för att det är lördagkväll.

Festblåsan på, kameran är laddad och partyt kan börja. Fick bli att jag tar bilen till Camilla eftersom jag inte är något fan av att åka kommunalt eller själv, till alby. Men man har ju en underbar pappa som skjutsar mig imorgon och hämtar pärlan. Några förmåner ska man ha som dotter.
Laddar upp med Amanda Jenssens - Do you love me, Gavin Degraw - I´m love with a girl och självklart massa Håkan Hellström. Den mest fantastiska personen på jorden.
Nu är det fest. Kommer bli jätte kul ikväll tror jag. =)
Bäst man drar så man inte är helt efter.
Ha en jätte bra kväll!

när tiden är rätt ska jag plocka upp dig...

festen fortsätter.

Ja herregud. Haha. Men ack så rolig helg det är! So far och det är bara lördag. Torsdag slutskiva tumba, igår lagfest som avslutades på Huset i gamla stan samt en liten vandring på söder efter det. Ikväll är det bara att ladda om batterierna för Camillas 20års fest. Kommer nog bli så sjukt kul! Jag är taggad iallafall.
Igår var en jätte kul kväll verkligen, lagfest med nya laget hos Safia i stan. Det bjöds på bland annat paj, ölkorv, kladdkaka, godis och snacks överlag. Kollade smått på handbolls kvalet. Haha, jaa vad annars? Och hade tipsrunda med bevis. Jag vann! Haha. Så två plopp-påsar till mig, självklart bjöd jag ju alla på dom.
Vid 12 snåret drog vi vidare till Huset i gamla stan, helt okej ställe, kanske lite mycket folk men jag hade dunder kul! Känns jätte skönt att man är med i gänget direkt. Inga konstigheter.
När det var dags att börja tänka på refrängen så åkte jag vidare och träffade en vän en snabbis för att sedan åka nattbuss hem. Ibland är det ganska skönt att åka själv, men tur att det börjar bli sommar så det inte är så mörkt ute.
När jag väl kliver av i tumba träffar jag fler bekanta, och NEJ jag tror inte det var ödet. Haha. Sedan promenixade jag hemåt i solskenet. Ja, då hade solen lyckats hitta fram. Kl 4 var jag hemma och la mig i sängen nöjd med kvällens bravader.

               

Så det var lite bilder från igår också. Tack för en rolig kväll! =)
Nu ska jag bara förbi bolaget en vända och sedan är det väl bara att fortsätta ladda för dagen.
Allt är ju sjukt bra för tillfället! Vädret perfekt, man träffar vänner och har roligt, grillen laddad för ännu en härlig sommar och alla sköna sommarkläder är tillbaka. Någon som klagar?
Inte jag och nu ska jag fixa klart mig så jag kan njuta av dagen. Gör det ni med!

men jag tar allting på lek även en hemlighet...

det var vinet.

Haha jaa jag säger då det. Lite vitt vin sätter fart på dom flesta, iallafall mig och Jimmy. Vi skulle ju bara till mottagningen för att fira Åsa men det slutade med att vi åkte med in på slutskivan som tumba hade på Göta (Juck) Källare. Och det var riktigt roligt måste jag säga! Man träffade många vänner och bekanta som väntat. Och för mig som inte fick uppleva förra årets slutskiva fick ta igen tiden nu. Haha.
I vilket fall som helst var det dunder roligt. Dansade massor, som alltid när jag är ute.
Det som kändes idag var lite huvudvärk när jag precis vaknade men det gick över ganska fort, det där vinet alltså. Men nu mår jag prima och ska lägga in mina nyinköpta cider för att ladda inför ikväll samt imorgon kväll. Ikväll är det min första lagfest med Salem och imorgon Camillas 20års fest. Kommer vara en fantastiskt skön helg.
Det bara pirrar i hela kroppen av någon anledning, är det så här lycka känns kanske? För jag är ju inte kär, så då kan det inte vara annat. Underbart. Och vädret kan inte bli bättre.
Nu ska jag ut och vila upp mig på altanen och njuta av värmen.
Hoppas ni får en härlig kväll och helg! För det kommer jag ha.

jag har aldrig sett nån så uppsnärjd i det blå...


sjung om studentens lyckliga dar.

Ja för idag tar som sagt tumba gymnasium studenten. Gratulerar allihopa!
Kan inte tro att det är ett helt år sedan man själv hade på sig den vita klänningen och mössan på sne. Inga bekymmer. Det var oförglömligt. Och att ett år redan har gått känns overkligt. Man har ju inte hunnit gjort något. Jag och Bonelli satt och pratade om det igår, man har jobbat iprincip. Men man skulle aldrig orkat gå i skolan ett år till. Haha. Det är sjukt va tiden går fort.
Studenten var en av mina lyckligaste dagar, bästa dagen, allt var bara perfekt. Och om man hade vetat så hade man försökt ta vara på varje sekund lite bättre, för nu saknar jag den dagen, varje dag. Men samtidigt som jag skulle mer än något annat vilja uppleva det igen så är det en sådan där once-in-a-life-time-grej så man ska bara uppleva det en gång.
Saknar gemenskapen från skolan. Det var så annorlunda då.

Nog om studenten för en stund. Hittills har jag hunnit med en powerwalk, dock en kort sådan för fick skavsår av någon skum anledning och fick korta ner det för att det blev olidligt. Men 30 min är bättre än inga. Tänkte att senare när jag och Jimmy ska fara mot hans föräldrar och Åsas mottagning kan jag lika gärna gå till honom. Få lite extra motion.
Annars idag har jag inget planerat, ska snart ut och sola och läsa lite.Gäller att ta till sig varje solstråle för sen när jag jobbar har jag inte samma chanser. =)

och du kan inte fånga mig, och jag kan inte fånga dig...

min kväll.

Ska snart gå och lägga mig, men kom precis hem från min efterlängtade dejt med vännen Bonelli. Tiden bara flöög iväg och vi gjorde inget annat än att pratade, tog igen all tid vi missat. Och det var visst mycket. Sedan i augusti eller så. Usch jag gillar inte att tiden går så här fort.. Det går för fort.
I vilket fall som helst kändes det toppen att få träffa honom igen! Och så fint han bor med sin tjej Sofie =) Det är vid sådana tillfällen man önskar att man hade likadant. Tro det eller ej mina vänner men en dag kommer jag också ha det så!



Tack för en trevlig kväll vännen!

Han introducerade mig med två fantastiska låtar också, Jason Mraz - Plane och Gavin Degraw - Im in love with a girl. Lyssna på dom! Toppen låtar och dom ligger redan inne på min ipod så jag kan njuta på min promenad imorgon. 2 kg to go! Sen är jag nöjd.
Nu sova. Imorgon studentmottagning, Åsa som blivit stor och tar studenten imorgon. Grattis till alla i tumba som går ut!

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer...

onsdag så att säga.

Idag har jag varit ute på en jätte skön promenad på ca 50 min efter det var det bara att glassa i solen. Jag tror faktiskt att jag har lite solfrossa. Det är ju hur varmt som helst, men vem fryser om inte jag. Haha. Alltid.
Lämnade ju även ifrån mig min träningsoverall det första jag gjorde efter jag hämtat den igår så idag var trycket på byxorna klart så det var bara att hämta. Passade då också på att handla lite och prata med mamma om middag och så. Med tanke på det fantastiska vädret så får det bli pizza dagen till ära. Haha. Underbart när man bestämmer i huset. =)
Så solat, läst bok, pratat i telefon och smsat med Fetto Robin är vad jag gjort under dagen.
Fick bekräftat min dejt med Bonelli också, blir nog både idag och imorgon verkar det som. Guud så länge sedan man träffade honom! Så det ska bli jätte kul att ses igen.
Mer idag då, Lost ikväll som alltid. Det får man ju inte missa.
Så får man väl hoppas på att mamma ringer snart, är faktiskt ganska hungrig trots allt.

Någon som vill följa med och se Håkan Hellström på grönan den 13 juni? Jag kommer självklart att vara på plats. Har lite fler som vill med men vore roligt med ett litet gäng. =)

slutet har just börjat mellan dig och mig...

underbar dag.

Jag har en sådan där häärlig känsla i kroppen, lite samma som när man är kär. Fast jag inte är kär ett dugg. Eller joo det är jag visst, i klänningen jag fick köpa av Maria igår. Den är perfekt! Jag förstår varför hon köpte en sådan! Kommer bli super fint till helgen. Och så ska jag försöka sola lite så man inte ser allt för blek ut heller. =) Ååh va glad jag är! =)
Kul att ses igen också Maria, det blir tyvärr för långt mellan gångerna! Tur att vi var bloggarna så vi kan hålla oss uppdaterade iallafall.



Kanske lägger upp en bild där jag har den på mig själv sen också.
Måste ju då också passa på att tacka Jimmy för sällskapet. Det är inte nära till Haninge och hade varit lite segt att köra själv. =)
Efter vi hämtat den fantastiska klänningen så åkte jag och Jimmy förbi McDonald´s o Västberga eftersom puckot inte ätit middag. Dom som känner mig vet att jag hållit mig ifrån donken i nu 4 år.
Efter det blev det till att åka gamla Södertälje vägen och runt där för att kolla på vildsvin, vi såg ett. Blev tokskrämda av ett rådjur som hoppade framför bilen också. Haha. Och åkte runt lite. Super kul faktiskt. Plus att man får tiden att gå.

Men nu ska jag ut på min morgonpromenad. Det fina vädret får man ju hoppas hålla i sig ett tag till. Jag dör inte av lite sol. =)

jag har lämnat allt som tynger mig, på vägen hem till dig...

sjukt bra väder.

Fast det blåser lite och det gillar jag inte. Har varit duktig idag, var ut och gick 1 timme. Finally tog jag mitt fläsk och gick ut. Haha. Mycket snack och liten stuga för min del oftast.
Var nyss och hämtade min träningsoverall på Stadium också. Skön som tusan och nu behöver jag inte känna mig så jätte utanför med mina blåa kläder. Nu finns dom även i grönt.
Har hunnit med att sola ett litet tag också. Solen är ju underbar.
Ska försöka hinna med mycket idag. Städa rummet, bädda rent och slinga håret är det tänkt. Dock ska ju mamma slinga åt mig men iallafall. Så ska hämta henne från jobbet om 1h och 30 min ca. Och ikväll är det träning igen, ska bli hur kul som helst! =)
Synd att det bara blir en gång denna vecka, på torsdag är det inställt. Dock har jag Åsas studentmottagning att gå på då, så det kanske blir bra ändå.
Har även bokat dejt med Bonelli den här veckan. Säkert hundra år sedan man träffade den killen så det är dags nu. =)
Nä men om jag hade tänkt att hinna med något den här dagen kan man ju inte sitta här direkt.

när allt annat här är falskt och fel...

måndagkväll.

Var i skärholmen heeela långa dagen =) Hade super trevligt som jag trott med Emilia, vi gick runt i alla affärer och handlade självklart mer än väntat. Hann till och med att hälsa på grabbarna, Jimmy*2 och Hjalle som satt och glassade i solen som gått i moln när vi kom ut. Haha.
Handlade iallafall present till Camilla och studentpresent till Åsa. Så nu hoppas jag dom blir glada för det. Åsa ville ha en kram, men det är klart hon får det också!
Köpte iallafall en bastopp från Gina Tricot, en ny skit snygg bikini från JC, och en bas kofta från Vero Moda. Så jag är nöjd med dagen. Dock ett stooort hål i plånboken, MEN jag unnar mig nu när det ändå var löningsdag för min del.
Min tränare Peter ringde också och sa att min träningsoverall är klar nu och kan hämtas så det ska jag försöka hinna med imorgon, så jag ser enhetlig ut med dom andra. Haha.
Men ÄNTLIGEN kan man känna sig riktigt lugn, för om några dagar är jag helt och hållet BK Salem spelare, och det tackar vi för. Idioter.



Kom just hem efter att ha kollat korpen fotboll. Jag har utsett mig delvis till coach nu också. Gick till viss del bra. Men dom tappade på slutet och det blev lika, 3-3. Jävla skit. Dom var värda att vinna med sina 3-1 som det stog bra länge. Nåja, nya tag och börja om bara.
Funderar på att ta en kort promenad eftersom det fortfarande inte blivit av. Kan behöva röra på mig lite.

jag vill se dom där skyarna igen, jag vill försöka igen...

måndag i all ära.

Om man inte jobbar. Jobbar man är det ångest söndagar och förjävliga måndagar. Idag är det sjukt fint väder och man blir på toppen humör när det är så. Vädret spelar verkligen in.
Och idag ska jag åka till Skärholmen med Emilia för inköp av present samt glo i affärer. Sådär bra som tjejer kan. Kommer nog bli riktigt trevligt som alltid.
Ikväll ska jag se på korpen fotboll, man är ju inte hejarklacksledare för ingenting. Annars idag har jag ingen som helst aning om vad jag ska syssla med. Förmodligen en skön promenad.

På tal om skärholmen också. Jag har slutat på Esprit. Dom behövde mig inte längre så nu har jag skaffat mig annat över sommaren. Så nu vet alla det också. Ska delvis ta över min pappas jobb som "fastighetsskötare" på Arvid Nordqvist samt ta hand om en del maskiner i produktionen. Bra betalt så jag dör inte och bra arbetstider. 7-16 måndag till fredag. Det innebär en skön sommar med pengar och att man fortfarande kan njuta av sommarkvällarna och helgerna framför allt.
Men sökningen fortsätter, jag tänker inte stanna på Arvid Nordqvist i hela mitt liv.

dom har glömt allt dom saknar på dan...

helgen som varit.

Oj oj oj vilken händelserik helg måste jag säga. Fullt upp all the time. Men det har varit en dunder helg, har haft super roligt med underbart sällskap hela tiden.
Fredag börjar med att åka hem till Jimmy och äta pizza sedan mot Söder för att tillbringa hela kvällen där ute i Tanto. Jag och Jimmy fick dock vänta på alla slöfockar innan dom kunde ta sina söta rumpor till oss. Det var jag, Jimmy*2, GP, Danne och Hjalle. Sedan slöt vi upp en snabbis med Hampus med flickvän och vänner. Men ledsnade ganska snabbt och begav oss mot "en trevlig uteservering med infravärme" vilket blev Kvarnen.
Men det tog ett bra tag innan vi kom fram. Hann till och med försöka hjälpa en "stackars" gubbe vi trodde ramlat vid sin rullator. Fast fick snabbt veta att han gott kunde ligga kvar på marken. Haha. "Försvinn! Polis! Ni vill inte hjälpa mig!" Något i den stilen låg han och gormade.



Jag med GPs keps, Jimmy C´s tröja och Jimmy Ö´s väska. För att jag var hiphopare.

Hade riktigt roligt faktiskt. När dom flesta åkt hem och kvarnen var på väg att stänga gick jag vidare. Hade väldigt trevligt på nästa ställe Kvarnen också. Haha.
Lördagmorgon, 7.15 går jag upp. Blir hämtad av Jimmy kl 8. Dags att hämta hyrbil på Ekerö. Efter lite om och men har vi börjat hämta upp folk och mot Kolmården. Rosie, Danne, Jimmy, Jag, Ronnie och Anna som skulle överta hela djurlivet. Stannade dock i Nyköping för pitstop på Bolaget, Donken och Pressbyrån.
Väl framme så började vi med linbanan för att få en överblick. Efter det började vandringen. Kommentaren för lördagen var ändå "Var är vargen, var är vargen? DÄR är vargen! DÄR är vargen!" Danne såklart. Sjungandes på Imperiets låt "var är vargen" när vi började med att kolla på vargarna men såg inga. Men så fort sången börjat så kom alla fram. Bra jobbat Daniel. Haha. Det var förbannat roligt.
Dagen fortsatte i samma tecken.
Med trötta ben gick vi mot bilen. Rosie var vid det här laget redan full.
Gjorde ett matstopp på Nyköpingsbro.
När vi lämnat hyrbilen igen på Ekerö for vi mot Micke och Pia för att glo på Eurovision. Och vilket skräp. Jimmy somnade efter 5 bidrag.
Trött och eländig kom man hem med Sverige på 18 plats. Skön avslutning på den händelserika dagen.

                         

Självklart har jag ju (o)väntat mycket bilder från denna resa. Men det här är ett väldigt litet utbud av det vi såg på Kolmården.

Idag söndag har jag varit i stan och fotats på Modelhouse med Ackelila. Det var jätte kul och nu som jag trodde är jag mer fattig än en kyrkråtta. Trots att jag får lön imorgon.
Sedan nu ikväll har jag varit med Jimmy och fikat hos Micke och Pia. Efter det åkte vi till Jimmy för att se "Torkel i knipa" Vilken film sen. Haha. Nåja nog snackat.
Mer bilder osv. Kommer kanske imorgon.

livet innan dig kunde jag, utan och innan, jag kunde haft det så föralltid...

bloggen flyttad.

Japp så var även min blogg flyttad eller hur det var. Nytt allting. Ser ganska spexat ut.
Idag är det fredag, löning för dom flesta utom mig. Jag får såklart min på måndag. SUCK. Det är för att jag inte ska få göra något i helgen. Men det tänker jag iallafall, ska låna pengar av mamma till att åka till Kolmården imorgon =) Yeey! Ska bli så himla skoj! Och bra väder verkar det bli imorgon också så det blir nog as bra.
Idag har jag inte hunnit med jätte mycket men ändå en del. Gick upp väldigt sent eftersom jag hade dunder svårt att sova inatt. Tänkte annars att jag skulle gått upp väldigt tidigt för att ta en härlig morgon promenix. Men icke. Jag tog promenaden vid 12 istället. Har hängt tvätt, powerwalkat på 30 min och efter det en lunch med mamma och hennes vännina Susanne, vilket var väldigt trevligt. Åt som vanligt på Stinsen som är mitt och mammas nya "inne hak".
Så nu är jag hemma och tänkte ta mig ut i den fantastiska solen och läsa vidare i min Håkan bok som legat och dammat på tok för länge nu.
Mer idag vet jag inte vad jag ska pyssla med. Vet att jag ska hämta mamma från jobbet och köpa med oss mat hem. Pizza! Muums. Nu när man varit duktig i flera dagar måste man få synda lite. Har faktiskt gått ner ytterligare ett kilo till min stora häpnad och lycka. Nu är jag verkligen på G åt rätt håll.
Det är sådana stunder när man ställer sig på vågen och inser att det gör nytta när man försöker, visst det tar tid men det går. Så idag är jag väldigt glad åt att det går och försöker inte bry mig om vissa bekymmer som är runt omkring.
Fick även min beställning från Nelly.se idag, ett par jeans skit snygga och såklart för stora. BLÄ. Så bara att skicka tillbaka och byta. Fan jag som ville ha dom i helgen.
Nej nu är det solen som väntar.

du har något bättre än dom, kärlek som vår har aldrig funnits nångång...

djup suck.

Ihop med trötthet och otrolig skadeglädje. Den enda sanna glädjen. Är faktiskt väldigt trött när jag tänker efter. Kom hem för en halvtimme sedan ungefär efter att ha varit hos Jimmys föräldrar Micke och Pia, med Jimmy och Rosie. Alltid trevligt där.
Så idag har jag varit mycket med Rosie, hämtade upp henne från jobbet och åkte till tumba c för att boka tid för tatuering samt att hon skulle köpa en ny kalender. Efter det åkte vi till henne och pratade massor, gick ut med hennes hund, åt lunch och vaxade mina armar. Känns skit bra! =) Tusen tack vännen!
När vi höll på för fullt dök även Nattis upp. Och vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord. Jätte kul att ha er som mina vänner ska ni veta.
När jag var klar där var det till att hämta mor och handla lite, var även på bolaget när vi ändå höll på. Sedan hem och göra iordning middag, som jag fixade. Räk och avokado sallad med keso. Super gott såklart =)
Efter det var det bara att göra sig klar för träning. Visst jag hade varit ute på 1 timmes powerwalk imorse men handbollsträningen är också viktig. Så löpning på 20 min och sedan inomhus med handboll 1h 30min. Känns som en bra träningsdag. Och vädret kunde inte blivit bättre.
Imorgon fredag, inget planerat, promenera iallafall. Säkert träffa Jimmy bland annat =) Och lördag är det troligen Kolmården som står på schemat! Hoppas jag får ihop ekonomin, men det tror jag. Så himla roligt.

Något som inte känns bra är orden jag fick höra. Jag har iallafall stödet och känner veerkligen att jag gjorde rätt. Det är ett riktigt leende på läpparna när jag sätter mig i bilen och åker dit. Ingen ångest.

image749  image750
Det är fint ute kl 7 på morgonen..

Nu måste jag verkligen gå och lägga mig. Men det är för mycket tankar i huvudet och jag önskar jag kunde släppa något. Det är nog det här som gör att jag får ont i magen. Verkar som en förvirrande tid, inte bara för mig, utan även för många andra. Får dåliga vibbar helt klart. Jag är lite orolig för hur det ska gå. Om jag känner mig rätt så fixar jag det. Inte på det bästa sättet utan på det sätt jag vill ska vara det bästa.
Jag litar på min magkänsla och på mig.

dom får dig vart du vill...

Grattis Camilla!

Som fyller 20 år idag! Grattis på din stora dag. Fint väder fick hon också.
Som jag såklart redan njutit av en del imorse. Förvånade iallafall Fetto Robin med att jag var uppe innan 7. Man slutar aldrig förvånas när man känner mig.
Igår så var jag och kikade på fotboll som sagt på Tuna. Och jävlar vilken match, förlängning OCH straffar. Hejade på ManU. såklart. Har delvis alltid gillat dom på nå vis. Det var ett härligt gäng där iallafall. Jag kom senare eftersom att jag inte kunde missa Lost. Hallå?! Det är ju seriernas serie. Men jag kom ju till det bästa, såklart. Så satt och pratade en massa med bland annat Rosie, Emelie och Micke som självklart anslutit sig.
Och vilken hetsstämning det blev när även straffarna var jämna. Men finally vann ManU.
Efter mycket om och men fick jag skjutsa hem Micke till glada Pia, stackars henne alltså. Och Micke lär vara mer död än levande idag.
Jimmy var den som var mest på trycket igår. Jag kunde inte låta bli att le imorse när han motvilligt gick upp. Rosie hade inte sett Repmånad som jag dock såg för någon dag sedan så vi åkte dit och blev kvar och Jimmy mådde toppen. Jag erbjöd mig att köra han och Jimmy Ö till jobbet imorse men nej nej skit i det vetja.
Iallafall var jag pigg och gick upp och åkte hem samtidigt som han åkte till jobbet. Så tog jag mig en super skön promenad på 1 timme sådär på morgonkvisten. Sedan hem för frukost och Vänner.
Så nu snart ska jag ner mot tumba för att kolla om jag kan boka tid för tatuering. =) Och sedan hämta upp Rosie som slutat jobba. =)
Ikväll, träning. Så kul! =)

för jag blir aldrig kär i nån, sånt där är slöseri med tid...

här har ni något att vila ögonen på.

För det gör jag. Gaaah.

image747

Jag önskade inte bara ibland, ganska ofta faktiskt. Chippen Wilhelmsson, vilken kille.

image748

Killen kan utan att behöva ställa sig in hos mig iallafall.

mätt och förlåten.

Eller okej, inte förlåten bara belåten. Men brukar använda det uttrycket istället för att det låter roligare. Har dock slutat skratta åt det själv nu efter en tid.
Idag har varit en bra dag. Jag är nöjd kan man väl säga.
Jag kan väl också säga att jag helt bytt riktning avvaktar lite med att säga vad det gäller. Men jag är ändå ganska lättad med det som är.
Och nu när solen faktiskt tittar fram är det väldigt bra läge för att gå på en promenad så det tänkte jag försöka mig på innan mina favvis program! Bonde söker fru och Lost, ni missar väl inte? Haha. Jag gör det då INTE. =)
Får se om jag svänger förbi tuna pizzan för att se på fotboll, sista halvlek hinner jag nog kanske med. MEN får se hur jag gör med den saken.
Men så länge tänker jag njuta av mina beslut.
Och visst Fetto, skadeglädje är den enda sanna glädjen? Jag är ganska duktig på det. Haha.

nu går jag bara förbi där jag försökte få dig att le...


en tisdag.

Hela dagen. Neverstore också hela dagen. Känns helt ok. Det är ändå någon konstig tanke som virrar runt bland alla bra. Kan inte riktigt förstå men det är nå wierd med den. Som att den stör alla dom bra. Kanske den säger att jag borde inse på riktigt att inte hoppas på något bra förens det faktiskt händer. Jag tror att det är en super duper idé.
Jag försöker verkligen.
På lördag kanske det blir Kolmården också. Vore ju jätte kul, och framför allt, komma bort! Tänka på annat än bekymmer en stund. Måste dock se över ekonomin för den utflykten. Annars ser jag till att jag har ekonomin för det =)
Kärlek till bonde söker fru imorgon som är innan det absolut bästa programmet Lost. DET mina vänner är en kväll att bänka sig framför tvn på. Ja, nu låter jag som värsta tönten haha och är jätte ensam och så vidare men jag tar den smällen och är lite ensam för en kväll. Har iallafall min familj att hålla om när det är Lost. I like that. =)
Man ska vara försiktig med familj och vänner, för dom är de enda man har kvar hela livet.
Jag vill gifta mig med Håkan nu. Så slipper jag den där skiten. Haha.

kom och ta min hand så går vi vidare...


slapp dag.

Känns inge vidare med slappa dagar, men man behöver dom. Iallafall ibland. Hade tänkt att gå på en välbehövd promenad trots träningen ikväll, men såklart så började det regna, och inte så lite heller. Och nu ca 1h och 30 min innan träningen så kom solen. Tack för det p3..
Har verkligen gjort så lite som möjligt på så lång tid som möjligt idag. Kollat vänner lite, kollat på defont.com efter en snygg stil till min nya tatuering, rensat upp i mitt faktiskt stökiga rum. Det blev ju en rackarns massa saker att ta hand om efter tömningen på idro igår.
Funderat massor har jag gjort också, men på bra saker. Sedan har jag heela dagen lyssnat på Neverstore, har nu en del låtar med dom. Mycket tackvare Alle också, stort tack! Haha. =)
Neverstore är verkligen bra. Så ni som inte lyssnat på dom, do it.
Hämtade mamma från jobbet också och pratade med henne ett tag faktiskt. Alltid bra att ha mamma.
Så har jag faktiskt lyckats pratat med Jimmy också. Och jag såg äntligen Repmånad igår också. Haha. Bättre sent än aldrig. Så hyrde jag och Jimmy en as dålig film igår. She hate me, hyr den inte. Segaste filmen ever.
Så nu ska jag bara försöka få honom att inte kolla på What happens in Vegas. Vilket jag inte tror han gör eftersom det var jag som fick honom att fixa den.
Men nu ska jag väl försöka äta något kanske.

och jag vågade aldrig hålla din hand, vi är inte såna som i slutet får varann...

vinden har vänt.

Iallafall på mycket god väg. Idag känner jag mig riktigt uppåt, MEN man ska aldrig ta ut segern i förskott så jag försöker att inte hoppas på för mycket helt enkelt.
Kan ju nu också säga att i veckan blir jag klar för BK Salem i handboll som jag tränat med i ett par veckor nu. Och det känns MER än bra. Att kunna åka ner till en träning med ett leende på läpparna var mycket länge sedan. Så det känns sjukt bra! Eken here i come! =)
Plus att man känner sig liite mer uppskattad. Så nu har jag löst allt på den fronten iallafall. Toppen för min del.
Var på idro och hämtade resten av mina saker igår också, och det kändes skönt faktiskt. Kommer nog inte sakna det, bara mina lagkamrater, för dom är ju fortfarande mina vänner. Så dom kommer jag sakna jätte mycket.
Men mycket annat håller också på att hända, redan imorgon faktiskt. Men kan dock inte yttra mig speciellt mycket om det förens allt är spikat och klart. Men kan bara säga att jag har visst tagit knutarna en efter en.
Men som sagt bäst att man håller sig på mattan så det inte går mer utför än vad det lyckats med hittills.
Jag kör mitt race. Magkänslan är det bästa man har.
Har totalt fastnat för två grupper nu också, Neverstore och Kent. Återfall på Kent då vill säga. Jag KAN faktiskt lyssna på annat än Håkan Hellström för dom som inte trodde det. Haha.

image745  image746

Tror att svenska grupper är lite av min grej.

jag tror jag måste lämna allt bakom mig igen...

02:18

Jag vet inte hur länge sedan det var jag var uppe så här sent utan att vara på någon form av fest? Länge sedan helt klart. Man har ju gått och blivit gammal och gaggig.
Det gick bra att hämta Rosie och Jimmy på Arlanda och fick göra ett stopp på mcdonalds i västberga på vägen hem eftersom att Rosie var hungrig.
Jag är glad att jag har mina vänner. Alla mina vänner. Vad skulle man göra utan dom? Jag hade då aldrig överlevt livet utan mina vänner. Tack för att ni finns.
Läste lite gamla inlägg från t ex februari förra året. Tänk va tiden går snabbt alltså. Det är över ett år sedan som jag och Jimmy gjorde slut och då var jag mest orolig över Ayia Napa resan osv. Och idag är vi hur tajta som helst. Bara en sådan sak är ju helt fantastisk.
Som nu efter jag hämtat dom från Arlanda orkade inte jag och Jimmy sova så jag följde med honom hem och glodde på några Svensson svensson avsnitt. Dom är ju underbara! Haha.
Men liksom det trodde jag nog aldrig för ett år sedan, att vi kunde bli så sjukt bra kompisar. Jag är mer än glad åt att det är som det är. Kommer nog bättre överens nu än vi någonsin gjort. Och det är nog tackvare allt vi gått igenom tillsammans förut. Plus att båda har mognat himla mycket sedan dess också.
Jag är bara super glad åt våran vänskap verkligen =) Kan inte begära annat.
NU ska jag verkligen sova, klockan är alldeles för mycket och jag är alldeles för trött för det här.

dagen vet vad som väntar dig, att natten kommer och hämtar dig...

söndagkväll.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Chillat och sovit (tydligen) somnade när jag glodde på Vänner. Som vanligt. Sedan blev det en välförtjänt promenad med H och vi pratade ut vilket kändes defenitivt som att det behövdes. Mer än promenaden faktiskt.
Sen har det varit hockey finalen som stått på schemat såklart, hejade på Ryssland och visste att om dom skulle gå upp till 4-4 skulle dom ta det. Mycket riktigt i förlängningen klarade grabbarna det.
Så nu snart ska jag åka och hämta dessa godingar från Arlanda.

image743  image744

Om jag känner Jimmy rätt så kommer han somna. Förhoppningsvis gör inte jag det.
Men nu måste jag dra om jag ska hinna dit innan dom landar. =)
Imorgon är det lunch med Ackelila och senare på kvällen glo på korpen fotboll. Man är ju hejarklacksledare va.

skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig...


lördagkvällen.

Glömde ju faktiskt helt bort att berätta om den. Haha. Braa däär! Den blev inte vad jag alls hade väntat mig kan jag ju då milt sagt påstå.
Efter att ha pratat lite med en gammal god vän på msn så var det bara att börja fixa i ordning sig. Tjoff tjoff så var jag redo och började min vandring mot tumba c där jag skulle bli mött. Duktig som jag är gick jag faktiskt.
Min nya livsstil börjar ta fart faktiskt.
Nere i tumba så stannade vi kvar i lägenheten där för att föra lite och glo på den totalt värdelösa hockeyn. Sverige var inte värda att ta brons. Så jaa jag måste väl erkänna att finnarna var värda det med sitt spel.
Efter lite velande om vilket tåg som skulle tas så var vi påväg. Mot Huddinge och Falken. Nåja, vi var bara där och vände tro mig. Behöver jag säga mer än 10st 50+ och alkisar, och så vi lammkött. Haha don´t think so.
Så vi gick förbi "Grillpalatset" där vi mer än kanske livade upp stämningen för dom som jobbade. Haha. Vaddå 4år tillsammans!? Nänä tror inte det va. Haha. Men kul var det.
Med pommes i fickan åkte vi mot tumba igen och det berömda TB´s. Den där stackars pommesen alltså.. Det blev som tur var bättre på tbs än på falken heeelt klart.
Var en rolig kväll och skönt att slippa gå hem faktiskt. Guldvärt! Haha.
Så kvällen blev inte alls så tråkig som jag ställt in mig på. Den blev riktigt bra helt klart. Träffa nytt och nygammalt folk skadar inte. Man behöver ändra på saker och ting ibland har jag märkt.
Men för vissa går ränderna aldrig ur. Eller hur jag ska uttrycka mig.

och det är så tragiskt så jag springer tillbaks till dig...

det blir bäst såhär.

I vilket fall hoppas jag på det. Jag gör som vanligt mitt bästa för att det ska funka. Verkar dumt annars.
Så var jag inte tom innan så kan man säga att det känns väldigt tomt nu. Oj kanske skulle ha ätit något idag, kan vara det också.
Fast ändå känns det bra på något vis. Inte som en lättnad kan jag inte säga. Men jag har ju vetat det hela tiden och visste att det skulle bli såhär, så jag var ju minst sagt förberedd.
Kanske var för att jag gjorde enligt magkänslan och inte släppte allt, man har lärt sig av sina misstag. Jag blir bara bättre och bättre på att parera jobbiga och konstiga saker som dyker upp runt hörnet. Kanske varit för mycket sådant so far? Jag har varit med om lite beroende på vem man jämför, men för mig har det varit lärorikt på alla sätt. Undrar hur man skulle vara om inget av allt det jobbiga hade hänt?
Skinn på näsan är inget att tala om. Jag är uppfostrad så.
Så jag har mina föräldrar att tacka i mycket. Inte bara för att dom just är mina föräldrar utan för att dom givit mig en knuff i ryggen hur jag ska formas.
Tro det eller ej, men jag är en ganska stark person.

allt det bästa till dig min vän, allt det bästa till dig...

lördagkväll.

Fortfarande oplanerad. Idag har jag iprincip inte gjort nånting, sovit, kollat vänner, städat och duschat. Hade ju hoppats på bättre väder för en promenad, men skippade det eftersom att regnet hängde i luften hela dagen och nu på eftermiddagen bestämde sig för att rasa ner.
Skulle gått på en studentskiva ikväll också, Jockes Rebecca har skiva. Men det blev inte så av flera orsaker. Känns bäst så också. Ska kanske träffa Nattis senare annars vet jag verkligen inte vad jag ska hitta på. Orkar ju egentligen inte sitta hemma bara heller. Så något måste jag ju komma på.
Bästa vore om humöret hoppade upp några snäpp också. Då skulle det bli perfekt. Fast då måste jag klara några knutar först. So far har inget klarats upp.
Tänkte fortsätta försöka lista ut vad kvällen har att bjuda på.

du stod i dörren och sa, är det här allt det så dör jag...

uuääh.

Varför måste spindlar vara så sjukt äckliga? Jag klarar verkligen INTE av dom. Och jag har för mig att jag skrev om min skräck upplevelse för kanske tre veckor sedan när jag var på toaletten och tog tag i en av handdukarna och då kommer jordens största spindel precis på den handduken. Jag får ju såklart panik och skriker på pappa så att han kan ta bort den. Självklart går man skakis till jobbet och kan inte tänka annat än på den förbannat äckliga spindeln som såklart ska dyka upp när jag är där.
Samma grej hände idag, nu. På samma handduk. Jag tänker ta en annan numera för vad är oddsen att dom går på just DEN handduken. Tydligen stora så att jag ska ta i den.
Och återigen fick jag panik och pappa fick ta bort den. Jag hatar verkligen spindlar. Uuuusch.

image742

Låt mig va!

om jag inte kommer ner, spill inga tårar för mig mer...

du har ju hela helgen på dig.

Ungefär så är det väl. Jag har som sagt ingenting planerat alls. Vilket för tillfället känns jätte bra. I need it. Fast ändå inte. Har jordens huvudvärk som verkligen inte vill släppa taget. Så det blir nog tidigt i säng och hoppas att man kan sova, iallafall fler än 3 timmar. Can be hard.. Men vad ska man göra? Jag gör mitt bästa för att lyckas med det mesta.
Det är ju därför som man inte gör mer än vad man behöver. Allt för att rädda sig själv. Och det verkar som att jag har lärt mig av mina misstag helt klart.
Nu får jag bara hoppas att jag kan ta itu med saker och ting i rätt ordning för att inte röra till det mer än vad det redan är. Det gäller att dra i rätt trådar från början.
Men det finns alltid dom som har det värre. Tittar på "Berg flyttar in" som är hos Nanne och dom har pratat om hennes bröstcancer bland annat, då känns det som att ens problem är minimala och att man inte ska klaga.
Därför kanske man ska göra sig i ordning för natten och ta tag i huvudvärken och må bra imorgon igen. Imorgon är det lördag och ytterligare en dag utan planer.

men bryt inte ihop nu, du är bara en av många, människor jag drömt om...

en sån där fredag.

Som jag trodde skulle vara jobbig men so far har det varit toppen faktiskt. Började med att jag skulle åkt hem till Jimmy en sväng på förmiddan innan han och Rosie skulle fara mot stor stan men så blev inte fallet. Det slutade med att vi alla tre satt i min bil och var påväg mot Arlanda. Men eftersom att klockan inte var mycket alls så bestämde vi oss för att stanna i Kista Galleria för att kolla runt lite. Vi skulle aldrig gjort det.. Haha. Jag och Rosie blev kvar inne på Cubus bland annat och köpte kläder. Haha. Jimmy skickade sms till slut "Ring när ni är klara jag har gått vidare" Stackarn.
Men eftersom alla var smått hungriga så fick det bli att vi åt en bit mat på grekiska kolgrillen där. Så sjukt gott! Kärlek till tzatziki! Haha. Vi flummade runt lite till som vanligt och gick in i så få affärer som möjligt eftersom vi insåg att jag och Rosie gjorde av med pengar vi inte hade. På likadana kläder. Haha. Vi kommer vara snyggast i Magaluf.
MEN vi valde olika färger på topparna vi köpte såklart.
När vi väl var klara så åkte vi mot Arlanda och jag släppte dom där. Jag vill också åka med.. Synd att jag inte visste typ igår eller hade mer pengar, då hade jag inte bangat. Behöver veeerkligen komma bort nu känner jag. Bort från all skit här hemma.
Så dom får fira Norges nationaldag åt mig. =)
Nu ska jag åka och handla mat med pappa är det tänkt. Och sedan ikväll.. Jaa det var ju då en annan historia..

säg som det är för den här gången krävs det mer...

så att säga.

Är väl mer mör i hjärnan nu än någonsin tror jag. Och jaa Jennie, jag lyckades. Helt fantastiskt. Haha. Ibland är man för bra.
Berättade allt för H idag. Som för övrigt trodde jag skojade, vilket jag intygade ganska snabbt att så inte var fallet. Stackarn blev ju nästan lika chockad som jag. Hoppas att det gick upp i liljeholmen att jag behöver det stödet nu om något.
För nu är man utlämnad. "Kastad till hajarna" som en god vän sa.
Men det är bara att bita i det sura äpplet och kämpa vidare helt enkelt. Man får aldrig ge upp, har man givit upp har man också visat sig svag. Och det är det sista jag är.
Kändes bra att ha berättat det nu iallafall. Men det är sjukt tungt. Har man ramlat av hästen en gång är det bara att sitta upp igen annars vågar man aldrig göra det.
Nu är det kanske dags för en dusch, det har ju bara gått 3 timmar. Ibland kan jag snacka i telefon. Tackar H och E för det.
Imorgon hoppas jag att få träffa Nattis och Rosie på dagen också =) Om inte Rosie hade tänkt sig vara jätte full ikväll. Haha. Hon kan hon.
Kan bli ytterligare en långtråkig natt framför mig. Förväntar mig det värsta så kan det inget annat än bli bättre.

det kan ta slut imorgon eller hålla på för alltid, ibland är det så...

don´t think so.

Sov galet dåligt inatt. Vilket jag nästan visste och förväntade mig. Men blev lite bättre med sällskap. Men ändå inte bra. Nu kommer nog stressen.
Men dagen i sig har ändå varit helt okej. Skjutsade min bror till skolan och sedan lunch med mamma. Men eftersom jag var ganska tidig ner så lallade jag mest runt och fick syn på Michelle, så vi sällskapades ett tag innan hon skulle ta bussen. Och efter det sprang jag på Jennie som skulle fixa ett extra bankomatkort. Så surrade lite med henne innan jag gick in till mor min för att sedan kila vidare.
Åt på café stinsen som finns i centrum, god mat faktiskt. Kunde till och med njuta av det. Kändes riktigt bra. Sedan köpte jag en palestina sjal som jag hade tänkt som en snygg accessoar, svartvit självklart eftersom det passar till allt. Och det bästa med det hela var också att den inte alls var lika klumpig och stor som dom egentligen ska vara. Bra till mig helt enkelt.
Köpte också ett par jätte sköna tunna linne shorts från b-young för 170kr. Fantastiskt pris! Och jag kunde ha strl S. DET är ett under. Haha. Så jag blev lite mer nöjd. Men får se om jag behåller dom också. Dom har för övrigt fått in jätte mycket nya snygga kläder där. Till inte jätte farliga priser heller. Tummen upp.
Kom också att tänka på att bilden från inlägget nedan är typ första som man ser mitt "ny" permanentade hår. Så japp där har ni en bild på det också.
Jag och Fetto kan ju aldrig lyckas bli bra på samma bild. Tror inte det sitter i våra gener som tjockisar.

image741

Do you see what I mean? Nåja, vi bjuder på den. Eller iallafall jag, Robin har tyvärr inget att säga till om i det här fallet. Han får bara älska mig för den jag är. Vilket han självklart gör. Hej självförtroende.
Nu tänkte jag ta min förbannade jävla cp mensvärk och lägga mig och glo på Vänner och dricka gott te som sällskap.

vi kunde ha den bästa tiden i våra liv, men jag tror inte vi lever så länge till...

nu är det tomt.

Jag kan inget annat än att sitta och skaka på huvudet. Jag förstår det bara inte. Det måste ha hänt något. Så plötsligt bara. Känner mig helt tom. Och arg, eller inte arg kanske, besviken mest, eller nää inte det heller. Förbannad tror jag nog. Kan inte sätta fingret på det direkt. Men det känns inge vidare iallafall. Allt blev bara galet och fel. Vet inte vad jag ska säga längre. Ge upp är det sista jag gör, men det känns väldigt nära nu.
Bjuder på den här bilden från skivan i söndags för att liva upp det hela.

image740

mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta...

en trött tisdag.

Som jag inte ens kom ihåg att det var tisdag. Då är man verkligen med i matchen. Not. När jag vaknade av alarmet på mobilen imorse halv 9 trodde jag inte att det var sant. Så trött har jag inte varit på länge kändes det som. Det var sjukt. Ändå så somnade jag tidigt, runt 11 tror jag ändå. Vilket är ganska många timmar. Men tydligen inte tillräckligt.
Förstår inte hur det kan vara så ibland. Hoppas verkligen på att man är piggare imorgon. Då jobbar jag också nästan 2 timmar längre. Suck. Motivationen är på noll.
Vet inte vad det är men nu är det tillbaka. Var ju och kollade på korpen fotboll igår när grabbarna lirade, så följde Nattis med till min stora glädje. Slapp jag vara där själv! =) Grabbarna förlorade visserligen med 1-0 mot ett sopgäng men jag hade mer än trevligt med Nattis där vi satt och pratade om livet. Tack för den pratstunden gumman! =) Ibland behöver man bara lätta på hjärtat utan att det kanske är något allvarligt, bara allmänt.
Efter fotbollen fick jag skjuts hem för att äta och sedan åkte jag till Tuna pizzan för att kolla det sista på Hammarby matchen som visades. Måste säga att det var snygga mål.
Och idag har jag bara jobbat och tränat förstås.

Ibland vill man bara vara själv, inte tänka på någon annan bara sitta tyst och göra inget. Eller bara få ta hand om sig själv för en stund. Men ibland vill man heller inget annat än att ha sällskap, inget märkvärdigt bara någon. Idag är min mamma den någon.

och jag vill ta dig dit där hundarna kan springa runt, runt...

idag måndag.

Har jag varit ledig, vilket har varit jätte skönt. Har inte gjort något speciellt alls. Vaknade ganska tidigt och åkte hem för att sedan inte göra speciellt mycket. Uppdaterade mig med lite bloggar och sådant, frukost och sedan en kort promenad på 20 min. Super nice faktiskt. Lite små kyligt ute bara så det var inte jätte skönt men alltid trevligt att röra på sig.
Sedan har jag inte gjort mycket alls, tittat på vänner lyckades till och med somna nu senare på eftermiddagen. DET var ungefär ett år sedan jag sovmiddag. Hoppas jag kan sova inatt sen med tanke på att jag jobbar imorgon.
Så snart ska jag bli hämtad av Jimmy för att åka och titta på grabbarnas fotbollsmatch, korpen såklart. Ska bli spännande och se hur bra dom är. Haha. Jag har inga förväntningar men dom är nog duktiga. =)
Mer ikväll har jag inte heller planerat något vilket känns ganska bra. Så får se vad som händer och när man kommer därifrån vill säga.
Bäst man gör sig i ordning det sista innan vi ska åka.

den här stunden är resten av mitt liv...

helgen så att säga.

Har varit mer än händelserik kan man säga. Och jag har aldrig njuutit så mycket när jag varit ledig en helg som nu. (Typ första helgen jag varit helt ledig dock.) Det har varit underbart. Och att vädret inte kunde blivit bättre skadar inte heller.
Det har innehållit massor, sol, bad, grillning, fotboll, kubb i massor, god dricka och fantastiskt sällskap om jag får säga det själv. Så det kunde som sagt inte blivit en bättre helg.
Avslutar det hela med en studentskiva på Café Umbra med vännerna från Jakobsberg.
Så självklart har det tagits en del kort också. Vad annars? Så tänkte bjuda på lite av varje från dagarna som varit.

                                   

             

Och som vanligt och alltid, pixbox.se aangelique. Blev visst ganska många bilder trots allt! Men kul har jag haft kan man verkligen säga. =)
Tyvärr hade jag då inga "uppladdningar" kvar på pixbox, eller ett fåtal så jag fick helt enkelt inte upp alla jag ville. Men det kommer nog säkert senare.
Och så hoppas jag på att få fler bilder från dessa dagar än dom jag själv tagit.

en liten pojke i förstora skor säger, jag ska nog lyckas...

sommarsol.

Verkligen. Fick en ful bränna innan jag visste ordet av. Haha. Tänkte ju mig inte för så nu har man på halva låren två snygga ränder. Yeey! Satt ju bara och läste i solen i 20 min och så var det klart. Men jag bjuder på det. Ingen som ska kolla där iallafall. =)
Fantastiskt väder. Jag blir kär bara av att känna den här värmen och känna solen. Jag har solat lite kanske 40 min och så var jag ut och gick i ett perfekt powerwalk tempo i 40 min. Det kändes riktigt bra, så gjorde jag lite övningar när jag kom hem också. Bara för att kompensera lite.
Skön dusch på det och nu sitter jag här och är allmänt seg. Är faktiskt trött. Skulle i och för sig kunna ta en powernap det hinner jag gott och väl. Då förstörs håret såklart, men aa nää får se hur det blir.
Fönstrena blev klara runt 12-13 tiden så det var bra. Snart kommer han tillbaka och ska ta bort lite grejer runt om. Duktig som jag trodde jag var skulle jag städa, eftersom det blivit riktigt skitigt överallt tackvare allt slipande och så. Men då dummar sig dammsugaren efter jag städat mitt rum från golv till tak. Fan. Så blev inget av det tyvärr.
Ikväll blir det någon form av grillning, kubb/brännboll/fotboll/allmänt-mysa-ute-i-solen-kväll med dricka. Så det blir nog en bra avslutning på den här braiga fredagen.
Nattis: "Ange, jobbar du eller?"
Jag: "Nää jag är ledig hela helgen faktiskt!"
Nattis: "ÅÅÅH! Ange DU ska bli DYNG ikväll!"
Hahaha. Mjoo vi får väl se. =) Dyng känns väl kanske inte som rätt ord men nu behöver jag iallafall inte tänka på arbetet imorgon. DET är sommarkänslor.

men jag går inte isär när jag går med dig...

härliga fredag.

SOM jag har längtat efter den här dagen, det är sjukt. Inte nog med att jag inte jobbar förens på tisdag. Underbart! Fick just ett sms av Maria min chef som undrade om jag kunde jobba idag, och jag kan faktiskt inte det. Jag har ingenting att göra på hela dagen men måste ändå vara hemma. Lite små larvigt men sant. Dom ska nämligen montera in våra fönster idag. Kom med dom igår så nu är det spikat. På riktigt. Nåja, jag tror inte på det förens dom faktiskt är HÄR och börjar jobba med tanke på att dom sa igår att dom kommer vid kl 8 och nu är klockan snart 9 och ingen har kommit ännu..
Jag hade alltså kunnat tagit en välförtjänt morgon promenad om jag vetat. Men eftersom jag inte får lämna huset blir det svårt. Fan.
Har fortsatt ta mina kapslar, kände mig lite piggare igår på jobbet fast det kan vara inbillning också såklart men jag var iallafall inte trött. Fördel.
Köpte en söt klänning från Esprit igår också. Men fanns liknande på cubus för halva pengen så ska dit och prova om dom är likadana för då köper jag såklart den.
Jag är ganska nöjd med hur jag börjat förändra min livsstil och liv överhuvudtaget. Jag tror jag kommer lyckas. Hoppas på det iallafall. Men är lite mer lättad idag än vad jag varit dom senaste dagarna. Oron i magen finns fortfarande där, smygande.
Fast så länge jag håller mig sysselsatt och försöker fundera på annat så går det nog bättre.
Har massa städning idag som jag tänkte ta tag i. Perfekt nu när man klev upp så pass tidigt också. Sola vill jag göra också. Jag hinner allt jag vill idag utan planer. Det känns fantastiskt.

image709

Vanlig middag hos min familj. Mamma (bilden) och pappa bygger torn av det som finns på bordet..

och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i...

torsdag och jobb.

Jag känner mig duktig, väldigt duktig. Gick upp vid 9 för att jag skulle ut och gå innan jobbet tänkte jag. Så det var bara att åka hem och kirra det. Provade även mina nya kapslar jag köpte igår, såklart vet jag ju ingen skillnad ÄN men det kommer nog. Nu har jag iallafall börjat. Jag var ut och gick i en halvtimme och sedan duschade jag och gjorde mig iordning och åt frukost. Kändes riktigt bra, nu kanske jag blir piggare på jobbet också. Sjukt fint väder är det också så inte helt fel att vara ute då! =)
Skönt också att börja kl 12 idag istället för kl 10. Och imorgon när jag är ledig så kommer såklart gubbarna och sätter in fönstrena kl 8.. KUL! Dom var nyss och lämnade dom här. Suck jaja då kanske man får något gjort imorgon iallafall.
Nu måste jag dra till jobbet! Sen som vanligt.. =) Tack Rosie för att du ringde igår också! =) Det värmer. Finns här för dig vännen.

känn ingen sorg för mig göteborg...

märklig dag.

Fortfarande oroligt ont i magen kan jag väl börja med. Nu känns det verkligen INTE bra alls.. Snälla det hjälper att prata. Det är något som inte stämmer bara. Hatar att känna den här känslan.
Tröst köpte skor igår och tröst köpte "Ripped caps" som det heter från butiken Life i skärholmen idag. Så har man 10% rabatt för att man jobbar i centrum också. Dessa kapslar ska öka fettförbränningen samt öka prestationen några snäpp. Jag hoppas bara att det funkar.
Därför sitter jag nu och äter glass med persikohalvor. Heja mig. Som att jag kommer klara mitt mål inom loppet av 3 månader. Dont think so.
Kan ju iallafall glädjas åt att: det är lost ikväll, träffar nog Jimmy efteråt, börjar kl 12 imorgon och börjar förhoppningsvis dagen med en promenad. Tror på det faktiskt. Kanske man mår bättre efter det också? Rensa hjärnan lite. Tror inte att kanske det som behövs men jag vet inte.
Här är iallafall mitt horoskop för våren som jag hittade på aftonbladet.

Stenbocken

horoskop_capricorn

Dina vårkänslor har hunnit mogna till rätt nivå och i maj är du verkligen sugen på att satsa på kärlek och sex. Är du singel ser du dig aktivt om efter ett smart alternativ, och du hittar ganska omgående någon som passar bra för betydligt mer än en flirt. Kanske blir det bestående, men även om kärleken inte varar kan du se fram emot några riktigt minnesvärda veckor. Och du som har ett förhållande redan kan lätt öka glöden mellan er med hjälp av gemensam ledig tid och lite experimentlusta.

Bästa chansen: Jungfru, Skorpion, Skytt.

Bästa stället: På krogen.

Bästa datumen: 23-24/5.

Det värsta är att det KAN stämma. Jag är orolig för hela det här..
NU lost! ÄNTLIGEN! Sorry Jimmy att jag glömde bort det först. Hoppas du inte blev alltför besviken =)

dom kommer kliva på dig igen...


home again.

Denna dag har inte varit min, nånstans. Usch. Måtte det bli bättre imorgon. Only 2 days left on this week. Skönt att bara jobba onsdag och torsdag sen är jag ledig. Det kallar jag toppen. Och jag behöver det mer än någonsin med tanke på den här dagen. Ville verkligen bara gå och sätta mig i ett hörn och inte göra nånting. Men imorgon kommer jag iallafall få jobba lite på lagret vilket jag tackar och bockar för. DET är skönt arbete. Man har alltid något att göra och du kan stå där i din egna lilla värld. Underbart.
Jag vet inte men jag har en dum känsla som inte vill försvinna. Why? Kan ju vara dagen i sig men jag vet inte. Känner mig ganska off överhuvudtaget så känslan kanske är helt rätt. Jag verkligen hoppas att allt bara rinner ut i sanden och kanske löser upp sig. Men who knows. Inte jag iallafall.
Håkan Hellström, kan inte få nog av honom. Någonstans. Han är det bästa som har hänt mig.

du säger att kärleken aldrig var till för dig...


jobbet.

Japp har rast nu på jobbet. Köket var upptaget av chefen och en tjej som kommer hit och betygsätter hur vi hängt butiken osv. Så då fick jag slå mig ner här vid datorn. Har inte så mycket annat för mig egentligen när jag 15 min rast. Liksom vad ska man göra? Man hinner inte så mycket. Men ibland är det guldvärt. Typ om man måste iväg och köpa något eller så.
Nu hade jag ju i och för sig gjort alla dessa ärenden innan på lunchen så har inga kvar.
Men känner mig inte på topp alls. Började igår lite smått.. Usch. Så idag från och med när jag gick upp imorse fram tills nu har jag haft ont i magen, liksom sådär oroligt ont i magen. Känns inge vidare alls. Så vet inte varför det är så men det bara blivit så. Hoppas det går över.
Så fick tröst köpa skor. Haha. Ett par tygskor från wedins för 199kr. Värt. MEN måste kolla om jag verkligen ska ha dom. Dom är nämligen röd vita. Idag gick det bra eftersom jag har vita jeans på mig men har jag verkligen kläder för dom? Om inte annat kan jag fixa det. Haha.
Nåja nu ska jag kila igen. Lika bra det. Men snaaart får man gå hem. Bara 2 timmar kvar.

jag är kär i en ängel...

solstrålar.

Är nog det bästa som finns. Man blir så glad i själen av bra väder. Fast man faktiskt kanske inte ens utnyttjar det till 100%. Men jag älskar det iallafall. Jag har faktiskt suttit ute en del idag, inte mycket men lite grann. Skönt som få men jag är ju så frussen av mig att när det blåser så fryser ju jag såklart. Men jag läste lite i min Håkan Hellström bok och njöt lite.
Så jag har hunnit med lite grann idag, lunchade med mamma efter min lilla grej också super gott var det. Provade nya caféet i tumba, Stinsen. Lagom priser och gott. =) Rekomenderar starkt.
Tittar just nu på "du är vad du äter" på 3an. Jag känner mig alltid lite extra tjock när jag kollar på det. Trots att det är Bert Karlsson som är med idag. Men jag måste verkligen ta tag i min motion. Kommer ha lite tid men får väl försöka iallafall.
Så efter programmet ska jag gå liten promenad på iallafall 30 min. För kl 21 så börjar 100 höjdare, sista avsnittet. Spännande och trist att det är slut.
Men jag vill verkligen ändra mina vanor på det mesta. Ändra livet egentligen. Jag har så mycket tankar och funderingar men ack så lat ibland. Men vissa saker har jag ju faktiskt satt i verket. Stolt.

det är lång väg ner och jag skulle aldrig ramla mer...

bilder från festen.

Japp då var det väl dags att ge lite smakprov från överraskningsfesten. Självklart kommer dom flesta upp på pixbox.se "aangelique" så kika gärna in där för fler bilder. Har inte fått några bilder från Nattis ännu heller, ska försöka låna lite smått och gott från dom som tog kort på festen för Rebecka också såklart. Haha. =)

                 

Fina bilder. Haha. Nåja, som sagt fler på pixbox. Och jag är lite sur över att inte lyckas få Rebecka på någon bra bild. Hon brukar smita så fort kameran åker fram. Hoppas någon annan lyckades bättre.
Har varit ledig idag vilket var super skönt. Men fan va trött jag var när jag skulle upp. Fattar inte, jag som ändå somnade sjukt fort igår. =) Såklart vad annars. Men upp skulle jag iallafall. Och det får både ni och jag svar på runt sista maj. Nu håller jag bara tummarna. Vore ju toppen om det gick.
Vet inte vad jag riktigt ska göra nu resten av dagen, njuta av det fina vädret tror jag. Promenad kanske. Igår gick jag ju iallafall 1h & 30min. Perfekt. Kanske ska fortsätta så.

det är samma spel, samma stad, nya ansikten, men samma hat...

överraskningsfest.

Japp för Rebecka som fyller 20 år idag. Stort grattis till dig! Allt blev ju ganska stressigt igår men gick utmärkt sedan kan man säga. Jag fick som tur var sluta kl 16. Toppen! Så åkte direkt hem till Jockes mamma för att hjälpa till med partytältet som skulle upp.
Men efter att ha insett att jag borde hämta mina grejer, duscha och göra mig iordning och allt det där som vi tjejer tycker vi bör göra innan fest. Alltså, fördriva på tok för mycket tid på att välja kläder.
Jag åkte dock och hämtade Jimmy, Emelie, Danne och Söder för att släppa dom vid ICA så dom kunde handla det som skulle grillas så jag kunde springa in till mig och hämta allt mitt och sedan duscha hos Jocke där Hjalle och han var och fixade det mesta.
Väl hos Jocke kom det några till och grillningen och drickat kunde börja. Allt var tipp topp verkligen, as skönt väder och glada människor! Haha tycker liiite synd om Hjalle som var tvungen att hålla sig nykter tills kl 21.30 när han skulle hämta Rebecka och hennes kompisar.
Hon fick ögonbindel och allt och när hon kom dit så blev det ett jävla liv. Och festen fortsatte med ganska mycket folk. Det var en lyckad överraskningsfest faktiskt. Kul idé från Jocke helt klart!
Hinner inte med något långt inlägg alls eftersom att parlamentet har börjat och det vill jag se. Haha.
Idag har jag ju då varit ledig också, sååå skönt verkligen. Inte för att jag direkt var bakis, vilket jag verkligen hade förväntat mig, men tack och lov klarade jag mig! Så en skön promenad till Tullinge för att hämta bilen fick det bli. Toppen toppen helg måste jag säga!
Bilder från igår kommer inom kort. Typ imorgon.

lillebror bli aldrig som jag när du blir stor...

valborg med mera.

Jaa valborg blev som det blev. Trevliga stunder samt mindre trevliga stunder. Det verkar som att det hör till när det är fest. Men ett samtal från Akhila fick mig att tänka om. Tänker på Carro och hennes närmaste. Men mestadels blev det en bra valborg faktiskt, man får ju tänka på alla dom bra stunderna. Vilket var överlägset!
Fetto Robin, hans bror Stefan och Tim dök upp också, haha alltid lika kul när ni är i farten. Miss you all.
Varför inte bli lite känslig när man ändå håller på. Fick till och med Fetto tårögd på valborg. Naaaw! =)
Och det blev inte mycket kort eftersom när jag tog upp kameran såklart så var batterierna slut (?) fan. Men Nattis har tagit lite kort. Som jag ska få av henne vid ett senare tillfälle.
Men all grillning och allt blev bra iallafall. Vi var hos Jimmys föräldrar, Micke och Pia. Får väl inget annat än att tacka Micke för det med taxin. Haha.
Här är några av bilderna från valborg iallafall. Jag och Fetto blir alltid bäst på bild. Mer oseriösa personer får man nog leta efter..

image690

           

Hoppas eran valborg var trevlig.

Jobbade igår också. Gick sjukt bra. Vilken skön dag! Mera sådant. Efter jobbet var det bara att plocka upp Jimmy och Emelie för att sedan byta om och efter det plocka upp Jocke och Rebecka, för grillning hos Hjalle. Det var jätte mysigt, och en perfekt "dagen-efter-middag" jag skulle lätt säga bättre än Donken. Haha. Efter att ha avstått i 4 år vågar jag säga så.

Livet är förbannat orättvist. Nattis du ska veta att stödet finns, alltid. Vi finns här för dig. Det är aldrig roligt. Som jag sa till dig i telefon idag så fick jag verkligen ont i magen när jag fick höra. Vad är oddsen att något sådant händer efter det vi pratat om på valborg.. Rosie är en guldklimp för dig. Ni båda är värda så mycket. Glad att jag har er som vänner. Det sägs för sällan.
Hoppas det känns lite bättre iallafall. För vi finns här det vet du.

Så mina tankar går till Nattis och Carro med närmaste idag och framöver. Det är aldrig lätt. Man är bara tom. Jag vet.

det gör inte ont så länge du är med mig...