imorgon drar jag till sälen.

Sälen sälen sälen! Japp jag kom hem typ nu efter jobb och allt yrslande. Handlat mat och alkohol. Ska börja packa osv. Mycket ska fixas! Vi drar imorgon efter jobbet! Fy fan va skööönt! Jag är så glad! Kommer bli sjukt kul! Emma, Stoffe, David, Micke och Dellan åker upp. Kommer bli stört. Så får jag träffa Stina också. Plus Ekman. Haha. Detta är så stört. Im doing it! Jag ska stå på ett par skidor, 3 år sedan sist.
Har rätt mycket att stå i, så bloggar när jag kommer hem. Muhaha. Säger bara högfjället, 6 kompisar, en stuga, detta kommer spåra. Imorgon börjar en sjuk resa. Hur firar ni påsk?

Dagens musik; Kid Cudi - Up up & away



och må kärlek gå din väg igen, även om det är slut med mig...

hoppas.

Tisdag som jag blandat ihop med onsdag som jag inte alls varit med. Har inte hajat mycket idag, mindre än jag brukar. Kändes inte alls bra. Och förkyldning + halsont gör sig mer än påmind. Fy fan. Men mammilu såg inga vita prickar i halsen so far. Peppar peppar..
Men bra jävla väder idag! As skönt. Så jag får helt enkelt skippa gymmet idag pga halsont, säkert hela veckan blir det så. Så jävla tråkigt!
Men men men, håller fortfarande tummarna. Jag vill verkligen åka till Sälen! Och imorgon får vi svar! Shit va roligt det skulle vara! Jag, Emma, Dellan, Stoffe och David ska upp och göra Sälen osäkert. Så ska jag äntligen får träffa Stina! Inte igår kan man säga. Så allt i ett. Tack och bock.
Nä nu ska jag bara chilla järnet. Ladda för dom 2 sista arbetsdagarna för den här veckan. Slutspurten nu.

Dagens musik; Jake Oh - Up in the blue



och allt jag borde gjort, men moln kom i vägen...

Mars 29, 2010

Måndag och vilken måndag. Mörbultad som få efter massagen igår. Puh. Och givetvis vaknade hela min kropp av det, så inatt var det jag som var varm och kall om vartannat. Imorse var jag genomförkyld, ont i halsen ja hela köret! Heja. INTE IGEN! Jag vägrar! För i helgen ska jag på äventyr vilket inte alls betyder att jag har råd, lust eller nånting med att bli sjuk. ICKE.
Dagen i sig har varit precis som jag mått, rörig. Snacka om måndag.
Kort vecka det kan inte bli annat än bra. Snälla. Och jag håller tummarna för allt vad det går! Jag ska bara, så det så.
Ska snart åka iväg med pappilu till rusta för att inhandla gummistövlar, ett måste nu! För skolgården ser snart ut som ett öppet hav. Japp jag ska traska runt i gummistövlar, hur löjligt är inte det. Men vad fan gör man?
Vill passa på att gratta den snygga bruden på bilden på sin födelsedag idag också! Grattis Carro!

Dagens musik; Owl City - Fireflies



för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna...

reklam direkt i ett blogginlägg.

Annonser från BloggPartner

kort vecka.

Då har helgen snart nått sitt slut. Det känns inte jätte dumt, för man vet att det enbart är 4 dagars vecka att se fram emot. Jag klagar INTE! Och veckan efter ser likadan ut. Så det går minsann ingen nöd på mig. Eller jo vore ju skönt med lite semester, fast helgen som kommer är ju bra lång och skön. Tackar för det.
Idag har jag hunnit med massor! Stolt över mig själv. Glodde på film med Jimmy C igår faktiskt. Fast han somnade ganska snabbt, en annan låg ju vaken till tidiga morgonen. Samt kom ihåg att ställa om klockan. Med viss påminelse dock.
Iväg tidigt till gymmet för ett pass, mycket skönt plus att det knappt var några där. Hem och jalla jalla lite för att sedan dra vidare till Akhila för fika i hennes lya med Gabban. Super mysig lägenhet och bra sällskap!
Blev sedan hämtad för att åka vidare och få en rejäl omgång på ryggen, plus kroppen. Kan säga att det behövdes och nu kanske jag slipper huvudvärken? Hope so! Mör är det minsta man kan säga.
Thai till middag och nu är det bara söndagsmys med Parlamentet kvar att vänta. Sedan blir det inte roligare än så tyvärr. Måndag imorgon igen.
Och alla bara flyttar hemifrån hit och dit! Gissa om man är sugen! Hell yes! Så jag ställde mig faktiskt i sthlms bostadskö idag. Jag föll för grupptrycket. Haha. Närå men lika bra det kanske. För jag vägrar bli en Stig H!

Dagens musik; Magnus Uggla - Kung för en dag



för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va...

aka magnus uggla.

Lyckad fest må jag säga, alla hade verkligen kanon bra outfits! Snacka om 70 tal. Fast man inte ens var påtänkt under den tiden kunde man känna feelingen. Tyvärr så gick det åt helvete mot slutet. Jag har ju börjat nya vanor och inte druckit på 2 veckor, samt fredagar är en mycket dum dag egentligen. Men men ibland blir det så helt enkelt.
Så jag har inte gjort många knop idag. Och om 15 min ska man stänga ner rubb och stubb för earth hour. Fick höra att några i gänget skulle in till stan, synd bara att jag inte fick veta det tidigare så hade jag faktiskt hakat på. Har ingen lust att åka in själv direkt. Så spännande är det inte.
Kanske åker hem till Jimmy C om jag orkar flytta om bilarna. Annars blir jag väl bara hemma. Och det går ju inte.

Dagens musik; Håkan Hellström - Båda sidor nu



jag har sett dig plocka upp skit från trottoaren...

70talet here we come.

Japp stressig dag. Och fortfarande stressig kan man väl säga. Vi ska vara på folkets hus färdiga och klara som 70 talister kl 19. Är inte ens halvvägs, inte konstigt när det gäller mig dock. Men det kommer bli huuur bra som helst tror jag! Jag och mina äpplen kommer se förskräckliga ut iallafall, den saken är säker.
Så kameran ska packas med sedan kör vi! Jag har energi över från förra helgen som ska ut också.
Nu kör vi.

Dagens musik; Adam Lambert - Whataya want from me



elvispojkarna som slänger upp påskliljorna...

deklaration och lön.

Första dagen på mycket mycket länge som jag INTE har huvudvärk. Fantastiskt! Knappt så man visste hur det kändes att inte ha någon. Men tydligen hur bra som helst! Dagen idag har gått upp och ner. Men det har varit roligt.
Mina nya vanor går väl, sådär. Hade hoppats på mer men håller i det så gott det går. Tror ändå på resultat i slut ändan.
Annars ikväll idag, skulle jag faktiskt åkt och gymmat efter jobbet. Men jag kände, nä fy tusan va skönt att slippa! Så jag struntade i det. Haha. Ännu skönare att det inte är någon handboll. Leva loppan!
Så istället ska jag åka och träffa Emma som kommit hem från Vemdalen. Nice torsdag. Lön imorgon! Deklarationen är inne, ja livet rullar på i ekorrhjulet helt enkelt.
Say no more, den här veckan har gått fort! Tack för det!

Dagens musik; Citizen Cope - Let the drummer kick



vi var påväg dit, där vattnet smakar vin...

mitten av veckan.

Idag har jag börjat mina nya vanor. Det går väl bra men svårt att säga något efter bara en dag. Håller tummarna för att jag pallar bara. Ringde även läkaren idag som jag besökte förra veckan. Det gick INTE bra! Han hade ju ingen som helst koll. "Nej jag vet inte hur du ska göra" Nähä som att jag vet det då? Icke. Jag får ringa Dr House istället, han har minsann svar på tal.
Annars direkt efter jobbet så plockade jag upp Danne och Jimmy för färd mot Nacka Forum. Blev ett kort besök och jag kom hem 2 baslinnen rikare. Inget jag var ute efter direkt. Men men. Blev skrämd till döden när jag gick och letade efter toaletterna och grabbarna på Media markt. Enberg skrämde verkligen skiten ur mig! Shit jag trodde jag skulle dö. Blev såklart förvånad, fast jag visste att han faktiskt jobbade där. Men inte direkt så jag kom ihåg det. Haha.
Jag har en fruktansvärd huvudvärk även idag. Hur i helvete blir man av med den? Riktigt trött på det här.
Jag tror faktiskt att det är meningen med nästan allt, idag blev jag varse om det kan jag säga. Det var riktigt märkligt. Hur lyckas man? Ska man se det på ett positivt eller negativt sätt.. Det vet jag inte. Men rätt komiskt var det. Sjukt.

Dagens musik; Hoffmaestro - So do you (Slimi Jimi Bubby boy)



dom dansar högt över varje lag, och där vill jag också va...

tisdag hela dagen.

Har inte mycket att skriva idag. Mer än att provsvaren inte sa något. Får se hur man går vidare med det nu. Förmodligen inte alls. Från och med imorgon kommer jag prova lite nya metoder också, håller tummarna för att det funkar bara. Jag behöver det verkligen!
Har fått två härliga bilder från Emma idag också. Inte ett DUGG avundsjuk på henne. Men snart är hon hemma igen. Den som skrattar bäst skrattar sist eller hur är det?
Min 70-tals outfit för fredag verkar nästan nästan nästan klar. Håller tummarna även för det.
Har även "tvingat" med Jimmy att åka till Nacka forum eller dylikt i veckan, troligen torsdag då han fått lön. Så egentligen är det inte jag som tvingat honom. Snarare jag som ville ha sällskap och han inte var svår att få med. Nu har man lite saker att se fram emot.
Är glad att jag kom iväg till gymmet idag också 1h 30min, MEN ingen träning för benen endast cykel. Så hej 40 min cykel. Förjävla tråkigt.
Och veckan kanske går fortare än man tror iallafall. I hope so.

Dagens musik; Hardcore superstar - Someone special



ser pojkar och flickor gå igenom kärlekslunden...

det positiva med den här dagen.

Är att det är långt tills nästa måndag. Okej det finns mer positivt, solen var framme idag så skönt! Men annars. Nä. Helgen jag hade var sämst, faktiskt den sämre av helger. Men helgen som kommer är bra! Iallafall fredagen! Tjoho! Och sedan troligen helgen efter det. Hoppas hoppas hoppas. I sådana fall är det något jag verkligen längtar till! Emma också. Haha.
Har ont i kropp och själ idag. Så inte konstigt att huvudvärken var värre än värst igår och likadan nu på eftermiddagen/kvällen. Tror det är dags för ryggen snart helt enkelt. Spänningshuvudvärk. Hörde jag uppehåll från handbollen!? Ooh yes. Så det blir gym och rehab istället. Men det känns riktigt bra.
Nej jag har inte mycket lust till nånting längre, tappar mer och mer. Ungefär som att gå med en resväska halvt öppen så bagaget trillar ut på en guppig väg. Precis så känner jag mig.

Dagens musik; The Kooks - Seaside



förändras aldrig, behåll din rastlöshet och stanna inte...

nej tack.

Hur ont i huvudet får man ha? Gaah! Jag dör tror jag. Mådde illa imorse som tusan men det gick mer eller mindre över men istället tog huvudvärken taget och gick vidare. Fy fan. Matchen förlorade vi rätt stort tyvärr, men en helt okej insats från laget. Vi gav aldrig upp iallafall vilket är mycket viktigt! Helt okej insats från min sida, kunde varit bättre helt enkelt men man får väl inte ha för höga krav heller antar jag. Nåväl, fruktansvärt skönt med uppehåll!
Trots rehaben som väntar mig. Kanske lika bra det.
Så efter matchen blev det bara chill. Måndagsångesten smyger sig lätt på. MEN en vecka sedan är det helt plötsligt påsk! Tänka sig. Vilket då innebär någon extra ledig dag. Hur bra som helst! Nu kan det bara bli bättre, eller?
I vilket fall som helst så är vårat lag överlägset bäst hur det än går. På fredag ska vi fira ordentligt så Exon vet att hon lever. Haha.



men allt det här vänder sig in i mig...

sista seriematchen mot AIK.

Jag gjorde ingenting även igårkväll. Känns både bra och dåligt. Men trist att man inte kunde ta vara på helgen bättre än man faktiskt gjorde. Men men så går det ibland.
Så kanske jag och Emma ska iväg på äventyr under påsken också. Det blir spikat nästa vecka. Håller tummarna för då får jag även träffa en gammal vän som jag inte sett på bra länge, mfl.
Men så idag är det sista seriematchen för säsongen hemma i skogsängshallen mot AIK. Fy fan va skönt! Jag vill bara ha uppehåll nu och få distans till handbollen. Tror vi alla behöver det faktiskt.
Tyvärr så innebär uppehållet annat än jag tänkt mig. Jag hade hoppats på att köra stenhårt på gymmet med kondition osv. Men nej då, jag ska vila vila vila plus voltarenkur i 10 dagar och sedan börjar behandlingarna. Mina benhinnor har inte funkat alls den här säsongen så nu ska vi prova annat. Jag får träna allt förutom ben, så cykel är enda sättet.
Trååkigt. Men jag vill bara bli av med skiten så jag har inget val.
Men idag koncentrerar vi oss på den sista matchen och vi ska fan ta dom!! Nu kör vi!

Dagens musik; Nomy - Cocaine



för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med...

jätte mysig lördag.

Det blev inget av gårdagen alls faktiskt. Kanske lika bra det. Tänkte att när jag ändå gått och lagt mig så tidigt kunde jag ju upp och träna nu på morgonen. Vilket jag också var påväg att göra men fick istället ett mycket roligare alternativ. Så frukost och mys hemma hos Emma och Stoffe fick det bli. Dom skulle packa och ha sig inför resan till Vemdalen inatt.
Sedan åkte jag och Emma till Rönninge för lite fika ute i det härliga vädret, en glass, kokosboll + loka fick det bli. Fick också sällskap av Snygg Ronnie och Jimmy Ö, som senare skulle vidare och spela lite boll. Skjutsade hem Emma till sina föräldrar och sen åkte jag hem. En riktigt mys dag faktiskt! Kändes väldigt skönt. Och givetvis kul att träffa henne igen då vi inte hinner ses speciellt ofta numera.
Men lite har vi planerat in iallafall för när hon kommer hem. Vi ska tydligen shoppa lite kläder till mig, med färg. Hon är lite vrång på mig att jag enbart använder mig av svart. Haha. Vi får väl se hur det går.
Nu ska jag göra något vettigt resten av dagen. Trots mina mycket arga drömmar jag hade inatt.

Dagens musik; Salem Al Fakir - Keep on walking



ändå har jag inte hittat vad jag letar efter...

good and bad.

Jag har haft en riktigt bra fredag. Direkt efter jobbet så var det bara bolaget, hem kasta av sig "jobb-grejerna" och sedan tillbaka mot jobbet igen. Skulle hämta upp Elin för en av våra "shopping-dejter". Vi har många inplanerade "dejter" vi ska göra. Så vi betade av en av dom idag. Fast vi skulle ju bara kolla.. Det går ju bra när två tjejer går i ett inredningscentrum. MYCKET bra. Så vi skippade ikea idag faktiskt. Kör det efter löning istället. Så det blev Box brevid istället. Jag köpte en ny kudde som jag längtat efter och hon köpte smått och gott till lägenheten.
Godis inhandlades sedan for vi hem till deras nya lägenhet. Och jag fick hälsa på hennes pojkvän också. Riktigt kul har vi haft det! Skönt att man funkar bra ihop.
Men efter middagen blev det som att toppen även skulle ner igen i berg-o-dalbanan. För nu har jag bara så jävla tråkigt och alla gör ingenting och är inte sugna på nånting.
Fick med mig Emelie delvis, men vad ska man göra liksom? Finns verkligen ingenting att göra. Palla sitta hemma, jag har inte så lugna myror i benen som fixar det.
Håller tummarna för lite roligare nyheter under kvällen. Tror dock ej det. Fan va trist. Tur att handbollsträningen igår var guld, riktigt bra träning för samtliga deltagare och som avslut sista 20min eller så blev det FIKA! Hembakat med påskmust. Bättre avslutning finns bara inte. Detta var minsann en stämningshöjare om något.

Dagens musik; Rihanna - Disturbia



men jag kan inte tro att jag fortfarande lever...

noll ork.

Jobbet gick bra, fint väder till slut. Trist att ha APT som tar sådan tid. Men tog mig TROTS detta iväg till gymmet efter kl 18 när vi var klara på skolan. Nu hemma ny gymmad 1h 30min. Känns sjukt bra! Jag överträffar mig själv ibland.
Fast jag ska inte säga för mycket. Det kan vara något som går över.
Imorgon, vc hoppas på några bra svar. Annars känns rätt mycket jätte tråkigt just nu. Ingen som helst lust eller glädje. Måste nog hitta på något helt random.
Har ju Bollnäs resan som kommer senare i april och kanske Sundsvall över påsk. Kanske dom kommer väldigt lägligt. Vad vet jag.

Dagens musik; Veronica Maggio - Gammal sång



sprid ut bensinen över solnedgången, riv ner staden...

grattis timothy.

Idag vet jag inte riktigt vad det varit med mig. Inte alls känt mig uppåt. Men har lyckats hålla masken något på jobbet iallafall. Känns bara som att jag vet inte, allt är grått och trist. Fast det är strålande sol och inte ett jävla moln på himlen. Helst av allt skulle jag vilja bara lägga mig i min säng och inte gå upp på bra länge.
Men man har ju annat som kallar tyvärr. Får väl städa istället då.
Till något roligare! Grattis lillebruur på 19års dagen!! Snart får du också pensionsbrev hem i brevlådan. Muhaha!
Så idag blir det tydligen hämtmat, så jag slog på stort med en räkrulle plus avokado. MUMMA! Tror jag. Eller så tänkte jag en extra tanke att det faktiskt är handbollsträning ikväll. Tror på det sistnämnda.
Jag längtar faktiskt tills torsdag då jag ska till vårdcentralen och kolla lite, kanske man får svar på ett och annat. Eller med min jävla tur säger dom att allt bara är fint och super bra, hittar ingenting. Vilket givetvis är bra men inte kul när man aldrig kan åtgärda det man känner. Så där går man liksom.
Slutar nu för att inte verka allt för bitter.

Dagens musik; Mr Big - To be with you



när du hänger mot repet, lär dig ta slagen eller hoppa upp i matchen...

jätte långt tills helg.

Igår hade jag ingen lust att blogga faktiskt. Eller hade tid. Lyckades somna ifrån filmen up som jag kollade på också. Sedan iväg på handbollsmatch i Haninge, mot just Haninge. En match vi borde vunnit men tog iallafall med oss en pinne från matchen.
Så sista seriematchen går av stapeln nu på söndag kl 13 mot AIK.
Lördagen spenderades som sagt med Chippen och Tvärn, det var lika skoj som vanligt! Synd att man inte umgås mer bara. Men så går det när man har helt andra vänskapskretsar tror jag.
Idag direkt efter jobbet så åkte jag till gymmet. Men hade nog aldrig gjort det om inte Emma messat och sagt att hon åkte tidigare än kl 19 som hon sa först. För jag var bra seg och var nära på att strunta i det.
Istället så körde jag ett rejält pass på över en timme med 40 minuter kondition. Det kändes mer än bra när jag kom hem efter det!
Så nu är det bara tvkväll för hela slanten innan läggdags. Say no more. Kom knappt upp ur sängen imorse alltså. Snacka om slut som människa.

Dagens musik; Miss Li - Dancing the whole way home



för många leker kung och vänjer sig vid kostymen...

ovanlig helg.

Faktiskt ganska ovanlig då jag igår bestämde mig för att följa med tumba gänget in till stan, och harry b james. Andra helgen i rad för stan samt harry b är inget vanligt ställe för mig, eller någon annan jag umgås med. Vi skulle fira Hampe som fyllde år helt enkelt! Och det börjar ju rätt segt men kom igång senare, bra gäng. Skönt att få träffa alla igen, vi har inte träffats så mycket på senare tid många av oss, tyvärr.
Så idag har jag inte gjort mycket, skulle följt med pappilu till båtmässan men det blev inte så. Tur det då det var sjukt mycket folk tydligen!
Sedan fick jag en riktig surprise av Tvärn och Chippen som dök förbi här på eftermiddagen och surrade lite. Så ska väl hänga med dom ikväll, vad vi nu ska göra. Det vet vi inte ännu. Eller så kanske det inte alls blir så. Who knows. Inte jag iallafall.
Imorgon är det match mot Haninge i torvallasporthall 17.30. Vilken piss tid! Men hoppas på vinst iallafall! Nu återstår bara 2 matcher och det känns SÅÅ skönt! Tror alla är lättade över att säsongen faktiskt snart är över.
Ja min helg ser inte alls ut som annars. Känns både bra och dåligt givetvis.

Dagens musik; Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again



det är bara så det är, upp i taket...

snälla ge mig helg.

Nej idag är verkligen inte min dag. Vet inte hur många som kommit och frågat mig "hur är läget? du ser lite trött ut" MJOO. Så kan ju vara fallet! Tack för att ni är uppmärksamma. Haha. Nä idag har varit galet. Ingen bra dag alls. En dag som man bara känner att inte passar mig och jobba med barn. Alls. Då är det bara att bita i det sura äpplet och köra på.
Öppnade idag dessutom, men spelade ingen roll att jag somnade efter första reklamen på roomservice igår. Var ändå det tröttaste som gick i ett par tofflor idag. Herregud.
Tidig träning idag tydligen då junisarna har match på våran tid, YES YES YES. För min del iallafall. Kändes som det räddade hela min förbannade dag.
När jag vaknade imorse peppade jag mig själv med "men det är lugnt, det är bara idag sedan är det helg plus att jag slutar tidigt då jag öppnar.." Klev upp och insåg; "nää fy fan! Det är BARA torsdag..!"
Den här veckan vill bara inte ta slut helt enkelt. Kommer bli som filmen när man vaknar upp och det är måndag hela tiden. Fast jag då torsdag, allt bara för att retas!

Dagens musik; Jeff Buckley - Hallelujah



för natten som skriker ja, när morgondagen skriker nej...

blir så less.

Alltså hur trött får man vara? Och det är bara onsdag. Det är förjävligt. Jag har gjort allt som står i min väg för att kunna sova om nätterna och vara pigg på dagarna. Men hjälper det? NIX! Fast jag går och lägger mig kl 21 och går upp som vanligt kl 06.30 eller går och lägger mig kl 23.30 och går upp samma tid, är jag förbannat jävla lika trött ändå! Hur gör man då? Jag fattar inte! Blir äckligt irriterad på det.
Samt att den här veckan är kaos. Ingenting stämmer. Knappt varit hemma alls då jobbet blivit sent plus träning. Idag vändes det återigen upp och ner. Ska öppna imorgon. Visst får eftermiddagen fri, men hallå sveriges senaste träning på kvällen. Topnotch. Inte.
Nej snälla vecka DÖ!
Jag är tydligen inte ensam, mormor ringde igår för att gratta min lillebror som fyller år om en vecka. Och hon är INTE senil ännu vill jag lova.
Skulle tränat idag också, men trötthet samt benhinnor säger nej. Jag skiter i att träna idag helt enkelt.
Nej en riktig bitterfitta är jag just nu. Så jag slutar här.

Dagens musik; Flipsyde - Someday



och det räcker för mig, nuförtiden...

en gång hade jag en blogg.

Precis som titeln på Magnus Ugglas bok. Som jag kommer att läsa sinom tid. Höll på att inte bli något inlägg idag heller faktiskt. Igår var vi på en föreläsning efter jobbet som handlade om ADHD, mycket intressant faktiskt. Och idag åkte jag på att stänga vilket medförde i stort sett att jag fick hem och vända med träningsgrejerna i näven. Och nu har jag hunnit landa och duschat. Så knappt varit hemma dom senaste 2 dagarna.
Så ser mitt liv ut nu tydligen. Knappt att man slår igång datorn i brist på ork.
Men det är väl smällar man får ta ibland!
Ska för övrigt ringa vårdcentralen och höra om det finns bra tips eller så man kan göra mot trötthet. Sova är en idé. Men när man provat det, trots misslyckade försök orkar jag inte ha dom besvären längre.
Finns det inga lösningar så, nähä just live with it.
Och idag fick jag leva med fruktansvärt ont i benhinnorna, världens bästa OCH sämsta tisdag helt enkelt.

Dagens musik; Ozzy Osbourne - Mama, I´m coming home



är det på riktigt, eller drömmer jag...

solig söndag.

Blev inget bloggande igår, jätte konstigt egentligen då jag inte gjorde något speciellt alls. Fast ingen höjdare att höra om ingenting kanske. Var och tränade på morgonen, vilket var huur skönt som helst! Körde 45 min kondition då min vapendragare på min position är borta idag när vi har match. Haha.
Nä men nu när jag tränat kommer ha spelat match 5 dagar av 7 så känner jag att det bara är att trumma på. Vill gärna hålla uppe det där nu. Man mår bättre av träning! Iallafall jag.
Så fick jag träffa Emma igår också när vi tränade. Vi hinner aldrig ses nu när vi båda jobbar så mycket och hela den biten. Riktigt tråkigt!
Och inte träffade jag snygg ronnie heller. Trist trist trist! Men det blev iallafall ingen som helst alkoholintag igår. Det känns super bra! Behöver nog ett sådant break ibland. Blir så dyrt annars också.
Hämtade mina sjukt fula stövlar också, som inte passade så det är bara att skicka tillbaka och leta nytt. Fan då.
Så nu är det bara att ladda för en ny match och sedan också en ny vecka. Ekorrhjulet är på sin plats.

Dagens musik; Rolling stones - Start me up



jag har sett livet från båda sidor nu, från upp och ner...

sunshine.

Helgen kom mycket snabbare än väntat trots allt. Fick en rejäl sovmorgon imorse vilket också innebar att jag hann med att gymma. Riktigt skönt! Sedan jobb i ca 4 timmar. Haha. Hann knappt börja innan det var att åka hem. Tackar! Bolaget och snart blir jag hämtad för färd mot stan. Är verkligen inget fan av stan. Inte alls faktiskt. Men vad gör man inte för kompisarna. Och ekonomin ser ju helt annorlunda ut nu tackvare gårdagens klanterier. Så får bli en billig kväll, eller tidig hemgång. Nog.
Man kan alltid önska. Har skickat ut lite förfrågningar om vad som händer runt om så ledsnar man så är det bara, tjena!
Bra skön fredag. Imorgon ska jag träffa bästaste snygg ronnie yeey! Och hämta mina fantastisk fula gummistövlar jag beställt. Får se om dom passar bara.
Men nu fredag.

Dagens musik; Beyoncé - Single ladies



för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va...

där kom den också.

Börjar dagen alldeles utmärkt med sovmorgon. Fortsätter inte i samma härliga rytm som innan dock, fortkörningsböter påväg till jobbet. Sådär ja! Bra jävla jobbat. 61km/t på 50 väg ett par meter innan en 70 skylt. Tack för kaffet. Dom är riktigt sluga minsann. Men dom som känner mig sedan länge så har jag ju sagt att om jag kommer åka dit på något så är det ju fortkörning, tyvärr. Tur att det inte var något mer än så iallafall.
Jaja man kan inte deppa ihop för det, shit happens. Kunde gjort roligare saker för dom pengarna dock.
Jobbet var hur kul som helst, disco stod på schemat och vilket disco! Så lyckat! Då är man riktigt riktigt nöjd. Fick åka hem tidigt trots sovmorgon också.
Och imorgon börjar jag "när-jag-känner-för-det" alltså ungefär runt kl 12. TACK! Bra jävla lov. Hinner nog träna innan jobbet imorgon också. Fantastiskt att starta helgen med en fet jävla sovmorgon samt träning. Om jag tar mig upp, kan ju alltid ligga och dra mig i sängen framför äckligt dåliga serier annars. Ja det låter som musik i mina öron iallafall.
Helgen oviss så när som på att jag ska träffa bästaste snygg ronnie samt match. Någon som har great förslag?
Eller på hur man blir sjukt pigg och slipper huvudvärk. Typ varje dag.

Dagens musik; Bullet for my valentine - Tears don´t fall



eller bli som gatorna, våren och vintern...

hur orkar man.

Vi fick även idag perfekt väder att vandra runt utomhus i! Det blev mycket lyckat inne i stan med matsäck och hela köret. Men kom även fram till att man nog uppskattar det mer ju äldre man blir, när man är liten förstår man det inte på samma sätt. Som idag tog vi lite rundvandring från söder till gamla stan och slottet. Super härligt var det! Och det var första gången jag såg högvaktens avlösning. Eller ja högvakten överhuvudtaget så det var riktigt intressant. Givetvis kunde jag ju inte hålla mig för skratt, det ser ju FÖR roligt ut! Fast det är coolt också. Så fick skratta lagom i halsduken så inte barnen skulle undra varför man betedde sig så. Nåväl. Kul var det.
Imorgon har jag tok sovmorgon!! Börjar kl 9. Till skillnad från nu när jag börjat kl 6.30.
Shit va jag är trött! Jag hade tänkt att ta ett gympass när jag kom hem men aldrig att jag pallar det. Somnar ju nästan här och nu. Ska sedan iväg till braiga Sarah för uppiffning av håret. Nice!
Efter det är jag nog död. Kul tjej man är, nu när man har massa fritid så pallar man inte.
Gräset är inte grönare på andra sidan.

Dagens musik; The Kooks - Naive



men bryt inte ihop nu, du är en av många människor jag drömt om...

jag är pigg, inte.

Jag ger inte som tips att inte sova på natten om man vet att jobbet kallar. För NU är jag bra trött. Men det tog ett tag faktiskt. Klarade dagen på jobbet galant, men tror inte att det är ett vinnande koncept att vakna kl 02.30. Vi fick ett fantastiskt väder att grilla korv i och sjunka genom i över en halvmeter snö. Det var så där bra som man bara kan se på bilder faktiskt. Tur vi hade kameran med oss.
Sedan hade vi ca 5 barn som grät av "köldskador" i fingrar och tår. Då var det bara att packa ihop grejerna och vallfärda tillbaka.
Har fördrivit min eftermiddag med en svängs solning samt inköp av morgondagens matsäck. Utflykt till stor stockholm väntas. Med spänning eller bara av rädsla? Tur att det är få barn på plats.
Nu är det alltså bara träning kvar innan man kan självdö i sängen, och förhoppningsvis sova hela natten. Imorgon är sista dagen som jag öppnar. Bra och dåligt. Skönt och tråkigt.
Nej nu får jag ta något riktigt uppiggande om jag inte ska somna på handbollsplanen. Puh. Wish me good luck.



somna nu, och spring till världens ände...

sömnlös.

Ja när man förgäves försökt sova sedan ca 02.30 kanske man ska aktivera sig och gå upp. Nu är det ju faktiskt bara 25 min innan jag faktiskt ska gå upp. Då känns det inte som någon idé att försöka längre.
Bloggade ingenting igår heller insåg jag när jag skulle gå och lägga mig. Och säkert inte i söndags heller? Ja vi vann matchen mot Skuruiterna iallafall.
Igår var första dagen på sportlovet, som vissa har turen att få njuta av. Men det var absolut ingen tung dag på något vis. Öppnade och fick alltså gå hem mycket tidigt. Plus att vi hade otroligt lite barn. Det är rekord lite för att vara sportlov tydligen.
Så hela veckan ska vi hitta på kul prylar. Grillning i skogen (kanske inte en av favoriterna..) Utflykt till stan samt disco med popcorn och saft. Ja fullt ös.
Jag blir bara så sjukt irriterad på att jag inte kunnat sova. Kände på mig att det skulle gå åt helvete inatt. Det gick för bra att gå upp igår morse. Så idag lär jag vara så opigg man bara kan vara just tackvare det här. Så ska börja dagen med huvudvärkstabletter. Fantastisk start.
Men snart är ju faktiskt veckan slut.

Dagens musik; Håkan Hellström - Minnen av aprilhimlen



regnmoln brukade jaga mig, och nu jagar jag morgonen längs avenyer...