segt som få.

Aa idag är det inte att leka med hur trött jag är. Shit när jag satte mig i bilen påväg från jobbet sa det bara stopp. Allt kom på en och samma gång verkligen. Har haft huvudvärk i två dagar nu, och nu får det faktiskt vara bra. Inte konstigt att jag är trött? Och till råga på allt är det sen träning idag. Blä.
Men jag kanske blir piggare av att få jaga en boll tills jag är så trött att man ligger på golvet och tror att man är död och ser ljuset i tunneln, när det egentligen är lysrören i taket..? Kanske. Men kan också ge motsatt effekt.
Jag hoppas på det förstnämnda dock.
Beställt från HM idag när jag kom hem, ringde istället för att ta på nätet eftersom att det inte fanns i skärholmen heller. Man blir lack ibland. Lite gladare blev man av Jimmy*2 som jag skjutsade hem i och för sig.
Dom är som dom är helt enkelt.
Men nu är det träning och sedan dö i sängen, och förhoppningsvis sova sova sova. Behöver det kan man säga. Orkar inte bli sjuk nu.

Så mycket som är så snart så snart. Fast man längtar oftast så mycket och på ett nafs så är allt över. Men va roligt det är =) Man ska se till att ha något att se fram emot jämt. Då blir man gladare som människa. Unna sig saker medans man kan. Du lever bara en gång.

jag bryr mig om att du kallar på mig, även om jag inte kommer tillbaks till dig...

på jobbet.

Sitter nu på jobbet och ska kolla om det kommit in några mer till lunchen. As skön morgon verkligen med nästan inget folk lång egen frukost och så får jag hjälp heela dagen av en inhyrd tjej. Hur bra som helst. Och så kommer inte Annica in förens efter lunch. Vilken fantastisk dag. Im the boss today haha.
Nackdel att börja morgonen med att få skrapa rutorna dock. Jag är nog ingen vidare vinter människa tror jag. Ge mig värme och sol tack.
Den här dagen är början på mycket nytt. Det känns bra so far.

17 dagar kvar.

äntligen påväg...

18 dagar kvar.

Det närmar sig verkligen. Tänk att vi åker tillbaka! Så sjuuukt nice =) Komma bort från skit Sverige också. Fick syn på bilder på Nathalies bilddagbok och våra Magaluf bilder, det är kärlek om något. Vilken resa, bästaste! <3 Inget man släpper i första taget. Om alls.
Har haft en tung känsla i magen idag. Tills jag kom hem och blev uppmuntrad av bilderna och god thai mat. Samt att mina vanor nu kommer ändras drastiskt. Jag är as peppad. Nu kör jag.
Tjena morsning va bra det gick att beställa på HM.com. Inte massor. Alltid samma visa. Jag har ju aldrig den där förbannade personliga koden och då blir det inga grejer. Blä. Så jag får helt enkelt ta en tripp till HM igen. I Tumba fanns dock inte det jag sökte så får väl åka till Solna eller något.
Frågade vid middagen idag vad det var för dag. Är man totalt pantad eller? Haha. Snacka om att ha tankarna någon annanstans. Vem kunde undgå att det är måndag? Tydligen gick det as bra.





Efter grabbarnas tripp runt stan i lördags. Fick man mmsade till sig. Haha. Dom är störda. Ronnie är modell för dom båda välfotade bilderna.

Mycket som det drar ihop sig för nu. Kan vara orsaken till känslan i magen. Bara jag kan sova inatt så är jag nöjd. Att tankar tar upp så mycket tid, plats och rum är helt stört. Ibland behövligt men ibland onödigt mycket. Fram, tillbaka, upp och ner. Inte blir man mer klok heller.

Dagens låt: Journey - Dont stop believing

18 dagar kvar.

och det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden...

det var den helgen det.

Fredagen är redan berättad. Och lördagen innebar att heja fram grabbarna till en seger och sedan vela hela eftermiddagen om man skulle med ut eller inte. Inte ett jätte svårt val egentligen. Jag följde med ut och Hirschen blev det. Precis som resten av Tumba planerat. En ganska seg kväll men rolig. Har lite svårt för Hirschen, men det blir inte roligare än vad man gör på sig (?) eller hur.
Ronnie, Johan och Jimmy ville inte vara kvar och gick men eftersom jag hade några kompisar där inne stannade jag. Dom fick för sig att GÅ hem från centralen. Dom hann till Årstaberg innan dom ångrade sig och tog sig hem med taxi. Bra val.
Själv blev det en väldigt rolig hemresa med nattbuss. Utan att på något sätt vara ironisk. Den var riktigt underhållande. På många sätt. Haha.
Statoil och sedan hem, var väl hemma vid halv 4-4 eller något sådant.
Idag var det riktigt bra väder så jag och Sebastian bestämde oss för en fika på fina Söder. Riktigt trevligt, tackar för sällskapet =)
Ikväll har jag bara kollat på Morgan Pålsson hos Jimmy och ätit godis. En typisk söndag och hur skön som helst.
Imorgon är det ju då måndag igen och jag tänker försöka hålla humöret uppe. Kanske inte det allra lättaste, men jag tänker absolut göra ett försök. Träning hoppas jag på också. Ekorrhjulet är igång.

Har i och för sig myycket inom snarframtid att se fram emot. Håkan Hellström biljetterna är nu också bokade! 28e oktober är det jag som står där igen. Min man, jag överger dig aldrig <3

 
Den sanna kärleken finns i Håkan H.


19 dagar kvar.

för ditt hjärta i din älskades händer...

ja jo tjena.

"Jag ska inte kliva ur min säng på hela helgen, bara chilla och glo på film" Eller hur. Jag visste ju att mina planer skulle ändras till något festligare än så. Jag borde kunna mig själv vid det här laget men ICKE. Jag lär mig aldrig. Men det blir nog roligt, alla ska ju verkligen ut idag så man lär ju träffa en hel del ute. Vem kan missa en sådan tillställning? Not me.
Så igår blev det hemma hos Tim med Danne, Johan, Söder, Jimmy, Viktor och Nattis. Det var trevligt och så kom Eddie gubben förbi också. Hur kul som helst att träffa honom verkligen! Men kvällen igår var väldigt städad liksom.
Och idag åkte jag med för att glutta grabbarnas första handbollsmatch sedan den svartvita tiden. Dom vann med 9 bollar, en mycket underhållande match. Och duktiga var dom.
Så ikväll blir det nog utgång på Söder som det ser ut. Ett jävla gäng blir det. Man är sådär taggad eftersom jag bestämde mig för typ 30 min sen för att följa med.
Håkans biljetter bokas imorgon! =) YEEY! Någon som ska med och se honom på Cirkus den 28e oktober?

Mamma pratade just med pappa. Han har slagit i skallen stenhårt!! Han har rakat av sig mustaschen!!! HAHA. Jag har då aldrig sett min far utan det och det är helt sjukt. Vi är i stor chock här hemma.. Pappa, vi älskar dig. Haha.

Jag är glad, eller spänd kanske. Trodde det aldrig. Men det kommer nog bli väldigt kul. Så vad säger man. Jag har ingen aning, tar det som det kommer. Magkänslan ska man lita på och det gör jag.

20 dagar kvar.

jag visste att du skulle komma tillbaks...

snart fredag, håll ut.

Jag är slut i kropp och själ. Vill bara slappa och fundera över mina synder. Nåja, ska väl ta och komma på några först. Idag var en bra dag på jobbet. Jobbade själv och inte alls mycket folk, kom ändå inte iväg tidigare dock. Men mer pengar till mig. Och vem tackar nej till det? Not me.
I helgen skulle jag behöva en lugn heeling helg. Men om jag känner mig rätt så kommer det inte vara fallet. I och för sig är inte jag som alla andra dödliga och får lön idag utan inte förens om en månad. På gott och ont vill säga.
Imorgon efter jobbet blir det iväg till Adidas lagret med Jimmy iallafall. Så mycket är spikat. Skönt med dörrarna öppna.
Fick två trevliga samtal idag från några som står mig otroligt nära, min underbara pappilu och Robin. Pappa var för tillfället i Santorini och har dykt typ. Och Robin ska inte vara mindre glamorös han och har äntligen framkallat sina studentbilder han tog med engångskameran. Haha.
Den grabben alltså. Han får tacka mig senare att jag fick honom att lämna in dom.

Har världens plan nu också, mamma som pushar på mig. Och det känns hur bra som helst! Nu jävlar. Lättare nu när hon vet läget och jag verkligen har bett om hjälp. Så nu kanske det är på gång =)
Nu precis ätit spaghetti och köttfärssås för att ladda inför träningen som börjar om en timme. Taggad? Jovars, men kunde varit bättre.

22 dagar kvar.

jag saknar inte mycket men jag saknar illussionen...

orutin.

Vart håller du hus? Jag har inte pratat med Robin på typ 2 dagar. Det känns jätte ruttet. Och verkligen inte våran grej. Im not happy.
Dock har mina dagar gått iallafall. Men att undgå rutiner känns inge vidare. Robin, hör av dig så jag vet att du lever. Blir ju nojig när du inte svarar.
Vännen, you know me =)

Hur går det nu då. Jag vet inte. Men varför vänder det inte bara. Mer inställning, mer vilja och mer styrka så då jävlar ska det gå vägen.

och det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden...

back in the days.

Dagen på jobbet var som vanligt, tiden gick fort. Skönt. Jag ville inget annat än hem och ut och gå i det fantastiska höstvädret. För gym var uteslutet idag pga derbymatchen på Råsunda, aldrig att jag sitter i dessa köer igen. Så jag smet så fort som möjligt. 25 min senare var man och handlade nere i Tumba. Hur nice som helst.
När jag kom hem tog jag mig en promenad som planerat. 40 min fick jag ihop och bytte min "Uttran-runda" jag brukar gå mot en "back-in-the-days-broängen-kassmyra runda" istället. Alla minnen verkligen bara ploppade upp som svamparna i skogen vid den här tiden. Jag behövde verkligen muntras upp och det där var helt klart bästa sättet.
Började med att gå förbi broängsskolan, det är drygt 4 år sedan man gick där nu.. Helt galet. Men vilka tider. Sjukt roligt! Gick vidare och gick alla dessa vägar man gått och cyklat säkert en miljard gånger under alla sommarlov hit och dit. Jag önskade jag tog kameran med mig för det var riktigt mysigt att gå där nu.
Och förbi Kassmyra.. Oj oj oj. Då var man bara en tvärhand hög. Inte för att jag är så mycket längre nu men ändå.
Man börjar bli gammal när man tänker "men var det inte större än så här?" När man var liten var ju allt gigantiskt. Vägen jag alltid gick, framför allt stigen. Jag var tvungen att gå den såklart. Den var ju pytteliten. Haha.
Men jag blev på mycket bättre humör efter min promenad och det kändes hur bra som helst.
Hösten är ganska bra ändå.
Så efter att ha grubblat på tok för mycket över middag blir det till att köpa hem. Inte lätt när man ska tänka åt 3.

Dagens låt: Everlast- I´ve seen better days

23 dagar kvar.

jag är inte skyldig nån nåt längre...

hård jävla dag.

Börjar ju inte as bra med att försova mig 30 min. Men eftersom att jag är så snabb så hann jag till jobbet iallafall. Går ju upp ca 50 min innan jag måste åka. Tack vare detta hamnade jag ur balans i min morgonrutin. Men fort gick det.
Slet som ett djur på jobbet. Dock slapp jag vara med under heela lunchen. Haha. Det var iof ganska skönt fast det inte blev mer än ca 30 personer.
Eftersom att allt är sprillans nytt så har vi heller inte så mycket små saker som behövs. Vissa typer av vispar, bunkar, silar jaa you name it. Och allt sådant var beställt och kom idag. Det fick jag packa upp och diska. Gick ju ganska fort men det var inte super kul direkt. Men roligare än att bära tungt och flytta om i förrådet som jag också fick göra. Puh. Jobbig dag men den gick fort.
Egentligen tänkte jag när jag kom hem att bara lägga mig och vila lite men ångrade mig lite. Insåg att jag måste tvätta skjortan jag jobbar i samt mina byxor så det blev att sätta igång tvättmaskinen. Och när man ändå är igång med tvätt så tvättade jag och städade bilen, för fan va det behövdes!
Lär ju bli minusgrader och usch-väder så bäst att passa på för sedan är det försent. Och när det nu idag också var fint väder.



Tänkte ta en promenad men har ju ändå träning ikväll så det får vänta. =) Så jag har varit riktigt duktig idag känner jag! Skönt att slippa städa rummet också.
Men nu ska jag ordna middag sedan blir det att lägga sig och vila, alltså läsa och titta på tv. Haha.
Skit dag i övrigt.

Dagens låt: Coldplay - Viva la vida

24 dagar kvar.

det var nästan alltid svart i tankarna på långedragspaviljongen...

svaren på frågorna.

Kan väl inleda detta inlägg med att jag har fått svar på mitt grattis sms jag skickade till pappa. Blev väldigt förvånad över det snabba svaret men också väldigt glad. Han satt i rhodos och väntade på att "teamet" skulle komma tillbaka. Antar att dom var ut och dök eller något sådant. Hoppas han fick en bra födelsedag iallafall <3

Har ju totalt glömt att berätta hur det gick i matchen igår. Haha. Vi som tok krossade Handen! 33-5 till oss. Vi behövde det som fan, efter en del motgångar nu på försäsongen. Och turen kanske vänder även för mig, gjorde ett kontringsmål (vilket kändes sjuk skönt att göra det) och sedan blev jag instoppad dom 3 sista minutrarna som mitt 9a. Haha JAG!? Det var 6 år sedan jag lirade där sist. Och då menar jag spelade, inte bara någon gång hit och dit. Så man kan väl säga att jag tappat greppet. Men ett skott i steget och det resulterade i mål. Nåja, med lite tur och jag tror att jag viftade lite extra med handen efter den så bollen kunde trilla in. Mål blev det och dom lösa räknas också.
Så 2 mål och jag är väl nöjd med min insats framåt och bakåt. Men jag kan bli så mycket bättre. Jag har ju sovit, ätit och levt handboll så jag borde kunna hitta tillbaka lite grann.
Om två veckor är det match igen. Taggad. Javisst nu kör vi.

Jag som är väldigt intresserad av träning och kost överlag hittade en intressant artikel på
aftonbladet.se som jag fastnade för. Det stog om att powerwalk är den mest effektiva träning man kan unna sig. Självklart så ska man ju gärna göra någon extra övning hit och dit för att det ska funka. Men blev glad över att läsa det. Och glad att jag kommit igång med mina promenader igen. Var ju så duktig i somras. Im back in the game. Motiverad som aldrig förr.
Så är det en befrielse att vara ute med Ipoden och rensa tankarna. Kan säga att det behövdes meer än mest just nu.

inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls...

Grattis pappa! <3

Mitt svensson liv har tagit fart tror jag. Dagar som denna lär väl ungefär alla mina dagar se ut mer eller mindre. Jobb, träning, handla mat, fixa middag och chilla. Därför ska man försöka att variera vardagen med olika saker. Idag var det i och för sig inte meningen att träningen skulle utföras hemma men så får det bli. Inte fan tänker jag stå och svettas inför några byggjobbare. Hahaha.
Eftersom att det mycket som det fortfarande byggs på och kompletteras var dom idag delvis i gymmet. Då tänker jag då inte vara där iallafall.
Så idag tänker jag ta en promenad samt prova vårat Wii Fit jag och min bror införskaffade för bra länge sedan nu. Har inte hunnit pga tidsbrist eller så har han inte varit hemma och kunnat visa mig. Jag är inte speciellt teknisk så jag tänker inte våga mig på det där. Iallafall inte utan hjälp. Så länge man får igång allt är det nog inte så svårt. Men så ska man komma dit också.



Imorse trodde jag inte det var sant när klockan ringde. Kändes som att jag precis somnat. Vilket jag säkert gjort också. Det var ju liksom inte första gången. Drömde massa konstigt inatt, så det var ingen höjdare. Och gjorde inte saken lättare att sova heller. Kan man någonsin sova en hel natt kanske? Vore ju helt underbart att få uppleva den känslan. Haha.

Idag fyller min fantastiska pappilu år!!! Stoooort meeega grattis till dig!! <3 Hoppas han fått mitt sms och läser det idag =) Det känns konstigt att han är borta på sin födelsedag och mammas födelsedag och min. Och julafton och nyårsafton. Hm. Det är bara att glädjas med honom om 5 månader är han hemma igen! Sen kommer det säkert vara konstigt att vänja sig vid att ha honom hemma när man väl vant sig att bara vara 3 i familjen.
Kändes så jobbigt när mamma sa igår att hon ville åka och spela bowling snart med familjen. Och jag påpekade det att det blir svårt eftersom att pappa inte är hemma. Men så sa hon ju faktiskt "jaa just nu är vi bara 3 i familjen". Vilket är sant.



Mår han bra mår jag bra. Pappilu till höger.

Dagens låt: Everlast - White trash beautiful

25 dagar kvar.

är att du då ser det hur smutsigt livet blivit...

seriepremiär och premiär i serien.

Ikväll ska vi möta Handen i Torvallasporthall. Det är våran seriepremiär och jag har ingen aning om hur det kommer gå för varken mig eller laget, men all in är det som gäller. Sist jag spelade där var också i div. 4 och vi hade inte våran ordinarie tränare utan Royne hade fått bli våran stand-in med pappa som hjälp. Matchen var katastrof. Royne fick rött kort och vi lirade för det mesta med endast 3 spelare på plan exkl. målvakt. Dock var det motståndarna som hade behövt bestraffningen inte vi. Men men. Idag ny match, nytt lag och nya möjligheter.
Ikväll är det premiär för mig i serien med BK Salem. Nu börjar det.
Det var flera år sedan jag spelade i div 4 och då var det med Tumba F-88. Vi valde att ta div 4 istället för att spela Junior elit. Bra val av oss och vi gick rakt igenom serien.
Hur det går nu är bara en fråga om inställning.
Ger man allt och sitt bästa kan man inte göra mer. Vi hoppas att det ger oss en seger ikväll och en bra start på säsongen.
Jag har positiv inställning till det hela och ser fram emot att få spela med BK Salem och hjälpa oss att ta upp laget i div 3.




det finns inte mycket mer att säga nu...

överraskningsfest och hydet.

Då kommer lite bilder också då. Enjoy!

                                                           

Självklart finns bilder på pixbox.se/aangelique också, dock hade jag inte tillräckligt med utrymme så det blev bara lite bilder. Laddar upp mer där sen.
Så en del bilder blev det, som vanligt.

den gångna helgen.

Den må ha varit lite hektisk på många sätt men den har varit väldigt kul. Robin, du misstänkte att något var på gång men inte en sådan tillställning. =)
I fredags var det överraskningsfest för Robin som fyllde 20! Ett stort stort grattis vännen! Det hade planerats, smutslats och fixats. Men äntligen var Robins fredag kommen.
Tim fick den stora uppgiften att uppehålla Robin fram tills kl 18 då alla var på plats i lokalen som Robins mamma Marie hyrt och fixat i ordning med Tims mamma Helene. Och vilket jobb dom gjort.
Själv trodde jag inte att jag och Jimmy skulle hinna fram i tid. Det var sagt att vi skulle vara där kl 17.30 och då trodde jag även att Robin skulle komma dit då. Men som tur var så va det inte så. Dom skulle komma senare. Puh. Efter att ha åkt fel, tappat systemet påsen och några cider gick sönder och en jävla stress kom vi fram.
Fick lite bål och sedan var det bara att vänta och mingla lite. När vi fått höra att dom var påväg var det bara att gå in i lokalen och vänta.
In kliver Robin med mjukiskläder och hela kittet eftersom han "bara skulle hämta pengar av Marie och sedan byta om och åka och äta med Tim" nåja. Inte riktigt. Så han fick sig nog en bra chock när alla började sjunga ja må han leva i lokalen. Sedan var festen igång kan man säga. Mat, dricka, en massa helium och en taxifärd för att ta Jakan rundan.
Händelserikt och jag hoppas att Robin är nöjd med sin födelsedag.
Men lördag morgon skämtade man inte så mycket när man skulle upp vid 10 för att dra sig hemåt och börja om..
Tog Jimmy i armen och satte oss i bilen. Jimmy såg bra sliten ut så jag ställde upp och körde hem. Haha.



Väl hemma ser jag även att mamma är hyffsat otaggad inför att börja dricka vid 13 snåret.
Fick i mig lite frukost, duschade och sedan gjorde mig i ordning och vi tog taxi till Bovallen och Hydet. Första cidern var jobbig sedan gick det av bara farten. Allt var ju gratis.
Vid kl 14 kom en buss och hämtade oss nästan 50 personerna som jobbat på Hydet. Ingen visste vart vi skulle så det var spännande. Bowling i årsta blev det. Super kul och söt mamma som aldrig lirat vann över mig.
Ja jag är sämst på bowling men det är roligt!
Sedan for vi tillbaka och det blev mat och mera dricka. Vid 21 drog Jimmy hem i brist på ork och vid kl 23 tog jag med mig mamma hem som var hyffsat överförfriskad.



Så man kan säga att jag är nöjd med helgen som varit. Men jag ska ta det lugnt heela dagen och ladda inför matchen ikväll.
Onödigt långt inlägg. Bilder kommer.

27 dagar kvar.

en liten pojke i förstora skor säger, jag ska nog lyckas...

fredag och helg.

Ja, fredag i allra högsta grad räknas som helg. Fick sluta tidigt idag också, skönt. Men stressen förföljer mig. Mitt egna fel kan inte skylla på någon annan i det här fallet, tyvärr. Nästa helg tänker jag lugna ner mig ett par hekto och kanske hinna se en film iallafall. Gärna med godis och annat gott. Sova vore inte heller helt fel. Om man kan vill säga.
Försöka duger.
Coldplay lirade igår och i onsdags också. Gissa om jag ville vara där. Är ju självklart helt kär i nya skivan. Det är den som spelas i min bil gärna blandat med The Kooks och Hoffmaestro.
Man har sina perioder.
Nej jag har självklart inte glömt min man Håkan. Alltid närmast hjärtat. Så har han gått och blivit tvåbarns pappa, en pojke till blev det 2 sept. Det var som tusan. Men i oktober är det jag som kollar in honom på Cirkus i Stockholm. <3
Inatt drömde jag världens konstigaste och jobbigaste dröm, det var så himla verkligt och jag hade en klump i magen. Hoppas inte att det är så, fast ändå vore det nog bäst.
Nu är det dags för en dusch iallafall. Lär nog inte blogga förens imorgon, eller njaa söndag tror jag.

28 dagar kvar.

vi kanske ses det finns en chans på en spårvagn nånstans...

andra andningen.

Här trodde man att jag skulle vara utmattad till max och bara gå som en zombie idag efter gårdagen. Icke. Jag har nog kommit in i andra andningen. Insåg det redan igår när jag åkte från jobbet ca 22.30 (som jag misstänkte). Var inte alls trött. Hur sjukt är inte det? Jobbade 13,5 h igår ungefär och jag var inte trött? Hallåå..? Så jag tror att jag klev över tröskeln och i andra andningen igår kväll. Kan inte säga att jag inte hade ont i kroppen efter igår iallafall, timmarna kändes.
Men det är det värt. Hej feta oktober lön.



Dukning för kvällen.



Dålig bild på thai buffén som serverades. Kollegan Fredrik fastnade lite också.

Och eftersom att jag inte har någon hightech mobil med bra kamera så får det duga. Det blev fint och alla var nöjda (vissa lite överförfriskade) så det blev en bra kväll.
Idag var jag inte speciellt trött men det kommer säkert ikväll efter träningen. Blä. Tur att det är tidig träning idag, annars hade jag väl smält av. Men sover ju lika piss fortfarande så vad spelar det för roll? Haha. Bara huvudet som inte är med alla gånger.
Imorgon fyller min absoluta favorit Robin 20 bastar.
Haha. Jag stog och lyssnade på radion i köket på jobbet idag och så efter en låt så säger radiopratarn "jaa det här var då en 20 år gammal låt från 1988" Och när hon kläckt ur sig "en 20 år gammal låt" så hajade jag till, inte för att det var just 20 utan snarare, "men shiit vilken gammal låt!" Men när hon sa "från 1988" Jahapp. Kul att jag tyckte jag var äldre än äldst. Haha. Skrattade lite åt mig själv. Okej jag har åldersnoja och allt sådant där men det där tog priset. Haha.
Har just pratat med pappa också. Det är så sjukt att han inte kan vara med på allt som händer här hemma. Jag har alltid haft med mina päron på allt inom handbollen, på gott och ont. Men dom är mitt stöd. Och nu kommer mamma sitta ensam. Min seriepremiär ska ju även pappa sitta där och heja oavsett om vi torskar med 20 bollar. Så har det alltid varit. Peppen behövs när man är van vid att ha den, typ i 15 år..
Nu ska jag plocka upp Palmborg sedan träning och efter kolla lite på herrarnas träning. Måste ju se hur det går för Jimmy. Intressant =)

Dagens låt: Björn Rosenström - En gång är ingen gång.

29 dagar kvar.

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig...

laddad och klar.

Inför morgon dagen. Eller inte. Vill inte vakna alls imorgon. MEN jag får sovmorgon 2 timmar. Lycka. Fast jag lär jobba betydligt längre. Måtte gudarna vara med mig att jag slipper sluta så sent som 22.30.. Nåja, jag kanske målar fan på väggen nu såhär innan, kanske inte alls blir så jobbigt. Ny dag med nya möjligheter.
Jag har iallafall städat och bäddat rent i sängen så jag får sova gott inatt(?). Ska sova nu efter en träning med många trötta hjärnor. Haha. Men jag har givit mig den på att jag ska bli bättre. Sakta men säkert sitter även kantskotten på Palmborg som har varit en av mina svårigheter sedan barnsben. Jag har snart överlistat henne. Haha.
Både synd och bra att det inte är henne man möter i en blodig kamp om vinsten. Seriepremiär söndag. Taggad.
Men först, klara sig igenom onsdag innan söndag ens hägrar.
Kanske Kim och Nolan från Götet kommer upp till den rätta sidan av Sverige. Ska göra mig i sådana fall ett gott försök på lördag att träffa dom på kvällskvisten! Man kan aldrig få för mycket.

men varför är vi inte fler och det är bara du som ler...

skrivkramp och tunga ögonlock.

Det var gårdagskvällen om inte annat. Skrev faktiskt mitt brev till pappa. Det var inte lätt att försöka fatta sig kort. Ett a4 blev det. Pappa är inte en hejare på att läsa, inte hans starka sida. Och något skriftligt svar kan man inte vänta sig. Haha. Vykorten vi fått från honom har väl varit på ca 3 meningar, om vi har haft tur. Plus att han har så kass handstil att det tar en stund innan man ser vad det faktiskt står. Han är bra min pappa han. Haha.
Dock tunga ögonlock har jag haft hela dagen idag. Suck. Inte pigg nånstans. Så tänkte lägga mig och kolla någon film och gärna somna lite. Har så pass sen träning idag att det vore bra om jag slumrade lite. Kommer väl som vanligt inte kunna sova inatt iallafall så det ger varken till eller från.
Trodde min "jag-kan-inte-sova-på-nätterna"-trend lagt sig, tji fick jag. Men vaknade bara några ggr inatt. Men ändå. Väldigt jobbigt för en som vill orka jobba och träna.
Morgon dagen på jobbet kommer vara pain pain pain. Har jag otur jobbar jag 9-22.30 ca. Visst, atja pengar. Men även, jag-kommer-vara-trött-som-ett-jävla-as-mucka-inte-med-mig. Meen jag håller tummarna för en lite kortare dag.
Den kommer vara jobbig som den är.
Städa och vila, eller tvärtom. Har inte bestämt mig ännu. Ligger lite på kant med mor min så får se vad jag bestämmer.

31 dagar kvar.

skyll dig själv ingenting händer här...

en kul grej.

Fick syn på en sådan här när jag läste Marias blogg. Lite kul faktiskt! Så jag kunde inte låta bli att testa. Är annars inte så mycket för sådana här påhitt.

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4. Gör likadant på varje fråga

Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Polisen meddelar att man har gripit några av Usama Bin Ladens släktingar. 

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vill bara varna dig för att handla på Coop skövde. 

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Du måste ju hata mig! 

Vilket sms blev du mest berörd av?
Lägg två nötter på marken och du har jordnötter. 

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Glömde bara säga, ska bli skönt att få hem dig! 

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Missionären Josef hade i flera år bott i en afrikansk stam. 

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Vadå du kommer ju tillbaka om 2 veckor.

Vad vill du höra mest av allt?
Du har inte smsat mig på flera timmar.

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Men den står kvar.

Din romantiska replik?
Hej gumman!

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Hehe precis jag bara skojade med dig ju.

Nåja det gick ju bra? Haha jag har hyffsat mycket skämt sms i min mobil därav vissa extremt konstiga svar. Men lite kul var det allt.

tankarna flyger iväg.

Ett virrvarr av tankar, som vanligt när det gäller mig tror jag. Mycket tankar är väl på seriösa ting men dom flesta är nog mest lite flummiga och förvirrande. Inte ens jag förstår mina tankar ibland så hur ska någon annan göra det?
Jag har precis kollat bilder som pappa skickat på skiva. Riktigt kul att se! Och framför allt att få se honom.. Saknar honom ännu mer nu. Ibland tänker jag bara på pappa och ibland tänker jag inte alls på honom. Föredrar att slippa tänka på honom faktiskt, drar bara ner mig. Men han ser ut att ha det helt fantastiskt! =) Är så glad för hans skull!
Det är han framför allt som sporrar mig att åka och jobba utomlands. Kan han, kan jag.
Så fyller pappa år om en vecka också, så jag måste författa mig ett brev till honom. Tänkte göra det ikväll. Och faktiskt berömma honom för att han har tagit så mycket kort! DET är inte likt honom haha. Oftast glömmer han att man faktiskt kan ta kort på saker och ting. Han är bra söt min pappa =)
Saknar honom hela hela hela tiden <3



Världens bästa pappa i Athen =)



Han är sig olik i denna uniform, men märkväl dom två strecken på hans axlar medans dom andra två bara har ett! Lite finare och lite bättre pappa.

 

Det är ingen dålig skuta han seglar med farsgubben.

Självklart är alla dessa bilder tagna med pappas kamera och av honom (jaa förutom dom han själv är med på, ganska logiskt.)
Känns så sjukt att det är 5 månader kvar innan man får träffa honom igen. Men det går fort bara man underhåller sig. Jag har ju en del att se fram emot, vilket jag också gör hur mycket som helst. Och sysselsätta mig verkar inte bli ett problem heller.
Tankarna flyger runt runt, vet inte ens vad jag tänker egentligen. Go with the flow.
Pappa, saknar dig otrooooligt mycket. Nu ska jag skriva ett brev till dig som man gjorde förr i tiden. Hoppas jag minns hur man skriver. Haha.
<3

möt mig där båtarna rullar ut, senare idag...

denna måndag över.

Eller över och över. Man kan väl säga att lite mer än halva dagen gått. Men när man kommer hem från jobbet så känns det som att dagen är over and out. Man siktar helt enkelt på tisdag. Eller iallafall dagen efter.
Diskuterade faktiskt det igår med Sebastian att man är rätt slut efter en dag på jobbet och att mycket tid går till spillo som man kunde nyttja på massa bra sätt. Men det gör man inte.
Jag har då börjat mitt nya liv idag. Försöka duger. Idag var jag taggad till det iallafall. Och verkligen när Robin påstår att jag inte orkar gymma efter jobbet utan väljer att åka hem istället. HA! Där fick du. Jaa han var nöjd att "han är bra för mig". Vilket jag inte alla gånger håller med om. Idag, ja. Imorgon vem vet? Haha. Nä nu är jag elak. Han är min bästa vän, say no more.
Så idag har jag ätit bra, druckit mycket vatten istället för annat skit. Frukt and stuff istället för kanske en frestande chokladbit som ligger vid kaffemaskinen. Jag känner att jag har tagit steget i rätt riktning. Haha. Usch va illa det låter. Men ack så sant.
Gymmade efter jobbet, inte länge och jag pumpade inte som är första tanken som dyker upp när man nämner gym. Jag ska inte bli biff, jag ska komma i trim. Det är en jävla skillnad faktiskt. Fast en och annan muskel skadar inte.
Trivs för övrigt väldigt bra på jobbet, ingen huvudvärk när man kommer hem, chill uppgifter och bara as skönt. Ska väl inte säga för mycket. Efter onsdag kanske jag hatar stället. Har jag otur jobbar jag från 9- ca 22.30.. Då är jag inte att leka med efter den dagen. Usch fy och blä. Trött som aset själv då antagligen. Så håller väl lite tummarna att dagen blir liiite kortare än så.
Men imorgon börjar jag 7 och är ensam förmodligen mesta dels av dagen. Rätt skönt. Redan en del ansvar. Tackar inte nej till detta.

Förr..

 

Nu..

   

En viss uppgradering kan man säga. Samma arbetsplats fast helt skilda världar. (Såklart pissiga mobilbilder men ändå man ser ju lite skillnad. Haha.)

Så nu, middag och sedan chill, i guess. Blev väldigt trött när jag kom hem. Rosenrot är nog underskattat.

32 dagar kvar.

jag vet, det låter konstigt när jag säger det...

skön söndag.

Det har varit riktigt chill söndag, så där som det ska vara. Söndagsångesten finns, mjukisbrallor hela dagen, god mat och lite film. Kul att Jimmy kunde göra mig sällskap hela dagen också.
Hämtade honom och sedan min väska hos Paulina för att efter det åka till Biltema och handla nya lampor så jag inte kör runt "enögd". Tack Jimmy för hjälpen med det!
Sedan var det bara att åka hem till mig för att glo lite på Stockholm Boogie medans Jimmy lyssnade på Bajen matchen och sedan hjälpte till och grilla lite medans jag ordnade salladen och mamma fixade lite kroketter i ugnen. Det blev en riktigt smarrig middag faktiskt.
Jag följde sedan med Jimmy, hans mamma Pia och Micke för att köpa en tvättmaskin till honom dom hittat på blocket i Hammarbysjöstad.
Så nu har jag precis varit och badat bastu med mamma och tagit en bastu öl som hör till. Huuur skönt som helst. Så nu kan jag glida ner i sängen helt lelös. Jag är väldigt nöjd med min söndag helt enkelt.

Här kommer lite bilder från gårdagen, eller jaa jag tog inte så många..

             

Tog ju inte med mig kameran ut så det blir bara bilder från när vi var hos Paulina. Hel kul kväll =)

Har ju faktiskt glömt berätta att det är klart med jobb nu. Så nu kan jag bli lugn igen. Otroligt skönt. Kan nu avslöja vad jag sysslar med. Jag fick erbjudande från Arvid Nordquist där jag tidigare jobbat att hjälpa till som timanställd i nya Matakademin med diverse som under luncher med buffén och sådant. Jag tvekade inte en sekund och nu har jag jobbat där en vecka ca. Så nu är det måndag till fredag som jag vill ha det och tider är ännu oklart beroende på hur alla dagar ser ut. Men på en höft kl. 9-14. Jag är super nöjd. Kan nog inte bli bättre. Så kan jag träna efter jobbet på nya gymmet där.
Nu tar min framtid fart på riktigt. Eller i vilket fall hoppas jag det.

jag gick ut en kväll för att känna lukten av våren...

fullspäckad helg swischade förbi.

Gårdagen var väldigt rolig och trevlig. Annorlunda om inte annat. Kändes faktiskt ganska skönt att umgås med lite andra personer för omväxling, inte för att jag tycker dom jag burkar vara med är tråkiga eller så på något sätt. Man behöver bara lite förändring ibland.
Vi firade Paulina som har fyllt 20 i veckan. Hon bjöd på väldigt god mat, bål och trevligt sällskap.  Kul idé med leken också. Man kände ju inte alla som var där men hade väl ett litet hum om de flesta. Och ibland är världen bra liten.
Vi avslutade kvällen på Fellows tror jag det hette. Intressant ställe måste jag säga. Lite skumt uppbyggt men det var trevligt. De flesta följde med ut så det var roligt.
Något som fick mig att höja ögonbrynen om inte annat var att min "Tvilling" - Mattias och Abu var på plats. Det var inte igår man träffade dessa grabbar! =) Super roligt!
Så var det kul att träffa Calle också som vi anslöt med när vi kom dit. Har inte träffat honom sedan Tumbas slutskiva. Och det var inte heller igår direkt! Haha.
Usch man är dålig på att träffa kompisar egentligen.
Och så var man inte 18 längre heller. Det insåg jag när jag tog en titt på klockan när jag kom hem, halv 5! Bara det fick mina ögonlock att dunka igen snabbare än huvudet landat på kudden. Det känns i kropp och själ idag må jag säga. Man är inte van vid det här. Inte här hemma iallafall. I magaluf var det ju en ständig dimma så man kom aldrig ur träsket riktigt.
Nej nu ska jag ta mitt pick och pack och hämta min väska hos Paulina och förhoppningsvis fixa mitt trasiga lyse på bilen. Eller snarare blir det Jimmys uppgift.. =)
Uppdaterar med bilder sen.

33 dagar kvar.

jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen...

skum fredag.

Jaa alltså jag kan inte sätta fingret på det och ingen annan heller. Men hela fredagen var super konstig. Alla trodde dom var taggade men så var inte fallet. Har vi tappat stinget? Och jag glömde min kamera hemma. Som Robin sa "Det här var en onödig fredag i jakan, vi har inga bildbevis på att det har hänt och kan inte läggas i arkivet av Jakan helger" Så sant så sant.
Men jag kan inte säga att jag hade tråkigt, men det kunde varit så. Allt var bara skit konstigt. Jag känner mig tom. Och jag var inte ensam om tanken iallafall vilket var skönt.
Så imorse blev det en super god frukost med familjen Karlsson-Bryttmar. Lika trevligt som alltid när jag är där, börjar känna mig som hemma kan man säga.
Tog med Robin till outlet så han kunde köpa sina värmebrallor, sedan systemet och sen hem. Och nu är jag lite små trött och tänkte hinna vila lite iallafall så man orkar kvällens bravader. Tror det kommer bli trevligt ikväll =) Och nu vet jag ju att jag slipper komma dit själv, jag som är förvirrad sedan förr skulle inte göra saken bättre ensam.
Nåja, nu vila sedan 20 års fest! Hoppas ni får en bra lördag.

34 dagar kvar.

jag tror du grät och sa, först skratten, sen dom där tårarna...

jag är bara anti.

Vet inte alls vad det är. Nu är jag verkligen inne i en "jag-är-anti-allt" period. Ingen aning om vart det kommer ifrån eller vad det är. Det bara är så helt enkelt. Kanske har lite för lite tid för att tänka på mig och vad jag egentligen vill och behöver. Eller för mycket tid. Jag har då ingen aning.
Snart är det helg också, och jag har ingen tid över alls. Det känns jätte skönt faktiskt. Men kanske kommer jag ångra att jag sa det där. Imorgon, jobb 7- ingen aning. Till jakan, umgås med mina grabbar i min "frizon". Lördag, barkaby med Robin tydligen som ska införskaffa sig ett par värmebrallor. Vad gör man inte för sin vän.
Sedan blir det hem och göra sig i ordning för en, vad jag tror iallafall, blir en riktigt kul och spännande 20 års fest med nya/gamla och ny-gamla ansikten. Jag ser fram emot det.
Söndag då är det till att hjälpa Enberg att shoppa lite grejer. Ska väl gå bra.
Jag ska fan starta eget företag som personal shopper. Som jag har hjälpt Robin med det mesta osv osv. Dock ska jag inrikta mig på grabbar för det kan jag.
Det vore faktiskt något. Tål att tänkas på.
Så jaa nästa gång ni ser något skrivet här kanske om jag har tid lördag eftermiddag när jag gör mig i ordning annars söndagkväll. Det lät illa. Men sant.

Kan inte släppa tanken bara. Den ligger där i mitt undermedvetna, kanske det som man går och irriterar sig över och blir så anti av fast man inte vet. Det är bara en period det går över. Efter helgen kommer söndagsångesten som alltid finns där. Och allt bara tuffar på som vanligt. Välkommen till en svensson vardag. Fast den ena dagen aldrig är den andra lik.

alla dansar och jag tänker är du också själv, var är du ikväll...

köer, bio och sverige.

Jaa när jag skulle åka från jobbet var det joooordens köer, inte tänkte väl jag på att Sveriges match skulle gå på Råsunda och där åker ju jag. SMART. Så det tog mig 1 timme att ta mig hem när det annars med jobbiga köer kan ta ca40 min. Nåja, Sverige vann iallafall och det var bättre än bra. Fort sätt så grabbar. Så håller jag tummarna på att min favorit Chippen finns på planen nästa match. Mmmh.
Bion då. Arn, riket vid vägens slut. Jäääklar vilken film! Hur grym som helst. Se den. Och se den veeeerkligen om ni sett första filmen. Oj oj oj =) Den var riktigt spännande haha. Kan inte säga så mycket mer för att inte avslöja något.
Känns som att jag har bott i min bil idag. På både gott och ont. Kört hit och dit hela dagen. Men vad gör man inte.
Så imorgon ska ryggen fixas 9.30 närmare bestämt. Sjukt skönt. Jobb och träning står för resten av dagen. Det kommer bli bra det här tror jag.
Och helgen närmar sig med stormsteg. I like it.
Bäst man drar sig tillbaka så att man orkar med morgondagen också.
Min braiga mor ska hjälpa mig med en spark i arslet så jag kommer igång. I need it so bad.

och jag vill ta dig dit där hundarna kan springa runt, runt...

tidspressad onsdag.

Morgonen började inte bäst. Har bytt för tillfället mobil med min lillebror för att testa om det är en liknande jag vill ha. Just nu är svaret, NEJ. Den ringde inte imorse fast jag ställt in allt rätt och så. Iallafall vad jag tror. Är inte så high-tech men det där vet jag ju hur man gör. Tänkte ta en lång promenad imorse och istället blev det ingen då jag vaknade en timme innan jag skulle vara på Sarahs arbetsplats. Suck. Gjorde mig iordning och for iväg.
Hade behövt den där promenaden idag med tanke på bion ikväll.
Nåja, väl klar där så var det bara att åka hem och nu ska jag få i något i magen innan jag åker iväg och jobbar ett par timmar. För att sedan åka, hämta mamma påvägen hem och byta om för att sedan ladda för bio. Så tidspressat är det minsann.
Men jag är glad att vi tar den tidigare bion så man är hemma lite bra tid. Måste ringa min kiropraktor också för min rygg. Nu är det kaos. Efter jag fixat min rygg är jag pigg och alert som aldrig förr! =)
Så nu är det bara att dra på sig lite oömma kläder och käka något snabbt för att sedan åka.
Gillar ändå den här dagen på något sätt.

37 dagar kvar.

ta mig till den där festen i stan, där människor är som du och jag...

up and down.

Skrev ett hejdundrande inlägg skit långt och allting och vips så kom jag väl åt fel knapp och allt poff, borta. Kanske lika bra det för det var inte speciellt positivt.
Mycket som låst sig för mig nu. Magkänslan säger också att något inte är som det ska. Men kan absolut inte sätta fingret på det. Det är rena rama berg och dalbanan för mig just nu. Nej inte pms. Det är något annat. Något som är positivt är att jag nästan sov hela natten inatt, vilket är ett kors i taket bara det. Keep on going. Så jag håller tummarna att det fortsätter så tack.
Men det är jobbigt när det är något som känns fel och upp och ner, när man inte vet vad. Och man blir ju inte mer glad över det utan går och grubblar och irriterar sig på det. Inte as bra.
Nu har i och för sig jag och min bror köpt Wii fitness också så nu jävlar ska här ändras. Kost, motion, allt ska ändras. Förhoppningsvis till det bättre. Som mina rutiner var förut. Ska bara hitta tillbaka och göra det ännu bättre. Ibland behöver man bara en spark i arslet som dom flesta killar när det gäller att ta tag i saker. Jag behöver bara en knuff på vägen, sedan funkar det.
Slut med det negativa, nu ska jag försöka tänka positivt. Nu har jag fått det ur mig. Nu gäller det bara att ta tag i problemet. Om jag hittar det.

38 dagar kvar nu.

jag vet, det låter konstigt när jag säger det...

trött tisdag.

Huvudvärken håller på att ta kål på mig. Men tror det mest är spännings huvudvärk som det brukar. Ska snart gå och lägga mig och vila och hoppas att det är över tills ikväll då det är träning.
Har faktiskt jobbat idag ett par timmar och ska jobba imorgon också =) Känns hur kul som helst och hoppas jag får stanna. Berättar mer om vad det är för något jag pysslar med om det fortsätter, men som det känns nu så tror jag det. Iallafall håller tummarna lagom hårt för att det ska bli som jag vill. Trivs som fisken i vattnet.
Jag som försöker bli nyttigare och röra på mig lite mer nu när jag inte tränar så mycket som förut har misslyckats rätt hårt. Iallafall nu när jag skulle börja om efter Magaluf. Man är så van vid olika saker så det bara flyter på. Usch, hur avvänjer man sig? Jag ska ge mig fan på att lyckas för jag är trött på att bara stå på startlinjen och vänta på att dra iväg.
Nåja jag ska verkligen försöka börja om från början för att må fysiskt bättre. Och mår man fysiskt bättre så automatiskt mår man psykiskt bättre också. Ganska logiskt.
Blev så himla glad idag också när jag var påväg hem från jobbet så ringde pappa också. Har inte pratat med honom på en månad ungefär. Så himla skönt att höra ifrån honom! Han var på rhodos och letade efter någon båtaffär typ. Blev inte ett dugg avis när jag fick höra att det var ca 35 grader varmt osv osv. Suck. Vad gör man i Sverige egentligen? Saknar pappa så att det gör ont <3
Nu ska jag läsa lite, Svensk maffia, intressant bok helt klart. Och sedan vila så mycket det bara går för att slippa den förbannade huvudvärken.

den här stan drar ner oss till botten av ån...

gråa måndag.

Sjukt tråkigt väder men ändå kan jag inte låta bli att vara lite glad åt mig själv. Ibland får man vara ego. Var ju på möte imorse och det gick väldigt bra och jag tror många knutar börjar lösa upp sig. Fantastiskt. Då kan man börja luta sig tillbaka och andas igen.
Fick även ett positivt samtal idag också men berättar mer när jag får veta mer om detta. Mycket som händer nu och framför allt bara idag, känns grymt skönt.
Nu börjar det inte kännas så farligt att vara hemma igen från en underbar resa. Iallafall inte lika jobbigt när saker och ting löser sig.
Verkar bli en riktigt rolig helg också. Ser fram emot det väldigt mycket. Jakobsberg fredag med mina grabbar och lördag blir det att fira Paulina som fyller 20 år. Hur kul som helst! Så det ser jag verkligen fram emot. Kul också att kanske träffa lite annat folk än de man annars hänger med.
Så nu tänkte jag lägga mig och börja läsa min nästa bok på tur, Svensk maffia. En riktig slappar dag. Eller snarare "ta-hand-om-mig-dag" var faktiskt ute och gick i regnet innan. Var skönt att gå bort lite av det onda som man dragit på sig i helgen.
Mys-måndag helt enkelt.
Ändå är det något med magkänslan som inte känns helt 100, frågan är vad det beror på och vad det menas? Ska försöka tänka mer på mina positiva händelser idag istället. Låter som en bra idé.
Ny kärlek, The Kooks och Coldplay.

och vi kanske till och med lämnar sverige...


bilder från cupen.

Ja, ovanligt nog låg min kamera mest i väskan. Jag som tar kort på allt och alla. Haha. Knäpp, I know men ingen kan säga något om att det INTE är roligt att se bilderna sedan. Så ni får stå ut med mig och min förbannade kamera. Helt enkelt.

                                                             

En sovande Malin får sätta punkt för den här bildvisningen. Och nu har jag väldigt bråttom till ett möte i Sundbyberg. Usch va viktig jag låter. Haha. Nåja, skit samma.

dom får dig vart dom vill...

hemma från hedemora.

Japp då var man tillbaka i trista Tumba igen. Har haft en ovanlig helg faktiskt. För kanske 2 år sedan såg mina helger ut såhär, massa matcher osv. Nu idag är det en lyx enligt mig att få lira så här mycket. Det är fantastiskt kul om inte annat. Kriga in i det sista liksom. Nåja, alla som vet hur det känns förstår vad jag pratar om. Jag har levt för den här sporten i 15 år och längre lär det bli, fast på min nivå. Och det här är perfekt för mig.
Inte nog med att självförtroendet har förstärkts under helgen utan det har också varit nyttigt att åka iväg med "nya" laget och lära känna alla på ett annat sätt. Bara en sådan sak.
Så plus i kanten att Robin & co. var där, mina grabbar. Underbart gäng! Så synd bara att vi torskade alla matcher MEN vi kämpade faktiskt. Och matcherna vi var så värda och vinna och som vi kunde vunnit gjorde vi såklart inte det. Ludvika-Tyresö i bfinal och det var dom vi snubblade på mållinjen för. Så det kunde lika gärna varit VI som stor där och skulle lira final. Jag är fortfarande irriterad över detta.
Men stort grattis till salem grabbarna som tog hem hela cupen! Fy fan va bra
Känns surt att man inte kunde se deras semi och final. För det hade varit grymt eftersom deras spel varit väldigt underhållande under helgen!
Stort minus är också att jag inte hann träffa Linda. Saker kom mellan tyvärr. Väldigt hemskt och trist det som hände men känns skönt att du mår bra iallafall vännen! =)
Så det har varit en salig blandning av händelser i helgen helt klart, utelivet i Hedemora är rätt speciellt fast jag inte upptäckte mer än en bar/pub The kings arms eller något sådant. Mysigt ställe faktiskt. Haha. I och för sig spelar sällskapet stor roll.
Tack alla för en hel härlig helg! Känslan av att vara på en turnering är helt underbar. Sova i skolsalar, luftmadrasser som går sönder, ett jävla liv i korridorerna, tidiga mornar, frukost i en skolmatsal, tuffa matcher, blod svett och tårar och känslan av att vara helt utpumpad i kropp och själ. Det kallar jag cup.

jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

nästa, hedemora.

Och jag är åter i Stockholm, Tumba på söndag kväll antar jag. Så det vankas cup för hela slanten och jag blir väl hämtad om ca 30 min eller så. Är lite stressad måste jag säga eftersom jag inte packat klart allt och inte vet om jag fått med mig allt heller. Fast jag har en packningslista.. Men sådan är jag. Hatar att packa. Och skjuter mer än gärna på det.
Men ska väl hinna klart i tid tänkte jag.
Är nervös och glad för att åka iväg, inte nog med att få lira massa matcher och så utan också hela grejen med att åka på cup. Var ett tag sedan sist. Tror senaste var när vi var i Finland med Tumba och mötte bla. Finska landslaget osv. Kul grej måste jag säga!
Men det här är lite annat såklart. Ska bli hur roligt som helst att Robin kommer vara på samma turnering också. Har inte hänt förut om man inte räknar med Eken cup. För vem är inte där då? Haha.
Så ska det blir toppen att få träffa Linda. (Jaa det var ett jäävla tjat hela tiden..) Sådan är jag.



Så här är jag klädd i helgen. Och det ska bli grymt roligt! Äntligen cup.

Ja ni har nog förstått att jag är taggad inför helgen. Så bäst jag glider iväg och packar det sista och allt sådant, för sedan bär det av. Heja på mig och mitt lag.

vi kunde ha den bästa tiden i våra liv...

shopping = kärlek.

Jag blir iallafall mycket piggare och gladare av shopping. Det kan jag inte sticka under stolen med.
Sov som vanligt riktigt uselt inatt. Hajar inte grejen. Somnade vid halv 5 och prick kl 7 när nyheterna på 4an börjar så vaknar jag. Lyckas somna om efter ett tag och vid kl 10 är man vaken igen och det är bara att kliva upp. Vad är grejen!? Hade i och för sig en sjuk mensvärk imorse också, och har det fortfarande men det var inte därför jag inte kunde sova. Jag vill hitta felet.
Så jag bestämde mig iallafall att trotsa mensvärken och dra iväg till Skärholmen som börjar med invigningen idag. Sagt och gjort så fick jag även med mig Cissi och hennes klasskamrat, mycket trevligt. Jag som suttit igår och kikat på nätet efter nya schyssta sneakers eftersom mina Fred Perry börjar säga upp bekantskapen efter 1 års kärlek. Hittade dock på nätet ett par jätte snygga Diesel, i jeans tyg typ. Men, jag är mer för vita skor trots att det är väldigt opraktiskt.
Därför blev det av att kolla idag istället.
Då hittade jag ett par snygga adidas och till min stora lycka var det också 20% rabatt pga invigningen. Tackar.



Har lite svårt för modeller som är lite högre men dessa funkade bra. I like it! Det är början på mitt nya liv. Man dör inte av lite förändring.
Köpte även ett linne på Gina Tricot för 100kr. Tröst shopping är bäst!
Love my new shoes som ska invigas imorgon när vi drar till Dalarna och Hedemora på cup. Vad tycks?
Nu ska jag ta mig en bit mat eftersom det har jag inte gjort på hela dagen mer än en glass, som för övrigt var väldigt god.

livet förändras, var jag än går och kommer det kanske, inte alltid va vi två...


snart bara 43 dagar kvar.

Japp om en kvart är det 43 dagar kvar. Känns så underbart skönt att få börja räkna ner igen. Kommer inte heller sluta prata om det. Blir så glad av tanken så jag vägrar sluta.
Har just skrivit den berömda packningslistan. Jag gör det alltid fast jag ska vara borta i 2 dagar, i fall om att man glömmer något. Jag bara är sådan.
Och när jag skrev så måste man ju få med så att man har matchgrejer, skor, sportbh och så vidare. Men fan va skönt det var att skriva "Salem overallen + matchtröja" kunde inte låta bli att le när jag skrev det. Känns bättre än skönt.
Får se hur det går under turneringen bara.. Jag är nervös. På riktigt. Sista träningen imorgon innan allt. Shit.
Tror också vi ska bo på samma skola som Jakan grabbarna. Vore inte det bara pricken över i:et. Haha. Sjuk helg har jag att vänta om inte annat. I love it.



Har pratat mycket med Robin idag. Det känns så skönt att ha honom. Jag kan häva ur mig precis vad som helst och han rycker väl mest på axlarna åt det. Men det stöd han är för mig är fantastiskt. Jag är glad att jag har honom. Säger det för sällan till honom bara. Men vi vet vart vi har varandra. Jag har gjort honom kanske lite nojig sedan jag kommit hem från resan men det är över nu. Hoppas han förstog varför. Jag är inte den lättaste att förstå sig på direkt.. Så jag är glad att han orkar med mig haha.
En sommar utan honom kommer bli svårt.

men ingen är riktigt ärlig, ärlig är man i gryningen...


lite uppmuntran.

Det kom med solen tror jag. För när jag kom hem kände jag mig inte alls lika arg som innan, det gäller bara att få ur sig det. Tog mig en bit mat och läste två kapitel i "En shopaholic säger ja" som jag fått låna av Cissi och snart läst ut. Sedan kändes det lite bättre.
Gick då in på pixbox för att ladda in fler bilder från Magaluf eftersom att när jag gjorde det sist var det brist på utrymme. Så nu ligger där en massa bilder =)
www.pixbox.se/aangelique

Se och njut. Jag blev genast på bättre humör när jag fick se alla bilder igen.



Man kan aldrig se bilderna föör många gånger. Jag vill backa tiden och göra om allt det där igen. Sjukare resa får man leta efter. Tur att man åker tillbaka i oktober igen. Kärlek.
Nu är det en promenad i solskenet och rensa tankarna lite.

ibland är en lögn det finaste man har...

dagen såhär långt.

Har varit riktigt kass. Så den som inte orkar läsa om massa klagomål på det mesta kan skippa det här inlägget. Måste få ur mig lite aggressioner just nu. Blä.
Jaa i vanlig ordning kan jag ju inte sova om nätterna, fråga mig inte varför det är så för jag har ingen aning. Hur trött jag än är så går det bara inte. Somnar om jag har tur vid 4 och vaknar igen vid 7 snåret för att sedan ta ca 30 min - 1h på mig att somna om igen. Frustrerande så in i havet.
Idag var det då tandläkaren. Börjar med att näst intill komma försent i allt spö regn. Tur att man har körkort och bil.
Får dommen att jag har hål och det bör lagas. Och att jag ska använda nå konstigt floursköljmedel samt någon gel av något slag. Jahapp. Har jag något val? Nix.
Men det postitiva med det hela är att, staten bidrar med 300kr på första besöket så det blev, endast 475kr att betala för undersökningen! MEN fantastiskt!
Ska ut och betala. Har jag pengar i plånboken, nej, har jag betalkortet med mig, nej. Det betyder också att jag har kört i två dagar utan körkort samt betalkortet eftersom dom ligger kvar i min lite mindre plånbok jag brukar ta ibland. Jävligt moget av mig.
Så då får jag istället hem en faktura på detta. Underbara folktandvården. Och vad lär det inte kosta att laga mitt förbannade hål sen då?
Vill inte veta.



Efter det var det ju bara att åka hem och hämta betalkortet samt körkortet för att åka tillbaka ner till Tumba och Apoteket för att inhandla dessa saker. 119,50kr senare..
Det var bara att gå in på röriga ICA och köpa mjölk och morötter.
Sedan ringde mamma så jag kunde få ur mig en del också. Tröst köpte mig en glass också.

Tack nu är jag nöjd.

turen kanske vänder.

Trots allt. Shit va glad jag känner mig just nu. Det var ganska rutten stämning på träningen men jag kan inte sticka under stolen med att, det skiter jag i.
Inte nog med allt tjat om Magaluf och det som är bokat, jag är tok lycklig för det.
Det kanske löser sig med jobb också, inte fast jobb dock men vikariat. Fick sms om det idag, och det skulle passa mig så sjukt bra! Så säger mer om det när jag själv vet mer och om det blir något.
Min favorit Robin får fastanställning, efter sjukt mycket slit. Du är mer än värd det!
Jag kan komma i bra form träningsmässigt om jag verkligen lägger manken till. Det märker jag själv på handbollen.
Alltså jaa, det kan inte bli bättre! =) Är så sjukt glad. Det enda negativa just nu är att jag ska till tandläkaren imorgon och betala onödiga pengar. Men måste ju kolla det där nångång så tar det nu likagärna.

Säger som Robin, 2009 är vårat år.

kyss ingen imorgon, du kan kyssa idag...

finally, bokat och klart.

Nu har jag bokat och betalat allt vad som har med Magaluf att göra den närmaste tiden. Känns så himla skönt! Och framför allt kul =) Trist bara att av oss 6 som skulle åka på allt blev vi bara 3 kvar till TreO´s bartömning. Tyvärr sådant som händer dock. Hoppas dom hittar billiga flygbiljetter senare och kan åka iallafall.
Så våran weekend i Magaluf den 17-21 oktober så blir det jag, Jimmy och Johan. Men på kryssningen har vi utökat antalet, Nathalie, Viktor och Danne åker med då. Vi kommer ha så himla roligt!
Det värmer mig att allt blev av faktiskt. Mycket snack i liten stuga annars. Nu längtar jag mer än någonsin eftersom man vet helt säkert att allt blir av =)
Efter några timmars slit av att försöka hitta billigaste resan så är det iallafall bokat OCH betalat. Kan inte begära mer än att jag får svar från något jobb..
Ikväll är det träning det enda som står på schemat, men en rolig sådan. Tränade i och för sig imorse också men det gör inget om man rör på sig lite extra. Tror jag om någon kan behöva det efter allt..
Hoppas och tror det kommer bli riktigt bra. Men man vet aldrig. Känns som turen kan vända rätt hastigt om jag känner mig rätt. Försöker att tänka positivt på det just nu när det är bra iallafall.
Så är mamma iväg på kurs och bor på hotell tills torsdag kväll också så det är till att leva loppan här hemma nu. Haha. Eller? Snarare att jag blir min lillebrors nya morsa under dessa dagar.

neonskyltar på gatorna sänder ljus till mig och skatorna...

halvvägs iallafall.

Vi skulle ju som sagt bokat både kryssningen och flygbiljetter idag. Det hade blivit så om det inte varit sådant strul. Haha. För att boka flyg endast är inte det rackarns lättaste. Och så ska man gärna hitta något billigt också. Efter mycket om och men bestämde jag och Jimmy oss för att ta det imorgon, eller snarare att jag och Nattis ska kika upp det imorgon. Tror och tycker att 2500kr tur/retur är ett bra pris. Vilket det också lär landa på. Plus att vi blir där en dag längre, fredag-tisdag istället för att åka lördag. Jag gråter inte blod över detta vill jag lova.
Men vi bokade och betalade iallafall reunion kryssningen så det känns skönt. Eller aa jag betalade så länge. Haha. Man blev helt slut av att kolla resor fast man längtar så in i norden.
Men snart är vi där iallafall och alla bekymmer är som bortblåsta. Jag gillar tanken.
Så imorgon ligger prio ett att hitta billigt flyg. På kvällen är det träning också. Det drar ihop sig till Hedemora nu. Det längtar jag också efter. Shit va kul med en cup äntligen! Och att få träffa Linda =) Toppen helg!
Så himla mycket jag längtar till nu och när man minst anar det är allt över och förbi. Jag försöker att inte tänka på det så.
I think I found my love. The road lead back to you.
Jag gillar tanken på att ha lite aning om vad man vill göra i framtiden, har inte vetat det tidigare men nu känner jag mig nästan säker. Lär väl hinna ändra mig både en och tre gånger innan dess. Men jag hoppas jag inte gör det.

längtan bor i mina steg...

ikväll bokas det.

Och som jag har längtat efter att få göra det. Eller snarare jag trodde faktiskt inte ens att det skulle bli av. Det blir ofta så att alla är as på och göra något så slutar det med att allt rinner ut i sanden. Men det här blir av! Till min stora glädje. Jag vill ha oktober och november NU.
18-21 oktober är det vi som är tillbaka i Magaluf för att vara med på TreO´s bartömning. Underbart! Och så var det Magaluf Reunion kryssningen, tallin och tillbaka 14-16 november. Som jag längtar..
Ska bli så skönt att få allt bokat och klart så man slipper ha ont i magen över att det kanske inte finns platser kvar. Ge mig nu. Saknar det otroligt mycket och framför allt folket. Men snart så =)



Snart sitter vi där igen.

Idag har jag tillbringat nästan hela dagen i tumba C. Det är ett ställe att vara på också. Lunchade med mamma, alltid lika mysigt såklart. Sedan hämtade jag ut hostmedicin jag hade kvar (vilket kan behövas så man får sova..) efter det blev det ett oväntat köp på b-young, en super mysig kofta. Kom på att jag inte äger någon sådan så det var bara att slå till.
Träffade även Jennie som jag spelat i samma handbollslag som och gått i samma klass i unga åldrar, så stog och pratade med henne hur länge som helst. Kul att träffa henne igen =)
Sedan var det bara att gå in på röriga ICA och handla. Så går det när pappa är borta, nu har jag ansvaret för mat osv. Mer än förr vill säga.
Men dagen har varit bra och kommer bli bättre.

Dagens låt: The kooks - naive

men jag går inte isär, när jag går med dig...