to be back @ oslo.

Yes då var man åter i oslo. En mycket både rolig och tråkig tågresa blev det. Att människor är så bittra? Helt otroligt. Kanske man ska bli så när man blir äldre? Okej att jag gillar att jävlas men det är skillnad på att jävlas och vara bitter. Eller hur? Jag och Toy trodde vi hade fått platser brevid varandra men det visade sig att det inte var så. Men vi tänkte att det bör inte vara några problem att bara byta. Dessutom var det en bättre plats vi försökte deala bort. IKKE. Den människan vi ville byta med ville promt sitta vid toan, sovandes endast till oslo bli störd än att sitta vid fönstret ostörd. Sjukt.. Plus att vi inte fick prata sen heller. Eftersom vi inte satt just brevid varandra så stod Toy och pratade med mig vid mitt säte men då är det en kvinna som blir irriterad på vårat prat. Vi pratade ju heeela tiden. Jätte jobbigt tydligen. Man märker om man är störig och det var vi inte. Flera runt omkring reagerade också. Men till slut efter arvika så fick vi sitta brevid varandra.
Efter vi klivit av blev det en gammal hederlig kebab på "vårat" ställe. Smarrigt som få eftersom jag inte fått i mig massvis under dagen mer än gottigott.
Självklart hade redan gänget från tumba kommit hit så det blev till att släppa väskorna för att dra vidare för lite öl. Mysigt och kanske en bra uppvärmning inför morgondagens påhitt. Jobb och nyårsafton, detta kan bli hur som helst.
Var även ute igår med Linda, Stoffe, Skåpsuparen, Cassandra och Koppen. Sedan mötte även Johan upp i stan. Vi hade jävligt roligt ute. Dock var det kass musik på göta källare så vi drog vidare och slutade kvällen på harry b james. Länge sedan man var ute med dom här och jag var trött minsann när jag kom upp idag. Uscha.
Men allt löser sig med lite tåg med Toy. Så nu blir det bara att ladda till imorgon och jobbet. Hoppas att hinna ner på stan en sväng men får se om det blir så.
Gott nytt år på er alla nära, kära och alla er andra.

Dagens musik; Edward Maya - Stereo love



en sån där då vi behöver nånting...

märkliga dagar.

Sådär en dag i hetsens tecken över. Om jag inte blir gråhårig i förtid så är det ett under. Kan inte säga att det är så mycket "feire" när man är hemma direkt. Men det är kul också och jag skulle självklart inte hålla på såhär om jag inte ville.
Så idag blev det faktiskt att sola innan jag gick och mötte Sarah. Jag trodde ju självklart (tidsoptimist som man är..) att jag skulle hinna till prick kl 13 men blev senare än jag trott trots mina beräkningar. Jag ska inte leka med minuter så är det bara. Och jag vet ju om det själv.
Hade en jätte trevlig lunchtid med Sarah trots att jag tycker att den tiden var ALLDELES för kort för min smak.. Men så är det att leva i ett stressigt liv. Eller något.
Inte så lätt att få ihop allt när alla jobbar. Men det har gått helt okej, iallafall idag. Så efter lunchen åkte jag till gamla jobbet för att hälsa på. Några jobbade idag så det blev en fika. Sedan hjälpte jag Elin lite för att dra till ikea. Och där var helvetet. Även kallat "helvetetshus". Jag gillar ikea, men inte idag. Det gick inte alls som vi ville och tog väldigt mycket längre tid än beräknat. Men till slut kom vi därifrån.
Till skärholmen för att shoppa. På tydligen minimal tid efter jag provat sisodär 18 par jeans. Eller i vilket fall kändes det så. Slutade som tur var med att jag kom därifrån med ett par jeans rikare. ÄNTLIGEN. Varken jag eller dom jag brukar gå med har tålamod med att jag köper byxor haha. Så detta var glädjande.
Man kan säga att där slutade vårat shoppande också. Vi hann in i 1 affär till och thats it. Och vem hittade kläder då, jo elin såklart! Typiskt.
Imorgon är det jag som tvingar Kaisa på en tur till. Haha. Stackars folk runt omkring mig säger jag bara.
Så imorgon ser det ut som att jag först ska på promenad med Linda, sedan träffa Kaisa. Mot kvällningen äta middag med familjen för att sedan fika hos Micke & Pia. Ser fortfarande ut som det blir utgång imorgon. Halvsugen måste jag säga.

Dagens musik; Veronica Maggio - Havanna mamma



stan är dubbelt så stor nu, men lika ihålig...

to be @ home.

Första natten hemma i min fantastiska säng. Dock kunde man sovit bättre. Fast det hoppas jag till inatt istället. Idag har jag hunnit med att gå på promenad med Linda, tumba c med mammilu & pappilu som avslutades i rosaholmen för att glutta i affärer m.m. Thaimat till middag för att sedan bli hämtad av snälla Kaisa eftersom jag ska låna bilen imorgon. Så jag for till Jimmö & Linda för att terra dom hela kvällen. En kanon kväll helt enkelt.
Imorgon väntas först lunch med söta Sarah och sedan gå till mitt gamla jobb för att hälsa på och plocka upp Elin för mellandagsrea. Japp vi ska trängas med alla idioter i affärerna! En grej vi är duktiga på.
Glömde säga att jag fyndade på underbara Stadium idag också, en adidas tröja! Sååå snygg och ja jag älskar adidas. Punkt slut. Haha.
Men imorgon ska jag försöka hitta kläder till nyår.
På kvällen ska jag träffa Jimmy C är det tänkt. Efter hans träning.
Onsdag blir halvkörigt tror jag. Träffa Kaisa på dagen/eftermiddagen på kvällen ska jag mammilu & pappilu till Micke & Pia för fika och mys. Troligen utgång på kvällen med diverse brudar.
Jag har ju faktiskt nästa vecka på mig också.. Men just nu känns det inte som det.

Dagens musik; Kid Cudi - Up up & away



för o kunna säga, att jag snart går i rännstenen...

NU är jag hemma, tumbahemma.

Julen är över och jag är hemma från en fantastisk vistelse i sundsvall. Hade gärna stannat lite längre. Tror jag behövde det där, trots att magen gör uppror efter all mat. Min kropp är liksom inte van vid att äta så ofta och heller inte göra nånting, sova och hela baletten. Det blir lite upp och ner vänt men jag är så nöjd.
Bättre jul kunde jag inte få. En riktig jul. Det var minsann på tiden. Hela familjen samlad <3.
Fick en massa bra att ha saker i julklapp så jag är mer än nöjd. Skulle ha gått ut med några från jobbet igår i sundsvall men jag orkade verkligen inte, kände att mysa med familjen var mer lockande. Så jag, mammilu och min farbror satt och spelade spel nästan hela dagen. Med avbrott för mat och diverse. Sedan kom även min bror in och spelade. Riktigt kul då min farbror är en spelhaj så det var inte bara tråkiga kortspel, monopol eller fia med knuff. Snarare ett kortspel som heter fluxx, zombiespel där man ska utplåna staden på zombies, franskarevulutionen där man ska hugga huvudet av folk och vinna poäng samt ett spel där man gick igenom ett tåg och stal hjärnor för att klara sig högst iq vann. Haha. Så ja det var inga vanliga spel men jävlar va kul det var!
Vägen hem var värre än värst. Det var sådant snökaos att bitvis fick man köra i 30km/h för att man inte såg något. Tog 4h till gävle som bara brukar ta ca 2h. Så vi körde hem på nästan 7h istället för max 5h. Hel crazy! Trodde aldrig vi skulle komma hem. Tyckte också synd om pappilu som fick köra i skiten.
Nu hemma duschad, städat undan lite av brors saker så jag kan bo i mitt rum och halvt landat så kan man väl säga att jag är glad för att vara hemma igen.
Nu väntas bara alla små dejter med vänner hit och dit. Kan bli stressigt men också såklart jätte mysigt! På torsdag åker jag tillbaka till Oslo för att vända till tumba igen den 2a januari. Resa är min grej.

Dagens musik; Chris Rea - Driving home for christmas



och hennes nya fina vänner, tror de vet va hon kommer från...

all i want for christmas is you.

SÅ! JULFEIRE HERE I COME! Nyss hemkommen från jobb, satt kvar ett tag bara. Så nu packa det sista och snart hemåt. FY jävla satans dritt skönt ska det bli! Jag längtar som ett litet barn.
Idag på jobbet har det varit blandade känslor, jag var nog redan hemma i huvudet. Dock glömde jag bort våran överraskning som kom glatt efter halva kvällen!
Jag, Toy, Annsi, Jane & Emma (rest.chef) var med i ett inslag i showen ikväll! Ghost närmare bestämt. Vi körde en skelettdans som dansas till michael jacksons thriller. Vi har smyg tränat och haft oss och idag var det premiär! Jävligt kul och vilken kick. Och kul att inte alla visste! Vi höll det så hemligt det gick så det var många förvånade ansikten kan jag säga. Jag gillar nog att stå på scenen ändå. Troddde det var något man växte ifrån med tiden. Tydligen inte.
Annars var det bara drygt med alla fulla ungdomar. Jag gillar det inte. Men vad gör man inte? Det gick ju faktiskt bra.
Så nu ska jag sätta sista bitarna på plats och sedan om jag hinner gå till Madde för lite kos innan vi drar allihopa.
Hoppas på sällskap på flygplatsen av Karoline, men troligen missar vi varandra. Vegard skulle åka ett tag senare så han missar jag totalt. Synd. Hade varit skönt att vara fler.
Nu är man ju van vid att alltid ha folk omkring sig så det är svårt att göra något själv.
Glömde berätta om min fantastiska julklapp från min Emma också!!! Oj oj oj va glad jag är! En humörtröja jag så länge suktat efter! Love you hun.

Om några timmar är jag hemma igen.

Dagens musik; Brenda Lee - Rocking around the christmas tree



hon var vacker och du var ett svin, dom sa se och du blundade...

1 dag, 1 instämpling.

Det är nästan orättvist att man läser på facebook att så många har/ska åka hem idag och imorgon. Och Emma imorgon, Henke imorgon. Orättvist! Fast lite extra timmar och pengar, ja tack. Fast nu när det är så nära att man nästan kan ta på stämingen innan man åker hem känns det jobbigt. Jag sitter redan på flyget påväg hem i mitt huvud. Inte mycket annat jag tänker på nu.
En instämpling och en överraskning till så är vi i land för julfeire. TACK! I need it.
Idag har jag städat och packat lite. Mycket kvar dock. Och på jobbet hade vi något som heter "russefest" vilket betyder i stort sett "studentbal" på svenska fast för alla 3 klasserna i gymnasiet. Dom är märkliga norrmännen jag vet. Så det betyder alltså att vi har många olika åldrar och alla får INTE dricka alkohol. En alkoholfri bar, avspärrningar och legkontroller HELA tiden under hela kvällen. Kändes nästan som att jobba på skola igen, man behövde faktiskt ta hand om dom på det sättet. Fast dom på skolan betedde sig något bättre.
Så imorgon, packning, klippning, jobb, "uppesittarkväll" med Toy och Madde innan avresa. Sen är jag hemma! Nästan så jag börjar få resfeber. Haha. Töntig som jag är. Och jag har ingen packningslista heller. Jag har bara kastat ner lite grejer. Detta kan sluta HUR som helst.
Kan också meddela att jag skrattade åt er där hemma för era -20 osv då vi inte hade så kallt. MEN nu har vi -23 så jag ska sluta flina åt er. Plus att jag snart landar hemma faktiskt. Så KÄFTEN!

1 dag kvar.

Dagens musik; The Pogues - Fairytale of new york



det är mitt eget fel, vad som än hände med mitt hjärta...

mycket annorlunda jobb.

Ytterligare en dag närmare att resa hem. Håller tummarna som bara den att jag kommer hem i tid utan bekymmer med förseningar och så. Risken finns ju. Idag har jag jobbat några timmar, vi var in och TOK städade barerna så dom ska skina! Och efter middagsmötet på jobbet så säger restaurangchefen att det är läge för alla att ta en varsin sopsäck och klä på sig. För nu var det dags att gå ut och åka i backen en sväng! Så vi var några stycken som tog varsin och gjorde oss klara för att ösa ner för den branta backen vi har precis utanför jobbet. Shit va roligt det var! Det är sådant som gör att man får energi. Detta är ingen vanlig arbetsplats. För inte skulle chefen för ett kontor be alla och klä på sig för att man ska ut i backen en sväng (?). Precis! You see my point.
Och när jag och Toy slutade, vilket var tidigt åkte vi ner till stan som ändå har kvällsöppet så hon kunde köpa klart sina julklappar. Blev middag på det för att sen åka hem till värmen. Och packningen. Jag kan faktiskt inte göra så himla mycket mer då jag är en resväska kort och måste packa för hemresa också. Men det börjar eka riktigt tomt här nu. Jag glädjer mig såå mycket till att flytta. Och att komma hem.
Hoppas att Emma kommer hem från julbordet snart så vi kan byta julklappar annars får det bli i sverige eller att vi bara lägger fram dom. För nu jobbar jag tisdag och onsdag, på onsdag åker hon hem. Vi går om varandra lite, mest hela tiden.
Men nu ska jag iallafall passa på att gå och lägga mig tidigt så jag får tillräckligt med sömn vilket man inte är bortskämd med. Tell the world, i´m coming home.

2 dagar kvar.

Dagens musik; Håkan Hellström - Båda sidor nu



nu går jag bara förbi, där jag försökte få dig att le...

snart åker jag hem.

Vilken härlig dag det blev igår! Är jätte nöjd! MEN illa från min sida att det inte blev ett enda foto taget. Hur galet är inte det!? Det liksom glömdes bort.. På dragshowen fick man inte ta kort så det var lite skillnad. Men sedan hamnade vi på en gayklubb som heter London och hade skit kul. Snackade massa och festade på. Galet bra kväll/natt faktiskt. Kändes som det behövdes. Men det bästa är att man ändå mår bra idag, tack för det! Var ju liksom inte går man drog i sig mer än 2-3 öl så jag trodde det kunde bli körigt idag fast man inte var full på det sättet. Svinskönt.
Så ska försöka hinna med att fika med Madde & Toy på la familia innan jobbet väntar. Och en mycket trevlig överraskning kommer ske senare. Yeey. Är skit taggad!
Senare ska jag och Emma byta julklappar, om hon inte gått och lagt sig. Vi hinner ju liksom inte ses så mycket när jag jobbar. Så ska jag hinna flyttpacka också. Med en väska, guuuud så bra det kommer gå.. Kommer få plats med 2 t-shirtar och 1 par strumpor liksom. Inte direkt så vi har lite grejer. Heja oss.
Tur Emma får låna bil när hon ska flytta. Stackarn som måste göra det själv. Men det kommer gå bra.

3 dagar kvar.

Dagens musik; SHM - Miami 2 ibiza



jag hörde nån säga där inne, du kommer inte stanna här länge...

fjärde advent och massa skoj.

Så jag hade faktiskt tid över, eller nej inte alls egentligen. Men man får ta sig tiden. Igår var faktiskt sista jobblördagen för i år! YES! Snart är julborden i mål, eller dom är det för festerna som är kvar är inte samma sak. Det gick iallafall bra igår och efter jobbet blev det öl och lite mys. Idag är det mer på schemat dock. Ska snart mot jobbet efter det blir det förhoppningsvis lite mat, sedan sätter festen igång. Hoppas på att kunna se handbollsfinalen sverige-norge tillsammans med några från jobbet innan vi drar på elsker och julshowen. Är så taggad för en kanon dag! Det enda är att jag givetvis inte har NÅGONTING att ta på mig. Som vanligt. Eller jag har det men inga skor som passar. Haha. Alla braiga skor är i sverige. Nu är det så mycket kul som händer att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Känns riktigt bra och jag är på gott humör!
Pratade med båda mina äpplen idag också och det kändes sååå bra, för snart flyger jag hem <3.
Nu måste jag dra, halv bråttom är ordet.

4 dagar kvar.

Dagens musik; Rihanna - S&M



en sån där natt då vi behöver nånting, som hjälper en över svarta vatten...

dygnet har bara 24 timmar.

Snart kan man till och med räkna timmarna innan man kommer hem. Dock är det MYCKET planerat innan det sker. Får se om jag överlever. Ska jobbas ikväll, in på jobbet en sväng imorgon, hinna med en pizza kanske (?) innan vi drar på en juldragshow på ett ställe som heter elsker och är en bögklubb. Det ska bli mycket spännande! Sedan blir det troligen utgång för hela slanten, MEN vem vet. Detta kan sluta hur som helst, men också hur kul som helst. Hoppas jag.
Sedan måndag är det in på jobb för att städa inför nyår osv, tisdag jobb, onsdag jobb. Så ska jag "dygna" som min kära bror vill kalla det. För tidigt torsdagmorgon är det jag som flyger hem! Och mellan allt detta ska jag alltså ha hunnit, packa för resa hem, städa för flytt, packa för flytt och byta julklappar med Emma. Jisses! Varför har dygnet bara 24h?
Ibland har man för mycket fritid och ibland för lite, varför är det liksom aldrig lagom? Dock är det mest roliga saker som sker. Så får se det så.
Igår fick jag också världens finaste kort av Madde där hon skrivit massa goa saker och så fick jag en chokladask. Blev verkligen huuur glad som helst! Hur fina vänner får man ha? Hur ska jag klara mig utan dom..
Emma hade också skrivit en väldigt fin lapp jag såg igår. Jag kan inget annat än att trivas i mina vänners närhet! <3 Utan vänner är man ingenting.
Det får avsluta dagens inlägg. Som sagt får jag väl se om jag hinner blogga imorgon. Mycket upptagen tjej tydligen.

5 dagar kvar.

Dagens musik; Kings of Leon - Birthday



hitta mig när som helst, på samma gator som Cederhök...

jullunch med dom bästa.

Vi har en ny lägenhet! Yes! Så snart ska jag iväg ner till banken för att skriva kontrakt och öppna ett depositionskonto som våra pengar kommer ligga. Svin bra ju. Att inte alla tänker på det? Lägenheten har jag själv inte sett bara på bild, men Emma övertygade mig om att vi kommer trivas som fisken i vattnet. Och jag tvivlar inte med tanke på att bilderna säger ganska mycket.
Delar med mig av en länk som ni kan gå in och kolla på
lägenheten så det är bara att trycka där så kommer ni vidare.
Annars har jag bara jobbat jobbat jobbat. Jag tycker fortfarande det är otroligt kul MEN klart man är sliten, som fan. Därför så var det tacksamt igår med jullunch på jobbet. Självklart med en tomte och julklappar. Så i julklapp fick vi ett dubbel påslakanset från newport, vitt rött randigt. HELT i min smak och helt perfekt då jag behöver det och älskar påslakan! Haha. Töntigt jag vet men kan inte låta bli att tycka om det.



Den fantastiska jullunchen.



Mina bästa vänner från jobbet, Madde, Toy & Henke.


Så efter jobbet blev det att fira Vegard lite som fyller år idag. Stort grattis vännen! <3 Det innebär att jag alltså fyller år om precis en månad. Haha. Vi hade väldigt trevligt på champoo och sjöng för honom. Tror han blev nöjd iallafall. Kanske det blir så att vi går dit idag med vem vet. Det är ju trots allt helg.
Annars är det inte mycket som händer. Men nu måste jag göra mig i ordning för annars hinner jag inte till den avtalade tiden på banken.

6 dagar kvar.

Dagens musik; Adolphson & Falk - Mer jul



alltid om du älskar mig, kommer jag lämna dig...

förkyldning och snart jul.

Jag älskar att inte kunna sova. Det måste vara den absolut bästa som kan hända. Inte nog med att jag faktiskt gick och la mig väldigt tidigt för att vara jag igår. Riktigt mysigt att få en kväll tillsammans med Emma, vi kollade film för första gången på väldigt länge. Dock hjälpte det inte mig. Har sovit oroligt hela natten vaknade när Emma gick upp till jobbet och japp sen kunde inte jag somna om. Kul, jag som inte alls känner mig speciellt kry.
Blev ingen handboll för mig igår tackvare min hosta och ont i halsen. Det går som en ond cirkel alla är sjuka och när man tror att man blir frisk så slår det till igen. Helt sjukt.
Jag och Emma är ju som sagt på jakt efter ytterligare en ny lägenhet. Och det ska bli SÅ skönt med större! Så nu får vi se vart vi hamnar. Det har blivit lite panik nu när vi inte riktigt vet om vi blir 3 eller om det bara är vi 2. För det är stor skillnad på vad för lägenhet och prisklass vi behöver. Vi ska vara ute ur våran den 4 jan. Lite halvjobbigt men förhoppningsvis blir det klart i veckan. Annars vette sjutton.
Idag, jobb imorgon troligen ledig igen. Sedan jobb hela helgen, ledigt söndag då det troligen blir bio för biljetten jag och Toy fick i söndags. Mer planer än att bli frisk och det där har jag alltså inte. Spännande liv va? Men snart kommer jag äntligen hem. Ett jävla tjat men nu vill jag faktiskt hem till familj och vänner.
Tänk va mycket enklare livet var när man va liten, allt serverat och dom bekymmer man hade var att ens leksaker inte ville som man ville. När man blir vuxen får man större problem. Mycket större.
Nu ska jag kolla lite på svensson svensson innan jag laddar upp för en ny dag med nya möjligheter.

8 dagar kvar.

Dagens musik; Diddy - Dirty Money - Coming home



på radion sjunger nån nu, hur mycket hon vill ha din kärlek...

att inte fira lucia.

I norge firar man inte lucia på samma sätt som i sverige. Visst man sjunger julsånger osv men ändå känns det större i sverige. Så jag har inte haft någon "lucia-känsla" idag direkt. Idag har jag varit ledig. Tvättat, pratat med mammilu i telefon och sedan mötte jag upp Lars från jobbet vid akerbrygge för att julshoppa. Dom har en jätte mysig julmarknad där som vi började vid för att sedan jobba oss igenom stan. För mig gick det bra och jag hittade julklapparna jag var ute efter. Nu saknas inte många. Någon till men det tar jag påvägen hem. Perfekt dag.
Vi käkade och hade mysigt innan vi gick hem till mig för att kolla stockholm boogie. Hur bra dag som helst helt enkelt.
Dock hostar jag ganska mycket och rösten sviker mig med jämna mellanrum så min hals är svullen och öm så vi får se hur det blir med handbollen imorgon, för jag är ledig imorgon med. Nice som bara den. Jag och Emma ska slå ihjäl eftermiddagen/kvällen med lägenhetsvisningar. Våran har ju nu lyckats blivit uthyrd och vi tackade ju nej till en annan. Så hej här står vi utan någon. Bra va? Haha. Men det finns flera st men det gäller bara att det passar oss.
Eftersom vi har haft kasst internet så har jag missat massa bonde söker fru! IRRITERANDE. Så jag kommer in nu i avsnitt 10 och massor har hänt/händer. Shit. Längtar tills onsdag. Och hem.

Dagens musik; Fronda - Nu kommer det tomtar

9 dagar kvar.



undanflykter och självanklagan, jag ser domen i dina ögon...

känslan, känslan.

Alltså söndagar, min heliga dag. Men idag var det annorlunda. Mycket annorlunda. Jobb istället för ledigt, men det bekommer inte mig speciellt mycket. Tackar och tar emot för det.
Igår på jobbet var det ändå ganska lugnt, jävligt nice faktiskt. Fast när jag klockade in igår så det enda jag såg fram emot var att få klocka ut igen, vi skulle ju ha filmkos! Se på polarexpressen i storbild och mega sound, dricka gott, äta gott och bara kose oss. Och OM det blev lyckat. Vi var inte jätte många men vi intog 30-hyllan på bästa sätt med filtar, kuddar och bunkrade upp och bara bredde ut oss till max. Samuel fixade bio stämningen och alla bara gottade sig. Så lite öl, champagne, panacotta, godis och mycket bra sällskap fick förgylla lördagsmorgonen på allra bästa sätt. Fick en så härlig känsla i magen. Jag trivdes verkligen, allt var bara så mysigt.



Inte svårt att gilla läget direkt.

Det spelade ingen roll att man jobbat x antal timmar, man bara njöt. Kan säga att jag somnade med ett leende på läpparna.
Jobbade ju själv med platschefen idag och det gick galant. Sedan var Toy så schysst och stannade efter showen och hjälpte till att rydda så vi kunde gå och käka snabbare. Sedan har vi bara myst vidare med lite irishcoffee på champoo och drinkar på kaos. Perfekt avslutning på veckan.
Och nu är det ju faktiskt lucia till på köpet. Helt galet. Tiden går äckligt fort. Man glömmer bort sig själv lite. Men imorgon är jag ledig och ska möta upp favorit Lars från jobbet och köpa sista julklapparna och glo film. As bra måndag. Plus att mammilu ska ringa då jag kände att tiden var knapp och klockan mycket när hon ringde idag. So sorry!
Men det mest ultimata vore om viss vilja går igenom, då är tillvaron perfekt. Just nu trivs jag med tanken, och riktigt bra med livet ändå.

Dagens musik; Mariah Carey - All i want for christmas is you



som ett hjärta som vägrar sluta slå, när varje bön gått åt, fortsätt...

kanske lite julkänsla.

Jag har egentligen lite bråttom. Som alltid innan jag ska iväg någonstans. Ska möta upp madde om lite mer än 30 min, då ska jag vara klar för jobbet och sådant. Men det löser sig nog. Vi ska köpa godis för inatt. För inatt ska dom efter show och stängd nattklubb ha på en storbildsskärm på scenen visa polarexpressen för alla. Snacka om mysigt! Hoppas bara att man hinner se något för den filmen vill jag se. Ingen hit att ladda ner och kolla liksom. Så det kommer garanterat bli mysigaste kvarsittningen hittills. Ibland älskar jag mitt jobb. Och framför allt dom som jobbar där. Dom gör allt!
Igår var en skön kväll med bra flyt och allt var bara nice. Givetvis som alla helger innan man stänger när man är trött så spårar det och det flyger lite isbitar och diverse vatten på varandra och så. MEN det är också det som gör jobbet LITE roligare. Haha.
Invigde min och John-Magnus slangbella vi gjorde av 3 gafflar och ett gammalt skosnöre härom dagen när vi inte hade något att göra. Den är ju mest snygg än brukbar kan jag ju säga.. Men den funkade ju nästan.
Så fast man är ganska trött och sliten så måste jag medge att jag trivs med det jag gör. Och imorgon är det visning på våran lägenhet dock jobbar jag så det blir Emma som får vara här och berätta allt.
Snart snart snart kommer jag hem en sväng. Väldigt lite kvar nu.

Dagens musik; Snow Patrol - When I get home for christmas



hon kunde va någon annan, någon bättre...

finns kanske lösningar på allt.

YES internet, eller ja jag har ju faktiskt snikat det andra förut men ändå. Nu har vi modemet inne hos oss. Dom vi hyr av är ju i Iran eller så på lång semester (nu höll jag på att skriva det på norska, bra där!) så vi kan liksom inte bara knacka på och be dom fixa. Så nu var deras son här och kirrade det. Vi har också kommit fram till en grym deal. Vi får låna deras lägenhet så jag och Emma kan sova ordentligt tills vi kan flytta. Bra va? Hur smart och schysst som helst. Av någon anledning litar dom på oss till 110% och allt sådant. Inte för att vi gjort något dumt alls, men så mycket har vi inte pratat med dom.
Och så hade försäkringspapprena kommit så han skulle kolla igenom dom och höra av sig om det fixade sig med allt som var stulet. Kanon morgon fast jag inte fick sova så länge. Haha.
Idag är jag glad! Igår var jag också på väldigt bra humör. Känns skönt.
Men snart åker jag hem en sväng, DET om något är skönt! Jäävligt skönt. Behöver ett break här.
Snart blir det frulle på La familia med Toy och Madde. Inte igår direkt.. Grymt att man hunnit, sola, tvätta, duscha OCH blogga innan klockan slår 13. Perfekt. Fast jag vet ju inte hur trött jag är inatt sen. Haha. Dagens i-landsproblem.

Dagens musik; Coldplay - Viva la vida



trodde aldrig jag skulle stanna så länge, river en vacker dröm...

åter på jobbet, nu kör vi.

Så koselig, en dag till som man varit på arbetet. Men idag var jag mer än förvirrad! Äckligt förvirrad. Inte bra att vara ledig sådär, allt blir bara galet. Så fort gästerna rullade in flöt även humöret upp. TACK FÖR DET! Behöver inte en bitter dag till, ever. Jag är klar med dom nu. Tror jag bara behöver komma hem för lite mer energi. Men innan dess ska det allt vara på topp! Det må vara de!
Jag försöker alltid mitt yttersta men ibland räcker det inte alltid till. Idag blev det som tur var bättre. Dagen jag sover som en gud i en egen säng kan jag nästan lova en piggare, gladare och mer effektiv jag. För just nu är jag en zombie i min vilsna själ och kropp.
Men annars, rullar livet på. Inget annat som skett. Jag har dock fikat frukost med Jennie*2 idag. Jävligt trevligt och ska snart göras om! Gärna innan hon åker ut och reser.
Jobb jobb jobb står på schemat, imorgon ner på stan, kolla julklappar, smink och nyårskläder. Shit gillar inte tanken på materiella ting till dessa högtider.
Annars, faktiskt inte freeeeezing ute när jag gick hem, men imorse däremot.. Då trodde jag att min sista potatis var satt, döden var nära.

Dagens musik; The Killers - Human



dom sa se och du blundade, dom vaknade och jag var så trött...

snart går det inte att vara trött längre.

En dag till som jag är ledig på, i rad! Jag gillar tanken, men jag kan inte påstå att jag måndag-tisdag varit människa. Heeelt slut. Inte jätte konstigt dock men ändå. Igår så kom Toy över för en fika med mig och Emma och sedan vandrade vi 3 vidare till tea lounge eftersom vi var lediga. Jävligt nice. Sen hände inte så mycket mer, satt vid datorn lite innan jag var för trött och gick och la mig.
Skulle träffat Jennie idag också för en fika, ställde klockan och allting. Vaknar stänger av, somnar om och mobilen låg nånstans i sängen. Så när jag vaknar i panik hittar jag den inte. Haha. Det har inte hänt förut så jag måste varit riktigt trött. Som tur var hade hon också försovit sig men jag hade missat när hon ringde. Så vi får ta det en annan dag den här veckan helt enkelt. Jag tror jag behövde vara död för mig själv ett tag.
Skönt att träffa Emma lite igår och lite mer idag kommer det bli. Innan och efter handbollsträningen jag ska på. Shit va kul det ska bli! Men jag måste vara försiktig med ryggen. Tänker faktiskt ta pappilus förslag om att ta med ryggskyddet hemifrån, kan nog vara en riktigt bra idé.
Dum som man är har man iläggen på jobbet i arbetsskorna, men det får gå idag. Det är faktiskt bara 1 timme så det borde funka bra.
Träffade inte Vegard igår men kommer kanske blir att ses ikväll istället. Fast hade jag varit honom hade jag inte orkat haha.
Nu ska jag faktiskt unna mig och gå och sola så jag ser ut som folk, tror jag behöver det efter mitt koma läge. Annars imorgon börjar allvaret igen, jobb tills söndag. Inga konstigheter.

Dagens musik; Takida - The things we owe



vill inte ha ett honky-tonk liv för alltid, nej ingenting varar för evigt...

fri måndag, yes.

Måndag, och jävligt ledig. Shit va skönt. Har faktiskt gjort massa nytta, bäddat rent, städat och tvättat. Klev ur pyjamasen fast jag sa att jag inte skulle göra ett piss idag. Jag är för rastlös. Ska iväg vid kl 18 och sedan ska jag möta upp Toy för en fika när hon tränat klart och senare ikväll när Vegard slutat ska vi kanske ses för en fika till. Haha. Nej jag kan inte bara vara hemma och chilla. Det vore för enkelt, så funkar jag.
Känns väldigt bra att vara ledig imorgon med. Ska träna handboll då! Fy fan va kul det ska bli! 2 veckor sedan sist tror jag. Måste vara försiktig med tanke på ryggen iallafall, det har gått lite i berg och dalbana med den, idag är det värre än igår. Men så lär det väl förbli ett tag till. En spricka i disken läker ju allt från 2 veckor till 2 månader eller mer. Så jag ska inte ropa hej än.
Måste handla lite idag också. Oj oj oj, massa nyttigt blir gjort och jag känner mig tillfreds idag.
Har inte så mycket mer att berätta än att jag jobbar rätt mycket denna vecka också, bara ledigt imorgon sedan jobbar jag onsdag-söndag. Dock bara några timmar på söndag men ändå. Cash is king!

Dagens musik; Cee Lo Green - Fuck you



musiken slutade aldrig, du bara får mig att hänga, hänga kvar...

andra advent i tigerstaden.

Ja redan alltså! Hur sjukt är inte det? Igår blev en väldigt lugn kväll till skillnad från kvällen i fredags. Puh. Men igår kände jag mig full, fast jag absolut inte druckit något. Kroppen hängde inte med alls fast huvudet var med. Så när jag skulle springa en vända för att hämta något nere i salongen så plötsligt vek sig mina ben och jag ramlade till 3 trappsteg ner, mitt i show och allt. Haha. Lagom pinsamt men som tur var såg bara en av vakterna det och alla andra koncentrerade sig på showen! Bra för mig.
Så det blev en sväng på champoo och en halvkul efterfest men härliga samtal in på morgonkvisten. Dock var det skönt att man inte drack något för då hade jag nog somnat bara av tanken..
Idag var det alltså upp för att åka iväg med, tydligen, halva wallmans crewet. Vi blev till slut 13 st som var i storo köpcentrum och shoppade, dock omöjligt att hålla ihop.
Men det var iallafall väldigt roligt att hänga med alla då det var min, Toy och Maddes idé det hela. Allt för att göra något annat än att dö på soffan. Så resten hakade på.
Det var till slut, Jag, Toy, Madde, Maria, Henke, Lars, Mari, Petter, Vegard, Johannes, Karoline med pojkvän och Lars. GRYMT JU! Man kände halva köpcentrumet eftersom alla for runt.
Hängde först runt med Madde, Henke och Toy för att sedan hänga vidare med Vegard och Johannes. Vegard är någon man ska julshoppa med, in kolla runt och sedan ut. Perfekt, kan vara lite stressigt också men ändå ganska effektivt.
Avslutades inte med någon fancy middag och drinkar utan i vanlig ordning hos Madde med pizza. Fick också träffa hennes pappa vilket var roligt.
Så imorgon är jag ledig och tänker IKKE kliva ur pyjamasen. ALLS, så det så.

Dagens musik; Basement jaxx - Do your thing



du kanske kommer förstå, ser hela stan sjunka...

bitterljuv dag.

Jag är riktigt bitter faktiskt. Kom hem från jobbet för ca 30-40 min sen. Blev en mycket lång dag idag. Och jag kände redan när jag klev upp att, njaae detta blir minsann ingen bra dag. Mycket riktigt, jag hade rätt, eller snarare min magkänsla.
Ingenting gick som det skulle idag. Till och med Toy märkte av en viss stress hos mig i mängden av gäster. Vilket jag annars kunnat dölja snyggt. Inte idag. Dock betalade det sig bra och det tackar jag för.
Imorgon är det sista för veckan och det behövs, jag är sliten. Tycker att jag skriver det jämt. Men på måndag ska jag sova så länge jag bara kan utan några måsten. Det behöver jag.
För söndag innebär julshopping, middag med lite drinkar och känna sig allmänt snygg. Shoppingen tror jag vi blir många på, Mari, Karoline, Toy, Henke, Madde, jag och Emma som det ser ut nu. Svinkul! Ser verkligen fram emot det. Tänk att man aldrig kan vara ifrån wallmansfolket, trots ledigdag. Bara Emma som sticker ut från mängden haha men det är bara roligt.
Imorgon sista rycket och hoppas på minst lika mycket dricks så att julshoppingen är säkrad. Och att vi har ett svinfungerande internet på måndag. DÅ är min vecka gjord.
Nu är jag bitter, på riktigt. Ska bli bättre med humöret.
Credd ikväll till; några servitriser, glatt sociala människor, dom runt mig som orkar med mig när jag är bitter och till slut, Toy´s engelska idag. Haha det är saker som gjorde min dag. Tack.

Dagens musik; The Kooks - Naive



tillbaka ner för floden, och jag står helt still...

dagar som berg o-dalbanor.

Jag känner på mig att jag inte kommer orka/hinna blogga imorgon så jag gör det nu. Slutade jobbet lagom tid faktiskt idag, tror det var 01.30 eller så. Jävligt nice, så det blev en sväng till champoo för att komma ner i varv. Det kan man säga att man gjorde, för nu är jag bra jävla trött och kommer somna ovaggat.
Hade även idag en liten frukost/brunch/lunch-dejt med Toy och Madde. Men först var vi på meny och handlade lite nyttigheter. Håller tummarna för att det inte ska mögla i mitt kylskåp under dessa dagar bara. Fast lite skinka, avocado och kesam ska nog klara sig.
På jobbet gick det bra precis som igår. Och ännu har vi inget väl fungerande internet egentligen men som förut, lånar jag. Hann betala in hyran för nästa månad nu iallafall innan det dog. Förut idag kom jag inte in alls. Det ni! Framsteg framsteg.
En glädjande dag trots ganska förkyld, sprängande huvudvärk och pms. Fick hovtippen idag och lön imorgon som såg rätt fet ut. TACK FÖR KAFFET! Hej sparkonto, nu blir du nöjd va? Det blir jag.
Annars som vanligt jobba jobba jobba. Imorgon innan jobbet ska jag och Madde käka pannkakor för att faktiskt göra något annat. Dom börjar känna igen oss på La familiga nu så bäst att göra något nytt. Haha.
På söndag dock, en bra dag! Då ska det handlas julklappar (förmodligen för alla sparpengar.. haha) och sedan piffa till sig (för det händer inte ofta numera) för att käka en god middag som inte består av pizza. Och bara känna sig snygg och uppklädd. Jag, Toy, Henke och Emma blir det nog. Fy fan så kos!
DET ser jag fram emot. Och att få sova så nu är det bäst jag avslutar. Plus att inatt får jag ha elementet på hur mycket jag vill för jag sover själv. Haha. Gäller att se dom små ljusglimtarna i livet nu när det är mörkt.

Dagens musik; Veronica Maggio - Måndagsbarn



som inte har nån anständighet, inte behöver kläs upp i skönhet...

1 december.

Ja fortfarande inget fullt fungerande internet. Lånar det ruggigt långsamma oskyddade nätverket. Suck. Att det aldrig kan bara få funka? Fast då vore väl livet allt för lätt att leva.
Igår var en kort dag på jobbet då det bara var inventering och jag hjälpte till bara i början i foajén. Men idag är det andra bullar. Står själv uppe i broadway-baren och hoppas på en del att göra iallafall. Resten av veckan är också jobb och det är bara roligt.
Dock är jag ganska trött, men tror det är förkyldningen som hejdar min annars sprudlande energi. Eller något. Haha. Närå jag är faktiskt ganska glad ändå, har ingen feber än och hoppas att slippa den. Då är det bara att köra på.
Fick ju öppna första luckan i min chokladkalender idag också! Yeey. Japp jag är fortfarande 12 år och vill ha chokladkalender. Och framför allt nu när man inte har mega mycket julkänsla trots snön och den bitande kylan.
Har fått dispans på chokladkalendern i mitt och Emmas avtal, det var schysst tycker jag.
Idag är det fantastiskt fint väder och jag tror det står frukost med Madde på schemat innan jobb. Måste checka om hon svarat på mitt sms. Haha.
Annars inga nyheter so far.

Dagens musik; Håkan Hellström - För sent för edelweiss



fortsätt när mörkret kommer och allt gör ont...