piss måndag.

Ja hämtade ju hem delar av familjen igår på Arlanda som hade varit i London sedan i torsdags. Dom hade haft det himla trevligt och jag fick lite presenter. Tackar att ni tänker på mig! Tihi. Blev riktigt glad för det jag fick. Och när jag hämtade mammilu och bruur så fick jag fruktansvärt ont i huvudet. Varför är en jäävligt bra fråga.
Det ville sig inte riktigt gå över heller så imorse när jag vaknade fanns den där och jävlades med mig. Trodde det skulle hjälpa med treo innan jag kilade till jobbet men icke. Istället fick jag illamående och ännu värre huvudvärk och började kallsvettas. Det var alltså bara att avbryta min dag och tacka för mig.
Hem och åt lite eftersom jag knappt fick i mig någon frukost. Även det gick väl sådär men fick lite i magen iallafall sedan var jag däckad. I 4 timmar. Jag som tänkte sova någon timme och sedan bara ligga och vila. Gick sådär.
Mådde lite lite lite bättre och fick ringa till jobbet och säga att jag pallrar mig dit imorgon iallafall. Jag måste no matter what.
Så vila vila vila hela kvällen. Blä för huvudvärk det är så jävla jobbigt. Nä nu skippar jag datorn och försöker bli väck den här smärtan så jag jobbar tok bra imorgon. Har lite att ta igen.



så nu är jag en hund själv, och någon borde skjuta mig...

en söndag i mariefred.

Det blir inte alltid som man tänkt sig riktigt. Men det gör inget kan faktiskt vara till det bättre ibland också. Som denna helg. Visst vi var hos Jimmö och så men det blev inte alls livat. Segare gäng fick man leta efter. Haha. Så det blev tidigt hem och sova istället. Vilket resulterade i att man vaknade tidigt också. Inte mig emot dock. Kan behöva det.
Under dagen idag har jag och Jimmy faktiskt åkt till Mariefred för att fira hans moster som fyller år idag. Riktigt mysigt med hela familjen C plus några till. Jätte god mat och trevligt sällskap. Och självklart mys med hundarna. Efteråt så åkte jag och Jimmy hem till mig och kollade lite på Rena rama Rolf innan det var dags att hämta Jimmö. Time för middag och fotboll, Valencia-Sevilla. En riktigt bra dag har det varit faktiskt.
Så nu ska jag bara försöka hålla mig vaken innan det är dags att hämta mammilu och bruur på arlanda inatt.
Men imorgon är det jobb. Och min träningsvärk är ju helt olidlig. Tror jag kommer dö. Så får se hur min mjölksyra blir imorgon på jobbet. Haha. Fy fan.



du sköts i bitar, jag kanske gled emellan...


lördag lördag.

Dom där fredagsfyllorna är inte att leka med. Eller är det uppläggen för kvällen som gör att det blir lite hårt? Jag vet faktiskt inte. Men kul blir det! Var hos Jimmy Ö igår jag, Jimmy*2 och Danne. Senare kom även Carro som redan då var väldigt glad. Jag var lite off till en början pga olika anledningar men det gick över då alla andra var på bättre humör.
När vi insåg att klockan helt plötsligt började gå väldigt snabbt var det bara att ta sina två starka ben och börja knalla mot club passion (läs passione) Inte nog med det, det regnade ju också. Blä. Såg ut som en slickad katt när man kom fram. Tur jag hade en tröja med luva. Smaart. Jag är inte så dum som jag ser ut alla gånger. Det är värre än så ibland..
Det var riktigt trevligt där faktiskt. En efter en trillade även Salems grabbarna in för att joina festen. Till råga på allt var det också kareoke. Självklart ska Laine upp och riva av två låtar under kvällen. Avslutade med hans egna Michael J i en duo med Stoffe. Nästan så man blev tårögd.
Sedan skulle vi vidare mot någon rackarns fest i Rönninge. Men den kunde man nästan skippat. Fast det blir ju inte roligare än vad man gör på sig. Eller hur säger man? Vi var klart äldst på festen vilket märktes tror jag. Och man kände inte en kotte. Konstigt. Hux flux kommer Philippa fram och jag är nog minst lika chockad som va hon var när hon fick syn på mig där. Haha.
Aja man ska lära sig av sina misstag helt enkelt. Inte mer med det.
Så ikväll blir det återigen hem till Jimmy Ö för att inta några kalla och kika fotboll tror jag det var bestämt. Resten får faktiskt kvällen bjuda upp till dans hur som haver. Jag är inte så knusslig när det gäller sådant. Bara det är roligt vill säga.
Och det ägg som man är så glömde jag kameran igår. Ändring idag hoppas jag.



det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid...

fredag och kort arbetsdag.

Sådär då har man hunnit med att jobba en hel dag också. En kort sådan. Åt till och med lunch hemma. Riktigt bra dag! Och ännu bättre med fredag. Som om det har gjort någon skillnad för mig tidigare. Icke. Men det är hela grejen faktiskt, helg. Man kan träffas obehindrat utan att veta att "nää men jag jobbar imorgon så det går inte" Fredag är fredag. Sedan att jag har haft fredagskänslan sedan i onsdags är en annan femma.
Lite kusligt igår att komma hem från träningen med tomt hus och kolsvart. Men eftersom jag visste att det skulle vara tokmörkt när jag slutat träna så tände jag upp lite innan. Smaart. Ja jag erkänner jag är lite harig när det gäller mörker och sådant tjafs. Tur jag har lite sällis av våra små svin. Så helt alone är jag inte. Haha.
Låter som att jag är 12 år och ska för första gången vara själv hemma. Så är det inte.
Ikväll kan det bli lite hallå i stugan dock. Kan bli så att vi befinner oss här ikväll. Skönt för mig då jag inte har så långt hem framåt småtimmarna. Haha. Dock mer att städa men den smällen tar jag.
Annars i helgen vette sjutton det får vi se hur det blir.Lär ju ha träningsverk de la grande imorgon iallafall den saken är ju klar.
Powerwalk på dagen, träning med löpning på kvällen och jobb idag. Hej trappor! Och yes jag är bra otränad samt väldigt trött i benen nu. Men nu ska jag allt komma igång på riktigt. Hell yeah!
Händer det något annat skoj i helgen? Känns skönt att man aldrig är ensam faktiskt.



hade en vän med en bil och vi åkte långt bort...

en trevlig torsdag.

Då har la familia flytt flätet. Känns rätt skönt att vara hemma solo. Okej hade varit lite skönare om man jobbat men kanske får jobba imorgon. Det vore riktigt bra! Mera pengar till världen, eller iallafall mig. Haha. Det jag har hunnit med idag är att ta avsked av mammilu och bruur som åkte vid 7 imorse. Sedan självklart somnade om till typ 10. Har städat, plockat och fixat tvätten sedan dess och ätit lite. Har inte direkt stressat med tanke på att jag inte har något annat att göra idag. Ska i och för sig åka ner till centrum en kort sväng. Och ta en välbehövlig promenad också nu när mammilu inte är hemma och kan joina mig. Är ju så van vid att hon hela tiden är hemma då hon hade semester när jag kom hem. Så ska försöka fördriva tiden med något trevligt innan träningen. Kan faktiskt kolla på lite film då jag stal några av Jimmy. Haha.
Om man kanske ska ta sig mot centrum så har jag gjort något iallafall.
Hoppas dom hittar något trevligt till mig i London. Haha.



öppna era trötta ögon och släpp ut det...

jobb och huvudvärk.

Ja fy fan. Vaknade runt kl 2 inatt och hade huvudvärk och illamående. Men lyckades somna om. Vaknar igen vid kl 7, fortfarande huvudvärk och illamående. Försöker somna om, men förgäves. Halv 8 går jag upp och tar tablett och lägger mig i vardagsrummet istället. Sov lite till och från fram till kl 12 då dom ringde från jobbet. Hej och hå. Det var bara att pallra sig till jobbet för att avverka några timmar. Vad gör man inte för pengar. Puh. Men det var inte gött att jobba och må så faktiskt. Meeen jag fick jobba inne iallafall så jag slapp regnet. Tack. Va skönt det var att jobba faktiskt. Äntligen komma igång lite och inte bara vara hemma och försöka hitta på något.
Så idag har jag haft jobbet hela dagen och sedan gick jag och mammilu och åt. Jimmy*2, Danne och min bruur joinade oss också.
Och imorgon åker pappilu till norge för att dyka i 10 dagar. Tydligen åker mammilu och bruur till London imorgonbitti också. Jahaapp. Haha. Alla lämnar mig nu när jag kommit hem. Så dom kommer hem sent på söndag. Men om jag ska vara ärlig kommer det nog bli rätt skönt att vara lite själv. Plus att jag har bilen, all by my self! Nu har ju pappilu den så då har jag ju ingen. Han är på någon kurs för sådan där hjärtmaskin som man tydligen ska kunna.
Nä nu blir det huvudvärkstablett igen för 3e gången idag och sedan chilla på soffan.
Händer i helgen folks?



hur kan du be mig, be mig att förstå...

tisdag eftermiddag.

En riktigt skön dag har det varit precis som jag trodde. Solade och läste i boken lite sedan fick jag sällskap av mammilu som också ville njuta lite. När vi båda två blev fruktansvärt rastlösa var det bara att kila till affären för att inhandla kvällens middag. Så nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå så att jag kan åka till träningen.
Dom ringde även från mitt jobb idag och sa att jag skulle jobba mån, tis och fredag. Fantastiskt! Mera sådant. Självklart söker jag heltidsjobb eller iallafall där jag får jobba lite mer än nu som då. Måste ju få in rutiner samt pengar varje månad. Inte kul att gå och undra om man kanske får jobba nästa vecka eller om det dröjer mer. Men skönt att veta att jag får jobba lite iallafall. Tackar för det.
Får se bara hur mycket jag minns av allt också. Puh. Det kommer bli svårt. Ungefär som mina första två veckor. Det var fan inte lätt. Nåja det är väl som när jag skulle köra bil, allt kommer vart eftersom.



och allt jag borde ha gjort, men moln kom ivägen...

fortfarande fint väder.

Hur härligt är inte det? Inte för att det är super mega varmt men det är skönt. Man blir gladare av att det är fint väder. Och så är det väl också skönt att man inte dör i värmeslag. Så man kanske ska befinna sig lite i solen idag med min bok. Mys.

Och Jennie, haha jaa jag har helt rört ihop det! Det är ju nääästa helg som det är cupen i hedemora. Inte lätt när det är svårt. Haha.
Pappilu ska nämligen till nogre nu på torsdag och kommer hem lördag veckan därpå. Och han kunde inte åka med på cupen eftersom han är i norge. Då har jag fått för mig att det var nu i helgen. Men så är ju inte fallet.

Idag är det bara handbollsträning som står på schemat. Ska bli roligt nu när jag inte har feber och grejer. Går lite lättare att träna då. Ska väl hinna med och terra mammilu en del eftersom hon har semester. Kommer nog vara en ganska skön dag.



eller så drömmer jag, all oro som du har...

måndag igen.

Japp och som vanligt ingenting planerat på schemat. Himla tråkigt att inte jobba måste jag säga! Har kollat som en tok efter jobb men det går trögt, tyvärr. Så jag och mammilu tog en promenad till centrum och tillbaka för att uträtta några ärenden. Skönt att gå ut lite och jag hade ju ändå tänkt ta mig en riktigt promenad idag. Nu när man äntligen är frisk mer eller mindre. Sedan har det inte hänt så mycket. Ska snart upp till Jimmy och sno lite filmer av honom. Har ju nästan kollat allt jag har så bäst man uppdaterar sig lite. Haha. Gäller att hålla sig garderad när det kommer till filmer.
Och resten av veckan ser nog ganska likadan ut. Händer ingenting. Piss tråkigt. Om dom nu inte ringer från citymail vill säga. Det vore ju något! Och så har jag ju i och för sig handbollsträningar och sedan på fredag drar vi på cup. Till Dalarna och Hedemora precis som förra året. Ska bli roligt faktiskt.
Men nu hem till Jimmy och fördriva lite tid.



och det känns som jag gett allt jag kan ge...

en lördag med 50års fest.

Gårdagen blev inte alls som det var tänkt. Men jag tror att den blev roligare än om det blivit som det var tänkt från början. Det var en riktigt seg kväll och ingen ville hitta på något för att dom var sega från våran kväll i Salem. Så när jag ledsnat på att sitta hemma och tråka helt själv (som faktiskt var ganska skönt för en gångs skull) gick jag in till grannen där det var ett jävla hålligång. Han hade ju fyllt 50 så det var stor kalas. Träffade många som man vuxit upp med unga som gamla så det var riktigt kul. Det kändes nästan som när man var liten och det var fest med föräldrarna. Fast nu fick även vi barn också vara med på samma villkor. Vi och våra grannar har hållit ihop sedan dackefejden så vi har hunnit en del. Men gamlingarna röjde på bra precis som vanligt så det var kul att vara där. Lite annorlunda jämfört mot vad man brukar göra på helgerna om inte annat. Man kan behöva lite variation. Och senare i höst är det ju 50års fest igen, fast då är det min pappilu som ska firas. Lär ju bli samma stuk på fest eftersom det kommer nästan samma folk.
Jora lyckat var det nog minst sagt tror jag. Bilderna jag tog säger ganska mycket om kvällen.
Och idag behöver vi inte bry oss om middag då det blev över så mycket lasange från igår som vi fått in hit. Muumms.



du har varit ute i världen i flera år...

en kväll i salem.

Kom på att jag inte bloggade alls igår vilket är väldigt ovanligt för att vara mig. Dock fanns det inte mycket att skriva så lika bra det. Allt blev väldigt spontant igårkväll. Så det var bara att göra sig i ordning och käka middag för att sedan få skjuts av pappilu till Jimmy Ö. Bara av att vi skulle vara hos honom till en början igår var väldigt ovanligt. Men roligt!
Dit kom även Danne, Jimmy och Stoffe. Fick mig ett gott skratt när vi kollade i gamla skolkataloger och gamla kort på datorn. Länge sedan man såg ayia napa bilderna bl a, det är ju faktiskt 2 år sedan.
När vi varit där i några timmar så fick vi skjuts av GP till Passione i Salem. Och eftersom vi var där väldigt tidigt så var det inte en kotte där iprincip. Vi hade nu även fått med oss Hampe som åkte med i bilen när vi blev hämtade.
Men efter någon timme började det trilla in folk även på Passi. Så vi blev faktiskt ett gäng där. Riktigt kul. Trist dock att dom stängde kl 1. Inget man är speciellt van vid. Sista stället brukar ju liksom stänga kl 6. Men inte här hemma det är bara att lära sig.
Så när Passi stängt vet jag egentligen inte vart vi skulle gå, men gick det gjorde vi. Sjukt långt. Det var snack om nakenbad och grejer. Inget jag hade provat iallafall men gick med ändå. Träffade Björken och Laine på vägen vid skogsäng och fortsatte gå efter någon halvtimme eller två. Till slut hade vi kommit så långt som till Rönnige och då ledsnade jag och det började regna. Fan. Så hade man lockigt hår och inget smink kvar. Tur att man var på väg hem. Fick sova hos Jimmy Ö snäll som han är. Efter bra många timmars (i vilket fall kändes det så) rundvandring, taxi åkande, konferens på telefon osv osv så fick man äntligen gå och lägga sig.
Ruskigt skön soffa har han om inte annat. Somnade ganska ovaggat måste jag säga.
Så idag blir det nog ganska lugnt ändå. Säg aldrig aldrig dock. Grannen har fyllt 50 och det är brakfest vägg i vägg och mina päron ska självklart dit. Tror att vi kommer vara hos mig eftersom vi har hela huset fritt. Inte ens min bror är hemma.



jag ramlade in på nåt diskotek, och sen ramlade jag ut såvitt jag vet...

mår lite bättre.

Idag känns det lite bättre än igår. Eller ja jag vill inte egentligen känna efter eller ta tempen faktiskt. Kan ju vara en av anledningarna. Just bara för att jag vill träna ikväll. Kan vara en väldigt dum idé då jag kanske blir mer sjuk. Smällar man får ta antar jag.
Idag har jag bara kollat på friidrott på morgonen med mammilu som har semester och faktiskt tro det eller ej men solat lite på baksidan. Satt och läste boken om Bengt Bengan Johansson, medaljer och gurkburkar. Verkar riktigt bra och kul att få en inblick hur hans karriär såg ut. För han var ju inte en grym landslagscoach för ingenting. Hade lite abstinens när jag kom hem eftersom jag inte har någonting att läsa. Men då kom mammilu med det fantastiska förslaget att jag skulle läsa hans självbiografi. Den hade jag helt glömt bort. Så det är nice.
Så resten av eftermiddagen kommer bestå av att kolla friidrott och bli kry till träningen.
Imorgon fredag och helt obestämd. Men lördag var det snack om "kontotömmar lördag" eller något sådant. Det blir inte svårt då jag typ har 100kr på kortet. Haha. Vi får se vad som händer. Annars har ju alltid grannen 50års fest och vårat hus är tomt. Så möjligheterna är några iallafall.



har nån hört nåt om hurricane...

lite skev.

Det blev bara stan en vända idag. När jag kom hem efter lunchen med Anja så kände jag mig inte alls med. Så ja, lite febran och ont i halsen. Så skickade iväg ett ursäktande sms till Linda. Som tur var mådde hon inte heller hundra och skulle hem och vila. Får bli en annan dag helt enkelt =)
Lunchen med Anja var riktigt kul. Som vanligt när man träffar den bruden. Så ska hon iväg 9 veckor till Italien och sedan hem för att packa om väskan och iväg 4 månader till Asien. Va fan är detta!? När jag kommit hem och allt. Haha. Nåja det var en intensiv timme vi fick uppdatera varandra om allt på. Jag gillar´t. Eller, lunchmöte som jag kallade det. Mycket viktigt.
Så när jag kom hem blev det att handla middag och sedan bara chilla. Mest tittat på friidrott med mina ägg till päron jag har. För dom är fan inte friska någonstans. Men vi har iallafall roligt. Tror i och för sig att dom flesta som inte känner oss skulle tycka vi var helt störda i huvudet. Nåja det är deras tankar. Humor är humor, på våran nivå.
Så snart är det fotboll på tv också som måste ses, om jag håller mig vaken. Barcelona- Manchester city på tv4 sport. Måste ju få se Zlatan lira herregud. För vad jag läste förut skulle han få testa lira lite iallafall. Heja Barca!
Imorgon är en ny dag med nya möjligheter.



jag ligger på sängen och tänker...

hel dag i stan.

Efter att inte ha varit i stan på drygt 4 månader så ska det faktiskt bli ganska kul. Eller ja i stan har jag ju varit men inte i dagsljus. Stor skillnad. Så om en halvtimme ungefär så ska jag gå mot BUSSEN. Shit åka kommunalt minns jag ens hur man gör? Haha. Jora åkte ju tåg i helgen. Men ska iallafall bli kul att träffa Anja såhär på förmiddagen och luncha lite. Vi har ju lite att prata om då hon flyttade tillbaka till Piteå när jag for. Ett par timmar senare så ska jag möta upp Linda på Söder och fika. Vi har också en hel del att prata om. Haha.
Det har faktiskt varit roligast när man kommit hem och träffa alla igen. Har ju fortfarande en hel del som jag skulle vilja träffa i skaran. Men det får ta den tid det tar helt enkelt.
Nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna med bussen.



och ta dig långt härifrån...

nojig i onödan.

Eller? Jag var bra nervös inför träningen, dock inte på ett as bra sätt. Nästan den där knipande känslan jag hade när jag tänkte slänga skorna på hyllan för något år sedan. Men när jag snörade på mig mina sjukt fula skor så kändes det som hemma. Skogsängshallen i Salem är mitt hem, där ska jag vara. Efter uppvärmningen så kändes det inte allt för jobbigt ändå. Trots min lilla smärta i halsen som har känts under dagen så kan ju inte jag spara på krutet. Full fart precis som för alla andra.
Träningen i sig gick riktigt bra, oväntat bra. Läskigt bra. Så jag börjar fundera på om det bara var för att jag har en "bra dag". Tur eller bara skicklighet, who knows. Den som lever får se. Skönt att man är välkommen tillbaka iallafall. Kändes skönt att vara på banan igen. Släpp sargen och kom in i matchen.
Inte många tappade bollar eller missad pass, knappt några alls faktiskt. Och jag träffade även målet utan problem när läge fanns. Jihoo. Det finns hopp om den avdankade gamla spelaren trots allt.
Och att få beröm av Peter efteråt var skönt att höra. Jag var förvånad själv över hur bra det gick. Eller som han sa "herregud det här är ju inga problem, det gick ju klockrent. Knappt så att du varit borta alls" Nåja, konditionen kan man ALLTID jobba på. OM jag ska, ATT jag ska. Men mitt svar till honom blev istället "Jaa, jag har bergis gjort det här förut"
Klumpen i mage och stenarna på axlarna blev plötsligt till smått grus som föll av mig som rinnande vatten. Säger bara, skönt.



vi kunde ha den bästa tiden i våra liv...

jaha ja.

Det märks att man är hemma igen, vädret svänger lika mycket som det kan göra i Let´s dance. Sol, moln, regn, sol. Inte direkt så att man kan planera dagen efter vädret. Vaknade och började känna, fan halsen. Hur kunde jag vara så naiv och tro att jag faktiskt inte skulle bli sjuk. Har man klarat sig så här länge kan man väl lika bra klara sig helt? Inte det. Så nu är det jag som kör galet för att det inte ska bryta ut. För nu är det bara på startskottet och man fortfarande kan träna och hela det köret. Längre än så får det bara inte gå. Har ju faktiskt cup om ca 2 veckor. Med andra ord, jag har lite att göra.
Ikväll är det första handbollsträningen som står på schemat. Shit jag är bra nervös. Jag var ju bara ner och kikade i torsdags då jag insåg att jag kanske ska landa först innan jag gör annat. Men det ska bli ruskigt kul. Handboll är ju livet. Inte sant?
Imorgon så är det lite stora staden som gäller. Fick sms igår av Anja som spelade med oss förra säsongen och hon hade 1,5 h i sthlm och ville gärna luncha med mig imorgon. Sedan far hon vidare till Italien. Och senare på eftermiddagen är det fika med Linda efter hon slutat jobbet. Så det blir en riktigt catching up eftermiddag. Men jag gillar det.
Blir väl att plocka i ordning i rummet idag. För jag har ännu inte kommit till rätta saker ligger överallt. Blä. Och hur tråkigt är inte det. Och största frågan, vart börjar man? Dagens i-landsproblem alltså.



folk säger att allt är för konsten, inget för berömmelsen...

en helt ovanlig måndag.

Det går bättre och bättre att vända dygnet faktiskt. Igår gick jag och la mig vid halv 2 istället för runt 4-5. Bra jobbat! Dock vaknade jag med huvudvärk istället. Väderomställningen spelar mitt huvud ett spratt. Idag är det sjukt konstigt väder. Regnar, sol, blåst. Ja you name it. Fast det är ganska varmt trots allt. Säger mammilu iallafall. När jag själv var ut och kände på pulsen så rös jag så att mitt hår blev rakt. Nä, varmt var det minsann inte, 22 grader på termometern. Nja tror ej det. Men ska väl ut på en liten promenix idag kanske. Har tagit en huvudvärkstablett nu så fort den gör sitt ska jag ut en sväng. Med massor av kläder. Brr.
Jag som trodde jag vant mig vid sverige redan men sådan tur har jag inte. Än. Har i och för sig inte gått en vecka ännu så man kanske inte ska stressa för mycket. Det får ta den tid det tar.
Någon annan som har förslag på vad man kan hitta på idag?



(Bilden är lånad av Carro)

du var någon som gick brevid, när jag gick...

stillsam söndag.

Tror jag behövde det. Har ju inte riktigt hunnit varva ner sedan jag kom hem i onsdags natt. Alltid har det varit något. Men idag har jag inte gjort många knop alls. Så skönt. Men trodde att jag skulle vara sliten efter den här helgen som gått, men icke. Kanske är kvar i Magaluf svängarna ännu. Tror så.
Men skulle väl mest säga att bilder finns uppe på pixbox samt facebook. Dock tog utrymmet slut på pixbox så fler bilder från kräftskivan kommer. Men på facebook finns allt att avnjutas.
Så nu ska jag sätta mig i bilen och åka till arlanda för att hämta min pappilu som befunnit sig i Tyskland. Hoppas ni har haft en skön helg. För det har jag.



ni kommer få se er ungdom ruttna framför er...

tokig kräftskiva.

Haha ja jävlar va roligt det var. Man var ju hyffsat lost med tanke på hur få man faktiskt kände. Men helt socialthandikappad är man ju inte så det gick utmärkt. Jag och Johan var väl dom som kände minst folk där. Är man random från Tumba som hamnat i Salem så är det något man får leva med. Fick ett sms 10 min innan planerad avfärd vart vi höll hus någonstans. Vi var ju faktiskt "2 timmar sena" Jimmy var snäll och skjutsade oss till den angiva platsen (läs ängen) i Salem. Väl där var det bara att börja hälsa på dom som redan var där, vilket som tur var inte va så många, kommer ändå inte ihåg alla namnen. Korkade upp och så var det bara att åka med. Vi skippade faktiskt kräftorna då jag och Johan insåg vilket jidder det skulle bli med allt. Plus att jag är värdelös på sådant. Laine drog också "alla" regler som gällde för kvällen; fri stol, ledig stol. Då man fick stå för stol själv, vilket jag också hade glömt så vi tog inte med oss några. Kanske lika bäst det dock. Men sitta fick vi iallafall då ja, reglerna var ju enkla. Började trilla in mer och mer folk och feststämningen var på topp, även vi. Sjukt roligt att  träffa Salem gänget även hemma i kalla Sverige. Ska också tacka för att vi var dom som först fick inbjudningarna till denna trevliga kräftskiva.
Eftersom att vi nu också befinner oss i Sverige så självklart började det regna en del senare på kvällen. Men vad gör det när man är under partytält. Och när man ville kila till skogs så löste jag det fin fint, dealade till mig Jockes regnjacka emot stolen jag satt på. Fantastiskt smart av mig. Och båda var nöjda.
Blev mycket Magaluf snack under kvällen och självklart musik från Magaluf. "För jeg er kongen av Mallorca!" Tyckte nästan synd om dom som inte varit där. Vad gör det om hundra år! Dom får skylla sig själva att dom missade något så roligt.
Fler och fler började känna sig lagom runda under fötterna och gick hemåt. Och det märktes för mer och mer föll saker och ting isär. När jag lämnade platsen såg det ut sådär. Inga partytält stod uppe, bord och stolar var precis överallt samt brukar och flaskor.
Det hade varit kräftskiva helt enkelt. Sjukt kul.



jag steg och föll med skjutna vingar...

snabba ryck.

Yes får bli ett snabbt inlägg idag då jag måste kila och göra mig i ordning. Kräftskiva i salem står på schemat idag. Får se hur det blir. Roligt med kräftskivor faktiskt. Synd bara att så många av oss bangar. Men alla har sina anledningar så det är lugnt. Men jag och Johan ska iallafall dit som det ser ut nu.
Det var riktigt kul igår också! Himla många som följde med ut och självklart hamnade vi på Söder. Började hos GP, eller ja killarna hade ju börjat bra tidigt så man låg i lä när jag väl kom dit. Och får tacka Laine för skjutsen dit också. Att så många följde med gjorde verkligen hela kvällen. Nu börjar det kännas att man är hemma igen. Mys. Att få träffa nästan alla igen på samma kväll gjorde susen. Hoppas ni andra också hade lika roligt som vad jag hade. Tack för igår alla!
Nä nu måste jag rappa på lite så inte Johan behöver vänta på mig. För det är ju så det brukar vara tyvärr.



rusa rakt in i ditt liv...

numera känns helgen.

I magaluf är det ju lördag hela veckan men här hemma så är det andra bullar. Nu är det helg. Och det känns (?) Hur jävla märkligt är inte det. Skjutsade iallafall pappilu inatt till arlanda, eller ja han körde dit så jag hann vakna till liv och köra hem sedan. Haha. Han är så snäll han. Hoppas han kanske får med sig något trevligt från tyskland. Mihi.
Anyway så är det ju fredag och alltså utgång som står på schemat. Jag hade beställt väckning idag av Jimmy eftersom jag gick och la mig för andra gången vid kl 6 imorse. Så runt kvart i ett ringde han och väckte mig. Tackar för det! Så dom var redan på väg till Peter för att börja kröka. Själv avvaktar jag faktiskt. Måste kunna ta mig därifrån ganska fort eftersom Laine ska komma förbi och bränna av deras bilder och hämta sin tröja här efter jobbet. Plus att jag behöver nog inte dricka så tidigt på dagen, har gjort det så många ggr förr. Haha. Usch va hemskt. Kranvatten funkar så jävla bra, har provat massor av gånger. Hemma alltså.
Så nu är det bara duschen kvar och fixa till sig lite så man ser ut som en människa sedan iväg till Peter för att se hur fulla grabbarna blivit redan.



för jag var nere men uppe på fem...

kyliga svedala.

Ja för inte har jag då vant mig ordentligt vid att det är lite svalare i sverige minsann. Men jag får faktiskt trösta mig med att vi haft trots allt bra väder och varmt för att vara sverige. Tänk om det hade varit 10 grader? DÅ hade jag nog fått gå med en tjock overall jag inte har. Fast nu på kvällen har det blivit kyligt, typ 13 grader eller så. Så regnar det också men det är bara skönt. Har ju haft fint väder hela dagen. Jag trivs än så länge med att det regnar. Men fråga mig om kanske 2 veckor och det fortfarande regnar om jag gillar det? Förmodligen inte. Och fel kommer jag fortfarande göra som man hade som vanor i fjärran land. Typ försöka spola med en spak på ena sidan av toaletten, låsa upp dörren med nyckeln (för oss svenskar) upp och ner, inte dricka vattnet ur kranen. Ja ni förstår poängen helt enkelt. Mycket sådana saker kommer nog ta liten stund att inte ha för vana. Men OJ vad jag druckit vatten ur kranen, muuums! Det har jag saknat. Plus mycket annat som står på en lista som sitter på kylskåpet här hemma.
Körde även bil idag för första gången efter över 3 månaders tid. Trodde det skulle vara värre, men det är som att cykla, funkar på en gång.
Så annars idag har jag varit med Jimmy och hälsat på Micke och Pia. Kul att träffa dom igen och Micke fyllde år idag dagen till ära. Grattis igen! Sedan kom favorit Daniel hem från Serbien så då kom han över och vi 3 åkte till Skärholmen. Kändes som igår samtidigt som för sjukt länge sedan jag var där. Haha. Träffade även Hajas hos Jimmy när vi kikade på Daniels bilder och lite av våra magaluf bilder.
Och kan säga att jag inte tränade idag pga många orsaker. Kroppen är inte riktigt med men på tisdag då jävlar är det jag som snörat på mig mina fula handbollsskor och kör. Hej träningvärk du är inte välkommen.
Men nu är det snart dags för sängen, eller försöka iallafall. Ska skjutsa pappilu till arlanda inatt för att han ska till Tyskland över helgen.
Så bra gick det att vända på dygnet.
Och så är det utgång imorgon samt kräftskiva på lördag. Puh. Jaha då var man där igen då.



jag har lurat mig själv för många gånger nu...

back in town.

Sådär, då var man hemma i lilla tumba igen. Blev hämtad inatt på arlanda och nu har man väl "landat". Nä nu ljög jag. Jag hajar ingenting faktiskt. Men nästan allt är upp packat (läs lagt i tvätten) Märklig känsla att vakna i min egna säng i mitt rum. Lagom förvirrad. Och svensk frukost. En brakfrukost till och med. Mumma. Icas BLÅBÄRSSOPPA!!! Stort hjärta. Mina fantastiska föräldrar har köpt nästan allt vad som heter blåbär. Blåbärspaj, blåbärssoppa, RIKTIGA smarriga färska blåbär, blåbärscider ja visst är man i himmelriket? Onekligen. Känns skönt att vara uppskattad när man kommer hem måste jag säga.
Resan hem gick alldeles utmärkt. Började bra med att bli bjuden av taxichauffören på tuggummi. Haha, hon var riktigt söt. Stackarn hade lite problem med min resväska men jag är ju inte elak så jag hjälpte självklart till. 26 kg vägde den visade det sig sen. Oops. Tre månaders packning blev visst en del trots att Jimmy fick ta en del i sin väska. Hihi. Jag är ganska mycket tjej trots allt då.
Skönt också att inte vara helt ensam om att åka på planet. Cricke och Anders åkte också med samma plan.
Men nu kommer det ta en stund att fatta att man verkligen är hemma. Puh. Fast jag tycker det är skönt, men kallt. Haha.
3 månader i värmen har gjort gott. Jag ångrar ingenting. Så jag hoppas dom som är kvar har det bra. Nu ska jag fortsätta komma i ordning här hemma där jag egentligen bor. Lär väl också ta lite tid.



Man är väl en liten tröttmössa fast det går väl också över så småningom.

bara så länge det finns stjärnor över oss...

finns inget dåligt väder.

Blev inget stek idag heller. Har varit ett ganska sådär väder idag med. Men inte som igår, oj va skönt det var att det regnade! Mys. Fast i och för sig så tittar solen fram nu på eftermiddagen men det är inte lönt att gå och sola och bada nu känner jag. Suck. Igår var faktiskt en väldigt kul kväll, gick runt lite grann och allt bara kändes riktigt kul. Bättre än söndagen måste jag säga.
Kommer fortfarande inte avslöja när jag kommer hem men kan säga så mycket att det inte är långt kvar mina vänner. Kan inte riktigt förstå att jag ska åka hem och vänja mig vid vardagen där hemma. Jag har ju faktiskt en vardag här nere nu. Omställningen kommer vara enorm. Så ha överseende.
Hoppas att det fortfarande är fint väder när jag kommer hem. Och varmt. Älskar värme. Men bara för att jag kommer hem så blir det väl frost.
Annars då? Här är allt som det ska vara, fast lite mindre folk vill säga. Nästan alla åker hem nu så det är läge faktiskt. Men som sagt det är ganska stört att jag ska hem och återgå till allt som var. Det var så länge sedan nu. Men som pappilu sa; när man väl kliver av på arlanda så kommer det inte kännas som att man varit borta. Jag tror honom, lär väl ha samma känsla.



känn dig inte skyldig om du möter mig där...


det regnar faktiskt på mallis också.

Jahapp, det var den söndagen det. Och INGEN Gazoline. Bläää. Deras sista söndag var tydligen förra söndagen. Suck. Tur att vi röjde som bara den då iallafall. Förra söndagen är faktiskt svårslagen måste jag medge. Fast det var väldigt lite folk på casablanca (castaplanka) så var det väl ändå helt okej. Var och hälsade på Amanda på hennes nya jobb också. Och hör och häpna, jag sjöng kareoke med Moa och Hanna (!) JAG.. Nåja tur man inte var i nyktert tillstånd då hade jag inte ens fått för mig det. PLUS (mycket stort plus här mina vänner) det var på en britt-fitt bar så ingen kommer man träffa igen och det var inte speciellt många där eftersom det var precis innan stängning. Så det så! Men jag gjorde det. Fy fan. Inte alls min grej. Men blir man tvingad av Moa så blir man, inte mer med det.
Jag har också ett råd till alla, planera aldrig en stekar dag det gjorde jag idag och nu när jag tittar ut så ja, nog fan regnar det minsann. Första gången på väääldigt länge. Men skönt är det. Får ta och steka lite imorgon istället. Fast oplanerat så inte våran väder gud sätter mörka moln över mallorca. Skulle ju inte förvåna mig ett jävla skit. Man är bra sugen på att sticka ut i regnet och bara stå där och njuta. Ta nu inte detta som att jag kommer göra det varje dag hemma där det regnar 360 dagar om året, för jag lär nog klaga när jag kommer hem. Man är fan aldrig nöjd.
För dom som har semester, grattis gör något vettigt av dagen. Ni andra, ja ni har väl redan massor att göra och njuta på jobbet. Eller?
Själv ska jag ta vara på dagen tror jag. Hur har jag inte bestämt ännu, kanske en trevlig promenad i regnet? Mycket möjligt.



kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen...

söndag på mallis.

Yes återigen söndag, dagen vi gillar här. Eller iallafall gör jag det. Starta dagen med en smarrig smörgåstårta mamsen lagat med kärlek och avslutar med Gazoline på Casablanca (eller ska jag säga castaplanka?) Det beror nog på vem jag pratar med för tillfället antar jag. Nåja, jag har iallafall kommit så långt med min dag att jag ätit smörgåstårta. Och faktiskt hunnit se två avsnitt av parlamentet samt filmen Taken, mycket bra film by the way. Jag ska försöka ha som mål om jag har mycket tid över att se klart alla filmer jag har på datorn. Kan bli svårt faktiskt nu när jag tänker efter. Men alla serier blir ännu värre då jag har 4 säsonger av House att klämma igenom. Puh. Det kanske är ett bra tecken dock. Skippar sol och bad idag faktiskt då jag verkligen inte har orken att ligga och steka. Blir stranden imorgon med rumskamraterna istället. För man bör ju vara brun när man kommer hem när man befunnit sig här i mer än tre månader inte sant? Jag kanske är helt ute och cyklar men vad vet jag. Känns bättre att vara lite brun för min egen del. Nyaste nytt fick jag höra innan jag pallrade mitt arsle från treo att dom lyckats bomba igen dom idioterna. Så lämna landet kanske det inte blir tal om ännu på ett tag, men har jag turen med mig så går allt enligt planerna iallafall. För att lugna er där hemma så var det inte i närheten av där jag befinner mig som dom bombat utan inne i palma. Tror intresset av att bomba mitt i magaluf är ganska liten för dom. Så vad händer hemma? Något nytt och spännande? Varmt och skönt fortfarande? Tell me! Nya bilder finns också att njutas av på pixbox samt ansiktsboken. Enjoy!



innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss...

varning för långt inlägg.

För nu är det precis som lovat, länge sedan jag uppdaterade. Och det blev helt som jag trodde. Not. Det blev dom mest tokiga två veckor här nere på mallis. Det jag inte visste när mina vänner anlänt var att 7 st andra galningar från grannkommunen också befann sig på ön och samma hotell som mina vänner. Då var det bara att hålla i hatten och åka med. Turist sa jag. Det var en otroligt svår omställning måste jag säga. Gå upp tidigt, sola och bada, äta typ 3 ggr om dagen och sedan lyckas festa på det utan siesta. Samt hinna med några dagsfyllor (icke att förglömma!)
Själv tycker jag att jag pallade trycket ganska bra och vände på dygnet ganska fort. Dock tror jag att mina vänner kanske har delade meningar om detta. Men förstå hur svårt det är att ha haft rutiner här nere ett bra tag och sedan kommer det ett gäng taggade till hundra och ska vända totalt. Puh säger jag bara. Men jag tycker att det är guld! Jag älskade det. Så mycket som jag skrattade måste jag nog ha grymma magmuskler. (Som sedan försvann bort med dom alkoholhaltiga dryckerna som intogs i samma veva..)
Alla internskämt man haft tidigare här nere tyckte jag var många men nu är det inte att leka med, minst dubbelt så mycket. Så förmodligen kommer ingen förstå mer än dom som var där. "Var jag där? Hade jag roligt?" Jag tror vi alla ska tacka uppfinningen kameran så vi vet hur kul vi haft. Shotbingo, castaplanca osv osv. Say no more.
Har så mycket att skriva om dessa veckor att jag inte tror att text räcker. Om man var där så vet man hur kul det var. Det är nog inte bara jag som tycker att det är ganska skönt med några lugna dagar, vi har nog rört om i grytan här ganska ordentligt. Utmattade, icke det finns inte. När jag kommer hem lär jag återigen få veta att jag finns till. Inte direkt så man klagar, det uppskattas.
Turist som man varit och ska återgå en smula till det "vanliga livet" här kommer nog gå sådär, iallafall att inte vara van vid att sova på hotell. Haha. Nåja det ska nog gå. Jag kommer ju faktiskt hem snart. Så don´t worry. Men när det blir det får ni upptäcka då. Ska njuta lite till av värmen, som för övrigt jag hörde hade kommit till sverige också. Då var det inget att skryta om. Fan då. Jag ska iallafall grilla när jag kommer hem. Så det så.
Ladda upp för snart är det jag som landar på arlanda.
Tack för två fantastiskt roliga veckor! Sjukt kul! Väldigt synd att jag inte träffade Ackelila med vänner mer. Fick 7 nya på köpet.

 

Hoppas ni haft minst lika roligt som vad jag har. För jävlar va roligt det har varit. Tror alla runt omkring också tycker likadant. Ses hemma snart!

jag hör fortfarande hur havsvindarna blåser...