flytt till oslo imorgon.

Nu är det verkligen sista rycket som gäller. Imorgon kl 14.25 går tåget mot Oslo S från Stockholms C. Jag har massor att göra och solen skiner utanför. Det känns sådär. Men vad ska man göra när man skjutit upp allt till sista dagen? Absolut ingenting, bara att köra gärnet. Snart börjar nog resfebern komma och nerverna sätts på spin. Jag gillart.
Så nu är det en snabb frulle sedan blir jag hämtad för att inhandla det sista. Shit shit shit, vi åker verkligen imorgon.

Dagens musik; Rihanna - Rude boy



hårda tider är över för tillfället, du ska inte se det...

sommar, sol och koskit i hagen.

Ja stressen smyger sig minst sagt på. Som dom flesta vet, eller iallafall dom som känner mig, jag hatar att packa. Och då menar jag hatar. Gör mer än gärna något annat istället för att plocka ihop det jag ska ha. Men snart blir det tyvärr svårt att skjuta upp det. Fan. Vad gör man då?
För igår kväll åkte vi till Sandra där det var lite folk, spelade kubb, kort och drack rosé. Kvällen slutade senare hos Möller, sent även den kvällen med bastubad och diverse. Haha. Ja vi försöker ta ut så mycket tid vi kan med våra nära och kära, då blir det såhär. Men idag måste jag försöka få ihop grejerna. För imorgon har jag panik.
Har hunnit till Huddinge en sväng med Emma idag för att sola och bada hos hennes kompis Camilla, mycket trevligt.
Snart kommer Jimmy och hämtar mig då kör vi ner till Tumba C för att boka tatueringstid till honom och Grewen. Sedan ska jag iväg med några tjejer på jobbet för att shoppa. Det är dock tvärstopp för min del. Vilket inte kommer att hålla såklart. Men försöka duger.
Åter till packningen. Detta går åt skogen mina vänner. Heippa.

Dagens musik; Love Generation - Love Generation



och compadres, lever på gränsen till förintelse...

3 dagar kvar.

Dålig uppdatering igen. Det är mycket nu. Midsommar/avskedsfesten var riktigt bra, grym. Synd att den inte kunde sluta lite bättre bara. Men men shit happens, vissa kan inte låta bli så är det ju. Jag var iallafall nöjd trots allt. Så hoppas att dom flesta hade det roligt.
Dagen efter trodde jag att jag skulle ligga mer än död, vilket inte alls var fallet. Så efter jag fått i mig middag och så åkte jag till Emma. Där var det redan folk som hade grillat och lite sådant. Sedan körde vi lite "efterfest till midsommar" Sent i säng även den kvällen.
Gick upp tidigt av att Filippa kom in och berättade något väldigt roligt. Så hon och jag städade sedan la vi oss i solen. Och där blev vi hela dagen med gänget, bubblade i poolen och käkade lite.
Bra skön söndag, hade söndags-ångest helt i onödan. Men kom på mig själv ganska fort med att jag faktiskt inte ska jobba. Nice som bara den!
Idag har jag och Emma legat i solen, först hos henne sedan i Bergvik på en brygga. Himla trevligt. Så blir det väl ikväll till Sandra i Rönninge och dricka lite rosé och ha det trevligt med lite peps.
Måste börja packa också. På torsdag drar vi ju. Oops.

Dagens musik; K´NAAN - Wavin´ flag



och du prata som om du vart en vän, men du hade ingen alls...

midsommarafton.

Och avskedsfest står på agendan idag! Shit va galet det kommer bli. Hur kul som helst. Därav den dåliga uppdateringen. Men det får ni leva med. Så jag har nu jobbat min sista dag också och det kändes faktiskt riktigt bra trots allt. Nu iallafall.
Men det var svårt att fatta att man var ledig idag när man vaknade. Fast man festade till lite igår. Vi skulle egentligen, jag, Jimmy och Jimmö bygga ihop partytältet tills idag och grilla med några öl. Det slutade med att vi satt 14 personer på altanen till klockan var 01,30. Haha. det var riktigt härlig stämning och det verkade minsann inte som att det var midsommar idag. Vi ville bara värma upp inför dagens bravader.
Men nu måste jag verkligen lägga på ett kol! Allt ska vara ordnat tills det börjar trilla in folk om ett par timmar. Och så även jag måste vara fixad.

Dagens musik; Jay Kay - Princess



möt mig där båtarna rullar ut, senare idag...

1 och en halv dag.

Jag kanske ska skriva oftare att jag saknar sommaren? För idag har det minst sagt varit sommar. PUH! Men ack så skönt! Att få betalt för att befinna sig ute en dag som denna gråter inte jag för iallafall.
Brände iväg till Jakan efter jobbet för att hämta upp mascaror av Helene. Träffade då också Tim, hans nya tjej och syster. Riktigt kul att träffa honom igen! Det var ju liksom 2 år sedan.. Tiden går fort.
Åkte sedan vidare till familjen Karlsson/Bryttmar. Kändes som förut att komma in där, som hemma alltså. Och Fetto Robin har jag inte heller träffat på hur länge som helst. Dock inte 2 år vad jag kan minnas? Bra länge sedan var det iallafall. Tog ikapp lite snabbt vad som hänt under senaste och vad som kommas skall. Tror i och för sig att man behöver betydligt längre tid än såhär att gå igenom allt. Men lite blev det iallafall.
Så nu är jag hemma och hade väl tänkt ta mig en uppfriskande promenad i kvällssolen. MEN jag orkar inte, är så sjukt trött. Nedräkningen har ju börjat så måste väl vara det.
Imorgon eftermiddag blir det hemma hos Erika från jobbet och några till därifrån, spelkväll väntas. Och pizza till middag. Nyttigt värre!
Men mysigt ska det bli. Bra dag idag och bra dag imorgon. Bra jävla vecka helt enkelt.

8 dagar kvar innan avfärd.

Dagens musik; Volbeat - Still counting



somliga säger sånt, somliga säger att det borde vart dom...

vart är sommaren.

Det var inte så farligt att gå upp imorse faktiskt. Fast jag fuskade igår och var inte ut och gick. Buuu! Men tog det idag istället, 45 raska minuter var jag ute. Hur skönt som helst! Ska på bio ikväll med Cissi, SATC 2 såklart! Jag måste helt enkelt ha hunnit se den innan jag sticker. Många jag vill se på bio just nu men det hinns liksom inte med. Den känns viktigast.
Imorgon åker jag troligen till Jakan efter jobbet för att plocka upp lite mascaror jag köpt av Tims mamma Helene. Haha. Ska bli spännande att åka dit faktiskt, det var minsann inte igår man var där.
Annars har det inte hänt mycket, skrivit packningslista till Norge resan också. Haha. Shit det är verkligen jätte jätte snart. Läängtar som en tok.
Snart midsommarfest/avskedsfest också. Allt är bara så galet just nu. Nu får gärna värmen komma också så man kan vara nöjd över den saken också.

Dagens musik; Gyllene tider - När vi två blir en



för att satsa det sista på travets tröttaste krake...

solig helg.

Det hände ju absolut nada igår så jag var bara hemma och satt på altanen. Pappilu hade en gammal jobbarkompis över på besök också. Eller hur man nu säger. Så det var himla trevligt att bara inte göra något. Men allt resulterar i att jag är fruktansvärt rastlös idag istället. Verkligen sjukt rastlös. Har solat lite idag, läst min bok Magnus Uggla - En gång hade jag en blogg, kollat i Norge guiden jag fick från jobbet som tack. Ja det är väl allt. Så nu börjar jag ledsna. Rejält. Tänkte nog gå ut och gå en sväng faktiskt, måste ju röra på döfläsket. Plus att då kanske jag är trött ikväll och kan lägga mig tidigt då jag öppnar varje dag nästa vecka. Min sista vecka på jobbet. Kommer kännas både bra och dåligt. Så lite tid hemma innan vi sticker till Oslo. Shit va jag längtar, jag orkar inte vara kvar här längre.

Dagens musik; Lasse Berghagen - Stockholm i mitt hjärta



jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är...

sommarlördag.

Lördag, och vad har man gjort. Inte många knop faktiskt väldigt skönt. Har kollat in bröllopet typ, thats it. Suttit på altanen hela kvällen och lär väl sitta här resten också, för det verkar inte hända något i det lilla samhälle vi bor i.
Gårdagskvällen var minst sagt mysko. Haha. Jag drog hem till Cissi och vi käkade lite pizza, förade och tog oss till stan. Vi skrattade rätt mycket och gjorde nog inte av med speciellt många kronor faktiskt. As bra! Så helt okej kväll blev det faktiskt. Kul att vara ute med Cissi också.
Mötte upp Emma som varit på Amba och åkte mot Salem. Och på den vägen är det. Hade hoppats på att träffa Snygg Ronnie ikväll men det blir nog inte så alls. Tråkigt att alternativen var få, men ändå skönt. Stan hade ju varit något men vill ju inte göra av med en förmögenhet heller. Måste spara spara spara.
Och hör och häpna, INGA KORT TOGS IGÅR, ALLS! Det är otroligt, inte likt mig alls. Haha. Någon gång måste vara den första.
Så om ni vill hitta på något så är jag på det. Hej hej hej.

Dagens musik; Magnus Uggla - Värsta grymma tjejen



när jag höll på att drunkna, tänkte jag på dig...

heeelg.

Idag var en trött dag, mycket trött dag. Men det gick bra fick gå hem lite när jag kände för det kan man säga. Så jag packade ihop vid kl 13.30 ca. Haha. As skönt! Hem och ta en powernap, vilket jag inte gjort på år och dagar känns det som. Allt för att känna mig någorlunda med i matchen ikväll. Så nu känner jag mig något piggare. Dock sov jag inte speciellt bra alls, det åskade som bara den så det var bara att stänga av datorer osv i huset. Eftersom det bara var jag hemma. Men lite kunde jag koppla av.
Ikväll är det utgång, den sista planerade utgången i stan innan jag och Emma sticker. Gaah det drar ihop sig verkligen! Längtar sååå!
Fick mer presenter från jobbet idag, ett super fint svart hjärta av sten med små små vita hjärtan på. Och självklart ett fint kort till det. Kan man må bättre då? Så härligt att man är uppskattad och att dom visar det. Värmer riktigt bra i själen.

Dagens musik; GES - En jävel på kärlek



men månen är död när jag tänker på det, och himlen är gjord av sten...

bra jävla arbetskollegor.

Ja igår bloggade jag ju inte för att tiden inte riktigt räckte till. Hade 10 min på mig här hemma för att byta om och diverse för att sedan kila till bussen. Det var ju avslutnings öl på mosebacke med arbetskollegorna. Vilken skolavslutning vi hade på dagen också! GULD. As bra väder och allt bara klaffade. Men det var en tom tung klump där i magen. Klart jag kommer sakna det. Som fan. På riktigt. Det trodde jag aldrig minsann. Men jora även jag kan vara sådan! Haha.
Fick jätte fina blommor och en ihop satt bok med klassens teckningar dom gjort till mig. Kan ju varit bland det finaste jag fick där. Kändes ruggigt bra. Den klassen är bäst, fast den kan vara to much. Fick också en bok om Norge och allt vad man som turist bör se och veta från jobbet. Haha. Kan behövas!
Vi blev riktigt många som dök upp på mosebacke, helt otippat. 22 st kom, plus högsta hönset på skolan. DET var otippat! Men bra kul. Vi gick senare vidare mot Snaps hälften av oss. Super trevlig och härlig kväll. Bra avslut helt enkelt.
Men var inte hemma allt för sent då jobbet kallade även idag.
Gissa om vädret varit glassigt idag! Jööösses, bra skönt. Då klagar man inte på jobbet man har. Det är bara att chilla i solen. Mycket trevligt.
Imorgon är det kort dag för mig och nästa vecka är det sista jag gör. Fy fan det känns. Men kan inte ha bättre arbetskollegor iallafall. Gilla.

Dagens musik; Coldplay - Talk



det är den tiden jag gillar mest, då ska jag ta en promenad i parken...

tisdag är alltid tisdag.

En tisdag. Tisdagar är tisdagar. Jag gillar dom inte. Inte alls. Men idag var annorlunda, det liksom var "sista-gången-jag.." - hade en lektion, var rastvakt, hade tisdags-dejt med Elin. Ja osv osv osv. Kändes hel skumt. Så jag och Elin firade med att köpa en hel ask jordgubbar och bubbelvatten och njöt utomhus. En jätte bra tisdag alltså. Imorgon är det skolavslutning. Ingenting är som det ska.
Mitt humör har inte alls varit på sin plats idag. Känslor som är överallt det är ingen hit vill jag lova. Fy fan.
Men något som fick mig på bättre humör var iallafall att få bilder på våran blivande lägenhet i Oslo. Och jiiiisses va centralt det är. Längtar verkligen det kommer bli så kul. Tänk att få göra något sådant igen.
Jag är glad att jag har tiden på mig att härja runt världen så bäst jag kan.
Men som det känns just nu, som jag minns att jag kände innan mallis också. Ett stort tomt mörkt rum. Allt går i vågor, men jag vet att jag gör det rätta just nu. Jag ska bara iväg, så är det bara.

Dagens musik; Kiss - Nothin´to lose



jag känner pojken här i fönstret mittemot, han samlar drömmar i fickan...

skräp måndag.

Inatt sov jag helt ofattbart dåligt! Usch. Drömde massa konstigt som gjorde att man till slut vaknade, vaknade av att jag lagt mig på sidan och ryggen ömmade. Ja allmänt förbannat dåligt. Så gissa hur trött jag var imorse? Typ as trött! Plus migrän. Kunde ju inte blivit en bättre start på veckan.
Jag som ändå gick och la mig rejält i tid igår. Det hjälptes minsann inte.
Så jobb idag, åkte direkt efter det till Mickes och Pias nya hus och kollade hur långt grabbarna kommit. Och jäklar, det går undan! Kommer bli hel härligt hus det där.
Har varit ute och gått i ca 50 min också. Ville för det första röra på mig då jag inte tränat på hur länge som helst känns det som. Och för att testa ryggen lite. Självklart så kändes det apmycket. Men jag klarar inte att bara sitta hemma så är det bara. Sedan tror jag faktiskt att ryggen mår bättre av att röras lite på också. Hoppas det iallafall.
Jag känner mig så otroligt av banan på något vis. Har ingen koll alls på läget. Känns sådär.

Dagens musik; Lars Winnerbäck - Järnvägsspår



men allt det här vänder sig, in i mig...

kiss konserten.

Helt galen kväll igår såklart. Kiss konserten var grym mer än grym! Som förband hade dom Mustasch och Europe lika så dom bra. Lyckades hamna på bra platser i folkvimmlet också, vi hade ståplats vilket vi nog ska tacka för, det var as bra.
Så det blev att pimpla gratis 3,5or under konsertens gång. Haha. Tappade bort Snygg Ronnie redan innan vi åkte till stadion då det blev missförstånd. Så vi lyckades skiljas åt redan vid Harry B som vi var på innan.
Och vi hade tur med vädret att det inte regnade förens i slutet av hela föreställningen. Men det klarade man av lätt. Lite värre var det när vi var tvugna att gå från stadion till centralen för att ta oss hem. Vi var bra blöta och trötta. Men det var värt varje sekund och varje krona för att få se den showen! Jag är bra nöjd.
Så idag har jag sovit sjukt länge, solat och hjälpt pappilu att hämta Buicken från garaget. Nu är även den ute och redo att köra runt lite. Nice, sommar snart eller?
Jag är mer än nöjd och glad över helgen. Bara bra saker. Tack.

Dagens musik; Europe - Final countdown



av kärlek du fått, som tog dig bort...

kiss på stadion ikväll.

And i will be there! Kommer bli helt sjukt grymt! Vet inte riktigt hur många vi är som åker i sällskapet men det blir bra det där. Har hört att Kiss kommer stå för ett jävla hallå ikväll vilket jag verkligen ser fram emot. Shit va bra det kommer bli!
Igår gjorde jag ju ett försök att köpa en ny mobil, vilket sket sig. Så nu idag, 3e gången gillt lyckades jag! En röd fin mobil fick jag med mig hem. En sony ericsson hazel. Har ännu inte hunnit testa den då den ligger på laddning för tillfället, men hoppas kunna ha med mig den när jag drar idag.
Vi skulle troligen åka in ganska snart till stan så vi får se.
Var grymt skönt att vara hemma igår faktiskt, men ändå är man trött. Inte van vid att få sova ut och bara ta det lugnt tror jag.
Emma ringde också med mycket goda besked. Det är helt spikat och klart med lägenheten i centrala oslo nu!!! Huuur galet är inte det!? Så 1a juli åker vi. Shit va nice! Norge here we come!
Så på en och samma bilresa fick jag alltså, ett gott skratt när jag ringde Jimmö för att fråga hur han mådde efter gårdagen, en lägenhet samt en ny mobiltelefon.
Detta blir en mycket bra dag trots att ryggen är sämst. Kiss ikväll på stadion!! Nu kör vi.

Dagens musik; Kiss - Detroit rock city



kanske världen förstår oss, rockenroll blåa ögon...

livet är hårt ibland.

Det enda som har varit bra idag är att jag fick håret fixat av Sarah. Guldklimpen själv, TACK! Det blev as bra som vanligt. Känns som jag alltid skriver så men det är ju sant.
Det regnade hur mycket som helst idag när vi hade våran lilla utflykt på skolan, trodde jag hade en regnjacka vilket jag inte hade. Och vi åt matsäck i klassrummet.
Talade också om att jag inte kommer vara där efter sommarlovet. Bittra miner och det känns jätte trist! Men men smällar man får ta.
Åkte för att köpa min mobil jag kikat in på elgiganten i Södertälje. Dom har rätt färg inne och allting. MEN dom kan ju självklart inte sälja nånting då hela datasystemet ligger nere i hela sverige. FAAN! Det är inte meningen att jag ska ha den alltså. Jag är inte jätte glad. Men får se om jag hinner köpa den imorgon istället.
För ikväll tänker jag inte göra många knop. TRO DET ELLER EJ! Men det är sanning. Ska vara hemma hela kvällen, är jätte mega trött och fruktansvärd huvudvärk. Troligen pga ryggen. Så det blir en hel kväll hemma. Och jag är inte ett dugg bitter över det faktiskt. Jätte skönt.
För imorgon är det Kiss för hela slanten. Gäller att tagga för det istället känner jag. Så behöver jag tagga ner lite, min kropp säger ifrån nu.

Dagens musik; Ola - Overdrive



och jag skäms för att be, jag skäms för att gråta...

akuten.

Igår satt jag inte alls vid datorn, åkte direkt till närakuten efter jobbet med mammilu och pappilu. Fast givetvis så stängde röntgen kl 16 och vi var där vid kl 17, bra info på internet (!). Inte. Där stod det att öppettiderna var kl 8-22 då förväntar man sig om ingen annan info finns att man kan gå dit. ICKE. Så det fick bli akuten på huddinge istället. Mindre skoj.
Där blev vi hela kvällen, fast det var inte speciellt mycket folk dock. Annars hade det nog tagit hela natten också. Blä. Men vid kl 20.30 var vi hemma igen med svaren att det inte var några skelettskador och att njurarna hade klarat sig. Bra det iallafall! Och det var alla muskler som fick ta all stryk runt om istället. Vilket innebär smärtstillande och ta det lugnt tills jag inte har ont längre. Så ingen träning alltså, sjukt jävla jobbigt! Men man får se det positivt, kunde ju gått helt åt helvete med mig.
Så idag har man varit bra trött, helt slut. Att vara på akuten är inget uppiggande direkt.
Men fick iallafall positiva besked om att jag kan följa med på Kiss nu på lördag! Kommer bli riktigt coolt. Sedan är det bara att tok satsa på Norge! Håll tummarna. Det ser ljust ut.

Dagens musik; Kesha - Love is my drug



du stannar på en borderline, sen börjar du gå...

all skit på samma gång.

Tyvärr kan orkar jag inte sitta vid datorn i längre perioder pga olyckan igår så en detaljerad helg blir det inte.
Fredag var det personalfest/grillfest på skolan det var jätte roligt allting! Blev utsedd till årets tv-kändis. Hur kul som helst. Åkte sedan vid kl 23.30 vidare till stan och Harry B där mina väldigt glada vänner befann sig.
Kom hem ganska sent men det var det värt, hur kul kväll som helst.
Upp tidigt, min brors studentmottagning och kusinerna samt farfar kom på besök. Skumpa, vin och cider intogs. Emma plockade upp mig på eftermiddagen för att vi skulle fara till Gnesta. Då hade vi också fått veta att vi skulle på en anställningsintervju inne i Sthlm på ett hotell på söndagen. Tidigt! Jävlar!
Gnesta, var jävligt skoj, och nya människor det var ju galet! Säger ingenting så har jag ingenting sagt, men mycket blev det.
Tidigt hem då vi skulle in till stan båda två. Av en slump kom vi båda in till en intervju av 300 ansökande varav 50st fick komma på intervju. As kul! Håll tummarna för oss nu.
Igår skedde en olycka och jag körde av vägen med min älskade älskade bil.. Total kraschade den och nu finns den ej mer. Skrotad.
Jag mår förvånansvärt bra men har ganska ont i rygg och nacke nu. Kände inte av det något igår då chocken låg som ett lock över mig. Har inte uppsökt läkare än men lär väl få göra det snart.
Nu vet ni det också. Fortsättning följer.



skulle ha ringt dig ikväll, men handen fastnade framför mig...

...

Helgen var ruggigt bra. Ovanlig för en gångs skull. Synd bara att allt ska hända på en gång. Idag vände det. Fan. Jag orkar inte ens skriva. Tar allt imorgon när det har lagt sig. För idag orkar jag ingenting. Jävla piss skits fan. Nu kan det ju inte hända mer tycker man ju. Nu får det faktiskt vara bra. För jag orkar inte mer.

men jag kan inte tro att jag fortfarande lever...

galet.

Hann inte blogga igår och inte idag heller egentligen. Ville bara meddela att dagen/kvällen/natten igår var lång. Men det var det värt! Kör bara. Har nog aldrig skrattat så mycket på en personalfest som igår. Jag dog! Vidare mot stan och Harry B för att möta upp Jimmö, Johan, Olle och Hampe. Det var faktiskt riktigt skoj. Fast man var ju inte hemma i tid direkt. Men skönt att inte må dåligt idag då jag inte drack speciellt mycket igår alls. Jätte skönt!
Så om 20 min kommer mina kusiner hit och vi ska ha studentmottagning nr 2 i huset. Sedan blir det vidare mot Gnesta för att fira in gnestadagen. Hej hej hej. Galet det känner jag på mig.
Jaja vi hörs imorgon nu måste jag helt enkelt göra mig klar.
Kan inget annat än att skratta åt alla styren igår! Haha det var typ as kul.

Dagens musik; Rasmus Seebach - Natteravn



när alla clownerna gått från jobben, så visar fåglarna i träden...

världens finaste lillebror.

Igår tog ju som sagt min bruur studenten. Vilken dag, va snygg han var! Jag kan ju ha världens finaste lillebruur. Man blev ju bra stolt över honom. Och vilken nostalgisk känsla att stå där och löka gärnet och bara vänta på att dom ska komma utspringandes. Så hade ju såklart min lillebror bestämt sig för att vara sist, tok sist. Jahapp. Hej kramp i armen. (Jag blev utvald som kamerakvinna för att filma hela spektaklet) Men jag lyckades nog ganska bra. Eller något.
Fast vädret var ju bättre än när jag tog dock.
Det här var GALET shit va varmt det var, tyckte nästan synd om killarna i svarta kostymer. Eller inte. Haha.
På eftermiddagen tittade Emma förbi. Tim var fortfarande ute och åkte flak för fulla muggar inne i stan. Så vi hann förbereda middag, chilla i solen, dricka en cider eller två. Ja det var ju hel festligt helt enkelt.
Det blir lite grillat till middag, båda grannarna tittar förbi när tårtan dukas upp och hela kalaset. Svängde ihop lite irishcoffee till mig och Emma för att vi ska vakna lite.
Sedan mötte vi upp lite folk i stan. Suuper mysig kväll verkligen. Och tok stekig dag idag på jobbet. "Det ser nästan ut som ni varit utomlands" Ja så skulle man också kunna säga eller så jobbar man utomhus hela dagarna.
Dagar som denna klagar jag ICKE.

Dagens musik; Erik Grönwall - Crash and burn



lillebror, bli inte som jag när du blir stor...

imorgon tar bruur studenten.

Dagen innan min lillebruurs student då. Ja idag var jag tamefan tröttare än igår. Hur sjukt är inte detta? Vet inte. Höll på riktigt på att försova mig imorse. Jävla tur för mig att jag tog ledigt hela dagen imorgon.
Men ingen rast och ingen ro. Imorgon ska jag göra allt som inte har hunnits nu innan. Vilket tydligen blev lite grann vad jag märkte.. Blev dock ingen handbollsträning idag, eller jo för alla andra som kan köra ute. Så jag har lite tid på mig att fixa här hemma ikväll. Skönt, men då ligger man en träningsdag efter istället.
Men ska faktiskt ta mig ut på en promenad snart så fort jag fått min ipod att samarbeta med min dator. Vägrar gå ut utan musik det finns bara inte.
Imorgon är det alltså fullt ös på alla plan. Kanske bara kanske hinner med ett inlägg imorgon. Jaja massa bajssnack nu så jag lägger ner.
Jag är trött.

Dagens musik; Stromae - Alors on danse



med den här sommarn, med den här stan