer gilla det. Haha tråkigt. Idag börjar även mina nya rutiner. Halv trist att jag börjar en fredag då jag är van vid att få äta godis och dricka läsk. I det här fallet läsk på jobbet. Men jag ska hålla mig till sodavatten. Jag tror faktiskt för första gången på mig att jag klarar det här. Det känns som en ny milstolpe i livet. Nu kör vi!
Plus att jag ska träna på söndag, kickboxning. Jag och Emma var ute och gick igår och hittade ett kampsportssenter/gym som hade 10 dagar gratis utan förpliktelser. Hur bra som helst! Så på söndag är det hon och jag som tränar. Yes! Längtar efter träningsvärk. På riktigt.
Nu ska jag fortsätta att göra mig i ordning, lyssna på Håkan och försöka att inte tänka att min brur fick träffa honom igår.
Ikväll och imorgon är det jobb som gäller. Skönt.

Dagens musik; Håkan Hellström - Dom där jag kommer ifrån



lämnar sverige vid vinga, ingen tid för cermonier...

fantastiskt solig torsdag.

Japp vilket underbart väder det är idag! Helt sjukt. Lagom kallt och strålande sol, höstlöven håller på att ändra färg och lämna sina hem (träden). Kan inte begära mer. Eller jo, mera jobb och ett gymkort kanske. Haha. Det blir nästa månad. Har faktiskt ringt till en tjej idag som jag fick nummret av Emma. Så henne skulle jag höra av mig till nu på måndag igen. Vi får se hur allt blir. Jag vill jobba 24/7.
Igårkväll så gick jag och Emma till hennes jobbarkompis Stine och kollade på film och koste oss. Riktigt gött var det!
Lika svårt att sova inatt som alltid. Jag ska börja dricka te varje kväll/natt numera. Hjälper faktiskt lite. Blåbärste, mumma!
Annars idag har jag mött upp Toy för ytterligare en promenad och besök på en "utländsk butik", alltså mycket billigare varor och dom har allt! As bra! Så ikväll blir det tacos till middag eftersom mina äpplen var schyssta att plocka ner massa tacokryddor till oss. Ikväll blir det gottigott.
Jag och Emma ska även skriva på ett kontrakt med allt onyttigt vi inte får äta när det inte är helg. Så nu jävlar är det på riktigt. Dock har vi varit ruggigt grymma sedan vi flyttade hit. Men bättre ska det bli.
Ska även få hjälp från Toy med lite tips och trix, hon utbildar ju sig ändå till PT så va fan någon nytta måste hon vara till. Haha.
Så jag ska skära ner gottidagarna till lördag-söndag. Nu kör vi.
Försökte även se Bonde söker fru igår på tv4play. Men tror ni det gick eller!? NEJ! tv4play är SÄMST! Usch.. Bara bugg hela tiden, så första 10-12 min har jag sett nu 4 ggr. Man blir ju galen.
Och det är tydligen inte meningen att jag ska få lyssna på Håkans nya skiva.. Det går typ inte att skicka över från min brur. Skit skit skit.

Dagens musik; Håkan Hellström - River en vacker dröm



mina vänner säger, vakna upp och sluta tänk på det...

visst är det onsdag idag.

Som sagt mina dagar är inte vad dom bör vara. Upp och ner hit och dit. Ingen koll. Så jobbar jag inte överdrivet mycket just nu och så är det på helgerna, eller vad ni kallar helg iallafall, så det blir lite konstigt.
Ska in på jobbet en sväng idag för att prova en jacka som jag tänkte köpa. En rejäl vinterjacka helt enkelt. Hoppas den passar bara. Annars kör jag på min jag har här helt enkelt. Inga konstigheter.
Har faktiskt klivit upp i tid idag för att promenera med Toy. Var ganska skönt väder ute och vi gick nånstans där vi aldrig varit. Haha. Men tillbaka hittade vi iallafall. Tur var väl det för just som vi började leta oss tillbaka så började det regna, vad annars!? Oslo säger jag bara.
Fast dom senaste dagarna har vi haft ruggigt bra väder. Så jag ska nog inte klaga trots allt.
Att slå ihjäl dagar är inte fantastiskt roligt måste jag medge. Måste komma på något roligt att göra.
Har tydligen fått hem Håkan H´s nya skiva också!! Gissa om jag är sugen på att höra den!? OM jag är!! MEN istället så får min bruur öppna det fantastiska paketet och lyssna på dom först. Ibland känns det SÅDÄR att bo i Oslo. Typ som nu. Fan.

Dagens musik; Håkan Hellström - Min huckleberry vän



jag orkar inte fly längre, det är andra som rusar nu...

det är inte direkt så att jag går och letar kramar.

Mycket kan hända när man är i farten. Fast det mesta är ju roligt också. Glömde/orkade inte ens blogga igår. Låg i migrän hela dagen och det gjorde ju inte saken bättre att man kom hem från jobbet strax efter kl 6 på morgonen. Dock var jag glad över att det inte blev mer än 1 öl och 2 cider efter ett 14 timmars arbetspass. Då hade man nog dött tror jag. Kunde inte ens skylla den fruktansvärda huvudvärken på alkoholen den här gången. Nästan så det kändes lite trist.
Men galapremiären var grym! Och det var hur kul som helst att tok köra hela kvällen. Vilken succé! Tror alla var hel nöjda efter kvällen.
Så igår låg jag och sov hela dagen tills Emma kom hem efter jobb och resa. Var ganska skönt att slippa vara själv hemma. Trots att jag knappt varit hemma under tiden hon har varit borta.
Vi mös och köpte lite gott, orkade inte göra något direkt. Men skönt var det.
Idag när jag vaknade var fortfarande delar av huvudvärken kvar dock inte alls lika som igår som tur var. Toy ringde och kollade om jag ville följa med ner till stan med Annsi. Så vi fikade, gick i affärer och bara gled runt. Riktigt skönt faktiskt då vädret var topnotch. Dock börjar det blir kallt ute nu, läge för att ta fram vinterjackan på riktigt. Det hände något märkligt under tiden vi var på Oslo city. Toy blir stoppad av två mycket unga tjejer, som såg ganska vilsna ut medans jag och Annsi var påväg upp i rulltrappan. Jag hinner hejda mig och går mot Toy medans Annsi åker upp.
Toy lånar ut sin mobil och jag har missat vad som sagts och sedan när dom ger tillbaka mobilen så ursäktar dom sig och säger att dom skickat ett sms som donerar 200kr till fattiga barn. Innan Toy ens uppfattar vad dom sagt blir jag helt ställd och ganska sur. Vi tar mobilen och går iväg. Hur fan kunde dom göra så? Fanns ju inga meddelanden på skickat eller nånting. Då kommer en dam springandes i rulltrappan och förklarar att hon är från NRK och vi kommer att vara med i ett inslag i tv, en gala för fattiga barn. Jahapp? Så alltihop var bara på skoj och dom har inte alls skickat något sms, och dom hade mikrofoner på sig och allt. Haha. Herregud. 24 okt, kl 20.30 var det typ, för dom som har norsktv vill säga. Haha.
Annars ikväll blir det lugna gatan med te och program tror jag. Imorgon ska jag in på jobbet och prova en jacka bara sedan vette sjutton vad jag ska göra av dagen.

Dagens musik; Broken Bells - The high road



när alla löven klingar falskt, nästan gång du lovar någon allt...

galapremiär, 10 års jubileum WSO.

Jag gjorde faktiskt INGENTING igår. Var super duper skönt. Dock är jag trött idag iallafall. Fast jag somnade ganska sent. Skypade med Jimmy C bland annat och så fixade jag med mina filmer osv på hårddisken, ja timmarna gick helt enkelt. Somnade gott till how i met your mother vid halv 4 eller något.
Upp tidigt för att göra sig lite extra snygg inför dagens jobb och galapremiär. Vi firar 10 års jubileum och det kommer diverse norska kändisar, press osv som ska se showen och äta fantastisk middag.
Så man vill ju ändå se lite snyggare ut än en vanlig kväll. Säkert inte många som ser skillnad men jag har lagt ner tid idag. Haha.
Efteråt som jag skrev igår blir det kvarsittning så jag har packat med mig en extra tröja så man inte sitter i jobbkläderna. Blir lite små trist då. Förväntar mig en hel galen kväll med fullt ös. Det här ska bli kul!
Trots att man inte mår tipptopp ska jag köra in i det sista. Grattis WSO!

Dagens musik; Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan



jag hörde nån säga där inne, du kommer inte stanna här länge...

lördagskos.

Okej nu har vi internet igen. Vette sjutton vad felet var men det är fixat nu iallafall. Jobbade igår och det gick typ svinbra! Stod ensam i broadwaybaren för första gången så lite små scary var det men det var lugna gatan. Knappt något att göra, men lite iallafall. Kanon kul! Så idag har jag innan det obligatoriska barmötet fikat med Jennie nere på stan. Super mysigt var det! Efter det och lite roddning och middag på jobbet så for jag hemåt. Emma är ju som sagt i sthlm den här helgen så jag är ensam hemma. Inte något jag ser ett problem i faktiskt, hade gjort det om vi inte haft internet dock. Haha. Men det kom ju tillbaka idag så det var lugnt.
Skulle egentligen åkt iväg till Jennie & co för spelkväll ikväll men jag känner inte alls för det faktiskt. Är inte super förtjust i spel, men det går an. Men känner lite att jag kan likagärna ligga hemma och kose mig till alla program jag vill se för att ladda upp inför imorgon.
Vi har galapremiär imorgon nämligen. Vi brukar ju annars ha stängt på söndagar men imorgon är ett undantag. Så det kommer bli fullt ös med allt vad det innebär och sedan kvarsittning med jobbet. Håller tummarna för att det inte blir någon efterfest till kl halv 8 på morgonen bara. Då är man mer än död. Fast risken finns väl. Puh. Lite smått trött på fest så jag ska försöka att ta det lugnt.
Dock svårt med mina fantastiska kollegor.
Har pratat med mammilu i telefonen ikväll också. Alltid lika roligt att prata med någon hemifrån. Känns så kul att mina äpplen håller koll åt mig, pappilu kommenterar på bloggen vart jag kan läsa om han med stort H och mammilu plockar ut tidningsurklipp. Kan inte bli bättre. Hur skulle jag klarat mig annars? Inte alls tror jag.
Startar iallafall kvällen med, lakritsnappar, coca cola och bonde söker fru. Underbara lördag!

Dagens musik; Veronica Maggio - Måndagsbarn



dagen vet vad som väntar dig, att natten kommer och hämtar dig...

helt otroligt det regnar i oslo.

Har inte speciellt mycket att blogga om faktiskt. Vi var på ikea igår och handlade nästan allt vi behöver. En mysig kväll som avslutades med en as god sushi på ett ställe här i närheten. Vi har tydligen ganska många olika sushi ställen häromkring. Gillas! Och kebabställen i varje hörn typ.
Sov inte jätte bra inatt heller men ändå mycket bättre än förgående natt. Alltså inga mardrömmar. Men det är så svårt att jag fortfarande är väldigt pigg när Emma är väldigt trött eftersom hon börjar jobba betydligt tidigare än mig om dagarna. Så det krockar kan man säga. Och jag vill ju inte gärna störa henne heller, men det är ju ganska svårt när lägenheten inte är super stor. Måste hitta en bra lösning på det här på något vis.
Kanske sitta inne i badrummet med datorn? Då stör man faktiskt inte. Fast, det håller ju inte i längden heller.. Vi får se vad vi kommer fram till helt enkelt.
Nu ska jag gå och möta Emma nere på stan hon ville kolla skor eller något. Imorgon är det vinprovning på jobbet och annars, no plans. Emma åker till Stockholm på fredag morgon så jag blir ensam tills måndag. Tur att jag jobbar lite iallafall. Dött av tristess annars, eller alternativt kollat på alla serier jag håller på att följa.

Dagens musik; Coldplay - Viva la vida



åh gud det gör så ont när nåt så nära kan va så långt bort...

vart tog ljuset vägen.

Att sova dåligt är verkligen pesten! Inatt kunde jag för det första inte sova alls. Vilket resulterar i att jag sitter vid datorn sent och stör Emma. Ingen bra kombo! När jag väl tänkte att jag iallafall måste försöka så vred och vände jag på mig ganska mycket. Somnade lyckades jag med, men vaknade av mardrömmar heeela natten. Så jävla jobbigt! Till slut vågade jag inte somna, för mardrömmarna löste av varandra friskt. Vet inte alls varför. Och det är samma mardröm som återkommer. Känns inget vidare.
Men efter att Emma gått till jobbet imorse så satte jag igång datorn och How I met your mother, då kunde jag sova ett par timmar till iallafall.
Så när jag ätit frukost så trotsade jag förkyldningen och tog mig en lugn promenad på 20 min. Annars har jag inte gjort så mycket, tvättat och städat lite. Nu ska jag gå mot Jernbanetorget för att möta Emma så vi kan dra till ikea för lite shopping samt lämna tillbaka en grej.
Snart är lägenheten klar på riktigt! För vi har ju såklart lite kvar.
Hoppas jag kan sova bättre inatt.
Juste har glömt att berätta att vi fotograferades på jobbet förra veckan. Det ska vara till 10 rätters menyn. Och självklart är det självaste Hasse Wallman i mitten, inklippt dock. Haha. Men det var roligt! Här är bilden. Kockarna, bartendrarna, en av vakterna och scenteknikern. Snyggt som få.

Dagens musik; Håkan Hellström - Aprilhimlen



och jag undrar vad som händer i våran del av stan...

gråa måndag.

Ibland halkar jag liksom efter med min bloggning, tydligen lätt hänt när man inte sitter vid datorn jätte mycket. Iallafall under helgerna. Och i helgen var en bra helg.
I fredags lyckades jag och emma iallfall vara hemma och se lite idol och mysa fram tills kl var ca 22 då gick vi och mötte upp Sara Stappe samt Jennie. Dom skulle ta några öl och så, man kan ju inte vara sämre så jag följde med som sällskap bara. Orka sitta hemma helt själv. Njaaee inte riktigt.
Lördag, sov ut och åt en riktig brakfrukost med emma. Verkade som att alla började festen mycket tidigt och ingen höll tillbaka. Så ett glas vin här hemma och sedan ett irishcoffee stopp innan vi drog till Jennie & co. Vi hade det riktigt trevligt faktiskt.
Packade oss sedan vidare mot Wallmans för att mysa vidare med bubbel och terra kollegorna lite. Så fortsatte kvällen sedan mot fridays och en mycket rolig efterfest som slutade sent/tidigt. Beror på hur man frågar.
Igår innebar alltså bara att dega i sängen med godis, film och cola. Varken jag eller emma hade ork till att göra annat. Men jag klagar inte. En bra helg helt enkelt.
Och nu till helgen åker Emma hem till sthlm så jag blir lämnad ensam, dock jobbar jag så det gör inte så mycket.
Skönt att få in lite timmar, i neeeeed it.
Idag ska vi nog ta upp kollandet på paradisehotel danmark, alldeles för länge sedan nu. Heja heja! Köpa dammsugare i veckan också.
Mer spännande än så blir det nog inte.

Dagens musik; Coldplay - Clocks



en vän är en vän hur taskigt livet än har gått...

fredagskos.

Det är fredag idag, det har jag minsann sett på facebook. Går bara inte att missa att det är helg då. Trots att det inte spelar någon roll för mig. Men idag gör det faktiskt det. Emma och jag ska ha fredagskos, heeeela kvällen. Vi har ätit en god middag och köpt läsk, chips + dipp samt godis. Plus att jag hade lakritsnappar med mig hemifrån. Så oss går det ingen nöd på. Ska bli skönt att ha en kväll tillsammans i våran nya fina lägenhet. Trivs verkligen bra.
Har nästan känslan av sådana fredagar som jag brukade ha som liten, pappilu kommer hem vi åker och handlar alt. att han gjort det påvägen hem. Givetvis blev det en stor godispåse. Och han ställer sig och gör iordning fredagspannkakorna. Alltid pannkakor på fredagar på den tiden. Åkte och hämtade mammilu på jobbet lagom till att middagen blev klar. Sedan satt man samlade hela familjen och åt middag och sedan drack läsk och åt godis till fredagsprogrammen, kommer ju inte ihåg vilka nu bara för det. Men bra mysigt var det!
Exakt den känslan fick jag idag, eller har jag idag snarare. Emmas och mitt fredagskos. Man måste faktiskt inte kröka arslet av sig bara för att det är helg. Jag har insett det nu.

Dagens musik; Coldplay - Death and all his friends



när de dunkade mitt huvud i stengolvet, kändes det bara på riktigt på något sätt...

vardag eller helg, vem bryr sig.

Just kommit hem efter en hård dags slit på jobbet. Haha. SKOJA! Jag har jobbat 13 timmar idag men jag ljög när jag sa hård. Vi hade 97 gäster vilket innebär tristess deluxe. Gissa om jag hoppade upp och ner när jag fick en beställning på 10 irish coffee! OH YES! Något att göra yeey. Jag har aldrig jobbat när vi haft så lite folk som idag. Men då har man provat det också. Och nu jobbar jag inte förens nästa vecka. Eller ska in på jobb på lördag för att vi har barmöte. Men inga konstigheter.
Så jag och Emma kan mysa hela helgen. Blir lugna gatan här faktiskt, vi behöver umgås. Knappts setts sedan jag kom hem från sverige. För jag kan inte påstå att sova tillsammans är samma sak, eller? Tycker iallafall inte jag.
Så imorgon ska jag ta hand om vårat nya hem lite och sedan mysa med Emma. Bra fredag faktiskt! Och det att jag visste att det var fredag var för att jag frågade tidigare på jobbet idag vilken dag det var. Annars hade det lika gärna kunnat vara tisdag för min del. Inga problem. Mig kvittar det.
Det bästa med lediga dagar och internet är att man kan kolla ikapp alla program man missat. MUHAHA! Typ, ullared, paradisehotel danmark, lite sällskap, kungarna av tylösand osv. Hur nice som helst. Tack för kaffet.

Dagens musik; Håkan Hellström - 13



får jag veta vad du tänker på, skulle du råna en bank för oss två...