kärlek!

Till shopping! Älskar det verkligen! Gah =) Idag blev det en riktig jävla dag också, haha. Börjar med att åka med Akhila till hennes mormor och morfar för att hjälpa till med ett drapperi och sedan handla mat åt dom. Sedan stora staden för att "riva skatteskrapan" som hennes morfar trodde vi skulle in och göra. Haha. Jaja, men därinne provade vi typ alla kläder vi hittade. Hon hittade sina skor och lite kläder jag köpte inget av den anledningen att vi skulle vidare efter det. Så efter vi varit där bär det av mot Rosaholmen och Kungens kurva/Heron city, i Rosaholmen köpte jag kläderna jag provat i stan. Haha, hade rabatter och grejs där, därför blev det så. =) Fick ihop två tröjor, ett par leggings (barnavdelningen....) och ett linne. Alltså jag och Akhila kom fram till att det är nästan lite pinsamt att största storleken på barnavdelningen är för stort! Haha. Vi hade lite kul åt det, men billigare blir det också. =)
Så vi köpte glass och åkte sedan över till Heron City för att gå på media markt för att hon skulle köpa armband till sin Ipod (vilket jag också behöver) och ett par hörlurar, och jiiiisses vad det fanns att välja på. Stog säkert i en halvtimme och kollade haha. Vi två som är lika lost är ingen bra blandning på det där. Men hem kom vi sedan iallafall.
Så nu sitter man här och degar och vet att man kan göra NADA ikväll pga tidig träning imorgon, tack. Jaja ledig är man iallafall ikväll och kan inget annat än att chilla, kan väl behövas men lyckas jag? Imorgon blir det andra bullar vill jag lova!
Så dagen, stor kärlek till Håkan Hellström (my man!) och shopping, mina två lyckorus! =)

för allt som är kvar...

dom har molnen i famnen.

Tidigt är man uppe och allt, kanske för att jag blir hämtad av Akhila om 30 min, shit 30 min bara! Gah jag har visst lite bråttom. Haha. Typiskt mig, men jag kommer hinna =) Får man hoppas iallafall.
Inatt sov jag inte bra alls, usch verkligen pissdåligt. Vaknade trehundrafemtiotvå gånger minst, och innan jag somnade också, suck. Hoppas på en bättre sömn inatt med tanke på att träningen börjar kl 10 imorgonbitti. Fan.
Idag är det iallafall staden som gäller, ska bli skönt att komma ut och gå lite. Dock är väl inte min plånbok lika överrens om det som vad jag är. Haha. Men det får den tåla, lite till iallafall. =) Jag har faktiskt sökt ett par jobb till så vi får väl se vad dom säger.
Så är det Håkan Hellström nästa lördag! YES äntligen! Längtat till tusen. Så jag hade tur att River games i Göteborg inte blev av, för då kan jag se Håkan.

image403

Kärlek till Håkan!

Hmm tror det blir 5e gången jag ser honom live nästa vecka i sådana fall. Kan aldrig bli för mycket. =)

Nää nu är det bäst jag kilar och gör något åt sminket, kläderna och håret innan hon dyker upp här.

som en tavla över rätt och fel...

blåbär.

Är bland det bästa jag vet. Mums! Mor min brukar säga ibland att hela jag är ett blåbär eller kommer snart se ut som ett, det må hända men rackarns va gott det är! =) Fick just blåbär och glass av far min, han är bra go ibland han! Men märkväl bara ibland.
Dagen har varit konstig av alla dess slag. Upp och jobba, sovmorgon yes! Men mitt tåg var självklart inställt så jag kom ca 30 min försent, moget. Efter ett tag så sätter vi igång med arbetet och det var hel skumt, maskinen ville inte som vi ville så det gick lite i vågor och man fick göra om typ hälften, suck men nästan 3 timmar senare hade vi gjort lite mer än en pall burkar med kaffe, som säkert annars skulle ta 1 timme. Klar där var det bara att byta avdelning och sätta igång med påspacket som skulle göras, efter hälften bestämmer sig gubbarna för att det ska vara rast, jahapp. Tur hade jag sedan att far min kom från begravningen och vi skulle hem. Skönt.

image402
detta pysslar jag med till och från, jag är allround spelaren där.

Begravningen min far var på var min gammelfarmors, vila i frid. Det hade varit jätte fint iallafall. =)
I bilen påvägen hem tokdog jag, trodde mitt huvud skulle ta kol på mig och det var inte alls mycket bättre när jag vaknade till när vi skulle handla. Gah! Är det inte det ena så är det de tredje såklart.
Hinner inte mer än hem och kasta i mig salladen jag köpt och sedan åka till träningen, som idag bestog av träningsmatch mot p-91 i klubben.
Jag och mitt otroligt braiga huvud var inte med i matchen för fem öre så spelade inte sista av dom tusen halvlekar vi hade. Det var mest irriterat från våran sida tycker jag, alla är halvkrassliga och skadade känns det som, ingen bra uppstart inför premiären. Jag tycker aldrig att jag är bra, alltid är det något, sjukt irriterande.
Får allt rycka upp mig till lördag då vi kör igen, 2 timmar handboll sådär på morgonkvisten. *GÄSP* Men det funkar väl det med.

Jag vet inte vad det är alls, jag har en sjuk down period som jag inte alls som förut kan sätta fingret på. Vill att det ska ordna upp sig på alla sätt och vis, men hur? Jag vet ju inte ens vad det är så hur ska jag då kunna hjälpa mig? Tycker att det mesta runt omkring mig är en enda stor gröt och blir bara ännu mer rörig ju fler dagar som går. Jag ser nog ut som ett levande frågetecken tror jag. Känns som det iallafall. Det är ungefär tusen tankar som snurrar ihop med tusen till och det går inte ihop sig alls.
Jag har nog börjat komma på lite av vad det beror på men är inte alls säker. Jaja nää nu orkar jag inte bubbla mer. Imorgon är det shopping i stan med Akhila! Inget gör en på bättre humör än shopping! =)

ett eko av ett bättre liv...

onsdag.

Denna dag blev inte alls som den var planerad vill jag lova. Fick sms av Akhila igår vid 1 tiden att hon hellre ville åka till stan på fredag och kika friidrott idag, lugnt lugnt för min del då fick jag sova. Och det var det verkligen värt, så himla skönt!
Men blev dock väckt vid 12.20 av pappa som frågade om jag kunde komma och jobba mellan 14-16. Jag tänkte då att det tar mig en timme att ta mig till Sundbyberg och för att jag ska hinna in till kl 14 så var jag tvungen att alltså ta 13.02 bussen från mig. Panik!
Men jag stressade som en tok och hann alldeles utmärkt. =) Så då har man tjänat pengar idag, toppen! Och det blir jobb imorgon också fast mellan 11-16 ungefär, skönt ännu mer pengar! Dock sveriges tråkigaste jobb, som alltid men det ger pengar. Slipper iallafall stå i "fängelset" och vid dom varma maskinerna.
Men nu måste jag packa ihop lite grejer för matchen och sedan åka och förhoppningsvis göra en bra match. =)
Kommer vara död imorgon tror jag..

big girls don´t cry...


trött, kan man säga.

Jag ska gå och lägga mig väldigt snart. Sömn och mat för mig har blivit något väldigt överreklamerat har jag märkt, tar det förgivet och glömmer bort helt enkelt. Det är inte lätt när det är svårt, men det är lätt när det går. Som jag brukar säga.
Läste bakom ett mjölkpaket idag att man ska skämma bort sig med mycket sömn och det är något jag var bra på förut, varför inte nu? Nu när man ändå är arbetslös (gaaah jag gråter nästan av att ens behöva skriva det...) bör man ju kunna sova hela dagarna och pigg och glad kexchoklad gå på träningarna, icke. Jag vet inte vart min tid försvinner. Med vänner är min teori dock. Gillar det i och för sig så jag ska inte klaga, men pengar är aldrig fel.
Tror inte jag har gått och lagt mig så här tidigt på evigheter, joo okej då i Finland men då hade man en tid att passa på morgonen. Det har jag imorgon så kanske därför behöver jag denna sömn mer än någonsin nu.
Ska nämligen in till stora staden med Akhila, som ska göra sig ett nytt försök att hitta skor, och jag har inga pengar. BLÄ!
Trallalalaa, fixa ett joooobb, slöhög!

Joo tack jag vet, måste verkligen helt ärligt ta tag i det där för det här håller inte någonstans. Känner mig riktigt värdelös för att jag inte har ett jobb. Min down period kanske beror på det? Kan vara.
Det var sen träning idag och jag mådde piss när vi höll på att köra intervallerna (fy fan hatar det) så var tvungen att kliva av, gick på handbollen sedan istället, som för min del var tur att den var suuuuuper lugn annars hade min middag inte hållit sig där den bör vara. Skönt. Gymmade iallafall så det var ju bra. =)
Imorgon är det DM match, kvartsfinal är det nog till och med vill jag tro? Möter GT/76. Den går sent och det gillar inte jag. Men uttagen blev jag, som ensam vänsterkant med lite uppbackning (kaaan behövas helt klart)
Kul att få spela tycker jag. =) Fast suget är inte där än, när kommer det då?
Nej jag måste faktiskt ta och ge upp här, snart lockar tangentbordet alldeles för mycket att lägga sig på så bäst jag kilar vidare.

det kan ta slut imorgon eller hålla på föralltid...

övertrött.

Nå gryyymt! Uscha. Man kanske ska sova? Eller varför, man har ju inte sovit någe bra hittills så varför unna sig någon sådan lyx. Haha.
Träningen gick väl, jaa förvånansvärt bra får jag väl säga. Men tungt var det måste jag säga. Och löpningen efter träningen, blääää. Så var det kallt och självklart började det regna när vi klev ut, såklart. Men vi tog ändå en bra runda tycker jag. Alltid så skönt efteråt.
Efter att många i laget påpekat att jag ska skaffa pixbox så dom kan glo på bilderna från finland bland annat så har jag nu gjort det och uppladdningen av alla bilder är i full gång.
www.aangelique.pixbox.se heter man där då. Kika gärna!
Helt galna bilder är det. Haha. Längtar efter att få se alla andras också. =)
Trots att jag nu har pixbox så menas inte det att jag aldrig mer lägger upp bilder här för det kommer jag defenetivt göra. Gillar bloggen. Haha. No shit liksom.
Så därför tänkte jag ge smakprov från suomi redan nu, här. Enjoy! =)

                                           

Det blev ett par st trots allt och detta är inte ens i närheten av hälften, men som sagt smakprov. =)

en doft som hänger kvar i rummet...

back from suomi.

Japp, imorse halv 7 kom vi till stadsgården med viking line, isabella. Då var man ju laaaaagom pigg och glad. Framför allt att kliva upp halv 6 och äta frukost, javisst! Misstänker att jag då fortfarande var lite onykter med tanke på att jag la mig ca 4. Usch. Men det gick jätte bra, man var bara såå trött.
Så himla skönt att pappilu tagit bilen så man slapp åka kommunalt. Man kan säga att jag somnade ganska fort i bilen, tror nog att Jessica och Elli också somnade rätt omgående. Skjutsade hem dom och sedan var det bara att kraschlanda i sängen hemma efter att ha packat upp åtminstone kläderna i ena väskan.
Sov faktiskt bara till kl 12, fast jag trodde kl var 13 för jag hade glömt att ställa om klockan på mobilen från resan. Haha. Så det var skönt att jag bara sovit till kl 12. =)
Fast jag är fortfarande otroligt trött, kanske ska sova lite till, det är ju faktiskt träning ikväll kl 17 trots att vi spelat 4 matcher i helgen. Blä. Min kropp är inte med i matchen, har ju inte tränat på länge och börjar lagom med en cup, smart.
Resan dit var seg, efter buffén (som för övrigt inte smakade speciellt mycket) var man jätte trött och gick mot taxfreen för att handla lite godis och läsk för kvällen (jag sa ju att vi skulle köpt parfymen på vägen dit!) Det blev ju ingen fest för oss på vägen dit med tanke på lördagen.
Så det blev tidigt i säng för mig och mina "hytt-kamrater" tror vi somnade vid 1 tiden efter att ha pratat massa gamla minnen. Haha. Usch va töntigt det låter, vi är ju bara 19 år. Men iallafall, upp kl halv 6 för frukostbuffé sedan av båten.
Vi hade inte första matchen förens kl 13.45 så vi hoppades på att få sova på vandrarhemmet innan vi skulle spela, men icke dom hade inte städat klart rummen så det blev till att sova i omklädningsrummet i hallen. Det var såååå kallt!
Upp och börja fixa och trixa för första matchen. Vi började "lite lätt" med att möta Finska landslaget, torskade med 37-19 efter en bra match.
Andra matchen blev till att möta Åbo, vi vann den med 25-24.
Kvällen blev även den ganska seg men efter en god middag med ris och kycklinggryta så gick vi till en bensinmack och inhandlade även då lite smått och gott.
Det blev tidigt i säng även lördagskvällen. Jag och Akhila sjöng så fint för Sarah och Gabban som inte hade någon musik att lyssna på. Dock hade vi inte samma låtar så vi sjöng olika. Haha. Gabban var lagom road. Så vid kl 12 tycker vi nog allt att vi ska sova.
Sovmorgon och frukost för att sedan ta grejerna till hallen och sista dagen. Vi skulle möta i sista gruppspelsmatchen Göksten som vi också har i serien.
Så förbannad jämn match, gaaah hatar sådana matcher! Men det blev 23-23 i den matchen men vi gick ändå vidare till final mot Finska landslaget. Tjohoo! Grattis på oss! =)
Medans vi fick vänta ett par timmar innan finalmatchen så åkte jag, mamma och pappa till mammas "syster" och kollade på skolan dom bor på (det är skolan mamma gick på när hon var liten) och även gammelmorfars hus som nu är jätte fint renoverat.
Och fick sjukt god mat! Mums =)
Väl tillbaka är man ju lagom seg. Men vi spelade riktigt bra, kunde nog gått ännu bättre om vi orkat hålla i och om det gått längre på säsongen. Men vi förlorade med ynka 29-22. Bra gjort, som finnarna skulle säga!
Vi stressade efter matchen med dusch och ihop plock av grejer för att hinna till båten, fick skjuts av några från finska landslaget till båten och vi var i tid. Puh.
Efter en lång och tråkig väntan i att få gå på båten så hade vi ca 30 min på oss att göra oss iordning för ännu en buffé. Mycket bättre än på dit vägen! Hur gott som helst. Och det var redan då festen började med några glas vin, och några för många för en och annan kanske.
Så då var festen igång och det märktes tydligen eftersom vakten kom till oss och sa till att vi var tvungna att dämpa oss eftersom vi fått klagomål över att vi varit för högljudda. Haha. Det var roligt.
Så vi drog oss upp till "discot" där var inte en kotte men det gick bra ändå.
En rolig kväll och helg med laget helt enkelt. =) Kul med att vi gick till final också!
Bilder kommer inom kort.

tjänaa...

suomi.

Ja då ska man bara lägga ner det sista i väskorna, det blev två fast det bara är en vistelse över helgen. Haha. Men faktiskt så har man ju alla handbollsgrejer och skor i ena och kläder i andra. Man kan ju inte blanda äckligt med nytvättade fina kläder med äckliga handbollsgrejer som är inklistrade sedan ett tag tillbaka, fast det är nytvättat det med så känns det inge fräscht.
Mammilu tycker som vanligt att jag tar med mig för mycket grejer och hon undrar varför man ska ha med sig 5 par skor? Jaa men hallå, ett par handbollsskor, ett par tofflor som man går i, flipflop man åker dit i, ett par sköna skor att vandra runt i och ett par fina skor eftersom det kommer bli lite festligheter påvägen hem. Då blir det så. =)
Kläder vet jag att jag alltid tar med mig för mycket av, men hellre för mycket än att man inte har något alls att ta på sig. Det är bara min mening.
Så nu är det bara små plocket kvar typ, smink, tandborstar och mediciner som ska ner sedan är jag redo för avfärd. Ska säkert inte åka förens om någon timme eller så men känns skönt att slippa stressa. Men det gör jag jämt iallafall dock men ändå.
Var en sväng till Jimmy också, som jag sagt förut och säger det igen, tycker att hans lägenhet är hur fin som helst. Skulle lämna hans tröja han tappade bort i Ayia napa och som jag (av någon märklig anledning) hittade när vi sagt hejdå till grabbarna när dom lämnat hotellet. Så jag var där kanske någon halvtimme eller så innan pappa plockade upp mig.
Båda var helt överens med att vi ville tillbaka till ayia napa! Helt sjukt va vi vill tillbaka, haha. Men vi ska vara ganska glada att vi ens åkt på resa inte alla som får, men jag vill ändå tillbaka! Haha.
Jaa så nu kommer jag inte blogga något alls förens säkert måndag eftermiddag eller så, kommer hem på morgonen där. Men njut av ayia napa bilderna så länge vetja! Haha.

moi moi suomi...

ayia napa bilder del 2.

Äntligen fick GP ordning på sin dator och msn så jag kunde få hans bilder, så nu kan jag visa lite mer från den underbara resan. JAG VILL TILLBAKA!

Enjoy! =)

                                                           

Usch jag vill verkligen tillbaka.. Det var så sjukt bra allting =) Kan man inte spola tillbaka tiden? =)

face to face...

suprise.

För inte bara alla andra utan även mig själv lite, impulsgrej helt enkelt, fast väldigt eftertänkt ändå. Dock listade Sarah den smarta ut hela min grej men ändå. Haha, duktig hon.
Idag har jag alltså tatuerat min tredje. Sååå nöjd. Skulle gjort redan igår men det blev inte så. Gick till en tatuerare i södertälje för jag hade tid över innan jag hade körlektion, mest för att kolla pris och kika mitt motiv närmare och kanske återkomma för att boka tid. Körde min lektion och det gick faktiskt jätte bra, överförväntan. =)
Åkte sedan hem och medans jag var tvungen att vänta på bussen hem från centrum kilar jag in på tumba tattoo för att jämföra priset, billigare och väntetiden 0. Till skillnad från 6-8 veckor i södertälje.
Kunde ha gjort redan igår men ändrade till 9.30 imorse istället.
Var hos Sarah igår med Victor och kikade film, som på den gamla goda tiden med Sarah. Haha. Skoja. När jag kom dit så var Akhila där och kollade fotboll när vi skulle hjälpa henne ut med bilen ifall att hon parkerat in sig så fick jag köra en bit för att visa mina färdigheter (hallå på en raksträcka) haha men ändå kul vare, utan skor dock. Haha.
Somnade i vanlig ordning i Sarahs soffa. Always och sååå skönt. =) Upp med tuppen och göra mig iordning och fara iväg till tumba, tog mig en välförtjänt promenad ner dit.
Fick dock vänta i 45 min innan vi satte igång. Det märktes på vissa ställen att det var mindre hud och närmare ben, såklart kändes det. Jag är inte gjord av sten, fast Sarah tror det. Haha. Men i helhet trodde jag att det skulle vara värre faktiskt. =)
Så i övriga dagen har jag sovit, det behövdes, och var ner på träningen och provade ut skor för kommande säsong och glodde lite. Sedan hem och börja packa. Bläää HAT.
Ska ju åka till Finland imorgon kväll med laget och kommer hem måndag morgon. Ska bli jätte roligt med cup och en färd till Finland. =) Men jag hatar att packa. Usch.
Ska väl fortsätta imorgon eller något, men nästan klar.

 

Produktion av min nyaste.



Lika så här.



Då var den klar. =) Fin va, jag är jätte nöjd! Min fot ser as big ut men pga att jag stukade den för några dagar sedan, som jag skrivit om tidigare. Skratta inte åt mig Victor! =P

my happy ending...

shoopping!

Ååh va jag älskar att shoppa! Man kan verkligen inte få bättre medicin än det. Dock blir väl inte mitt konto lika friskt som jag efter en sådan dag. Haha.
Fick sms igår av Akhila som frågade om jag hade lust att haka på in till stora staden idag för shopping, trött och seg som jag var då svarade jag att vi kunde höras om det idag istället. Jag somnade garanterat kl 23 inte en minut senare. Såå skönt att få sova, var sjukt trött.
Så efter 12 mysiga timmars sömn så vaknar jag och får ytterliggare ett sms av Akhila som säger att Farsta Centrum blir ett bättre alternativ och jag som då redan bestämt mig för att haka på följer med. Så vid 12.30 blir jag hämtad för att åka och titta på skor åt Akhila.
Blev det några skor? Nää inte för någon av oss. Haha. Vi ska åka till stan och kolla efter sådana som hon vill ha istället.
Jag blev pank på kuppen.
In på stadium och hittar en adidas tröja som jag kollat efter och ångrat mig tusen gånger om att jag inte köpte för två år sedan så nu slog jag till. Som en smäll på kontot försvann där 600kr. Buhu. Men jag var nöjd. =)
In på Gina tricot för att kolla eftersom att jag hade (märkväl hade) presentkort där på 200kr, köpte en kofta och en tröja, sisdodär fick lägga till 100 kr. Ingenting dock, kändes bra att förnya garderoben helt enkelt. =)
Sedan självklart lunch på favorit stället, har ingen aning om vad det heter men gott är det. Kycklingfilé, pommes, sallad och tzaziki. Muums. =) (Jag vet jag ska vara nyttig, det är pågång.)
Efter den goda lunchen och lite prat blev det JC, MQ och HM. Hittade saker gjorde man väl i alla affärerna men var tvungen att hejda mig efter att ha hittat jeans för 600kr. Haha. Så super snygga jeans blev det och sedan fick det vara stopp.
När vi var klara där så kilade vi till Intersport för att se om hennes skor fanns där men icke. Jag hittade dock ett par huuuur snygga skor som helst, 700kr senare så jag fick lugnt och snällt ställa tillbaka dom.
Men jag är jätte nöjd med mina köp och egentligen skulle jag ju inte ens köpa något för jag har ju "allt" som jag behöver, trodde jag. Men nu får det vara stopp för ett tag om jag ens ska klara mig.
Det finns ju faktiskt en taxfree butik på finlandsbåten också, fan!
Min fot är fortfarande blå och ännu mer svullen nu, aj aj aj. Ikväll ska jag heja på brudarna i mitt lag, första DM matchen och jag får inte spela. =( Men heja ska jag allt.
Men jag mår bra av att ha fått shoppa lite iallafall. =)

help me understand...

trötter.

Tack hostmedicin. Känns som att man skulle kunna somna när som helst faktiskt. Funderar starkt på att gå och vila en stund, eller iallafall lägga sig och läsa. Hinner inte vila allt för länge heller träningen börjar kl 17, ska då självklart inte träna med alla dessa mediciner jag proppar i mig just nu men ner dit ska jag väl ändå. Funderar på att ta en promenad när jag ändå är där nere, det behöööövs! Orkar inte sitta på en bänk i 1h 30min direkt, ganska långtråkigt.
Fick mejl idag från stadium sickla/nacka också att dom har börjat med urvalsarbetet och kommer höra av sig så fort som möjligt, hoppas hoppas. Fast jag tror inte jag får det dock men hoppas kan man alltid. Något jag både hoppas och inte hoppas på det är att jag får jobba lite med pappa imorgon. Måste ha pengar för snart kommer jag vända och vrida på mina få ören jag har kvar och det blir inte roligt. Mår dåligt av tanken på att inte ha jobb, plus att vara sjuk så man inte kan träna, alltså vad gör man egentligen? Ingenting. Usch.
Ska iallafall fortsätta och förbättra min kost, det är alltid något. Än så länge har det gått hyffsat, kan gå mycket bättre vill säga. Försöker iallafall hålla mig till godsakerna på helgerna. Men det krävs mer engagemang (shit staavning?)
Idag började min bror i skolan, gymnasiet. Lillen har blivit stor. =) Han har börjat i mitt gamla plugg, Tumba Gymnasium. Lycka till bruuschaan!
Ska väl förhoppningsvis övningsköra lite idag också. Får bara se till att jag inte är allt för trött för då går det ju liksom inte. Blää. Kan man inte bara få det där körkortet snaaart! Orkar inte öva mer, jag kan ju köra. Suck. Jaja, jag kämpar vidare helt enkelt, what to do?
Känns som att jag behöver Sarah på en promenad snart också, länge sedan sist faktiskt och vi har massor att tala om för bådas delar. Haha. Sarah jag hittade inte låten vi SKA ha! Morrr.. Men jag kikar vidare. =)
Nää nu ska jag sluta snacka strunt.
Grattis Cissi som fyller 19 år idag! =)

jag lärde dig att gå ifrån mig...

midnattsloppet.

Då var den dagen på året avklarad, yes! Skönt faktiskt, fast gårdagens midnattslopp kändes som att det gick mycket snabbare än dom tidigare åren. Detta var mitt tredje år som jag ställde upp som funktionär. =)
Som tur var fick jag stå med Sarah, Taggen, Gabban och Acke. Acke kom lite sent men vad gör det. Innan är det rätt segt när dom inte satt igång plus att vi stog ungefär halvvägs i banan så löparna dök inte upp förens efter ca 20 min av loppet. Vi fick några frågor och så innan loppet startat och som vanligt har man hyffsad koll, tur man inte står helt ensam alltså, haha.
Något som förgyllde min kväll var när jag och Gabban höll på att spärra av vägarna så kommer en über söt kille och frågar "Vad är det här för något?" så fick jag förklara att det var midnattsloppet och hur länge det höll på och sådant. Gah tur att det var jag som fick prata, haha. Gabban stog mest och dräglade. Men han var verkligen cute! Haha.
Själva loppet finns väl inget att säga något om, dom sprang och jag är sjukt glad att jag slapp springa och bara kunde titta på, det var jobbigt nog det.
Och efteråt blev det som varje år kaos. Bilar blev påsläppta fast vi inte fick. Så man tar sjukt mycket skit som alltid. Och trots att polisen säger att vi inte får släppa alla avspärrningar så gör några nybörjare det iallafall så man fick springa dit och säga till. Och sedan var det någon gubbe som tog bort också, och så sa han att han ringt till han som bestämmer över midnattsloppet och sa att det var okej, men neeej det var det verkligen inte! Suck. Skit jobbigt var det iallafall.
Men när vi väl fick släppa så var alla bilister glada och nöjda (eller inte..) och vi kunde städa undan det lilla som fanns och gå till samlingsplatsen.
Och när vi står där så säger våran sektorchef att två måste stanna och vänta på sopbilen, då stack alla för att dom inte ville stanna längre (förstår dom..) så jag min tränare och min far fick stanna. Blä jag ville bara heeeem!
Så vi fick stå där men våran tränare släppte oss så vi skulle hinna med tåget men insåg ganska snabbt att det skulle vi inte, en halvtimme senare fick vi ta tåget tillsammans med min tränare.
Och i tumba träffar jag hela ayia napa gänget som varit på grönan, usch är sååå avis jag skulle varit meed! =( Men jag och pappa var hemma efter en skön promenad hem från centrum ca halv 2 på natten. Somnade ganska ovaggat om jag får säga det själv. Haha.

Här är två bilder från igår, dock halv kassa men va sjutton.

 

1.) Gabban, Taggen och Sarah redo för att stå ivägen! haha. 2.) Blues bandet som underhöll oss vid våra korsningar vi hade koll på.

from the inside...

ehm.

Jaa jag kom inte på någon bra rubrik faktiskt. Fast det är ungefär sådär jag känner mig just nu. Är trött, min hostmedicin gör att jag blir trött och en av dom andra medicinerna gör att jag får hjärtklappning och den tredje förhoppningsvis gör att jag blir frisk? Äsch skämt och sido, klart alla gör mig bättre dock med olika biverkningar såklart.
Idag har jag inte gjort många knop, inte ens sminkat mig ännu usch va seg jag är. Jag har inte haft någon anledning till det än i och för sig. Men ska väl göra det när jag är klar med detta inlägg. Bör väl städa mitt rum dessutom men det får nog bli projekt-söndag tror jag. Laddar extremt inför Midnattsloppet ikväll, helt klart otaggad. Men ska iallafall få träffa Sarah ikväll. Länge sedan sist nu, hoppas vi hamnar i samma grupp på Midnattsloppet. =) Tåg in till söder strax efter kl 19 och sedan är man väl hemma vid 2 om man har tur. När man kommer hem kommer man vara trött och hur frusen som helst. Säkert hungrig också.
Sarah och jag snackade om att köra en krogrunda efter vi var klara där men det blir nog inte så, delvis för att jag inte får dricka något och delvis för att man inte kommer palla det. Okej vi står bara där och säger åt folk att inte gå över vägen där dom springer och sådant men det är jobbigt i längden.
Men jag längtar tills nästa helg, då är det Finland med laget som gäller, kommer bli jätte kul! Länge sedan jag var i Finland nu, förra sommaren tror jag det var eller något, hälsade på släkten uppe i Vaasa.
Den här dagen känns otroligt seg, man bara går och väntar typ. Fast sådana dagar behöver väl jag också som mest av allt älskar att ha saker att göra helst hela tiden.
Därför så tänkte jag nu gå och sminka mig så jag börjar någonstans iallafall.



   

Mer än så här har jag inte hittills fått. (Foto: Fetto Robin)



girls like cars and money...

fredag.

Inte mycket till sömn men vad gör det, börjar bli van nu. Denna vecka har inte bestått av speciellt mycket sömn alls faktiskt. Sådant som händer.
Idag, eller igår kanske jag ska säga? Så börjar dagen med att mor min väcker mig 8.15 och säger att jag fått en tid på vårdcentralen kl 10.15 tackar, kunde dock inte somna om men går upp sisodär kl 9 iallafall och gör mig iordning.
Väl iväg pallrandes, gåendes kändes väldigt bra om jag får säga det själv, med sällskap av Victor som var något bakis dock, men skönt att ha lite sällskap faktiskt. Efter en bit påväg så inser jag att jag glömde busskortet, attans men vad ska man göra. Kommer till tumba centrum och då händer något som jag har mig själv att skylla något grovt. Haha. Skulle läsa en sak i tidningen Victor just fått och går samtidigt i trappan (är jag tjej eller?) och inser inte förns såklart försent att det är ytterliggare ett trappsteg kvar och trampar snett och hela foten knakar till, uuusch! Fick typ huur ont som helst, inte skönt så nu har man lyckats få en blå fot. Haha. Smidiga jag, not.
Väl på vårdcentralen så när jag suttit en stund så kommer Robert in, har inte sett honom på år och dagar känns det som, så vi hann prata lite grann. Han fyller 25 idag (lördag) och ska ha fest som man är bjuden på men inte kan gå på pga Midnattsloppet som vi måste jobba på, fan. Jaja, inte mycket att göra åt. Kul att träffa honom också efter en tid. Grattis på honom iallafall!
Väl inne hos läkaren så visar det sig att jag har bihålsinflammation (vilket jag egentligen redan listat ut men ändå) och fick hostmedicin plus pencilin, jahapp 10 dagar med knark. Nu kan jag inte bli annat än frisk!!
Efter allt yrsel på apoteket i tusen år och en snabbis på banken för att ta mina skattepengar som inte kom annat än lägligt så kände jag att jag var värd att köpa ett par skor. Mmmh. =) Halva priset och allting, underbart! Så genast efter all väntan blev jag mycket gladare och tog mig en välförtjänt promenad hem. =)
Hemma så äter jag "brunch" och sedan lägger mig för att försöka sova, blir dock avbruten av samtal plus sms under den tiden så det blev inte mycket sömn.
Så det var bara att kila upp och ta med lilla pappilu och åka till tumba för att inhandla kött till kvällen samt present.
Klara med det var det hem, göra makeupen och hitta på någon bra outfit, sedan kunde snälla pappilu skjutsa mig till den lilla tillställningen som Cissi ordnat för att hon fyller år på måndag. =) Det blev jätte trevligt med grillning och massa annat gott, dina kladdkakor är bäst! Haha.
Efter mat, prat och annat drickande så bestämde vi oss för att spela spel. Det spårade dock ur, efter att jag vunnit med mitt lag två gånger i rad, pga att det blivit för mycket dricka för herrarna i sällskapet. Det spildes dricka och massa annat så vid kvart i 2 nu ikväll/natt bestämde jag, Emilia och Martina för att röra på oss hemåt.
Emilia och jag var så rädda att vi var tvungna att hålla varandra i handen en bit hem för att känna oss säkra, haha, fjantigt vi veeet men vad ska man göra då? Som tur var gick det fort hem och jag låste dörren efter mig väldigt snabbt, puh, hatar mörker!
Så nu är det bara sängen som gäller och imorgon ska jag sooooovaaa! Om jag kan. Sedan på kvällen, samling kl 20.00 i stan för arbete på midnattsloppet. Gaah orkar inte. =(

live my life alone...

fashionshow.

Japp idag var det modevisningen dåra, på ung 08 festivalen i Kungsträdgården i Stockholm. Som jag läste är europas största ungdoms festival.
Nåja, nervös som få när man är påväg in med Camilla och Paulina. Glider förbi 7 eleven, som inte hade någonting! Haha, allt var slut. Men det löste sig.
Lite sena blev vi till "samlingen" men det var lugnt, vi fick ändå vänta in två andra som var lite sena plus att vi inte kom in i logen förens vid kl 13. Så efter lite väntan var vi inne. Föberedelserna började direkt, frisyrer, kläder och smink i fullt ös på oss 9 st som skulle knalla för Deborah.
Vi visste att det kunde bli tajt men allt löste sig och vi övade hur vi skulle gå där uppe på scen. Vi kom överens väldigt fort och Deborah verkade nöjd med hur vi alla skulle gå.
Det bjöds även på godis backstage, det upptäckte jag och Paulina ganska fort. Haha. Hur gott som helst.
Efter ett par gångers övning på gång och poser var det våran tur. Vi skulle vara först ut. Shit. Jag gick med en tjej som heter Jessie och vi var allra först ut av oss i skaran. Lagom nervöst att möta den publiken, jubel och allt möjligt, måtte jag kommit ihåg allt. Haha. Men jag tror det satt perfekt.
Fick höra efter att det var snyggt iallafall. Jag tittade knappt ut i publiken ifall att jag skulle tappa koncentrationen och göra misstag. Haha. Allt gick jätte bra och vilken kick det blir att komma tillbaks backstage efter en sådan där grej. Låter larvigt men det är det, en speciell känsla. Jag älskar det!
Vi skulle även ut igen efter att dom andra designernas modeller gått klart, då fick jag bli försten ut och ställa mig för en sista visning och tacka Deborah. Succé Deborah, du ska ha stort tack! Verkligen hur grymma kläder som helst, och inte nog med det, frisyrerna och sminket, bra påhitt! =)
Det här var huuuur roligt som helst och jag hoppas få lite fler bilder än dom jag lyckades ta med min mobil. Jag lägger upp mina så länge så får ni se de andra sen.
Kul att Fetto Robin och Cissi kom dit med vän och kollade också. Haha jag ramlade iallafall inte!
Det kunde inte blivit bättre! =) Myyyys!

         

1.) Snygg Paulina, by Camilla. 2.) Förberedelser team Debb. 3.) Förberedelser team Debb. 4.) Förberedelser team Debb. 5.) Jag med frisyren och sminket, man ser tyvärr inte kläderna här.


you´re a falling star...

faktiskt.

Så känner jag mig riktigt uppåt idag. Don´t ask me why, för jag vet inte. Men skönt är det. Känns så toppen, det enda som drar ner min nivå är min älskade huvudvärk och ömmande bihålor (usch vem kom på det ordet?) Annars är allt tipp topp på nå vis.
Igår, feber heja inte speciellt kul. Var riiiktigt rastlös igår, hatar att bara vara hemma och vara sjuk och göra absolut ingenting mer än att pendla mellan dator och tv. Suck. Så haha sent nog som halv 12 inatt så smsar jag vännen Victor för att hoppas att han är ute och knallar så man kunde joina. Och som tur var så var han påväg ut med söt hunden Casper.
Var ut en sväng och pratade som vanligt om allt. Hem till honom där även hans lillasyster Emelie var med deras kusin Johanna, dom röjde typ hela lägenheten kändes det som. Haha men roliga var dom. Började baka kladdkaka runt 1 på natten (?). Victor fick för sig att jag nu skulle se filmen jag lyckades smita undan sist, Hills have eyes (tror jag den hette) Den var absolut INTE en av mina favoriter, så sjukt mycket blod, överallt, jag hatar blod. Ormar, spindlar och blod är några av mina svagpunkter. Så man kan säga att jag blundade både en och två gånger. Victor som typ kunde filmen utan och innan tyckte det var riktigt roligt att se mig så. Tackar så mycket för det, not. Haha.
Vi "livade" upp det med en Wallander film, Blodsband om jag inte minns helt fel, jag somnade. Haha. Tycker faktiskt att dom filmerna också är rätt läskiga. Pinsamt nog. Aja, typiskt "tjej-grejer" misstänker jag. Tro det eller ej men ibland är jag riktigt tjejig.
Åkte iallafall hem vid 14 tiden idag, hade körlektion, efter ca 1 månads uppehåll. Nervös som få! Som Fetto Robin uttryckte sig "kan du bli så?" aa tydligen så gick det utmärkt. Men allt gick jätte bra och jag har kommit ett steg längre, skönt. Min lärare var imponerad över mig trots det långa uppehållet. Tack. =)

Fick höra av min vän Billy att det var dom vänsterhäntas dag igår! Coolt. Så gratta mig i efterskott vetja. =) Haha. Eller något, visste inte ens att det fanns något sådant. Men tydligen finns det.
Och Sarah du vet att jag finns här för dig, big heart!
Snart är modevisningen också, shit maj-britt kommer nog dö av nervositet. Haha.

när ni tar saken i egna händer...

måndag.

Usch då har man lyckats få feber också, kanske inte så jätte smart att träna en hel helg när man är sjuk? Tydligen inte. Hmm ska nog skärpa mig, men hittills har jag ju klarat mig, kanske det som är det värsta.
Gick och la mig asapa tidigt igår, halv 11 och somnade nog lika fort, vaknade trehundraelva gånger tror jag och det krampade nog i hela kroppen haha, trääningsvärk öööverallt! Hemskt. Snacka om otränad eller något.
Så idag blir det ingen träning för min del, skit också. Kommer nog inte få spela våran första match i DM på onsdag. Blää, jag vill. Jag får allt bli friskare än friskast imorgon så jag kan träna. Jag kommer nog att lyckas, not. Jag gör mitt bästa helt enkelt.
Körlektion imorgon också, shit känns som att jag har tappat allt. Men det kommer nog gå bra, eller hoppas på det iallafall. I annat fall krockar jag.
Jag vet jag är otroligt positiv av mig idag känner jag. Men det blir bättre, hoppas jag. Brukar bli bättre =) Jag är inte den som är det, som jag brukar säga.
Jag bör städa mitt rum också, det blir nog dagens mission faktiskt. Med min snabbhet idag så kommer det nog även ta hela dagen och inte så fort som jag brukar göra det. Attans. Vill även kila och hyra en bra film att trötsa mig med, det kommer dock inte bli av.
Det är mycket man bör göra som aldrig blir av.
Fick även höra förra veckan att min gammel farmor dog, har inte sett henne på några år dock men hon dog pga ålderdom och bara somnade in så det är ju skönt det iallafall så hon slapp lida. När pappa var och hälsade på henne för ett år sedan kom hon inte ens ihåg vem han var, stackarn. Hon blev hela 96 år gammal. Vila i frid.

Den här grabben rocks my world! Utan tvekan. Älskar hans röst och texter.

Michael Bublé

image330

what i´ve done...

tung helg.

Ooo ja, utan tvekan, baah. Nu är jag slut i både kropp och själ må jag säga. Haha. Träningslägret är härmed avslutat, skönt och jobbigt har det varit. Skönt att komma igång lite med handbollstänket men jobbigt eftersom det inte är lättast att träna när man är förkyld och hostig samt ej har tränat på två veckor. Ajabaja.
Igår var det två träningspass, lugna som tur var men ändå hade jag träningsvärk idag, såklart. Mest har jag träningsvärk i magen och ryggen och det beror nog på all min hosta, igår trodde jag allt att mina lungor skulle ligga framför mig på backen. Inge vidare skoj alls, men men vad att göra som jag brukar säga? Har kämpat på så gott som det har gått för mig (konstig mening men jag fattar iallafall, haha.)
Idag var det start som igår kl 10 med första träningspasset, man var seeeeg som få, fast inte så trött som jag borde varit.
Det var en mycket trevlig kväll igår faktiskt, kilade över till Enberg med Sarah och träffade även Victor där, och som vanligt när vi är i farten så blir det ju roligt, eller hur? Såg första Saw filmen, jag gillar den INTE sedan blev det ehm? James Bond Casino Royale tror jag och efter det Hostel, eller? Haha, tror det iallafall. Om inte annat så var det filmer. Så det så.
Nära och bra blev det till kära andra hemmet Idrottshuset iallafall, tok skönt faktiskt. Och slutat regna hade det också när vi vandrade ut i söndagsmorgonen, kan inte bli bättre.
Dagen har gått ovanligt fort eller så är det jag som är seg och inte hinner med, vad vet jag? Efter första passet var det lunch i form av en väldigt god pasta sallad, tack Linéa. =)
Och för att hinna smälta maten och det bytte vi om till matchkläder och gav oss iväg mot skogarna och Sorunda för att lira match mot Sorundas p-91, shit va snabba dom var. Haha. Vi hade ju ingen chans att springa ifrån dom kan man säga, duktiga grabbar det där. Vi förlorade väl med tusen-noll eller något. Men det var lärorikt, antar jag.
Ett mål hann man med och göra under dessa 3*20 min vi spelade. Puuh. Haha. Jag har defenetivt gjort bättre matcher. Måste ta och blir frisk nu så man inte har så förbannat dåligt flås!
Tungt jobbigt och jävligt har helgen varit, men också ljuspunkter i den trots allt. =)
Fick också en förfrågan av Deborah om jag hade lust att gå modevisning för henne och hennes egendesignade kläder i kungsan i veckan, och jag tyckte det lät hur roligt som helst så självklart ställer man upp. =) Tack för förfrågan!

Fick nu mer bilder från ayia napa! Jippie! Ska lägga upp dom soon! =)

find a reason, leave it all behind...

jaså.

Jag har en jätte konstig magkänsla, jag vet inte vad det är riktigt. Jag vet att jag vill tillbaka till ayia napa iallafall. Ge mig ayia napa! Det var så härligt där. Lite avis på Maria mfl som åkte dit idag, fast jag ska ju inte säga så mycket som faktiskt fick vara borta i två veckor. Bäst bäst.
Men det är något som känns jätte konstigt. Kan verkligen inte sätta fingret på vad det är. Om jag kommer på så vore det ju toppen.
Måste säga att hittills år 2007 har varit mitt absolut bästa, har fått uppleva så sjukt mycket på både gott och ont. Och massor man har att lära av. Bästa resorna har jag fått vara med om iallafall, Sälen en månad och Ayia napa två härliga veckor. Hoppas bara att år 2007 fortsätter i den här takten, gärna åt det braiga hållet såklart, fast man lär sig mycket av motgångar också men det är ju inge vidare roligt.
Igår tog jag och Sarah en kortare promenad än vad vi brukar, hon har ju ett jobb att sköta. När vi kommit halvvägs så plockar vi upp Victor som tar med sig sin söta hund Casper på en promenad, vi följer Sarah hem eftersom att klockan hann ikapp oss och sedan gick jag och Victor tillbaka till honom. Så det blev en långpromenad för mig iallafall, men jag klagar inte DET BEHÖVS. Haha.
Väl hemma hos Victor så bestämmer vi oss för att se filmen Click som jag inte sett pinsamt nog, bra film det där faktiskt. Och tiden gick snabbt som vanligt och vi kollar på några kassa filmer som går mitt i nätterna och sedan runt, haha otroligt nog, 6 tiden på morgonen bestämmer jag mig för att kila hemåt. Mamma smsar och undrar vart sjutton jag tagit vägen, då var hon och pappa påväg till jobbet liksom. Jaja jag kan inte rå för att jag har "sommarlov" =)
Väl hemma kunde jag inte sova förens vid 8 för att jag hostade så mycket men kunde tillslut somna, gaah så skönt min säng! Haha. =)
Ska snart träffa Cissi också det kommer bli roligt som vanligt, jag blir så sjukt rastlös när jag är hemma! Uscha. Men jag kan inte göra några större utflykter ikväll dessvärre eftersom vi har träningsläger hela helgen med start kl 10 imorgon. Buhu. Men men. Hårda tag på en gång. =)

the way i are...

ayia napa bilder, del 1.

Jag har fått vissa efterfrågningar på bilder ifrån den underbara resan så bäst jag laddar upp några i väntan på att få fler bilder av dom andra. =)

                                                                                                               

Som ni märker blev det en heeeel del bilder, och det här är inte ens hälften av vad jag tog, tänk då hur det blir med resten. Tsss. =)
Skulle ju vilja skriva en rad om nästan varje bild men det är ju omöjligt så, jag lämnar det till att ni får fråga om det är något.

but together we can be the perfect soulmates...

ayia napa 23/7-6/8 2007.

Ta mig tillbaka! Det var en resa som man inte glömmer i första taget. Hur sköna två veckor som helst, massa massa sol, bad och fest.
Vet inte ens vart jag ska börja. Blev hämtad här hemma vid 13.30 av Tim som var snäll och skjutsade oss till Arlanda. Då en halvtimme innan hade jag sprungit till ICA för att hämta ut min nya mobil och i all panik visar det sig att simkortet inte var med och ringer mamma, men självklart är den ju skickad med posten så allt löste sig iallafall. Puh. Men shit va stressad jag var då.
Fixade allt med mobilen i bilen, vi stannade vid Max i Solna för att äta något, jag kilade över i regnet till Statoil och köpte korv istället. Haha.
Alla var hur uppspelta som helst och vi kunde inte förstå att grabbarna redan var nere och njöt av värmen. I väntan på planet, som för övrigt var försenat en halvtimme (såklart..), så köpte vi lite dricka i form av cider och drinkar i baren. Vilken känsla det är på Arlanda kan man säga.
Vi fick lite panik när folk med ett kommande plan från Cypern var hur bleka som helst (!?) Och vi bestämde oss då att om vi ser ut sådär när vi kommer hem blir det nog solarium eller att låsa in sig. Haha.
Allt gick hur bra som helst, lite trassel på planet, stackars Nattis som är flygrädd hade väl inte sin bästa dag men lugnade ner sig när vi väl kommit upp. =)
När vi kommer ner efter en hel del otur med att hämta ut bagage och dylikt runt 2 tiden på natten så är grabbarna, som vi väntat oss, redan på lyset. Jimmy Ö hade redan lyckats köpa sig en söt hatt och var riktigt på G. Haha.
Det blev ingen fest för oss första kvällen kan man säga. Det som bestämdes iallafall var att vi skulle till den fina stranden, Nissi Beach.
Och vilken hääärlig strand, långgrundt, klarblått vatten och hur varmt som helst. Stek, stek, stek.
Efter ett par timmar åkte vi hem, åt lunch på hotellet, självklart resans måltid, Pasta carbonara/bolognese. Mums! Bad i poolen och sedan sov vi middag ett par timmar för att orka med kvällen/natten/morgonen. Upp göra sig i ordning, middag och sedan var det igång.
Så var det näst intill varje dag, dock ibland skippade vi stranden och höll oss hela dagen vid poolen. Så sjukt nice!
Vi bodde perfekt till, 5 min från bargatorna, hade supermarket vägg i vägg, shopping av olika slag på samma gata och för dom flestas nöje även mitt emot hotellet den enda Mc Donalds. Jag var dock inte lika road över det, fast det spelar ju ingen roll jag slapp ju äta där. Haha.
Vi provade många olika matställen men tror nog absolut att allas favorit blev att äta på hotellet, mycket god mat! Vi blev även kompis med restaurangchefen Micke som hade bott här i Sverige, Huddinge, i 5 år så han kunde svenska. Skönt att slippa den där jäkla engelskan. Fast jag var inte helt ute och cyklade trots allt, lärde mig och man kom in rätt snabbt i att prata engelska. Fanns även en bartender/servetris som var svenska, och dom flesta på vårat underbara hotell Melpo Antia var svenskar, sköönt!
Man träffade så sjukt mycket nytt folk hela tiden. Det var så himla roligt. Och vi sov inte bort dagarna direkt. Det var en dag som vi faktiskt sov till 13, det behövdes. Annars var det så att man la sig runt 6-7 snåret på morgonen och gick upp mellan 10-11 för att inte sova bort soltimmarna. Det var det helt klart värt!
Allt var guld!
Det var hur varmt som helst, har aldrig upplevt en sådan värme tidigare. Runt 35 grader i skuggan och 44-46 grader i solen och kvällarna var inte direkt svala dom heller, 28-30 grader. Så man kan säga att man inte behövde varma kläder någon gång. Haha. Älskar värme! Jag fryser alltid och där behövde jag aldrig frysa. Förutom när den där rackarns ACn sjönk till 19 grader och jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Haha. Vi kunde inte reglera ACn så den sjönk hela tiden, det var något jobbigt. Så man fick gå upp och öppna dörren/fönstret för att stänga av den ibland.
Dagarna såg ganska lika ut, vi hade dock tänkt att åka till Waterworld men det blev inte så tyvärr. Trots att dagarna var lika så blev det inte tjatigt på något sätt, man trivdes grymt med det där livet.
När vi var på Nissi beach sista veckan så åkte jag, Rosie och Jimmy C, sådan där fallskärm efter båt 150meter upp i luften. Och det var bland det roligaste jag har gjort, sådan härlig känsla det var! Och det kändes inte alls som att man var så högt upp men det var man kan man säga. Haha.
Åkte även något som heter Sling Shot med Söder, näst sista kvällen och det var garanterat en upplevelse. Man sitter som i en stålboll och skjuts upp 100 meter upp i luften. Man såg verkligen hela ayia napa, och det var hur mysigt som helst att åka på kvällen dessutom. Söder tyckte att det var det värsta han hade gjort och undrade hur dum i huvudet jag var som drog med honom på något sådant. Jag tyckte det var hur kul som helst, såklart.
Vi sa nämligen att vi skulle åka den dom sista dagarna om vi hade pengar kvar, då hade Rosie och Jennie just åkt den. Sagt och gjort, så blev det. Jag ångrar ingenting.
En av kvällarna som var bland dom roligaste ändrades och blev till den värsta av alla. Vi hade varit på ett ställe som heter Black Hawk, otroligt kul ställe och perfekt förar ställe. Vid stängning skulle vi gå vidare, vart var inte bestämt men man kan säga att det inte blev så riktigt.
Slutar med blåtiror, plattskalle, glassplitter under fötterna, lätt hjärnskakning, spräckta läppar m.m. Det var den värsta kvällen jag varit med om. Sådant händer. Jag är bara sjukt glad att ingen blev mer skadad än vad som blev.
Men den incidenten fick inte förstöra resan och dom sista dagarna ordnade det upp sig, vi glassade vid poolen och stranden, festade lite till och bara njöt på bästa sätt!
Träffade 12 norrmän hur klockrena som helst. Jag och Jennie var ut med några av dom plus skönaste bartendern från vårat hotell, han var från Polen. Jag säger bara, "kräm" *visar med fingrarna* Haha. Fan va roligt det var! Carwash var nog roligaste stället. 70-90 tals musik och dans på baren. Vi vann såklart tävlingen. Blåmärkerna efter baren var det lätt värt! =)
Jag blev förkyld redan efter några dagar i den där ACn men det hindrade inte mig från att njuta av semestern med skönaste gänget. Alla blev till slut sjuka av den, men Jennie blev värst, stackarn. Hon var sjuk hela sista veckan och kunde inte festa.
Akhila kom ner när jag hade några dagar kvar med sina kompisar, hann träffa henne lite iprincip varje dag. Hon fyllde år där så hon fick lite presenter av mig i form av en Absolut Apeach flaska och ett as sött shotsglas. Haha. Toppen!
Jobbigast var när vi hade våran sista dag där. Grabbarna skulle åka kl 9.30 med bussen så det blev att gå upp och säga hejdå till dom och ALLA andra vi hade träffat där, självklart var vi tjejer dom enda kvar. Snacka om tomt det blev! Den känslan var inte okej.
Söder, jag vet att jag är feg men vad ska jag göra!? Haha, jag är tyvärr inte som dig fast jag skulle önska ibland att jag hade en gnutta av ditt mod och charm =)
När vi sagt hejdå till alla grabbarna, gick vi upp med tunga steg och skulle sova iallafall en timme för att sedan plocka det sista och packa ihop för utcheckning. Jag kunde inte sova pga min hosta så jag gick upp och städade och packade klart. Väckte de andra och sedan gick jag till supermarket och köpte frukost och lite alkohol för att ha med mig hem. Det var jätte jobbigt. Nu visste man att man skulle hem på riktigt.
Kommer upp och vi alla känner att det är hur tomt som helst. Glider ner och checkar ut och lägger oss vid poolen iprincip hela dagen. Vi bara gick och väntade på att grabbarna skulle komma ner en efter en, men det gjorde dom inte. Vi tyckte vi hörde både Söders, Jimmy Ö´s och Eddies röst men det var ju knappast dom.
Vi la oss och vilade på solstolarna, för att sedan gå och duscha och göra oss i ordning för att göra sista shoppingrundan. Jobbigt att inte ha ett hotellrum!
När allt var klart och det var ca 2 timmar kvar innan avfärd med busstransfern så kommer Akhila med sina kompisar Jonas och Ellinor för att äta middag med oss på vårat hotell. Super mysigt, dock den tidigaste middagen vi ätit under heeela semestern, runt 19 åt vi. Annars brukar vi äta vid 22-23 tiden. Haha. När allt var klart så var det bara att invänta bussen.
Väl sittandes på bussen känner vi nog alla att det är ganska skönt att komma hem. Dagen gick hur fort som helst precis som alla andra dagar i paradiset!
Efter 45 min på bussen är vi framme i Larnaka och flygplatsen. Vi ser massor av nya turister som kommer och ska gå mot bussarna då inser jag och säger "För prick två veckor sedan exakt samma tid gick vi också sådär.." Vi bara skrattar och säger att dom är nog lika förväntansfulla som va vi var då och vi kan inget annat än att tycka att den här resan var bäst!
Planet hem var ca 1 timme försenat men dom körde in tiden så att vi bara blev 20 min försenade. Åkte igenom åskoväder, ingen rolig historia men vi kom iallafall hem. Så vid 5 tiden igår morse var man hemma. Skönt att få sova i sin egna säng!
Men jag kan inget annat säga än att jag längtar tillbaka huuuur mycket som helst!
Interna kommentarer:
Jag är nööjd
Ääh lägg av
Stick i vääg
Pupurre säsärre (haha staaaaavning!?!)
va är det för jävla fittor man åker med
kräm

Säkert många fler som jag inte kommer på just nu. Haha. Men kul är det iallafall.
Bilder kommer inom kort. Jag har inte ens fått med hälften av allt som hände eller man upplevde men det är så svårt. Haha. Saknar ayia napa massor. =) Gör gärna om detta!

hjärta ayia napa & melpo antia...


kärlek till ayia napa.

Kom hem imorse från den mest underbara resa jag gjort hittills. Kunde nog inte bli så mycket bättre. =) Men nu är man lite sliten och väldigt trött, sjuk till på köpet. =)
Så jag kommer inte orka skriva något speciellt om allt idag tyvärr. Skönt ändå att komma hem tycker jag, men skulle inte direkt tacka nej till att återvända.
Mycket sol, bad och vätskekontroller, men vad mer kan man begära? Och dessutom fanns det ju alltid någon man kunde vila ögonen på. Haha. Så som jag brukar säga "jag är nöööjd"
Vilket tokgäng man åkte med. Eller Dannes kommentar "va är det för jävla fittor man åker med"
Jobbigt att man blir helt ensam nu bara, man är van med att alltid ha någon, och som även förstår dom interna kommentarerna. Haha. Men sådant är livet. =)
Det var helt enkelt en toppen resa och den var värd varenda krona!

"jag är nöööjd"   "ääh lägg av"