trött internet.

Idag är det tisdag och en ny arbetsvecka inleds. Vilket känns helt okej fast jag precis som alla andra börjar dra på mig en förkyldning. Har haft ont i halsen sedan i söndags kväll ungefär och det har inte släppt än. Och givetvis så kommer det lagom när man är ledig och slappnar av. Tror inte det är någon i min närhet som inte är snuvig och känner en förkyldning. Emma är helt genom förkyld så om jag inte blivit smittad av henne är detta ett under.
Ska snart ner och möta Toy & Madde för en tur på stan. Annars idag är det bara jobb på schemat, dock inventering så jag jobbar inte i baren ikväll. Både skönt och lite trist. Och även fast jag skulle hinna senare ikväll till handbollen är det ingen bra idé med tanke på halsen. Så typiskt!
Någon flytt blir det inte ännu tydligen. Dom vi hyr av har inte lagt ut lägenheten och ska resa bort i mitten på december fram tills mitten av januari så vi får se när vi kan flytta. Troligen i februari så lägenheten vi fick har jag tackat nej till nu. Men fick ett glädjande mejl tillbaka att han har en till i samma projekt som är ledig senare än nu. Med balkong också. Så detta ska jag ta upp till diskussion.
För det skulle vara bra skönt med större. Eller som min högsta önskan just nu, en egen säng.
Eftersom vårat internet har blivit kaos igen, dog igår och har fortfarande inte kommit tillbaka, så lånar jag ett oskyddat nätverk som kan dö när som helst. Så ja vem vet när vi får tillbaka internet igen då.
Varning för dålig bloggning. Men jag jobbar ju ändå hela veckan så det finns inte så mega mycket att blogga om.

Dagens musik; The Ark - The others



dom gick iland och jag flöt iväg, det här är min tid...

heliga söndag och lediga måndag.

Måndag och jag är ledig. Idag kändes det JÄVLIGT skönt att vara ledig. Shit va jag behövde sova. Ställde om klockan 4-5 ggr då jag insåg att jag inte alls har någon anledning att gå upp. Så jag sov bort hela dagen, utan att ens känna mig stressad över att kanske göra något vettigt. DET kallar jag en ledig dag. No stress.
Igår ringde mammilu i vanlig ordning och hade catch-up-time som vi brukar ha på söndagar. Och som alltid så var jag hos Madde och hade söndagskos när hon ringde. Det var en riktigt härlig söndag, sov länge mötte upp Toy och Madde, köpte pizza, godis och läsk, hem till Madde käkade och kollade hipphipp slumrandes på soffan. Sedan kom Maria hem och höll oss sällskap och även Henke kom dit. Vi hade det riktigt trevligt. Bestämde oss sedan för att gå till Champoo och terra Dan som jobbar där.
Då dyker även David och köksmästaren Olle upp. Så japp wallmans på champoo är ju inget ovanligt. Klockan sprang iväg så vi blev kvar tills stängning för att sedan gå hem och krypa till kojs. En sjukt nice söndag faktiskt. Som alltid, heliga söndag.
Är som sagt ledig idag och tänker inte göra något vettigt, eller okej jag ljög, jag både tvättar och städar så det blir gjort faktiskt. Haha.
Mäklaren ringde om våran lägenhet också, och vi kommer behöva flytta in i mitten på december om vi vill ha lägenheten. Damn, känns ju lite sådär då vi nu kommer att betala den här hyran också. Så måste prata med Emma om hur vi faktiskt ska göra. Känns dumt att släppa den lägenheten vi nu fått.

Dagens musik; Håkan Hellström - River en vacker dröm



den är en stulen bil som kör iväg nånstans med dig, utan ljus...

hel crazy lördag, fullsatt salong deluxe.

Herregud det är 1a advent idag... Som att jag har hunnit ha en tanke på det..? EH nej kan man inte påstå. Igår vi visste att det skulle bli mer än galet. Vi hade närmare 600 pers i salongen. Plus ett sällskap på 200 personer uppe i det vi kallar turbinen som hade en privat fest. Där behövde vi ju givetvis två st bartendrar och sedan 4 i salongen. Och sådant tryck som vi hade, heeeeela kvällen! Toy och jag klarade det grymt bra faktiskt. Som vi hade fått mejl om samt det som vi blev tillsagda om vid middagen, att vi hade förutsättningarna och kunna slå försäljningsrekord på över 1mnok på en driftskväll. Vilket vi givetvis klarade! Med buller och bång! Ganska tidigt under kvällen tror jag till och med. Var ganska trött när det sas på kvarsittningen. Vi blev bjudna på 3 st öl/vin el. cider som tack för att vi jobbat arslet av oss. Så det var kul och ganska skönt. Dock var jag jääävligt trött, 14 timmars jobb 2 dagar i rad blir man ganska sliten. But we did it! Helt galet.
När Emma kom hem idag vid kl 13 så var jag faktiskt tvungen att säga att jag absolut inte kunde gå på någon visning. Jag var helt förstörd. Faktiskt så har jag nästan precis gått upp. Tyckte jag förtjänade det.
Tröttheten kommer efteråt jag vet, men det känns skönt att vara ledig imorgon också, hinna ta igen sig lite. För nästa vecka jobbar jag alla dagar utom måndag och söndag.
Ska ner och möta Madde på stan, bara käka pipparkakor, godis, pizza och massa gott. För idag är det söndagskos!

Dagens musik; Wham - Last christmas



alla vill se dig dala nu, som håkan hellström...

arbetsmyra.

Lång arbetsdag igår faktiskt, en mycket märklig kväll. Vi fick ett bortfall som gjorde att vi var en kort än vad vi beräknat, men det gick strålande. Hemma vid halv 5 imorse och börjar kl 14 idag igen. Och ikväll har vi mer än full salong. Så vi kan ju bara förvänta oss hel crazy kväll helt enkelt. Men det blir bra!
Imorgon är det första advent och det känns inte riktigt så. Jag har inte hunnit känna in mig i julkänslan än, trots att ett extra nummer är inlagt med lite jul feeling. Man har så mycket annat i huvudet.
Lägenheten igår var inte alls våran smak så den går bort. Jag tror nog ändå på den första faktiskt. Men vi ska iallafall gå på en till visning imorgon så då får vi se.
Ledig måndag och söndag nästa vecka så nu gäller det att hålla i hatten tills nångång i början av februari tror jag. Och det gör inte mig så mycket, trivs riktigt bra på jobbet och dom jag jobbar tillsammans med. Precis som det ska vara.
Men nu måste jag göra mig i ordning så inte Madde halshugger mig.

Dagens musik; James Blunt - No tears



det finns en första plats som inte går att nå...

fucked up internet.

Jag började ett väldigt fint och bra inlägg tidigare idag. MEN vad händer..!? Jo det ska jag minsann tala om! INTERNET DOG! Igen.. Japp stabilt det här. Så jag skrev ett hyggligt (faktiskt tro det eller ej i ilskan) sms till hyresvärden och han sa att han skulle ringa dom. Och yes, det måste han ha gjort för att nu när jag kom från jobbet för 30 min sen så då funkade det. Lagom kul när man satt med tusen saker tidigare idag. SUCK! Ibland hatar jag att vara beroende av något så dumt som internet. Men hur ska man annars hålla kontakten med alla man vill. Ja mobil uppfanns för bra länge sedan men det blir svindyrt om jag ska ringa och smsa alla jag vill prata med eller bara kolla läget. No offense. Men jag bor i norge som inte är direkt det billigaste landet jag besökt i mitt liv. (Dock är det inte många länder jag besökt, men iallafall)
I vilket fall som helst så letar jag och Emma återigen en ny lägenhet. Jag vet det var inte länge sedan sist men vi känner att bo såhär tätt går nog inte med tanke på hur vi jobbar. Och sömn är något man bör prioritera bättre. Min högsta önskan just nu är faktiskt en egen säng och inte dela en trött bäddsoffa. Tror Emma känner likadant.
Så var på en visning idag och ska på en till imorgon. Men vi lär inte flytta långt direkt. Den jag var och såg idag är större men ligger porten brevid iprincip.
Annars jobb jobb jobb, och jag älskar det. Skulle jag fått välja hade jag inte haft många dagar ledigt i månaden. Gillar att ha fullt upp. Trist att träningen blir haltandes bara men smällar man får ta. Cash is king.
Imorgon som sagt lägenhetsvisning igen samt klippning för att sedan kicka igång jobbandet. Imorgon blir det desto mer än dessa två ohyggligt långtråkiga dagar vi jobbat. Dock har jag och David roat oss ganska bra ändå.
Något som glädjer mig är att jag ska se Håkan hellström med Jimmö eller iallafall har jag bestämt det. För jag VÄGRAR missa det igen!

Dagens musik; Håkan Hellström - Det dom aldrig nämner



men när du var med mig, musiken slutade aldrig...

lycka är internet.

Det är verkligen en befrielse att ha internet. Mycket skönt. Igår var jag först och fikade med Toy och Madde sedan nere på stan med Toy för att leta vinterjacka åt henne. Det gick väl inte helt smärtfritt men vi hittade till slut en snygg röd jacka.
Som tack för hjälpen, stod jag (?) för middag. Haha men men, klart man ställer upp och gör en delikat middag bestående av korv och makaroner.
Senare på kvällen gick jag och Emma för att se nya Harry Potter filmen. Gillade även den dock är det ju jobbigt att det bara är del 1, nu måste man ju vänta svin länge tills nästa. Suck.
Lite andra grejer på g hos oss, dock vet vi inte när det kommer bli men snart. Berättar mer senare.
Ska snart mot jobbet för att inviga en ny arbetsvecka. Känns riktigt nice att jobba ons-lör den här veckan. Men det märks att jag och Emma aldrig ses när jag jobbar haha. Det blir kommunikation via facebook.
Drömde något riktigt konstigt inatt, eller har drömt konstigt senaste tiden. Fast den här drömmen får gärna fortsätta, eller allra helst i verkligheten. Haha.
Bloggar mer imorgon igen. Hoppas på lite tryck ikväll det vore roligt.

Dagens musik; Petter - En tuff brud i lyxförpackning



och han brevid, så stolt att ha henne nära sig...

äntligen internet.

INTERNET IGEN! Fan så skönt! Men vem vet hur länge till... Kan ju dö när som helst och det irriterar mig. Man får vara glad åt det lilla iallafall.
Kollade ryggen igår för 3e gången här. Positiva besked i mitt tycke! Förmodligen en spricka i ena disken i ryggen som gör att det gör ont. Men inget diskbråck som tur är. Tänk att jag faktiskt får ha tur i den här stan. Men ska vara försiktig så det inte blir värre, för det är tydligen något kroppen själv måste läka. Man kan inte skynda på processen alls. Dock är jag nöjd, kan fortsätta jobba. Handbollen blir lidande någon vecka till då han tyckte att det kan bli för mycket.
Igår och idag är det fria dagar. Faktiskt så känns det skönt, behöver lite time off då jag vet hur pass hårt det kommer bli. Fast man är ledig kan man ju inte slita sig från jobbet tydligen. Så igår var jag och Annsi gäster. Riktigt mysigt var det och sjukt bra platser fick vi. Och Vegard som servitör, kan man få mer lyx? Haha nä jag tror inte det. Så vi började med att färga håret och göra oss i ordning hos henne innan vi vandrade mot Wallmans. Skit bra måndag helt enkelt.
Idag ska jag nu först möta upp Madde och Toy för en fika sedan blir nog jag och Toy nere på stan för att leta vinterjacka åt henne. Själv har jag ju redan fått min, efter mycket om och men.
Och ikväll bio med Emma! Harry Potter ska vi se. Ska bli jätte mysigt och faktiskt hinna prata lite med varandra. För nästa gång vi ses är på söndag. Haha.
Fick en bra leverans hemifrån också! TACK! Saker jag faktiskt inte bett om och glömt bort. En hydet support tröja som vi beställde när jag var hemma senast och en oddset tröja som mammilu skickat med. Grymt!
Nä nu måste jag kila. Fika som väntar!

Dagens musik; Petter - Vinden har vänt



vi går ut och brinner upp i natten, och skyller allt på våra fyllehuven...

kanon söndag.

Så då var den här veckan över och min lediga söndag också. Super nice har det varit. Den här veckan har inneburit jobb jobb jobb. Ganska skönt eftersom att Emma varit i sthlm sedan i onsdags och kom hem ikväll. Annars hade det varit trist.. Inget internet och inget jobb, DET är tristess. Så jag är nöjd. Dock är inte ryggen bättre.
Jag var hos naprapaten i måndags och ska tillbaka imorgon igen för att se. Håller tummarna för bra besked.
Har fortfarande inget internet hemma tyvärr. Det är nog mest tyvärr för min del tror jag haha. Ingen annan som tar skada direkt. Men förhoppningsvis har vi det senare i veckan. Annars blir det krig.
Imorgon är jag ledig men ska in till jobbet iallafall, dock som gäst med Annsi. Så ska dit och äta och mysa typ. Ska också färga håret imorgon med hårfärgen mor & far skickade med Emma tillbaka till Oslo. Svinbra!
Tisdag hoppas jag faktiskt på att få träna handboll, kändes kasst att inte träna i veckan, but cash is king! Eller hur?
Resten av veckan är det faktiskt jobb, nu kör vi julen är kommen!
Så söndagar är heliga nuförtiden, förr tyckte jag inte ens att det var en dag bara något man fick ta sig igenom. NU är det annat, det är heligt, ingen får förstöra den här dagen.
Idag, mötte upp Toy och Madde gick på en loppis som finns i våran park varje söndag. Riktigt mysigt, hittade ett par kanon vantar med norgeflaggor på. För att fortsätta kvällen med en grym pizza till ett bra pris och avsluta med godis och titta på hipp hipp. Jag begär inte mer. Det är guldvärt.
Den här söndagen var tipp topp. Hoppas kunna blogga vidare resten av veckan. Just nu lånar jag ju Maddes dator haha. Socialt, not.

Dagens musik; September feat. Petter - Mikrofonkåt



nej ingenting varar förevigt, river en vacker dröm...

no internet

Japp inget internet i våran trøtta lægenhet och gissa om man børjar bli lack?! EH JA! Dock har jag inte haft någon større møjlighet att uppdatera då min enda lediga dag den hær veckan ær søndag. Så sitter faktiskt på jobbet nu och bloggar.
Men man har ju så mycket man kollar på internet dagligen som helt pløtsligt inte går att kolla. Før tiden finns tyværr inte att sitta vid datorn hær på jobbet før att kika på det direkt. Suck.
Men nu ær det barmøte och en ny dag på jobbet! Nu kør vi.

fix av rygg plus jobb.

Idag är det fredag och innebär helg för många, men för mig innebär det jobb! Och jag gillar tanken faktiskt. Jag har ju helg på vardagarna, fast då är det ju ingen som är hemma dock. Men det funkar väl. En stund.
Igår på handbollen gick det bättre än i tisdags, fick inga klara lägen igår som då, så det gick bättre. Men hallen var iskall så man blev liksom aldrig helt varm. Men det var roligt! Känns kul att komma igång. Och som det ser ut nu kommer jag kunna träna hela nästa vecka också.
Vi hade någon form av snöstorm här igår, jätte mysigt faktiskt! Blir ju inte alls lika mörkt med snö på gatorna. Dock är det mesta borta nu igen. Förvånar mig inte om det kommer hålla på såhär ett tag.
Förhoppningsvis om jag kan öppna min mejl igen så ska jag fixa min rygg idag. Måste ha telefonnr dit så jag kan bekräfta bara.
Plus att jag får min vinterjacka idag. Har varit knas med leveransen och tjafs så vi får väl se. Men en är undanlagd till mig iallafall på kontoret. Det behövs med den kylan som faktiskt är!
Men skönt med jobb idag. Ska byta bara den här veckan med ätardag idag och söndag då jag står för fikat på barmötet idag. Nice.
Ja jag försöker glömma att Håkan Hellström har sin konsert i Oslo ikväll och sthlm imorgon... Känns verkligen skit att missa det. Usch.

Dagens musik; Petter - Stockholm i mitt hjärta (så mycket bättre)



blir det krona kommer jag härifrån och blir det klave så ligger jag, snart under jorden...

reklam från bloggpartner

Annonser från BloggPartner

så mycket bättre.

Somnade sent inatt. Mycket grubblande och svårt att sova. Så är det ibland. Och för mig ganska ofta under höst/vinterperioden. Framför allt när man känner att flytet inte är på sin sida just nu. Då blir det lätt att tankarna flyger iväg.
Idag har jag inte alltför mycket planerat. Senare ikväll är det handbollsträning, thats it. Kommer dö av tristess om det ska fortsätta såhär. Glad att nästa vecka blir mer. Mycket mer. För det här håller inte. Och tyvärr finns det inga extra jobb som passar mig och mina tider. Ställa krav på en ny arbetsplats är inte poppis och betyder att jag inte blir prio 1. Jag får försöka göra det bästa av situationen.
Snart måste det ju vara min tur att ha tur.
Fick tips från min mor för ett par dagar sedan, lagom tills vårat internet dog, att se på tv4play och programmet "Så mycket bättre". Såg det igår och jag bara älskar det! Synd att man inte kan se dom tidigare programmen som gått då tv4 väljer att bara ha gratis 1 vecka efter ett sänt program. Men 1 avsnitt har jag sett och jag diggar det som fan. Vilken bra idé att göra sådär! Och låtarna sen. Hur bra som helst!
Så gissa vad för typ av musik jag sitter och diggar till nu. Tar en som dagens musik så får ni veta, grymt bra. Dom som inte sett det där måste se det! Och det är nu.

Dagens musik; Plura (så mycket bättre) - Logiskt



och hur skulle han kunna hålla tillbaka tårarna...

internet is back.

Internet is back! Äntligen. Det är liksom jobbigt när man är van vid att alltid ha tillgång och så plötsligt så poff, borta. Dock börjar det tyvärr bli en vana. Vårat internet här är kasst! Dör med jämna mellanrum. Men iallafall 2 ggr nu så har vi behövt be om hjälp och en montör har fått kolla på det. Borde man inte fatta att något inte riktigt stämmer? Eller? Jag tycker det. Och att vi borde fått in routern till oss nu när dom ändå är bortresta i Iran tills i maj. Men inte det. Eller så tänker dom inte på det.
Igår tränade jag handboll iallafall, svinroligt! Men jag saknar laget därhemma. Som fan, det ska ni veta. Det gick sådär, missade frilägen och lite så. Men så vet jag också att jag sätter väldigt höga krav på mig när det gäller handbollen. Men imorgon tar jag nya tag. Kan träna hela den här veckan och nästa vecka. Det känns kul! Dock är träningen jävligt sent. Blir hämtad kl 20.30 och så slutar träningen 22.30 OM jag kommer vara trött efter det. Tråkigt att det är så sent när man ändå inte jobbar, hur ska jag få dagen att gå? Jag städade och tvättade idag.. Hm, ett mysterium att lösa helt enkelt. Fast om internet funkar så kan det gå fort ändå, kanske. I will do my best.
Har gjort en annan trevlig sak också som förhoppningsvis lyckas bra. Men kan inte säga något än dock. Måste ju se hur det blir först.
Fick tråkiga besked från gymmet också. Dom blir SATS så alla avtal försvinner. Så mitt tilbud försvinner också, men Toy skulle kolla vad hon kunde göra. Hoppas givetvis på bra besked så man kan träna i både sverige & norge då. Vore sjukt nice! Men jag ska inte ropa hej än.
Inte min dag idag riktigt. Men träna gjorde jag iallafall, fast det inte gick svinbra.

Dagens musik; Stone Sour - Brother



om du älskar mig, kommer jag lämna dig...

lite tillbaka.

Sorry för den fantastiskt dåliga uppdateringen. Men vi har inget internet hemma i lägenheten och jag har ju inte bott hemma i helgen som jag tidigare skrev. Fast nu har jag lyckats hitta ett nätverk jag kunnat ansluta mig till utan lösenord. Så därför kan jag blogga nu. Men jag tror inte på den här anslutningen så den kan dö när som helst.
Hoppas det fixar sig med vårat internet. Inte första gången det är bugg med det.
Tyvärr är man ju beroende av internet, iallafall vi här eftersom vi inte har någon tv heller. Jag har inte gjort alltför mycket faktiskt. Igår gick jag på stan med Madde och Toy typ. Köpte äntligen min efterlängtade humörmössa så nu är jag mycket glad. Så nu är det bara vinterjackan som saknas sedan går jag varm på gatorna. För det börjar bli ruggigt kallt.
Ikväll ska jag försöka mig på att träna lite handboll trots att ryggen inte mirakulöst blivit bra. Men den är inte kaos iallafall. Ja, jag ska kolla upp det.. Så småningom.
Vet faktiskt inte alls hur jag jobbar i veckan, Toy skulle messa mig det senare idag. Så veckan kommer bestå av träning och jobb förhoppningsvis.

Dagens musik; Daniel Adams Ray - Gryningspyromanen



undanflykter och självanklagan, jag ser domen i dina ögon...

flytta-hemifrån-helgen.

Idag är det jobb! Och min rygg är inte bättre. Suck. Så får helt enkelt ta det lugnt med bärandet idag. Nu ska jag bara stoppa lite i ansiktet för att sedan traska mot Toy med mina grejer. Som jag skrev igår kommer jag ju "bo" där i helgen. Vi jobbar ju ändå så det handlar bara om att sova och äta, knappt.
Hoppade över träningen idag för att skona ryggen och vara så fit for fight på jobbet som möjligt. Jag tänker inte bli sämre. Tobbes förslag ligger nära till hands nu.
Annars händer det inte jätte mycket. Danielle har nog landat nu så Emma ska möta henne. Tjejerna kommer förbi jobbet imorgon för att kolla showen och dricka drinkar. Ska bli roligt, första gången jag kommer stå på andra sidan baren när dom är där!
Nä, nu måste jag fixa det sista och promenera mot Toy. Annars kanske hon blir syyyr, haha.
Är så glad att äntligen har Daniel Adams Ray släppt sin solo platta! Den är grym.

Dagens musik ; Daniel Adams Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt



vad är det som krävs för att stanna kvar, som inte är säker men aldrig tvivlar...

äntligen lite gym.

Idag är det torsdag och inte jobb för mig. Känns lite wierd. Fick höra lite om hur belägget såg ut och i mina ögon såg det bra ut. Mycket timmar framöver. Tack! Kanske är ödet den här veckan att jag inte jobbar så mycket med tanke på min rygg? Dock har den inte känts lika eländig idag som den har gjort. Men troligen får det väl bli ett naprapatbesök iallafall, Tobbe sa att det kostade 300kr och det kan det ju faktiskt vara värt för att bli av med smärtan. OM det nu inte mirakulöst går över under helgen. Jag hoppas! Annars spricker min dagliga budget jag börjat med..
Gymmat idag igen, och yes gymmet HETER faktiskt Oxigeno haha. Gillar det skarpt! Har bastat både igår och idag efter träning. Ruggigt skönt och förhoppningsvis blir ryggen bättre av det. Ska träna imorgon på morgonen också innan jobbet och så är det tänkt. För sedan är det planerat att jag ska ha mina vilo + ätardagar, lördag och söndag. Ganska bra tajmat. Plus jobb fredag och lördag.
Flyttar även hem till Toy över helgen. Det för att Danielle kommer och hälsar på och för enkelhetens skull att slippa luftmadrass, att jag stör dom alternativt att dom stör mig osv så blir det bäst så. Stackars Toy bara som får dras med mig både på jobbet och efter. Muhaha. Närå det ska nog gå bra.
Plockar nog med mig datorn till Toy så bloggningen slipper ni inte undan. Kanske.
Tror dessutom att jag klarar mig ett tag med mitt fantastiska förråd. Kolla själva. MUMMS!



Not so bad! I looove it.

Dagens musik; Kings of leon - Beach side



tillbaka ner för floden, och jag står också helt still...

oxigeno gym.

Onsdag! Tro det eller ej men den här veckan går också. Fantastiskt! Igår var en ruggig dag på alla sätt och vis. Usch. Såg inte mycket ljus i tunneln då. Ibland har jag sådana dagar, äckligt är vad det är. Ingen handboll, inga håkan biljetter, ont i ryggen, saknad av Jimmy Ö och alla där hemma, stulna grejer, regn, ja ska jag ens rabbla upp allt trist? Nja då blir det lite väl bittert kanske. Jag kände bara att allt just allt gick emot mig, eller går emot mig just för tillfället. Får inge flyt just nu.
Smsade pappilu och Jimmy Ö igår. Jimmy ringde upp och vi pratade om allt och inget. Den killen får mig verkligen på så bra humör, tack! Så chattade jag även med Elin, Cissi och Linda. Personer som betyder väldigt mycket för mig. Kvällen vände faktiskt till något bra ändå. Eller bättre får jag säga. Hemlängtan blev dock inte mindre efter det, ibland saknar man att träffa alla när man känner för det. Igår var en sådan dag.
Idag så var det gymmet som gällde med Toy. Och det gick väl bra, men ryggen är inte okej alltså. Som Toy sa, det ligger nog en nerv i kläm eller så. Annars hade det inte hållit i sig på det här sättet.
Pappilu ringde en sväng också när vi satt och fikade efter gymmet och väntade på Madde. Jätte skönt att få prata med honom! <3
Fick lakritsnappar av bästa Madde också! Taaack.
Annars har det inte hänt mycket, tvättar just nu och har ätit några smörgåsar. Blir att gå ut och gå med Emma när hon kommer hem. Ganska skönt väder idag. Fast snart är det mörkt tyvärr.
Imorgon ska jag till gymmet igen och få en rundvisning på allt och förhoppningsvis orkar ryggen med ett handbollspass. Skulle göra min vecka!

Dagens musik; Håkan Hellström - Man måste dö några gånger innan man kan leva



stan är dubbelt så stor nu, men lika ihålig...

ingen handboll.

Tisdag, det är bara tisdag. Gårdagen var ganska bra ändå. Mötte upp Toy för lite promenad och kaffe. Fint väder var det också. Vi bestämde oss för en tur ut idag med med start kl 10. Jisses! Tidigt som fan. För en sådan som mig iallafall.
Igår bjöd Jennie på middag hos sig också, korvstroganoff. MUMMS! Och så tittade vi på tv, dom har tv4 så jag och Emma var ganska glada. Känslan av att bara slötitta på tv är rätt skön ändå. Länge sedan sist.
Somnade sent inatt då jag minsann vägrade bli trött tydligen. Så jag kollade på dom nya programmen som börjat på 5an, Böda Camping och Pensionärs jävlar. Fy fan va det sist nämnda var roligt! Dock låg Emma och sov så jag kunde ju inte direkt skratta men vid många tillfällen fick jag verkligen anstränga mig för att hålla mig för skratt. Tips till er som inte sett!
Blev väckt av grannen vid kl 8 imorse då det skulle komma in några här och fixa fläkten tydligen. Men hon sa att jag kunde sova vidare men bara jag lät dörren stå upp låst så var det lugnt. Jag kände mig väl SÅDÄR bekväm med att någon skulle dundra in här medans jag låg och dunade. Så jag gick upp gjorde iordning frukost och mig då jag ändå skulle upp 1h senare.
Vid kl halv 10 kommer snubben in och fixar fläkten på 5 min. Jahapp typiskt. Men jag var iallafall klar.
Inte Toy dock, hon sov till klockan nästan var 11. Haha. Jag har överseende med henne, jag vet hur det är.
I ett mega regnigt oslo gick vi runt och kollade. Tittade förbi gymmet vi har en grym rabatt på genom jobbet. Kanon fint! Där ska jag köpa gymkort för lönen. Och en Humör mössa jag hittade idag. I helgen blir det att tjäna dricks så är det bara!
Ingen handboll idag, min rygg är värre. Har försökt med några av övningarna jag fått förut men det funkar inte. Så ska dit idag och prata med tränaren bara. Imorgon ska jag faktiskt gymma med Toy på Oxigeno som det heter. 1 vecka gratis till att börja med. Svinbra.
Nu är inlägget så jävla onödigt långt så jag avslutar.

Dagens musik; Kings of leon - Pyro



för att fatta vad som betyder nåt, och vem som går att lita på...

5 månader i oslo.

Japp idag har vi bott här i oslo i 5 månader. Det känns både som att det gått fort och som en evighet. 5 månader är inte speciellt mycket. Fast när man ser på hur mycket vi faktiskt hunnit med så är det ganska mycket. Trivs väldigt bra här i norges huvudstad. Visst längtar man hem med jämna mellanrum men det hör till. Vem vet hur det hade sett ut om jag bott kvar hemma istället. Så mycket som jag lärt mig och fått vara med om här hade jag aldrig fått uppleva om jag bott kvar hemma.
Hade säkert varit i samma sits dessa månader hemma som förra året vid samma tidpunkt. Stress över jobb och sådant. Nej tack!
Visst jag hade gärna jobbat mycket mer just nu här men förhoppningsvis blir det bättre. Fast just idag känns det ganska bra att vara ledig. Har städat och tvättat så nu är allt tipp topp igen. Jätte skönt!
Ska posta vykort och gå med Toy till brugata för att få en promenad och kanske inhandla diverse nödvändigt. Fick ganska mycket i helgen dock när Emma var iväg till sverige för att handla. As bra!
Men mest behöver jag en promenad i det fina höstvädret vi har idag. Tror det kan vara ganska bra för min rygg också. För just nu känns det inte alls bra! Har jävligt ont och är stel. Har ju burit ganska mycket i helgen så det är garanterat det.
Varför ska allt bara få gå smärtfritt det vore ju dumt. Fortfarande surt att våra grejer är stulna också. Suck.
Men idag firar vi 5 månader! Hittills har jag firat det med en avokado.

Dagens musik; Kings of leon - Back down south



det här är min tid, vänner försvann och jag blev kvar...

vi hade iallafall tur med vädret.

Jobb jobb jobb. Blev dock inte jätte sent igår och även fast det var mycket folk igår så var det ganska lugnt. Väldigt skönt med tanke på inventeringen och lördagsstädningen. Sedan blev det öl på champoo efteråt. Man ställde ju om klockan en timme så vi hann faktiskt ta oss 2 öl där. Kanon bra ju! Ibland har man tur.
Dock fick jag sota för min tur idag och få otur igen. Efter en hel härlig eftermiddag med Toy och Emma med sushi och tekalas hos oss kommer grannen (dom vi hyr lägenheten av) och knackar på. Det har varit inbrott i förrådet nere i källaren där vi har våra resväskor och lite sommargrejer som inte fått plats. Och bland annat Emmas mobil som pajat med mitt svenska simkort i. Så vi får följa med ner för att kolla om något försvunnit och så.
Givetvis har det gjort det. Skor bland annat, handväskan där mobilen med mitt simkort samt min omtyckta resväska som jag köpte förra året. Allt annat var kvar. Givetvis min resväska och svenska simkort. Varför mina grejer? Först plånboken (jag köpte faktiskt ny häromdagen..) och nu det här. Tack norge det är redan svinbilligt här så ta gärna mina saker också! Jag tjänar ju fett så pengar kastar jag omkring mig, eller? Nja.
Så nu vet jag vad jag ska önska mig i julklapp, precis som förra året, en ny resväska. Inget som inte går att ersätta precis som med plånboken men man känner ju bara att det är så typiskt och omständigt.
Efter den här veckan med sjukdom och bestulna grejer behöver jag positiv energi. Hemlängtan är större än störst just nu.
Aja jag hade iallafall en jävligt schysst frisyr på jobbet igår, tack Vegard för den! Grymt.

Dagens musik; Kings of leon - The end



en sån där natt då vi behöver nånting, som hjälper en över svarta vatten...