Sälen-Sthlm. 1 dag kvar.

Usch, känns tragiskt. En månad har bara poff försvunnit känns det som men ändå har man hunnit med så mycket. Galet mycket. Men nu har jag upplevt det här och är mer än nöjd må jag säga. Lärt känna så otroligt mycket folk och de flesta hur underbara som helst! =)
Men nu om ett dygn ungefär är jag tillbaka i gamla Stockholm igen. Konstigt. Jag vill ha lite kontakt med dom jag träffat här uppe, får se hur det går.
Ville bara ge er en liten inblick i att jag snart är hemma och skriver om hela upplevelsen och är tillbaka i bloggen igen.!

Ångra aldrig något du gjort, utan ångra bara sakerna du aldrig gjorde...

Sälen! =)

Ni har väl inte glömt att kika in i min resdagbok där jag sakta men säkert uppdaterar om min vistelse här i Sälen. Som för övrigt är hur bra som helst! =)
Känns konstigt att snart halva tiden gått, men när man kommer in i rutiner och lär känna folk går det som sagt snabbare. Första dagarna var halv sega och man var mest förvirrad men smällar man får ta misstänker jag. =)
Kolla in min resdagbok för här lär jag nog inte uppdatera något. =)

Min älskling har ett hjärta av snö...

Mot norr.

Japp snart bär det av upp till "fjärran" som pappa uttryckte sig. Jag ska om ca 30 min gå hemifrån mot bussen med mina väskor som jag nu har vägt och min stora resväska väger 18 kg och min handbollsväska som är ganska stor vägde 9 kg. Haha. Hur sjutton ska jag orka ända in till Centralen med allt det där. Snacka om gympass! Ändå har jag tagit bort kläder som jag antar att jag inte kommer använda så nu är jag på minimum.
Jag är inte alls nervös längre för jag har inte fattat att det faktiskt är idag som jag ska åka och är borta i en hel månad. Kramade om hela familjen igår och mamma verkar fortfarande vara den som har svårast för att jag åker. Men vad att göra? Det kommer gå så fint, jag och Cämill kommer ha det greatans! =)
Jag uppdaterar mig som sagt förmodligen i resdagboken som finns bland mina länkar, kika där lite då och då, vet inte hur mycket tid man har men jag gör mitt bästa och även med lite bilder om min kamera vill som jag vill!
Kommer sakna allt och alla här hemma! R, jag känner mig så dum mot dig men som du sa, en månad går fort. Hope so. Fast ändå inte, haha! Jag måste hinna åka lite och LÄRA mig att åka! =)
Tur att mobiler och datorer finns! Jag försvinner ju inte föralltid. =)
Hejdå alla nu åker jag!

I´ll fly with you...

Oj oj.

Alltså det är så lustigt, jag börjar inse allvaret nu när jag och Sarah pratar om att jag ska åka och blir borta så himla länge. Shit. Jag åker liksom imorgon! Emilia och Nathalie är redan framme i Spanien typ. Men GUD, missar en HEL månad hemma! Har aldrig gjort det förut. Haha. Jag är så lustig.
Insåg inte ens efter matchen att jahapp ses om en månad. Galet. Inte ens när min tränare sa hejdå och allt till mig. Jag kommer nog inte fatta helt förens imorgon när vi klivit av på Mora station med all packning. Som jag för övrigt undrar hur sjutton jag ska få med mig på buss och tåg till Centralen... Kommer nog väga två ton tror jag.
Kommer sakna alla mina vänner galet mycket alltså. Men ska bli så skönt att komma bort och åka med Cämill, kommer bli greatans, om jag får uttrycka mig själv =) Haha.
Nej måste få ner allt i mina väskor nu så det inte ser ut som kaoset och jag får panik imorgon över att jag inte har packat klart. Haha.
Glöm inte att kika in på min resdagbok som nog förmodligen kommer vara den mest uppdaterade sidan från Sälen.
Här hittar ni den. Den finns också bland mina länkar här på sidan. =)
Hittade ett intressant citat från Sarahs blogg: "Tiden förändras inte; vi förändras."  Det är så sant faktiskt. Satt och tänkte på det igår.

Närmare än någonsin...

Slutar på topp.

Nästan iallafall, kunde ju varit bättre men jag ska defenetivt inte klaga. Igår då var jag lat och ville inte packa började inte med det förens vid 1 inatt för att jag kom på att jag var trött och ville sova men sängen var full proppad med kläder och så. Great. Jag blev såklart inte helt klar eftersom allt inte hade torkat än (i klädväg såklart) så ska stoppa ner det alldeles strax. Jag är så nervös alltså. Och det jag bara kunde tänka på igår var matchen idag, min sista hur skulle det kännas? Och främst hur sjutton skulle det gå för mig? Hade inget att göra igår (joo massa, att packa men det ville jag inte) så jag gick och hyrde film och köpte godis, fick pappa med som sällskap så jag inte såg helt mobbad ut. =) Hyrde Djävulen bär Prada, ville se den så snart som möjligt eftersom jag läst boken, den var bra faktiskt. =)
Jag har tidigare haft en irriterade hosta men som lyckats lägga sig och jag tänkte inte mer på det, men självklart gör den sig sjukt påmind under hela dagen igår och såklart kan jag inte sova under natten. Suck. Ligger och hostar heeela tiden, tror jag somnade vid 4 eller 5. Jag som ändå la mig så jag skulle få ca 9 timmars sömn och veta att jag laddat ordentligt till matchen. Där fick jag kan man säga. Så lagom pigg och ont i hela bröstkorgen idag när jag klev upp, och inte det minsta sugen på frukost så det fick bli lite fil och flingor. Jag kände verkligen att det absolut bästa var att strunta i att spela för att hålla mig frisk, visste att något sådant skulle hända mig just NU. Blä.
Men jag spelade såklart ändå. Uppvärmningen och allt innan var katastrof jag trodde inte att det var jag som var på planen. Det gick så sjukt dåligt och nervositeten steg med stora kliv nu. Jag var jätte nervös innan och nu blev det bara värre. Jag tänkte att jag behöver inte komma ut på planen alls idag det är nog bäst att låta mig sitta på bänken. Men självklart blev det inte så heller, blev inbytt efter 7 min tror jag och spelade ca 15 min. Under den tiden lyckades jag bli 50% iallafall, 2 mål på 4 skott. Jag kände hur allt började gå långsammare och långsammare och jag blev hur trött som helst. Skönt att sitta lite. Ååh jag var så arg att jag inte mådde bra, för tänk annars hur mycket bättre det säkert gått?! Eller så hade det gått dåligt. Vem vet.
I andra halvlek så får jag spela hela 20 min. Jag är imponerad att jag fick spela så mycket. Men det var hur roligt som helst och jag gjorde inte bort mig alls, dock inga fler mål men målgivna passningar det duger fint det med. =)

Jag är faktiskt helt nöjd med min insats idag trots, dålig sömn, intag av mat och hosta de här dagarna så gick det överträffligt bra. =) Jag slutade med all garanti på topp. För imorgon bär det av till Sälen i en månad och det betyder handbollsfritt lika länge. Kan behövas faktiskt. Men idag var första gången på myycket länge som jag kände att det var roligt att spela! =)


109823-14

Bye bye, handboll i en månad...

Oh no.

Bläää. Det går inge vidare. Haha. Allt bara ligger där på sängen och väskan står vidöppen på golvet, snyggt. Undrar om jag tror att grejerna knallar i av sig själva eller vad det nu är. För knappast gör det de. Buhu känns lagom upp och ner vänt alltihop. Sa hejdå till Emilia idag också. Vi började nästan gråta. Haha. Yeah girlstuffs. Jag kom på igår när tjejerna lämnade att det var sista innan vi alla åker. Så där jätte smart av oss alla. En jävla månad. Vad ska jag ta mig till? Jag har ingen aning.
Jag ska få mig en helt ny vardag, inte ens i närheten av hemma. Dock inte längre ifrån än Emilia och Nathalie. Plus att dom åker imorgon och vi på måndag.
Jag vill bara släppa allt och sätta mig i ett hörn, exakt så känner jag just nu. Blää. Kaisa ringde mig för ett tag sedan också, long time no see. Vi uppdaterade varandra som alltid. Haha vi blir alltid lika förvånade över olika nyheter och måste berätta allt från start. Jag skulle lånat hennes snowboard till Sälen men det blev inte så, ganska skönt att slippa släpa på den faktiskt. Dock måste jag hyra istället, men det är gratis liftkort så varför klagar jag?
Allt är så himla konstigt, vet inte ens vart jag ska börja. Hela den här dagen har jag haft en jätte konstig känsla i magen, har för övrigt ont i magen fast bara i sidan liksom. Kanske har med dom senaste dagarna att göra, vem vet. Inte jag iallafall.
Nej jag måste verkligen ta tag i det här nu. Kan inte dra ut på det längre. Men det kanske är så att jag inte har någon lust att packa det är därför jag drar på det.
Jag har ingen lust med någonting faktiskt. Så känns det lite. Vill bara lägga mig i min säng (utan all packning som sällskap) och sova.

Keep holding on...

Bara 2 dagar kvar nu.

Jag har SÅÅ ont i magen! Jag har packat hmm kanske inte ens hälften av kläderna och bara lagt i dom i min största resväska jag hittade och bara skidkläderna tog halva väskan så jag ska nog ta en separat väska till bara dom. Haha. Usch jag vill inte tänka på att släpa allting, kommer väga typ sju ton minst. Tur att vi inte har vikt begränsat som E och N. =) Men dom åker redan imorgon! Jösses! Vi åker åtminstone på måndag. Åååh jag är så nervöös!
Men det ska bli heelt sjukt kul. När jag åkte till Vårsta i förrgår fick jag ju skjuts av S´s mor, och hon blev helt i extas (stavning?) när hon hörde att vi skulle till högfjällshotellet. Och berättade om allt bra och så. Då kändes det verkligen jätte bra. Hon berättade hur fint det är där och vilka partyn det är där och att dom hade hur roligt som helst när dom var där för inte alls länge sedan. Great säger jag bara! =)
Men jag blir mer och mer nervös ju mer min kära mor säger att hon inte vill att hennes "bebis" ska åka iväg så lång tid och bla bla bla, stackars henne! Tycker lite synd om henne faktiskt, men det hindrar mig verkligen inte till att åka dit! Fy fan vilken upplevelse! =)
Någon det är synd om så är det C som jag ska åka med. Hon hade feber igår och såg inte så där jätte pigg ut, hon sa själv att hon kände sig lagom hängig. Hoppas hon hinner vila upp sig lite, ingen kul start att vara sjuk.

Kan berätta lite om igår. Vi alla tjejer som hänger ihop i skolan + N´s kusiner, två av dom hade tjejkväll igår. Det var hur trevligt som helst och jätte god mat! Tack C & N som kirrade biffen, eller nej kyckling var det ju =) Vi spelade spel och hade jätte trevligt och det enda vi kunde prata om var våra resor. N såg mer och mer blek ut ju mer vi pratade om det. Vi åkte iallafall senare till Storvreten och träffade några, måste säga att jag tyckte synd om tjejerna. Jag var den som kände någon, jag kände mig elak när vi kom dit måste jag säga. Men tack så mycket tjejer för att ni ångrade er och ville dit! =)

Idag blir det till att packa ihop det sista och träffa R. A och gänget ville ha spelkväll också så det blir nog kanske det med när jag ändå håller på. =) Men kan tyvärr inte bli direkt sent eftersom imorgon är min sista match. Jag slutar ju inte och kommer tillbaka till elitseriekvalet, men där tror jag knappast jag får spela =) Vi spelar mot Kållandsö HK, fick två poäng sist och sannolikheten är stor nu med. Skönt med hemma match sista man gör faktiskt. Och inte allt för tidigt, samling kl 12.00 och matchstart 14.00 =)
Oj va onödigt långt det här blev, nu måste jag sätta fart med min packning!!

Behind blue eyes...

Kan inte tro det.

Haha. Jag vet inte vart jag ens ska börja. Allt är SÅ galet. E vet exakt vad jag menar. Har just berättat en hel del om gårdagen för henne. Men som sagt så vet jag inte alls vart jag ska börja. Direkt efter min träning så blev det att stressa lite för att sedan bli hämtad av S´s snälla mor som säkert blev övertalad att skjutsa till Vårsta. Jag visste inte vad jag hade att vänta överhuvudtaget mer än att S sa att jag skulle med för att R ville det, sagt och gjort står vi där utanför så kläcker S ur sig "Alltså bara så du vet är det typ bara jaa, hmm jaa konstiga människor där.." Jag med paniken i ögonen liksom häver ur mig "Men hallå! Va fan gör vi här då?!" Han bara skrattade sen öppnades dörren av en söt tjej, som visades vara han som bodde där, hans tjej. Super snäll och pratglad som få. Jag kommer upp lagom lost och typ massa folk i ett litet rum. Kände igen mer än hälften av folket eftersom vi gick i samma högstadie, återträff? Alla var sig lika. Varav han som bodde där vi var har jag konfermerats med så vi snackade lite sådana minnen, ur trevligt!
Tydligen var natten ung och alla var lagom onyktra. Jag var verkligen så vilsen. Tills S säger att E är påväg. Jag tänkte direkt, gud va skönt att få prata med någon. Hon hann dock inte mer än att kliva ur bilen innan hon var påväg hem igen eftersom hon skulle öppna idag.
Jaa jag vet inte om jag orkar berätta detaljerat resten av kvällen faktiskt, så händelserik! Vi stog iallafall utomhus och jag frös som alltid, blöt om fötterna och lagom mör i kroppen efter träning. Men väl inne i värmen igen, typ sådär sent som det kan bli, blev det typ kaos, usch orkar inte skriva om allt det. Tänker inte ens yttra mig. Haha det var roligt fast ändå inte! =)
En mycket lyckad kväll även denna trots glömda nycklar så här på morgonen och åka till Tumba en halvtimme för tidigt, så typiskt mig. Men jag är nu återställd med rygg och ljumske. Tackar! Känns så skönt faktiskt men jag har ont alltså, haha men det går över. =)

You don´t know how you met me...


Sjuk kväll.

Jaa mer galen kväll får man leta efter. Allt började med stress stress och åter stress. Tror att både jag och E trodde allt skulle sluta i kaos eftersom det var så himla rörigt allting och det drog ut på tiden och jag vet inte vad.
Börjar med att jag ligger hos tandläkaren i typ 1 timme upp och ner, trodde inte det var sant. Jag som hade planerat att hinna vila lite när jag kom hem men icke! Väl tillbaka i tumba så var det bara att ta bussen till A för att S skulle göra extreme makeover på mig, och gud va bra det blev! Tusen tackar! Fast det blir det alltid när hon håller i saxen måste jag säga. Efter lite panik från min sida kom min snälla far och hämtade mig och S. När jag kom hem blev det återigen stress och diskussion med E om hur vi skulle göra, mat och tider. Det var lagom rörigt måste jag säga. Haha. Men till slut när jag var klar på typ rekordtid så kunde min far även där skjutsa mig till Salem så jag kunde komma i tid. Puh. Tack så mycket. När jag hoppat av hos E slänger jag bara in väskan så tar vi bilen och åker till Salem C för att handla pizza, virke och hämta ut pengar. Det gick iallafall smärtfritt.
E tyckte dock att det var lite överreklamerat att byta om till kläderna för kvällen så hon gick runt i mjukiskläder fram tills ungefär när vi skulle gå. Haha klockrent! Så när vi diskuterat lite bestämde vi oss för att åka till Vårsta och träffa de andra. Självklart så hann bussen dit åka så vi får stå i tumba i typ 30 min och frysa. Efter en pinande bussfärd så var vi framme i Vårsta. Vi hade typ panik in för att låna toaletten, jag trodde verkligen att jag skulle dö! Haha. Träffade också en person som jag inte pratat med sen 7an, kände inte ens igen honom. Gud så pinsamt. Haha. Äsch hur ska jag veta. =)
När vi kommer hem till J som vi skulle vara hos så är såklart alla på väg ut. Lagom kul. Men vi hann gå på toaletten iallafall. Tur det.
Så träffar vi alla som ska med ut, stackars E som inte kände en kotte. Jag visste vilka de flesta var. När vi kommer ner till tumba träffar vi H också, synd att du inte hann till vårat ställe innan vi åkte hem. S hade onda aningar om stället kan man säga "Det såg inge vidare ut på bilderna" Men va bra! Haha. Han ändrade sig sen kan man säga.
När jag och E kommer in fick vi varsin cider, tackar J & S för det =)
Och väl där inne blir det till att sitta och prata lite sen ut på dansgolvet! Kul att A var där också.
Dans dans! Så roligt, synd att E skulle jobba idag, men skönt att komma hem i tid och man ska alltid sluta på topp har jag hört och det gjorde defenetivt jag och E. ;)
På bussen pratar vi först massa massa om allt typ. Sen somnar båda så ringer bägges mobiler sen pratar vi massa med varandra igen sen blir det typ tyst. Haha var vi slut eller var vi?
Väl i tumba så kliver jag av för en kort vandring hem E satt redan på rätt buss så hon fortsatte ju bara. =)
Alltså sjukt kul kväll men ockå den mest konstiga! Kul att vi kunde ses lite innan jag åker också E för det var tusen år sedan typ! Haha.
Jag gjorde för övrigt av med ca 40kr under hela kvällen. Det tackar jag för! =)

Word up...