rövmåndag.

Dryg jävla måndag. Jag ville bara gå hem och dra något gammalt över mig. Trodde jag var död när larmet ringde imorse. Det var bara inte sant! Men johooda glatt väckte den mig och påminde om att det minsann var måndag morgon. Toppen!
Inser när jag stoppar frukosten i ansiktet att det är APT idag vilket innebär 1h 30min längre arbetsdag än vanligt. Nej jag visste väl det, kunde ju inte bli bättre en måndag som börjat så bra! Fan.
Men jag stod ut trots allt, fast jag höll nog på att somna där mitt i all ointressant info jag ändå inte fattade mycket av. Då är det väl okej eller hur? Så var jag under tiden jag själv gick i skolan också, men tror dock att den infon var viktigare för mig än den jag fick idag. Hmm, får nog fundera över det där en gång till.
Hem käka middag och sedan åkte jag hem till Emma, känns som det var evigheter sedan vi sågs. Men det var ju bara i fredags. Oops.
En as skön lång promenix blev det, fast vi ville ligga i soffan och glo. DUKTIGA VI! Känner mig as bra nu kan jag säga. Snygga och smärta!
Nej nu jävlar är det sängen.

Dagens musik; Katy Perry - California Gurlz



men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka...

morsdag.

Vilken helg haha. Ingenting blev som det var tänkt, men va fan det var bra roligt igår iallafall. Jag åkte hem till Jessica där vi började för att sedan fastna. Haha. Vi hade det så väldigt trevligt tillsammans så klockan sprang ifrån oss och blev halv 12 så blidde inge stan för våran del. Fick bli på hemmaplan i Söderby istället hos Dolken med Micke. Dom lirade fifa och var hungriga så vi ställer oss och lagar ihop lite middag till dom. As bra blev det såklart.
Medans dom åt så fick jag och Jessica lira lite fotboll, det gick bra för oss båda tycker jag. Killarna höll väl inte riktigt med.
Så där var vi och lirade diverse ölspel och så trillade även Jimmy Ö in efter ett tag. Kvällen blev helt enkelt himla trevlig. Och billig. Just what i need.
Idag var det brunch på Felinos med ett gäng hungriga själar. Sedan hängde jag med Olle, Berra och Johan hela dagen. Vi ville hitta på något så det fick bli Audi center i kungens kurva för att drömma oss bort lite. Haha. Alla knep är tillåtna har jag hört.
Sedan gjorde vi en klok insats i att ta hand om en ensam katt som Berra fick på halsen. Men han verkade hel nöjd iallafall. Får se om ägaren håller med när han kommer hem..
Morsdag till råga på allt. Jag har inte varit hemma typ nånting. Fick även massa kläder från Kaisa, tack för kaffet. As bra. Spara spara spara pengar.
Ska nog åka hem till Emma och sova där inatt. Att vara hemma verkar ju bra jobbigt. Eller?

Dagens musik; Mr C - Cha cha slide



var det den stora poeten som hon var förälskad i...

saturdaynight.

Igår var galet! Haha as kul. Vilket röj det var! Och man blandade hej vilt mellan öl, cider och rosé. Kan inte bli bättre. Så vi hade dansgolv och hela köret. Vet absolut inte när kvällen slutade faktiskt, antagligen sent. Say no more.
Idag var det stora staden för sökande efter en snygg kostym till lillebruur som tar studenten nästa vecka. Och ACK va snygg han bleeev! Shit min lillelillebruur. Så heldag i stan med mammilu och honom. Super mysigt. Och middag på mongoliska. NAM!
Nu ska jag göra mig i ordning för kvällens bravader, hem till Jessica och sedan utgång. Hej hej hej.

Dagens musik; We don´t speak americano



för jag har alltid vetat att du skulle stanna...

long time ago.

Jag somnade mer än gott inatt och vaknade någon stund när min bruur kom hem från en studentskiva. Hajade egentligen inte vad klockan var men insåg ganska snart att det var ett par timmar kvar innan jag skulle upp så det var bara att somna om. SKÖNT.
Sedan har det varit en rätt skojig dag med aktiviteter hela dagen på jobbet. Men man var bra trött i huvudet när man var färdig. Tog ut en del tid jag hade över idag så slutade väldigt tidigt, huuur nice som helst. Så jag har varit i centrum och handlat diverse. Nu är det bara kvar att jag gör mig i ordning och sedan drar på Annas studentmottagning. Det var inte igår man var på. Haha.
Sedan ikväll vet jag inte vart det bär. Vi får la se. Tror det blir en bra helg. Trots skumt väder, vet inte alls hur jag ska klä mig riktigt. Fast det är väl tjejers ständiga problem i guess.
Så nu måste jag göra mig i ordning.

Dagens musik; Lovestoned - Rising girl



jag har inga starka armar att bära dig på...

oslo nästa.

Japp då står det klart. Oslo it is! JIIIHOO! Som vi har sökt och försökt fixa ihop det här jag och Emma! Många timmar men nu jävlar har vi en lägenhet, 1 juli en 2a i Oslo. Fy fan va jag är glad! Kunde knappt sova igår efter beskedet när jag kom hem. Jag typ dog.
Tupperware konventet med mammilu var snarare som en amerikansk talkshow, typ Ellen Degeneres. Hög festlig musik som pumpade när dom inte pratade, prylar kastades ut till oss i publiken, dom värvade folk att börja sälja och gud vet allt. Haha. Jag och mammilu bara kollade på varandra och skakade på huvudena. Var dom riktigt kloka!? Alla hängde givetvis på med att klappa händerna och bara röja. Jag hajade inte så mycket och smackade vidare på äpplet man fick i pausen.
Vann även en stor behållare eller vad man säger på våran biljett. Mycket bra! Jag och typ 10 andra vann priser. Kändes grymt. Kunde ju inte bli bättre. Och kvällen avslutades med ett bra besked om Oslo. OM jag var glad. Mammilu kom in i mitt rum när jag pratade med Emma och var helt lyrisk. Frågade hon mig "Är du kvar på tupperware grejen eller..?" Klart man blir glaaad!
Idag så fick jag faktiskt följa med på den medeltidsvandringen i Gamla stan. MYCKET intressant faktiskt. Vi avslutade det med middag på en italiensk restaurang kollegorna drack vin och jag cola då jag hade bilen i Tullinge. KUL, inte. Åhléns hann vi med också innan vi satt på tåget påväg hem igen.
Så nu är jag hemma. Imorgon är det studentmottagning.
HEEEELG så välkommen. Jag är trött, nu ska jag nog sova till det mycket tråkiga ESC.

Dagens musik; Anna Bergendahl - This is my life



jag vill se dom där skyarna igen, jag vill försöka igen...

supermegatristonsdag.

Det är bara onsdag. Skit jobbigt. Känns som den här veckan aldrig kommer att ta slut. Så idag var stubinen kortare än kortast kan man säga. Men vissa dagar ska tydligen vara så också.
Fick förlängt på jobbet 1 vecka också. Tjoho eller något? Ingen vet nånting och det är konstig stämning. Men förstår också varför dom inte kan säga något. Men alla har vi våra åsikter om hur allt ska skötas. Skulle säkert inte göra det bättre själv ändå.
Det är ju som att titta/spela match själv, domaren dömmer ju alltid fel. Men skulle man själv vara domare så är det ju alltid någon som tycker att du dömt fel. Just the tough life we live.
Men ikväll är det något helt annat som händer, mer än att solen faktiskt lyser på oss idag. Som jag skrev tidigare att jag och mammilu ska iväg. Kan berätta om det imorgon.
För jag kommer nog inte få gå på den där rundvandringen i gamla stan nu när vi har sjukdomar på jobbet. Blä. Nä idag är jag inte alls positiv.
Trött och huvudvärk har jag också. Iallafall lön att glädjas åt imorgon. Äh fuck it, kör bara!

Dagens musik; Anna Ternheim - What have i done



jag har inget att säga, men säg det ändå...

handbollsträning.

Ja första idag på 2 veckor nu. Inte okej. Men vad gör man när man är sjuk och vissa incidenter gör att man inte kan delta. Helt enkelt ingenting. Fast om jag ska vara ärlig så har jag inte dött av det lilla uppehållet. Tyvärr är det så himla mycket annat som jag har att tänka på nu. Så jag orkar helt enkelt inte. Nu börjar det bli mycket i hjärnkontoret igen. Men tydligen är det så man ska ha vid vissa tidpunkter i livet har jag märkt.
Sedan tycker jag personligen att dom kommer väldigt tätt. Inte alltid det känns jätte bra.
Idag har jag faktiskt bara känt mig tom. Helt tom. Som en axelryckning. Vilket inte heller är super. Fast vad ska jag göra? Jag känner att jag inte orkar hålla på. Tankarna tar död på mig iallafall så lika bäst att bara köra.

Dagens musik; Gavin DeGraw - I don´t want to be



kom sommarnätter under stjärnor, kom...

kind of sunshine.

Ja helgen lever jag på fortfarande. Men ändå är man trött nu. Haha det är ju bra illa! Och hela veckan är det verkligen FULLT ÖS! Idag trodde jag att jag hade vääldigt mycket planer men dom minskades vilket inte gjorde jätte mycket. Skönt att mjukstarta veckan.
Imorgon handbollsträning och jobb, mer än så hinner man i stort sett inte. Trist.
Onsdag ja då ska jag och mammilu iväg på något Tupperware grejs, hälso prylar tror jag. Haha ingen koll.
Och torsdag efter jobbet ska vi iväg till Gamla stan för en medeltidsguidening. Tydligen känner en kollega till mig guiden så vi ska få en extra bra rundvandring. Hur spännande som helst! Under jorden bland annat.
Så fredag då är det studentmottagning som står på schemat. Emmas syster Anna tar studenten och det ska firas! OM det ska. Nästa vecka tar min lillebruur studenten. Helt sjukt.. Can´t believe it. Kul ska det bli iallafall.
Jag gillar ju fullt upp men hur ska jag hinna med träningen då? Blä den har blivit haltandes tack vare min sjukdom förra veckan. Inte okej.

Dagens musik; David Guetta - Getting over you



för låten du kallar ditt liv, när det känns som en kniv inuti...

bra helg på marsö.

Hemma igen efter en mycket bra och skön helg måste jag säga. Säger som Emma sa innan vi åkte hem "om jag inte är pigg nästa vecka så vet jag inte riktigt vad jag gör.." Håller helt klart med. I och för sig är nog kroppen mer van vid att hålla igång och träffa massa människor hela tiden på helgerna än att ligga och sola flera timmar och bara ta det lugnt. Så man ska kanske ha lite längre vila än bara en helg för att få resultat vad vet jag.
Men vi har haft det mycket bra. Inatt sov vi drygt 12 timmar och var bra sega hela dagen idag. Men som sagt kroppen är inte van vid att få ordentlig sömn. Eller ordentlig och ordentlig, vi vaknade säkert en miljard ggr pga att getingar hade letat sig in i stugan där vi sov. Ingen hit!
Men trots detta har det varit bra, vi har pratat om allt mellan himel och jord, tagit vara på alla soltimmar, ätit och druckit gott, spelat kort, hjälpt till en smula med bastun och gått och lagt oss tidigt (? för att vara oss). Vad mer kan man begära? Absolut ingenting, vi fick ut det vi ville med helgen. Och jag är nöjd. Mycket nöjd.
Veckan som kommer är fullspäckad med grejer varje dag. Okej söndagen är ännu oklar, annars är det fullproppat.
Så jag ska ha det helt enkelt.

Dagens musik; Lars Winnerbäck - Om du lämnade mig nu



solen har gått upp, den skiner inte på oss...

solfrossa delux.

Japp ingen kan klaga på mig och Emma att vi minsann INTE har tagit vara på soltimmarna idag. För det har vi! Som fan. Vaknade mycket tidigt efter en hel trevlig kväll här ute på landet. Men vi drar igång en film och somnar sött i varandras armar igen. Såå mysigt haha. Vi är speciella så är det bara.
Vid strax efter kl 11 så har vi ätit brunch samt lagt oss i solen. Vid kl 17 inser vi att det är dags att göra annat. Huden började bli en smula stram, och hunnit druckit några cider och öl under dagen. Bättre dag får man leta efter! Skönt att ta det sjuukt lugnt en helg. Vi behöver det här.
Så nu har vi kollat lite film och förberett maten lite grann. Kan inte annat än att vara nöjd över hur helgen varit. Trots att det innebar en BÅTRESA över till ön där dom har sitt land. Hon missade att tala om den LILLA detaljen. Gissa om jag var skräckslagen när vi kom till båten. Haha.
Så nu är det bara att ladda inför hemresan imorgon! Blää för vatten och båtar säger jag bara. Jävla fobi!
Men annars har allt varit tipp topp.
Hoppas eran helg varit grym!

Dagens musik; Gyllene tider - Sommartider



och vi kanske till och med lämnar sverige...

tillbakakaka.

Idag åkte jag och jobbade. Men tog inte tempen på morgonen i rädsla av att behöva vara hemma idag igen. Dumt kanske jag vet, men vad gör man inte. Har man inte ork, lust eller råd att gå hemma och vara krasslig får man vara det på jobbet istället.
Jag grät inte blod över detta beslut. Har befunnit mig ute i solen konstant hela dagen, okej sisodär 45 min kanske inomhus då jag åt lunch samt höll koll på mellisen. HELT OKEJ! Så japp jag har minsann fått färg/bränt mig. Beror på hur man definierar det. Jag säger färg, för jag har inte ont. Så det så.
Och allt det här med sol och bara mys hela dagen får mig att tänka tillbaka på en grym tid på Mallis. Åååh vad jag saknar det.. Pratade med min fd roomie idag också om det. Ett år sedan vi var där och glassade järnet. Glad att jag upplevde det faktiskt.
Och fler chilldagar väntas tydligen. Jag och Emma flyr. Åker med hennes päron till deras land. Mysa i solen, ta en iskall eller två och bara vila. Istället för att stanna hemma, göra av med sjuukt mycket pengar som inte finns och röja.
Nej bättre att bara dra. Enda sättet att faktiskt komma ifrån allt det där. Visst det är inte tråkigt alls. Men för att hejda det lite. Bränna pengar är vi duktiga på. Och det kan man inte göra på landet. As bra.
Men datorn hänger faktiskt med så kan uppdatera där också. Så vi åker imorgon direkt efter jobbet. Gissa om man är nöjd.

Dagens musik; Patrik Isaksson - Du får göra som du vill



dom har gått för att leva sina liv...

still fever.

Blev hemma även idag då jag sov som en kratta inatt och hade högre feber imorse när jag vaknade än igår. Det är ju hur skönt som helst att ha feber och huvudvärk när det är så här varmt. Mega skönt ska ni veta! Och hosta har jag fått nu också. Kan inte bli bättre.
Trodde faktiskt igår kväll att jag skulle till jobbet idag, men tydligen inte. Får bli imorgon då jag absolut inte har råd att gå hemma längre.
Gissa vad jag gjort idag? Överkonsumerat vatten, tittat på film, ätit frukost. Typ. Kul dag, nej. Eller jo jag skjutsade min bror till skolan också. Så jag har faktiskt varit ute lite.
Ja nej nu får jag fan bli frisk. Måste ju bygga på brännan!
Glömde ju såklart berätta att pappilu kom hem inatt. Inte för att jag har hunnit säga hej till honom men imorse när jag gick upp så fick jag se att han köpt en snygg edhardy tröja till mig. Har man inte världens bästa föräldrar eller..?

Dagens musik; Hinder - Without you



jamen, nåt skulle snart ha förstört mig ändå...

sjukstuga.

Fy fan för att vara sjuk när solen strålar som aldrig förr ute och det är sommarvärme. USCH! Inte ens kanske okej. Efter att ha sovit fantastiskt dåligt vaknar man av halsont, feber samt huvudvärk. Man kan ju helt enkelt inte må bättre! Så just nu känns allt inte tipp topp utan att överdriva. Har även försökt installera mig i min brors mobil. Jag som absolut inte är hightech för fem öre var tvungen att vänta tills han kom hem så han kunde hjälpa mig. Haha, snacka om handikappad. Men nu har jag iallafall bytt och jag är bra deppig över detta. Min älskade sony ericsson.. Jaja det är bara att vänja sig helt enkelt.
Ikväll kommer även pappilu hem från Egypten. Kul att få hem honom, han som aldrig blir brun eller så. Aldrig. Jag ska börja steka så fort jag blir frisk. Kan ju inte gå här blek och eländig.

Dagens musik; Paul Simon - You can call me Al



och du kan inte fånga mig, och jag kan inte fånga dig...

norges nationaldag.

Det har varit en mycket lång helg. Inte för att jag klagar eller så alls, men det är jobbigt att det är över. Jag har haft hur roligt som helst! Utgångar i stan för pengar som egentligen inte finns, men vad gör man inte för lite trevligt och vänner? Typ allt. Kan inget annat att säga än topnotch på den här helgen. Den innehöll allt.
Skönviksparken, uteservering med champagne och rosé på Norra Mälarstrand, hemma fester, träning, vänner och massa sol. Jag behöver inte säga mer.
Förmodligen kommer jag åka med Emma och hennes familj till deras land nu till helgen för att inte göra av med några pengar. För nu lär det ju bli vatten och bröd resten av månaden.. 10 dagar kvar liksom. Får väl leva på lån helt enkelt, fan va kul. Men det är det värt.
Har varit ute och gått med Emma i en timme idag eftersom vädret var guld. Samt att jag har ont i halsen. Avrundade den braiga dagen/kvällen med äppelpaj och glass. Så nu har jag bra ont i magen då det inte var laktosfri. Men det var också det värt. Haha.
Jag har alltså firat Norges nationaldag på absolut bästa sätt. Förutom att min mobil inte alls spelar i samma liga som förr. Så jag kommer behöva låna min lillebruurs. Känns sådär. En nokia..! Byta ut min vapendragare till något sådant skit. Nja det känns inte alls bra.

Dagens musik; Travie McCoy - Billionaire



och det gör jag inte heller, när jag tänkte på en ängel...

lördag hela veckan.

Bra sjuk kväll igår, sent och sådär men ack så roligt det var. Med sina nära och kära blir det alltid ståhej. Men som jag lovade Emma så var jag på maraton passet imorse. Och shiiiiiit va jobbigt det var! Fy fan.. Har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv! Men det var det värt. Vi hade sjukt kul. Stoffe, David och Malin var också med. Men det är inget man hakar på varje dag är en sak som är säker. Den som säger att jag INTE tränat i veckan får en fet smäll. PUH!
Ikväll vet jag inte vad som händer. Är ju ledig imorgon också vilket är underbart. Men blir nog chill ikväll faktiskt, dra hem till Jimmö och terra honom kanske. Who knows vart vinden bär mig i helgen. Det är bara att go with the flow.
Är hos Emma och myser nu. Heja oss säger jag bara. Detta kommer bli sjukt bra när det blir klart.

Dagens musik; Jace Everett - Bad things



vi var på väg dit, där vattnet smakar vin...

ska bara gå åt andra hållet här.

Idag var det bättre än igår. Kändes inte fullt så jobbigt idag som igår alls. Men tungt var det. Usch varför? Jag orkar inte med sådant här skit. Men förhoppningsvis slipper man det snart, för vem orkar gå och ha en klump i magen. Not me. Fast har fått väldigt bra stöttning vilket jag är glad för.
Tidigt fick jag gå hem idag också, såå skönt. Drog och tränade direkt, fast även det var grymt tungt idag. Verkar vara en skit vecka rakt igenom. Suck.
Imorgon har jag blivit i stort sett tvingad att boka in mig på ett maraton pass på gymmet (!) inte bara det.. Passet börjar kl 10. GRATTIS! Fy fan va bra. Hejdå sovmorgon. Tack Emma. Haha. Tro inte att jag tackar dig efteråt direkt bara.
Ikväll är ännu oklart vad som händer, nu är det ju lång ledigt och det märks. Allt handlar just nu om alkoholhaltigt intag. Så alternativet är ju att tok stanna hemma för att palla cp passet imorgon. I dont know.

Dagens musik; Ken Ring - 2000-talet



och mina tankar har gått i cirklar, det finns ingen tid att vila...

inte här.

Idag var det riktigt jobbigt, klump i magen och allmänt tungt. Skulle inte gått dit alls men det kändes ju bra på morgonen hemma.
Men dagen gick fort och det var skönt att få komma iväg till Tullingeberg för fritidshemmens dag galej. Eller för min del, grilla ca 400 korvar. Haha.
Fast solen har strålat som aldrig förr idag så är det inte riktigt lika glatt. Inte hos mig.
Så ska inte träna handboll idag. Känner att jag inte har orken faktiskt. Det är för mycket.
Känner mig i sin tur urusel som inte tränat på några dagar. Men vad ska man göra? Får ta det imorgon efter jobbet istället. Slutar ju faktiskt tidigt..
Men glädjande besked från Emma idag dock. Så nuuuu håller vi tummarna! Allt måste klaffa. Också det enda som känns kul för mig just nu känner jag.

Dagens musik; Alicia Keys - Try sleeping with a broken heart



det finns kärlek till dig, fast mitt hjärta är kallt...

blä usch och skit dag.

Världens sämstaste dag på jobbet. Usch! Jag säger ingenting mer alltså. Vill bara glömma den här dagen och att det aldrig blir så igen. TACK!
Istället så har jag träffat Emma hela eftermiddagen/kvällen. Ätit smarrig middag som hon svängde ihop. Och nu kollar vi för fullt vårat uppdrag och hoppas så innerligt att allt går i lås.
Har inte mycket att säga idag. Pappilu drar till Egypten imorgon tidigt och blir borta en vecka, skönt för honom. Betalt också. KUL! Men i veckan ska jag och alla mina pengar jag inte har hitta på något skoj. Bland annat träffa Iida och Acke som det verkar. Vi behöver snacka lite gamla Magaluf minnen känner vi.
Jag saknar Sälen, som fan. Skit blä usch..

Dagens musik; Lady Gaga - Telephone



jag spelade i ett band, rev upp mig...

tjejhelg kort och gott.

Den här helgen har varit super kul! Och BARA tjejkvällar. Jag är inte alls med på noterna, men nu har jag provat det också. Både fredag OCH lördag. Hur sjukt är inte det? Jag och tjejer. Har ännu inte bestämt mig för vad jag tycker men hade iallafall inte tråkigt. Jag och Emma kan. Sorry för gnället igår men mina skor mördade mig! Orutti att inte ha med andra dock. Men så är det när man inte använder sig av handväska som tjejer tydligen ska göra.
Jag och Emma åkte iallafall in till stan igår för att träffa hennes arbetskamrater. Hon bodde precis vid Kungsgatan så det var ju bara så perfekt och som gjort för en galen utgång.
Så vid 12 tiden kunde vi gå mot Amba för att göra stället osäkert. Fritt inträde och allt. Katching! Men pengarna tog slut ändå så vad spelade det för roll egentligen.. Gissa om jag blev överlycklig när vi kom in på ena dansgolvet och så pumpas Håkan H - Kom igen lena! Shit jag trodde jag skulle börja grina. LYCKA! <3
Nattbuss hem och sedan vidare mot Salem tror jag somnade vid kl 6 eller något. Lyckades somna först av oss alla. Haha. Tröttjej.se
Idag har jag varit iväg för att börja få ordning på mina benhinnor. Det finns faktiskt ett ljus i tunneln tror jag. Och senare ska jag träffa Emma (sååå ovanligt numera..) för att fixa med våran grej. Muhaha. Om en månad kanske allt är klappat och klart. I wish.

Dagens musik; Snowstorm - Hon älskar snabbt



och jag har druckit ännu mer, du sa inte förlåt, jag sa ingenting...

tjejkväll.

Behöver jag säga mer än att, på en tjejkväll kan allting hända tydligen. Shit vilken spårad kväll igår! Avslutades väl vid kl 5 imorse eller så. Fast vi tjejer kan ju inte vara utan grabbarna så vi alla sågs senare i vimmlet i Salem hoods. Jag undrar varför en kollega sa till mig igår att han trodde jag bodde i Rönninge. Där befinner jag mig ju aldrig, eller? Haha. Japp ikväll är det jag och Emma som tar tag i kvällen för att se vad den har att bjuda på.
Det här kan sluta huuur som helst. Hej hej hej hej hej.

Dagens musik; Dizzee Rascal & Armand Van Helden - Bonkers



vad jag bryr mig om nu är att få ur dig ur skallen...

in my head.

Att jobba en timme längre gör VÄLDIGT mycket. Idag var en ledig nämligen så blev ingen friskvård för min del och alltså jobb en timme till. En fredag. Känns i kropp och själ nu. Emma blev lite irriterad över hur opepp jag lät i telefon när hon ringde medans hon är huur taggad som helst. Japp det är väl sådär. Gissa om jag kommer sova länge imorgon! OOOH JA! Eller jag vill gärna göra det då det vankas utgång imorgon. Puh. Jag är nog faktiskt slut som artist. Eller så börjar jag bli gammal.
Men på söndag finns INGA ursäkter (vad har vi givit oss in på Emma..) för då ska vi börja på riktigt att fixa allt. Åh shit va kul det ska bli! Kommer bli as bra. Snart har vi det i en liten ask. Jag längtar.
Jaja nog om min helg. Den kommer nog bli bra som vanligt. Ikväll blir det middag med tjejerna för att "välkomna hem" Jennie som är på besök från Norge. Hörde ni? JAG och TJEJERNA, ja jag kan inget annat än att gratulera mig själv till att ha tjejkompisar för första gången i mitt liv typ. Kommer bli en hel kul kväll tror jag.

Dagens musik; Jason Derulo - In my head



när du behöver den, finns aldrig gryningen...

allt och ingenting.

Ännu mer förvirrande dag idag än tidigare. Shit det är inte klokt. Hur i hela världen kan man röra till det så förbaskat? Jag vet faktiskt inte men jobbigt är det. Hade verkligen noll koll på mig själv idag. Värdelöst!
Åkte iallafall direkt efter jobbet till gymmet, sååå nice! Jag älskar att vara där. Skulle kunna tillbringa ganska mycket tid där om jag fick som jag ville. Skönt att träffa Emma och Jessica också. Roligare om man är fler som tränar ihop till viss del.
Och jag som alltid är full av överraskningar, det fortsätter kan man säga. Emma och jag har något pågång. Som jag hoppas blir av. På söndag ska vi kolla mer ingående hur det faktiskt blir och när. Men som vanligt säger jag inget ännu. Haha.
Helg snart, väldigt snart! OM jag behöver det. Hell yeah! Höll på att försova mig imorse.. Snacka om trött. Men vad gör jag för annorlunda nu som jag inte gjort förut? Finns nada. Okej solen sken imorse måste varit det då..

Dagens musik; Håkan Hellström - Precis som Romeo



förälskelser är lätta att glömma, för en del är dom ett levebröd...

bra trött onsdag.

Ja jag har knappt hunnit landa hemma egentligen. Efter jobbet åkte jag och Elin först iväg till Länna för att kolla lite och sedan till Farsta C. Kan konstatera att vi inte är bra för varandra. Hej, vi båda blir ruinerade! Haha. Men kul har vi. Sprang och köpte mat till mig och vidare mot Ågesta och stallet där hon rider. OJ vad jag saknar det livet. Stallet, pysslet, hästarna, ridningen. Japp jag saknar det, som fan. Men är inget fan av ridskola, hjälper gärna till lite vid sidan av någon privat typ.
Annars idag så blev faktiskt min träning att gå till Lida med barnen vilket tog 1h 40min ca. BRA motion! Så behöver inte ha jätte ångest över att jag inte hann till gymmet idag.
För övrigt trodde jag att det var tisdag idag då jag igår trodde det var onsdag. Hm känns sådär.
Nu är det verkligen pågång! Emma, jag vill nu!

Dagens musik; Plain Whites T´s - Hey there Delilah



kärlek som vår har aldrig funnits, nån gång...

grått, mörkt, svart.

Värdelös dag på jobbet säger jag bara! Vissa saker får man magsår snabbare av. Nej ingenting gick bra alls. Så hoppas på en mycket bättre dag imorgon då det även är utflykt hela dagen. Ska bli rätt skoj!
Så man kan ju gissa om jag är trött nu, helt sjuuukt trött. Och en smula ont i halsen, eller snarare det är på gång. Eller hur man nu säger..
Men ska iallafall testa och lattja lite handboll, eller jag säger bara träning för annars blir man bara besviken om bollarna inte åker fram.
Jag har inte mycket att säga alls. Jag är helt tom. Helt onödig och tråkig känsla har jag i kroppen. Hatar det! Allt som var så bra nu under en lång tid. Tillbaka på ruta ett igen.
Men Emma och jag har vissa planer som förhoppningsvis vänder den dåliga trenden. Jag vill så gärna ha något att se fram emot! Snart kanske.

Dagens musik; Fall out boy - Dance dance



någon dag kanske jag kör över dig här utanför...

please take me away.

Hela helgen var sjuk! Valborg var faktiskt riktigt bra. Grill och så hemma hos mig med as bra sällskap, kan inte bli bättre. Orkar inte ens ta allt i detaljer dom som var där vet.
Men pricken över i:et på den här helstörda helgen var ju ändå Anjas utflykt. Hon skulle komma förbi Kaisa där jag befann mig för att ta igen förlorad tid igår (söndag) och ska ta sig från tullinge. Inga konstigheter egentligen. Men sätter sig iallafall på bussen mot Rönninge. Som för övrigt går jorden runt. Hon ringer mig när hon är i Alby och säger att det kan dröja innan hon är på plats. Haha. Jag dog, stackarn! My bad!
Så medans vi pratar säger hon något i stil med "du busschauffören säger något här jag måste lägga på, men ringer när jag är vid uttran så du kan möta mig!" Nemas problemas. Inte jätte långt efter det så får jag ett sms "jag är vid uttran" Mycket fundersam går jag ut och möter henne.
Då berättar hon att busschauffören skulle gå av sitt pass och hon kunde få skjuts för att slippa åka runt överallt. Så hon tog dealen utan att tänka. Haha. Kom på sig själv sen att han faktiskt kunde vara en jävla dåre. Men det var han som tur inte.
Han körde alltså henne till salem fast det var en omväg då han bor i tullinge. Haha. Huur sjukt är inte det!? Hans kommentar var "man ska vara mån om sina kunder" Jovars. Men någon måtta får det väl kanske vara? Eller?
Du kan vara eller.

Dagens musik; Veronica Maggio - Gammal sång



förrän du mött varje morgon, med sömnlösa ögon...