mera jobb.

Det känns lite sjukt att man inte hinner annat än att gå upp på morgonen åka till jobbet komma hem vid 20 tiden och som igår, direkt till träning, och som idag direkt till middagsbordet. Thats it. Ganska skönt men ändå inte. =) Känns so far, kul att jobba. Men undrar om jag håller med om ett par månader? Hope so. För jag gillar det jag gör.
Just nu sitter jag hos Victor och bloggar. Haha. Så mycket tid har jag. Fast vi ska i och för sig hem till mig nu. Så det var bara en hastig uppdatering. Snart är det helg också, skönt. Fast för mig är det helg redan imorgon kan man säga, jobbar sista dagen för veckan. Skönt. =) Ska sola med Victor på fredag och så ska jag soooova och städa inför helgen.
Men nu är det bäst jag kilar så jag inte sitter här hela natten. =) Kul med lite snö också föresten, men hur länge håller det tro, inte alls tror jag.

minnen från aprilhimlen...


jobb jobb.

Förlåt för att jag inte uppdaterat speciellt mycket här, men jag har ju först varit i linköping och spelat match (söndags) och det tog ju hela dagen och orkade inte uppdatera när jag kom hem. Vi förlorade med 1 boll 27-26, på målsnöret må jag säga.
Och igår så jobbade jag hela dagen. 9-19. Man kan säga att det var segt, fast ändå så gick dagen ganska fort. Höll på att glömma min lunch. Men sådant händer faktiskt. =)
Så hade både jag och Victor migrän igår, hur lyckas man? Och idag är det lite bättre men ändå, känns inge vidare. Usch och blä för huvudvärk i dom mängderna. Men idag jobbar jag ju bara 12-19, så inte som igår iallafall.
Men nu måste jag göra mig i ordning för att jag ska till jobbet och innan det ner till apoteket och hämta min astma medicin. Blä. Gillar inte apoteket, går så sjukt segt där.
Så nu är det frukost, smink och kläder som gäller. Kläder från Esprit såklart. Haha. Först frukost med Victor såklart. =)

nu kan du få mig så lätt...

swisch, det var den lördagen.

Kan man säga. Har dock bara varit nere i idrottshuset idag. Eller nej, nu ljög jag. Har faktiskt sett Sverige-Norge på TV också, eller njaa hann inte se sista 5*5 minutrarna eftersom jag skulle ner till mera handboll. Måste sverige göra det så jääävla spännande? TYDLIGEN. Sätt straffarna så löser det sig! Kallas nerver tror jag... Sverige vann tydligen till slut med 36-34.
Väl nere i idro så hade jag verkligen mycket tur att mamma ville hålla mig sällskap i 4 timmar. Skulle ta ut matchenslirare samt dela ut pris. Duktiga tjejer må jag säga. Det var inte helt lätt alla gånger. Tog iallafall ut i 4 matcher, sedan gav jag upp, orkade inte sitta där mer. Skulle ju faktiskt bara suttit där 2 matcher. Starkt jobbat av mig och mamma. Väl hemma med mat och sådant vid 20 tiden så märkte jag hur seg jag blivit. Gah. Handboll för hela slanten, så är jag uppväxt.
Och när vi ändå är inne på ämnet handboll så åker jag till Linköping imorgon för match, bussen går 13.30 från idrottshuset. Hoppas på vinst mot RP. Men who knows, må bäste man (kvinna) vinna. Så lär ju vara hemma typ 21 eller så kan jag tänka mig.
Men ikväll, vet ej. Om Victor kunde bestämma om han ska ut eller inte skulle det underlätta för då kan jag faktiskt fundera på annat, typ träffa Cissi om hon orkar. =) Ses ju så sällan! Dock kan jag ju inte vara uppe toklänge heller. (Kan ju råka bli så när hon och jag är i farten. Haha.)
Nåja får se hur det blir. Annars. Blir jag väl hemma och kikar på tv.
Kanske bloggar mer sen. Kan ju bli så om jag ändå har på datorn och har brist på annan sysselsättning. =)

som jag minns den, och som jag minns dig...

åter hemma.

Skönt som få. Tur att gruppen jag väntade på blev klara 10 min tidigare än beräknat, så jag satt i bilen 16.45, bra jobbat. Jag hade i och för sig förberett ganska mycket så jag iprincip kunde dra på en gång. Vilket jag nu nästan kunde. Duktig som man är. Trist bara att när man kör hem den tidpunkten är det kolsvart ute. Blä. När pappa åkte var det till och med SOL! Orättvist. Då skulle det vara underbart att köra hem.
Väl hemma tog jag mig en riktigt skön dusch och efter det satte jag mina stackars fötter i mitt fotbad som man kan ha utan vatten, vilket jag tycker är bra för då slipper man tänka på sådant och bara får värme och massage, så som jag vill ha det. Och jag hann knappt kolla på 3 avsnitt på vänner och lägga mig ner i sängen med en mysig filt och nya tofflorna på innan jag somnat. Poff. Där sov jag. Fast bara i kanske 15 min eller så. Men ack så skönt det var. Skulle kunna gå och lägga mig nu faktiskt, men det ska jag inte. Vaknar så tok tidigt imorgon då och det vill jag inte.
Plus att jag ska vänta på Victor och hans söta hund Casper. Mys mys med båda favorit killarna. =) Med all garanti lär jag somna så fort han kommit. Haha. Kul tjej jag är. NOT. Imorgon väntar Sverige-Norge kl 13 och sedan ska jag åka till idro för att vara prisutdelare i USM, mamma sa också att hon skulle hålla mig sällskap vilket jag tycker är en utmärkt idé. Mer än så vet jag inte om morgon dagen faktiskt. Söndag match. I Linköping. Hurra.
Nu ska jag ge mig på något annat än dator för börjar bli toktrött. Haha.
Är väldigt glad också för idag kom tågbiljetterna till Göteborg som jag beställde häromdagen. Så sjukt kul!

dom kommer kliva på dig igen...

jobbet, igen.

Jag trodde faktiskt att jag skulle bloggat tidigare härifrån, men icke det. Och joo jag har haft ganska segt, fast inte så segt som jag trodde ändå. Vilket jag bara ser positivt. Haha. =)
Så när jag skrev sist kom en grupp på 9 personer, också den första av tre möjliga. (Varav den sista gruppen kom inte, självklart den som skulle varit här tidigt imorse.....) Dock såg man knappt röken av dom för, dom kom, stängde dörren. Thats it iprincip. När jag insåg att jag inte kunde göra mer så möblerade jag rummet som Martina skrivit på en lapp att det var bra om jag gjorde, vips 20 min senare var det klart, inkl. torka av alla borden och whiteboard-väggarna som finns. Jahaapp. Det var min sysselsättning för denna dag. Så jag fick hjälpa Sessa på Top Talk en sväng (vilket var typ och stå och glo...) för där uppe har dom något viktigt mingel och grejs. Sedan var det lunch och det var väl inte heller någon höjdare, nå pastajox med dylikt i. Nåja det bästa med lunchen var att läsa sport expressen. Haha.
Sedan har jag väl mest suttit här och glott på Nelly.se som fått in massa nytt tydligen och hjälpt Sessa en sväng till. Men ändå höjdpunkten på dagen var när pappa kom hit för drygt en timme sedan. TJOHOO! Någon att prata med och ta min 4e kopp te... Har tok fastnat för "four red fruits". Jag som var så glad över sällskap och någon att prata med tog fram lite frukt och kakor, pappa var så nöjd så. Tyvärr stannade han inte så länge, typ 30 min eller så.
Så nu är jag ensam, igen. Eller okej, Synsam är här och har olika föredrag varje halvtimme och nu är det sista som ska in och lyssna, så dom kommer vara klara om 30 min, vilket betyder att jag då får gå hem. Finally...
Skönt att komma hem sen och bara få tänka på helg. God mat, godis och bara slappa. Det är toppen, iallafall vad som känns nu. Jag är ganska mör i min kropp kan man säga. Ett skönt bad när jag kommer hem kanske? Med min strawberry peeling. Tror så. =) Iallafall en varm skön dusch. Heelt klart. =)

image555

Top Talk, dock har vi plockat bort den här möbleringen och ställt en buffé vid fönstret och ståbord här närmast och fåtöljerna längst ner med bord. Faktiskt väldigt fin den här sviten.

Och eftersom jag måste bara nu sitta och vänta på att dom ska bli klara där inne med sitt lilla möte så får jag väl roa mig med att glo runt på nätet. Skönt att ha betalt för ingenting.

ta min hand och visa mig vägen...

från jobbet.

Sitter nu på jobbet, Rica hotell och inte Esprit. Dricker te och äter choklad croassainter, eller hur sjutton det nu stavas... Tyvärr såg dom godare ut än vad dom egentligen var. Attans, men då vet jag det och behöver inte äta mig tjock på sådant skräp. Jag som tänkte att jag skulle bli nyttigare, har jag lyckats? Till viss del.. Men det är ju trots allt fredag vilket innebär helg, faktiskt så räknar jag fredagar också som helg. Halvt iallafall. Så då får man unna sig godsaker.
Såg att jag inte bloggat på ett tag men detta pga att jag jobbade här hela dagen igår samt träning på det. That´s why. Och vaför kan jag blogga nu och inte igår, joo därför att idag är jag ensam här på konferensen bara för att Martina är ledig och igår var det typ massor att göra, det är det inte idag. Så jag lär ju blogga både en och tre gånger härifrån.. Det värsta är att jag lär inte sluta speciellt tidigt heller. När det är så här lite och göra så är det segt och trist, och oftast måste man invänta att dom som har konferens slutar så man kan gå in och ta bort deras grejer och göra rent för att sedan typ 10-15 min gå hem. Det lovar jag er, DET är segt.
Man önskar bara att man kunde få kila lite tidigare. Men icke. Iallafall hoppas jag att jag kan gå vid 16 tiden. Lär vara mellan 15.30 och 16.30. Vad låter skönast?
Jag får ju mer pengar ju längre jag går såklart. Men det är ju inte så attraktivt att gå upp vid 06.20, då är inte jag pigg. Jag är lite orolig över att jag är alldeles för pigg nu och kommer vara sjukt seg och trött framåt eftermiddagen. Inte bra. Jobbigt om man är trött när man ska köra hem. Ingen hit.
Och eftersom jag har så mycket "spill-tid" idag så tänkte jag kolla runt lite på hotell till min och Jessicas lilla tripp till Götet.
Självklart har jag kollat med Martina hur det är med rabatter och så vidare på Rica, men skulle höra av mig dit när det är ett par dagar kvar innan vi åker för och se hur deras beläggning är. Alltså bokar vi ett nu och håller på det tills vi vet det andra, smart va?
Ibland så iallafall.

image554

Här är hotellet jag jobbar på, jag sitter på tredje våningen. =)

Äntligen kom det lite gäster så det blir lite liv och rörelse här uppe. Nu ska jag gå och möblera om lite tror jag.

för det är så jag säger det...

bra och dåligt.

Bra för, jobb, bokade biljetter och mys. Dåligt för, trötthet, tok mycket huvudvärk och mensvärk. Det är min sammanfattning av dagen. Börjar iallafall dagen med att gå upp svintidigt, 06.30 jaa varför det nu då. Det var iallafall inte pga jobb denna gång. Nää utan barnpassning. Victor har en lillebror som är över 1 år och vi skulle ta hand om honom hela morgonen och lämna på dagis. Allt det gick bra förutom när vi skulle gå, Alexander blev jätte ledsen stackarn. Självklart jag och mitt stora hjärta blev lite ledsen över att behöva lämna honom, så jag gick ganska fort för att inte få ont i hjärtat. =)
Sedan väl hemma så skulle vi försöka sova en stund för att orka resten av dagen, och precis när jag höll på att somna och låg som bäst så ringde dom från Esprit och undrade om jag kunde komma in och jobba. Självklart, så 1h och 30 min senare står jag där. Haha. Extra pengar är ALDRIG fel. =) Dock ville dom ha in mig imorgon också, men då jobbar jag ju på Rica.. Tusan också. =) Men skönt att börja tidigare än planerat. Så Rica imorgon och fredag. Pengar pengar.
Tränade också ikväll, gick väl inge vidare, hade ont i huvudet som tusan så allt gick i slowmotion i mitt huvud och lika så på banan. Stackars medspelare. Men lyckades iallafall klara mig igenom hela träningen och det trodde jag aldrig. Men väl hemma så hade mamma gjort jätte god middag och genast mådde jag bättre. =) Och ännu bättre började jag må eftersom att jag bokat Håkan Hellström biljetterna 12 april i Göteborg och nu även tågbiljetterna till mig och Jessica. Go Håkan!!
Men nu ska jag fortsätta och vara social med Victor som kommit hit, lagom glada miner när jag sitter här och "fixar med min skit" som han uttryckte sig. Imorgon är det jobb och träning. Så som min vardag kommer se ut framöver, men då kan man också unna sig saker. Me like.

framför mina ögon öppnar sig en solig väg till dig...

vinter igen.

Eller vad man säger.. Det är lite snö och - 1. Lite vinter iallafall. Jag kallar det vinter. Och tisdag är det också till på köpet, en dag jag aldrig gillat faktiskt. Måndagar har ju sin ångest, men tisdagar är nästan värre tror jag. När man gick i skolan var det alltid någon mindre god fisk och tisdagar har vi iprincip ALLTID haft sena träningar, vilket inte är så speciellt populärt. Så nu när jag inte går i skolan längre så gillar jag inte tisdagar pga dom sena träningarna. Så är det bara.
Idag har jag varit "uppe i ottan", jag var så dödstrött att jag inte trodde jag vaknat förens jag var påväg till bilen. Haha. Ändå var klockan inte tidigare än 10. Skulle till salongen där Sarah jobbar för att hon skulle testa göra en uppsättning och så inför gesällprovet. Efter att ha suttit där i drygt 2 timmar och pratat och fixat så var vi klara. Jag gick och solade eftersom jag ändå var där. Tyvärr var det inte så skönt som jag förväntat mig, blev rastlös ganska omgående men efter att ha härdat ut 20 min så åkte jag till Tumba och lunchade med mamma som hade ringt och frågade om vi kunde luncha.
Varma mackor blev det, och det är så mums. Och eftersom det fortfarande är 50% på Hemtex så gick vi dit en sväng och köpte svart lakan och två täcken. Självklart fick jag med mig hela kalaset hem medans hon gick in och fortsatte jobba.
Själv åkte jag hem och gjorde... Ingenting, kom jag på nu. Har mest suttit och kollat på tv och kollat runt på internet. Ringde jobbet också och kollade hur det gick att få ledigt och det gick bra som tur var.
Nu ringde Martina från Rica också, så jag ska jobba där torsdag och fredag. Ge mig pengar...
Nu tackar man inte nej till ett litet jobberbjudande man får, man slukar dom. Och har jag räknat rätt på timmar och pengar från Esprit så kommer jag vara stenrik i mars. Och ändå är det februari som är lugnast. Gah. Kärlek. Då kommer inte resorna vara så långt ifrån. New York here i come!
För är det något jag vill göra i år så är det att resa, det räcker gott och väl med en weekend, bara jag kommer bort.
Och med ett jobb är det inte långt ifrån. Tacka gudarna för jobb! =)
Nu ska jag fixa i ordning lite mat och vänta på träning.

säg som det är för den här gången krävs det mer...

någon sugen.

En tripp till glada Göteborg? Eller rättare sagt Scandinavium, 12 april. Håkan Hellström, mina vänner. Dom som känner sig manade och toksugna så säg till innan onsdag då biljetterna släpps. =)
Hans största spelning någonsin, klart man måste vara där...

Det är kärlek när det är Håkan H.

håkan hellström.

Kungarnas kung, enligt mig såklart. Har alltid varit lite besatt av den mannen, och inte mindre nu kan man säga. Han är killen som gör musik som man antingen älskar eller hatar. Och jag älskar den. Blev extremt glad när jag fick höra att han ska släppa en ny skiva, 26 mars. GAH, ett MÅSTE! Sedan så ska han ha två spelningar i vår, 12 april i Scandinavium och 19 april (det där datumet alltså...) på Arenan. I will be there! Tänker inte missa en spelning till med honom, jag vägrar. Fy fan vad jag ångrar att jag missade den i somras. Usch. Så om jag måste gå ensam på den här, så gör jag fan det!
Han är och förblir, my man. Whatever you say.

image552  image553

egentligen älskar du inte mig, och egentligen är det okej med mig...

ibland så.

Blir det käppar i hjulen. Och ibland kan jag inte bara hålla humöret. Ibland är ibland. Ibland är som ett kanske. Inget man egentligen kan sätta fingret på och som varken är det ena eller andra, så dra inga slutsatser av ett ibland eller kanske. Det är ett svävande svar som är det tills man får något konkret att köra på.
Men thats life, och man får ta det som det är. Det är det jag gör iallafall.
Nää bäst man gör sig i ordning eller något i den stilen.

will have it my way...


vilket väder.

Man blåser nästan bort när man går ut och så regnar det. Att det blåser kan jag ta, men allt detta regn blir jag deprimerad av. Plus att det förstör smink och hår. Blä. Hittills har jag väl inte behövt tänka mig att hår och smink ska vara bra för att jag ska på fest men ändå, man vill ju inte se ut som en slickad katt heller. Hehe.
Det var som vanligt jätte mysigt att äta med familjen igår och så lyckades jag köpa mig bäddset från Hemtex som jag kollat på, kunde liksom inte motstå. Har en viss förkärlek till bäddset, har alltid haft. Haha. Jag vet konstigt men sådan är jag.
Sedan fick jag av Victor en jätte mysig överraskning, blev helt sjukt glad. Och Dolce Gabbana parfymen light blue. Så söt. =) Bättre kväll får jag ju leta efter kan man säga.
Så idag har jag inte gjort så mycket, var till centrum en sväng och sedan hem för att duscha och städa rummet typ. Nu sitter jag bara och väntar på att någon i min familj ska komma hem eller för att åka till tumba och hämta bror min. Vad gör man inte för sina syskon?
Resten av kvällen är ännu oklar. Kanske fest i gubbängen, eller om inte, blir jag säkert hemma. Men det känns inte heller roligt faktiskt. Men gubbängen känns så avlägset. Hmm jaa kluvet det där..
Nu ska jag iallafall fara mot tumba och hämta bror eller mamma, vet inte vilket ännu. Något blir det.
Hoppas kvällen blir bra ändå. Känns inte allt för ljust just nu iallafall.

but you´ll still be my star...

20år, är det stort.

Joo såklart att det är. Men just nu känns det inte så mycket. Igår när jag väl fyllde år och gick faktiskt på systemet bara för ATT, så behövde jag såklart INTE visa leg. Gah sååå irriterande. Haha. Nåja, nu har jag iallafall handlat där själv och det kändes mer än bra.
Födelsedagen i övrigt var inte så jätte speciell faktiskt, sov tills jag vaknade fick blommor med bud av mina kusiner. Pengar av farmor och mormor och sedan på kvällen fick jag presenter av mamma och pappa och min bror. Guess klockan jag trånat efter fick jag, är sååå sjukt glad! Typ kär. Och säsong 4 av Scrubs av bror, tuuusen tack. =) Ikväll får jag min present av Victor samt en överraskning. Hihi, är lite spänd. Jag gillar överraskningar. =)
Även ikväll ska jag äta med min familj som vi alltid gör när någon fyller år. Alltid så mysigt tycker jag och nu har vi haft väldigt ont om tid att äta tillsammans så det känns jätte bra att få göra det. Och eftersom jag hade träning igår så fick det bli idag istället. Mysigt iallafall.
Var också till skärholmen idag med Victor efter att jag jobbat halva dagen på Arvid Nordqvist, ett riktigt tråååkigt jobb fick jag göra idag. Skulle förminska klockan, som jag för övrigt kunde fixat själv. Haha. Nåja, jag fick hjälp och nu sitter den perfekt. Ååh är så glad. =)
Gick runt och kollade lite och fikade, hade det jätte trevligt. Dock köpte jag inget men det gjorde Victor, två tröjor som var jätte snygga.
Fick en liten smärre chock när jag åkte hem från jobbet idag och kollar city som hastigast och vem ploppar upp där om inte Danne Jacobsson som är vän med Fetto Robin. Haha. Så vi kom fram till han och jag att han nu är en D kändis. Grattis grabben, jag gillar också Babben hurru! Haha.
Nää skulle faktiskt bara in och uppdatera lite och nu har jag lite bråttom, bäst jag kilar! Ha en bra kväll!

happy birthday to me, yesterday...

seg eftermiddag.

Jag åkte och solade trots allt, det var faktiskt skönt och jag är glad att jag "har det gjort" eller vad man säger. När jag kom hem plockade jag ihop tränings prylarna och började glo på vänner, och vilken guld serie det är. Man blir ju varm i hela kroppen. =) Visste dock inte att Charlie från 2 and a half men var med i ett avsnitt i vänner också. Överraskning! Haha.
Har precis ätit också så nu är jag propp mätt. Kanske mindre bra med tanke på att träningen börjar om 1h och 20 min. Hmm, aa det visar sig. Jag är sådär sjukt lagom seg nu också och vill inget annat än att lägga mig på min säng och självdö en stund. Men det är bara att  tagga till och åka på träning. Kommer vara nöjd efteråt iallafall att jag tränade och rörde på döfläsket.
Mer än så blir det nog inte ikväll, kommer vara så otroligt trött ikväll känner jag. Är inte helt överens med våra sena tisdagsträningar faktiskt, dock något jag får infinna mig i.
Både bra och dåligt med jobbet imorgon, bra eftersom jag får in några extra slantar (nu när man får dom också....) dåligt för att det är så sjukt tråkigt och att jag kommer behöva åka kommunalt dit vilket tar över en timme! Suck. Jaja det är inte tidigt på morgonen iallafall.
Nu, vidare med vänner.

image551

i´ll be there for you...

tisdag and stuff.

Sitter för tillfället och äter lite, eftersom jag inte varit hungrig tidigare än nu så är detta min "frukost". Stabilt. Funderade också över om jag ska sola idag eller imorgon och fick till svar efter att pappa ringt att det blev idag. Skulle nämligen komma in och jobba imorgon vid 13 tiden och om jag ska lira match på kvällen så hinns det inte. Och torsdag råkar jag fylla 20 så det går ju inte för sig då heller. Och fredag är fredag liksom. Kan i och för sig ta det då, men då är jag inte så brun på min födelsedag. Inte för att det kommer bli så mycket firanden på torsdag mer än middag med familjen, men det är ändå DÅ jag fyller år. Haha.
Äsch kanske fredag ändå, får se om jag orkar åka iväg snart. Lite lat har man ju faktiskt blivit.
Igår var jag och Victor på bio som sagt och filmen var faktiskt jätte bra, National treasure 2. Sevärd och gillar man den förra så kommer man gilla den här, riktigt spännande. När vi sedan kom hem till honom så blev det spel på playstation 1, jag hade tagit med mig Champions league så det satt vi och spelade ett bra tag men avslutade det inte förens nu idag, haha. Och vi vann faktiskt. Heja Arsenal.
Jag kanske bör plocka ihop mina tränings grejer för ikväll iallafall så man gör något av det. Hade tänkt hinna se på vänner idag också men eftersom att det är sen träning så hinns det också. Sola or not? Det är frågan..

ready or not here i go...

måndag.

Och även idag fint väder, riktigt skönt ute faktiskt. Det lilla jag kände när jag körde hem Victor. Haha. =) Egentligen bör jag gå och duscha och göra mig i ordning med smink och kläder, gör jag det? Nää, känns inte som det. Jag tror att jag har vuxit fast i min datastol. Känns också som att jag blivit otroligt lat på senare tid, ingen bra känsla faktiskt. MEN jag är fortfarande pedantisk, kanske inte liika illa som förut, men ändå.
Ska iväg på bio idag med Victor, skönt att kunna göra det en måndag kväll, lite ovant faktiskt. Förmodligen, eller jag hoppas att det är lite folk, jag orkar inte med folk faktiskt. Och trängsel är det värsta jag vet. Vi ska se National treasure 2, eller tror jag iallafall. Det är den vi pratat om att vi ska se. Hoppas den är bra. Jag gillade första filmen men är lite skeptisk mot att man gör tvåor på filmer. Men den kan inte vara sämre än filmen vi såg igår The Kingdom. Suck. Den filmen var seeeg. Hade hoppats på lite mer action men nej nej, sjukt seg.
Skönt också att man har fått biobiljetter från Rica hotell förut så man inte behöver betala. Haha. Hade faktiskt glömt att jag hade dom och hittade dom för något dag sedan. Bra jobbat!
Om man kanske ska ta tag i det här med dusch, smink och kläder innan jag inte har någon tid kvar alls. Tror så.

can i be the one...

söndag och fint väder.

Super skönt väder har det varit idag faktiskt, dock lite kallt men det gör inget. Lite snö på det här så är det greatans! Har väl varit lite segt idag efter igår men inte alls lika som för vissa andra (nämner inga namn, jag små ler åt er istället..)
Det var trevligt igår hos Kaisa, inte alls för mycket folk och trevligt sällskap. Kul att träffa Katrin igen med pojkvän, länge sedan sist! Efter lite "intriger" som Kaisa blev så nöjd med och att vi fyra tjejer som var där till en början var ifrån "Sex and the city" med Charlie från Two and a half men, så var festen igång. Dock kom grannen och klagade på volymen vid halv 12 så det blev lite lugnare efter det. Vi var påväg hem redan vid 12 halv 1 tiden tror jag, skönt med skjuts. Vi var också efter det en sväng till Segersjö för att Pungis flickvän var där och sjöng singstar, men jag ledsnade ganska snabbt och fick sällskap hem till Victor av Jimmy. Och väl utanför hans port visar det sig att han inte var där och jag fick sitta och frysa i 30 min innan han dök upp, vinglandes. Nåja, det får man ta en lördagnatt tycker jag.
Skönt att jag mådde bra under hela kvällen och nu dagen efter säger jag bara. Haha. =)
Så idag när det var så fint väder vaknade jag ganska tidigt och insåg att pappa nog kunde hämta mig så jag kunde göra mig i ordning för att gå på husvisning. Och vilket hus! Det är verkligen mitt drömhus. =) Jag har varit kär i det redan när man sett det från utsidan, och oh my god insidan säger jag bara! Synd att man inte har drygt 2 miljoner i bakfickan att punga upp. Gah.

image549  image550

Fick iallafall sällskap av min bror dit på husvisningen så jag inte såg så mobbad ut där, haha. Tackar för det bror!
Sedan efter det var det bara att gå hem i det fina vädret och hämta bilen för att åka ner och se laget lira mot BK Söder. Den matchen var väl inte något att hänga i granen vill jag säga. Nya tag till på onsdag, right?
Nu ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara ta det lugnt och äta mat. Mums, tok hungrig! Haha =)
Verkar lösa sig med jobb under helger med matcher och sådant, om man nu får lira vill säga.
Nu är det bäst man hjälper till med maten om man ska få någon!

in the end we´ll leave it all behind...

godmorgon.

Eller något sådant, jag själv har varit vaken i en timme redan. Sitter hos Victor just nu men han verkar ha hamnat i koma eller något och vill inte alls vakna. Suck, jaja då får man sitta här och roa sig själv. Dock har jag snart kollat allt jag vill och brukar på datorn så det är inte lika roligt, av ren vana playahead, tumba handbolls hemsida + våran, allas bloggar, facebook och msn. Thats it. Jag är rätt enformig och tråkig när jag kollar internet faktiskt, men kan ibland kolla runt på kläder på hm och zoovillage också men om man gör det varje dag så har man typ sett allt. Haha.
Jag hatar att vakna tidigare än Victor, eller överhuvudtaget först, vad ska man göra? Jag brukar i och för sig väcka honom annars men tänkte att han kan få sova lite, snäll som jag är ibland.
Idag har jag inget planerat mer än festen hos Kaisa och vi ska vara där vid kl 19 så det är ju ganska tidigt, så Jimmy *2 kommer till mig ett tag innan det också. Så jaa, det tar väl egentligen hela dagen, har ju faktiskt ingen outfit ännu. Haha. Och DET tar tid.
Så jag åker nog härifrån om 1 eller 2 timmar (tacka gudarna för körkort och bil....) sedan är det bara att duscha och göra sig i ordning helt enkelt.
Wohoo, nu vaknade liket så kanske man får lite sällskap trots allt =) Bäst jag kilar.

what a beautiful morning...

fan fan fan.

Det här med tid, datum och att passa in på när andra kan, är verkligen inte min grej. Jag tar självklart mest hänsyn till laget och när matcherna är, vilket är, varje helg gärna lördag och söndag med a och b lag. Suck. Och jag håller nu tummarna att jag inte jobbar första helgen i februari (vilket jag med största sannolikhet inte gör) för då är det den helgen som verkar bäst. Dock hade jag tänkt på det lite tidigare hade det gått samma helg jag fyller, men icke. Ta det gärna så sent som möjligt. Bajs också. Nåja jag får väl ha flera kvällar och helger att fira mig på då, ända sättet verkar det som. Men självklart kan ju inte alla komma fattar ju jag med, men någon iallafall?
Aja, jag hoppas det löser sig i slutändan, jag är sämst på det här med att fixa fester och så vidare men jag blir glad om någon kommer iallafall. =)
Men jag är tok glad över att ha fått jobbet iallafall, och då får väl festen stå åt sidan nu när man fyller 20 och ta nästa år eller något om det nu är så att jag måste jobba istället. Pengar är mer värt.
I brist på annat så har jag tänkt att kanske kolla på lite vänner eller kanske lite av Lets dance som faktiskt börjar idag, tss ska man vara så boring? Jag skyller på att jag ska träffa Victor vid 21 tiden eller så. Haha.
Men imorgon ska jag faktiskt på fest så jag är inte helt isolerad. Så det så.
Och ännu bättre att man har ett jobb också, kanske man inte dör av tristess iallafall. Se så många fördelar.
Trots att det är tomt på kontot nu så inväntar jag faktiskt lite lön, och det kommer vara guldvärt när det kommer. Gah va skönt med pengar. =)
Äsch nää det blir ju inget vettigt av det här inte så bäst jag gör något av mitt liv och pressar i mig godis så man blir rund och go.

show me who you are...

fredag typ.

Har inte varit en allt för händelserik dag må jag säga. Victor kilade hem för att vänta på paket vid 10 tiden och jag vägrade gå upp så jag somnade om. Skönt faktiskt. Sedan var jag upp och tog det lungt med frukost och sådant för att efter det åka och sola i tullinge. Riktigt skönt, men jag blev rastlös sista minutrarna typ. Haha. När jag kom hem slog jag mig ner för att kolla vidare på vänner (faktiskt nästan sett hela säsong 2 nu.. av 10...) och när pappa kom hem så åkte jag med som moraliskt stöd för att inhandla middag och dylikt.
Tjaa.. Sedan har det inte hänt mycket mer än att jag hjälpte till med maten och åt lite. Så nu har jag suttit och försökt pyssla ihop datum för en eventuell fest, och det är hopplöst att fylla år när ALLT sätter igång, det finns liksom ingen tid.. Jag kan nästa helg och helgen därpå, sedan jobbar jag förmodligen varje helg i februari som det verkade. Och är det inte lämpligt om jag kan komma på min egna lilla tillställning? Jag tror så. Men eftersom att jag i vanlig ordning inte kommer på saker i tid så kan säkert inte ens hälften komma som jag vill ha med. Aja, jag blir glad om någon vill vara med så. Haha. Jag får väl lägga ut förslag så får man se vad det blir av den saken...
På söndag ska jag på husvisning också, mest för att dreggla lite själv och gråta krokodiltårar. Huset jag vill ha (och Havanna, vi ska bo där) har visning på söndag, och jag har inte en chans i världen att köpa det för ENDAST 1.695.000 kr.. Suck, varför nu. Jag vill ju ha det! Och nu när det kommer säljas, ny renoverat, stor tomt osv så kommer det inte vara till salu än på ett par tusen år och jag kommer flyttat till någon lägenhet eller så, allt bara för att jag inte ska ha det där söta huset, perfekt för två.
Det är och förblir drömhuset so far.
Nä om man ska måla naglarna i brist på annat? Jag har ju blivit mer "tjejig" nu med mitt braiga jobb. Haha. Bäst man uppfyller dom kraven också. Eller? Inte för att Fetto Robin någonsin kommer hålla med men jag försöker iallafall, kanske ska börja med handväska också? Nää ett steg i taget.

i´m free to be whatever i...

nu är jag glad.

För jag fick jobbet!! Tjohoo! =) Vilken lycka verkligen! Nu slipper jag sitta och ha ångest över att inte ha ett jobb och inga pengar för nu börjar det på allvar och jag är bara glad för det faktiskt. Ska bli sjukt kul att äntligen få jobba med det man verkligen vill, kläder. Det är för bra för att vara sant känns det som. Börjar redan den 28e januari 9-19, så det blir en lååång dag men det gör inget bara jag får lära mig kassan och allt det där så blir det perfekt. =)
Nu är jag mer lättad än någonsin.
Tänk att faktiskt man kan få jobba med saker man vill trots att man inte har erfarenheter till det, tur att jag fick den här unika chansen. Och nu ska jag ta vara på den. Dessvärre kommer handbollen att få lida en del för det, men nu är det "karriären" som står i prio ett. Måste komma in i det och vara så flexibel jag bara kan och sedan kunna hitta lite mer rutiner och sådant. Tur att jag kan lämna mina matcher och sådant en månad innan så hon kan ha lite hänsyn till det när jag ska jobba, det är ju toppen. Dock har hon redan lagt in mig i februari och vi får väl se hur det slutar.. Men hej pengar och möjligheter att göra något av mitt liv!

Ikväll är det ingen träning heller pga matcher, ganska skönt fast samtidigt inte. Kommer ju inte röra på mig mer än ner till idro och glo på matchen. Och fan, vinn nu! Vi behöver vinsten verkligen. =) Så förhoppningsvis är det en händelserik match och allt sådant. Mer ikväll vet jag inte vad jag ska göra, typ inget tror jag. Träffa Victor, som alltid. =) Han rycker in i lumpen nu på måndag så bäst att passa på och sedan har ju jag mindre tid pga jobb och träning (gud va skönt och säga att man har jobb....)
Nåja nu har jag delat med mig av min dag och min lyckliga stund som säkert inte är alls lika lycklig en söndag morgon eller något.

always look on the bright side of life...

ingen tid.

Fast egentligen hur mycket som helst. Kanske bara skrivtorka? Jag vet inte. Hinner liksom inte skriva här bara. =) Har inte gjort så mycket tränade igår och ska träna idag, väntar också på svar från jobbet. *Håll tummarna för mig* Har glott på Scrubs som jag köpte säsong 3 av i måndags. Den serien är underbar! Kollat lite smått på vänner, mått sisodär med magont och sådant, kanske någon eftersläng av min korta och intensiva magsjuka jag hade i torsdags kväll. Usch ingen hit var det. Men sedan i förra veckan har jag haft konstigt ont i magen, ingen aning om varför eller hur det kommer sig. Men jobbigt är det. Kan vara stress, självklart är det väl lite konstigt att man kan vara "stressad" om man inte har speciellt mycket för sig. Men joo faktiskt jag är stressad över mycket, inte det att jag har det körigt att få ihop det utan pga massa andra saker liksom. Jag gör mitt bästa för att ordna upp allt sådant.
Fyller år gör jag också snart, om en vecka och en hel dag, 20 bast blir jag! Grattis till mig då. Kanske någon liten fest så småning om men vem vet. Idag fyller Kaisa 21, så stort grattis! Känns overkligt hur gammal man är faktiskt. Men det gör inget, för nytt år och nya möjligheter. Jag ska ändra på mycket det här året, helt klart jobb är prio ett och får jag det här jobbet så är det verkligen en guldklimp och jag kanske kan resa utomlands i sommar? Vore inte helt fel. =)
Nej men iallafall så ska jag försöka ändra mycket det här året, sakta men säkert och bara till det positiva såklart. Hoppas jag lyckas.

you just slide away...


utmanad.

Hade glömt bort att jag blivit utmanad av Emilia tidigare så bäst jag sätter igång med det. =)

Här kommer en en positiv utmaning, svara på frågorna, skriv en kommentar när du har gjort det så jag får se. Sen det viktigaste av allt, tagga 3+ andra.


 

Nämn tre inre egenskaper hos dig själv som du är nöjd med

  •  Jag är omänksam
  •  Jag är alltid (nästan) glad och positiv
  •  Jag är inte speciellt lat

Nämn tre yttre egenskaper som du är nöjd med hos dig själv.

  • Mina handleder. (Haha skum grej men har kommit på att dom är helt ok)
  • Mina ögon
  • Juste mina anklar och vader, är väl det enda som inte har blivit så förstört av handbollen ännu.

Nämn tre saker du är stolt över att ha gjort.

  •   Att jag tagit studenten och ryckte upp mig under gymnasiet 
  •   Att jag har fått bättre struktur över mig och det jag planerat
  •   Att jag tagit körkort

Nämn tre egenskaper som du tror att andra uppskattar hos dig.

  •  Att jag är oftast glad och positiv
  • Jag bryr mig om dom jag tycker om, tänker först på hur andra mår
  • Är ärlig på ett bra sätt, säger vad jag tycker

Nämn tre saker du är bra på

  •  Jag är bra på att övertala folk till olika saker.
  •  Jag är pedantisk, men fått det nu till en bra nivå, så att ha koll på saker och ting är min grej.
  •  Jag är bra på att få andra glada. (Hoppas jag iallafall)


det här var inte lätt, är inte en sådan person som skriver att jag är bra på saker nåja. Enjoy.
Utmanar nu:
Jessica, hoppas hon tar utmaningen, hon brukar vara sådan. =)
Emelie, hon är en trogen bloggare och en vän jag saknar att umgås med. =)
Stina L, hon kan behöva lägga upp lite bloj grejer i sin blogg, så kör hårt! ;) saknar sälen med dig.


botkyrka spelen avklarad.

För min del iallafall. Började kl 07.00 i tullinge hallen i fredags morse och nu är vi klara, sista matchen började runt 13.20 efter förseningar och allt. Men efter matchen var det städningen kvar. Så det var bara att sätta igång och köra med sopborstar och dylikt. Så efter att ha fått lite försprång hem så var jag hemma vid 15.30. Mamma och pappa är inte hemma än. Dom skulle lasta av grejer nere på idrottshuset och stämma av med pengar och så vidare men det behövde inte jag göra, som tur var. Fick också sovmorgon imorse, egentligen behövde jag inte komma dit alls idag visade det sig när jag landade där. Men men, med min hjälp kom dom ifrån lite tidigare iallafall. Klart jag ska hjälpa till, jag var också hallchef lika mycket som mamma och pappa.
Dock igår så fick jag lite dispans att inte vara på plats hela dagen eftersom att min intervju gick så bra i skärholmen och Esprit så fick jag provjobba igår mellan 10-16. Och det var roligt vill jag lova! Men så mycket kläder som jag vek igår har jag inte gjort i hela mitt liv. Men jag tyckte det var roligt, och att hjälpa folk med klädköp och så vidare. Thats my thing! =) Trivdes jätte bra i butiken och med medarbetarna och tydligen trivdes dom med mig inklusive butikschefen, som tur var. Så det är jag som är tillbaka där imorgon kl 12-19 och provjobbar igen för att se hur det slutar. Jag är super nöjd för min chans! Verkligen så glad att jag fick komma dit. =) Trodde jag aldrig faktiskt, så allt det här efter intervjun eller innan det när vi bestämde en tid för intervjun är bara bonus.

image548

Kanske min nya arbetsplats?
Och om inte så söker jag bara vidare som vanligt =)
Så nu ska jag försöka städa mitt rum och packa ihop mina saker till Victor för att sedan äta middag och svänga dit och ladda inför imorgon och provjobb dag 2. Håll tummarna för mig.

maybe i don´t really wanna know...

shopping och botkyrka spelen.

Idag var jag då på den där "VIP-rean" som MQ hade och jag (hoppas) att jag fyndade iallafall. Köpte ett par vita jeans JL som kostat 999kr och nu 499kr så jag slog till sedan en svart vit rutig skjorta från Zoul 149kr och en tshirt också från Zoul för 99kr. Så jag är nöjd med dagens skörd, är också glad att det är 3 dagars öppet köp eftersom jag är lite osäker på jeansen. =)
Under tiden jag också var där så passade jag på att lämna ut mitt CV till de flesta butiker, dom som tog emot iallafall. Morr.. Haha. Men det slutade iallafall med att jag fick en intervju redan imorgon i butiken Esprit. Så hur det går och så vidare det får vi se, hoppas såklart på det bästa.
Ska även upp tok tidigt imorgon eftersom att Botkyrka spelen i handboll börjar då, så kl 07.00 infinner jag mig i Tullinge hallen med mamma, säkert jätte pigg och glad... Nåja får pigga upp mig med intervjun imorgon helt enkelt. Och att jag förhoppningsvis får träffa Victor lite eftersom han har "lanat" nu sedan igår eftermiddag. Suck. Haha.
Så hela helgen innebär alltså mig, mamma och pappa i tullinge hallen hela dagarna. Yeey. Dock sista året vi ställer upp så får se det lite som en "fin" avslutning. Och eftersom jag inte mått helt okej i magen sedan igår så går jag garanterat och lägger mig snart. Usch, mår liksom illa av något slag. Och jag har varken lust eller ork att bli sjuk, igen(!)..
Hade även träningsmatch idag mot Westermalm, torsk med hmm typ 29-24 eller 25, minns inte riktigt men något sådant. Och jag faktiskt, orkade spela hela 12 min, heja mig! Haha. Det var inte det att jag var tok trött utan fick liksom ingen luft pga slem och annat skit som blir när man hostar som jag. Buääh. Men det ger väl med sig snart right?
Nej nu ska jag lägga mig och glo på vänner som jag gjort hela dagen, eller iallafall sedan jag kom från skärholmen och vänta på att Victor ska ringa. =)

some might say...

då var det 2008.

Otroligt va fort tiden går och jag fyller år om 15 dagar. Tack tack. Hade tänkt att fylla 20 år då faktiskt. Får se om man blir det eller hur det kommer gå.
Nåja, nyår var stillsamt, inte som förra året som man mådde som en prins dagen efter. Nu blev det att hämta Sarah hos hennes päron vid 21-21.30 tiden och sedan börja drickandet. Som jag också tog det lugnt medvetet med. Så blev bara sådär mysigt glad som jag kan bli. Fanns dom i min närhet som mådde bättre. Victor var tokfull när jag träffade honom vid 20 över 12 och han drack inte så mycket mer sedan, tur för honom, annars hade han fått sova själv. Haha. Var nämligen hos mina grannar där det var en del folk och ett väldans drag som alltid. Så det var kul! Kom väl i säng nån gång efter 5 snåret iallafall så man kan säga att det blev en lång natt och kul var det.
Är ledsen över att jag glömde min kamera faktiskt. Usch. Hat. Jag har alltid med mig den men nää inte nu. Så ni får inte se min fina klänning. Haha.
Hoppas ni andra hade en bra nyår iallafall. =) Jag är glad att jag slapp må som jag mådde förra året iallafall.
Så nu iår är det nya tag och det har börjat bättre än förra så bara för det slutar det väl värre. Förra året var jag med om 2 dödsfall på kompisar till mig så iår slipper jag gärna det faktiskt. Så utan att något sådant ska hända så är jag glad. Men nu trivs jag hyggligt med tillvaron iallafall. Och så får det förbli ett tag till. Hoppas jag.
Nu är det träning, och allt sätter igång på allvar igen. Suck. Dock trodde jag att jag skulle jobba imorgon och fredag men så blir det icke, så imorgon är det jag som är på "VIP-rean" på MQ. Haha. =)
Sedan på fredag är det de årliga botkyrka spelen som börjar och jag med mina päron är hallchefer för Tullingehallen, och vilka häst pass vi fått såklart. Ca 7-8 på morgonen ska vi vara där tills efter sista matchen som börjar 21.10 åtminstone fredag och ungefär samma tid lördag. KUL.

you can´t change anything...