valborgsmässoafton.

Igår var ju mitt schema fullspäckat och inget gym hanns med heller! Usch usch usch. Känns sådär måste jag säga! Men vad gör man när man har fullt upp!
Så idag är det valborg och min vän Robin fyller år idag, stort grattis till dig! :) Tydligen så är det bestämt att jag med flera ska vara här hemma och grilla. Jahapp. Klart man ställer upp. Så nu har jag tagit en snabb paus i mitt arbete! Snart på´t igen. Och snart kommer även Emma och Stoffe hit. <3 Kommer bli en galen kväll det känner jag.
Hinner faktiskt inte blogga mer. Får bli en annan dag. I helgen ska jag även träffa Anja, såå kul! Har massor att ta igen.
Så vad händer för er på valborg som för övrigt är väldigt överskattat?

Dagens musik; The killers - Mr Brightside



stark som våren nu när den blommar...

no time to rest.

Hysterin om min tvdebut har inte lagt sig. Haha. Själv har jag nästan glömt att jag var med, det kändes så overkligt. Men är verkligen SÅÅ nöjd med håret! GAH! Älskar det. Kommer jag någonsin ha långt hår igen? Jag är tveksam när jag ser mig i spegeln nu. Underbart!
Idag var jag trött, som fan. Ovanligt att jag är trött? Men jag höll på riktigt på att försova mig.. Usch. Och imorgon blir fan världens längsta dag på jobbet. Öppnar 06.30 och så har vi inspirationsdag med jobbet så åker väl därifrån vid kl 18. Fantastiskt! Jag kommer INTE vara trött nej nej.
Efter jobbet åkte jag faktiskt och mötte mammilu i centrum för middag samt lite shoppning. (Lönen trillade ju in igår..) Faktiskt så köpte jag ett ljust turkost linne. JAPP FÄRG! Kanske gjorde programmet lite bra inflytande på mig trots allt.
Jag unnade mig helt enkelt. Har dock inte ens provat det ännu haha men det kommer.
Ska också börja om med mina rutiner jag hade förut, för ruggigt bra resultat hoppas jag. Jag kommer ju faktiskt sakta men säkert närmare mitt mål.
Men träningen har blivit lite haltandes, usch usch gillas inte.
Finns det förresten att köpa plattångar med kort datum..? Tydligen. Jag gjorde det idag, halva priset. As bra.
Nej nu ska jag bara uggla runt. Pallar inte med några tankar idag.

Dagens musik; Black Sabbath - Changes



och jag vill åka tillbaka, till när jag inte hade nånting...

dagen efter förkväll.

Det var en helt sjuk dag/kväll igår! Började på Björn Axén där frisören Johan berättade hur han tänkte. Jag sa lite vad jag tyckte och sedan kom en tjej som började färga håret. Vilket tog en bra jävla stund. Sedan kom Johan igen och klippte, men inte allt. Snarare kanske hälften, alltså bara från öronen och bakåt knappt! Allt för spänningen såklart.
Så där gick jag halv klippt, fast det var rätt coolt med färgen och allt i ett. Lite lunch i kungshallarna för att sedan runt kl 14 traska mot Radisson SAS Royal Viking hotell och studion.
Förberedelserna var i full gång och vi fick en massa fika, bröd, kaffe, te, juice, vatten, vattenmelon, honungsmelon mm. Fast jag hade ju ätit en ganska rejäl lunch så jag provsmakade lite grann bara. Haha.
Blev sminkad och lite fix sedan vid kl 16.30 ca så började Johan fixa mig igen med klipp och allt. Givetvis fick jag inte se något!
Så det som man ser i tv hur jag sitter satt jag hela tiden utan speglar alltså. Det var ett rackarns spring på alla runt omkring. Man var aldrig ensam. Fick en liten genomgång hurvida jag skulle vara med och få frågor av Carin da Silva.
Alla var verkligen SÅÅÅ trevliga! Helt sjukt. Så naturliga verkligen och sköna att prata med. Så alla mina fördommar är som bortblåsta från dom som var där iallafall.
Sändningen satte igång och allt gick som smort! Var huuur roligt som helst. Kändes inte som att det var 1h 30min.
När jag väl skulle presenteras med hela förvandlingen så hade jag ju inte sett själv hur jag såg ut. När jag fick på mig allt fick jag blunda så dom fick klä på rubbet! Sedan stod man där framför spegeln och såg resultatet! Sååå sjukt. Haha. Kunde inte få fram ett ljud typ.
Alla verkade jätte nöjda och även jag! Fick också en klassisk massage på 50min som present. TACK! Och såklart allt jag hade på mig, smycken, klänning, skärp, skor och strumpbyxor. Kändes riktigt bra!
Åt lite mat som Niklas Wahlgren kokat ihop under sändningen sedan var det bara att åka hemåt.
Men jag smälter det ännu. Känns inte alls som jag varit där fast ändå så gör det de. Svårt att förklara.
Men jag var där, jag hade roligt.

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/forkvall?videoId=1.1613301

Detta är alltså det sammansatta klippet från när jag var med.


Dagens musik; One republic - All the right moves



till mig själv, till andra och till dig...

idag på tv4 i förkväll.

Japp idag gäller det på riktigt. Hinner bara en tok snabb update nu på morgonen innan jag sticker iväg för att se vad dom kommer att göra med mig i direktsänd tv. Undrar verkligen hur resultatet blir? Tänk om jag blir jätte missnöjd. Haha. Nej jag känner att herregud, kör bara! Vad kan bli fel? Håret växer faktiskt ut om det blir helt galet, kläderna ja inte vet jag. Strunt samma en riktigt kul grej! Fattar inte att jag vågar egentligen. Vad har jag givit mig in på egentligen?
Okej önska mig lycka till iallafall så hörs vi efter programmet. Ikväll kl 17-18.30 tv4 förkväll. See you! Nu finns det ingen återvändo.

Dagens musik; Chris Decay - Hold tight



du är bara ett ansikte i mängden, när vi sågs häromdan i trängseln...

jag i förkväll imorgon på tv4.

Imorgon gäller det. Usch jag vet varken ut eller in längre, nerverna som spökar. Sedan är jag faktiskt hur trött som helst, så förhoppningsvis somnar jag ovaggat inatt. Jag kan behöva det. Men sov som en prinsessa i Cissis säng inatt så det var minsann inga konstigheter. Sedan att hon kanske inte alls var världens gladaste på mig för att jag vaknade tidigt. Haha. "Men va fan gör du uppe!? Du kan omöjligt vara pigg nu, vi har ju för fan sovit bara 4 timmar!" Hon var alltså inte med på noterna alls. Men vi hade iallafall hur nice som helst!
Imorgon är det dags för min tv debut, förkväll kl 17 börjar sändningen och min makeover. Känns så sjukt.
Var hos stylisten idag och provade kläderna jag ska ha imorgon, men jag har fortfarande inte fått se något av det. Hade nämligen ögonbindel på mig när jag provade allt för att överraskningen ska bli så stor som möjligt. Intressant känsla måste jag säga. Haha. Men någon form av klänning med skärp och ett par pumps blir det. Färger och hela det köret vet jag ingenting om.
Så imorgon är det fullt upp hela dagen!
Kommer bli en sjuhelvetes dag. Once in a life time grej verkligen! Så kör bara!
Nu kommer jag få en makeover som heter duga. Shit jag börjar bli nervös tror jag, på riktigt.
Så det här är sista gången ni ser mig såhär, imorgon är jag väldigt olik mig själv. Hej hej hej hej.



det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans...

så jävla bra helg.

Otroligt lyckad lördag! Hur bra som helst. Efter att jag vaknat upp från det döda, koman eller vad man nu säger. Jag var helt enkelt inte riktigt med.
Men sedan ordnade det upp sig. Tror jag ska börja lyssna bättre på Emma faktiskt. Hon hade ju rätt.
Så jag fixade till mig efter att ha stoppat lite mat i ansiktet för att sedan dra till Västertorp och Cissi. Nu började taggningen ordentligt. Hon var minst lika taggad som jag! Det kunde ju bara bli bra.
Så vi var hos henne bra länge och blandade smarriga drinkar innan vi åkte mot stan och Big Ben. Japp jag var där 2 dagar i rad. Borka och Hampe skulle nämligen lira igen så vi mötte upp diverse folk som redan var där.
Träffade Victor efter väldigt lång tid också och det var super kul!
Sedan hör det inte till saken att vakterna var väldigt dryga och otrevliga i sitt sätt. Och att vi knappt kom in pga 23 års gräns, vilket det även var i fredags då vi var där också. HMM?! Märkligt. Nåväl in kom vi iallafall.
Så vi röjde på tills stäninging.
Köpte med oss as god mat och drog till Cissi för att sitta uppe och snacka och ha det allmänt trevligt till kl 5 på morgonen. Så värt! Och att hon bor nära stan är verkligen ett plus. Haha.
Massa saker hände men vi hade en MYCKET lyckad kväll. Gärna mer sådana! Tack alla.
Snart ska jag mot stan igen för att träffa stylisten för kläderna inför imorgon. Nu drar det ihop sig på riktigt verkligen.
Shit hade nästan glömt det. Så jävla bra helg!

Dagens musik; Kizz - Crazy crazy nights



pulver hjälpte mig verkligen, skriv det här i tidningen...

bloggpartner.

Annonser från BloggPartner

bästa videoklippet.

Typ världens bästa video och verkligen något jag kunde relatera till idag.



SÅ sälen, varje morgon fick vi vakna upp lite med denna video. <3

this time baby

Been there done that, messed around, I´m having fun don´t put me down.

Ruggigt bra fredag, oj oj oj. Men nu är det SLUUUT PÅ KONTOT! Så värt det. Mina sista ören ryker idag. Vart och när vet jag inte ännu men bra blir det. Ska börja hos Cissi sedan kör vi bara. Det började tidigt igår, väldigt tidigt.
Inne i stan vid kl 17.30 där jag och Erika mötte upp resten av gänget från jobbet. Afterwork på schemat. Vilken afterwork sedan! Haha. Skrattade så mycket att jag hade ont i hela ansiktet. Mat och dryck på Göta Ark, eller som Annika säger "värsta lastbilshaket". Nä bra jävla roligt var det. 7 brudar då blir det en smula galet efter något glas eller två.
Jimmö och vilken jävla Johan kom in dit också tidigt, käkade och joinade oss efter ett tag. Sedan drog vi vidare vid kl 22 till Big Ben där Hampe skulle spela med Borka. RIKTIGT bra var det! Fler bekanta ansikten som vi joinade där. Huxflux satt vi i en taxi för att dra till ambassadör. Men det var bara jag som gick in och träffade Emma mfl. Johan kom nämligen inte in. Så dom gick.
Kvällen fortsatte i full rulle innan vi bestämde oss för att dra oss hemåt, vilken resa.
Sov hos Emma och Stoffe, eller snarare jag dog hemma hos dom. Nära döden upplevelse idag. Usch. Men nu är jag pigg igen efter att ha sovit i min braiga säng ett gäng timmar.
Så ikväll är det @ Cissis place, finally! Hej och välkommen lördag. Vi drar dit vinden bär oss. Hej hej hej hej hej hej hej hej hej hej, då.


Dagens musik; David Guetta feat. Novel - Missing you



du kunde inte vara, hur det nu kom sig...

okej, så här är det.

Fy fan vilken dag, usch usch usch. Tog nästan aldrig slut och magsjuka går på jobbet, som fan på en avdelning. SUPER man känner sig inte alls ängslig! Men so far har jag klarat mig.
Tog mig iallafall till gymmet efter jobbet. Trots galen träningsvärk från tidigare i veckan! Kunde knappt böja mig ner och knyta skorna på en elev idag och sedan försöka ta sig upp. Det var en pärs!

Okej, igår blev det officiellt för mina vänner vad som ska hända mig som jag varit så hemlig med.
Jag ska vara med på tv4 i Förkväll! Nu på måndag, i make-over delen i programmet. Ska bli hur roligt som helst! Egentligen skulle det inte vara förens den 17 maj (japp norges nationaldag) men fick ett samtal i måndags och fick frågan om jag inte kunde ordna och vara med nu på måndag istället. Givetvis! Jag lyckades få ledigt från jobbet och det känns toppen! Hellre en vecka senare än en månads väntan.
Hur det gick till? Ja jag satt med datorn i knät i sängen och hade tv4 och förkväll på i bakgrunden. Dom pratade om hälsa och sa att man kunde gå in på hemsidan för mer hälsotips. Lyssnade lite vagt egentligen på vad dom sa men snappade upp det iallafall. Så jag var direkt där och kikade eftersom jag inte hade mycket annat för mig.
Vid sidan av det fanns en länk till ansökan till "gör-om-mig" jaha tänkte jag och ansökte. Inget jätte seriöst utan skrev ner lite huxflux eftersom tanken hela tiden var "men jag kommer ju ändå inte med men kul att söka iallafall.."
Dagen efter ringde dom.
Alltså torsdagen den 8 april fick jag veta att jag skulle träffa stylisterna för att se om jag kom med i programmet. På måndagen var jag där och påvägen tillbaka till jobbet ringde dom och sa att jag var med!
Det var bara sjukt.
Torsdagen den 15 april var jag till Titan television för att provfilma (spela in intervjun) samt lite bilder som kommer användas som "före-bilder". Fick också veta att den 17 maj skulle jag vara med i programmet.
Vilket som jag skrivit ändrades.
Så nu på måndag den 26 april ska jag vara med i förkväll, kl 17-18.30 är sändningen. För den som inte orkar se hela programmet så kl 18.20 visas slutresultatet.
För mig innebär det en hel dag, frisören (björn axén) hela förmiddagen osv osv. Direktsänd tv. Japp allt kan hända!
Wish me good luck. Det kommer bli sjukt.

Dagens musik; Rihanna - Disturbia



tysta ner musiken, hon kommer aldrig hit igen...

hjärta gymmet.

Bra deppig dag idag! SUCK! Vädret och allting. Nej usch usch usch, ta bara slut snälla. Idag har bara varit en dag att ta sig igenom. Ekorrhjulet rullar på. Men träning måste ju utföras trots att man faktiskt hade jobbat över lite grann och hela baletten.
Emma hade giltiga skäl att inte delta i kvällens träning pga hals ont. Så jag och Angelica körde på. Och det känns sjukt bra! Kan vara på gymmet i timmar om jag fick som jag ville. Inte för att jag känner mig piggare på varken kvällarna eller mornarna, MEN jag orkar mer under dagarna. En stor fördel.
Nu kör vi! Jag älskar att träna där på gymmet, jag trivs som fisken i vattnet. Min positiva sak som jag ser fram emot varje dag numera, annars är det inte mycket ljus i tillvaron.
Och Jenny, snart, snart får du veta vad som kommas skall! I promise you!
Jag saknar sälen, väldigt mycket just nu.. Usch.

Dagens musik; Marit Bergman - I will always be your soldier



jag vill se dom där skyarna igen, jag vill försöka igen...

har inte nånting.

Idag har jag inte gjort annat än att ha varit på jobbet samt tränat. Jobbet gick bra och vi hade apt möte efteråt. Kändes som att det gick ovanligt fort.
Träningen gick hyffsat, vi hade handboll! Yes yes yes, det var SÅ roligt! Jag kanske fått tillbaka mitt sug, hoppas det. Men sedan gick det bara utför tyvärr. Vi skulle ut på långlöp och det slutade inte allt för väl, benhinnorna skreeeek av smärta, det kände jag. Så nej det var ingen höjdare. Nu när allt kändes så bra. Tack för kaffet verkligen.
Så nu håller jag på att gör en massa förberedelser för det som kommas skall. Hoppas på ett roligt resultat, eller bra snarare.
Jag har fortfarande dom där idiotiska tankarna som flyger runt, försvinn! Jag vet inte alls vad jag ska ta mig till. Vill inte tänka på det, vill att det ska bara försvinna. Men jag kan inte sluta, dom sitter där, stenhårt fast. Fan. Jag vill inte känna såhär.

Dagens musik; Promoe - Mammas gata



men det struntar jag i, för vi dansar och du har så mjuka läppar...

för mycket att tänka på.

Måndag, måndag, måndag. Behöver jag säga mer? Jag tog mig iallafall efter jobbet till gymmet, jag håller i träningen! Det trodde jag aldrig, men nu börjar det bli riktigt roligt! För resultaten börjar komma. Huuur nice som helst! Jag är ändå mycket stolt över mig själv och tänker fortsätta.
Har ju faktiskt inte tränat sedan i fredags så när jag väl kom dit var jag ganska taggad. Typ hur bra som helst.
Fick ett mycket bra samtal på jobbet idag också, vilket gjorde allt helt plötsligt så påtagligt. Men det kommer snabbare än förväntat helt enkelt. Inom snar framtid kommer jag berätta vad som kommer att hända, my little secret so far. Haha. Det kommer vara så häftigt, shit jag tror inte det är riktigt sant. Ska bli kul, förbannat kul.
Nä jag orkar inte ens blogga idag, har ändå inget kul att skriva.
Har alldeles för mycket i hjärnan idag. Allt bara flyger omkring. Vad ska man tro? Vad ska man tycka? Jag vet faktiskt inte alls, hur vet man? Önskar ibland att jag var tankeläsare.

Dagens musik; Familjen - Det snurrar i min skalle



dekadens är så svårt, jag har aldrig fångat en enda dröm...

en helg som heter duga.

Vilken helg, igen. Jag fick som jag ville med helgen iallafall. Den var riktigt bra. Var skeptisk till fredagen att den skulle sluta med att inte ha gjort nånting, super trist med andra ord. Men där hade jag fel. Hämtade först Snygg Ronnie innan jag hämtade Stoffe och Emma hos dom och körde dom till Rönninge.
Sedan var det jag som mötte upp dom på Passione senare. En helt galen kväll med efterfest ggr 2 och en massa skratt. Dom som var där vet.
Jag var minst sagt trött på lördagen, våldgästade Jimmö som hade fullt upp med att städa. Medans jag tuggade i mig en halv avokado samt ett äpple, på typ 1 timme. Haha. Snabba jag.
Sedan var det bara att åka hem och sova lite till innan jag skulle göra mig i ordning för att fira Emelie i stan. Vid kl 18 var vi påväg in för middag och en hel kväll. DYRT. Men klart värt det!
Ett mellanstopp som vi kallade det på Snaps för att inviga årets uteservering, givet med det fina vädret. Sedan gick vi mot Bara bistro bar hette det och åt fantastisk mat. Satt där ett bra tag innan vi intog Högbergs. Som även Håkan (även känd från Färjan och Håkans bar) hade hittat till. Mycket trevlig måste jag säga.
Men vid kl 12 blev det bestämt att jag Olle och Jimmy skulle ta tåget. Vidare mot Rönninge. Blev en märklig efterfest.
Helgen i sig har varit riktigt rolig. Så nu vrider man ännu mer på dom fattiga örena man har kvar.
Så värt det.

Dagens musik; La Roux - Bulletproof



och världen förtjänar inte dig...

jag är riktigt glad.

Pappilu har ett kort på sig som han ska använda till något, typ inom dykningen eller så vet inte riktigt till vad. Men själva poängen är att han ser fan ut som Hitler på det! TUR att han gjorde sig av med mustaschen, för det såg inte okej ut! Kul med en farsgubbe som ser ut som Hitler. Och snäll som en liten hundvalp. Går inte ihop.
Idag såg det riktigt mörkt ut, spöregn och jag var så sjukt trött! Trodde aldrig dagen skulle ta slut. Men det gjorde den och solen kom fram och lyser för fulla muggar. Så ett stenhårt pass på gymmet fick det bli efter jobbet.
Jag har verkligen kommit igång och det känns fantastiskt.
Kommer faktiskt få behöva lägga på lite mer på vissa saker, känns skönt. Bara resultatet börjar synas snart också. Det är liksom det som är meningen med det hela. Sedan är det förbannat roligt också! Man får ta ut sig till MAX. Fick dock gymma själv idag då Emma hade fullt upp med husliga saker. Men kommer träffa henne i helgen iallafall hoppas jag.
Har faktiskt inte många helg planer alls. Fira Emelie imorgon då hon fyller år och hela kalaset. Dock blir det ingen utgång för mig då min plånbok ekar mycket tomt efter Sälen resan. Men det var SÅÅ värt det! Saknar det.
Jaja nu ska jag sluta babbla och bara njuta av en fantastisk fredag och längta till 17 maj (norges nationaldag, mycket stor dag för mig faktiskt.)
Känner mig riktigt uppåt idag, snälla ge mig en bra helg. Tack.

Dagens musik; Guns N´ Roses - Sweet child o´mine



nån gång måste du förlora igen, men inte riktigt än...

torsdag 15 april.

Min säng har aldrig varit så skön som den här veckan alltså. Både när man gått och lagt sig och när man ska upp. Såå skönt, men får man ligga kvar hur länge man vill? NEJ. Blä. Men i helgen oj oj oj. Då ska jag sova tills jag vaknar. Eller något.
Kort dag på jobbet pga vissa saker. Och det kommer bli grymt! Haha. Jag är en smula nervös. Nej ni får inte veta ännu, nananana. Sinom tid får ni också veta vad som kommer att hända. Det är sjukt och inget som händer varje dag. Spännande.
Så nu är det hockey på tv, dif leder med 2-1 mot hv 71.
Kanske blir Forever young "festivalen" i sommar också. Vore riktigt skoj! Har iallafall några att åka med dit om jag nu vill göra det. Fast varför tacka nej? Äh kör bara. Troligen blir det Eskilstuna vi åker till då.
Vidare med hockey sedan är det jag som kastar mig i säng för jag är trött trött trött.
Alltså ingen träning ALLS idag. Jag behöver vila.

Dagens musik; The Fray - How to save a life



så du vill bo på easy street, aldrig riskera nåt, aldrig växa upp...

tiden går långsamt.

Den här dagen har varit sådär, liksom aldrig vilja ta slut. Plus att jag råkade riva hål i mina jeans leggings, känns ju super bra. Nej. Orkar liksom inte med sådant små tjaffs.
Vädret har varit fantastiskt! Så var ute i stort sett hela eftermiddagen och lattjade lite fotboll med kidsen. Hur skönt som helst. Och solen värmer faktiskt numera.
Imorgon är en mycket spännande dag för mig. Snacka om att göra något annorlunda i livet. Inte varje dag man får en sådan chans. Jag tog den kan man verkligen säga! Ni kommer få veta snart vad allt det här babblet handlar om, men vill inte säga något än. Allt är klappat och klart imorgon får jag veta mer detaljer. Fy fan va roligt det ska bli! Men jag är nervös också. Detta är en utmaning för mig onekligen.
Just fått anvisningar av pappilu hur man åker och så iallafall så det kommer gå bra. Men tror jag har koll på läget.
Jag behöver det här.

Dagens musik; Jibbs - Chain hang low



och jag tänker alltid på dig i april...

sol men inte hos mig.

Idag känner jag en saknad. Av vad eller vem vet jag inte, om det ens är så. Jag bara känner mig lite tom. Har varit en bra dag på jobbet! Fint väder att vara ute i så var ute hela eftermiddagen och njöt. Men det är ändå något som saknas.
Det är väldigt mycket som far runt i huvudet på mig just nu. Inte bara bra saker tyvärr men efter regn kommer solsken hoppas jag. Och jag hoppas även att vissa knutar knyts upp, det är nu!
Fick världens mega huvudvärk efter lunch idag, knappast så att den släppt. Men jag befann mig på träningen ikväll ändå. Kanske inte var mitt livs bästa genomförda träning men jag gjorde det iallafall. Bestämdes även att vi tränar endast tisdagar numera. Vilket faktiskt är riktigt skönt, har ju inte ett super sug efter handboll (igen) så en gång i veckan kanske hjälper till på traven lite.
Jag kommer ju försöka gymma järnet som jag och Emma börjat göra på riktigt. Hur bra träningar som helst! Och träningsvärken jag har i magen idag är bara sjuk. Men då ger det iallafall någonting.

Dagens musik; Whyte Seeds - It should be me, it should be you



och om det är nej så går jag...

hey, soul sister.

Haha ja mitt lilla uppdrag idag alltså. Ni får fortfarande inte veta vad det är eller så. Men det kan onekligen bli mer än nervöst. Om bara om. Vore rätt kul samt verkligen något kul och spännande. Men vi får se hur det blir.
Idag har alltså varit en sjukt bra dag! Solen strålar som aldrig förr, värmen kommer och jag mår bra. Vem kan ta ifrån en sådan känsla! Nästan så man har det där "kärlekspirret" i magen tackvare solen och våren som är på ingång. Men sådan tur har man inte att kärleken får ha sitt pirr. Icke.
Men ska iallafall snart träffa en som står mitt hjärta nära och gymma stenhårt! Som igår. Alltid lika bra och kul att träna med Emma faktiskt. Eller som hon sa om oss; Erik och Mackan, snygga och smärta. Haha så vi. Men beachen here we come! Eller något. Kanske beach 2025 om jag har tur. Blä. Nä jag ska ge mig fan på det där alltså.
Nu kör vi!
Och dagens låt är en ny favorit, har ni inte hört den är det läge att lyssna dirr!

Dagens musik; Train - Hey, soul sister



natten vi kysste all skit vi gått igenom här adjö...

bollnäs vilken resa.

Ja allt var ju som sagt mitt fel att resan blev av. Och jag tror ingen av oss ångrade det. Vi hade det hur roligt som helst! Vi startade våran resa kl 06.30 hemifrån med buss. Att åka kommunalt är inte något som vi är direkt vana vid, jo mammilu då. Det blev en väldigt lång dag för oss.
Men ganska kort vistelse i just ishallen där motorrevyn höll till. Det tog oss endast 1h 30min att gå igenom allt och vara med i alla tävlingar som finns så vi gav upp. Gick istället ut för mera äventyr, formel 1 simulator, små shopping, mat, genom centrum på 15 min och även se hur pappilu växte upp och vart han bodde. Det var riktigt intressant faktiskt. Och han visade vart han gjort alla bus, där han trillade igenom isen och hela den olyckan.
Ja vi såg hela bollnäs. Och givetvis hade vi pitstop på bolaget då vi inte tog med oss färdkost. Så vi hade mellanspel med jäger som kantades med cider och öl. Och vilket kanon väder vi fick sedan! Åh så skönt det var.
Men att resan hem var väldigt lång blev vi varse om. Och drickat tog sakta men säkert slut och ingen restaurangvagn fanns på något av tågen vi åkte på. Lite besvikna helt enkelt.
Men när vi kom hem så blev det tequila istället. Mycket bra! Med mer cider och öl till fotbollen som barca vann! Hur grym dag som helst.
Så hittade jag en bil som är mer rimlig att fixa än en corvette cab. En ruggigt pimpad volvo. Mums! Hoppas den kom bra till i tävlingen. Det var den värd.
Hela resan var värd allt. Vi hade så sjukt roligt. Nästan så att man har magrutor nu av allt skrattande.
Världens bästa äpplen.

Dagens musik; ZZ Top - Gimme all your lovin



och hur i hela världen skulle nån kunna sätta kedjor på en hurricane...

sjuk fredag.

Ja hela dagen har varit hel sjuk. Men rolig. Det har helt enkelt märkts att det varit fredag, både på jobbet och hemma. Fick även idag gå tidigt, trots en liten sovmorgon. Tackar för det! Inte direkt så att man klagar. Efter det gjorde jag inte många knop. Ska snart dra och hämta Snygg Ronnie och hans tjej Sophie (äntligen får man träffa henne liksom..) vi ska på bio. Farsan ska vi se, har hört delade meningar med den så har inte allt för höga förväntningar.
Och tidigt imorgonbitti drar jag till Bollnäs. Ska bli intressant. En ryggsäck ska packas med cider/öl och diverse sedan kan resan börja. Tror det kan bli roligt! Någon som har något roligt som händer på kvällen sen? Blir inget dricka idag då jag ska upp asa tidigt men något kan man ju göra.

Dagens musik; Kings of leon - Sex on fire



förälskelser är lätta att glömma, för en del är dom levebröd...

snart helg, snart så.

Har inte mycket ork till att blogga idag. Fick sluta tidigt idag vilket var väldigt skönt. Sedan for jag och Elin från jobbet till rosaholmen för att kika runt lite. Hittade lite Ed hardy grejer till köket som jag inte kunde låta bli att köpa. Såå snygga! Men lallade mest runt eftersom jag inte har många kronor över. Men det var det värt, mycket värt! Hoppas på flera sådana tripper.
Har också något att se fram emot på måndag, mer kan jag inte säga än. Haha. Tänk om det inträffar, det vore ju bara sjukt. Men ganska kul. Får se vad dom säger då.
Nåja jag tänker ganska mycket, alldeles för mycket just nu har jag förstått. Men egentligen tjänar det ingenting till, kommer inte fixa något med mina tankar. Hur mycket jag än vill. Trots att solen lyser starkare och starkare för varje dag, känns det mörkt och kallt.

Dagens musik; Coldplay - Lost



och det enda jag hör nuförtiden är en vind , som blåser genom staden...

kan inte bli mer trött.

Idag känns det att det är onsdag, eller typ måndag. Är tröttare idag än vad jag var igår. Hur fan kommer det sig? Jag förstår inte. Kom knappt upp ur sängen imorse heller, vet inte alls vad som tagit åt mig. Jag bara orkar inte. Inget gymmande blev det för mig idag heller då förkyldningen håller i sig. Det känns sådär då jag tror att jag verkligen behöver köra lite.
Men as skönt väder ute idag dock, varmt men ingen sol direkt tyvärr men håller tummarna för det imorgon istället. Annars idag vet jag inte, kanske träffa Emma. Hon skulle höra av sig efter sin intervju i stan iallafall.
Och jag har sådana där as sköna skavsår från pjäxorna jag lånade. Fick på hela smalbenen vattenfyllda blåsor och sår. Mycket skönt! Önskar jag jämt hade dom. Så det gör liksom ont bara man tar på sig strumpor. Haha. Lär väl aldrig bli av med dom antar jag. Några tips? Har smort in dom en del nu.
Nej nu ska jag göra ett nytt försök att se solsidan från i fredags, tv4as hemsida muppar med mig.
Men jag ler fortfarande åt det, kan det bara inte bara bli så. Eller lägg ner helt.

Dagens musik; Takida - Reason to cry



så jag hör att du förklarat krig mot kärleken...

pain tisdag.

Lever fortfarande på sälen resan. Kommer göra det ett bra tag i guess. "Carlsberg, problaby the worst hangover in the world". Snacka om mottot för resan. Den var värt allt, precis allt den där resan. Det var så mycket kul som hände hela tiden att jag fortfarande kan gå och komma på roliga saker av allt det där. Så jävla sjukt! Kan ju bero på gänget som åkte också, alla lika störda på sitt sätt.
Men idag var det bra tungt att få upp huvudet från kudden och tagga för jobbet. UÄCK! Trodde jag var död. Vilket jag säkert också var. Sov ju sämre än om jag hade sovit ihopkurad i en jävla låda. Kunde verkligen inte sova alltså! Men somna gick snabbare än jag hade lagt huvudet på kudden dock. Men resten sket sig.
Men dagen gick fort ändå som tur är.
Idag är det handbollsträning efter vårat fantastiskt långa uppehåll (not). Fast jag ska inte träna, har ont i halsen. Men nu håller jag bara tummarna för att veckan går fort. Pallar inte. Hade behövt lite mer ledigt tror jag.
Ska iallafall till Bollnäs med pappilu och mammilu på lördag. Ska bli spännande att se hur pappilu växte upp bland annat. Sedan ska vi iväg på en biluställning, det är därför vi åker.

Dagens musik; Sidney Samson - Riverside



dom dansar högt över varje lag, och där vill jag också va...

salem till sälen.

Vilken resa! Oj oj oj. Kan inte ens berätta hälften faktiskt då hade jag fått skriva en bok tror jag. Resan höll ju inte ens på att bli av så det började sådär. Men efter mycket om och men så lyckades vi boka in oss, tydligen, på Sälens Högfjällshotell. Jag trodde minsann att jag skulle börja grina när jag fick veta det! Shit vilka minnen. Så slängde iväg ett sms till Camilla när nyheten nått mig. Så sjukt.
Jag körde hela vägen upp medans Emma och Alexandra körde på öl i bilen. Så det var bara att tagga för första kvällen på HC. Vilket inte var så svårt. Timo räisänen spelade på HC den kvällen. Första kvällen var kanon lyckad!
Upp med tuppen, jag var först upp sedan kom en mycket taggad för backen, David. Iklädd kallingar och skidglasögon för att väcka resten med en skönsång, svennebanan. Alla mycket glada såklart.
Iväg till backarna i Tandådalen, mötte Stina och Ekman. Så himla roligt att träffa dom igen! Hela helgen har bara varit lycka.
Åkningen gick väl sådär för min del då jag inte kan medans dom andra är typ experter. Haha. Så många skratt kan man säga. Grillade korv i norra europas sämsta korvbröd och bara njöt sedan av en GRYM afterski! Och så åt vi den absolut starkaste korvstroganoff ever! Micke visste nog inte riktigt vad han gjorde, så det blev bara pasta typ. Givetvis HC på kvällen då Timbuktu spelade.
Upp med tuppen, David körde sitt race som morgonen innan. Nu märkte man av allas slitage från tidigare bravader. Men till backen tog vi oss iallafall. Men tog halvdag och jag åkte inget. Lunchade och hade det trevligt med Stina istället. Afterski såklart som var nästan ÄNNU bättre! Avslutningsvis HC.
Stannade kvar lite grann i Tandådalen för att avnjuta bra väder innan vi började färden hem.

Sammanfattningsvis; Borttappad bräda i taxin, sedan åter igen. Bortglömd ryggsäck i taxin, ej tillbaka.
Svennebanan väckningar. Tok stark mat, även lånad pasta från Kalas med ölpaus. "I did my best to notice", "Party in the stomach" morgon. Afterskier, HC, Snö snö snö, snödrivor, blöta kläder. Alla barnen historior.
Jag kan göra listan lång, mycket lång. Men nu är inlägget redan sveriges längsta så jag skiter i det.
Tack alla som var med, David, Micke, Stoffe, Dellan, Emma <3 Kunde inte blivit bättre.

Dagens musik; The killers - Human



jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...