nej nu ger jag upp.

Fick brev av läkaren jag har varit hos senaste gångerna idag. Och jag tänkte väl inte så mycket innan jag öppnade det. Men när jag öppnade fick jag samma svar som förra gången "det var ingen lunginflammation och alla värden var normala, så du får fortsätta med hostmedicinen mot din kraftiga hosta eftersom det är en förlängd förkyldning som förra gången"
GAH! Jag blir fan knäpp på det där. Hur kan det INTE vara någonting? Jag har liksom varit sjuk i 5 veckor nu och febern är tillbaka!? Jag säger bara; WHATS THE GREJ!
Hur ska man kunna bli frisk om "det inte är någonting"? Det är min fråga. För jag kan ju säga att frisk det är jag inte just nu iallafall... Please help me.
Jag har handlat klart mina julklappar också! TJOHOO! Sjuklingarna jag och Ack-kvack åkte till skärholmen idag som sagt. Och då handlade jag till bror och far. Mor är ju redan klar för nån vecka sedan. Det känns TOK bra! Har aldrig varit så här tidig med mina julklappar nåågonsin! Det är en merit. Kan man skriva det på sitt cv tro...?
Anyway, så idag är det blandade känslor helt klart. Men nu kan iallafall julen komma tycker jag. Och ett jobb kan ju få dimpa ner från himlen eller något. Kanske kan få det i julklapp? För snart är jag jätte pank. Jippie, glädjerus.
Jag får väl roa mig med att välja outfit till lördag. Och roa mig med att Victor inte har drunkat med båten och min toblerone som han köpt åt mig, tackar! Mums kan man bli mer rund och go. Haha.
Oj oj, håller visst på att missa OC på 5an för tillfället! Bäst jag kilar!

i want it all...

ger det sig snart.

Det hoppas jag verkligen. Kan inte förstå att man gick ibland och bara ÖNSKADE att man blev sjuk för att få "slippa" något. Nu önskar jag inget annat än att vara frisk.
Visst, jag är pigg, jag orkar göra saker men ändå har man ont och allt det där. Och hur kul är det? Inte alls. Hatar att inte vara helt 100.
Men men smällar man får ta tydligen. Träffade Jimmy idag en stund också, länge sedan sist faktiskt. Så jag tvingade honom att se på bonde söker fru, haha. Han höll väl inte riktigt med mig när jag sa att det är typ "såå bra!" Men han såg det iallafall. Och nu börjar det hela bli riktigt spännande, jag vill ha nästa onsdag NU. Haha.
Annars idag har jag inte gjort mycket alls, joo faktiskt. Lyckades städa mitt rum, äntligen fick jag arslet ur vagnen och göra det. Skönt. MEN jag har ännu inte fått ordning på garderoben, så grejer överallt ändå. Usch. Det stör mig massor eftersom jag är ganska pedantisk av mig.
Så imorgon blir det igen, skärholmen, det där stackars centrumet kommer ledsna på mig, eller jag på det. Haha. Ack-kvack vill så gärna dit så jag får väl bli lite av ett moraliskt stöd till henne. Blir nog ingen shopping för mig om jag inte försöker få mina pengar som mamma och pappa är skyldig mig så jag kan köpa julklappar, annars blir det verkligen inget.
Nää nu ska jag faktiskt pyssla om mig själv, nähää det har jag inte gjort dom senaste 5 veckorna.....

kan det vara kärlek...

det kan inte vara sant.

Jag blir verkligen aldrig frisk. Imorse så vaknade jag och hade sjukt ont i halsen och var förkyld, igen. Innan var det bara hostan jag kämpade emot men nu, japp allt är tillbaka. Varför? Och varför mig? Snälla. Jag vill bara börja träna igen och få min vardag tillbaka. Nu har jag bara såå tråkigt. Så skulle det inte sitta helt fel med ett jobb heller. Jag söker jobb så ofta jag bara kan men verkar helt lönlöst. Vad gör man om man inte får tag i ett jobb? Jag kan ju inte direkt bara gå in och säga att "nu börjar jag här och så är det bara..." skulle inte tro det va.
Fortfarande negativ helt enkelt. Men ikväll tänker jag inte missa bonde söker fru, så det så. Det är väl också det enda positiva med dagen.
Igår kom jag på hur mycket jag verkligen saknar tiden i ayia napa. Det var så sjukt roligt och såå skönt. Värme, bad, fest och vänner. Kan det bli bättre?

     

image521

Det var ju så härligt helt enkelt.. =)

Tur man kan glädjas åt saker som var förr iallafall. Då blir man lite piggare för stunden.

you tell me that you´re sorry...

bilder från helgen.

Jag har känt mig lite smått negativ nu dom senaste dagarna faktiskt. Det märks att det tar på mina krafter att vara sjuk, man är ju inte helt 100 liksom. Och det har jag inte varit på 5 veckor nu, finns det verkligen inget slut på det? Jag vill bara blir frisk så kommer jag nog vara mer positiv och bli gladare. Självklart finns det flera orsaker till att jag inte är på topp men det orkar jag inte ens tänka på, vill bara bli frisk. Och det är nu tack.

Nu får ni njuta lite av min roliga lördag, när jag äntligen träffade lite folk. =)
Bilder från fredagen med laget har jag inte fått några än, men när dom dimper ner i min dator så får ni se lite av dom också.

           

Hockeyn med grabbarna som ni ser. Personligen gillar jag bilden med djurgårdens kramdjur bäst! Haha.

        

Mongoliska, mums så gott. Grattis Gabban! "Du ville ju ha en bil..." Right!? Haha.

Nu har jag bilder på mig när jag ler på riktigt (efter 1 & ½ års eftertanke att inte göra det på kort..) Dock har Staajn den allra första bilden på mig efter att jag tagit bort min tandställning. Och jag är mer än nöjd, finally!

don´t you worry about the distance...

länge sedan sist.

Verkligen. Fredags var senast som jag skrev. Fast det har känts skönt att ha varit ifrån datorn ett tag, tröttnat på att sitta här faktiskt. Finns ju egentligen ingenting som man gör, i och för sig är det ju likadant med tvn men ändå.
Så, i helgen har jag festat lite med laget (dom få som är haha.) det var super trevligt, trots att jag valde att åka hem tidigare med Ack-kvack. Riktigt skönt att vara hemma vid halv 3 istället för halv 5 på morgonen. Guldvärt! Sedan var det hockey på lördagen med Fetto Robin, Tim och Danne. Det var också himla roligt! Haha, dessa grabbar alltså. Man trivs som fisken i vattnet liksom. Sorry Danne för dina popcorn.
Var även direkt efter hockeyn iväg och åt mongoliska med Gabban och Ack-kvack. Det var sååå gott, och jag har inte blivit så mätt någonsin att jag inte orkat äta upp efterrätten, haha Ack-kvack åt glatt upp den. Haha.
I söndags minns jag faktiskt inte vad jag gjorde, säkert chillade vid tvn med Victor eller något. Joo, jag åkte en sväng på eftermiddagen med pappa till Gustavsberg för att sätta in min cdspelare i bilen, tjoho! Nu kan man lyssna på musik. Men det var inte helt lätt, efter att äntligen dragit ut den gamla och började ta bort kablarna så sätter larmet igång, toppen! Vi hade inte nycklarna med larmdosan med oss eftersom den inte funkat förut (troligen slut på batteri) men nu visste vi iallafall att larmet funkade och vi kunde inte stänga av det. Så pappa fick ringa mamma som läste i manualen till bilen för att försöka hitta någon dold knapp som man stänger av larmet på. Men icke, det fanns ingen. Haha. Så pappa fick stänga av själva tutan så vi bara hade varningsblinkers på. Vi blev väl inte helt nöjda med att troligen få köra hem med det på. Ingen bra idé liksom. Men plötsligt så slutar det. Jippie!
Men glädjen varade inte länge. Vips! Så kunde det få för sig att starta igen. Men kul liksom. Fast när vi var klara och äntligen fått igång cd skiten efter mycket om och men med klippta kablar, byte av säkringar och så vidare så funkade det och vi åkte hem, utan varningsblinkers. Haha.
Igår tog jag det bara lugnt faktiskt och idag, hela dagen har gått åt till att vara på vårdcentralen. Toppen. Skulle egentligen åkt till skärholmen med Ack-kvack, men eftersom jag blev kvar för att ta blodprover och röntga lungorna så blidde det inte så. Det skulle dra ut så mycket på tiden eftersom jag kom lagom när hela tumba vårdcentral bestämt sig för att ha lunch så fick jag vänta. Det blev en gula villan lunch med Ack-kvack istället som sedan snällt skjutsade tillbaka mig.
Så summan av dagen hittills har blivit: troligen hostat sönder ett revben eller så, kanske har lunginflammation, hostar så mycket att man måste kila på toa en sväng därav fortsätta med hostmedicinen som inte funkar. Och säkert har jag fått köldskador av allt promenerande fram och tillbaka. Suck.
Svar av dessa "kanske" och "troligen" får jag så snart som möjligt. Nästan så man vill ha lunginflammation så att jag kan få ett stopp på det här, för vem vet annars OM jag blir frisk...

image504


Bilder från helgen kommer inom kort...
Bye bye, Victor som åker till Tallinn ikväll också med grabbarna. Så nu sitter man och håller tummarna att dom inte sjunker med båten.

searching for the change i´ve lost somehow...

thank god its friday.

Ungefär. Jag har längtat till den här helgen, massor som händer och sker. Fast nu går jag och hoppas på att jag klarar av det också. Jag har ju suttit hemma dom senaste 4 helgerna och gjort iprincip nada och nu ikväll är det fest hos Jessica, inflyttningsfest så laget är där, party party! Ska bli roligt, och så får man se hur Jessica har det också. Kanske utgång ikväll också.
Imorgon då är det hockey som gäller med Fetto Robin, Tim och Danne. Ska även det bli väldigt roligt! Och efter det ville Fetto Robin att jag skulle med till jakan för middag och fest, but im sorry guys i cant. Jag har lovat tjejerna att äta mongoliska efter jag tittat på hockey med grabbarna. Jag har varit hungrig hela dagen av bara tanken på mongoliska. Haha. Det är ju såå gott! Skönt att slippa tandställningen nu också, vilken upplevelse! Ska även det bli roligt. =) Länge sedan jag träffade så här mycket folk på samma helg. Så nu håller jag verkligen tummarna att jag fixar det utan att hosta sönder lungorna.
Idag var jag i skärholmen med victor, och det gick överförväntan faktiskt. Jag köpte bara ett linne till mig själv och mammas julklappar. Så nu är hon klar, känns skönt att vara ute i god tid. =) Letade till bror också men var så osäker att jag skippade det.
Hittade super snygga jeans till Victor också på MQ av märket Bläck som jag har gillat sedan det märket kom till MQ. Riktigt snygga kläder faktiskt. Skönt att han också var väldigt nöjd. Han hade gått runt på JC i en halvtimme och kollat jeans så hittar jag direkt så fort jag kom in på MQ. Jag kan min grej. Haha. Närå. Så vi var nöjda. Fick skjuts hem också, sååå skönt. För den där bussen var ingen hit. Fy fan, never more.
Så ikväll ska jag nog ha på mig mitt nya linne och mina nya fina pumps. Tror jag. Och så får det nog bli jeansen jag köpte där Deborah jobbar. =)
Äsch bäst jag kilar och vilar huvudet lite så jag orkar ikväll. Jag längtar.

you´ll never change what´s been and gone...

jag visste det.

Jag TOTAL missade bonde söker fru igår, HUR LYCKAS MAN!? Jag blev arg och riktigt irriterad, det har inte hänt mig förut att jag missat den enda serien jag följt. Men jopp nu har det hänt, grattis. Vet inte ens när reprisen går? Fan. Och bara för jag missade det så blev det en helvetes dag. Jag visste det. Nåja, ikväll är det handboll och nå käk innan med laget, inte donken okej?
Har faktiskt inte ätit mc donalds på tre år nu. Känns suuuuper skönt att slippa det. Tro mig, man dör inte av att inte äta det.
Imorgon ska jag till skärholmen också med Victor som tänkte införskaffa sig nya jeans. Jag själv hmm, jag kommer nog inte köpa något, mitt konto tryter och jag kommer inte kunna handla julklappar om jag shoppar mer. Men man ska aldrig säga aldrig har jag hört, förvånar mig inte om det är JAG som kommer hem med mest grejer ändå. Skulle vara så typiskt mig. Och typiskt mitt smala konto.
Helg är det påväg och bli också, skönt men den verkar spåra ur lite. Blir liksom inte riktigt som man tänkt sig kan man säga. Håller tummarna för att det blir mys middag med tjejerna iallafall. Man har ju tyvärr inte all tid i världen för att kunna göra sådana saker. Så skulle jag vilja gå ut på krogen också, länge sedan nu. Kanske det blir hela paketet? Hope so.
Usch nu har jag ledsnat på det här en stund, tar sådan tid att skriva och så babblar jag bara på om inget så då inser man att det är bäst att sluta för dagen. Tack för mig.

somwhere i belong...

grå onsdag.

Faktiskt, inte blev man glad när man tittade ut genom fönstret. Usch. Men det var bara att pallra sig ut. Skulle följa med Ack-kvack till sophiahemmet för att hon skulle göra en magnetröntgen av sitt knä. Så jag gjorde det, smidigt och trots att vi inte riktigt hittade så kom vi fram långt innan hon skulle vara där. Var inte så svårt att hitta, typ största byggnaden om man inte tänker på tekniska högskolan. Haha.
Det gick bra, jag satt och åt gott och blandat och läste Plaza kvinna. Mycket intressant faktiskt. Väl klara där så åkte vi raka vägen hem. =) Så väl hemma så kollade jag sista avsnittet av sex and the city, det blev en liten snyftare. Nu är det verkligen slut. Buhu. Men det kommer ju en film, och den längtar jag sååå mycket till. Haha.
Sedan har jag inte gjort mycket alls och om 30 min börjar fotbollen, så nu ska jag äta och duscha för sedan dyker Ack-kvack upp med pappa och ska kolla fotbollen här.

it´s time to say goodbye...

ryggsmärtor.

Och det liksom hostan går inte över. Visst hostan HAR faktiskt blivit bättre, men ryggen, icke. Som mamma så fint uttryckte det "du har nog lyckats hosta sönder ryggen" Tack, precis det jag ville höra. Och med det menade hon, en muskel, revben eller något liknande. Pappa har nästan likadant, fast han har precis börjat hosta, stackarn. Jag lyckas smitta alla tydligen.
Men är jag frisk till helgen kanske? Vore ju toppen!
Idag på körlektionen började det hela inge vidare, missar tåget. BLÄ. Så min lärare hämtade mig vid stationen i södertälje (dah okej en minut från körskolan men ändå) för att jag anlände med tåget precis när lektionen skulle börja. Och det gick väl bra antar jag, men visst börjar nerverna kittlas lite extra.
När jag kommer till tumba så hade jag pratat med mor innan och sagt att jag dyker upp. Så när jag kommer till mejeriprodukterna där mamma håller hus så får jag syn på Emelie. Så himla roligt att se henne igen! Blev jätte glad. =) Så stog och pratade med henne en stund också. Vi vet egentligen det mesta via bloggarna, but hey, vad skulle vi gjort utan dom? Haha. Perfekt ju. =) Men vi kom fram till att vi inte har träffats sedan ett halvår tillbaka.. Det är skandal!
Det blir ju tyvärr så, och det har jag märkt med många av mina vänner. Men man får göra så gott man kan så man hinner träffas. Så vi bestämde att vi allt får ta tag i det där och ses oftare, iallafall oftare än ett halvår mellan. Haha.
Så när hon gått hjälpte jag mamma lite för att få tiden att gå, vi skulle nämligen luncha tillsammans och det var 45 min kvar. Jag tyckte det var roligt att ställa upp massa mjölk och sådant. Men kan nog bli trist i längden.
Mysigt att luncha med henne och sedan var det hemfärd för min del. Hon hade även kilat och tatuerat sig imorse utan att säga något till nån. Duming! Men jag fick se först i familjen iallafall så det är bra.
Väl hemma så, jaa oväntat nog kollade jag på sex and the city och väntade på pappa. Jag har bara ett avsnitt kvar nu....
När han kom hem så tog vi bilen och handlade, jag skulle köra lite så vi åkte till bauhaus också och köpte det sista till min garderob. Så nu är allt nääästan klart! SKÖNT.
Det finns ett slut med det också.
Så imorgon ska jag följa med Ack-kvack till sofiahemmet så hon kan magnetröntga sitt knä. Får vi se hur det går också. Förhoppningsvis bra. =)
Men nu ikväll så är det kladdkaksbakning och jaa mys antar jag.

back in the days...

en kvinnas rätt till skor.

Perfekt sex and the city avsnitt när man just kommit hem och köpt sig två par nya skor. Haha. Då insåg jag att det var ödet och att dom skorna var menade att jag skulle ha dom.
Jag hade som vanligt körskolan imorse och det gick jätte bra även idag, känns hur skönt som helst. Kanske får ett slut på det också. Och på vägen hem eller snarare när jag är åter i tumba och påväg att gå hem så hör jag av mig till Cissi som jag inte träffat på ett bra tag, och eftersom det inte blev av i helgen tänkte jag att det kunde vara kul att ses. Så hon ringde upp och sa att hon precis är påväg att hämta Emilia för att sedan åka till kungens kurva eller något liknande och att jag gärna får följa med, så jag tackar och tar emot och åker med. Kul att träffa dom båda eftersom det var ett tag sedan jag träffade Emilia också. =)
Så vi hade det super trevligt i kungens kurva, dock var det Emilia som skulle kolla på skor bland annat men hittade inga, så jag köpte två par istället. Gah. Can´t be without them! Älskar skor helt klart. Så jag kunde inte stå emot rea och billiga pumps på dinsko. Jag är nöjd.
Så efter vi var klara där så åkte vi till maxi för att Cissi skulle handla mat, samt biltema för att handla glykolprovare som vi fick veta att det hette. Haha.
Väl när jag var hemma var jag otroligt trött men bestämde mig för att kolla sex and the city efter en skön dusch. Och då heter första avsnittet som jag ser "en kvinnas rätt till skor" hur mer perfekt kan man få det? Haha.
Och nu har jag bara två cds kvar att se av den underbara serien, alltså 8 avsnitt. Kommer vara slut på nolltid. WHY!? Men jag har ju alla vänner säsongerna så det går egentligen ingen nöd på mig.
Så bäst jag infinner mig i att det snart är slut. Förhoppningsvis är det slut på min hosta också snart. Snälla säg att det är så iallafall.

are you happy now...

paus i garderobsröjande.

Och då menar jag verkligen röj. Visst man kan rensa garderoben på grejer och sådant men jag har så mycket grejer att min garderob håller på att förfalla. Vi hade tänkt att köpa en ny på IKEA men det visade sig att jag har redan en med dom största måtten och att det inte går att få så mycket större. Oops.
Iallafall, så vi håller på att "bygga om" min garderob så att jag ska få mer plats, så vi sätter in massa trådbackar som det så vackert heter och då får man plats med mer, eller iallafall så tror vi det. Och jag hoppas verkligen att det är så, för får jag inte mer plats så vet jag snart inte vad jag ska göra mig av med alla kläder, skor och väskor. Finns ingen annan plats tyvärr. Men jag tror det löser sig. =)
Har faktiskt rensat ut en del också som jag inte ska ha så lite mer plats blir det ändå.
Nää nu måste jag börja stoppa in lite kläder så jag kan se min säng igen. Visar lite försmaks bilder på hur det har sett ut innan och hur det ser ut nu. Haha. Det är galet.

       

Så lite före bilder och nu under tiden bilder liksom. Helt otroligt att det finns så mycket grejer i min garderob.

want to make it on my own...

åter en lördag passerad.

Utan någon som helst mening egentligen. Jag är ju fortfarande sjuk så alltså, no party for me. Och jag går på min sista nerv. Inte verkar det bli bättre heller och jag har fått känna på vad kikhosta innebär också och går inte in på detaljer, för dom som vet vad kikhosta är kan bara räkna ut vad jag menar.
Men överlag har jag haft en ganska bra dag trots allt. Sov länge och välbehövligt och sedan såg jag något avsnitt av sex and the city, hann sedan inte mer än sätta mig vid datorn innan jag var påväg igen. Gick över till Victor för att se filmen 1408, bra hade sina stunder som den var läskig och i stort sätt en bra film. Var kvar där ett tag efter också och busade med hans ett åriga lillebror Alexander och hunden Casper för att sedan skynda mig hem till Svensson svensson och äta pizza med familjen. Haha. Usch vad jag har blivit töntig, fjärde helgen i rad jag är hemma och chillar. Måste bli frisk så jag gör något med mitt liv för det här håller inte.
Fotbollen behöver vi väl inte ens nämna va? Inte för jag trodde sverige skulle vinna men ändå. Pinsamt.
Så nu insåg jag att jag har gjort min lördagkväll till som alla andra, ingenting. Meningslöst att längta till helg faktiskt. Iallafall om som jag ändå inte gör något av den, eller snarare inte kan göra något av den. Pysslar ju med samma saker på vardagarna ändå. Hur tragisk får man bli. Men söker jobb det gör jag i stort sätt varje dag. Någon måste ju nappa snart?
Nåja, jag ska inte förstöra min lördag mer så kanske ska lägga mig och kolla på mera sex and the city, det enda som gör mig piggare och friskare direkt. Kollade faktiskt lite om resor till New York och London idag, jag vill så gärna! Snälla jag vill nu. Skulle behöva det om inte annat.
Längtar tills nästa lördag då jag följer med Fetto Robin på DIF-Modo i globen, ska bli roligt att göra nånting annat faktiskt. DET behövs.
Nu ger jag upp allt det här med drömmar och fantasier, ska försöka komma tillbaka till verkligheten mera, därför drömmer jag mig bara bort med sex and the city.

can we bring yesterday back around...

hot shot och malibu.

Är våra nya marsvin. Så sjukt söta. =) Jag och pappa döpte dom innan mamma ens fått en syl i vädret. HA! Vi har alltid haft lite udda djurnamn och nu kom jag på den fyndiga idén att använda drinkar eller spritsorter. Och det passade bra med Hot shot och Malibu. Så nu har vi tre stycken söta marsvin som busar runt här hemma. Jätte mysigt. Och skönt att vi hann hämta dom idag.
Här ska ni få se lite bilder på dom små liven. =)

image491

Malibu & Hot shot.

image492

Sötnosarna Malibu & Hot shot. Välkomna till familjen!

 

Här har vi våran busunge Ozzy Osbourne. Toksöt.



Och här är min favorit hund Casper som jag snart kommer att kidnappa hem till mig. =)

Vad skulle jag göra utan djur. Har alltid vuxit upp med djur och har alltid tyckt om att vistas bland djur. Självklart så är inte alla djur favoriter men dom flesta. Är lite orolig för att jag själv inte kommer kunna ha djur när jag flyttar hemifrån. Finns nog säkert ingen tid då. Usch. Men då får jag helt enkelt komma hem till mamma och pappa som alltid också kommer att äga djur, det är jag nästan säker på. Så mysigt med djur.

i know everything changes...

en fredag, över förväntan.

Trodde att det var ute med mig när jag insåg att det inte skulle bli att åka in till stan med tjejerna idag och äta på mongoliska. Ack-kvack har med stor sannolikhet dragit av korsbandet så hon går inte så långt idag och Havanna skulle börja kirra med munnen idag. Blä. Jag som sett fram emot det. Nåja, när jag varit ute med Victor och busat lite med Casper så hittar jag i brevlådan tröjan mamma köpt till mig, tack den är jätte fin. =)
Fick också under tiden ett samtal av pappa som tycker att vi ska med på Champions League matchen på torsdag och visst det tyckte jag med så det var bara att tacka och ta emot. Sedan ringer mamma och kommer med ett mysigt besked.
Först var det inte så mysigt för hon talar om att veterinären i tumba hade kommit förbi och undrat om vi inte vill ta hand om 2 marsvin (har ju redan en liten busunge här hemma ju, Ozzy.) och mamma säger till henne att det kan vi ju inte göra, vi har redan ett. Och sedan funderade hon på om det inte var så nu att hon frågade eftersom att dom annars skulle avlivas. Det var då hon ringde mig och frågade hur vi skulle göra, och jag tyckte självklart att vi skulle ta dom innan jag ens hade hört det där om avlivningen. Så vi avslutar samtalet snabbt efter en kort överenskommelse att vi tar dom. Så hon ringde dit och kollade om hon kunde ändra sig eller om det var försent och det var det inte. Dom stackarna hade fått somna in efter helgen så vi hade tur.
Så vi ska få hem två stycken söta marsvin som är hur gosiga som helst tydligen. =) Jag blev såå glad! Det räddade min dag. Måste komma på namn till dom också.
Jobbiga är bara att pappa inte vet om något mer än att han måste hinna hem innan kl 15 så vi kan hämta dom. Sa dock till honom att vi måste hämta något och inte vad det var. Haha. Han kommer ta kål på mig och mamma. Hihi. Men det är det värt. Mamma sa att vi ska skylla på mig och säga att det är mina. Haha.
Så nu är jag glad. Nu har jag något att göra idag, ta hand om dom och komma på namn. =)
Det kanske blir en bra helg trots allt.

it was so easy that night...

perfekt väder.

Och nästan en perfekt dag faktiskt. Körskolan på morgonen och det var strålande väder. Kände i kroppen "att idag kommer det gå bra" mycket riktigt. Det gick hur bra som helst. Wiihoo. Det börjar dra ihop sig. Så nöjd som jag var åkte jag hem för att fördriva lite tid innan jag skulle in till stan. Hann dock inte skriva ut några fler cvn än dom jag hade så det blev bara till att söka tre jobb. Det kommer mera.
Efter att ha gått runt ett tag så gick jag återigen för att hälsa på Deborah när hon jobbade. Skönt att man kunde göra henne glad även idag. Haha. Och nej, jag kunde inte låta bli att köpa ett par till jeans. Men dom satt ju bra även idag, och då har man inget annat val än att betala. Hon ska hjälpa mig att lägga upp båda dom jeansen jag köpt där också, tackar för det. "Dom där är ju super lätta att lägga upp" Jaja, för en som designat egna kläder kanske. Så det överlåter jag till henne. =)
Trött och en jobbig tågresa hem med, för mycket folk, en full/över knarkad kärring som lutade sig mot mig och alla andra, barnvagnar jag tyckte synd om och panik. Jag kom hem till slut.
Så nu har jag bara tillbringat kvällen med middag, sex and the city (höll på att tappa stinget har inte sett det på två dagar nu...) lyx fällan, mera sex and the city och druckit te. Så det har varit en riktigt myskväll och det fortsätter. För snart ska jag kolla vidare på min underbara serie. =)
Dock fick jag en mindre rolig överraskning. Fick sms av Havanna som sa att Ack-kvack är på väg in till sjukan. Troligen korsbandet i knät, hon har redan lyckats haft av ett men nu verkade det som att det var i det "bra" knät. Det sista både hon och laget behövde just nu. Stackarn.
Det och att Havanna ska hälsa på farbror doktorn imorgon så blir det nog ingen mongolisk restaurang för någon av oss fyra. Jag som längtat efter det. Nåja, bättre när alla mår lite bättre också såklart. =) Så kanske nästa fredag som vi tänkt gå på krogen tillsammans ändå. Vore perfekt.
Imorgon så ska jag sova tills jag vaknar, och inte en minut tidigare. Haha. Får jag hoppas. Lär väl bli väckt som alltid men jag vill inte låtas väckas för tidigt. Måste ha min sömn som jag mist alldeles för mycket nu.

was it worth it, after all...


kikhosta.

Och stavningen är jag inte ett dugg överens med, har ingen aning om hur det stavas men iallafall. Fick ringa vårdcentralen idag igen och nu fick jag tag i min husläkare (äntligen!) och han konstaterade att jag troligen fått kikhosta. Tackar för den. Så nu har jag fått en starkare hostmedicin som jag bad om från början men som dom inte ville skriva ut. Så kanske frisk snart? Tre veckor är lång tid att vara sjuk på. Trodde jag var döende igår när jag hörde på nyheterna om Sork-febern som den så vackert kallades. Hörde dock bara början om att en kille varit sjuk i drygt två veckor och sedan uppsökte läkare och nu ligger inne på sjukhus och kommer göra det ett bra tag framöver för att kunna klara sig. Då trodde jag att jag var som honom.
Men så lyssnade jag vidare och det visade sig att han fått den här sork-febern då. Puh. Jag överlever.
Glömde skriva igår grattis Camilla till körkortet! Satt och tänkte på det när jag skrev mitt inlägg men så glömde jag det iallafall. Smart som man är.
Så idag har jag inte gjort mycket alls. Som dom närmaste tre veckorna som gått. Buhu. Jag dör snart. Trots att jag inte var döende. Haha. Så jag får roa mig med Bonde söker fru ikväll samt att vara med Victor typ.
Vad annars ska man göra? Jag är så otroligt trött på att vara sjuk nu. Men jag har fått lite magmuskler av att hosta så det är ju bra.
Så vore det inte fel med ett jobb. Jag sitter och söker jobb typ varje dag och inget händer så jag tror att jag åker in till stan imorgon med en hög med cvn och lämnar runt för att se om jag lyckas. Har körskolan imorgon också. Låt det gå bra för mig, i need it.

let´s twist again...

shopping shopping shopping.

Mår redan bättre av att ha minskat plånboken till minimum. Bättre känsla finns inte faktiskt. Men jag har faktiskt pengar kvar. =)
Körskolan gick bra trots lite snö och sådant tjafs. Skulle sedan bli hämtad av Ack-kvack när jag var klar men eftersom hon inte ens börjat åka mot Södertälje så fick jag gå i affärer så länge. Med nöje. Det mår jag verkligen bra av. Köpte ett par nya vantar på Åhlens, likandana som jag redan har dock men dom är så trasiga att jag behövde nya så det var perfekt. Gick sedan in i Luna Gallerian, som jag för övrigt inte ens visste hade butiker som var värda att besöka, men jopp det hade den. Var in i en mycket trevlig skoaffär faktiskt. OJ! Vilka skor! Jag var i himlen. Min plånbok också.
Det var dyrt. Usch. Men kolla kan man alltid, visst? Så jag fick nöja mig med det och ta med mig en gratis Guess katalog hem istället. Haha. Men jag hittade ett par så fina skor som jag vill ha. Men jag har inte riktigt råd att lägga 1300kr på ett par pumps just nu känner jag. Haha.


image490

Skulle i och för sig inte tacka nej till någon utav dessa heller förstås.

Drömma kan man alltid såklart. Och det är väl det enda jag gör nu förtiden känns det som.
Mötte upp Gabban och Ack-kvack vid vårdcentralen och fick åka lite rullstol som var ärendet dit. Lämnade den och åkte med bilen mot Tullinge för att sedan fara mot stan. Vi träffade också Debban på centralen som skulle jobba och sa åt oss att vi var tvunga att besöka henne så hon inte skulle ha så trist. Men först var vi tvunga att äta. (Alltid mat alltså....) Så det blev pizza hut som hade lunchbuffé. Mums. =) Så efter att ha frossat skulle vi ut och frysa. Så vi gjorde stora staden osäker efter att ha lämnat pizza hut. Börjar som vanligt på Åhlens där Gabban köpte vad jag kallar det en "plåtplånbok".
Så efter att ha kikat in det nya skostället i city och har såklart hittat skor så går vi mot Debbans store. (Tänkte vara lustig där eftersom hon jobbar i butiken "The store"...) Nåja, där blir hon överlycklig att vi dyker upp och packar på mig typ säkert tusen par jeans. Super kul faktiskt. Haha. Jag köpte såklart ett par. Måste ju få unna sig när det är rea, så nu fick jag mina efterlängtade Replay jeans. =) Tackar! Så ska nog dit på torsdag igen med min lön och köpa mig ett par till jeans. Haha.
Köpte också skor från skopunkten. Icke att förglömma! Skor är lika med kärlek.
Så jag kunde ju faktiskt unna mig lite trots allt och det känns skönt för jag behöver lite uppmuntran nu känner jag. =)
Jag är super nöjd med sällskapet och dagen samt vad jag fyndat. (I min värld iallafall.)

but i know how i feel about you know...

fortfarande inte bättre.

Samma spår hela tiden, och jag har snart passerat 3 mysiga veckor av hostande och förkyldning. Men jag har slutat hoppas på att bli frisk så kanske det går över när man minst anar det.
Så idag har inneburit som alla andra dagar, sex and the city. Har bara 6 skivor kvar att kolla nu av 18. =( Jag är lite ledsen över det. Jag är besatt. Haha. Jag drömde till och med att jag träffade Carrie och Charlotte och att jag skulle låna skor av Carrie till nyårsafton för att jag inte hunnit köpa några så där står jag och går igenom alla hennes skolådor med Dior, Chanel och allt vad det nu heter. Bästa drömmen jag har haft på lääänge! Haha. Jag blev så irriterad när jag vaknade. Hann ju inte ens bestämma vilka skor jag skulle ha. =)
Är man besatt då eller? Måste hitta på något nytt på dagarna tror jag.
Så imorgon är jag upptagen hela dagen, först körskolan och efter det så blir jag hämtad i Södertälje av Akhila för att vi ska fara iväg till den stora staden och gå i den nya stora skoaffären som öppnat, plus massa andra såklart. Haha. Me like. Nu har jag ju fått lönen från pappas jobb och fick lönespecen från Rica, och shit jag höll på trilla av stolen när jag läste hur mycket jag fick. Dock får jag lönen den 15e men då kan man köpa skor imorgon liksom. Fick över 1000kr mer än förra lönen. Perfekt! Kan man lugnt lägga undan 2000kr också. =) Jag är nöjd.
Fick just veta att Robert har gått och äntligen blivit morbror, gratulerar! En pojke fick dom. Mysigt. Hehe. Fick ju veta ganska tidigt att han skulle bli morbror så nu har han kommit till världen den lille rackarn.
Denna dag har varit bra tycker jag, lönespec från rica, sex and the city och var ut med Victor och hans uber söta hund Casper en sväng. Så efter en hel dags återigen slappande är det väl bäst att man fortsätter så. Eller? Usch va jag känner mig degig. Måste komma igång med träningen snart alltså det här håller inte.

you´re not ever alone...

då var det söndag igen.

Och jag är fortfarande inte frisk. Jag har tagit det så sjukt lugnt i två veckor, i hopp om att bli bättre. Har jag det? Nej. Så hur ska jag göra då? Och när hade det tänkt att gå över? Jag är otroligt trött på att bara ta det lugnt, få dålig sömn, och hosta. Så snälla, kan jag bli frisk snart..
Idag på fars dag och allt så fyller Gabban och Maddis år, så stort grattis till er! =)
Var och kollade på mitt lag när dom lirade match också, 30-20 till oss mot Göksten, skönt med två vinster på samma vecka, det behöver vi. Underhållande match faktiskt. Snart kanske jag också kan träna. Känner mig så sjukt dålig nu när jag inte kan träna något och bara segar. Usch, hatar det. Och så kommer man ha så usel kondition när man kommer tillbaka också, det är också det värsta med det hela.
Men man kan inget annat än att göra sitt bästa, trots att det inte är kul att börja från ruta ett igen.
Det känns som att den här dagen bara försvunnit, fast klockan bara passerat 18. Nästan så det känns som att man kan gå och lägga sig. Haha. Närå, inte riktigt men nästan.
Ska hinna med en promenad först bara, sedan är det bara att gå och lägga sig.
Nej jag har inte alls mycket kul att berätta faktiskt, så jag tycker att jag sätter stopp där och tackar för mig.

och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om...

snön ligger vit på taken.

Fortfarande, mysigt som få. Vaknade vid 4 tiden inatt av ett sms och såg sedan att det snöade för fullt och att det var helt vitt. Jag blev alldeles varm i kroppen och ville bara stå och kolla eftersom att jag trodde det skulle vara borta imorse när jag vaknade, men där hade jag fel. Snön är kvar än. Inte länge till men mysigt som det är så länge jag kan stå i fönstret och bara titta på det.

   

Jag la mig tok tidigt igår, var så dåliga program på tv så jag gav upp och frågade mig varför jag skulle vara vaken och glo på något så dåligt. Sex and the city fick stå även då för underhållningen. Somnade efter ett avsnitt dock. Såå skönt att äntligen få sova. Såklart att jag vaknar ett par gånger under natten och hostar men det är inte som förut, jag är befriad helt enkelt. Snart kanske frisk till och med, vågar man tänka så långt?
Jag mår lite bättre idag faktiskt, både mentalt och fysiskt. Efter regn kommer solsken.
Så idag ska jag fira Victor som blir lika gammal/ung som jag. Grattis på den stora dagen!
Och annars så har jag inga mer planer för dagen, mer än att fortsätta min städning jag så fint började på. Haha. Jag har blivit så himla lat när det gäller städning av mitt rum, ändå har jag mer tid nu? Varför är det så? Jag som alltid varit så pedantisk med allting, har bara kastat in handduken och gett upp. Inte riktigt så kanske, men det känns lite så.
Nej nu struntar jag i detta och fortsätter med städningen så den blir klar nångång. Gah.

ingen känner mig så väl som du...

för mycket.

Som snurrar i huvudet just nu. Idag, fredag har varit den mest hektiska fredag jag haft på länge. Kunde inte sova längre än till 07.15 men skulle inte upp förens åtminstone kl 8 för att ringa vårdcentralen (tredje dagen i rad för övrigt..) och var klar vaken. Så jag gick upp vid 8 som beräknat (efter att ha sett lattjo lajban och nyheterna två ggr på 4an) och fick tag i en tredje läkare och fick en tid att komma dit för att checka läget. Klar med det tänkte jag, men bra då kan jag åtminstone sova en timme till. Trodde jag ja.. Inte kunde jag sova heller. Hostade i massor och var fortfarande pigg. Så fortsatte kolla nyhetsmorgon på 4an. Sedan var det bara att gå upp och göra sig iordning.
Iväg till vårdcentralen, halvt klar där mellan landade jag hos Victor i väntan på provsvaren från mitt blodprov. Jag höll på att svimma när jag tog dom, hatar verkligen blod. Och fick svaren och blev stressad. Kl 12.22 skulle jag ta tåget till södertälje c för att gå till tandläkaren. Nu var kl 12.05 och jag har fortfarande inte fått komma in till läkaren för att kolla mina provsvar.
Men jag hann med allt och det var inget mer än en väldigt långdragen förkyldning med lite extra tillbehör. Hostmedicin skrevs ut. Jag for raka vägen till södertälje och gjorde mina ärenden för att sedan inse att tåget jag redan satt på var jag egentligen tvungen att ta direkt till centralen för att möta upp, Stina, Taggen och Elli. Men smsar Stina om att jag blir lite sen. Var ju tvungen att ta ut min hostmedicin så jag får sova lite.
Sagt och gjort efter att ha hämtat var det bara att stressa vidare till tåget och centralen. Tok mycket folk, vart kom alla ifrån!?
Mötte upp Stina och Taggen som satt och fikade och sedan kom även Elli. Nu var bara frågan, hur tar man sig till Karolinska sjukhuset? Buss visste vi, men vilken? Efter lite om och men hamnade vi rätt. Im sorry, trodde det var den bussen OKEJ? Haha. Nåja, en promenad skadar ju inte.
Väl framme vid sjukhuset för att få träffa Linéa möts vi av hennes pappa som med ett leende hälsar på oss. Redan där sitter det några tjejer från hennes gamla lag, Hammarby och vi väntar med dom. Linéa låg och sov precis då så vi kunde inte komma in och hälsa på henne just då.
Vi kunde inte hälsa på henne alls.
När hon vaknat blev det massor av folk och vi fick helt enkelt vänta på våran tur.
Den kom inte riktigt. Jimmys bror kom precis då och det var verkligen inte läge att komma in där då, så vi lämnar en liten gåva och skriver en liten notis om att vi varit där.
Hon ringde sedan Stina när vi satt på tåget hem och pratade en del. Det var jätte synd att vi inte fick komma in och hälsa, men det är bara för oss att komma igen. =)

image485

All styrka till dig.

Det var även match igår för våran del mot Stockholms Polisen, vi vann den med 29-17 och vi hedrade Linéa, Jimmy och Marianne med att ha svarta band under matchen. Jag själv spelade inte men hade det på overallsjackan som alla andra på bänken. Vi hade också en tyst minut innan matchen.
Men det känns fortfarande overkligt.
Det är bara för oss att stötta och visa att vi bryr oss för att hjälpa.
Så jag var hemma vid kvart över 7 nu ikväll efter att inte ätit någonting upptäckte jag. Oops. Kände det med min huvudvärk. Obra att inte ha ätit sedan kl 9 på morgonen. Glömde totalt bort faktiskt.
Det var så mycket tankar i huvudet.
Så nu ska jag ta igen mig lite och se till att bli frisk. Med tvn som min högra hand.

what would you do if it all ended tomorrow...

det finns ingen tid.

Man ska ta vara på den tid man har. Ta hand om alla man tycker om och visa att man gör det. Tiden är knapp och utan att man vet om det så är det slut. Så visa alla dina nära och kära att livet är värt att leva, haka inte upp dig på onödiga ting man ångrar sig bara senare.
Jag är helt tom, vet inte vad jag ska säga eller tycka. Det är bara så hemskt det som har hänt. Jag blev helt knäsvag när mammilu ringde och berättade vad som hade hänt. Blev helt stum och ville bara sätta mig ner. Kunde inte tänka klart. Vet inte vad jag ska säga. Det händer för mycket, det här året har varit tungt pga allt som har hänt, och det slutar visst inte. Samtidigt som det här året har varit det bästa, har det också varit det mest känslomässigt jobbiga år.
Man vet varken ut eller in längre, tar dagen som den kommer. Det har jag lärt mig av det här året.
Läskigt vad det kan vända fort nu för tiden, eller så har det alltid varit så bara det att man inte har märkt det på samma sätt. Inte vet jag. Men jobbigt är det.
Så ta inget eller ingen förgivet, man vet aldrig vad som händer imorgon.


Vila i frid. Tänker på er.


kallt.

Ca - 4 grader ute. Det är inte normalt så länge det inte är snö ute. Tycker jag. Haha. Men det är väl något man får ta helt enkelt.
Middagen igår var mysig och kul att Havanna kom hit också, vi har ju faktiskt inte träffats på nästan en hel vecka (när hände det senast...?) så vi pratade av oss en del och drack gott. Victor kom över en sväng och hälsade också. Vid 12 snåret så var det dags att säga tack och goodbye. Jag glömde helt bort att ta kort under själva middagen så jag visar bara de få bilder jag tog innan. Haha. Nåja det såg ut ungefär som på bilden i tidigare inlägg kan man säga.

         

Bild 1: ingredienserna för middagen. Bild 2: Mycket gott vitt vin. Bild 3: Min goda kladdkaka. Bild 4: Dukningen. Bild 5: Havanna smyckar med grädde. Bild 6: God Irish coffee.

Det var väl iprincip vad som blev av det jag tog kort på. Haha. Bra va? Men en liten helhet blev det ju iallafall.
Usch är typ toktrött, klev upp lite tidigt idag och somnade en sväng innan reprisen av Svensson svensson gick men det var också det enda. Men imorgon så är det körlektion och Barkaby outlet som gäller, mys. =) Hoppas jag hittar något, för det skulle verkligen sitta fint att shoppa lite nu. I need it so badly. Jag blir alltid gladare av shopping, och det är precis vad jag behöver. Då kanske jag blir frisk snart?
Men som alltid när man vill köpa något så lär jag väl inte hitta något alls. Så jag ska nog inte ha några förväntningar alls, det är nog bäst.
Men snart är det torsdag..
Det är mycket man vill säga men man vet bara inte hur. Det kanske slutar illa då. Det är ju så skönt som det är nu, och jag är inte ensam om att tycka det. Men ibland blir man ju lite rädd och backar. Fast jag tror det mesta är ömsesidigt.

i feel so much stronger now, the feeling´s alright...

första snön.

Den kom inatt, så sjukt mysigt. Ååh jag kunde inte sluta titta på hur det blev bara mer och mer vitt på marken. =) Första snön är alltid något speciellt. Men det höll sig inte länge, redan imorse bara öste regnet ner och snön var som borta med vinden. Men det var mysigt så länge det varade. Sen när snön verkligen lägger sig är det riktigt mysigt. Jag har bestämt att jag ska åka pulka i vinter också, så sjukt kul. Haha. Precis som förra året med Cissi och Alle, det var roligt, sopsäck och allt möjligt. Tokiga ungdomar i backen, se upp!
Så nog pratat om snön och vintern, för den är inte riktigt här ännu. Men jag fryser ändå. Fast säg när jag inte gör det? Haha.
Idag är det lördag och det är faktiskt ganska fint väder, promenad? Njaa tror inte jag hinner med det. Jag har inte direkt mycket planerat men så mycket små saker liksom. Ikväll blir det japanskt till middag, sukiyaki. Nåja, det blir det ikväll, det var säkert 3 år sedan sist. Så sjukt gott. Vi åt alltid det varje år förut med alla grannar här på "soltorpers", saknar våra traditioner faktiskt. Mamma och pappa är dom som alltid hållit i dom japanska middagarna, eftersom att det är dom som kan det. Så eftersom det var så länge sedan så ser jag verkligen fram emot att få äta det. Dock utan grannar, kanske Bäckströms men vet inte riktigt ännu. Och Havanna är inbjuden också, ska ringa och dubbel kolla snart om hon kommer. Vore roligt  =) Alltid roligare när man är fler.

image478

Tar lite egna bilder ikväll när vi äter denna goda middag. =)

Så kanske det blir utgång med Havanna ikväll, och kanske Fetto Robin & co. Som sagt alltid roligare när man är fler. Men jag och Havanna klarar oss ganska bra vi också. Haha. Nog pratat om det. Men får se hur allt slutar, i annat fall blir det återigen en lördag med Svensson svensson och Babben & co som sällskap.

it´s so hard to be gentle and warm...

då var det fredag igen.

Som jag sagt varje vecka, va fort tiden går! Det gör den verkligen, det är helt stört. Och det är halloween helg och allt. Snart är även jul och nyår här utan att man vet ordet av. Julstress med inköp av julklappar och så vidare. Det är nog det värsta med julen, och jag säger varje år att jag ska börja i tid men är ändå ute i sista sekund, varför lyckas man varje år med samma sak? Jag vet inte, men jag ska iallafall försöka vara något ute i bättre tid iår.
Idag vaknade jag otroligt sent, trodde inte det var sant. Men då hade jag vaknat hur många gånger som helst på morgonen och sovit dåligt under natten, fast jag gick och la mig tidigt, runt halv 12 tror jag det var. Men somnade i och för sig inte förens vid halv 1 eftersom jag kollade sex and the city, som jag för övrigt kommit till 8de skivan på. Haha. Av 18 dock.
Jag som sa till mig själv när jag vaknade att jag skulle hinna med att gå ut en sväng eftersom det var så fint väder men, vips så började Dawsons creek, som jag missade igår pga att jag kollade sex and the city och nu är det mörkt ute och hur kul är det att gå då? Nää inte alls vill jag lova. Så ska nog gå med Victor ikväll när han ska ut med Casper. Dock blir det inte alls lika lång promenad då som jag själv tänkt mig men jag rör iallafall på mig. Usch, jag har verkligen skuldkänslor för att jag inte rör på mig. Fast det är inte så lätt när man är sjuk för då ska man ju ta det lugnt. Men ändå.
Så jag har inga planer alls som det ser ut nu faktiskt. Ganska skönt men samtidigt, inte. Eftersom jag har gjort ingenting dom senaste dagarna och börjar gå mig själv på nerverna.
Need to go shopping now. Jag har hållit mig tillräckligt länge nu känner jag.
Laddade ner Dawsons creek låten idag också, den är ju så himla bra. =) Har inte tänkt på att ladda ner den förens idag. Konstigt ändå med tanke på hur länge jag följt det. Haha.
Nu har jag ingen egentlig ursäkt till att gå från datorn, men jag har bara tokledsnat på att sitta vid den. No life, får väl kolla sex and the city som dom andra dagarna. Haha. Gah, ge mig ett liv, en hobby eller vad som helst. Jag börjar tröttna på det som är.

you know it´s all because of you...

still sick.

Japp, inte är det roligt inte, jag kommer garanterat få liggsår. Usch. Hatar att vara sjuk. Kunde inte träna idag heller. MEN jag gick en välförtjänt promenad med Victor och hans hund Casper. Så sjukt skönt, inte nog med att man fick röra lite på fläsket utan att det var jätte bra väder att gå i, inte som igår, svinkallt. Idag behövde jag inte ens vantar, vilken känsla va? Haha. Jag var nöjd iallafall, plus att jag fick sällskap att gå och handla "hej-tyck-synd-om-mig-själv-godis" som jag faktiskt inte ätit upp än. Imponerad över mig själv. Ändå har både bror och far min lyckats hitta påsen. Men då har jag lite kvar till morgondagen, för jag lär nog fortfarande må dåligt då.
Så dagen såg ut ungefär så här: Toppen promenad, inköp av godis, hem och äta lite (äta bör man annars dör man), sedan godis, cola och sex and the city och dunder tabletterna Treo Comp som mor min fått utskrivna. Och så har det sett ut hela dagen. Jag är inne nu efter ett par dagars kämpande tagit mig igenom snart 7 skivor sex and the city, och jag är inget annat än nöjd. Jag har också köpt HELA vänner serien från cdon.com som hade ett oemotståndligt erbjudande som mamma lurade på mig, haha. Hela serien för 999kr, istället för 1999kr, PERFEKT med andra ord.
image477

Så jag är super nöjd med dagen trots, ont i halsen, små hostig, huvudvärk + feber OCH mensvärk. Men jag har klarat mig fint med att ha tyckt synd om mig själv iallafall. Något måste man lyckas med när man känner sig så misslyckad. Och tjock.
Men imorgon måste jag väl ändå må bättre? Annars är ju helgen också misslyckad. Usch, nej nu låter det som att jag bara söker sympati och så är defenetivt inte fallet. Så låt bli.
Sex and the city kallar, bäst jag går.
Only 6 days left. Jag längtar, men kan knappt tro det själv faktiskt.
Haha, kul att du är så nyfiken faktiskt, men vad ska jag säga egentligen? Jag blev riktigt kluven men hoppas att det gick hem trots allt. Vi har ju ändå pratat om det här och ändå vet jag inte vad jag ska säga, vad vill jag säga. Jag tror jag är rädd för hur det kommer eller skulle kunna bli. Men jag har funderat och kommer fundera ett bra tag till, men det är ju så bra som det är. Kan man inte bara stanna tiden så slipper man undra, och gå igenom det.

we´ll have the life we knew we would...