Lördag.

En helt vanlig lördag, nästan iaf. Fri från handboll! (Helt otroligt!) Kändes så sjuukt skönt! Var och tittade på innebandy tidigare idag istället =P Sen bar det av till stan, shopping med Akhila och Sarah. Hittade såklart inget, eller joo två par jeans som satt obra liksom. Men dom hittade jeans och tröjor iaf =) Toppen för dom! Och nu har jag dilemma, igen.. Vet inte om jag ska följa med ut på krogen eller sitta hemma.. Låter som kanske ett enkelt val. Men inte för mig just nu. Lilla Jimmy gick och blev sjuk så han ska inte med och det är han som sa att vi skulle med dom andra ut. Så det känns som att jag kommer vara ryggsäck på dom iprincip! Jag hatar att vara en börda för andra!

Aja.. Sak samma, känns som att det kvittar!

Ett tag sen.

Kom på nu att det var ett tag sen jag skrev lite här. Fast jag kan ju säga att jag inte har särskilt mycket att komma med, mina veckor ser ungefär likadana ut! Ganska långtråkigt faktiskt, men man hinner inte ändra på det men jag gör mitt bästa!
Idag har jag tydligen match kl 19.45 i idrottshuset (hemma match) som tur var, jag hade nog annars blivit smått sur. Det är med damjuniorerna och på söndag blir det spel med b-damerna (typ samma lag som i dj) Äntligen får man spela match! Var ju tvungen att stå över sm och premiär matchen med b-laget men men skönt att spela nu iaf! Men mindre kul en fredagkväll när man inte planerat in det direkt fick veta det igår. Men man ställer ju upp!
Och imorgon får man hoppas att det blir shopping med vännerna! Tjohoo! =) Ska kanske kolla på innebandy också men det visar sig =)
Jag är också i stort behov av en låt som ingen har!! Her Majesty - Sunshine, hur bra som helst, tycker jag iaf.

Jaja nu ska jag göra något vettigt av dagen känner jag!

Typiskt måndagar.

Då var det bara 5 veckor kvar till lov... Gu va långt det låter! Känns som man är riktigt skoltrött redan. Veckorna känns längre på nå sätt och tyngre att ta sig igenom pga praktiken vet inte om man kommer orka att ha det så här resten av trean alltså. Kommer bli riktigt tungt! Som idag hade vi prov på realismen och natrualismen. Som att man kunde något? Typ inte, fast det kändes som att man kunde det mesta igår men det var då det! Man hinner inte plugga annat än på helgerna och nu hade jag en väldig tur att inte vara med i smlaget annars hade man haft sm hela helgen! SM= inget pluggande. I och för sig så blev det ju inte så iaf pga crew festen.. Men vad ska man göra? Man ORKAR inte plugga när man kommer hem från praktiken och varit uppe sen kvart i 5 på morgonen?! Ganska förståeligt, så har man träning på kvällen!
Tyngre och tyngre som sagt... Och inget har man gjort på projektarbetet heller! Fy fan.. =/ Blir bara deprimerad av tanken, och så har det gått och blivit höst också.

Nya dagar, nya tag.

Söndag.....

Det måste ändå vara den mest tråkiga och långdragna dag som funnits? Jag gillar inte söndagar. Finns oftast inget att göra, de flesta ligger hemma och bara har massa ångest över att det är måndag dagen efter och så får man inget gjort trots att man kanske bör plugga. Exakt som i mitt fall.
Har prov i realismen imorgon, känns inte helt okej. Är ju inte riktigt med på alla detaljer fattar ju vad det är för något men sen då? Shit.. Det här kommer inte gå nå vidare känns det som! Borde nog ha börjat lite smått tidigare, eller?
Men man ORKAR verkligen inte efter praktiken och sen när det är helg så är det ju helg, då vill man inte plugga! Suck... Gillar inte den här taktiken... =( Tänk om jag hade haft sm i helgen OCKSÅ, då hade det blivit tajt.
Gårdagen på tal om inget. Den var rolig =) Åkte till hydet med mcknuttarna och alla 30+:are. Gratis vad du vill i baren hela tiden med början kl 17.00 (inte helt fel) och så otroooligt god mat förrätt toastskagen, varmrätt något gott kött som jag inte riktigt vet var det var och potatisgratäng och RÖDVINSÅS, sen efterrätt äppelpaj med vaniljsås, kan det bli bättre? =D NEJ jag tror inte det faktiskt!

Får väl allt sätta igång och plugga medans man har huvudet med och inte allt för stor ångest!

Hejdå!

Dilemma

Vet verkligen inte hur jag ska göra faktiskt =S Antingen vara hemma eller följa med på crew festen.. MEN det som gör att jag inte vill till crew festen är att det inte är så roligt att vara ensam "ung" alla är iprincip 30+. Kan bli kul dock om man går med en bra inställning! Funderar på att gå med en stund iaf så har man varit där åtminstone.. Har ju ändå inget speciellt för mig, plus att jimmy ska ut troligen.
Men aja.. Nog om detta, idag har det varit en skön dag ändå.. Har varit rätt seg faktiskt! Så himla skönt när det är fint väder man blir så glad då!
Hejar på tumba i djsm också! Heja heja! =)

Ha en bra helg om inte annat!

En av många dar.

Men egentligen inte vilken dag som helst, utan fredag! Och min kära fars födelsedag, Grattis pappa! =)
Idag har det inte varit särskilt roligt på praktiken.. Halv stressigt och man vet inte riktigt vad man håller på med, lyssnar på den ena andra skriker om att det är fel.. Jaa till slut slog jag nog allt knut på mig själv tror jag. Men men, sådana dagar finns också, man kan inte bara ha roligt utan man måste ha tråkigt ibland för att veta när man har roligt! Eller nått sånt.
I helgen blir det lugnt tror jag, om jag inte följer med på hydets crew fest imorgon, får se, så tråkigt när jag inte har några "kompisar" som är där med mig =P Kanske blir där en stund iaf! Egentligen skulle jag ha haft sm steg 1 nu i helgen, men blev tyvärr inte uttagen av någon anledning, ni får inte tro att jag har höga tankar om mig själv för det har jag verkligen inte, utan vi blev nästintill lovade sm från förra året och lite i den stilen plus att det är yngre så man hade ju hoppats åtminstone steg 1 kunde man väl får vara med.. Men icke!
Jag tar det faktiskt, en av många helger man är ledig (jag kan nog räkna dom med bara händerna) så det känns helt otroligt!
Men så jääävla skönt!!

Ha en fortsatt trevlig och fin fredag! =)

Från 360

Från 360



Glömde att vi varit ute i fredags också, här är några av oss som var ut tillsammans! Så kul när man är många som går ut!
Då längtar man bara tills den 6 oktober när vi tjejer ska ut när Emilia fyllt år ;)

Gäsp...

Min trötthet går aldrig över! Förstår inte varför den orkar hålla i sig, hur jag än vrider och vänder på det så är jag ständigt trött. Det är jätte jobbigt! Känns inte som att man orkar göra nånting. Typiskt höst tider. Så är det tillbaka till praktiken imorgon också, känns ju inte direkt bättre om man säger så! Gå upp runt 04.45, visst känns det jobbigare att se det "04.45" istället för kvart i fem, låter myycket tidigare med att skriva med siffror =D Usch, snacka om terapi! Man får helt enkelt intala sig själv att det bara är 8 månader kvar, vad det nu hjälper?! Känns så hemskt att bara första veckan gått.. Fast snart har man ju gått i skolan i 12 år så att ett par månader är egentligen ingenting! Jag borde bara njuta av tiden som är kvar, sen har man sina fasta tider och så är det bara.
På tal om något myyycket roligare så har jag och Jimmy 17månader idag =) Grattis på oss! Och grattis på Cissi för två saker, att hon och hennes kille har 1 och ett halvt år idag! Grattis grattis! Plus att hon tog körkort idag!! Jippie! =) Mycket grattis idag, för Acke min vän klarade teorin idag, ännu mera grattis! hihi! Härliga vänner alltså! =)
Nää får väl gå och vila upp sig innan träningen nu då =/

Detta är då damlaget där jag spelar. (jag i mitten)

Detta är då damlaget där jag spelar. (jag i mitten)



Vi har nu tagit nytt lagfoto med damlaget, så att alla nya och gamla är med på samma bild! =)
(inte det laget som spelade idag, utan b-laget.)

Så var den helgen över..

Det har varit en riiktigt skön helg trots allt =) Njutit av varje sekund, himla synd att tiden går så fort =( Vill verkligen INTE till skolan imorgon! Ska berätta om min otroligt sköna och avslappnade helg på myyycket länge. Har inte haft en ledig helg hmm.. jaa dom närmaste två månaderna tror jag! =O (Handboll handboll och handboll)
I fredags bar det ut! Vi var på ett ställe som heter 360 Sthlm som ligger precis vid t-centralen. Där var det jätte skoj, och vi var ett helt gäng som åkte in tillsammans! Plus min lilla vän Akhila (även kallad Ackmo =D) det var hennes första gång ute, hoppas hon trivdes! Såg så ut ;) Trist bara att Jimmy inte kunde följa med =( Han var sjuk! Det gick att ha roligt iaf! hehe.. Sen igår (lördag) gjorde jag absolut ingenting, var med Jimmy heela långa dagen och vi bara tog det lugnt och glodde på film. Och sen iof på kvällen åkte vi på bio med våra vänner Jimmy (även kallad Pungkulan) och hans flickvän Linda och hennes lillebror Daniel. Vi såg på Offside. Den var faktiskt bra, men trodde den skulle vara roligare, men rolig det var den! =) Sen idag, söndag har det varit handboll, eller jaa.. Kollat iaf, var inte uttagen till min egen match =S Inte helt roligt med tanke på att det var seriepremiär men men.. Sånt som händer! Sen fortsatte jag att kika på herrlaget som lirade mot AIK, både mitt lag och herrarna vann. Härligt kämpat Tumba! =)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Fredag åh härliga fredag =)

Jag är otroligt trött... Så jäkla skönt att man fick sluta halv 1 hihi! Så var man hemma sisodär 10 över 1 eftersom min snälla far var påväg hem och skjutsade mig från tumba! Tack pappa.
Idag har dagen gått jätte fort på praktiken, helt otroligt! Igår fick vi veta att från 50personer som skulle ha frukost till 370st nu till idag, vilket gjorde allt lite svårare med planering av förberedning osv osv. Men det gick jätte bra, man fick springa hela tiden och fylla på olika saker (fan va folk äter alltså =P) Närå! Men det var jätte skönt att dagen gick fort där. Ska faktiskt gå och sova ett par timmar så man orkar gå ut ikväll =) Hihi, äntligen krogen! Har varit sugen på att gå ut nu jätte länge, så det ska bli roligt! =)

Men nu ska jag försöka att vila/sova ett tag! Hoppas att det går bra =)

Snart helg!

Guu så skönt, som man har längtat =) Och nästan en helt ledig helg. Knappt så det finns på min världskarta känns det som =D Haha! Alltid handboll.. Gör inget annat typ =) Men kul är det fortfarande så varför klaga!
Imorse var det inte så jätte farligt som jag trodde att gå upp kl 4. Bara det att det kändes NÅGOT ensamt, ingen hade gått upp då än (KONSTIGT) det var mörkt kallt och kändes så himla fel! Haha! Men det gick bra, jag har inte varit trött på hela dagen tills jag satte mig på tåget hem och lutade huvudet lite lätt mot fönstret.. Sen var det nästan kört =D Höll på att somna, och huvudet kändes som att det vägde MINST ett ton. Har nog kommit till det stadiet att jag är övertrött för nu har det gått över! Hehe.. men snart är det väl ikapp mig igen kan jag tänka mig, typ på träningen ikväll... SUCK! Orkar inte träna idag. Men vad gör man inte för laget =) Närå!

Men jag får väl berätta mer om allt sen eller nått.. Börjar bli långdraget, kanske man är rätt trött iaf? ;)

Have a nice day =)
/A

Första dagen på praktiken

Jaa precis, vi har nu börjat våran otroligt långa praktik! Som pågår från och med idag fram tills 16 maj har jag för mig.. Sjukt länge! Skönt att jag iaf ska till sälen mellan 5 mars och 1 april =) ska bli sååå kul! Plus att man inte behöver vara på samma ställe under hela tiden. Ska tillbaka till Rica Talk Hotel efter sälen också men ändå! Det verkar bra där på Rica iaf, men det enda jobbiga är att jag måste gå hemifrån kl 05.00 typ! =O Det är hur tidigt som helst!! Börjar kl 06.00 på Rica. Skönt att man bara ska åka till älvsjö. Men det är ändå tidigt hur nära det än ligger. Ska få jobba i frukosten fram till i jul, om man vantrivs så får man såklart byta! Fast jag tror det kommer bli jätte bra =) Är nöjd hittills!
Har iof bara varit en dag men ändå, bättre än inget! Så kan man alltid hoppas på jobb efter praktiken ;)
Äsch nu ska jag hitta på nå annat typ.

Ha det så bra nu i det fina vädret!

Första inlägget

Jaa för det märks väl? =P Jag är inge vidare på det här alls.. Det var ju inte alls så himla lätt som jag trodde! Men jag hoppas att det går bättre med tiden och att ni inte ska bli uttråkade =)
Det ska bli jätte kul att ha en blogg, ser fram emot det =)