serieledning.

Och lagfest ikväll. Vi har verkligen något att fira ikväll. Precis så som vi ville ha det när det planderades för denna lagfest. Vinst med en boll 21-20 mot Årstaiterna (och dåvarande serieledarna med oss som tvåa) Men vi lyckades sätta en otroligt bra match mot dom i Sjöstadshallen idag och vann. Grymt bra och sjukt kul! Verkligen sådana matcher vi ska ha och gärna med oss som segrare. Idag var vi värda att vinna, idag gav vi det vi kan. Men bättre kan det bli, såklart. Det var en jävligt härlig match.
Personligen satte jag en boll och fick spela 2*30 min alltså hela matchen. Vilket jag märkte efteråt. Haha. Man blir helt inne i sådana här matcher. Riktigt bra av oss.
Så nu är det en timme kvar innan jag ska befinna mig med laget hos Anja och verkligen få fira något stort. Grymt!

Kan ta gårdagen i kort också. Vi blev ett skönt gäng och började hos Emelie och Hajas för att sedan åka mot Söder och Högbergs (no shit) blev inte alls sent då dom stängde vid 1 och det var riktigt trevligt och kul att vi blev så många. Kändes bra att jag följde med till slut faktiskt. Så Jimmy kan ju inte komma och säga att han inte är firad nu. Haha. 3 dagar i rad..
Så helgen känns jävligt lång till min förtjusning. Känns som söndag eftersom vi hade match idag.
Men nu är det bäst jag skyndar på lite och gör mig i ordning så jag kommer iväg.
Hur har eran lördag varit då?

 

Torsdag. Harry B James och Jimmys födelsedag. Bandit Unplugged.

 

Fredag och utgång, Högbergs.

Självklart trillar kameran med ikväll också. Min kväll kommer bli bättre än förra lagfesten.. Kan inte bli annat än bra med den här vinsten med oss. Jag gillart.
Så imorgon lägger jag lite energi på att lägga upp lite bilder på hemsidan, pixbox och kanske till och med facebook. Who knows.

74 dagar kvar.

3 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3

det finns inget att göra åt det, du räknar timmarna och tid...

leva i en bubbla.

Idag trodde jag att jag skulle vara bakis men det slapp jag som tur var. Lunch med mammilu i centrum, handlade lite på bolaget inför lagfesten imorgon och lite mat hem.
Eftersom det är helt underbart väder idag så blev det helt enkelt till att gå ut och gå en sväng. Fixade min rygg hos kiropraktorn idag så jag får inte träna. Blä. Men ut och gå hindrar ingen mig för. Och hur skönt var det inte. Jag bara gick och gick helt plötsligt när jag kom hem hade det gått en timme. Not so bad.
Jag älskar att gå ut och gå med min rosa ipod. Jag hamnar på något vis i dvala och faller in i mina tankar, lyssar på musiken och bara går. Vissa klarar inte av sådant, men jag älskar det. Det blir liksom lite egen tid på ett helt annat sätt än om du sitter hemma och försöker tänka och rensa hjärnan. Jag gör det bäst med en promenad. Och idag var det behövligt och super skönt att få lufta tankarna lite. Iallafall jag hinner tänka väldigt mycket.
Tänkte bland annat på att det faktiskt inte är långt kvar innan jag åker, vad jag kommer sakna? Hur kommer mitt liv bli där? Kommer jag känna mig ensam? Kommer jag klara av det? Mycket sådana tankar flög runt.
Som jag och mammilu pratade om också, om 3 veckor (!!) kommer pappilu hem. Det är lite som en pirrande känsla i magen. Han har ju då inte varit hemma på 8 ½ månad. Det är bara sjukt.
Jag tänkte så himla mycket på allt och inget så nu känner jag en liten lättnad faktiskt. Nästan som att prata ut med någon.
Funderade också på det där med att falla in i sina egna tankar blir nästan som när man sitter och bloggar. Det känns lite som samma sak. Du släpper på tankar som du skriver ner men du säger det inte till någon fast du säger det till alla.
En ganska konstig tanke kanske men för mig är bloggandet och mina promenader bästa vänner.

75 dagar kvar.

för den där första gryningen i dina armar...


äntligen sol.

Och lite värme iallafall. Några plus grader gör sååå mycket känner jag just nu. Dunder skönt! Hann inte ens gå in på datorn något igår vilket inte brukar höra till vanligheterna när det gäller mig.
Jag jobbade först och sedan duschade jag och gjorde mig iordning för middag hos Jimmy. Väldigt trevligt sådär mitt i veckan borde bli oftare. Sedan är väl en av anledningarna att han fyller år idag också. Stort grattis på födelsedagen Jimmy, 22 bast! Så dit kom alltså jag, Carro och Danne som blev bjudna på mat.
Idag jobbade jag också fick Storvreten som område men det gick väldigt bra då det bara var lägenheter och jag hade moppe. Det kallar jag lycka. Och så solen på det. Say no more!?
Fantastisk dag på jobbet med andra ord.
Ska snart hoppa i duschen och sedan följa med familjen Carlsson för att äta på Heron City som en liten middag nu när JImmy fyller år och dom precis hemkomna från fjällen.
Kommer inte träna ikväll heller. Min rygg är väldigt påfrestande nu och jag ska ju till kiropraktorn imorgon så jag vilar idag.
Men något som består är våra planer för att fira Jimmy ikväll på Harry B James och Bandits Unplugged. Tror det kommer bli en ganska kul kväll men troligtvis inte speciellt mycket för min del då jag inte som alla andra får lön den 15e.. Haha. MEN väntar fortfarande på lönen från förra jobbet! Börjar bli smått irriterad nu. Så ska ringa dit strax och skälla lite.
Men iallafall, middag på Heron och Harry B ikväll. Nice. Och det är bara torsdag..

76 dagar kvar.

där går någon annan istället för dig...

kanske en lösning.

På ett utav många problem här i världen. Just nu är det min huvudvärk som pågått sedan i söndags. Den är inte över ännu, och nu är den olidlig. Och det slog mig imorse när jag klev upp varför. Hade ganska ont i ryggen när jag gick upp och kände av lite i söndags också. Alltså time för kiropraktor Benny att lösa min snart låsta rygg helt enkelt. Brukar annars känna av lite tidigare men den här gången kom allt på samma gång. Överansträngt? Mycket träning? Mycket lyft i jobbet? Eller bara dåligt underhåll? En salig blandning av allt detta tror jag. Var länge sedan sist jag var där nu i och för sig så kanske dags.
Bara jobbigt att man inte kan fixa sådant utan att behöva gå dit och betala dyra pengar. Men life sucks på så sätt. Jag har problem med ryggen och haft ett par år så det är väl bara för mig att leva med det.
Jag får tacka handbollen för den smällen. Tänk att det kan finnas nackdelar med att spela handboll. Tyckte jag i och för sig för ett år sedan. Då letade jag fördelar med det.
Skönt iallafall att bli av med huvudvärken. Dock inte förens på fredag. Det är bara att bita ihop.
Gick super bra på jobbet. Nästan ingen post och jag var inne som nr 2, trots att jag fick Salem. Heja mig! Nåja ska väl inte säga för mycket imorgon är jag väl inne sist. Skönt att få jobba imorgon också faktiskt. Mera pengar.
Den som missat att det är fettisdagen idag är nog ganska dum. Vi på jobbet blev iallafall bjudna på semlor idag. Dock fick jag en annan bulle då jag inte gillar semlor. Haha. Tänk att man kan vara bortskämd på jobbet. Jag tackar iallafall för att man tar hand om dom som arbetar. Eller vad säger ni?
Annars idag, vila vila vila och träning.





Mobil kameran är inte helt dum faktiskt. Första bilden är från när jag gick till jobbet imorse och andra nångång under dagen när jag var i Salem. Man skulle kunna tro att man bor i typ Åre. Haha. Eller inte..

78 dagar kvar.

du hade din chans, men det är över nu...

fullt upp, inte jag heller.

Har jag inte att göra så ser jag till att jag har och göra. Tror att jag alltid varit sådan. Är man van vid att inte ha mycket tid över så blir det nog lätt så att man underhåller sig med olika saker.
Precis som jag gjorde idag. Efter en mycket dålig natt utan sömn klev jag upp ganska tidigt. Men mycket förbannad över att jag sovit så dåligt och att telefonen ringt till på köpet. Det var bara att kliva upp helt enkelt.
Vad jag möts av då var inte helt oväntat då det nu snöat ett dygn.





Det kändes sådär då jag visste att jag var tvungen att skotta när jag skulle iväg och gymma efter frukosten. Suck. Det var bara att ta sig i kragen och skotta. Tog i och för sig bara 15 min ca men ändå, så jävla jobbigt!
Gymmade och var duktig i en timme. Sedan kände jag av mina benhinnor nå fruktansvärt.
Hem och lasta bilen med skräp (kartonger och tidningar) som skulle slängas. Så efter jag hade duschat åkte jag till Jimmy. Vi åt lite lunch och glodde på Bert innan vi åkte och slängde allt och pantade burkar.
Tack så jätte mycket för hjälpen Jimmy!
Så nu är det jätte fint och mer space här hemma. Nice. Så städade jag nedervåningen också när jag ändå var igång.
Känner mig väldigt duktig idag.
Så har jag köpt Allévo istället för Nutrilette också, så får se vilka jag tycker är bäst och godast. Bästa med Allévo är att dom har varma soppor också. Hur bra som helst!

79 dagar kvar.

får jag veta vad du tänker på...

bad update.

Inte här dock då jag lämnar minst ett spår varje dag. Utan på gängets hemsida www.enannandelavtumba.se jag har nu i och för sig varit duktig och uppdaterat om viktutmaningen. Efter en veckas dålig uppdatering. Och den 3mars vankas det halvvägs mätning för att se hur det har gått för oss 3. Jag misstänker att vi legat på latsidan ändå. Usch och fy på oss. MEN jag tycker att med att kika halvvägs hur det går kan man också öka på viljan att göra bättre resultat. Hoppas att det gör det iallafall.
Så nästa vecka så minsann får vi se hur det gått efter 4 veckor.
Jag kan erkänna för mig själv att jag måste skärpa mig. Och det är nu!

Som ni märker efter varje inlägg jag skriver här så kommer det en liten "mening". För dom som antingen känner mig ganska väl eller känner till raderna jag lägger till VET att alla citeras av min kung Håkan Hellström. Så det är inget som ploppar upp ur huvudet på mig (för så bra är jag verkligen inte på att hitta på fyndiga meningar som passar in) utan självklart tagna från olika texter han skrivit.
Och ALLTID är det från Håkan Hellström. Så det är inga texter från någon annan artist. Okej möjligt om så är fallet att jag tar från en text han gjort en cover på såklart. Men annars händer det aldrig.
Har väl haft så nästan sedan starten av bloggen. Fast först började jag med texter från låtar jag gillade. Men ganska snart blev det Håkan för hela slanten.
Han och hans texter berör mig mest.



och jag vill ha dig för gamla tiders skull...

sjuk huvudvärk.

Förstår inte varför eller vartifrån den kom. Efter uppvärmningen var den där. Tänkte inte så mycket på det under matchen men efteråt var den oundviklig. När vi skulle åka hem efter herrarnas match trodde jag att min hjärna skulle ta sig ur huvudet. Sprängande huvudvärk med andra ord. Och den har inte gått över ännu trots att jag tagit treo och legat på soffan och degat. Why? Go away!
Våran match då. Tyrold som motstånd och visst var det motstånd minsann. Jag var nervös över att vi inte skulle klara detta men hoppades på att alla hade glömt dom förgående matcherna och skulle ge gärnet. Hade ganska rätt ändå. Vi kämpade på och det såg bättre ut än förut. Dock har vi problem framåt där vi lämnar över ansvaret på varandra och tar inte tag i sakerna själva. Men vinst med 18-10 iallafall och jag petade in 1 boll.
Herrarna vann över Sannadal med 2 bollar, 26-24. Men det var bra tajt!
Himla skönt att ta det lugnt en hel helg faktiskt. Underskattat.
Fick höra att i veckan blir det minsann lite roligare. Ser fram emot det och tror det kan bli riktigt kul. Middag hos Jimmy på onsdag och utgång på Harry B James på torsdag då det är Bandit Unplugged. Så vi ska fira Jimmy lite som fyller år på torsdag. Så får se om det blir att jobba på fredag haha. Kommer nog vara en riktigt rolig vecka.
Så är det lagfest på lördag efter en förhoppningsvis vinst över Årstaiterna. Säsongens tuffaste match.
Känns märkligt att längta till nästa vecka när det är bara måndag imorgon. Nåja, jobbar inte förens på tisdag. Vilket jag är ganska glad för med tanke på huuuur mycket snö det kommit. Igen. Fan blä. Vill inte ha nå mer snö.

80 dagar kvar.

men jag såg aldrig riktigt var vi var...

så hade vi helg.

Jag firade med att vara nykter igår kväll. Gick och la mig skit sent för att vara mig och nykter, ca kl 3. Det resulterade självklart i att jag sov som en stock (äntligen!) och vaknade sent. Men drömde iallafall massor av konstiga drömmar. Bland annat för säkert hundrade gången att pappilu kom hem. Ingen vidare kul story när man vet att nu exakt idag är det 4 veckor kvar innan han beger sig mot europa och Sverige.
Har vi tur så kommer han hinna se min sista match också, not so bad. Eftersom han inte sett mig spela i den gröna tröjan ännu.. Känns väldigt trist eftersom han alltid varit den som sett alla matcher (och även ett gäng träningar i mina dar) och alltid varit den som varit med. Har nu inte sett mig spela match i BK Salem tröjan när jag för första gången i mitt liv bytt lag och startat om på nytt.
Debuterade i Eken cup men då var pappilu iväg så han hann inte se. Eller tror han såg en match kanske. Eller var det förra året med Tumba? Jag minns inte riktigt. Har för mig att han inte såg en enda match.
Låter super töntigt jag vet, känns lite så också. Samtidigt som när man är van vid något och haft så i 15 års tid och helt plötsligt är det inte så längre. Då blir det väldigt tomt.
Lika tomt som huset ekar av att man inte är 4 st.
MEN det är bara 4 veckor kvar nu! Snart snart snart är han äntligen hemma.

Igår när jag gick till jobbet så fick jag flashbacks på Sälen för 2 år sedan när jag då på morgonen gick till jobbet. Dock lite närmare och jag hade ingen jacka och lite roligare jobb. Iallafall, så var det soluppgång, lite snö som kom ner så där fint, och jag kände redan då att en bra fredag börjat.
Tog två kort som visar lite grann iallafall. Men känslan går inte att beskriva, hela jag blir alldeles varm av tanken. Jag älskar den känslan.





Svårt att fånga känslan på bild. Men ni ser ju den lite ljusrosa himlen och det. Så kanske ni förstår lite vad jag menar.
Sälen är svårslaget faktiskt i några kategorier.
Men gärna lite vår vore helt okej för min del. Istället snöar det, igen.
Ikväll, oklart men förmodligen bara hemma. Plånboken säger nej tyvärr så jag håller mig hemma tror jag. Imorgon viktig match mot Tyrold.
Hoppas på vinst. Och jag älskar hemmamatcher.

81 dagar kvar.

är det på riktigt eller drömmer jag...

fredagkväll.

Jag skojade bara om att jag skulle få lite längre helg. Dom ringde från jobbet igår och sa att jag kunde jobba idag. Tyckte det faktiskt var väldigt skönt. Och en ruggigt bra dag.
Underbart väder hela dagen, varmt och skönt. Bara - 2 grader. Kort runda, allt det nybyggda vid centrum så det gick jätte fort faktiskt. Hur skönt som helst. Hemma vid kl 13 så var det bara att svida om och åka och gymma. Gymmade ca 1 timme. Glömde helt bort tiden när jag stog på löparbandet haha.
Fixade i ordning mig för att hämta upp Hajas och Jimmy. Dom skulle följa med mig till Biltema för att köpa spolarvätska. Och ooo yes det var tvärslut, 4 liter utan problem sörplades ner i bilen. Oops. Haha. Men nu är det bra.
Så nu, kvällen tillbringas hos Micke och Pia med Danne, Jimmy och Hajas. Grabbarna lirar poker och jag agerar "DJ" efter deras önskemål. Vågar väl inget annat. Haha.
Inget alkoholintag idag faktiskt. Känns skönare att kunna ta bilen hem och sova i egen säng. Så ser ut att bli en nykter helg denna helg också. Duktigt av mig. Eller? Haha. Jag vet inte men det känns ganska bra. So far.
Och jobbar inte förens på tisdag så på sätt och vis blir det långhelg iallafall. Nice.
Så vad gör ni i helgen?
Imorgon är det bara 4 veckor kvar innan pappilu kommer hem! Yes yes, snart är du hemma igen! Längtar hur mycket som helst <3

82 dagar kvar.

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...

kanske fått långhelg.

Jag vet inte ännu om jag kommer jobba imorgon, men troligen inte. Ser det på både gott och ont faktiskt. Gott eftersom då kan jag gymma och vila ut ordentligt om jag kan. Ska iväg och handla spolarvätska också. Min är tok slut. Nödvändigt ont.
Och på ont, såklart inga pengar och i stort sett inget att göra på dagen. Lite små trist. Men som ni ser så är min dag inte helt utdömd.
Idag var en helt okej dag på jobbet enligt mig. Små struligt då många var borta, men inget som jag blev drabbad av. Lagom mycket post men krångligt område i Salem. Tyckte jag iallafall förra gången. Men nu hajade jag upplägget och det gick lite fortare då. Nice.
Men blä väder idag istället. Jag ska aldrig säga att något är bra för då blir det genast värre. Grått, kallt och tråkigt, såklart lite snö på det också. Vad annars?
Super dunder tidig träning idag, kl 18. Vi kan välja och lira lite grann med 92 tjejerna istället för att springa ute. Vilket jag anser är myyycket roligare att lattja handboll än att tvinga sig runt på en löparrunda. Nej tack.
Hoppas det blir en liknande träning som i tisdags, det vore grymt!
Som många kanske vet älskar jag allt som har med nyttig kost och träning att göra. Tittar mer än gärna på sådana program som "Du är vad du äter" och så. Igår såg jag delvis ett program (självklart USA) om väldigt stora människor som lever farligt med hälsan då dom väger närmare 200kg. Tycker sådana program också kan vara väldigt intressanta. Men igår blev jag arg. Det var två bröder som sket fullständigt i att dom hade känningar av att få hjärtattack och fortsatte äta! Då tycker jag inte ett dugg synd om dom. Usch. Man blir äcklad.
Så är det snart bokrea och jag och mammilu har hittat 11 (!) receptböcker med nyttig mat. Jag älskar det!
Även fast man skulle tro att jag är hälsan själv med allt det där så är det långt i från sant. Men jag jobbar på det. Helgerna ska bli syndar dagarna.
När man får hjälp med det blir det lättare.

På tal om mat hoppas jag att pappilu mår bättre efter sin matförgiftning.. Lät inget vidare roligt alls! Krya på dig pappilu <3

83 dagar kvar.

jag ska förklara det när du blir äldre...

underbart väder.

Idag har det varit strålande väder och en oväntat bra dag. Fast jag hann inte gymma tackvare att det blev så sent på jobbet och att det drog ut på tiden att handla mat. Så det är lite negativt.
Sen går inga av mina program på tv idag heller så det är också lite negativt. Men annars har dagen varit jätte skön. Vaknade som vanligt innan klockan nu dock bara 1 timme innan så hann till och med somna om. Var klar 25 min innan jag behövde GÅ HEMIFRÅN till jobbet. Alltså det har nog aldrig hänt mig. Och ändå gick jag inte upp tidigare eller senare. Sjukt konstigt.
Men skönt också. Väl på jobbet gick det bra. Men jag trodde jag skulle dö när dom sa vilket område jag fick. Vårsta. Stort och tar evigheter då det är villor och lägenheter. Blä. MEN inget krångel med moppen idag. Tack.
Hur härligt väder som helst ute idag. Nästan så man fick känslan av vår. Om det inte varit ett par minus grader vill säga.





Dessa två tog jag idag, man ser en liten skymt av moppen också. Yeey. Haha. Så här får det gärna vara varje dag jag jobbar. Och inget jävla snöande..

Jobbar imorgon också. Dock Salem. Också ett stort och små jobbigt område som tar tid. Men jag njuter då min kassa drygas ut för varje dag jag får in. Me like.
Ska skälla lite på mitt förra jobb också då jag ännu inte fått någon lön. Men väntar tills efter den 25e om jag fortfarande inte fått några pengar.

jag vet, det låter konstigt när jag säger det...

blev aldrig av.

Att blogga något igår, vilket är väldigt olikt mig och jag hade ungefär hela dagen på mig. Först på morgonen körde jag Jimmy till huddinge sjukhus för att han skulle röntga handen och lite så. Gick mycket snabbare än förväntat och vi tog en tidig lunch/fika på Bistron i tumba. Super skönt då inget öppnat än. Haha.
Åkte vidare för att driva lite tid hos Micke och Pia för att jag sedan skulle åka till Sarah och få håret fixat. Nice.
Och som vanligt blev det ju hur bra som helst! Du är som vanligt super duktig gumman =) <3
Tusen tack för hjälpen!
Mer planer smids för nästa fix av håret lite närmare jag åker. Skönt att ha lite planer faktiskt.





Resultatet då. Tog inga bilder innan vilket var lite klantigt, men aja spela roll.

Så glodde jag på 2 ½ men igår och laddade hem säsong 2 också. Och så såg jag på Patrik 1,5. En skön film faktiskt men trodde den skulle vara roligare.
På kvällen träning. Och det gick väl bra antar jag. As bra med skott träning! Mera sådant!
Nu jobb!

84 dagar kvar.

regnmoln brukade jaga mig...

jävla snö.

Allvarligt, nu får det vara slut på vintern och lite varmare vindar får hitta hit. Och gärna en solstråle också dessutom. Idag skulle det enligt meterologerna bli "några minusgrader mulet men uppehåll" Jo tjena mittbena. Sällan jag tror på dom där faktiskt. Idag, japp några minus grader och en jävla massa snö dimper ner från himlen. Det är ju inte sant.
Det var dock inte min dag alls idag.
Börjar med att saltkaret får sig en släng ner i vattnet så det bara var att kasta saltet. Kommer till jobbet, allt går galat tidigt ute och får moppe till Salem. Fantastiskt. Jovars tills jag kom till Salem och moppen vägrar starta. Efter många försök och ett telefonsamtal så fick det bli att jag sprang ut med posten i väntan på cykel istället. Det fanns ingen som helst el kvar i moppe jäveln. Ödet säger att jag inte SKA köra moppe helt enkelt.
Så cykel idag och massa extra spring SAMT ca 40 mins tid gick till spillo. Blä. Så kom snön. Yeey.





Jag kom iallafall inte in sist. Trots allt.

När jag kom hem var jag butter och struntade i gymmet då jag fått tagit några extra varv ändå. Så städning stod på schemat. Jag tog nu inte bara mitt rum utan såg till även att snygga till i resten av nedervåningen. Till mammilus förtjusning. Ibland kan jag.
Vårat eviga bekymmer. Middag. Och för första gången var jag och mammilu kreativa nog och tog omelett med diverse smask i. Jag gillade det men min kräsna lillebruur var inte allt för överlycklig. Pappilu du skulle sett mig och mamma i köket! Du hade fått dåndimpen! Haha.





Det ser ju inte så värst gott ut men det var det faktiskt. Nästa gång ska iallafall jag våga mig på lite roligare kryddor och annat i. Mums.

Ska vara mer nyttig idag tänkte jag och plugga vidare på barkunskapen. Pluggade lite igår också faktiskt. Det är inte så jävla lätt med alla dessa drinkar säger jag. PUH. Och huuuur sugen blev man inte på att fara tillbaka till den älskade ön Magaluf när jag fick se i webcam Tre O. Jag är förälskad <3

86 dagar kvar.

för jag var nere men uppe på fem...

söndag söndag.

Ganska skönt att ha match tidigt ändå, trots att det var ute i ingenstans. Man hinner så mycket mer som.. Äh söndagar ska man inte göra något. Jag har glott på ett gäng avsnitt av 2 ½ men. Shit vilken fantastisk serie! Haha. I love it! =)
Funderar på lite mat, kanske städa rummet lite, bädda rent kanske. Eller så tar jag det en annan dag. Inte direkt så att det är överdrivet smutsigt. Jag är pedantisk så det blir lite svårt.
Så när jag hade duschat efter matchen och tar på mig min nya härliga rolling stones tröja från HM ser jag att den är trasig!? Usch va arg jag blev då eftersom jag tog bort prislappen igår MEN kastat kvittot. Och den är redan sönder. Blä. Men what to do. Inte direkt så att halva ryggen syns, men man blir ändå lack när nya kläder är trasiga. Usch.
Ge mig lite kvalité!
Har glömt att gratta min gamla barndomskompis och handbollsvän Jennie till lille Alexander som föddes igår! Stort grattis och skönt att höra att ni båda mår bra! =)
Får snart se bilder på facebook också. Härligt!
Eftersom min familj är lite speciell så tog vi bort julgranen idag. Haha. Japp ni läste rätt! Men den har inte barrat något och mammilu tyckte "synd" om den eftersom den skickade ut nya skott. Well well, så jag har ungefär fått skynda på henne med detta eftersom julen sedan länge är över. Ni förstår att inget är sig likt när pappilu är hemma. Alls. Först hade vi knappt något julpynt och så åkte julgranen ut senare än någonsin. Är några av exemplen på något som inte alls är likt oss.





Bilderna tagna igår. Och här har ni skotten mammilu tyckte så synd om att behöva slänga ut. Mer frisk avhuggen gran får man ju leta efter.. Pappilu, dags att komma hem nu va!

Måste ju bara göra en instickare om Mando Diaos nya skiva, Give me fire är GRYM! Härligt svängiga låtar och ja jag är tok förälskad i låten Dance with somebody. Ofcourse.

kanske det, men det var nånting att göra medan man väntar...

bättre match.

Ja matchen idag var bättre, men inte bra. Varför kommer vi inte upp i den kapacitet vi kan spela på? Vi hamnar så lätt i de andra lagens tempo och missar passningar och skott. Trist att vi inte kan hålla bättre nivå även på dom mindre bra matcherna. Men allt är inte dåligt. Vi fick igång lite kontringar och hade ett bra försvar trots allt. Det är framåt det är lite körigare. Jag tror att vi har gjort plattmatchen och att det nu bara blir bättre. Är utan skador och sjukdomar är det ju inga problem. För det har varit ett av problemen.
Vinst mot Tungelsta med 23-8. Hade vi vunnit med en boll till hade vi legat etta i serien tydligen. Lite surt.
När jag iallafall kom hem och öppnade brevlådan så fanns ett litet brev till mig. Och jag såg direkt att det var från Sarah. Så himla sött! En liten kombinerad alla hjärtans dag present och födelsedagspresent. Blev chockad och glad. Men skamsen att jag inte hade ordnat något till henne på alla hjärtans dag.
Fick presentkort på salongen där hon jobbar. Och det kom ju mer än lägligt då jag ska dit på tisdag. Tuusen tack gumman! <3
Bättre uppmuntran efter min insats i matchen kunde inte blivit så mycket bättre. "Det är tanken som räknas"

86 dagar kvar.

ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen...

glad alla stjärtars dag.

Nej pappilu har inte hört något om Åre och jag är övertygad om att det inte blir något tyvärr.

Det är inte så att jag avskyr den här dagen och inte heller älskar den. Den är som alla överreklamerade dagarna man ska göra något speciellt. Det finns några som vinner på det och några förlorar. Så är det alltid, oavsett ensam eller i par. I år är jag ensam på denna dag, men inte gråter jag blod för det. Jag kommer att få umgås med mina underbara vänner och ha en jätte trevlig kväll.
Dagen hittills har tillbringats med Jimmy och Daniel. Vi var på adidas lagret och fyndade jag ett par nya löpar skor och en jacka, för 680kr istället för en tröja för 800kr känns det mycket bättre nu. Tack. Åkte vidare till skärholmen och åt samt Stadium där jag köpte en sportbh.
Denna dag blir jag minst sagt inte ensam på iallafall. Gav mammilu en liten nalle där det står på tröjan "världens bästa mamma" och en liten bok om mammor. Det är hon MER än värd tycker jag. Och hon får ju inte tillbringa dagen med pappilu.
Jag fick en super söt flodhäst som håller i ett hjärta av mammilu. Hon köper alltid små söta gosedjur till oss på den här dagen och har alltid gjort. Men självklart ska man alltid visa att man tycker om varandra oavsett dag.
Så ikväll är det hos Johans mamma vi ska vara. Blir inget drickande för mig ikväll heller faktiskt och det känns bara bra och helt mitt egna val. Klokt. Men istället kommer jag äta lite snacks och dricka läsk som jag lämnat där. Haha. Bättre eller sämre, who knows.
Men skönt att åka bil hem sen även fast det inte är så långt.
Och så match imorgon i Tungelsta mot laget med samma namn. Långt bort och kass hall. Känns sådär. Men hoppas att förra matchen var platt matchen och att vi nu är mer taggade än någonsin. Tack.
Glad alla hjärtans dag på er.

87 dagar kvar.

5 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3

kan du älska mig som sjömannen älskar haven...

trött fredag.

Efter allt rännande överallt blir man bra seg och trött. Så ikväll blir det nog inga större utflykter. Jag gråter inte över det dock. Ganska skönt att vara hemma ibland, men skulle inte dö av att göra något såklart. Haha. Mitt namn är beslutsångest.
Kommer få med mig Jimmy till Adidas lagret imorgon också. Nice. Behövde inte ens övertala honom. Hann knappt säga klart meningen innan han svarade "Jag är på!" Jag tänkte försöka hitta en form av vårjacka iallafall. Får se hur det går.
Så nu är det lite mys i soffan med mammilu och våran söta Ozzy. Han har blivit hur gosig som helst.
Kunde avnjuta en underbar middag med som vi säger "god god mat" fläskfilé, korketter, sallad och tzatziki. Mumma. Jag kastade i mig maten och struntade i om det gjorde ont. Haha.

Den här helgen var egentligen helgen pappilu skulle komma hem. Känns lite avlägset att tänka så då han har varit borta så pass länge och att man vet att det är 5 veckor kvar prick imorgon. Men snart, snart är han hemma igen! <3 Längtar längtar längtar.
Först får man vänja sig vid att inte ha honom hemma sedan får man vänja sig att ha honom hemma. Haha.
Kan ju hålla med om att det är skönare att ha honom hemma.



Från förra helgen på Broder Tuck. Jimmy är alltid lika kul. Haha.

för många varv runt fontänen...

min fredag.

Fredag en den 13e och alltså min dag. Jag fyller inte år eller något sådant. Det har alltid bara varit så att 13 varit mitt tur nummer. Många avskyr det och andra älskar det, så är det bara.
Och idag skulle jag ta bort stygnen. Sällskap av Jimmy vilket var skönt att slippa åka själv. Så bilen in till stan och tog bort stygnen. Ett av stygnen satt dock fast lite så det ömmade kan jag säga. Så nu känns det tok konstigt i munnen. Så har jag en månad till som jag inte får tugga med framtänderna. Det känns super segt. Blä. Men allt hade läkt super fint iallafall så på min brors 18 års dag ska jag befinna mig där igen för en kontroll. Och förhoppningsvis börja få äta som alla andra. Suck.
Skönt med lön idag! Jag är överlycklig. Men måste hålla igen spenderbyxorna då jag verkligen måste spara så mycket jag bara kan. Det är svårt, ja utan tvekan men jag ska göra ett gott försök.
Efter vi varit i Skanstull tog jag med Jimmy till Södertälje. Vi gick runt i ca 2 timmar och kollade i affärer. Jimmy hittade en gaaalet snygg tröja/jacka från Adidas på Intersport som jag utan tvekan ska införskaffa mig så småningom. Kändes bra av mig att stå emot idag. Haha.
Efter detta mötte vi upp Vranko som skulle följa med oss och fixa mina ögonbryn. Låter sjukt töntigt tycker jag, men det är det värt. Så fixade det och de känns jävligt bra. Men snart har jag dom som det ska vara. Haha.
Släppte av Jimmy vid sin lägenhet och plockade upp min bror för att sedan åka mot Tullinge. Bokade tid hos Sarah på tisdag för uppfräschning.
Lönen spenderas iallafall.
Sedan avslutade vi det med att inhandla middagen på ICA.
En ganska bra dag ändå. Men kallt.
Så nu ska jag börja lite med maten så får vi se vad som händer ikväll. Är inte så taggad på något egentligen. Men man vet aldrig.



Sista kvällen på våran Magaluf långweekend. Dock bara jag med här då grabbarna gått och lagt sig. Haha.

88 dagar kvar.

jag singlar den här slanten, och om den landar på kanten...


torsdag.

Som har hela dagen känts som fredag ändå. Fast då skulle jag behövt åka till Skanstull idag och tagit bort stygnen och det är jag medveten om att jag inte gjort än. Imorgon. Och jag får sällskap av Jimmy. Skönt att slippa åka själv.
Annars i helgen är det ju alla stjärtars dag på lördag och kommer nog förmodligen spenderas hos Johan, eller snarare hans mamma. Johan är hundvakt och vi är "Johan vakt". Haha. Eller något.
Gick bra att jobba idag i Huddinge. Men jag var inte glad. Mupp. Var hemma vid 14 tiden så det var lugnt några timmar extra. Jobb på måndag igen, i tumba dock.
Trött tröttare tröttast är jag kan man säga. Vågar inte för en sekund lägga mig i sängen för då kan jag glömma träningen. Blir hämtad om lite mer än en timme. Så otroligt dumt om jag gjorde så. Efter, du är vad du äter på tv.
På tal om mat och all min frustration åkte jag och beställde thai efter jag slutat. Gud va skönt det kommer bli när jag kan äta normalt! Jag längtar! Säkert kommer det inte bli imorgon direkt men snart. Nu är det närmare än någonsin.
En kille jag jobbade med på Kontorsalliansen var med i Vinn Adams pengar i mixmegapol imorse också, och åkte på stor stryk. Haha. Det var roligt! Dagen för med sig något gott iallafall.
Min fredag imorgon (fredagen den 13) och lön. Det kan ju bara bli en bra fredag! Eller?



för många leker kung och vänjer sig vid kostymen...

jobb idag iallafall.

Många som känner mig vet att om jag blir väckt på fel sätt eller något i den stilen, så är jag inte så himla glad. Jag har hittat en till orsak till detta. När dom ringer från jobbet och vill ha mig att jobba. Samma dag. Och när man försöker säga nej så gör dom så man får skuldkänslor.
Så nu får jag helt enkelt fixa i ordning mig och åka till Huddinge för att jobba idag. Jag är en jojo. En mindre glad jojo. Hade ju gärna sluppit det idag då jag har annat planerat. Synd att man inte kan tacka nej då man behöver pengarna.
Jobbet kallar.

89 dagar kvar.

jag kan vänta på dig hela natten igenom...

behövligt.

SPA-kvällen hos Emelie. Säger bara: sååå värt. Haha. Otroligt mysigt att ha något sådant mitt i veckan. Och det där med bara tjejer, det kan bli riktigt kul när man låter tankarna flyga iväg. Haha. Så sjukt skönt att känna sig ompysslad, fast det är du själv som gör allt. Men så ren som jag är i ansiktet har jag nog aldrig varit, chock för huden. Händerna och fötterna sen. Det kallar jag känsla.
Så en ny bra kräm har man nu också. Perfekt.
Efter vi pysslat om oss och fick veta allt om Aloe vera så blev det gotti grejer. Saker som till och med jag kunde klämma i mig. Gissa min lycka!? Japp ungefär som att vinna på lotto. Haha. Så jag tryckte i mig, bananbitar, kiwi, ananas, fysalis (staaavning?!) marschmallows. Som jag om vartannat doppade i den varma chokladen. Muums. Ibland får man, och idag fick jag. Har ju inte ätit nästan något godis eller dylikt än det jag fick hos Pia och Micke i fredags. Olikt mig, ooo ja.
Men tror att det behövdes. Lite rensning i kroppen.
Och så även ikväll. Nice. Så nu kan jag gå och lägga mig med gott samvete om att jag har lite renare hy. I like it.

En kompis har också lyckats lägga upp bilder från TreOs bartömning i okt på facebook. Gillar man det, nej. Får man stå ut med det ändå, ja. Sån tur att man inte är ensam om att inte vara fotogenisk.



Nu var jag snäll dock.

man såg gårdakvarnar, men man såg skiten med...

riktigt trött dag.

Sov inget vidare inatt heller, vilket resulterar i att man är rätt trött när man väl ska ta sig upp ur sängen och ta sig an dagens arbete. Efter mycket om och men var jag på gång mot jobbet. Kom i god tid trots att jag var ap trött. Gick väl bra, men 82 springportar vill jag lova tar sin lilla stund. Skönt att jag fick ta moppe idag, skulle cyklat men dom ändrade sig. Puh.
Så när jag kom hem hade jag en gryyym huvudvärk så jag hoppade faktiskt över gymmet idag. Jag har lite små ångest för det men kanske lika bra att vila huvudet lite. Har ju fått träning idag trots allt. Annars hade jag fått pallra mig dit iallafall.
Super trött när jag kom hem så att jag vågade inte lägga mig i sängen och kolla på two and a half men så det fick bli i köket där jag fortfarande sitter och ugglar. Väldigt effektivt då man vill hålla sig vaken.
För igår gick det inte as bra, jag tok somnade. Haha.
Ska ju iväg till Emelie ikväll för SPA-kväll. Kommer nog bli super trevligt. Prova produkter och snacka lite. Bara tjejer. Inte riktigt min grej annars men kan ju inte säga något då jag aldrig provat. Dom som känner mig vet. Men man får faktiskt ändra på sig.
Så jag ser fram emot ikväll.
Tyvärr inget jobb imorgon och inte fredag då jag ska vara så tidigt i skanstull. Dumt enligt mig. Skönt att få in några timmar idag iallafall.
Annars, en rätt tråkig onsdag.

90 dagar kvar.

förrän du möt varje morgon, med sömnlösa ögon...

bra och ha dag.

Idag var det ju inget jobb för mig men dom ringde imorse och sa att jag kunde jobba imorgon om jag ville. Javisst självklart! Hej pengar.
Så idag tänkte jag göra lite nytta. Såsom åka och fixa punkat på däcket, tvätta min bil samt sätta dit nya regplåten. Typ. Tänkte städa lite också men det har jag nyligen gjort i rummet så det skjuter jag upp lite till. Så nu har jag en extreeemt fin bil. Tackar Pasi för detta som hjälpte mig, och tack för monteringen av regplåten! Var också och fixade punkat på bilen. Så nu kan jag checka av dom tre grejerna iallafall.
Så kanske man har en ny stötfångare till bilen snart också. Min ser som mammilu säger "uff" ut.
Efter jag varit duktig med dessa saker åkte jag och handlade det som behövdes. Mest för att jag ska överleva, yoghurt och blåbärssoppa.
Sedan for jag hem till Micke och Pia för att göra Jimmy sällis ett tag. Dom hade köpt guitar hero med två gitarrer så vi lirade lite. Pia som är dagmamma hade fortfarande två barn kvar som var heeeelt facinerade av att vi spelade, fick även en teckning av ett av barnen. Haha. Ibland är barn söta.
Så nu när jag är hemma igen så ska jag väl kolla lite på two and a half men eller något. Har fixat säsong 1 så nu börjas det.



Efter detta ser man att den är grön faktiskt. Helt otroligt.

Ikväll träning. Får se hur taggade alla är. Efter matchen i söndags kan nog ingen varit glad.
Fick även min lönespec idag också, lite lön på fredag trillar in iallafall. Dock måste jag spara ganska galet nu.

91 dagar kvar.

varje bil förde med sig löftet om att allt var möjligt någonstans...

kastas från regn till solsken.

Det verkar som att söndagen var otursdag nr 1. Som man hört och allt så verkar det mest varit skit. Då var det alltså inte bara jag. Jimmy bröt handen på sin match bland annat. Jävligt onödigt och tråkigt. Sjukskriven en månad. MEN positivt då har jag någon att umgås med dom dagar jag är ledig. Som verkar bli ett par st den här veckan.
Men efter att ha sovit jävligt dåligt inatt så blev nog dagen tipp topp. Strålande sol iprincip hela dagen, riktigt vinter väder (flashbacks till Sälen..) Dock är snön nästan obemärkelig.
Anyway, det gick bra på jobbet nästan ingen post och jag började inte förens kl 8 och gick hem 12. SKÖNT. Hem och byta om för att dra till gymmet i drygt en timme. Kändes sjukt bra idag. Måste varit vädret.
Kommer hem och öppnar mejlen. Det mejlet fick min mage att göra dubbel volt och knut på slutet. Glad och fundersam helt enkelt.
Kanske det blir jobb 4 veckor i Åre.. Kanske kanske kanske. Jag hoppas fast samtidigt inte. Kluven men nu är det bara att invänta svar. Kul om det blir så då man får uppleva väldigt mycket på ett sådant ställe och snabba pengar. Men synd också för att jag kommer missa matcher här hemma. Men pappilu, don´t worry! Jag är hemma före dig ändå ;) Haha.
Jag får helt enkelt se vart vinden bär mig.
Annars idag har jag haft trevligt besök av Carro och Jimmy som kom förbi en sväng. Vi snackade lite och köpte mat till dom iprincip. Så nu mer ikväll vet jag inte, glo på morgan pålsson som Jimmy kirrade åt mig. En externhårddisk har jag kommit på inte vore helt fel..

Tänkte visa två mindre roliga bilder som jag tog för några dagar sedan. Skulle fotat idag istället.





Pappilu, det är annat än vad du "måste leva med".. Dock är det glansis ute numera.

Jag vet inte vad jag ska tro eller hur jag ska tänka. Jag kör på med, go with the flow. Låter det som kommer kommer.

92 dagar kvar.

för du blir aldrig mer densamma...

en jävla söndag.

Nej så här med facit i hand önskar jag att jag sovit bort hela söndagen. Från start till slut har det bara varit motgång. När vi skulle åka mot matchen inser jag för andra gången på inte ens ett halvår att jag har punka. Jävligt lägligt då jag beräknat att bara tanka och sedan dra. Allt resulterade i irritation. 3 månader sprillans nya däck och jag har punka. OCH kommer försent till samlingen inför match.
Jag jublade inte direkt. Återigen såg jag både mitt och mammilus sparkonto försvinna ut i tomma intet.
Är bara glad att slippa behöva ta bilen till jobbet iallafall.
Fram kom vi och bara 15 min sena. Skönt.
Men mitt hjärnkontor var på annat håll efter hela den där incidenten. Vilket resulterade i att jag inte hade koncentration alls på matchen. La över ansvaret på resten av laget.
Jag var dock inte ensam.
Matchen var nog det sämsta jag någonsin spelat. Trodde man inte kunde vara så kass. Men vi får ta oss alla i kragen och försöka hjälpa och stötta varandra istället för att klaga. Och framför allt lämna den här matchen bakom oss och ta nya tag, vi har fortfarande några matcher kvar.
Så problem fri är man tydligen aldrig. Har man inte några så kommer det minsann nya bakom nästa hörn. Så är det bara.
Har också hunnit uppdatera på
www.enannandelavtumba.se  samt min www.pixbox.se   (aangelique) med en del bilder. Hoppas ni gillar det!

bara så länge det finns stjärnor över oss...

gårdagen.

Var hel mysig! Vi bestämde att middag i stan med Linda som jobbat på Tre O, fick stå för kvällens underhållning. Med all rätt. Vi möttes upp och gick för att äta på August (om jag inte har helt fel..) vi befann oss på Söder. Alltid söder när det gäller oss. Avnjöt en god middag. Även jag! Så jag var hel nöjd, men Jimmy fick äta upp nästan hälften eftersom jag blev så mätt. Haha. Men jag var så glad att jag kunde äta något i form av en varm måltid där man kunde tugga lite grann.
Vi tog igen massor av tid och pratade om Magaluf, såklart. När vi betalat så gick vi vidare för att chilla på Broder Tuck. Så ytterligare prat. Men vid tolv snåret bestämde vi oss för att tänka på refrängen och drog oss hemåt.
En super skön kväll, chill och man är hemma tidigt. Har nog aldrig någonsin hänt oss. Haha.
Var så himla kul att träffa Linda igen! Var väldigt länge sedan sist. Men vi har bestämt att ses snart igen. Nu bor vi iallafall i samma stad.

Eftersom jag var rätt kass på att visa bilderna från i fredags så visar jag från gårdagen iallafall.

           

Nu känner jag mig inte lika dålig längre.

Match idag också, Ösmo. Världens ände. Men vi ska ge järnet! Iallafall kommer jag försöka ge allt jag kan. Jag är taggad.

93 dagar kvar.

genom antennerna och satelliterna...


allt går bara man vill.

Nu är jag nästan övertygad om att det faktiskt är så. Min beslutsångest om jag skulle dricka eller inte igår gick över när vi kom till Micke och Pia. Men med tanke på hur min vecka hade sett ut med intag av mat och diverse så valde jag att inte gå all in. Om vi tar två exempel på det, Carro och Kadde. Haha. Så jag vågade inte riktigt helt enkelt. Och jag tror jag valde helt rätt faktiskt. Känns jätte skönt.
Iallafall när jag vaknade imorse. Haha.
Jag åt godis igår! Överlycklig vill jag lova! Haha. Pia hade sådana där små påsar med mininappar och dom tänkte jag inte på att jag faktiskt kunde äta. Så jag blev verkligen glad när jag fick dom. Tack Pia! =)
Det går om man vill.
Innan vi åkte dit kunde jag äta en super god middag. Pasi kom med kinamat så jag slevade i mig tills min mage sa tokstopp! Åt inte ens hälften men ändå haha.
Som sagt det går om man vill.
Mätt och lycklig skulle vi in till stan. Jag, Jimmy, Danne, Johan, Carro, Kadde och deras kompisar Rebecka och Jenny. Första gången i världshistorien vi är fler tjejer än killar. Riktigt kul!
Vi hade verkligen bestämt oss för att gå till Göta källare, vi har sagt det förr såååå många gånger men nu var det spikat. Väl där kände man väl sig inte direkt yngst.. Men det var bra drag och det var kul.
Fick en snilleblixt också ett tag in på kvällen. Tror jag inspirerades av min vän Jocke från dom södra delarna av Sverige som gör dom mest galna saker jag hört!
Gick iallafall fram till en av killarna i baren och frågade efter chefen. Efter en kort stund kom HON ner. Då trodde jag det var kört. Men fixade biffen och frågade om dom sökte extra personal what so ever. Berättade om Magaluf och att jag ville komma in i svängen lite innan så att hon visste läget. Hon blev genast intresserad och tog mitt namn och nr och skrev upp att jag jobbat inom hotell och restaurang.
Så man kanske kommer jobba extra på göta källare ett tag framöver. Haha. Ibland vet man hur man ska marknadsföra sig själv.

Nu lunch, har ju kvar från igår så blir perfekt. Mums.

94 dagar kvar.

6 veckor kvar innan pappilu kommer hem <3

känn ingen sorg för mig göteborg...

någon sa fredag.

Jora fredag är det för den som inte riktigt har koll. Jag brukar vara den som inte har det. Men idag har jag det. Vågar väl inget annat kanske. Idag ska jag iallafall om ca 2 timmar åka och träna, jag längtar. Det bara kryper i kroppen! Det är SÅ det ska kännas när man ska träna inte "visst har jag väl lite ont i halsen? då får man absolut inte träna" I love it!
För att kompensera träningen laddade jag hem Sunes jul, för vem älskar inte Sune? Helt sjukt kul så nu vet jag vad jag kan fördriva mina otroligt långtråkiga dagar med. Härligt!



Har fått telefonnr till chefen på mitt förra jobb också så jag kan ringa och skälla lite, min lön är som spårlöst försvunnen. Iallafall ligger den inte på mitt konto. Morrr..
För pengar behöver man, annars dör man. Haha ja något i den stilen. Och när jag ändå är i farten med allt gnäll så ska jag när jag kommer till gymmet klaga över vart min rabatt tog vägen? Hoppas det löser sig iallafall.
Men annars är det ju en bra fredag. Har nästan ingenting planerat i helgen och det känns väldigt befriande. Som mål kanske jag ska ha att få i mig lite käk. Det har ju faktiskt gått helt okej nu dom senaste dagarna. EN VECKA KVAR!! Yes jag räknar ner. Och ja det ömmar fortfarande, och ja det är förbannat irriterande att inte kunna ta en tugga av en macka. Ni fattar?
Nu ladda för samtal och träning.

95 dagar kvar.

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...


då är det officiellt.

Nu har vi gjort våran tävling officiell på våran fantastiska hemsida, www.enannandelavtumba.se
Där kan ni följa oss puckon som gjort en hälsosam livsstil till en tävling. Kika gärna in och se hur vi sköter oss! Vi har nu hållit på sedan i tisdags som start dag. 8 veckor kvar..

blåbärssoppa.

Mitt levebröd nu. Alla som känner mig vet hur mycket jag älskar blåbär. Det är helt enkelt bäst. Och nu när jag inte kan tugga som en normal människa får det bli mycket av den råvaran. Jag hatar det inte. Men vad vore inte mer härligt än att få tugga på lite blåbär istället. Haha.



Har tränat lite handboll också. Skönt och roligt som alltid. Dock på slutet sådär lagom när man blev trött fick jag ont i munnen. Blev lite nojig men nu är det bra, vågar inget annat än att bara låta allt vara.
Fick också veta att det blir lite lagfest snart också. Hoppas vi får fira en vinst då istället för en förlust. Med våra vinnarskallar borde det gå våran väg men vi vet att det kan gå åt skogen också. Men vi håller tummarna.
Imorgon, träning. Yeey! Börjar komma igång i kroppen nu känner jag. Har nog mycket att tacka mitt jobb också. Helt okej. Fortsätter jag såhär ligger jag på en bra nivå.
I helgen då? No idea det får tiden utvisa.

skyll dig själv ingenting händer här...

så snöar det.

Dom sa på vädret senast igår att det inte skulle bli någon snö. Men tji fick vi. Från det att jag gick upp imorse vid 9 och fortfarande kan jag ju säga att det snöar. Varför? Är inte vintern redan över sedan länge. Iallafall för oss i sthlms området som aldrig har en riktig vinter. Så det är fortfarande okej i fjällen osv där det är vinter till april. Vetande av egna erfarenheter.
Idag hade jag ingenting planerat mer än träningen ikväll. Ganska skönt men mest uttråkad.
Drömde även inatt om flytt, utomlands. Den här gången magaluf som det är planerat. Dock var ju såklart ingenting som man trodde, såg inte likadant ut eller nånting sådant. Kommer dit och inser att jag glömt USB-minnet. Haha. No big deal direkt så köpte nytt. Jag som inte ens tänkt på att ta med ett. Kan ha varit ett tecken.
Så berättade jag för mammilu om hela drömmen så skrattade hon och sedan frågade hon lite mer allvarligt "du har inte börjat ändra dig om resan då?" Det frågade hon nog inte bara i eget syfte om att få ha mig kvar hemma utan för att dubbelkolla att jag VERKLIGEN vill göra detta. Självklart! Jag är dum om jag inte hoppar på det tåget. Kommer bli kul!
Trodde också att detta var ett tecken på att börja fundera på vad man ska ha med sig. Mammilu har sagt det redan tidigare med tanke på vilka problem jag har när jag ska packa. Jag gjorde slag i saken och började spåna lite smått.



Har även rensat min garderob, IGEN lite grann. Får inte plats där längre.
Så har jag också fixat iordning vikttävlingssidan på
www.enannandelavtumba.se dock är den inte publicerad ännu då jag inte fattar hur man gör.
Jimmy får kirra det ikväll eller något. Så hojtar till när det är klart.
Då var det bara 2 timmar kvar innan man kan sticka på träning.. Segt.

96 dagar kvar.

jag känner pojken här i fönstret mittemot, han samlar drömmar i fickan...


lite rätt.

Jag har haft lite rätt, en bra onsdag har det varit. Om något lite slapp dock. Kanske behövde jag det, kanske beror det på lathet. En släng av båda vill jag nog medge. Bestämde iallafall med söt Nattis att vi ska träna på fredag. Så håll tummarna för att mina benhinnor är på min sida. Men har ju faktiskt vilat idag, så det bör inte vara några problem. I guess.
Fick träffa min fantastiska vän Bonelli idag också. Vi har bättrat oss lite grann, från ett halvår sedan till bara, vad sa vi? 2 månader. Haha. Illa. Men vi har lovat varandra att bli mycket bättre. And i hope so! Alltid lika kul att träffa honom =) Den killen blir man då aldrig besviken på. Vi skrattar alltid väldigt mycket när vi ses. Tack för ikväll vännen, vi ses snart igen har jag bestämt =)



Hoppas nu inte han skjuter mig för att jag lägger upp denna, men det bör han inte bli. Sweet as hell my friend =)

Har haft en liten rolig men wierd känsla. Som påminner mig om förra våren/sommaren. Så jag hoppas det fortsätter kännas så, vore inte det nice. Yes i think so.
Så nu efter att ha givit sig på ett försök med våran hemsida
www.enannandelavtumba.se och lägga upp våran vikttävling som inte gick som jag ville så går jag och lägger mig. Ska fråga Jimmy om det imorgon. Jag hajar liksom inte riktigt då sidan inte är publicerad. Kan vara jag som är trög också. Haha.
Godnatt på er.

du och jag vi brukade gå förbi alla köer...

hel sjukt.

Så himla skönt att vara ledig idag säger jag bara. Var så himla trött igår somnade efter att ha sett ett avsnitt av Scrubs på 6an. Say no more. Sov såklart lite oroligt dock. Sjukaste drömmen hade jag också, våran familj hade fått för sig att flytta utomlands, till typ italien eller så. Men vi skulle bila dit i våran förra volvo vi hade och endast ta med det nödvändigaste. Panik i hela familjen typ. Haha. När vi väl var klara så skulle vi åka förbi Jimmy hos Micke och Pia för att säga hejdå och lämna en nyckel in case of.
Jag frågade också mamma om vi skulle så småningom sälja huset eller ha det kvar. Jag fick till svar ungefär "jora men vi kommer nog sälja det, vad ska vi med det till" Ännu mer panik typ. Vi lämnade ju kvar möbler, kläder ja allt eftersom inte speciellt mycket fick plats i bakluckan. Haha.
Heeelt stört. Undrar om det var en försmak av det som kommas skall. När jag åker. Hela våran familj skulle aldrig få för sig  att göra en sådan sak, never.
Fast det känns ganska skönt att veta måste jag säga. Haha.
Idag, ja jag har lyckats få i mig en skål med yoghurt och te. Mumma. Men jag tooook längtar efter att få tugga. Så får se vad dagen bjuder på =)

97 dagar kvar.

och vi kanske till och med lämnar sverige...

humöret tryter.

Jag var nog död när klockan ringde imorse, jag är helt säker. Jag brukar komma igång när jag klivit upp och allt det där tjafset. Inte idag. Nu behövde jag gå i den fruktansvärda kylan -11 grader och komma fram till jobbet som en isbit, innan jag vaknade till liv. Sjukt.
Jobbet, nåja ännu en sådan där dag då man undrar varför jag valde just DET jobbet. Rönninge/Salem, mitt delningsområde. På CYKEL. Men fördelen var att jag blev skjutsad dit med all och att det bara var höghus. Vad det nu var för fördel.. Trodde det aldrig skulle ta slut och när det väl tar slut vet man att det är ca 20min cykelväg tillbaka. Djupsuck.
Jag har börjat inse hur mycket det tar på mig att jag inte får i mig den föda jag är van vid. Och då inte bara kroppsligt, humöret börjar svänga sådär underbart och fantastiskt det kan göra. För mig, för tjejer. Whatever. Om 3 dagar har halva tiden gått.
Var nära att få jobba imorgon också, vilket jag tycker hade varit på gott och ont. Gott för då ser min februari lön liiite schysstare ut och ont för att jag är helt slut. Men det blev inte så, hon som vabbade är åter imorgon. Så jobb på måndag igen.
Träning ikväll som vanligt och håller tummarna för att det går bra. Imorgon, inget jobb kanske gym och träffa favoriten Bonelli efter han slutat jobbet. Med andra ord, en bra onsdag.

98 dagar kvar.

men det äter upp dig när du ligger i din säng...

att lova sig själv.

Ska man inte göra om man inte tror att man kan hålla det. I have did it again. "Jag ska gå och lägga mig tidigt, jag är huuur trött som helst" Och just det också att jag ska jobba imorgon. Gör jag det. Neeeej tiden bara flyger iväg.
Så är det nog dags att gå och lägga sig när man får så här på msn.



Då är det helt enkelt dags att gå och lägga sig. Inget snack. Smått pinsamt. Så nu gör jag slag i saken. Och håller tummarna för en bättre dag imorgon.

jag ska förklara det när du blir äldre...

en måndag till i livet.

Ungefär så känns det. Jag är hungrig. Imorse fick det bli yoghurt med smak av skogsbär och ett glas blåbärssoppa. Muums. Men jag vill tugga. Jag älskar mat. Men lika bra med en rivstart kanske. Förhoppningsvis drar man ner på massa onödigt. Om inte annat tar jag inte allt gott att äta förgivet längre. För det är hemskt att inte ha friheten att stoppa i sig precis vad man känner för just för stunden. Jag ser livet från en annan sida helt enkelt.
En sida jag avskyr.
Jobbet gick sådär idag också, tog en hejdundrandes tid allting. Har ju inte riktigt orken att springa som en tok i trapporna då min lunch vid halv 10 bestod av Nutrilette. Jag var sugen på alla andras varma goda luncher istället. Och motorhaveri mitt i alltihopa också. Jag ville bara hem.
Väl hemma plockade jag lite och så ringde Jimmy*2 och det var dags. Invägning.
Skulle haft det för typ två veckor sedan och det flyttades till igår och nu till idag. Så dom kom hit efter jobbet och allt gjordes.
Det var roligt faktiskt. Haha. Inte nog med att grabbarna heter samma sak utan dom väger lika mycket och har samma cm mått runt magen. Vad är oddsen på två helt olika grabbar? Dom är ju inte ens lika långa.
Nåja. Det är gjort nu och vi kommer att hålla på med våran tävling om vem som går ner mest i kg och cm på 8 veckor. Start idag och slutdatum är 23 mars.
Så minsann lite fördel har man med att jag inte kan äta något på ett tag. Dock risk för bakslag när jag väl är utan problem. Hm tål att tänkas på.
Kommer lägga upp här när våra "dietbloggar" kommer upp på
www.enannandelavtumba.se



Adjöss med allt extra hull (läs bilringar) nu jävlar ska här ändras.

Fick just sms av jobbet också och jag ska jobba imorgon också. Hej pengar! Skönt också att ha något att göra, annars hade jag bara idag att jobba. Lite halv trist.

99 dagar kvar.

och jag gick ner mig på klubben på Magasinsgatan...

en vm final och sushi.

Till VM finalen i handboll mellan Frankrike och Kroatien beställdes sushi. Hungrig som jag var. Kan säga att jag varit en smula hungrig sedan ingreppet i fredags. Var helt sjukt sugen att jag trodde jag skulle dö. Väl hemma med mina 8 bitars kunde jag ju inte direkt slänga i mig maten då jag för varje rulle sushi åt säkert tio tuggor på, sjukt jobbigt. Blev mätt efter knappt 5. Fick sedan lägga mig ner på soffan med magsmärtor istället. Det är minsann inte smärtfritt att äntligen få äta mat när man hållit uppe ett tag. Kan säga att jag inte längtar sådär jätte mycket tills nästa måltid jag äter.
Kan inte dom här två veckorna bara vara förbi, utan några som helst problem och allt har läkt så fantastiskt bra? Det är min önskan just nu.
Dock är det två veckor dit.
Vm finalen var iallafall väldigt spännande, och jag har fortfarande inte bestämt mig om jag tyckte det var bra eller dåligt att Frankrike vann över Kroatien. Kul match och se med tanke på hur intensiv den var. Förstå känslan på planen då. Själv är man nervös när man kliver ut på planen och möter Notlob eller något annat brögäng till skillnad från landslagen.
Kanske är lite därför man inte är någon talang eller spelar där? Troligtvis helt andra orsaker också.
Sova tidigt ikväll och jobb imorgon. Troligen enda dagen denna vecka. Skönt då jag känner att jag kommer vara utmattad om mina dagar kommer se ut såhär.

rinner långsamt tills min sång är slut...


äntligen mat.

Två dagars fastande, eller ja inte helt direkt. Har ju faktiskt fått i mig, soppa, yoghurt och vatten. Och en jävla massa värktabletter. Men idag får jag börja äta, i den mån det går och jag känner att jag kan. Får dock inte på två veckor tugga med framtänderna ALLS.
Så hej då allt vad som heter, mackor, äpplen och annan sådan frukt och ja överhuvudtaget sådan mat man bara av vana tuggar av med framtänderna. Istället får jag ta mini bitar i allt och sedan försöka tugga med kindtänderna. MEN jag får äta igen.
Hoppas bara att det går bra, är hungrig som ett djur.
Igår kväll joinade jag Jimmy och Danne till Emelie och Hajas för att sedan åka mot GP innan grabbarna skulle till stan. Eftersom jag inte hade lust att åka hem ännu skjutsade jag dom.
Såå skönt att slippa ligga hemma. Kan dock säga att sedan ömmade det rätt bra.
Laddad idag för match. Hemma mot Tellus. Förra matchen var ganska jämn, inte denna kan vi konstatera. Ledning i halvtid med 25-5. Kul match? Nej inte direkt. Vann till slut med 43-20. Man kan inte hålla koncentrationen i en sådan tråkig match det går bara inte. Själv blev jag svimfärdig efter kanske två kontringar. Men tävlingsmänniska som man är ger man inte upp förens det verkligen tryter.
Ingen bra idé att kanske spela match när man inte fått i sig något på två dagar och laddar morgonen med gröt för första gången. Nåja, gick väl okej. Förutom på slutet då jag gjorde bort mig totalt. Hjärnan och jag var inte med.
Min tränare trodde inte jag skulle spela idag med tanke på att han vet vad jag skulle ha gått igenom. Kan ju inte missa en match heller? Haha, nej nej.
Skönt med vinst och grabbarna vann säkert också. Så nu är det bara VM finalen kvar då. Laddar laddar laddar.
Ska göra ett gott försök i att få i mig sushi också. MAT! I love it <3

100 dagar kvar. Nu drar det ihop sig på riktigt..

det var så mörkt, den kvällen jag gick hem...