ibland bara.

Ibland är det bara berg och dalbana totalt. Idag och den närmaste veckan kan man säga, allt har gått från sommar och sol till den mörkaste vintern.. Skit jobbigt! Men jag vet att jag fick så i vintras när det hade gått väldigt lång tid utan att jag hade varit hemma och hälsat på. 3 månader och bara gå med den här vardagen (som faktiskt kan vara helt sjukt bra också) man har alltid ups and downs. Just nu är det down. Känner att det är läge att åka hem och det är nu. Men det går inte. Jobb imorgon och sedan på måndag ska jag ju på intervju nr 2. Som det såg ut på belegget så kommer jag jobba torsdag så den veckan kan jag inte åka hem. Sedan jobb och märkliga ting veckan därpå så jag inte kan åka. Efter det är det Åre med jobbet så då kan jag inte åka heller. Sedan är det den 27 mars då det är tänkt att jag ska åka hem ca 1 vecka. Men har jag otur (eller snarare tur i oturen) så har jag fått jobb. Och det innebär att jag inte kan åka hem mitt i veckorna som jag nu planerat.. Det är kluvet som bara den! För jag känner verkligen att jag vill hem en sväng snart.
Jag som trodde att jag skulle kunna åka hem oftare nu i vår, men jag får nog ta tillbaka det jag sa. 3 månaders mellanrum verkar bli min grej. Och det tar faktiskt på en mer än vad man tror..
Usch va bittert det här blev nu alltså. Men kände bara att jag behövde få det ur mig.
Emma åker tydligen till Kanada imorgon natt, ska möta upp Sofie som är där och glider. Men det betyder att Emma missar Håkan H´s spelning som vi skulle gått på nästa lördag. Det känns väldigt trist för jag har verkligen sett fram emot det och att gå med henne. Men jag förstår att Kanada lockar.
Imorgon ska det bli skoj på jobbet. Hoppas på lite ös så man väcks upp lite.
Troligen skippar jag bloggningen imorgon eftersom jag inte direkt har så mycket att skriva. Behövde bara skriva av mig lite nu kände jag.



varje moln är trasigt, du räknar allt sorligt natten lång...

impulser impulser.

Fredag och inge jobb idag alltså. På gott och ont vill jag lova. Igår på jobbet var det bara stressigt i början men sedan rätt dött. Fick alltså sluta tidigt efter städning och allt. Så det fick bli champoo och ett par öl med en del från jobbet, väldigt mysigt faktiskt. Skönt också att ha tillbaka alla som tyckte det var okej att överge mig dessa dagar. Tur att Toy stannade iallafall.
Juste intervjun igår gick bra. Kändes bra när jag gick därifrån men vågade inte tänka på om jag faktiskt gått vidare till fas 2 eller inte. Vi var kanske 15 st som var på gruppintervjun blandat killar och tjejer. Så satt vi i en danssal och så fick man gå fram 1 och 1 till dom 3 som intervjuade en. Så hade man fyllt i ett formulär på hur man tyckte god service var osv. Kände väl att det inte var några problem, problemet är ju hur man ska lägga fram det utan att dom tappar intresse på så kort tid. Vi skulle få svar i löpet av nästa vecka.
Men jag måste gjort ett väldigt bra intryck. För idag så ringde hon som har hand om anställningen. Hon ville ha mig på intervju 2 redan på måndag morgon!! HUR bra är inte det!? Typ svinbra. Jag vill verkligen ha det här jobbet. Så håll tummarna.
Annars idag åkte jag och Emma till IKEA i brist på annat. Vilket också slutar som vanligt när vi åker dit. Vi skulle köpa ljus och skärbräda. Slutade med, en ny matta, påslakan set, ljus, sänglampor m.m. Men ack så fin lägenhet vi har nu! Den var fin innan men nu är det galet. Känns kanon bra idag.
Så nu blir det fredagsmys med gotteri och soffkos.
Imorgon så är det jobb igen, troligen lunch med Toy innan. Madde hakar säkert på en sväng också.
Den här veckan är alltså MYCKET bättre än helgen som var. Puh, i need this. Blev väldigt glad när mammilu ringde idag också, hon tänker ta ledigt veckan jag kommer hem. Nu längtar jag tills jag åker hem.

8 dagar kvar, finally.

Dagens musik; Veronica Maggio - Stopp



sökte varje jobb, ja varje jobb jag kunde hitta...

stress, på gott och ont.

Okej stressen kan börja, eller kände det redan igår. Har en väldigt viktig intervju idag, gruppintervju till och med. Det här jobbet vill jag verkligen ha! Eller iallafall hoppas jag att det är som jag tror. Mer får jag veta idag såklart. Det dumma är bara att jag försökt få tag i någon ansvarig för det här i ca 2 dagar utan resultat. För självklart ligger den här intervjun på den enda dagen jag är inbokad att jobba. Och givetvis samma tid som när jag börjar. Men som tur är har jag fantastiska Toy som redan nästan fixat allt så jag kan gå på intervjun iallafall. Heeelt underbart! Hade känts dumt att tacka nej. Helst hade jag ju sett att det blivit på en annan dag. Man kan inte få allt här i världen.
Så jag ska alltså snart iväg på den här intervjun och sedan stressa till jobbet och hoppas att jag hinner få i mig nå käk innan dörrarna öppnas. Tveksamt men jag hoppas!
Annars igår så träffade jag Toy och hon lagade en väldigt god middag, lax med vildris mm. Efter sjuuukt mycket youtube tittande, på precis allt. Så gick vi över till Tobbe som skulle få sitt hår färgat, eller snarare slingat. Dock blev vi inte långvariga eftersom vi kände att vi var ganska trötta. Skönt dock att ha sällskap nästan hela vägen hem nu när Henke har flyttat också.
Höll nog faktiskt på attt frysa ihjäl på riktigt för inatt sov jag med dubbla täcken. Så det så Toy!! Där fick du för att vi höll dig sällskap hem. Haha.
Imorgon ska jag troligen fika med en kompis från mallis när hon slutat jobbet. Annars är det nog inte mer spännande än så.
Skid-vm börjar idag och jag håller fortfarande tummarna för att jag kan åka dit en sväng.

Dagens musik; Rasmus Seebach - Lidt i fem



som om jag hade nåt bättre för mig...

10 dagar kvar & handboll.

Efter en god natts sömn med mycket märkliga drömmar och halv död kropp, så känner jag mig faktiskt hyffsat utvilad. Idag tog det alltså bara 1h att komma upp ur sängen.
Handbollsträningen gick väldigt bra igår, både passar och skott stämde helt OK. Skotten var inte alls lika bra som förra veckan men istället fick jag en bra balans i båda delar. Hellre det än att det ena skiter sig och det andra är fantastiskt. Man har ALLTID något att jobba på så är det, aldrig fullärd. Fick också frågan i en övning om 3 med genombrott av ena tjejen om jag var höger eller vänsterhänt. Och jag är ju båda delar i handboll (skotten med vänsterhand är ingenting, men tekniken däremot något att hänga i julgranen). Hon var nämligen fundersam och har alltid sett mig som vänsterhänt men i den här övningen gjorde jag det mesta med höger så hon stod fel i försvaret. Så jag blev faktiskt ganska glad att det finns viss förvirring för det betyder att jag inte gjort helt dåligt ifrån mig.
Får ju nämligen spela både, högerkant, vänsterkant och linje på träningarna. Svår omställning då jag är mest van vid att lira på vänsterkanten. Men som sagt aldrig fullärd. Och jag är gärna allround om jag känner mig säker.
Och snart kan jag säkert träna oftare vilket betyder att jag kan slipa tekniken. För det behövs. Handboll är lycka för mig. Ibland har man ups and downs bara.
Jag var lite bitter över att snön återigen trillade ner utanför vårat fönster och det måste nog finnas en vädergud för nu lyser plötsligt solen.
Sitter och laddar järnet med Håkan då det nu faktiskt bara är 10 dagar kvar innan jag äntligen får se honom igen. Fy fan i helvete va jag längtar!! Jag kommer vara den lyckligaste personen i hela Norge nästa vecka lördag.
Ska senare träffa Toy för att hitta på något. Annars ser den här onsdagen ganska tom ut på planer.

Dagens musik; Håkan Hellström - Zigenarliv dreamin



och jag tänker vad dom andra tänker, och jag saknar inte mycket...

urless tisdag.

Ibland undrar jag hur trött man får bli. Försökte ta mig upp ur sängen i 2 timmar, det gick bara inte. Och ändå är jag fortfarande väldigt trött nu. Stört. Vaknade också inatt av att ryggen gjorde ont. Blev sjukt orolig men det känns bättre nu. Fast börjar det göra ont på handbollsträningen ikväll så måste jag kliva av. Inte värt att chansa känner jag.
Har heller inte fått något svar från det stället jag ska till på torsdag på intervju. Får ringa dom imorgon i sådana fall.
Idag har inte varit alls lika kul som igår. Men imorgon kan det bli kul, jag och Toy skulle försöka hitta på något kul. Jag dör av att inte ha saker och ting att göra. Tristess deluxe och så blir man ännu mer trött av att inte göra nånting. Så det ska bli skönt att kötta lite på träningen ikväll.
Snart börjar också skid vm väldigt väldigt snart! Hoppas att kunna ta mig dit och se på idioterna som far genom snön i full fart. Jag ska bara få tag i mina två vänner som kommer jobba i moods of norway tältet. Man ska ju passa på.

Dagens musik; Håkan Hellström - Kär i en ängel



och han drömde att han inte behövde nån...

hatkärlek, på hög nivå.

Riktigt bra måndag om jag får säga det själv. Eller okej vaknade första gångerna imorse av huvudvärk och valde att faktiskt stänga av klockan helt, allt för att bli helt väck huvudvärken. Jag lyckades! Im the best sometimes. Bestämde att möta upp Toy för lite shopping av mat, en utav dom absolut tråkigaste sysslorna man kan göra. Men, äta bör man annars dör man. Äta gör man ändå dör man.. Så gick vi hem till henne och hon svängde ihop en fantastisk kycklingsallad. Var mätt ända tills jag skulle äta igen. Helt perfekt.
Blev också en kaffe vid meny innan hon drog iväg och boxade ihjäl någon stackare. Själv försökte jag överleva dom isiga gator som just nu är i oslo. Samtidigt som jag hade ett långprat med mammilu i telefonen. Ja faktiskt så kan jag ibland göra två saker samtidigt. Lägg även till 2 kassar med mat som balanserades. DET NI!
Mötte upp Emma, Lilja och Josse som satt på ungdomsmottagningen. Och där kunde vi tydligen sitta tills vi blev gråhåriga. Jag och Josse ledsnar efter en miljard timmar senare så vi gick och köpte mat. Till slut kände vi oss nästan som hemma där, lite mysigare belysning och man kunde nästan tro att det var ett vardagsrum.
Efter mycket om och men och jag hann se ubåtar så var vi hemma. Grönsaker och dipp med filmen Burlesque. Jag både hatar och älskar den. SOM FAN! Åååh, den är så fantastisk och man blir så arg. Dom är så snygga och duktiga. BLÄ! Men jag erkänner, den ligger som topp 1a på min filmlista just nu. Men schyyy säg ingenting.. Den är bäst. En vacker dag kanske man ser ut så. Fast till en början får jag sukta framför filmen.
Imorgon handboll och det blir att kötta järnet. Och hålla tummarna att intervjun jag är inbokad på på torsdag kan ändras till en annan dag. Ofta det händer på EN av TVÅ dagar jag jobbar. Typiskt.

Dagens musik; Burlesque soundtrack - Somethings got a hold on me



för inget är logiskt, för att ingenting är magiskt...

efter regn kommer tydligen solsidan.

Jag vet lite efter i uppdateringen, fick till och med en kommentar av Toy "nähee du har inte uppdaterat här ser jag.." Sorry då! Men det betyder ju iallafall att någon är intresserad av att läsa. Fast hon om någon vet ju faktiskt hurdana mina dagar ser ut då hon är med i majoriteten av tiden. Kanske kul ändå vad vet jag.
Den här helgen har INTE varit min helg. Hade någon form av lepra i fingrarna i fredags så jag tappade allt jag tog i och lördagen hoppades jag på att skulle bli bättre men annat gick inte som det skulle istället. Fast det var väldigt länge sedan jag hade SÅ dåliga dagar så nu borde dom inte komma på ett tag. Hoppas jag.
Blev en sväng kvar på jobbet efter stängning och sedan en snabbis på champoo innan jag och Samuel tog följe hem. Gentleman som han är följde han mig till dörren så inget på den korta biten skulle hända. Det kallar jag kompis. Haha.
Ställde faktiskt klockan idag in case of för att inte sova bort hela dagen. Kände att en långdusch och lite chill kunde vara på sin plats efter dessa dagar. För söndagen var ju tvunget till att bli bra efter så kassa dagar.
Vilket det också blev. Dubbelt upp. Löste en del här hemma och slutade med chokladmuffins och stor städning innan Toy kom över.
Vi satt här och glodde lite på tv innan vi faktiskt bestämde oss för en av våra söndagsplaner. Käk och bio. Så vi provade ett thai ställe vi fått tips om sedan gänget var här vid nyår. Och det var riktigt bra! Bra priser och ruggigt bra mat. Sedan blev det 3D bio och filmen Gullivers reise, eller resa som det heter på svenska, med Jack Black. Trodde den skulle ha lite mer humoristiska inslag eftersom han var med men annars helt OK. Fortfarande står Burlesque i topp.
Kommer hem och här sitter Emma och Lilja med ett varsitt glas rött och precis satt igång filmen The black swan. Så jag joinade. Gillade INTE den filmen! Den var lite hattig och lite för creepy för min smak.
Den här FANTASTISKA soliga söndagen avslutades med Solsidan. Grymt att det kan vända så bra. I love it.

Dagens musik; Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt



som löv i november, måste du falla...

solig lördag.

Igår var jag så jävla sliten efter dom två russefesterna som hade varit. Kändes verkligen efter att vi stämplat ut efter dryga 11 timmars passet igår. Ingenting gick som det skulle för mig igår, men idag är det en ny dag och nya tag. Trots att jag fått minimal sömn pga olika orsaker så ska jag shape it up och köra på. Som tur är har jag David med mig idag så det är skönt. Mer än så blir det inte idag helt enkelt.
Imorgon är det den heliga söndagen och inget är spikat men jag och Toy kanske ska laga någon smarrig middag och så får vi se.
Är så avis på några kollegor som ska upp till Kirkenes imorgon och vara borta ett par dagar. Jag vill också.. Men dom får ha kul åt mig helt enkelt.
Juste, intervjun igår gick jätte bra men som jag trodde så var det på provision och jag tackade nej direkt. Inte alls min grej.
Nu mot jobbet. Tackhadebrahej.

Dagens musik; Håkan Hellström - Båda sidor nu



för o kunna säga, att jag snart går i rännstenen...

fredag så att säga.

Japp fredag idag då, trots att gårdagen kändes som lördag. Men det är för att jag inte är van att jobba så många dagar i sträck, man vänjer av sig fort tydligen. Men det är idag och imorgon kvar. Och so far går det utan problem. Igår var det fler små russar än dagen innan, men det gick skit bra. Trots att dom var betydligt mer partyglada än dom andra. Fördelen är att man kan skoja till det lite mer när det är yngre förmågor. Så jag och David hade rätt kul.
När jag är påväg hem och klockan nästan är 3 går jag förbi champoo och har inte en tanke på att någon från oss skulle vara där så jag går bara förbi. Det fick jag minsann sota för direkt. Vegard ringer upp och frågar varför i hela friden jag bara går förbi utan att titta in! Så det var bara att vända igen. Och där satt ganska många ändå. Så den tabben gör jag ju inte igen, haha.
Det bästa med det hela var ju också att jag fick sällskap hem. Kanon!
Så snart ska jag iväg på min intervju och sedan jobba. Skönt med en vanlig kväll ikväll faktiskt.

Dagens musik; Coldplay - The scientist



har stått i regnet så länge att jag börjat krympa...

russefest nr 2.

Och inte har det slutat snöa minsann. Suck.. Tur att jag fyndat 2 par vinterskor förra veckan då. Eller som Madde sa igårkväll "Du och Toy köper vinterskor NU och har gått i sneakers under hela vintern..? OCH ni har INTE slagt ihjäl er!? Jag fattar inte.." Då hade jag iallafall Maria på min sida som kontrade med "Men det är ju nu det är billigt" Haha ja det är faktiskt sant. MEN jag går faktiskt året om i sneakers.. Så dom sneakers jag bytte ut med mina nya var faktiskt fodrade... För mig har det inte varit så viktigt med några kängor eller så. Sneakers funkar alltid. Min mor har nog rätt i att jag är ett stadsbarn trots allt.
Gårdagen gick kanon bra! Dom var så städade så, jag som var på hugget haha. Skönt att vara tillbaka på jobbet faktiskt! Så ikväll är det russefest nr 2. Kommer nog gå bra det med, och annars, så gör det de inte.
Så nu ska jag faktiskt gå och möta upp Madde och Toy för en långlunch/fika. Precis som alltid. Man kan inget annat än att gilla dom så är det ju bara. Men säg inget att jag har sagt det, då kanske dom tror att dom är bäst. Haha. Närå, kommer bli en bra dag helt enkelt.
Imorgon ska jag på en intervju till, men tror att även det är för ett provisionsjobb. Trist.

Dagens musik; Express - Christina Aguilera (Soundtrack till Burlesque)



som en del måste bli, för att fatta vad som betyder nåt...

jag ser det snöar.

Så idag är det alltså jobb, som vanligt om jag får säga så. Och jag trivs med tanken. Något jag dock är förvånad över är att jag inte känner av träningsvärken mer än vad jag gör. Borde vara stelt som bara den osv. Men ikke. Kanske kommer imorgon. Plus att jag tänkte ge mig på att gå till jobbet istället för att fuska med trikken. Det är förmodligen lika halt som det alltid varit men jag tänkte gå så fort jag bloggat klart och då hinner jag med all garanti.
Men jag är ändå lite förvånad, precis som förut när jag varit med på träningarna. Jag orkar precis lika mycket som dom andra..? Dom tränar 2 ggr i veckan plus match på det. Borde det inte vara skillnad? Eller så är det jag som är konstig. Ja man har alltid grundkonditionen kvar osv men ändå? Märkligt, men jag är nöjd att jag inte dör efter 2 kontringar haha. Ja jag SKA börja träna mer, jag inväntar Toy bara. Haha.
Så ikväll kör vi med russefest! Heja alla småbarn! Jag har sovit sisodär inatt så det här kan bli lite små galet. Plus att Toy och Madde är åter i stan, lycka.

Dagens musik; Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm



det här är min tid, det här är mitt liv...

bra märklig dag.

hej jag tycker att oscar e en väldigt ung o facinerande person som vekligen e värd det allra bästa.

Jag har fått för mig att alla har haft en gästbloggare i sin blogg, och nu har tydligen jag också det. Oscar tog sig friheten att skriva av sig lite. Tänker inte yttra mig hurvida jag håller med eller inte utan låter bara det vara hans ord. Men oscar du kan vara lugn, du är alltid välkommen hit, med eller utan dialekt. Haha.

Intervjun idag hittade jag, till slut till. Det var som jag trodde, provisionsjobb. Inget jag känner ALLS för. Men tog det positivt iallafall att jag var den 1a iår som dom överhuvudtaget tog in på intervju. Dom hade inte känt tidigare att dom ville anställa någon men nu var det tydligen dags. Så det får jag väl ta åt mig iallafall. Han skulle höra av sig nästa vecka, men jag kommer tacka nej.
När jag satt på bussen, efter myyyycket om och men, till skolan jag skulle jobba på fick jag ett samtal. Hade tidigare fått förfrågan att lämna mitt cv till ett företag för dom var intresserade, vilket jag godkände så dom ringde idag. Så på fredag har jag intervju med dom. DOCK, misstänker jag även här provisionsjobb. Är jag förföljd!? Kom igen ge mig bara ett schysst jobb som man vet att man överlever på.
På fritidset gick det jätte bra. Fick faktiskt bra feedback av han jag jobbade tillsammans med så det känns bra. Det var åk 3-4 som jag var med mest. Gick kanon.
Så resten av veckan är jag åter på mitt vanliga jobb, som jag trivs bra med. Tacka gudarna för det! Blir en bra vecka det här tror jag.
Tränade faktiskt handboll idag till råga på allt, imorgon blir det nog träningsvärk. Det har jag inte känt förut, läge för det nu alltså. Ryggen kändes bra under hela träningen så hoppas det håller sig så. Hjärta handboll alltså. Fy fan va jag saknar det! Det är då jag är som lyckligast just nu, på planen. Satte nästan alla mina skott men passningarna var kassa. Man kan alltså inte vara på topp jämt.
Snart sängen. Tackhadetbrahej.

Dagens musik; Christina Aguilera - Show me how you burlesque



när jag fallit tungt, på ditt minnes skrothög

alla stjärtars överskattade dag.

Ja idag är det den där alla stjärtars dag. Lite väl överskattad tycker jag nog att den är ändå. Visst hade jag varit hemma i tumba hade jag säkert köpt choklad till min familj och thats it. Tycker man inte ska göra någon big deal av det hela. Eller är jag konstig? För jag tycker lite såhär att kärlek ska man visa hela tiden till sina nära och kära. Inte bara på en dag för att det är bestämt så! Absolut kan man väl göra något extra eller så, men inget tvång! Löjligt tycker jag. Man behöver inte köpa finaste guldsmycket, göra 3 rätters middag och hela baletten för att det är alla hjärtans dag. Så tycker iallafall jag. Överskattat alltså. Kan låta lite bittert men det är så mina tankar om den här dagen är. Ledsen alla som tycker det är världens mysigaste dag osv osv osv. Alla tycker olika och så här tycker jag.
Var in en snabbis på jobbet idag också för att förbereda lite inför russefesterna i veckan. Så nån timme fick vi ihop iallafall.
Annars har jag inte gjort så mycket, sov lite sisodär inatt så är lite trött idag men inga konstigheter egentligen. Blir nog bättre inatt hoppas jag. Imorgon skulle jag på en intervju för något märklig företag som jag inte riktigt fattade men har inte fått någon bekräftelse så det blir nog inte. Lät som någon form av sälj och då är det säkert provision och det vägrar jag iallafall. Så det gör nog inte så mycket.
Ska även jobba på en skola imorgon så det ska bli spännande. Se vad det är för uppdrag. Så ett par timmar där. Annars är det jobb varje dag utom fredag som det ser ut nu.
Får även se om jag vågar mig på handbollsträningen imorgon. Jag vill men vet inte riktigt med ryggen. Men den känns helt ok nu.
Mer skojig vecka blir det nog inte.

Dagens musik; Beyoncé - Single ladies



fortsätt när allt du levt för räknas ut som ett skämt...

glad morsdag, tydligen.

Igår på jobbet gick det bra, var liksom en skön kväll och vi slutade inte alltför sent. Och efter jobbet så satt det kvar ett par stycken så jag hakade på och sedan for jag, Vegard och Kjersti vidare till ett ställe som ligger i närheten av där vi bor. Vi var inte där speciellt länge eftersom dom stängde och hade sig. Så jag och Vegard gick hem till honom där Samuel och Gunnar var. Det blev att sociala sig med dom vilket var väldigt trevligt. Eftersom att jag är en lat människa ibland så orkade jag inte gå mina 2 min hem utan blev kvar. Så idag har jag och Vegard typ suttit och kollat på Beyoncés konserter på dvd. Hans absoluta favorit så det blev att få gåshud till den kvinnan. Sinnessjukt mäktigt att EN person kan göra så mycket. Grymt.
Annars har jag bara myst med Jennie i soffan typ. Hon var underbar och bakade kladdkaka (jag var inte ett DUGG nöjd..!) så vi satt och käkade det framför Solsidan och en kass film.
Blir inte bättre en söndag helt enkelt.
Imorgon så ska jag in på jobb en sväng annars vet jag inte. Emma kommer hem också, så alla stjärtars dag blir nog bra trots allt. Synd att jag inte kan vara med familjen hemma bara. Känner att jag börjar sakna dom en del. En resa hem ska alltså snarast bokas in.
By the way så är det morsdag idag här i norge så jag får önska min mammilu en glad morsdag! Vilket jag glömde säga när hon ringde såklart. <3

Dagens musik; Bruno Mars - Grenade



och jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i...

sol sol strålande sol.

Haha vaddå tjejiga filmer och kos, vem försökte jag lura? Jennie ringde vid kl 19 från jobbet och undrade om vi inte kunde mysa med någon öl istället, ingen kalas fest eller så. Det värsta var att tanken hade slagit mig med. Sagt och gjort.
När hon kom hem från jobbet gjorde hon sig i ordning och vi gick till wallmans. Där slöts vi samman med resten av gänget. Lika mysigt som alltid och ingen kanonfylla på någon eftersom jobbet väntar idag. En perfekt fredag faktiskt.
Så idag är det jobb och sushilunch med Toy som står på schemat. Det var bra jävla länge sedan nu så det är dags! Plus att sushi kan man inte äta för mycket av. Sååå fruktansvärt gott. Hungrig som ett djur är jag också så det passar väl bra.
Hoppas på en svinbra kväll med trevliga gäster och bra dricks. Ryggen känns ändå helt ok så jag kan i vartfall bära lite men ska absolut vara försiktig. Tar med mig voltaren eller som det heter här, voltarol. Löjligt att dom ska ändra namnen på dom också. Men men.
Imorgon har jag ingenting planerat vad jag vet men det kommer nog säkert. Annars kan man faktiskt bara vara hemma det har jag inte dött av förut. Men det är bara så långtråkigt i längden.

Dagens musik; Veronica Maggio - Jag kommer



allt vi uppfann, dom gör allt det där igen...

fint väder gör så mycket.

Oops idag kunde det gått hur som helst. Hade säkert sovit bort hela dagen om inte Jennie väckt mig. Stängde av larmet på mobilen i hopp om att jag skulle ta mig upp, IKKE. Fast det hade ju inte gjort jätte mycket om jag sovit bort hela dagen heller eftersom jag inte har nånting planerat. Kan tycka dock att det är lite osmakligt att sova bort hela dagen.
Hör på nyheterna och ser på facebook hurdant väder ni har i sthlm, vintern har visst kommit tillbaka med en stor smäll. Dock är det ju faktiskt bara februari och det är väl så här vi ska ha.
Det är nu jag faktiskt är VÄLDIGT glad att jag bor i oslo. För just idag har vi strålande sol och klarblå himmel. Fantastiskt väder! Så jag tänker ta mig en promenad ner till stan. Har i och för sig ingen att gå med men att gå själv är inga problem heller. Kan vara skönt med en liten promenad och min rygg mår nog bara bra av det. Har varit och köpt voltaren tabletter så hoppas att det blir helt bra efter det.
Ikväll när Jennie kommer hem från jobbet ska vi bara mysa i soffan med gotteri och tjejiga filmer. Det kallar jag fredag! Ska bli så härligt.
Emma är i rönninge den här helgen så henne träffar jag inte förrens måndag kväll.
Imorgon är det jobb för min del, ser faktiskt fram emot att jobba. Känns ganska långtråkigt att bara gå hemma fast man ibland behöver det.

Dagens musik; Aloe Blacc - I need a dollar



du måste vara blind, du kan inte se när löven faller ner

ljuset i mörkret.

Det kanske finns en gud någonstans. För idag känns ryggen bättre. Absolut inte bra men bättre. Vilket för mig är nästan som en solig sommardag. Trots att snön har öst ner sedan jag vaknade, och säkert långt innan det. Så förhoppningsvis blir det bättre och bättre för varje dag och jag behöver inte uppsöka diverse vitklädda människor.
Idag är jag ledig fast jobzone har ringt, men sa att det nog inte är någon toppen idé att bära omkring på barn och krypa på golv när ryggen är som den är. Surt men kan inte göra så mycket åt saken. Jobbar lördag iallafall på WSO.
Då ska jag också luncha med Toy på vårat favorit sushiställe. Som jag längtar efter den maten, MUMS!
Idag dock har jag inte gjort mycket, pratat en del med Jennie innan hon gick till jobbet. Plockat lite här hemma, tvättat och kollat solsidan. Mer spännande än så blir det inte idag. Ingen handbollsträning ikväll heller pga ryggen. Trist men hellre det än att jag ligger i koma.
Ska försöka mig på att laga pasta carbonara ikväll också, lät ju plätt lätt och nu ska jag se om det faktiskt är så.
Såg även uppdrag granskning igår på 1an. Handlade om svenskar i oslo och kollektivet svenska föreningen som finns här. Intressant program faktiskt. Dock kan jag meddela att jag inte varit drabbad av något som visades där. Istället har jag haft otur med annat.
Imorgon ska jag inte heller göra speciellt mycket, tänkte kolla om Vegard kanske hade lust att ta en kaffe innan han drar till jobbet. Och på kvällen ska jag och Jennie ha myskväll då hon ändå slutar sent och jag ska ta det lugnt pga jobb på lördag. Ganska bra fredag ändå alltså.
Så trots att det är grått och vintern är åter kommen så ser jag nog ljuset i tunneln. Det firar jag med att kolla på lite film.

Dagens musik; Lykke Li - Tonight



dom slänger silverpärlor till svin, må dina dagar bli guld i ditt liv...

skit rygg, fan.

Gårdagen var mycket mycket mycket speciell. Rådde totalkaos på vissa ställen men det löste sig och kvällen var faktiskt ganska intressant. Människorna som kom (dom flesta iallafall) hade varit på en matmässa som håller rum i Lilleström just nu. Och Leröy skulle ha världslansering av nå ny fisk eller så som hette Catch. Så 6 olika bufféer och fribar på öl, vin och brus. Så ni kan ju gissa hur det såg ut i baren. Men det var faktiskt kul med något heeelt annorlunda. Sedan vet jag ju inte hur många som faktiskt såg dom 4 numren som visades av artisterna men ändå.
Något väldigt mycket mindre roligt var en incedent i baren. Med tanke på stressen så hann man ju varken dricka vatten, gå på toa eller tänka på hur mycket klockan var.
Jag skulle bära upp en back med ölglas som vanligtvis inte brukar väga speciellt mycket och ställa upp den på bardisken. Det jag inte visste var att den var dubbelpreppad med ölglas, alltså dubbelt så tung. I mina beräkningar tänkte jag alltså inte på tyngden utan tog bara i med armarna för att lyfta upp den. Men insåg ju ganska snabbt hur mycket tyngre den var och lyfter med ryggen upp. Pang säger det och ryggen var förstörd! Hann inte tänka så mycket mer på det utan kör på eftersom det är sjukt mycket folk. Känna och tänka efter fick bli ett senare problem.
Själva grejen hade inte blivit så stor om jag sett hur backen var fylld för då hade jag burit upp den på annat sätt och varit beredd på det.
Men så var inte fallet nu, såklart.
När vi var klara på jobb vid ca kl 3 så känner jag verkligen smärtan komma, ordentligt. Väldigt snarlik smärta som tidigare när jag hade en spricka i disken i vintras. Det enda som rusade i huvudet var; inte nu igen..
Väl hemma och försöker lägga mig i sängen och tyckte det borde kännas bra av att ligga, IKKE. Det gjorde ont hur jag än försökte. Tänkte till slut nästan gå ut i soffan och sova sittandes om det skulle kännas mindre. Till slut somnade jag.
Idag vill jag inte ens beskriva smärtan fick knappt på mig varken byxor eller strumpor idag. Man vill bara gråta.
Varför ha tur i tigerstaden? Jag har ju inte haft det förut så varför nu.
Det jag glädjs åt nu är mina fantastiska vänner. Vad vore livet utan vänner.

Dagens musik; Band of horses - The end´s not near



det verkar som hon överlevt, sen sist jag såg henne...

lite utöver det vanliga.

Kunde inte blogga igår då jag kom hem för att siten var nerstängd pga nå servicearbete. Jag jobbade iallafall först ett par timmar eftersom vi har ett mega stort arrangemang idag i salongen med världens näst största fiskleverantör. Som jag tidigare skrivit. Så igår fick vi helt enkelt ställa i ordning allt och förbereda inför idag.
Efter det gick jag hem och fräschade till mig för en filmkväll hos Samuel & Vegard. Vegard ringde när jag var på jobbet och frågade om jag hade lust att komma över, självklart! Tror han hade i baktanke också att dom skulle få sitt inköpta snus från sverige dock. Haha.
Så det var jag, Vegard, Samuel, Alexandra, Emma (jobb) och en tjej till som heter Malin. Riktigt mysigt och så hade Vegard gjort i ordning våfflor med massa gott. Kan ju inte bli bättre.
En hel härlig kväll faktiskt, skönt att bara sitta och umgås.
Men idag is the big day. Ser fram emot att jobba idag måste jag erkänna. Kul när det händer lite annat. Inte för att vara sån men hoppas att inte jobzone ringer imorgon, risken finns att jag är ganska trött. Barn i all ära men ibland finns inte riktigt orken för en hel hög.
Nu måste jag göra mig i ordning för jobb.

Dagens musik; Kings of leon - Mi amigo



nej ingenting varar för evigt, river en vacker dröm...

håkan fredag & jobb lördag.

Idag är det lite bättre med huvudvärken, vilken jävla tur för mig. Men jag kanske inte ska ropa hej än.. Sov inte alls bra inatt så det kanske är det man ska göra för att slippa huvudvärken. Ändå var jag tröttare än tröttast när jag var tvungen att gå upp. Så typiskt.
Igårkväll gjorde jag inte alls många knop. Hade handlat cola och godis och satt mest framför tvn, kollade en del grejer som håkan h varit med i på tv. Mest nöjd var jag med Filip & Fredriks årskrönika. Håkan var med väldigt mycket och Hoffmaestro var även med och uppträdde och inte med vilken låt som helst utan först håkans "vid protesfabrikens stängsel". Som blev årets låt och avslutade sedan med "highwayman" Kan inte bli bättre.
Sedan ringde mammilu också. Pappilus plan från egypten var försenat ganska mycket men som tur var kom dom hem safe, dubbelkollade på arlandas hemsida när dom skulle landa. Skönt att ha honom på rätt sida om världen nu. Man har ju haft en liten klump i magen trots allt.
Jag och mammilu pratade som vanligt om allt och inget. Och hon trodde min huvudvärk berodde på ryggen. Kan vara, känns som det är sista gissningen annars har jag ingen jävla aning.
Så idag är det bara jobb som gäller och möte inför tisdag. Själv räknar jag mest bara ner till 5 mars då jag ska få se håkan h här i oslo!! Så jag har nog mest håkan i huvudet. Ska nog gå bra ändå.

Dagens musik; Hoffmaestro - Vid protesfabrikens stängsel



la du din hand på min axel, och sa att livet var något enkelt...

nu blir jag less.

Jahapp då är man inne på dag 5. Men är ledig idag så nu borde huvudvärken försvinna. Blir lite less nu faktiskt. Har också försökt ta blåbärsvitaminer, men IKKE! Ingenting hjälper. Och idag är jag illamående också pga det. Fan. Så vad mer ska man göra? Har vädrat lägenheten också i över 1h för att försöka få in frisk luft idag. Känns mest som att ju längre man är vaken ju sämre blir det.
Så nu är alla tips och trix välkomna! Jag gör vad som helst. För imorgon kommer det bli ös på jobbet. Över 400pers och lördag. Ja det är ju bara att räkna ut själva.
Vi ska också ha möte om tisdag, då vi har en väldigt märklig dag. Har hört två olika antingen är det 600 pers eller 800 pers med buffé från världens näst största fiskleverantör, om jag inte minns helt fel, Leröy. Så det lär bli en del krångel antar jag.
Med andra ord är det jag som inte gör ett skvatt idag. Allt för att bara bli av med huvudvärken.
Tur att solen skiner iallafall så man blir lite glad.
Hoppas att pappilu har kommit hem ordentligt idag från egypten också. Det återstår och se. Skulle inte vara några problem men man vet ju hur det varit där nere nu.

Dagens musik; The Killers - Human



ändå har jag inte hittat vad jag letar efter, jag har varit i alla städer...

dag 4.

Det blev ett par timmar på jobbet igår ändå. Vi hade ganska mycket att stå i. Inte för att jag kände att jag gjorde speciellt mycket nytta till skillnad från vissa andra som bar ca ett flyttlass och jag roddade i baren. Då känner man sig inte speciellt flink. Men det måste ju också göras.
Huvudvärken vill nog inte släppa alls, den finns där i hela tiden. Igår sista timmen på jobbet kände jag att det var riktigt jobbigt med huvudvärken. Men en pizza och fantastiskt sällskap av Toy & Madde kändes det lite bättre. Gick ändå hem skaplig tid för att känna att jag försökt bli av med den för sista gången. Sov som en stock inatt och ändå vaknar jag med huvudvärk. Förstår inte!! Jag har provat allt känns det som, sovit, druckit tonvis med vatten, tagit huvudvärkstabletter, struntat i huvudvärkstabletter en dag, ätit, haft glasögonen på mig en hel dag, skippat glasögonen. Ja vad fan mer kan man göra!? Fredag får jag väl helt enkelt ligga i soffan och göra nada. För då jävlar har jag gjort allt. Svårt att ligga i soffan när man jobbar. Och jobba måste jag göra.
TIPS VÄLKOMNAS!
Mer intressant en så är inte min vardag just nu. Måste ju tillägga dock att igår blev det vårsneakers på. Självklart så börjar det snöa ett par timmar så det blir sådär härligt slaskigt. Så typiskt så idag vågar jag inte för då snöar det väl ännu mer. Men nu ser det ut att vara ett strålande väder ute dock. Man ska aldrig låta sig luras.

Bara för att jag haft huvudvärk så länge nu så bjuder jag på en bild på min fantastiska lillebruur. Massa kärlek till den grabben.

Dagens musik; Håkan Hellström - Klubbland



jag vill känna pulsen från stan igen, jag var nere på gatan...

huvudvärk en tisdag.

Gårdagskvällen blev mycket lyckad. Efter att ha lyssnat på vad Jennie hade att säga lite kort om resan så for jag ju som sagt iväg hem till Madde & Toy. Fick promt inte hjälpa till med tacosen så där satt man som ett ägg och gjorde absolut ingenting. Eller jo jag pratade ju såklart med dom. Madde gjorde ett strålande jobb och sedan trillade även Henke in. Middagen var serverad.
Mätta och förlåtna så satt vi och degade innan jag och Madde höll på att krypa ur skinnet och det bestämdes att vi skulle ut och sätta oss nånstans, och inte Champoo.
Blev istället att sitta på Kaos en längre stund innan vi faktiskt ville ha lite folk runt omkring oss. Vidare mot ett ställe som heter Aku aku, betydligt mer människor. Satt och diskuterade lite drinkar och annat tjafs som man alltid gör innan vi kände att det var läge att traska hemåt. Med andra ord en mycket lyckad kväll, mysigt som bara den. Och fast man är ute måste man inte dricka, så tro nu inte att vi satt och fyllnade till på en måndagskväll. För så var inte fallet. Den här gången.
Hade huvudvärk redan igår och inte fan har den gått över idag. BLÄ! Och idag ska jag ju jobba och allt. Inte läge för något sådant nu alltså. Ska försöka få i mig något i magen innan jag vandrar i det halvmolninga oslo, med plus grader. KANSKE våren är påväg och jag kan slänga mina vintersneakers och ta på mig vårsneakers istället. Vore ju ett hallelujamoment faktiskt.

Dagens musik; Johnny Cash - The man comes around



tillbaka ner för floden, och jag står också helt still...