nya lyan, inredd och klar.

Jag hade påbörjat ett inlägg i måndags men eftersom jag satte mig vid datorn (dom 10min jag hade över) och glömde bort tiden så började jag blogga precis när jag verkligen var tvungen att gå till kiropraktorn. Haha. SÅ mycket tid över har man när man är hemma och hälsar på.
Då hade jag avnjutit en hel dag tillsammans med mammilu samt fått fotvård (hade presentkort sedan i julas..) Söndagen tillbringades delvis i skogsäng samt familjemiddag och sedan framför tvn med mys.
Höll på att gå åt skogen med hemresan också men eftersom jag har världens bästa la familia så löste det sig såklart bra.
Så igår var det att packa som gällde. Eftersom jag har sådan fantastisk tur så hade jag ju lyckats bli sjuk till på köpet. Så med dålig sömn och feber i kroppen var det bara att lösa att man kunde packa ner alla kläder och grejer. Sedan kunde vi börja flytta.
När vi hade lämnat alla väskor och allt i lägenheten samt skrivit på kontrakt så for vi till ikea. Emma hade fått låna sin chefs range rover som vi gasade runt med. Fick mycket gjort och vi var på ikea fram tills kl 22 ca, här stänger dom kl 23 så det kändes nice. Så nu har vi inrett lägenheten med massa nytt och fint som vi stortrivs med. Detta kommer bli bra.
Jobbade dag idag, eller ja eftermiddag kanske man ska säga. Vi städade typ överallt. Imorgon jobbar jag igen dock börjar jag kl 12 och slutar nångång på natten. Lite små jobbigt bara för vi har bara 1 nyckel hem, så vi har inte riktigt hittat en lösning på det ännu innan vi kopierat den. Haha.
Skönt med internet igen. Heja!

Dagens musik; Björn Rosenström - Nu lägger du av Jörgen



jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge...

kickar lagfest, crewfest & födelsedagsfest.

Lördag och jag trodde att jag inte skulle vara så pigg. Eller jag är trött men inte så konstigt kanske. Men lagfesten igår blev inte alls som jag tänkt mig. Kan säga att det var bra roligt att träffa tjejerna igen! Dom gamla rävarna som är kvar vill säga. Så vi gjorde det bästa av situationen helt enkelt. Fast jag misstänker rejäl fylla ikväll istället. Jag är inte alls taggad. Eller inte än iallafall. Kanske åker till tullinge senare ikväll också till Emelie och Hajas där gänget ska vara för att fira Emelie som fyller år idag. Grattis!
Men jag vet inte än, får se. Tullinge liksom..? Ganska långt från där jag kommer befinna mig. Äh kör bara! Hoppas kunna färga håret idag men det ser inte ut att bli så. Som sagt kriget med klockan.
Hämtade även ut min jubileumsbok med Håkan Hellström igår, en massa bilder och sådant. DET kallar jag kärlek.
Det ska bli skönt att flytta till nya lägenheten nästa vecka. Jätte skönt verkligen.

Dagens musik; Familjen - Det snurrar i min skalle



vad skönt att veta min vän, när du tappar förståndet...

mitt i tumbahelgen.

Nu har helgen kickat igång här i tumba för min del. Yeey! Fullt ös varje dag alltså. Hittills idag har jag inte gjort ett smack. As skönt. Eller jo okej, mötte Mariqas bror för att hämta en träningscykel hos Emma. Thats it. Men jag ska inte säga något, för snart har jag arslet fullt med grejer att göra. När pappilu kommer från jobbet är det ner till centrum och handla diverse saker, ställa in buicken i garaget, asapa god middag med la familia, lagfest och förhoppningsvis träffa Jimmö och Linda. Det är fredagen det.
Imorgon lördag, sova tills jag vaknar, göra mig i ordning för crewfest, parta för glatta livet, sedan är jag nog död.
Söndag, bakis.se antagligen och glo handboll för hela slanten. Och träffa vänner såklart.
Hoppas hinna med att träffa Elin i helgen också.
Igår så blev det pizza till middag, MUMMS! Längtat så! Och så kollade jag på lagets träningsmatch mot tumba p95 efter det umgicks jag med Jesper typ. Super skön start på helgen måste jag säga.
Får se hur bloggningen blir under helgen men försöker såklart så gott jag kan.

Dagens musik; Björn Rosenström - Lurad



kommer göra dig besviken, jag kan inte stanna länge...

klockans krig.

Okej blev inte alls mycket till uppdatering då vi verkligen har stendött internet hemma i lägenheten. Men nu är jag på svenskmark och lite "ledighet" här hemma fram till måndag kväll. Känns helt okej so far, men vad vore livet utan krångel, äventyr och nya händelser? Enligt mig och mitt liv tydligen inget liv alls.
Har inte hänt jätte mycket på oslo fronten, lite jobb och massa lägenhetssökningar. Japp jag och Emma ska flytta. Troligen närmare mitt jobb och till egen lägenhet. Men ännu är allt detta oklart. Flytt är däremot spikat.
Så nästa vecka har vi nytt hem.
Boddy Holly med jobbet i måndags, super trevligt och roligt, såklart fest. Jag trivs verkligen med dom som jag jobbar med. Hur härliga som helst, och lagom galna som jag. Passar utmärkt! Så efterfest till kl halv 8. Och i lördags blev det också lite fest med jobbet, efterfest till kl halv 9 med rödvin hela kvällen. MEN vi hade ruggigt kul också!
I tisdags for jag med Toy min barkollega från jobbet (nej jag umgås nästan inte med några andra än dom från jobbet samt Emma, stämmer för dom som uppmärksammat detta..) till ikea för att fynda till henne. Grymt säger jag bara! Fick massa gjort och snyggt fick hon hemma hos sig också.
Kort jobbpass igår då vi roddade inför lördag som kommer. Och japp imorse åkte jag mot Tumba.
Självklart inte smärtfritt. Jag och Mariqa skulle åka med samma plan men lyckades missa pga missbedömning av flygtåg. Så ombokning 1h 30min senare. Så hem kom vi sisodär 800kr senare.
Men bästaste Jesper var snäll och hämtade mig iallafall trots förseningen. TACK!!
Fast vad skulle inte en försening innebära? Självklart en senare hemkomst. Med lite polisincidenter vid skärholmen så blev självklart även det lite förskjutet. Tror ödet sa att jag inte skulle tillbaka till Tumba idag.
Direkt från arlanda till Sarah och salongen för att frissas lite. Dock även dit försenad. Haha. MEN bara 20 min! Och hon visste om det.
Jag och stress? Ni som känner mig vet att det GÅR inte ihop.
Fast, se! Jag lever ändå. Så nu har jag varit och fixat ryggen lite och klockan och jag kan bråka hela helgen. Jag är redo, hit me!

Dagens musik; Enrique Iglesias - I like it



bara en gång till, det snurrar till som svindel...

kort update, handboll osv.

För det första kan jag bara säga att det kommer vara dåligt med bloggning då vi för tillfället inte har något internet i lägenheten. Skit irriterande när man är så van!
Både jag och Emma har haft en ganska tuff vecka so far. Mycket att tänka på! Och en del förändringar är påväg att ske för oss. Men vi ska lösa det tillsammans och är så taggade på det.
Ikväll om ganska precis 1 timme så ska jag iväg på min första handbollsträning! Shit shit shit, är verkligen nervös men också väldigt taggad! Kunde ha varit med och tränat redan i tisdags då jag var dit och kollade men hann inte hem och hämta kläder efter att jag varit och träffat Hege så jag åkte dit för att kolla bara.
Så idag är det jag som får prova att vara med. Trodde faktiskt att jag skulle få vänta tills nästa vecka då blaget redan haft sina träningar för veckan, men fick komma idag då alaget tränar istället. Snacka om press! Div 2 och div 4 el 5 spelar det här laget i. Vålerenga heter dom. Men får se hur det går med allt. Hoppas det går bra. Hej junisblåsor deluxe! Haha. Kommer känna mig som bambi på hal is.
Annars så åker Emma hem imorgon över helgen och jag jobbar. Så har vi lite annat på agendan som blir mer offentligt senare.
Men ja, inget internet och alltså update senare om allt. Typ handbollen osv.

Dagens musik; Håkan Hellström - Dom kommer kliva på dig igen



och jag skulle ringt dig ikväll, men handen fastnade framför mig...

kanske lite handboll.

Oj jag bloggade visst inte igår. Det var intressant för att vara mig. Haha! Hade ganska mycket annat för mig. Emma var hemma från jobbet då hon inte alls mådde bra. Men idag är jag själv hemma i vanlig ordning. Så igår var det iväg på en del ärenden och så tränade jag faktiskt också. Kände mig duktig! Men idag hoppar jag det. Egentligen gjorde jag inte så mycket igår, men det blev bara inte av att blogga.
Mejlade bland annat en handbollsklubb här i Oslo, Vålerenga. Dom har lag i division 2 & 4 som det såg ut. Hade fått svar när jag vaknade att jag skulle höra av mig till tränaren där som fick se vilket lag jag i sådana fall skulle spela i. Så jag mejlade honom också. Känns lite små pirrigt faktiskt. Var ändå ett tag sedan man lattjade handboll, plus att suget inte fanns där då, alls. Men nu har jag fått tillbaka det och gissa känslan? Jag vill bara ut på planen NU! Så hoppas jag kan lira lite grann nu innan jobbet kickar igång 6 dagar i veckan. Självklart med lite ledigt däremellan.
Idag ska jag iväg och träffa en gammal vän Hege, det var nog 2004 senast tror jag? När jag var hit till Oslo och hälsade på. Sjukt länge sedan! Så idag åker jag dit och får träffa hennes familj. Känns jätte kul. Det var även hon som hjälpte mig med att hitta handbollslag. Och det var ju givetvis genom handbollen vi träffades också.
Nä frukost, fix och trix sedan iväg till Ski.
Känner mig riktigt glad idag! Pappilu ringde igår vilket var jätte kul och mammilu idag! Massa mysiga samtal, sådant gillas. Älskar min familj. Så trots en huvudvärk som vägrar släppa så är jag sådär äckligt glad idag.

Dagens musik; Björn Rosenström - Muffins



och jag tänker vad dom andra tänker, och jag saknar inte mycket...

lördagssurr.

Lördagen gick i lugnets tecken. Har faktiskt börjat inse att det inte är alls lika roligt att festa som förut. Så ett litet break får det nog minsann bli. Vet inte om migrän anfallet plus trötthet kan vara bidragande orsaker till detta också. Åkte iallafall in till jobbet för lördagsmöte som vi alltid har, sedan hem och svängde ihop korvstroganoff till mig och Emma. Sedan var det bara att fixa till makeup, outfit och hår för att åka till Jennie & co. Vi var ett stort tjejgäng där och förfesten höll på längre än vad vi förväntat oss. Och det var faktiskt ganska roligt att vara nykter! Och det gjorde även att jag kände att det inte är så farligt att hålla sig i skinnet. Mera sådant! Känns riktigt bra, dessutom kan man ju faktiskt öka på lite träning och bättre kost så kommer man må ännu bättre.
Det tror jag på.
Ska inte in på jobb förens på onsdag då det är vinprovning. Har för mig att vi ska få in en del nya viner, därav vinprovningen.
Jobbar sen fredag kanske lördag också beroende på hur mycket det bokas på. Hoppas givetvis på att få jobba massor!
Höll inte heller på att få åka hem helgen om 2 veckor.. Det har bokats på mega mycket! Och vi var ruggigt kort om folk, fast jag hade varit på plats. Men som tur är får vi in en extra istället för mig. Så klumpen från magen och betongblocket från axlarna försvann ganska fort. Puh. Annars hade det bara varit att boka om flygbiljetterna. Men som tur var löste sig allt.
Och idag vette fan vad man ska göra, dega i soffan eller så. Vi har faktiskt fint väder idag så en promenad står högt upp på listan.

Dagens musik; Houston - Truth slips



finns här bland tabletter, billigt vin och cigaretter...

överraskningsmiddag.

Igår blev Emma minst sagt överraskad. Jag och Jennie hade planerat in en överraskningsmiddag till henne för att hon fyller år nästa vecka. Men det var ju självklart inte vilken middag som helst utan på mitt jobb Wallmans salonger. 4 rättersmiddag plus dricka bjöd vi henne på. Och det blev en kväll vi sent kommer glömma!
Börjar med att hon jobbade över och jag och Jennie hade gjort oss i ordning och hällt upp varsitt glas rosé. Emma trodde att vi skulle gå på bio eller något stilla och äta hos oss med Jennie. Men när Emma kliver in genom dörren står jag och Jennie tokklara för en hel kväll. Om hon blev chockad? Eh ja. Hon får bråttom och duschar och gör sig i ordning.
Vi åker ner till Jernbanetorget och därifrån fick hon alltså ögonbindel samt lyssna på sin ipod för att hon inte skulle veta vart vi var påväg. Man kan säga att vi fick många som skrattade gott åt oss när vi kom gående med en halvt skrikande Emma om vilken låt hon lyssnade på.
Av med ögonbindeln strax innan entrén och hon blir hur glad som helst! Så vi kommer in i foajén och dricker ett glas cava innan vi får gå in och sätta oss.
Det kändes jätte konstigt att vara gäst när man är van vid att alltid vara på plats som arbetare. Kvällen fortsätter med massa glas vin, cava och cider. En ruggigt bra show och härlig service! Det var kul att få se allt i sin helhet faktiskt. Och Emma blev verkligen överraskad och tyckte att det var den bästa födelsedagspresenten hon fått.
Så jag tror att vårat mission lyckades. Men ett tips, migrän går inte över när man dricker. Jag har provat.

Dagens musik; Black eyed peas - I gotta feeling



så kom hit till mina nätter, karuseller och paljetter...

fredag och migrän.

Dag 2 av migrän. Tack! Men idag är det lindrigare än igår, som tur är. Och kunde sova till och med! As skönt. Hörde bara att Emma pratade lite med Mariqa imorse thats it. Och när jag vaknade så trodde jag att migränen var som bortblåst, men där trodde jag fel. Mycket fel. Sakta men säkert smög den sig tillbaka. Fan. Hur länge ska jag behöva ha den då?
Ingenting hjälper och man har ju inte heller någon lust att ligga och glo heller.
Gårdagen på jobbet gick HUR bra som helst. Tycker att jag skriver det jämt men igår var det 500 pers och vi fick toktryck i baren och det blev en riktig fest. Så igår fick jag känna på det "på riktigt" eller vad man säger. Så dricksen ramlade in, tack tack. Så självklart när man har migrän så blev det galet i baren! Men jag körde på som fan. Det var hur roligt som helst! Kommer trivas bättre och bättre tror jag.
Men nu är jag ledig hela helgen faktiskt. Och mår man såhär kan det behövas lite helg på riktigt trots att det är lördag hela veckan på jobbet. Vad som händer i helgen är ingen som vet, eller iallafall inte jag.
Fick även mejl idag att Håkan Hellströms skiva just blev klar och att en singel snart ska släppas. Japp OM jag ska förboka även den! Allt annat är redan förbokat och klart. Jippie love love love.

Dagens musik; Ludwig Bell - Stockholm blues



jag följde varje hennes danssteg, vi kanske ses det finns en chans...

helvetes natt.

Kul natt.. Min värsta hittills i oslo. Hade ju huvudvärk hela dagen igår så när jag väl bestämt min för att totalt övervinna den så kunde jag inte somna. Och det blev värre! Migrän hela natten och jag trodde jag skulle vrida av huvudet till slut. Till råga på allt kom även mensvärken. YES! En olycka kommer sällan ensam, right? Varför kunde inte det här varit natten till igår för? Jag var ju ändå ledig igår? Idag är det ju fullt hus deluxe Och piss mycket att göra, nä men då har jag migrän. Tack! Jag som aldrig har det annars. Senast var typ 2 år sedan, kanske är dags nu då eller? Fan. Ruggigt irriterande.
Men det ska gå, ska göra mitt jävlar fan bästa. Inte ens hungrig är jag, bra jobbat. Får trycka i mig middag på jobbet sen annars pallar jag aldrig. Men håll i hatten, nu kör vi. Posten ska få en show som dom sent ska glömma!

Dagens musik; Oskar Linnros - 25



fast turisterna är borta går jag nästan aldrig ut...

att ställa om sig.

Jobbade igår och det gick hur bra som helst. Dock är det tråkigt när det är helabonneringar, mindre dricks till att börja med och sedan inte så mycket att göra. Iallafall när det är så få som det var igår. Blir fullt hus imorgon igen dock. Också helabonnering men då med 400 pers mer än igår. Det ska bli roligt!
Skulle ju åkt till ikea idag med Toy som jag jobbar med, men hon skulle jobba idag så det gick inte.
Så idag har jag tränat, städat och tvättat. Typ det man ska göra när man är ledig, eller? Och så har jag läst en hel massa i min bok om Nikki Sixx. Grymt bra och snart utläst.
Känner att min kropp håller på att ställa om sig till nattjobb, jag är helt förstörd hela dagarna. Förutom när jag jobbar (vilket är ett plus) har ont i huvudet hela dagarna samt när jag ska gå och lägga mig. Ingen hit. Är nog född med huvudvärk tror jag. Mer eller mindre.
Skulle lätt kunna sova heeela dagarna när jag är ledig, utan problem. Men då känner jag mig en smula oeffektiv. Kul tjej som alltid är trött, nä skulle inte tro det. Och när Emma går och lägger sig vid kl 22 är jag självklart för pigg för att gå och lägga mig.
Snart har jag nog ställt om mig, eller hur? Hoppas det.

Dagens musik; Ludwig Bell - Silvertejp



medan rympskeppen sände meddelanden, genom atmosfären...

work day.

Ändrade planer, ska jobba idag. Jag klagar inte alls, jag tycker det är skönt att få jobba. Hellre det än att släpa benen efter sig här hemma. Iväg och tjäna pengar! Men är besviken på mig själv att orken inte finns till att träna. Jag har verkligen varit helt slut. Snacka om att kroppen försöker vänja sig vid nattjobb. Men jag tycker ändå att jag borde orka mig ut och träna lite. Blä på det. Skärpning är det som gäller!
Så resten av veckan vet jag faktiskt inte alls hur den ser ut. Ska ta med mig en almenacka hemifrån sen för det här går bara inte, hatar att inte ha koll. Dom som känner mig vet!
Drömt en massa konstiga saker också. Jag undrar varför man gör det? Liksom blandar en hel massa saker som sedan bara blir en sjuk dröm? Fattar det inte.
Nåja, nu ska jag hänga upp tvätten sedan frulle och självklart jobb efter det. Nu kör vi.

Dagens musik; Oskar Linnros - Genom eld



mina vänner säger; vakna upp, och sluta tänk på det...

årets val.

Idag har jag sovit länge länge, fast ställde klockan in case of ni vet. Så har jag haft en lång frukostdejt med roomie Mariqa i köket. Riktigt behaglig måndag måste jag säga. Så nu ska vi göra oss lite i ordning och sedan gå till ambassaden och rösta. Är överhuvudtaget inte insatt i det alls men det känns ändå som att man ska rösta för att ha någon påverkan. Annars ska man inte klaga om man är besviken. Det är nu vi kan påverka hur sverige ska styras. Så jag gör min del i det trots att jag bor i Norge, men inom loppet av 4 år kommer jag nog bo där. Tycker det är bra att man kan rösta iallafall faktiskt.
Ska nog inte göra många knop idag faktiskt. Städade och så igår vilket är skönt för då slipper man tänka på det idag. Borde träna idag men tror att orken tryter lite. Imorgon tar jag nya tag istället. Haha. Fy fan va lat jag är.
Idag kände jag ett riktigt glädjerus, jag är så glad att jag har vissa personer som mina vänner. Vänner betyder allt. Man ska aldrig ta dom förgivet. Vad skulle man göra utan sina vänner? Jag hade inte varit nånting utan dom.

Dagens musik; Mew - Repeaterbeater



någon dag är jag din jakttrofé du övergav...

för att.

Annonser från BloggPartner

this week is over.

Hann liksom inte blogga igår, alls. Började på jobbet kl 14 med barmöte och sedan körde vi igång. Vi var bara två st som jobbade igår tackvare att det inte var så mycket gäster. Jag var ganska nervös då jag inte stått i dom två barerna som vi skulle ha öppet igår. Eller jo ena hade jag stått i men det var bara en kort stund plus att det var på genrepet då vi inte hade igång det som det skulle.
Men det gick as bra! Var hur kul som helst! Tror att den här hösten/vintern kommer gå i en rasande fart.
Efter vi stängt så var det något som dom kallar för "kvarsittning". Dom som vill får alltså vara kvar på jobbet och dricka öl och ha det trevligt tillsammans. Vilket vi också gjorde igår. Till kl 6 på morgonen (!) Jag tog det lugnt men hade as kul för det! Några av killarna gick catwalk på scenen med diverse kläder såsom klänningar och rosaglittriga hotpants för att överraska oss. Har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Så antagligen av den anledningen tyckte folk det var roligt att dricka öl till kl 6 på morgonen.
VDn i baren så vi också kunde chilla men jag hjälpte honom att städa undan det sista innan vi stängde.
Idag skulle vi haft kickoff, men den är självklart flyttad till den 24e istället! Super trist! För det är ju såklart den helgen jag åker hem. BLÄ! Men dom får ha roligt utan mig.
Så idag har jag sovit och kollat på danska paradise hotel typ. Har varit ensam hemma hela dagen. Och nu är jag ledig ett par dagar, gissa om jag ska vila. Eller okej ska åka med en kollega till ikea på onsdag. Ska bli kul!
Annars har jag inte mycket planerat i veckan.

Dagens musik; Daniel Linnros - Genom eld



för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med...

super mega ledig.

Gårdagen var grym! Visst i början sket sig allt då bongmaskinen vid broadway baren kukade ur. Rådde total kaos när alla 400 gästerna skulle få ut sin dricka och glasen sinade. Men vi löste det snyggt och det gick kanoners! Sedan flöt kvällen på bra, showen bra som vanligt och jag hade as kul! Kommer defenitivt lära mig massor! Har en as kul tjej som jag jobbar med bland annat som jag tror kommer ha sjukt kul tillsammans med. Så summan sumarum av kvällen såhär efter att jag äntligen tagit mig ur min ledighetskoma så var det, as kul!
För jag har verkligen legat i koma hela dagen, jag gjorde som planerat, tog mig inte ur sängen på hela dagen. Helt slut. Men nu kör vi! Är redo för en säsong/höst där nu.
Ikväll ska jag bara kose mig med emma, jennie och sofie som kommer hit. Vi ska äta lasagne. Har för övrigt inte ätit hemma på snart 2 veckor. Haha. Tack jobbet för maten! Så det ska bli skönt att för en gångs skull ha en lugn fredag. Jag orkar inte ens sminka mig eller ta på mig nå schyssta kläder. Mjukis for life today!
Imorgon är det jobb igen, och söndag troligen kickoff med jobbet. Alltså "typ" 1 dag ledigt den här veckan. Hörde jag klirr i kassan? OM jag gjorde.

Dagens musik; Håkan Hellström - Ramlar



och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel...

hard work work.

Puh, gårdagen över och nervositeten la sig snabbare än jag trott när vi körde igång. Allt gick faktiskt jätte bra, eller enligt mig gick det bra. Men tror att övriga är nöjda. Var en hel kul kväll och stämningen på topp! Genrepet gick utmärkt. Den stora utmaningen blir ikväll istället. Över 400 personer och ikväll kör vi på som det "egentligen" ska vara. Igår hade vi knappt 100 pers som också var nära och kära, vilket inte alls är samma sak som under drift. Så ikväll gäller det. Då är det bara att bli nervös igen då. Haha.
Var bra trött när jag vaknade idag, har ställt klockan trots att jag börjar kl 15 för att jag ska hinna ut och träna. Känns riktigt bra att ha gjort det. Men vi får se hur det håller i sig under säsongen. Hoppas det håller i sig hela tiden.
Så idag är det wild and crazy night och imorgon ledigt. Men det blir lugna gatan, inga pengar för tillfället plus jobb på lördag. Detta är bra för min ekonomi måste jag säga.
Nä men håll tummarna för mig ikväll, det här blir spännande.

Dagens musik; Erik Hassle - Hurtful



ge mig nått som tar mig någonstans, för jag vill veta om kärlek finns...

smygpremiär.

Tror jag känner min familj ganska bra trots allt? Pappilu hade sett mejlet först men var för trött för att svara så mammilu tog över. Så HELT fel hade jag inte.
Ingenting vill verka funka idag. Men det började igår innan jag skulle gå och lägga mig. Eller snarare kolla på danska paradise hotel med emma. Skulle boka flygbiljett hem på emmas kort, vilket inte alls ville sig. Men till slut så funkade det iallafall. TUR! Så jag kommer alltså hem den 23-27 sept! Ska bli jätte kul att köra en lång helg hemma igen. Hinner nog dessutom se första seriematchen med mitt kära BK Salem. Inte helt fel.
Sov riktigt dåligt inatt, fattar inte varför. Premiärnerver? Måste vara det annars vette fan vad det är för fel. Hade sprängande huvudvärk när jag kom hem från jobbet igår också, vädret skiftar ju från sekund till sekund så kan vara det. Eller alternativt premiärnerver.
Men det ska nog gå bra hoppas jag. Ikväll är det ju bara genrep/förhandsvisning. Så det ska bli as kul! Ser fram emot det. Men efter det jag drömt inatt så MÅSTE det gå bra, för i drömmarna gick det sådär.
Har tränat idag vilket gick sådär, man tappar fort har jag märkt. Men nästa vecka jobbar jag bara 1 dag som det ser ut nu så då blir det massa träning. Ska försöka hitta något litet extra jobb nu när det inte är så mycket jobb i september. Men då kanske man når sina mål med träning och kost.
Har ju en på jobbet som utbildar sig till PT så gissa om jag tänker bolla med henne ganska mycket? OH YES!
Nä nu måste jag fortsätta att göra mig redo för en kväll/natt på jobbet. Jag gillar det!

Dagens musik; Band of horses - Compliments



och det gör inte ont, när kicken skallar...