Hoppas hoppas!

Det kom som jaa jag vet inte vad, alldeles perfekt helt enkelt! =D Ska troligen jobba halvdag imorgon, fy fan va glad jag blev då =P Det behövs nå grymt! Då har man betalat av halva jeansen på bara 4 timmar.. Underbart! Snacka om bra.. Hoppas verkligen jag ska komma in och jobba bara. Jag behöver det sjuukt mycket.

Please please =)


Rescue me..


Tur, tur, otur..

Japp idag har man varit duktig (eller har man verkligen det?) var inne i stora staden med min lillebror faktiskt, skulle kolla hur jeansen och jackan jag hittat satt för jag hann inte prova de när jag var där förra veckan =) Allt satt perfekt, i mina ögon iaf! haha, det var hemskt.. Jag som MÅSTE spara pengar och inte spendera.. Gaaah! Men men jeansen hade jag iaf råd att köpa. Kostade 799, men jag hittade en pytteliten fläck så jag fick 10% billigare, jag blev genast mycket gladare eftersom dom nu kostade 719kr, vilket kap va? ;) Det blev ett par mörka Wrangler, letat efter dom faktiskt men utan resultat så jag tyckte att det inte var mer än rätt att jag köpte dom.
Jackan dåra, jaa usch jaa.. Den SKA jag ha! haha.. Men då köper jag den ifrån zoovillage.com istället, lite billigare, man är ju inte dum heller. Men nu vet jag iaf storleken jag ska ha så då är det lugnt! =) Måste bara övertala min kära mor att få låna lite pengar så jag kan köpa den så snart som möjligt!
Jag trodde helt klart att jag skulle bli dyngsur eftersom det har regnat heeela eviga dagen, men vi hade sån tur att det blev t.o.m lite sol när vi var inne och kollade, jippie! Sen duggade det bara jätte lite men när vi kom till centralen och skulle ta tåget hem, då öppnade sig himlen och det bara öste ner! haha, snacka om tuur!
Så när vi kliver på bussen påväg hemåt och ska plinga för att kliva av, men då stannar inte bussen!! åååh.. Så vi fick gå en 10min promenix hemåt, tur att man inte ville annat än hem just då?! haha.. närå och även då var det iprincip uppehåll =) Tur i oturen helt enkelt!

Jag är iaf nöjd med mitt köp av jeansen =)

Vem bryr sig om ett par trasiga skor när man är gammal och trött..?

Skönt med tidiga träningar.

Alltid lika bra med tidiga träningar som det är på måndagar. Hur skönt är det inte att vara hemma vid 21 istället för att veta att man antingen precis slutat träna eller har en timme kvar att springa runt på den där planen. Mmh.. Njuter verkligen! =) Så är det middag snart också, pyttipanna får jag idag ska bli gott. Hann inte äta middag innan träningen med tanke på just att det är så tidigt plus att vi skulle vara på vårdcentralen kl 16. Men jag klarade mig som tur var! hihii..
Och snart gbg.. guuu va jag längtar! =) Så vi ska bo på det här underbart fina hotellet,
Hotel Gothia Towers, älskar hotell frukost! Jag vet jag har nämt att det här tidigare, men absolut värt att nämnas igen =D

Nu är det middag! Ha en trevlig afton..

Little by little..

Första dagen på lovet då

Hur skönt som helst. Men ändå så känns det inte som lov, utan att man bara är hemma för att man är sjuk eller nått, inte för att jag är det men ändå. Och så vet iaf jag att jag inte kommer göra något vettigt åt det här lovet och sen poff så är det tillbaka i skolan igen som vanligt och man bara önskar att man gjort något vettigt åt lovet! Som vanligt. Känns så trist med en veckas lov, känns inte som att man hinner göra något! Men det är ju bara runt 7 veckor kvar innan jullov =) Så man ska se det positivt iaf!
Usch nu fick jag en sån där konstig känsla när det är så nära jul som det egentligen är.. Julklappar, pynt, snö, inga pengar osv osv osv. Det är faktiskt snart som allt det där kommer! Och jag som ska försöka köpa julklapparna så snart som möjligt! Det kommer bli som vanligt att man står där i sista stund och trängs med alla i hela sthlm och får knappt något gjort och irritationen kommer sakta men säkert under den dagen så förvånar det mig inte om jag inte får tag i allt jag skulle behöva så man måste åka iväg en gång till.. Nää usch! Längtar inte tills dess...
Så är det götebort om 4 dagar! Jippie =) Det längtar jag verkligen till. Ska bli jätte kul! Åker fredag förmiddag och kommer hem lördag eftermiddag, allt betalt ååh va härligt! Jag älskar göteborg. Synd bara att jag och jimmy missar Halloweenfesten där på fredag, snacka om typiskt =( Vi som sett fram emot det! Men men sånt som händer!
Jag ska ta Havrixsprutan idag också kl 16.00, spruta nr 2 så efter den kommer jag inte behöva ta på 20år =P Haha sköönt! Tog den förra året innan jag åkte till Egypten för att slippa gulsot och så skulle man ta den ca ett år senare så ska man inte behöva ta den på 20 år. Det tycker jag låter alldeles utmärkt. =)

Long before rock´n´roll..

Glömde berätta!

Igår efter så går ju alla till mc donalds, jag går ju självklart med men äter inget. Och vi fick en ny vän där på mc donalds en rysk sådan. Haha skönaste killen på länge! =) Han hade glidit hit helt själv från Ryssland för att festa, alltså vem gör det egentligen? =D Klockrent. Så vi snackade (eller snarare Danne snackade) med honom ett tag, och han hade somnat vid vårat bord men inte ätit där. Så hade han ränder i pannan efter jackan, så säger han att han sovit osv. Så säger Danne "Yeh man i can see that on your forehead" och fy fan va vi garvade åt honom! Sen frågade Danne om han kom hit med båt "Did you came here by boat?" Russianguy: "Boat?" Danne: "Yeh boat, schwooo" *visar med händerna* Aa det låter ju självklart inte lika roligt när man skriver än som att uppleva, för det var ruggigt roligt som alla garvade! Ni kan få se bild senare på honom, dom tog kort på honom som jag ska få senare.
Kommer aldrig att glömma den killen! Haha så jävla skön!

Lyckad lördagkväll

Det kan man verkligen säga =) Hade hur roligt som helst, träffade sjuukt mycket folk man kände! Vill bara inte se bilderna därifrån, usch usch.. Haha kommer inte vara vackra bilder där inte. (Säger inte vart jag var haha) Hoppas alla andra hade det lika roligt som jag hade, och grattis i efterskott Hajas också!

Men ett absolut större grattis till Sarah som fyller 18år idag!! Tjohoo! Grattis!

Nää jag vet inte mer vad jag ska säga mer än att det gör inget om man inte har så mycket pengar det löser sig ändå! hihii =P Skönt med vintertid också, tjänade en heltimme. Inte för att det gör något iaf, har ju lov! Det är också otroligt skönt faktiskt!
Om jag ska gå och äta lite frukost kanske?

Gråsparven när hon sjunger..

Ajuste

Alltid samma sak.. Tjafs tjafs tjafs... Fan det är såå trist! Man sjunker som en gråsten ner till botten när det uppkommer tjafs. Så typiskt att det ska bli just nu också. När man tror att allt är bra och allt kommer bli himla kul så nää, varför ska det bli roligt för? Får verkligen den känslan att du inte vill ha med mig och sen säger du att du ändå vill det så vill jag tro på det men det blir så svårt. Så onödigt, verkligen! Lika mycket mitt som ditt fel, men jag får alltid skulden till att det är jag som börjar, men självklart är det så! åååh.. jag vill vara utan alla såna här onödiga tjafs.. Snälla..!
Jag vet inte längre hur jag ska göra, ska jag med eller ej? Jag vill men det tar emot ändå.

Aja vi vann iaf våran match med 25-18. Grattis till oss!

En konstig känsla någonstans, det känns tomt eller hur?

Suck..

Jag hade skrivit ett sjukt långt inlägg men så när jag skulle spara och publicera så stog det bara "logga in" då blir man verkligen så där att men ååh så jävla typiskt! Jag blev inte direkt helt nöjd med att det blev så, men varje dag lär man sig något nytt sa en lärare till mig när jag gick i åk. 6 har jag för mig. =) Se vad man minns! Haha.. Helt otroligt faktiskt att jag ens kommer ihåg det men kul ATT jag gör det.
Idag har jag hunnit varit lite med Sailormoon faktiskt, när han väl makade sig upp ur sin skönhetssömn =P Vi kollade på Jackass 2 som planerat. Och den var asapa rolig faktiskt! Jag diggar iof Jackass överhuvudtaget så inte så konstigt kanske men iaf. Gillar också Viva la Bam, kanske för att det nästan är samma som är med där men ändå! hehe.. Och sen skadar det inte att
Bam inte är helt ful heller. Men det hör inte hit! =)
Det var trevligt att hinna vara med Sailor ett tag, trist att han skulle jobba natt iof för nu sitter jag här helt osysselsatt och msnar lite och sånt man gör när man är totalt fantasilös! Men man får ju hoppas att det dyker upp något som en blixt från klar himmel ;)
Jimmy är med sina vänner så honom har jag ingen större lust att störa med tanke på att han inte gör det mot mig när jag är med mina =) Något gör man ju alltid, mer eller mindre roligt dock.
Imorgon blire till att spela match iaf, mot Westis jippie! Ska spela b-dams match i Sjöstadshallen, mycket fin hall faktiskt. Jobbigt att åka på borta matcher bara, haha (lat jag vet..) Hoppas bara att vi vinner! Håll tummarna för oss =) Det gör jag iaf! ;)

Jag har aldrig sett någon så uppsnärjd i det blå..

Tiden går för fort..

Nu är det härliga fredag igen! Toppen! Helg är nog det bästa, och så har man lov en vecka också absolut inte helt fel! =) Vem tackar nej till lite ledigt? Inte jag iaf. Och den som nu skulle göra det måste jag ha en ruggigt bra förklaring av alltså! =P
Cissi min vän gav mig en lite rolig grej att prova som jag tycker ni också ska testa. Man ska "sjunga" för idol-juryn, det är skit svårt! Haha, men jag ger mig inte jag ska gå vidare hos dom! =P Man sjunger inte på riktigt då hade jag aldrig spelat det ;) Men
testa. Värt ett försök iaf! =) Jag har nu lyckats gå vidare två ggr, men alltid torskat på den tredje =D haha humor alltså!
Och lilla Sailormoon hade visst aldrig tänkt att vakna heller, hihi! Äsch förr eller senare måste han det också tycker man ju!
Men tiden går verkligen fort, alltså om mindre än 2 månader är det jul, helt sjukt! Och bara ett par månader kvar innan studenten osv osv osv.. Jag förstår verkligen inte!
Nu ska jag fortsätta spela lite! haha! =D

Singing in the rain..

Jag är haj på det här!

Glömde ju påpeka att jag HITTADE vart man ändrar allt med länkar och så, känner mig grymt stolt! Muhahaha! =D


Foppa jag löste faktiskt knuten så det så..! =P

Höstislovis! =)

Så härligt! Höstlov liksom! Har man längtat? Näää inte direkt va =/ Ska bli otroligt skönt att få sova ut lite grann om man nu kommer kunna det men försöka ska jag iaf =) Alltid något. Kommer för behöva plugga också, men om det blir så heller vet jag inte haha =D Är rätt lat på den fronten om man säger så. Kommer skjuta upp det hela tiden, som vanligt! Så jag!
Igår var jag en ruggigt snabb sväng till stan med mina vänner Sailormoon och Foppa, skulle kika lite jackor, eller jag skulle kolla och dom köpa =P En STOR skillnad måste jag säga! Och det kostade därefter haha, rätt åt dom ;) Men jackorna var ju snygga så why not? Hittade en
jacka åt mig själv också såklart, trots att min plånbok är typ så tom att den ekar! Men det hör inte hit tycker jag =P Hittade förvisso jeansen jag letat efter också.. Mmmh =) Trevligt det här alltså, jag MÅSTE vinna på lotto det här går inte! Haha.
Jag hade det iaf roligt, och så fick man se Idol-Johan (om man nu ska kalla honom det) på Mc Donalds när kisarna kände att dom var hungriga, för jag vägrar MD och har gjort i ca 2år eller vad det blir nu pga filmen Super Size me. Sen har jag bara blivit allmänt äcklad, kan äta glassen där (himla nyttigt det med alltså) men ändå. Känns skönt att slippa den där Donken faktiskt =) Sen var det bara att rusa på utvecklingssamtal med min tränare och sen träna.
Fick panik igår kväll också, jag lämnade min väska på min mors jobb för att slippa släpa på den i stan (där i låg alla mina kläder jag har på RICA hotel, min praktikplats) och jag hoppas ju självklart att hon ska komma ihåg att ta med den eftersom den hänger på hennes galje med jacka och allt, men icke! Hon glömmer den och det kommer vi på kl 22.30 på kvällen! JIPPIE! Hur skulle jag nu ta mig till? =S Men det löste sig, Jimmy fick köra mig imorse och hämta den och sen köra mig till praktiken! Jag kom endast 10min sent pga att jag var tvungen att stryka min skjorta =D haha! Bra va? =)
Tack Jimmy, du räddade min dag!

Regnar gör det tydligen varje dag nu när det är höst också...

Gaaah blir så less!

Nummer ett vädret, blir tokig på detta eviga regnande! Såå deprimerande.. Så kan man inte sova trots att man är sjukt trött och har tränat och allt! Då blir man frustrerad och verkligen försöker men då går det såklart ännu sämre.. Fan fan fan alltså! Jag som måste upp om 5 timmar, känns inge vidare alls!

Jaja får försöka gå och lägga mig igen då... =(

Skola

Sitter i skolan nu och har hotell lektion, inte helt roligt tycker jag! Segt och trista uppgifter.. Men det måste göras! Skönt nu när våran lärare gått här ifrån och man kan ta en liten paus, hehe! Knappast värd den men ändå. Slutar om 50min, faktiskt skönt att sluta kl 14 en tisdag såhär =)
När jag kommer hem så bör jag komma igång med religionsarbetet men lär nog inte göra det om jag känner mig rätt! =P Kommer nog gå och vila ett tag eller sitta och tönta mig vid datorn, hihi så jag!
Lagom deppad nu när det är höst också, känner att jag skulle behöva uppmuntra mig själv med något nytt plagg eller ett par nya skor? Skulle vara perfekt! Har dock inte dom pengarna just nu tyvärr =(
Måste börja handla julklappar också, har panik redan nu och det är bara oktober!! usch hemskt..

Jaja måste fortsätta jobba nu!

Varför?!

Alltså jag blir galen, det ska finnas en grej som man ändrar text och så på när man skrivet ett nytt inlägg men jag har ingen sån när jag ska skriva? =S Trots att jag byter dator eller liknande så finns den inte! Varför?! Och hur får man i såna fall tillbaka den? Jag har letat överallt men kan inte hitta någon sån inställning.. =( Buhuu..

Måste det regna...

my god woke up on the wrong side of his bed

Jag vill inte till skolan imorgon! =( Orkar inte.. Men som tur är så är det faktiskt lov nästa vecka, heja heja!! Guu va jag ska sooova då =)
Måste läsa ut min bok tills imorgon också =/ Ont om tid just nu.. Har dock bara 2 kapitel kvar i den men iaf, får aldrig arslet ur vagnen och börjar läsa. Suck. Vill se på Trälen som börjar på 4an idag också om hmm 6min =P
Jag önskar verkligen att dygnen hade fler timmar! Skulle gynna mig verkligen.
Idag har jag sovit jääätte länge, blev väldigt förvånad själv över det men iaf. Sen var jag med Jimmy iprincip hela dagen, något som inte heller är till det vanliga längre tyvärr.. Men något som hör till det vanliga är handboll, och det kollade jag på idag också! Mitt sk. lag liksom.. åkte hem efter första halvlek iof dom ledde med 20-5 mot Haninge så jag kände att det skulle vara skönare att åka hem och äta middag med tanke på att jag var jätte hunrig! Så jag gjorde slag i saken.
Igår kväll blev det att jag åkte till min vän Henke och kollade på lite film med Tobbe och så kom Svahn och Anders dit senare, vi kollade på Braveheart som Henke inte sett tidigare! =S Märkligt nog hehe men han gillade den, lite seg kanske.

Nää nu måste jag läsa i boken innan det blir alldeles försent! Hatar att jag alltid skjuter upp det till sista sekunden, typiskt mig!

Fredag + lördag

Jaa jag hade tänkt att försöka skriva igår, men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig =P Så jag hann inte.. Men sånt som händer!
Igår var det iaf som vanligt praktik, hyffsat mycket att göra vilket är roligare än att bara stå och fördriva tiden! Sen var det hem och köpa presenten till mamma som fyllde år i torsdags. Mobilen jag skulle köpa skulle komma in igår eftermiddag så jag och pappa åkte och köpte den och sen invänta att mamma skulle sluta på jobbet så vi kunde åka iväg och äta på restaurang. Vi åt på Tusen och en natt på Heron City, mycket gott =) Det var libanesiskt och huuur mycket mat som helst haha, trodde jag skulle äta ihjäl mig =P Men jag var otroligt nog hungrig idag med!
På tal om idag så har jag varit och kollat på handboll, HJSM Steg 2(herrjunior sm) Tumba-Sundsvall och tumba vann med massor! Sen var det bara att bära av mot Skogås till en hall jag aldrig hört talas om ändå har jag varit i Skogås sjuuukt mycket förut! Men det var ju också en upplevelse =P Min vän Henke (även kallad Sailormoon) spelade innebandy match där. Dom vann med 8-4. Men det var ingen höjdar match direkt, början var sjukt bra dom ledde med 5-0 och gjorde första målet efter 42sek. inte helt dåligt! Skogås började ta igen och kom upp till 5-4 och jag trodde det var kört fast dom klarade det fint!
Och H gjorde 2 mål och 1 assist! Well done! =)
Så nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska hitta på, vill göra något men vad?

Om en vecka är det looooov!!! =)

Mammas födelsedag + 1 ½ år med älskling

Japp, det har blivit torsdag och inte vilken torsdag som helst utan mammas födelsedag och så firar jag och jimmy 1 ½ år, inte dåligt! =)
Var ledig från praktiken idag också, inte för allt det här som man skulle kunna tro =P Utan för jag skulle till tandläkaren, helt ok faktiskt.
Men så när man kommer till tandläkaren 5min sent pga tåget som fick signalfel (ovanligt...) men så visar det sig att min tid var borttagen av någon anleding och jag hade inte fått veta något.. Suck tänkte jag och var inte helt imponerad av att ha åkt till södertälje helt i onödan. Men så kollade hon med tandläkaren och det gick bra att komma in iaf, puuh..
Alla var lika förvirrade över hur det blivit, jag hade fått en annan tid den 27 november som jag inte fått veta eller så. Men ändå fick jag sms av folktandvården igår om att jag skulle dit och det såg dom i datorn men dock inte min tid. Iaf fick jag komma in och kirra lite =) As skönt att jag nu nästan kan äta obehindrat! Behöll också tiden den 27 nov. Så nöjd blev man till slut!
Har farit runt som en galning också för att köpa present till mamma, vet vad hon ska få men just den finns inte, jimmy körde mig till kungens kurva och kolla efter mobilen hon ska få. Har hittat den på nästan alla ställen, dock låst till typ telia. Men nere i tumba c skulle dom få in den imorgon, så hon kommer få den lite sent (hoppas hon inte blir allt för ledsen) men vi ska ändå ut och äta imorgon iaf pga sena träningar och så idag! Så det borde gå bra =)
Jag och Jimmy har inte gjort så mycket mer än att ha ätit lunch på heron city, tyckte att man inte behöver fira direkt vi vet ju att vi älskar varandra så =)
Haha jaa det är väl ungefär det som är idag =) Härligt med fredag imorgon, åååh längtar så till helgen! =)
Have a nice day!

Lite om gårdagen.

Igår (måndag) så hade vi en liten utflykts dag med skolan. Det var bättre än att sitta i tråkiga skolan och plugga men samtidigt så var det inte direkt det roligaste jag varit med om direkt.
Först var vi på Nordiska Museet och kollade på utställningen dukade bord (som jag för övrigt redan varit på och kollat föra terminen.) sen var vi på Barakademin och det var roligt till skillnad från allt annat vi gjorde. Vi fick lära oss lite om flarring (kasta flaskor i luften typ) hehe. Det gick väl inte direkt jätte bra men det var roligt och det är något som jag skulle kunna tänka mig att lära mig! =)
Sen skulle vi till Vinkällaren Grappe och kolla hur det såg ut i en riktig vinkällare, klart det var väl häftigt så där speciellt med att se den äldsta flaskan som dom lagrade var från 1700-talet, det var coolt. Men annars var det inte så mycket mer.
Juste vi var och åt på Camillas jobb också, Jensens Böfhus, suuper god mat! =) Där äter jag gärna igen!

Så det var en helt okej dag med träning på kvällen som vanligt. =)

En onsdag

Japp precis vad det är, en onsdag! Började som vanligt med att kliva upp kl 04.40 för att sen ta bussen senare till praktiken. Det gick bra idag inga konstigheter som min tränare Stefan brukar säga. Träffade min trevliga vän Andreas (Foppa) påväg till praktiken, skönt med lite sällskap på tåget så man vaknar till lite! Hehe =) Lika snäll som alltid! Sen när man kommer hem så blev det inte så mycket mer än att vila äta och snart iväg på träning! Man är lagom trött alltså.. Höjdpunkternas höjdpunkt idag är ju iaf, LOST! Huuur bra är inte det då?! =O Jag älskar det programet =)
Jaja men nu måste jag åka iväg på träning ha en fortsatt trevlig kväll!

Brasiliens träning på Råsunda

Brasiliens träning på Råsunda


Japp, juste! Där var jag idag! =D Hihii! På Brasiliens träning! Det var faktiskt roligt trots att man inte satt precis brevid plan =P Men med hyggligt bra zoom på digitalkameran och en stadig hand så gick det ju bra ;) Som ni ser på bilden så är det på Ronaldinho, my favorite! =) Har tagit en del bilder, men kunde tagit fler om mina batterier inte skulle dött! Haha.. Spelade in lite videos också så man får se lite action! Man kan ju säga att Jimmy för en gångs skull blev avundsjuk på mig, muhahaha! Och det tog jag inte alls åt mig, eller?! ;) En utav få gånger han blir det så det var roligt att retas med honom! =)

Alla på Emilias 18års firande!

Alla på Emilias 18års firande!


Vi hade helt sjukt roligt! Snacka om tjejkväll, och som vi har planerat =P haha! Men så var det över.. Tråkigt att det är över men det kommer fler helger vi kan gå ut på! Hoppas att vi gör det också för det här är absolut värt att göra om! Tackar också Micko emilias pojkvän för lånet av lägenheten i början av kvällen, tack så mycket! =)
På bilden så är det alla som var med ut (var självklart fler, men vi som firade emilia! =))

Längtar tills imorgon!

Imorgon kommer det att bli så sjukt roligt! =D Då ska tjejgänget fira Emilias 18årsdag! Först ska vi vara i hennes pojkväns nya lägenhet och äta och ha det allmänt trevligt och sen ska vi ut på krogen! Tjohoo! Vi kommer ha såå kul! Det blir, jag, Cissi, Emilia (såklart), Nathalie och Camilla, och kanske Jenny vi vet inte riktigt med henne än. Känns inte som att det var en hel månad sen typ som vi började bestämma det här haha, snacka om att vilja vara ute i god tid så att alla kan ;) Men nu kan ju iprincip alla kanske inte Jenny men vi får se. Kul som fan kommer det att bli! Hoppas att det blir så lyckat som vi planerat också men det tror jag.
Guuu va jag längtar tills imorgon! hihi =)

Jag har ångest!

Det har jag verkligen, hatar att det blir nya veckor hela tiden! GAAH! Fast mest ångest har jag såklart för praktiken, jag hatar det! Vill inte praktisera man har inget liv.. Plus att jag har det tajt om tid annars också så det hjälper mig inte direkt! Fan.. Men men det är bara att bita i det sura äpplet och gå vidare antar jag, ska ju ändå "bara" vara där fram tills i maj. Jippie! Jag vill ha det som dom i FINEK, 5 veckor på hösten och 5 veckor på våren, HUR bra är inte det?! Eller bara köra 10 veckor rakt av liksom. Skulle vara såå mycket bättre.. Men nu är det inte så det är bara att acceptera.

Så man får glädja sig åt att lilla Emilia gått och blivit myndig idag! Grattis på 18årsdagen! =) Längtar tills på fredag verkligen! Det kommer bli super skoj! ;)