Pensionärs varning.

Partyprinsessorna har gjort det igen, det är fredag och vid 22.30 smsar jag min kära sambo och undrar vad hon har för sig denna afton, och vad gööör hon!? Jo, hon sitter och kollar reprisen på Allsång på skansen. HAHA. Men jag var inte sämre jag, satt ju och gjorde samma sak med mor min. Hahaha, fy fan det är ju klockrent.
Båda mina föräldrar jobbade sin sista dag idag så nu har dom semester. Skönt på sätt och vis men ändå, nu måste jag dras med dom i 3 veckor. Suck.
Pappa kilade över med ölen i handen till grannen medans jag och mamma satt kvar och glodde på Allsången. Efter att vi inte hittat något skoj alls på dumburken så gick även vi över med varsin öl och gjorde dom sällskap. Det var jätte mysigt, en liten brasa utomhus och bara satt och myste och drack. Dom har just kommit hem från grekland så dom berättade mycket om resan och vi pratade om tidigare gjorda resor, både bra och dåliga saker. Det var super mysigt! Och nu längtar jag ju verkligen inte ett DUGG mer till ayia napa! Haha. Tänk när man kommer till arlanda och bara känner hela feelingen där, det är så galet och då är man påväg på riktigt. Vill vara där nu!
Den här fredagen har bara varit mysfredag för min del. Haft mjukisbrallor hela dagen och bara degat runt iprincip. Har i och för sig städat rummet och bäddat rent, känner mig duktig. Fast efter det var jag ju mindre duktig, la mig på sängen och kollade på tv, bland annat en dokumentär som hette Lyxiga skor, väldigt bra faktiskt och såå sant om allt. Efter det ledsnade jag och började laga mat, mamma och pappa njöt bara av att det var semester verkade det som.
Sedan hörde jag och mamma att glassbilen var på G såklart var vi där, haha länge sedan vi köpte något där faktiskt. Men nu köpte vi nästan upp hela glassbilen kändes det som. Fast det har vi inte sagt något om till pappa och lillebror, bara att vi köpte två sorter. Märktes att mamma hade fått semester kan jag ju säga!
God mat, grillat såklart och riktigt skönt väder. Sedan var det Hemlighuset med Stefan, Krister & co på tv så vi slog oss ner och kikade på det. Kul som alltid!
Såg ju en sådan revy live med dom i Göteborg när jag fick följa med Jimmy och deras firma förra året, hur kul som helst!
Men morgondagen är till viss del fortfarande ovis, country ser det ju ut som men annars så vet jag inte. Blir nog att vara hemma bara, haha. Jag har nog blivit pensionär sen jag slutade skolan? Men ska bli roligt att festa loss lite, sedan att mina föräldrar också gör det där och så gör faktiskt mig ingenting. Kan bli roligt! Haha.
Nää om pensionären ska tacka för sig och lyssna vidare på Michael Buble (sjuk stavning men tydligen är det så.) Han har ju för mysig röst!

when you´re smiling...

Då var det 25 dagar kvar.

Vilket inte alls är mycket så att säga. (Har inte kommit på någon fin fin översättning där..) Längtar till tusen som alla andra dagar jag skrivit om Ayia napa (det var mig ett jävla tjat på den stackars resan) mjoo jag vet, men hur ska jag annars ta mig till? Kommer ju bli så sjukt roligt. =) Köpte mig ett par sköna strandshorts idag på HM för 98 kr, det kunde jag unna mig (knappast för mina pengar, hundögonen är effektiva) Allt jag ser i affärer relaterar jag till resan "Hmm det där skulle vara perfekt till ayia napa faktiskt!" Men no shit liksom, som alla andra sommarkläder?
Jag tror jag har en sjukdom och det är jätte jobbigt. Jag måste shoppa heeeela tiden. Kan inte hejda mig en sekund utan bara, handla handla handla, jämt! Jag förstår inte. Förr köpte jag knappt något utan funderade i tusen år om jag verkligen skulle ha det och när jag väl bestämt mig för att inte ha det så, jaa ångrade jag mig såklart sedan och åkte tillbaka och då var det sluuuut. Tack tack. Hellre att jag har det så än som nu. Fan. Måste skärpa mig, kan inte slösa varje krona på kläder och skor som jag har i massor. Men det är så kul! =)

Skulle ge mig ett försök till att sola idag också men då gick den i moln, tusan! Och sedan när den bestämt sig för att komma tillbaka orkade jag inte så jag satte igång och städade mitt rum (vilket var mer behövligt än mig i solen) Så lite fick jag gjort idag. Sedan gled jag ner till centrum med Akhila för att köpa shortsen, som då var slut i min storlek så vi fördrev tid i alla (hmm tre?) affärer innan jag skulle gå till tåget och åka till Södertälje för körlektion. Kom dit väldigt tidigt med tanke på att tågen tajmade illa, så köpte shortsen på HM där istället. =)
Lektionen gick bara fint och det där med krypkörning och start i backe har jag fått bra kläm på nu. Sköönt äntligen!
Sedan var det hem byta om och en helvetes träning! Uusch för träningsvärk i benen när man kör statiskträning plus löpning 30 min. Inte min grej...
Sedan när jag kom hem blev det en otroligt god middag, stekt lax med pulver mos och en fräsch sallad, muuums! =) 10 poäng till det. Efter det kom Tvärn hit en sväng, han gick för ca 20 min sen. Kul att träffa honom igen, han har man inte träffat sedan eken i och för sig, haha men ändå! Stackarn skulle upp tidigt för att jobba så han kunde inte stanna så länge.

Kan man inte bara backa tiden sisodär två tre månader? Vill göra om allt det där igen, bubblan man var i då var sjuk och galen men så in i fanders rolig! Den fasen i mitt liv var den bästa jag upplevt faktiskt. Och en typisk "once-in-a-life-time" grej. Såklart. Kommer aldrig glömma den.
Alla sena nätter, allt folk, mackor tidigt på morgonen, efterfester som slutade lika snabbt som dom uppkom, lördagsträningar, sista skoltiden som man ändå knappt var där på, mysig vår, vännerna, skavsåren, nattbuss, springa till tåget och ovisheten. Det finns sååå mycket att jag knappt kommer ihåg allt faktiskt. Men lätt bästa någonsin! Vill mer än gärna uppleva allt det igen. Ge mig!

You are over and out...

Tidsfördriv.

Jag hade inte så mycket för mig så jag lånade den här av Emilia och tyckte det var en rolig grej. Testa du med vetja!

Skriv in svaret på följande frågor i google-sökaren för bilder och klistra in första bästa bild som dyker upp..

1. Förnamn: Angelique



2. Efternamn: Källsten



3. Favoritfärg: Blå



4. Den senaste mat du åt: Potatis med kassler



5. Din dåliga vana: Sötsaker



6. Favoritgrönsak: Gurka



7. Favorithusdjur: Katt



8. Stad du bor i: Stockholm



9. Det mest användbara i ditt hem: Dator



10. Ditt senaste inköp: Vita fotbollsskor



11. Något som gör dig glad: Vänner


På allvar.

Usch, nu är det verkligen på allvar, ingen återvändo känns det som. Har fått ett mindre matschema som jag ska gå efter, bananer och åter bananer. Man ska dock inte äta mer än två bananer om dagen om man inte tränar den dagen, för då sätter det sig på de ställen man absolut inte vill ha dom. Hoppas det kommer gå bra för mig.
Jag får äta typ allt bara att det ska vara minimalt med fett i och aa lite sånt. Och frukt var 5e minut känns det som. Suck. Nu måste man ju verkligen tänka på vad som är vad.
Har varit lite sådan tidigare att jag gärna kollar hur mycket sockerarter och så det är i bröd bland annat (det ska helst vara under 4,0 för de som undrar) och lite sånt, men nu är det verkligen allvar.
Jag och Jessica tränade tidigare idag också, kändes jätte skönt att åka därifrån kl 18 när den egentligen skulle börja. Så nu sitter jag här och väntar på middag, kassler med ananas och ost till det blir det potatis. Gott faktiskt, men egentligen ska jag ju skippa osten, men det är bara att ta bort.
Efter det ska jag nog ut en sväng i trafiken, har nämligen körlektion imorgon kl 15.30 i södertälje så jag bööör ju köra lite tycker man. Pappa och jag är väldigt dåliga på att gå ut och köra, trist tycker jag. För tänk om jag kunde köra massor massor då tar det ju inte lång tid innan lappen är min. Har ju faktiskt teorin klar =)
Så det är väldigt mycket som faktiskt är på allvar i min vardag just nu. Skönt att det endast är 26 dagar kvar till ayia napa! =)
Blev även idag tillfrågad om jag ville följa med till Åhus, jag vill jag vill! Men det finns två problem, det är från den 21-22 juli och den 23 juli åker jag till Ayia napa... Och pengar. ALLTID pengar. Hatar att man är så beroende av det. Pengar gör faktiskt en mycket lyckligare.
På tal om pengar måste jag skaffa ett jobb och det är illa kvickt! Kan inte gå och inte ha en enda krona resten av sommaren, det håller inte.
Nu vankas det mat. Saknar min fetto kompis också! =) Kommer träffa honom i helgen, länge sedan sist nu!

You know I´m no good...

VA?! Bara två veckor?

Haha. Kändes ju ändå som en herrans massa år sedan vi träffades, eller aa okej inte riktigt det men iallafall någon månad? Det blev en liten dejt med Bonelli igår, och usch han var sådär fräscht brun som man blir när man är utomlands också! Kände mig lagom snygg då (NOT). Haha. Som att man gör det annars, skulle inte tro det.
Men det var iallafall galet skönt att få träffa honom igen, gick en promenix med Sarah och honom, perfekt väder och sällskap, kan inte bli bättre. Tror dock i och för sig att han inte kommer orka träffa oss på en längre tid nu fast vi sa att det absolut inte får gå speciellt lång tid tills nästa gång, du bor ju ändå bara nästgårds. =)
Och att vi kom fram till att det ändå bara var två veckor sedan vi sågs sist (hans student) verkar ju faktiskt sjukt. Tiden har gått lagom slow har vi ju märkt, så går det när gråa trista vardagen tar vid. Jobb och träning..
Men jobbet är nu faktiskt över för denna gång, sista dagen igår. Ganska skönt men nu rullar det inte in nå mer pengar. Fan.
Så idag på dagen, eller aa halv 12 så blev jag upphämtad av Akhila för avfärd mot stora staden. Och det är verkligen HAT att åka in och ha noll kronor. Suck. Hittade som vanligt massor. Vi gick och fixade hennes klocka hon fått i studentpresent och där fanns inte en enda klocka under tusenlappen, shit! Jag såg bland annat en för 10 495kr, Gucci såklart. Men skulle nog aldrig våga bära något så dyrt.. Inte som klocka iallafall. Men mycket fint fanns där iallafall. Sedan massa affärer och lunch, som alltid. Mera affärer, sedan for vi till älvsjö där vi parkerat bilen och över till hennes mormor och morfar som vi skulle handla åt och vid 17 tiden var jag hemma igen. Huvudvärk som blev värre och värre kändes inte helt okej och endast en timme kvar till träning. Det blev huvudvärkstabletter och lägga sig på sängen en snabbis och precis när jag skulle somna vaknar jag till och inser att jag ska iväg på träning. BLÄ. Sjuk huvudvärk.
Ont ont ont, jobbig träning och hem. Så efter frukter, tre stycken faktiskt under kvällen, och middag sitter jag nu här och bör sova för att jag är trött och har huvudvärk, men det går inge vidare för mig.
Så nu tackar jag för mig och imorgon har jag inget planerat mer än träning på kvällen, endast två kvar innan egna börjar (YES!)

Baby give it up...

Short and tasty.

Det är ett av dom nya uttrycken som kommer att uppdagas mer och mer i min och min sambos värld. Något som mer kommer att dyka upp är right and smooth, let´s pull och några fler. Det som är grejen med dessa är att dom är direkt översatta från svenska till engelska, och är några av våra vardagliga uttryck annars, dock att jaa vi då använt dom med svenskt tal. Det tyckte vi var mycket fyndigt av oss.
Igår blev det utgång faktiskt. Haha. "Du är ju knäpp som går ut på midsommardagen" det må hända men vaddå? Ta tillfället i akt och kör bara. Det blev till slut efter lite om och men, Sarah, Gabban, jag, Lopez och GP som kilade ut och vi gick till Club Clara. Har varit där en gång tidigare och var uber nöjd med stället, men folket suck. Men nu måste jag säga att det var bättre, vi hade jätte roligt, eller iallafall jag. Haha. Hoppas ni andra också hade det. Kul med "pappa-betalar" killen som köpt champange för 2000kr, varför gör man så? Vi fick lite av dom iallafall, tackar och bockar. Vi startar med att ta en Long Island Icetea iallafall, trendsättare som jag är. Haha. Bartendern, som för övrigt var sjukt cute, bara skakade på huvudet. Sedan var kvällen igång, dans till och från, gick runt, toalettbesök, telefonsamtal, lite dryck och åter lite dans för att sedan åka hem. Nattbuss som vanligt. Där träffar vi på några sköna typer, två negrer som var hur störtsköna som helst! Som vi skrattade, eller hur GP? Riktigt roligt hade vi med dom, flera sådana snääälla!! Det förgyllde hela kvällen =) Sedan somnade nog vi allihop.
For hem till Sarah och sov.
När vi vaknat sådär runt 11 snåret så börjas det direkt diskuteras om pizza, jag var typ döhungrig efter för många minuters väntan. Till slut runt 13 kanske så kilar vi till mig så jag fick åtminstone byta kläder och sedan gula villan för mat. Sarah och jag smarta som vi var tog och delade på pizza och en kycklingsallad, vi ville ju ha båda? GP såg ju lagom road ut när vi krånglade till det så där mycket. Haha. Sorryyy.
Klara där var det bara att kila hem till mig, vi ville till Rosaholmen men det blev inte så, impulsivt åker vi in till stan. (!?) Inga pengar eller någon riktig anledning så åker vi in i det härliga vädret. Vi gick i bara några butiker för att prova lite kläder (mycket) och skor, sedan satte vi oss på gyllenemåsen och åt glass och drack coca cola. Efter vi hade suttit för länge och pratat i tusen år åkte vi hem. Vi diskuterade våran "semester" alltså tågluffen vi planerat. Och åkte hem till mig direkt och planerade nästan allt, nu har vi 4 dagar helt planerade med tider och allt. Kommer bli sjukt kul! Haha, kommer spy på att åka tåg efter det.
Då fixar jag nog körkort illa kvickt! Haha. =)
Efter massa planering och god mat visade vi filmen från studenten för Sarah så hon också kunde få skratta lite. Visst var den bra?!

Våran tågluff innebär, pendeltåg, tunnelbana, roslagsbanan och tvärbanan/nockebybanan, självklart med uppdrag och massa saker så vi inte tråkas ut helt. Sista dagen blir också en sightseeing (men shit stavniiiiing?!?!) i storstockholm och boende på Rica Talk Hotel inkl. middag för att avsluta det perfekt. Vi kommer att ha en speciell sida för allt detta där bilder och allt kommer upp såklart. Lämnar adressen så ni kan kika där sedan! =)

Nu måste jag kolla sista på The Fast and the furious sedan sova för att kliva upp kl 5 imorgon, yeeah! Förhoppningsvis träffa favvo vännen imorgon också, tur att du överlevde resan =)

Hej alla barn nu är jag här...

Segare lördag får man leta efter.

Den har varit sjukt seg. Igår blev det en väldigt lugn midsommar, skönt faktiskt. God mat, kubb, nubbar, cider, Sarah, asgarv åt någon som det är riktigt synd om, promenad, tunnel, regn och bara allmänt mys. Vid 3 tiden kom jag nog i säng tror jag nog. Var väldigt trött faktiskt. Vaknade sent idag också efter att ha vaknat typ tusen gånger under morgonen, mycket tackvare vädret tror jag. Gjorde typ ingenting under dagen, gick och la mig i min säng och glodde på tv tills det var middag. Grymt seg var man, men god mat var det iallafall, nubbe till såklart, det är ju midsommar mat =)
Efter det så fick mina äpplen för sig att "äntligen" titta på filmen som dom spelade in när jag tog studenten. Och FY FAN. Kommer nog ha mardrömmar i resten av mitt liv! Ingen rolig historia. Haha. Jag var ju överallt och aa jag vet inte vad, tur att dom inte filmade efter vi klivit ur bilen i stan iallafall... Men aa, nu har man iallafall sett den och jag vill göra om studenten!! Flaket var nog ändå bäst. =) Vilket röj! Men usch va hemsk man ser ut på film (och antagligen likadan i verkligheten?) Jaja iallafall så har man sett den och aa studenten var verkligen en toppen dag! =)
Nästa helg är det country festivalen här också, yeah yeah! Kommer nog bli riktigt roligt. =) Men om jag känner mig själv så blir det aldrig som man riktigt tänkt sig, oftast till det bättre. Haha.
Nu är det bara 29 dagar kvar till Ayia napa också! Go go go! =) Lääängtar!

Dom sa här ta en till...

Midsommarafton.

Med som vanligt, sverigeväder, fast ännu inget regn vad jag har märkt. Men trist att det inte är typ, 25 grader varmt (gärna varmare än så) och strålande sol. Ja, tack!
Och det var ju sjukt skönt att få sova, ääntligen. Dock gick jag och la mig vid 3 (ajabaja) och vaknade först vid 20 över 10, sedan vid 11 (vägrade gå upp!) och sedan vid 12 för sista gången, men låg kvar bara för att till kvart över 12. Haha.
Segade mig upp började städa mitt rum och lyckades hinna klart, tog mig en dusch och åt lite yoghurt. Efter det bestämde jag mig iallafall för att ta mig en promenad, 30 min hann jag med iallafall. Och både mamma och pappa hade hunnit hem när jag kom, mamma hade jobbat och pappa hade stått på parkeringen i Hågelby. Något som vi i handbollen måste ställa upp på.
När jag kom hem så började jag prova kläder, och provade tills jag till slut inte orkade längre och tog det jag provat först. Haha. Jeans, uppvikta bara för att det är "sommar" och en vit/svart randig skjorta med 3/4 dels ärmar, och min sjukt fina slips. =) Älskar den!
Jag är alltid så sjukt frusen av mig så bäst att ta på sig något varmare än klänning, annars hade jag lätt haft min nya som jag hämtade ut igår, den var hur fin som helst (ska defenetivt med till ayia napa.)
Det där med mina vanor som ska ändras har hittills inte gått något vidare, bara ganska. Köper ju hellre lätt och lätt sockrad yoghurt än annan vanlig, så sakta men säkert går det ju framåt, har fått mycket mer lätt produkter in i kylen nu. Då var det bara det där med att röra på sig under sommaren som ska in i planeringen. Går bättre =) Man mår så mycket bättre också av att röra på sig och äta bättre!
Nu har Jennifer och Petra kommit hit också. Jennifer är en av målvakterna i vårat lag. Dom ska vara här hos oss och fira midsommar! Kul att dom kom hit =) Vi ska äta gott, lax, färskpotatis, grillat, gräddfil (dock inte lätt..) med gräslök, m.m Muuums =)
Sista svullodagen! Sedan måste jag verkligen ta mig i kragen. Men det är ju midsommar helt enkelt!
Ska träffa sambon efter vi ätit också, men aa sedan vet vi inte riktigt vad vi ska göra, förslag? =)

Do I miss you?...

Verkligen trött som få.

Heeelt sjukt, hinner inte ens sitta något vid datorn när jag jobbat och tränat denna vecka. Har inte haft något behov heller i och för sig. Men tänkte uppdatera lite av mitt egentligen ganska trista liv, eller iallafall denna vecka.
Jobb, hem vända och träna. Dock tisdag såg lite annorlunda ut, jobba, hem vända, direkt till södertälje för körlektion, hem fort som tusan ner till träningen och hinner vara med 20 min. Sedan var det bara att äta mat och slänga sig helt utslagen på sängen och sova. Upp 5 som alla andra tidiga morgonar.
Så man kan säga att jag har varit rätt slut. Känns som att jag aldrig får sova. Haha. Men det tog jag igen lite med en söt powernap på bion ikväll. Usch. DÅ är man trött... Somnade när det var 45 min kvar.. Vi såg pirates of the caribbean 3 som vi längtat till tusen efter. Så vi åkte dit runt 19 snåret och köpte biljetter och mat. Smaskens, jag är då trendsättaren och ville ha grekiskt och självklart fick jag med mig gänget på det, samma rätt också. Haha. Måste varit lite kul för dom som jobbade =)
Och va mycket ögongodis vi lyckades få syn på under den korta vistelsen ändå! Oj oj oj =)
Men jag diggar ändå Akhilas parkering! Men grymt av dig att komma ut så smidigt och snabbt! En eloge till dig där.
Det var super kul och jag hade verkligen sett fram emot det här heela dagen, haha helt i extas! Bio var länge sedan och ett tag sedan vi 4 bara gjorde något. Det var jag, sambon Sarah, Akhila och Gabban.
Och jag hade verkligen tänkt att eftersom vi skulle sluta tidigare idag på jobbet så skulle jag hinna sova innan och sedan ta en dusch och åka. Var hemma vid 15.30 ungefär, Akhila och jag bestämde att kl 19 var bra tid att åka, då visste jag att jag hade tid på mig. ICKE. Åkte med pappa till centrum och hämtade pengar, och var en sväng på apoteket, sedan över till Salem där dom har lite bättre utbud på glasbanken än nere i Tumba tack vare ombyggnaden och sedan till ICA i solbo och hämta mina kläder jag beställt, och dom satt som handen i handsken! Blev verkligen nöjd! =)
Precis när jag tänkt att gå och lägga mig en halvtimme eller så, så får jag sms av sambon, hon undrar om jag ville klippa min lugg eller inte. Juuuste jävlar. Totalt glömt bort det såklart. Så det var bara att studsa upp och ta duschen på en gång och göra mig iordning, få skjuts av pappa till henne och sedan bli hämtad där av Akhila.
Tjollavipp med den sömnen! Sov heller inte i bilen påväg hem från jobbet som jag gjort alla andra dagar, fan. Men somnade gjorde jag sen under bion, inte helt smart men va fan jag bjuder på den! Haha.
Nää nu ska jag VERKLIGEN soooovaaa! Och sova tills jag vaknar. =) Smart va?
Och dessvärre när jag vaknar så måste jag städa. Suck. Lite iallafall. Och så vill jag hinna gå en promenix också. Får se, hinner nog säkert ingenting bara för det.
För imorgon (idag) är det midsommarafton! Härliga tider! Svulla gärnet, säger hon som precis håller på att ändra allt i kostväg och motion. Smart...

Nobody wanna see us together...

trötta eller?

Som vanligt när jag och Sarah konversierar (okej, men herregud stavas det så!?) aja, pratar helt enkelt. Ville vara lite fin i kanten där men det gick tydligen inte. Ja, men när vi gör det iallafall när vi är trötta så kan det ganska lätt och snabbt spåra ur, även denna kväll efter solsting och sjunkna skepp och alldeles för mycket mat.
Så jag var ju självklart så himla tvungen att lägga upp en kort notis om hur icke intelligenta vi kan vara när det har spårat ur totalt.

sarah aka linderoth säger:
ange, whats the grej me dej o killar

» ลngelique ت « | säger:
du, det har jag alltid undrat faktiskt

» ลngelique ت « | säger:
och har dessvärre aldrig kommit på något vettigt svar till det

sarah aka linderoth säger:
haahah illa

» ลngelique ت « | säger:
aaa men verkligen!

» ลngelique ت « | säger:
haha

sarah aka linderoth säger:
ange va kul det skulle vara om du blev lebb

» ลngelique ت « | säger:
hahahah men varför det?

sarah aka linderoth säger:

för att du har alltid haft pojkvän, o gu va skoj det skulle va om du bara helt plöstligt bara ändra dej haahhahahaha

» ลngelique ت « | säger:

hahahaha men shit vilka tankar


Detta är då lite senare i samtalet när det verkligen spårar ur... Kan tyvärr inte hjälpas.


sarah aka linderoth säger:
dom kallar mej störd, förstår inte varför

» ลngelique ت « | säger:

hahahaha nää du och något mentalhem skickar massa brev till mig och jag är glad att jag får några så jag svarar på dom

sarah aka linderoth säger:

hahhahahahaahahaha


Och något jag självklart glömt att "vabba" om så är det när jag och Sarah var ut på våran promenadrunda så hittade vi en lite lustig skylt mitt där dom har byggt en ny bro och ska bygga hus. (Defenetivt inte i närheten av något vatten, närmaste med mycket vatten är brandstationen nedanför backen...) Och jajamensan upp med den dåliga mobilkameran (eftersom jag glömde min nya fina hemma) och var bara sååå tvungen att ta kort, vi dog helt klart!

image210

Men liksom det kan ju bara vara för att liva upp det för dom som jobbar där? För här åker det fan inga båtar! Hahaha.

Why don´t you walk out the door...


Eken cup 2007.

Då har min sommar kommit igång, efter eken så vet man oavsett väder att nu är det sommar. Och även detta år, denna helg var det sådant där typiskt eken-väder, igår strålande sol dock lite vind men verkligen så att man lyckades bränna hela ansiktet så att man senare på kvällen trodde man hade feber av, utmattning, sol, ansträngning och en lång dag. Och idag så var det de klassiska regnet, och japp hej och hå vad det regnade! Haha. I början var det okej, det var inte så farligt, men mer och mer under matchens gång så ökade det och bollen blev hal som en ål och även så planen. Vilken lervälling det blev! Men oj så roligt det var! Vi bara sprang runt och garvade, för minsta lilla vändning så hade man hoppet att stanna kvar på benen. Jag hade sådan tur att jag hade köpt fotbollsskor, japp sjukt bra må jag säga. Jag ramlade inte en enda gång nu idag pga dom, plus att jag inte spelade i den värsta leran direkt, tur var det.
Det gick iallafall bra för oss, överförväntan. Utan tränare, tre avbytare och inget direkt seriöst lir från oss så gick vi till A-kvartsfinal där vi blev utslagna av det bättre laget Hammarby.
Det har varit som vanligt när det är eken, sjukt roligt! Maaassor av folk man känner hit och dit, utomhus, tofflor, hinkvis med vatten, tumba-tältet, alla matcher, speakern, dom otroligt sega uppvärmingarna och hela den där typiska eken-feelingen, det är verkligen underbart.
Något som är mer underbart är när man känner efter en dag som denna hur mycket man längtar efter att få komma hem, ta av sig alla blöta kläder, ställa sig i duschen och ta en lång skön bastu och sedan bara kliva i mjukiskläder och bara dega, DÅ har det varit ett bra år på eken, speciellt när man är lagom mör i kroppen som jag är. =)
Toppen helg på eken cup!

                   

1.) Samling inför årets första match på eken cup.
2.) Ehm jaa, Elli, Sarah och Stajn posar. =)
3.) Uppvärmning av målvakt, jag, Stajn och Exon.
4.) Action i försvaret må jag säga.
5.) Sarah och jag på bänken, party-people!
6.) Självklart kikade man på en av Tvärns matcher, första gången jag ser honom i Salem tröjan.
7.) Sova bör man annars dör man, väntan inför sista matchen på lördagen.
8.) Otroligt taggade inför dagens match (söndag) med start kl 9.00. NOT.
9.) Man kan säga att det regnade lite. Jempa, Gabban och jag i anfall.
10.) Elli, Gabban och jag i försvar.
11.) Halvtid mot Hammarby, snacka om happy i regnet.

Som många gånger tidigare så är det värt att säga det igen, Eken cup är verkligen början på somaren!
Var på tjejmiddag mitt i allt också igår, mycket trevligt, kändes jätte konstigt att sitta där och dricka coca cola medans dom andra drack cider och vin. Men kul var det! =) Synd bara att jag inte kunde följa med sen eftersom jag skulle upp så tidigt men det var jätte kul så länge det varade.

Please hold me down...

Laddad för fältet.

Mer klar för morgondagen kan man nog inte bli. Var till stadium med far min och köpte mig ett par ursnygga fotbollsskor (på barnavdelningen....) och inte alls dyra 349kr. Det tackar vi för! Tokigt bara att dom är hel vita och lär vara svarta efter första matchen så därför tog jag kort för att visa hur fina dom är, nu. Haha.

   

Visst är dom snygga? =) Och såklart matchtröjan. Heja mig! Haha.

Och min familj är som tidigare nämnt inte ett dugg normala. Nu ikväll då så var det som vanligt igång igen, på menyn stog det tacos och inget mer med det. Min söta mor inser ganska snabbt att allt som hon vill ha i det mjuka brödet inte får plats så häftar hon ihop brödet så det sitter där med en häftapparat. Självklart var jag fram med kameran. Hon åt såklart inte själva häftgrejen men det var en god tanke. Haha, den satt där den satt iallafall. =)

 

Och detta är en av FÅ grejer som händer hos la familia Källsten. Defenetivt inget ovanligt.. =)

Do you know...

Fredag äntligen.

Efter en relativt snabb arbetsdag är man hemma och ändå toktrött, haha vad skulle jag annars förväntat mig liksom? Men suuuper skönt att sluta kl 14 istället för 16. =) Det höll på att bli min sista dag där för att någon tönt högre upp tyckte att dom skulle ta in samhall istället för att dom var mycket billigare att ha där. Suck, men det ordnade sig och vi kör på. =) Puuuh. My money! Men hade vi inte fått jobba kvar hade han ändå fått betala nästa vecka iallafall. Tihi.
Alltså när man jobbar hinner man ingenting känns det som, jag bara MÅSTE städa mitt rum men jag orkar verkligen inte, tänker lägga mig och sova en timme istället. Haha. Bortkastat som få men otroooligt nödvändigt om jag inte ska somna vid middagsbordet ikväll.
Imorgon är det min första dag på eken cup, och jag är tokladdad! Längtar massor massor. Känns som evigheter sedan, eller det var det, två år sedan vi spelade sist men jag var där förra året och kikade iallafall. =) Ingen sommar utan eken! Ska efter att pappa har haft sin jobbintervjuv med någon nisse/nisselina från Miami för det där kryssningsbolaget, åka till Stadium för att införskaffa mig ett par fotbollsskor! Yeeey! Go eken go eken! Haha. Super nördigt att köpa enbart för eken men dom kommer säkert till användning senare i livet, växer ju inget mer om fossingarna så det är ju lugnt. =) Borde ha köpt redan för flera år sedan så jag hade sluppit låna Akhilas hela tiden. Haha. Hur många år har jag inte lånat dom av dig? Typ senaste 10 åren känns det som. (Inte riktigt så länge men det kunde ha varit så...) Men nu ska jag köpa egna iallafall. =) Blir knappast några high-tech skor men några funktionsdugliga hade jag tänkt mig.
Aja skriver mer senare eller något, måste verkligen kila och sova en stund orkar inte med pappas nervösa sammanbrott som kommer när som helst. Haha. Stackarn! Men håll tummarna för honom, att han får jobbet på
Norwegian Cruise Line. =)

The dream never dies...

Jag var bara såå tvungen!

» ลngelique ت « | säger:
nää nu måste jag gå faktiskt

» ลngelique ت « | säger:
men vi hörs imorgon

» ลngelique ت « | säger:
när är sista matchen?

sarah aka linderoth säger:
hahahaha men en sista sak..

sarah aka linderoth säger:
vi har lyckats va nyktra en hel vecka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

» ลngelique ت « | säger:
visst

» ลngelique ت « | säger:
HEEELT OTROLIGT

sarah aka linderoth säger:
hahahhahahhaa

» ลngelique ت « | säger:
vi måste få en guldstjärna

» ลngelique ت « | säger:
VABBA

sarah aka linderoth säger:

absolut ahhahahahahahaa


Jag är stolt över oss faktiskt. Min vita månad kanske blir av trots allt? Fast det var inte jag som sa utan mina söta äpplen som sa att det nästan var ett måste. Haha. Dock med lite ironi i rösterna.

Jag säger bara hejdå...


Jobb, träna, sova.

Känns sjukt men jag pallar verkligen inget annat. Upp innan tuppen för att väcka honom, hinna se Yoga som går på 4 INNAN nyhetsmorgon och sedan frukost för att efter det pallra sig ut till bilen och åka i rusningstrafiken till jobbet. Och där på jobbet, världens tråkigaste för övrigt (tackar gudarna, eller snarare mina föräldrar, för min Ipod) fika vid kl 9, lunch vid 11-12 där någonstans beroende på hur mycket det är att göra, fika vid 14 och vid 16 är det att sätta sig i bilen tokdö och åka hem i rusningstrafiken. När man är hemma kasta lite mat i ansiktet för att sedan ta sina trötta ben ner till träningen, få träningsvärk så man vet att man lever åka hem och tokdö återigen i sängen (dock för sent så att man är asapa trött på morgonen efter..)
Det är mina dagar dom närmaste jaa nu är det ju ca 2 veckor kvar. Men jag hade aldrig stått ut så här med det jobbet och dom här rutinerna en längre tid, då hade jag "kolavippat" som Sarah brukar uttrycka sig. Fast ser man det positivt så har jag iallafall ett jobb som gör att jag får pengar och kan leva i ayia napa och förmodligen en vecka efter det om jag har tur.
Tänkte dela med mig av lite urkassa mobilbilder så ni får se min underbara arbetsplats. Se och njut!

image187

Detta är då "fängelset" och min utsikt som sådan. Finare än så här blir det inte.

image188

Taget lite åt sidan bara, det här är då plastmaskinen, varm like hell och låter nå sjukt mycket pga kompressorn som måste stå och gå hela tiden. Aj aj aj.

image189

Så där mellan plastmaskinen och kaffet står jag och lassar in alla brickor kaffe med 12 paket på varje.

image191

KAFFEEE.. Och etikettmaskinen, där lägger man ett kaffepaket i taget så att alla får en etikett vardera. Skoj va?

Erkänn ni blev nååågot avis på mitt arbete va? Nästan så att jag längtar efter att få höra bruset och klickande ljuden från maskinerna, och jag bara längtar efter lukten av kaffe som sätter sig tamefan överallt..! Kanske inte, men det kunde varit så. Haha.

Classic kaffe, min dag, min dröm, mitt levebröd...

Ge mig pengar.

Skönt, första dagen på arbetet är över och jaa det var som vanligt där. Har jobbat där sen jag var 16 till och från så det är inget nytt, varken folket eller arbetet iprincip. Men vilket jävla piss jobb det är. Suck. Monotont och jobbigt att bära. Så står man där nere i "fängelset" som det kallas och bara ser det fina vädret (som för övrigt inte blev så fint sen) utanför fönstret när man fikar. Men det känns som att med min lön så tar jag den smällen. På två veckor har jag tjänat in mina fickpengar till Ayia napa, bara att tacka och bocka. Och det bästa av allt, troligen blir det mer än så, ser ut som att 50-60 ton kaffe kan ta liiiite tid att göra. Skönt för min del. Och för mina söta föräldrars eftersom dom inte behöver lägga ut så mycket. Haha. Inte speciellt roligt att lägga ut mina fickpengar till Ayia napa direkt, hade iallafall inte jag tyckt!
Mådde sisodär idag, vaknade inatt av att jag mådde dåligt också. Blä. Men efter en sväng på apoteket med far min så kändes det bättre och jag fick i mig lunch. Tacka gudarna för det. Hade nog dött annars tror jag, leva på vatten en hel arbetsdag är ingen bra idé.
Och efter lite stress så var det att fly fältet och till Södertälje för körlektion, gick ganska bra om jag bara kunde sluta koncentrera mig på alla andra jävla bilar. Haha. Men hemvägen gick toppen. Kul att få brassa på lite, tur att man inte har en sådan tråkig lärare! Känns bättre och bättre för varje gång, övning ger färdighet är det någon som tidigare sagt till mig. Tydligt det.
Efter lektionen var det huvudvärken som gjorde sig påmind, fan. Två treo och det började lätta lite, vädret har stor inverkan på mig, likadant är det för mor min. Så löpningen blir lite senare efter lite middag och att huvudvärken givit med sig.
Hoppas det blir en trevlig promenad även idag med Sarah och då också med Bonelli som flyr landet imorgon och åker till Kos, usch är sjukt avis på dig! Men om 41 dagar så åker jag till Ayia napa! SJUKT roligt! =)
Fick höra lite om min tränare också, han kommer inte till Eken cup, vilket jag inte förväntat mig heller. Han är kvar på sjukhuset för observation men har inget brutet eller så. Men ändå, det var tydligen bara skit kvar av bilen och han blev klippt ur bilen för att komma loss överhuvudtaget. Hans bror sa till mamma att när man såg bilen trodde man aldrig att någon har kunnat överleva där. Tur man slapp se det.

Blä. Hatar ovishet. Och hatar att jag känner som jag gör för dig. Cant help it. Vet inte hur jag ska säga det till dig bara. Är nog rädd för vad du ska säga. Fast egentligen vad har jag att förlora. Allt känns det som tyvärr. Jag är faktiskt beredd på det värsta och har haft den inställningen nästintill hela tiden, konstigt nog. Varför? Helt fel, men jag vet inte hur jag ska göra. Aja, nu ska jag sluta pladdra strunt. Haha. Whats the grej liksom?

Feel it in the air...

Märklig feeling.

Hela dagen har varit lite så och blev ännu märkligare när man kom till träningen och får höra att tränaren våran voltat med bilen och flögs med ambulanshelikopter till Karolinska. Usch så hemskt. Och typiskt att det händer just honom faktiskt. Det är inte första gången han krockar eller liknande med bilen det här året. Han är alldeles för stressad. Vi har fått höra iallafall att han inte var medvetslös när han hämtades men mamma väntar fortfarande samtal från hans bror om hur det ligger till. Tycker sådant här är läskigt, inget man gärna vill höra. Så träningen idag blev lite jaa som den blev, gymmet gick ju bra jag körde på mer än vad jag brukar och faktiskt det gick ganska bra, men jag har tappat sjukt mycket muskler i hela överkroppen det känns verkligen. Sedan skulle vi köra lite boll på en plan som är uppgjord utomhus men såklart hann grabbarna före så vi fick bara enstaka minuter där. Sedan var det bara att ge upp för det gick inte. Stackars dom två ungerskorna som var där och provtränade idag, ingen coach och hallen såg ut som den gjorde och sedan ingen träning typ. Men man kan inte rå för det som hände.

För övrigt har jag bestämt mig för att röra på mig mer och äta mindre onyttigt och sådant tjafs, dock sprack det direkt idag men jag har rört på mig massor och kommer gå en promenad med Sarah snart. =)
Fick höra att jag har jobb en liten tid framöver från och med imorgon med pappa. Såå skönt, och som jag räknat på det så under mina som vi tror att det blir 8 dagar tjänar jag nog runt 6500kr, tackar för det behövs! Så jag är mer än nöjd.
Eken Cup i helgen, plus tjejmiddag med Jenny och gänget, Jenny fyller år så det blir lite kalas. Ska bli trevligt =)
Men för att rensa tankar från mycket skit och våran tränare så kilar jag ut på en promenad med min vän Sarah nu.
Tack för mig!

Finns så mycket att säga.

Hmm.. Skrivtorka? Känns det lite så. Men jaa det blir väl så nu när solen har tagit fart och börjat lysa för all kraft och jag tar vara på varje stund jag kan ute i den. =) Dock kom det regn nu ikväll men det var bara mysigt, hade ändå hyrt film med Sarah och GP så det var lugnt. Filmen som vi hyrde hette, Säg att du älskar mig. Har velat se den tidigare men det har bara inte blivit av, en av tjejerna som spelar i filmen bor här i Tumba. Den filmen var ruskigt hemsk. Man ville bara hoppa in i den och säga som det var. Usch. Tyckte synd om henne. Ännu mindre roligt att veta också att en av killarna i huvudrollen inte finns mer.
Gårdagen var mysig, satt på min altan med Cissi, Sarah och mina päron och spelade spel och drack lite, Sybarit och Stad land och sjö. Det var super kul! Runt 3 snåret kände vi att det började bli läge att ge upp, GP hade kommit över vid 1 tiden också så han skjutsade oss, jag skulle sova hos Sarah så det var bara att plocka grejerna och dra.
Väl där hemma inser vi att våra magar var lite väl tomma så vi gör iordning lite mackor. Sedan la vi oss på soffan och bara dog, tills att Enberg och Victor kilade in och var fulla like kastruller bägge två, haha har aldrig sett dom så här tidigare men det var roligt. Victor ville gärna berätta allt på samma gång som hänt under kvällen och lägg till att han sluddrade en hel del så det var svårt att höra vad han sa. Och Enberg han var så full att han inte sa något alls (vilket inte alls är likt honom) och bara knallar in i sovrummet och deckar stenhårt. Sådär ja!
När vi vaknar upp sådär runt 11 när Victors larm på mobilen sätter igång inser vi att det inte finns någon Victor i lägenheten! (?) Enberg säger bara att när han var upp vid 10 och tog vatten var han inte heller där. Men hallååå!? Börjar man inte undra lite då eller? Hmm tydligen inte.. Och jag vet fortfarande inte hur det gick eller vart han tog vägen, mobilen låg ju som sagt kvar där.
Iallafall så vid 14 snåret kilar jag hem för att sola, Sarah kommer efter runt 15 och klipper och färgar håret på La familia, alla utom mig för jag behöver inte. =) God middag och sedan kom GP hit och vi bestämmer oss, eller jag bestämmer att det blir till att hyra film så jag och han åker iväg och hyr.
Sedan var det inte så mycket mer med det.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga faktiskt. Men den här känslan jag har är nog vad jag vill. Skit jobbigt är det. Men vad ska jag säga? Vad ska jag göra? Och framför allt, hur ska jag veta? Förmodligen är jag totaly lost men kan inte hjälpas. I huvudet har jag så mycket att säga men säger inget av det utan bara lämnar det åt mina tankar. Jag var säker förut men nu är jag inte det över huvudtaget längre, tror det har runnit ut i sanden alltihop. Eller så var det som du sa till mig förut. Jag är nästan rädd att det är så, och i sådana fall har jag inte en chans längre. Men jag har inte några förhoppningar alls faktiskt så det kan ju knappast bli fel eller inget alls...

please wait...

Tänkte mig en bild-update.

                        

Bild nr 1.) Jag och Sarah påväg till Akhilas utspring.  2.) Marie-Louise och Mattias med Akhilas skylt.  3.) Akhila efter utspringet.  4.) Gabban, Akhila Sarah och jag.  5.) Bonelli på hans mottagning.  6.) Folk på TopTalk, personalfesten.  7.) Utsikten där vi var på hotellet.  8.) Nor, Isabella Martina och Tommy vid trappan på Hasselbacken, personalfesten.  9.) Magnus och Linus från mitt lag vid "Putten".  10.) Jag, Freida och Magnus vid en av grenarna i femkampen.  11.) Henrik, VD´n för hotellet, på Tyrol.  12.) Delia, min första handledare på hotellet.  13.) Snygg-Magnus och Bella på Tyrol, haha.
Det var då lite bilder från dom gångna dagarna. Så lite update blev det allt. Dock mest från personalfesten märker jag nu. Haha.

Vad händer?

Jag har inte bloggat på typ, tusen år? Men va skönt det har varit utan datorn faktiskt. Eller utan och utan, har hållit mig borta från den, mycket tackvare studentfiranden. Det blev tre stycken nu efter min egen som var över en vecka sen. Sarahs student dagen efter, det gick bra faktiskt trots allt och nu fick jag se hur hirschen såg ut vid dansgolvet och inte bara runt garderoben och toaletterna.
Sedan minns jag faktiskt inte riktigt vad som hände mellan lördag och tisdag. Vet att vi tränade i måndags, hmm jobbigt det där. Jaja, tisdag då var det studentfirande, tandläkaren och körlektion för heela slanten. Att dagen ens gick ihop är ett under, tajt schema trots att man har all tid i världen nu när man har "sommarlov". Börjar dagen med att gå upp tidigt för att möta Sarah på bussen och sedan åka till Södertälje där jag hade tandläkartid. Hej och hå, snart får jag ta bort tandställningen på överkäken!! Jippie! =)
Iallafall, vi fick tid över och köpte blommor till Bonellis utspring, åkte heeela långa vägen till Skogås (nostalgitripp) för att se när alla hmm, 60 elever, sprang ut. Super mysigt var det. Och jag ville bara mer och mer göra om det! Haha. Efter lite blommor, kort, gratulationer och kramar så åkte vi tillbaka till Tumba och hann sola lite innan det var dags att kila till hans mottagning. Trevligt var det och han var inte ens där när vi kom, haha. Fast vi hann träffa honom lite iallafall innan jag blev hämtad för att åka till Södertälje igen för körlektion, som för övrigt gick sådär eftersom jag var sveriges mest stressade, bara för att vi trodde att vi skulle åka till Haninge innan vi åkte in till Robins slutskiva. Men väl hemma efter att kommit ner på jorden så skippade vi den och jag kunde andas. Gör mig iordning och tar mitt pick och pack och tar sällskap av mamma som också skulle till segersjö på en arbetskamrats fest. Jag och Sarah kör som vanligt hemma hos henne.
Vi bestämde också att vi bara skulle gå i tid till Tumba för att slippa springa för en gångs skull, vi lyckades. Usch va trist att Bonelli mådde mindre bra så han kunde inte åka med. Träffar hela gänget på tåget in och det blir ett rackarns liv, kul var det!
Grabbarna hoppar av på södra för att hämta mer att dricka medans jag och Sarah tar det lugnt och går mot Trädgårn/Flemings, kön var typ sjukt lång men det gick fort. Efter en long island icetea så var vi på banan igen. Den kvällen var rolig som få! Men Sarah va sjutton hände med dansen!? Vi var överallt. Skönt att bli hämtade av min kära far som hade vägarna förbi stan efter att ha haft nattdyk med några elever.
Onsdag, vet jag inte riktigt.
Men torsdag däremot, upp med tuppen (haha, det bara blev så eller hur?) och hem och sova en timme eller två för att sedan kila iväg på Akhilas utspring i Farsta, söt du är gumman! Hem och hinna ta igen sig lite i solen och återigen en mottagning, som det var klass på! Haha. Hennes släkt är sjukt rolig! Lätt bästa mottagningen, och vi har fått predikan om nu att vi inte får skaffa barn innan 24 för då förstör vi våra liv, vi ska festa och leva livet nu medans vi kan! Tack =)
Efter mycket om och men så får vi skjuts av pappa in till slutskivan för att tågen inte riktigt var med i matchen. Och det var kul, skönt ställe, April, där hade ingen av oss varit tidigare men det var roligt! Och helt ärligt, jag trodde fan jag skulle få stryk där ett tag, men vad ska jag göra? Haha.
Hem till Sarah, få Kenneth-fötter, efter lite prat så somnade jag stenhårt.
Blir väckt vid 9.45 av min bror som är påväg hem från skolan, upp en halvtimme senare gör mig iordning och kilar hemåt för att följa honom och köpa kostym till balen, blev såå snyggt! Såklart med mig som smakråd. Haha.
Hann knappt hem, stressade som få, och iväg till Rica Talk Hotel i älvsjö för personalfest. Sjukt roligt! God mat, dricka och lagindelning till femkampen på gröna lund. Kom i bästa laget helt klart. Walkie Talkies hette vi, och grymmaste hejaramsan, MED moves! Vi kom dock sist men vad ska man göra vi hade sjukt roligt. Åkte nya berg och dalbanan, ingen större hit, och även den gamla vanliga, roligare än den nya. Slutade på Hasselbacken med skumpa och grejer och prisutdelning. Sedan orkade jag inte stanna längre så jag tog mig hemåt efter en mycket lyckad kväll! Fick som tack för den tiden där, en natt på hotellet för två inklusive middag i restaurangen där. Tusen tack! =)

Så mycket minnen och nu tillbaka till verkligheten...

Studenten!

Här kommer lite bilder från min student.

image162

Jag efter att ha åkt flak. Haha. =)

              

1.) Jag och Akhila  2.) Camilla och Jag  3.) Jenny och Emilia 
4.) Akhila och Sarah på min mottagning  5.) Robin och Bonelli på min mottagning  6.) Mitt plakat 
7.) Sarah och GP på min mottagning  8.) Vi tjejer minus Jenny efter utspringet  9.) Vi på vårat flak innan vi lämnade skolområdet.
Några av bilderna är lånade från Emilias blogg. Hoppas på att få fler sedan men får se om jag lägger upp fler. =)

Varför välter inte dina kor för?

Haha. Jaa det blev lite fel kan man säga. Promenixade igår också, dock en timme kortare än tidigare. Nu var GP med på promenaden också.
Vi pratade om att välta kossor när vi gick förbi Alfa laval och så stannade Sarah för att fixa sina strumpor som halkade ner i skorna och då skulle jag säga "Men varför åker dina strumpor ner och inte mina?" Men det blev "Varför välter inte dina kor för?" Bara för att vi pratade om det, tss så fel det kan bli när jag är i farten. =) Då kunde man inget annat än att skratta åt mig som vanligt.
Igår kom även mina kära släktingar, kusinerna och min farfar och plast farmor. Det var jätte trevligt och dom stannade hela dagen, åt och pratade som aldrig förr. Jag fick jätte fina guldörhängen med små hjärtan, min yngsta kusin Anton (11 år) hade valt dom, så fick jag jätte fina blommor också med ett jätte sött rosa gosedjur på.
Efter att dom hade åkt vid 16 tiden så åkte jag med mamma och pappa till biltema och ica för att handla sedan fick jag skjuts till Sarah där Akhila också var. Dom hade färgat hennes hår, eftersom hon på torsdag tar studenten! Ska bli så roligt, eller hur Akhila? =)
Hon åkte hem för att käka lite middag så jag och Sarah satt på hennes balkong och solade lite, hon har fått jätte fint på balkongen nu med nya utemöblerna. =)
När vi inte orkade sitta och steka mer så gick vi in och la oss på varsin soffa och självklart klassikern, vi somnar. Hon först såklart men jag tätt efter. Efter ett tag så ringer pappa och säger att maten är klar så det var bäst att packa sig upp ur soffan och bli hämtad.
När jag ätit klart så kom Sarah och GP över och gjorde oss sällskap lite innan vi gick iväg på promenaden.
Och arbetslös, eller sommarlov som jag kallar det, som man är så har jag inte alls mycket planerat, snart ska jag iväg och luncha med mina söta vänner Akhila och Sarah men sedan är det bara träningen som är planerad, aa och över och kika på Robin och Enbergs lägenhet förstås. =)
Fast imorgon dåå har jag att göra, sjukt att allt låg samma dag såklart, tandläkaren, Bonellis utspring, hans mottagning, körlektion, och Robins slutskiva. Så där ja, varför ha en lugn stund på dagen? Men tur att det är bara roliga saker =)

I can leave any day...

På välförtjänt promenad.

Aa för det behövs verkligen om jag och Sarah ska uppnå våra mål. Haha. LYCKA TILL! Vi var ute och gick i ungefär 2h 30min, snacka om att vi gick runt hela världen alltså. Startade i solbo sedan gick vi till förbi, statoil till brandstationen, vretarna, tumba centrum, solbo, uttran, segersjö och sedan hem. I stora drag så blev det så. Och självklart händer det ju oss alltid något, oftas bra saker och det här var bara så "VAB" som vi säger. Nere vid brandstationen så hör vi hur två som vi trodde var killar, ropa på oss och vi bestämde oss för att absolut ignorera för man vet ju aldrig, till slut börjar en av dom springa mot oss och ropa, så vi vänder oss om och då visar det sig att det är två "gubbar" som bara frågar om vägen till en restaurang där man kan sitta och dricka öl, på otroligt dålig svenska eftersom dom var från Polen och hade cirkusen som ska vara i Hågelby imorgon, eller aa en av dom kunde skaplig svenska så att man förstog den andra snackade bara polska. När vi förklarat för dom så tar han som inte alls kunde svenska upp en kamera, haha vi typ dog, såklart skulle det då fotas med han som frågat oss om vägen självklart och vi ställer upp på kort och sedan med den andra gubben, så söta (not..) och det som var ännu mer kul var att det var en sådan där "gammal" kamera och ingen digitalkamera, usch va elakt det lät men jag blev så paff för dom ser man inte mycket av längre. Men kul som få var det iallafall. Självklart var det vi som råkade ut för det också. Haha.
Vi knallar och går vidare och jag tror det är min tur vecka trots allt, för i tisdags så när jag var ute och sprang hittade jag 10 kr på marken och nu när vi var ute och gick så berättade jag det för Sarah och helt plötsligt hittar jag en krona på marken efter det. Haha. Jag typ dog då. Så klockrent att jag just berättat det också.
Vi kom också fram till att vi umgås nog lite för mycket när man avslutar varandras meningar och att ett "hummande" kan göra att man förstår varandra iallafall fast man själv knappt vet vad man menar. Haha. Sjukt kul. Så inget negativt med det alls faktiskt.
Men Sarah, faktiskt jag skäms, och jag förstår dig också faktiskt men aa, i know the feeling liksom. Haha. Tragiska vi är.
Men för typ andra gången så gick jag faktiskt hem till mig, kanske för att mina kusiner och farfar kommer imorgon mitt på dagen men ändå. Haha.
Trevligt som vanligt att ta en promenad så här dags, och vi måste börja röra lite på oss om vi ska greja det. Haha. Gillar ändå vårat inflytande på folk, eller hur. Tröjorna är nästan ett måste faktiskt, Copyright på oss!

"-Visste du att Kalle har tagit självmord? -Vaa, har han? Det var det sista jag trodde han skulle göra! -Det var precis det han gjorde..."

Juste bilder från studenten kommer inom snar framtid. =)

We are the champions...

Då var man arbetslös.

Usch låter så tragiskt och känns så också. Men nu har man iallafall tagit studenten! Och det var verkligen en riktigt underbar dag! =) En typisk sådan dag man mer än gärna upplever igen utan tvekan!
Jag sov över hos Sarah för att hon skulle fixa iordning mitt hår, och tack det blev jätte bra! Blev grattad av alla byggjobbare när jag gick förbi och skulle bli hämtad, då började det kännas på riktigt vart man var påväg. Förstog inte riktigt det innan. Ner på skolan för lite "champagne-frukost" med HR, alla var så himla fina. Fotografering och sedan betygsutdelning samt skriva i allas mössor. Jag förstog fortfarande inte att vi om bara några timmar skulle springa ut och då ha tagit studenten som man alltid längtat efter. Efter allt det där fick vi våran absolut sista håltimme på skolan. En liten mysig lunch med alla blev det också, synd att alla HR-klasser var utspridda över hela matsalen bara. Sedan var det en liten stund mellan att vi åt och skulle in i aulan för en sista samling. Och det var sjukt att sitta där och när våran rektor säger "Jaa och om 48 minuter kommer ni att springa ut härifrån genom dom där dörrarna.." Kan säga att då fick man lite ont i magen. Efter lite sång och att "Ukrainas bidrag" hade uppträtt så fick vi springa ut, jag kom skapligt långt fram trots att vi skulle springa nästan sist. Fast sen tog hela ledet slut och man stog mest bara där och jag hittade verkligen inte mina föräldrar, så jag sprang runt lite överallt tills jag hittade dom med hjälp av Emilias pappa. Haha. Men lätt att hitta dom när inte dom håller upp skylten? Ehm nej.
Vi åkte flak också, bästa flaket av alla såklart och hem för mottagning. Min släkt kunde inte komma så den bestog endast av mina kära vänner som kom hit. Tack för det =) Det var hur trevligt som helst och jag fick massa fina blommor och en super fin kamera av mina föräldrar.
Sedan var det inte så mycket att tala om faktiskt. Fick skjuts in av Bonelli snäll som han är. Och det var i bilen som bägaren rann över för min del. Robin hade nå lakrits grej som vi drack av och den satte spår direkt. Så ja, jag spelade inte i samma liga som dom andra, men in kom jag. Men sedan kom jag inte så mycket längre än att jag hann gå på toaletten och sedan var det kört, vakterna stog utanför och väntade på mig och tog mig direkt. Vad ska man göra? Det går bara att skratta åt det. Att dom ens släppte in mig är lite konstigt eftersom dom följde efter och tog mig direkt sen. Hmm jaja. Finns inget att göra åt det.
Ingen mobil, inga pengar och ingen garderobs grej så där stog jag i regnet och väntade. Haha. Men som tur var så kom Petter och Robin S efter hmm kanske en timme eller så? Jag har ingen aning eftersom jag inte hade någon klocka. Fick låna Petters jacka och mössa, han tog min studentmössa som utbyte. Haha. Och dom var påväg in men så kom Robin och Bonelli ut och sa att det var as tråkigt där inne och att dom skulle åka hem, så då åkte jag med.
Men så går det när man dricker i nästan 14 timmar i sträck kom jag på. Men som min kära mor sa, "du var ju inte så full här hemma direkt" Nepp men som sagt i bilen så var det bara hejhopp.
Men trots allt detta så tycker jag att det var en lyckad kväll. Någon gång måste vara den första att bli utslängd på också, så jag blev det nu på studenten och det gråter jag inte blod över. Tur att den inte var speciellt rolig skivan. Haha. Den var tydligen som igår. Då det var samma ställe. Grattis Sarah till studenten! Hoppas du blev nöjd med kvällen till slut! =)
Kul att träffa twinnie och Danne också efter så sjukt lång tid.