fredagkväll.

Tydligen är det fredag idag. Har ju tappat dagarna helt när dom den närmaste tiden sett likadana ut för min del. Bli frisk. Och nu är jag nästan frisk. Trots att orken tryter ganska grovt.
Har ätit mys middag på ett indiskt ställe vi har här i Tumba med mamma och lillebror. Varje gång nån fyllt år får den personen bestämma vad man ska äta och nu var det mammas tur, var ju inte hemma på hennes födelsedag så idag blev en bra dag. Myyycket god mat och mätt blev man.
Efter det gjorde jag mig redo för att kolla på hockey, Jimmy Ö lirade. Dock var vi tvunga att åka efter två perioder, när det var som mest spännande 5-5, kanske ska kolla hur den slutade.. Domaren var inget att hänga i granen direkt.
Sedan skjutsade jag in Jimmy, GP, Hajas och Danne till Munchenbryggeriet för dom skulle dit till någon trance grej. Så ikväll är jag fyllechaffis.
Skönt att ha någon uppgift alls ikväll. Haha. Jag bara älskade att äntligen få träffa folk. Men får försöka att inte vara för energisk så folk ledsnar.
Kanske ska glo på något på tvn eller så.

jag ger dig allt jag har, kvar...

vårdcentralen.

Ja jag tyckte nu att det var dags att kanske kolla upp vad det var för fel på mig och hoppas på att bli frisk. Så vårdcentralen blev det. Träffade min husläkare och fick konstaterat att influensan hade jag då haft och den är nu i sitt slutskede med lite hosta och så. Men jag är fit for fight att börja träna nästa vecka igen. YES! Äntligen.
Så då har jag nu mer förståelse för varför jag varit orkeslös och varit så pass sjuk osv under den här tiden eftersom jag haft influensan. Kan ju faktiskt säga haft när man iprincip är frisk förklarad.
Känns mycket bra att ha hört att jag kan köra på i den mån jag orkar igen. I need it so bad.
Man försökte börja sitt nya liv och inte är det någon bra början att bli sjuk och trycka i sig massa skit. Not great at all.
Så jag firade det genom att åka och lämna Sarahs födelsedags present jag fixat i dagarna samt handla hos mamma.
Mer händelserik dag får man ju leta efter?
Så, vad händer nu då? Helg och Halloween. Inga planer förens imorgon att fira Emilia som gått och blivit gammal.
Ska dock äta middag med mamma och bror ikväll men mer än så blir det inte vad jag vet.
Och eftersom jag håller på att förnyar mig med msn beta, ny mobil så håller jag nu på också att byta msn adress. Hur ska detta gå. Haha.
Magkänsla mina vänner, funkar alltid.

14 dagar kvar.

Dagens låt: Nickelback - Gotta be somebody

ge mig något som tar mig nånstans, för jag vill veta om kärlek finns...

ett i-landsproblem mindre.

Så, idag for jag iväg och köpte en ny mobil. Inget man gör varje dag och nu är jag pank. Haha. Men fick bli Sony Ericsson C902 som jag tittat efter sedan den kom ut men för att vara liiiite udda så fick det bli, Bond Edition. Woow.



Det som skiljer den vanliga är alltså, Bond-tema i mobilen samt att den är grå och man fick med ett bluetooth headset som det står 007 på. Hurra! Haha.
Nåja, nu ska väl mina sms problem och annat skrot som var med den gamla slippas. Förstår varför den gamla började strejka, den är ju över ett och ett halvt år gammal. Och flitigt använd.
Men är so far nöjd med köpet. Dock är jag irriterad över att inga sms sparas på sim-kortet som det gjorde på den gamla goda tiden. Så dom var ju bara att radera. Fan.
Har inte hunnit kika runt på den så mycket ännu, mest lagt in musik. Kanske ska behålla James Bond ringsignalen, rätt ballt. Haha.

kom tätt intill det är okej...

blä blä blä.

Jag dör av tristess. Vaknade tidigt och vad har jag gjort under den tiden då? Jo, mamma var snäll och spelade in Rosabandet galan så då kikade jag på den, 2 timmar lång. Tur man kan spola i pauserna. Sen direkt efter fick jag för mig att bli allmänbildad i handboll så då fick det bli Champions league match Chambery-Hammarby. Bajen åkte dock på stortorsk och det var egentligen en ganska tråkig match men underhållande handboll från franska Chambery iallafall.
Så kan jag bocka av en sak på listan inför Magaluf.
Jaa jag har gjort en lista på det jag kommer att behöva inför min utlandsvistelse. Det må vara långt dit men tiden går fort och vips så sitter man där och har inte fixat nånting. Så beställde hem europeiska sjukkortet. Har faktiskt inget sådant och det kan vara nödvändigt om något händer. Pappersmässigt tror inte jag något mer behövs tackvare att det är ett EU land.
Listan är inte lång men sakerna jag måste spara ihop pengar till kan ta tid. Måste ha en bärbar dator och en ny resväska bland annat. Tur att det är jul och födelsedag innan man drar. Perfekt.
Allt kommer lösa sig fin fint. Dock har jag torskat förbannat mycket pengar pga att min feber ännu inte ger med sig. Så imorgon är det jag som ringer vårdcentralen, det tyckte iallafall sjukvårdsupplysningen idag. Great. Aldrig kan man få träna ostört.
Nåja, nu ska jag bädda rent i sängen och sedan ta en skön dusch. Man kanske blir frisk då?

15 dagar kvar.

Dagens låt: Rihanna - Disturbia

vi åkte långt bort, kanske till och med lämnade sverige...

nu är jag less.

På min mobil, den lever verkligen sitt eget liv kan jag ju säga. Raderar och skadar sms som jag både fått och skickat. Sen skickar den om sms jag redan fått samt tar tillbaka raderade skickade sms. Hur går det här till? Den har aldrig betett sig så förut. Suck. Så nu är det ju akut med en ny mobil. Inte vad jag tänkt mig ännu dock.
Och ja, jag har fixat nya uppdateringar till den. Och ja, jag har startat om den både en och tre ggr. Men det hjälper inte.
Så nu gäller det att hitta en mobil man vill ha och tänker lägga pengar på. Då kom vi till det svåra. Fan.
Vet att jag vill ha en bra kamera mobil från Sony Ericsson.
Hjälp mig?

jag har inga starka armar att bära dig på...


grattis sarah.

Som idag blir 20 år! Stort grattis till dig. Hoppas att dagen varit till belåtenhet. =)



Innan en av mååånga studentskivor vi gick på förra året.. Haha.

Själv skulle jag mött upp Cissi i stan men skippade det eftersom att febern håller i sig. Blä blä blä. Jag som behövde kika in jackan jag ville ha. Fan.
Så jag åkte till centrum och handlade och plockade upp mamma istället sedan blev det thai mat på det. Not so bad. MEN jag kunde ju varit frisk istället. Det värderar jag lite högre. Skulle ringt sjukvårdsupplysningen också men det gjorde jag inte. Får göras imorgon istället.
För feber i en vecka känns sådär. Och nu har man mensvärk också, vilken fantastisk vecka det varit. Tur att allt kommer på samma gång.
Så jag glädjer mig med Bonde söker fru ikväll. Som det för övrigt är väldigt långt kvar till. Usch. Hatar att vänta.
Hoppas febern är borta imorgon så jag kan träna. Annars är det jag som surar ihop.

Många tankar flyger runt i huvudet, konstiga drömmar som jag inte vet vad dom betyder. Vill jag eller vill jag inte? Är det du eller det. Var det då eller är det samma sak nu. Jag kommer nog fortsätta tänka väldigt mycket fram och tillbaka på det iallafall.

är att du då ser det hur smutsigt livet blivit...

hjärta håkan h.

Inte helt oväntat att konserten skulle vara lyckad. Något som var oväntat var hur jävla långt fram vi hamnade. As härligt!
Mötte iallafall upp Rasmus och Johan på centralen vid kl 16 för att sätta oss på olaerys en timme innan vi skulle börja dra oss mot Cirkus. Hann med en liten matbit från 7 eleven innan också. Tur var väl det.
Väl där får vi vänta och åter vänta. Svinkallt och det men vad gör man inte för världens bästa man.
Väl inne inser vi att vi står väldigt långt fram ändå med tanke på hur sent vi kom dit. Min bror dock han stog längst fram. Men bara 3 rader framför så det var inte så stor skillnad.
Showen drar igång precis som på Skandinavium med Tro och tvivel. <3 I stort sett hela konserten var som i Skandinavium när jag och Jessica var där och röjde i april, enda skillnaden var, mindre lokal och vi hade parkettplats nu.
Men känslan är alltid detsamma när man glor på Håkan! Underbar.
Han uttrycker sådana känslor och får med sig varenda själ i lokalen. Man såg bara på Securitas vakterna hur impade dom var på publiken som sjöng med och hela draget. Det kallar jag känsla.
Håkan är en väldigt djup kille som verkligen kan beskriva i ord och uttryck vad han menar och man känner med honom i allt. Samtidigt som han är väldigt enkel. Precis så som det ska vara. När man kommer från en spelning med honom är man alltid lyrisk och helt tom på samma gång.
Han tar musten ur en så man inte vet hur man ska beskriva sina känslor för tillfället. Man känner allt på samma gång.
Håkan är ALLT <3
Skulle man kunna vara kär i en kändis så skulle jag nog säga att jag var det. Men det är jag inte.
Jag sov gott när jag kom hem iallafall.

     



     

Jag skickade fram min kamera till Tim efter ett tag in på konserten för att få bättre bilder, och det blev det. Trots att jag stog väldigt nära jag med. Tur man har sin lillebror faktiskt.
Håkan Hellström, det är så jag säger det.

16 dagar kvar.

Dagens låt: Håkan Hellström - Brännö senerad

för kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva...

håkan hellström ikväll.

Det är min lycka, min kärlek, mitt allt. Håkan H <3 Synd bara att jag fortfarande är sjuk. Jävla piss och skit. Men lite huvudvärkstabletter ska lösa det. Inget stoppar mig att få se min man. INGET.
Uppladdningen hittills har varit en lunch med Akhila, mycket trevligt och vi har tagit igen en del tid kan man säga. Fler gånger absolut.
Så annars idag har jag inte hunnit med så mycket faktiskt.
Blir tyvärr hemma hela veckan, till min sorg både i plånboken samt nerver. Jag orkar inte vara hemma. Det är dö tråkigt. Men det är bättre att jag blir helt helt frisk faktiskt.
Och till all helvetes sjukdom så fick jag böter idag, pga slarv. Jennie du är inte ensam. Haha. Nåja, jag ställde p-skivan på halv 2 istället för halv 1. KLANT! Tjoff, 250kr i sjön. Precis vad jag behöver nu.
Man ska aldrig ropa hej innan man är säker.
Jag tänker då inte gråta blod över detta nu, för jag ska åka in mot stan snart och möta upp Rasmus och Johan för att sedan glo på Håkan! Fan va kul det ska bli! Love love love =)
Skiter i vad ni tycker, men jag älskar den mannen.



Värmer alltid i hjärtat att se honom.

17 dagar kvar.

Dagens låt: Håkan Hellström - Kom igen Lena

varför måste vi döda varandra...

tristess.

Jag går mig själv på nerverna nu. Det är så himla tråkigt att bara vara hemma och göra absolut ingenting. Jag bestämde mig för att kolla på Rederiet och var lagom klar till middagen. Perfekt tajming.
Men ändå, fan så tråkigt det är.
Förhoppningsvis är jag frisk snart, väldigt snart. Blir hemma imorgon också eftersom febern vägrar ge med sig. Influensan säger dom flesta att det kallas. Jag är bara irriterad.
Men imorgon kväll stoppar ingenting mig för att heja lite extra på min man, Håkan Hellström <3 Har jag fortfarande feber så kan jag säga att jag löser det.



Min man, min värld, mitt allt. Ingen kan ta hans plats.

Så imorgon är jag väldigt väldigt glad. Det är jag ändå men lite extra imorgon såklart. Hihi.
Och ikväll blir det att försöka bli av med tiden på något vis. Hur vet jag inte. Jag vet att Design Simon & Tomas går på tv då har iallafall en timme gått. Yeey.

jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din...

still sick.

Och blir det något bättre, inte det minsta. Febern ligger på en stabil men inte för hög nivå, tycker kroppen. Usch fy och jävla skit. Jag orkar ju ingenting. Ändå gav jag mig fan på att städa iordning lite i rummet samtidigt som jag har på Sex and the city filmen, den är ju guld. Haha. Jag har haft igång den säkert 4-5 ggr men aldrig sett hela rakt av. Bra jobbat. But i like it anyway.
Idag, prio ett, bli frisk. Så det är väl typ det. Men jag känner att jag måste ha lite frisk luft så en förbannat lugn promenad blir det. Plus att jag tryckt i mig så mycket äckligt onyttigt nu när jag varit sjuk att jag äcklas av mig själv. Uuuäck! Så snääälla låt mig bli frisk så jag kan börja träna som jag vill och orkar med. Pleeease!
Så jag tror att frisk luft är min räddning. Blir dock inget workout pass fast jag önskade.
Vill ju prova mitt nya yoga set också. Haha. Ååh så mycket jag vill göra =)
Som min älskade mammilu sa igår, "det att du aldrig blir frisk kan vara att allt det här med pappa tar hårdare än du tror.." Kan vara, kan så icke vara. Hur ska jag veta. Mamma och jag har pratat en del om pappa i helgen om hur vi känner för det och allt sådant. Det var skönt att prata om det måste jag säga.

Igår kväll fick jag ett trevligt samtal. Hopp eller inte jag vet inte. Det bara kändes så himla bra men ändå så långt bort. Jag har slutat hoppas på det sättet faktiskt. Jag lever i nuet. Men jag vet hur det kommer bli i slutändan.

18 dagar kvar.

Dagens låt: Amy McDonald - This is the life

bara så länge det finns stjärnor över oss så...

back in the days.

När man är sjuk har man också väldigt mycket tid över till saker och ting. Jag tog tillfället i akt och kollade alla gamla bilder jag bränt ut på skivor. Det enda jag kunde få fram var ett stort fett leende när jag såg bilderna från, sälen, ayia napa, alla alla alla studentskivor, studenter och alla dessa handbollsfester och turneringar. Jösses. Man har varit med om en del faktiskt. Tacka gudarna för kameran.
Det är verkligen så tråkigt att vara sjuk men bilderna gav riktiga flash backs kan man säga. Dock bara bra sådana såklart. Ta mig tillbaka till somaren som var iallafall.
Och jag har verkligen lärt mig av alla misstag och fel och allt som är att, man ska inte ångra något man gjort utan ångra det man aldrig gjorde.

 

Det är mycket man kommer sakna men också mycket att se fram emot. Som den här bruden, Sarah. Vi har väl känt varandra gud vet hur länge 14 år eller något sådant? Men förra året var vårat år. Haha. Och snart fyller hon 20 år också.
Tiden går fort när man har roligt. Nästan för fort.

du var alldeles runt hörnet, i kvarteret...

blir inte av med det.

Blir man frisk? Nej det blir man inte. Jag är fast i träsket med feber, hosta samt känns det som att ögonen ska ploppa ut om jag bara tittar åt sidan. Va fan är det frågan om?! Jag har haft feber sedan i torsdags kväll är det inte dags att det ska gå över snart kanske? Tydligen inte. Jag har drabbats av något obotligt tror jag.
Nej jag är inte döende, bara irriterad.
Jag måste ju jobba imorgon men så länge febern håller i sig är det jag som måste vara hemma. Jävla piss och skit. Så ruttet att vara hemma dessutom.
Men på tisdag är det jag som går till jobbet, oavsett vad. För på kvällen är det älskade Håkan Hellström <3 min man, mitt allt!
Jag har hört att man blir snabbare frisk om man är glad. Så jag får tänka på Håkan helt enkelt, är jag frisk imorgon då? Man kan ju alltid hålla tummarna.
I och för sig hade jag ett samtal med en god vän idag som gjorde mig glad faktiskt. Det kommer jag kunna vara glad åt ett tag faktiskt. Så jag kanske rent av är frisk imorgon. Shit va mycket glädjeämnen som dök upp helt enkelt.
Jo men jag är glad iallafall. Låt mig nu bli frisk.
Igår var en jätte skön hemma kväll med mys framför tvn med mamma och vi lagade underbart goda kyckling fajitas. Muums! Det ska vi bjuda pappa på när han kommer hem =) Så den här helgen har det liksom inte hänt ett skit för min del. Kanske behöver det? Om inte annat tackar min plånbok mig i framtiden.

19 dagar kvar.

Dagens låt: Coldplay - Clocks

medan mina ögon letar efter vad dina ögon vill...

kan inte låta bli.

Att vara glad trots att jag är sjuk. Jag vet inte vad det är, det bara är en skön känsla. Något som mer var skönt idag var att vi vann, 13-18 mot gnäll Tyrold. Matchen var egentligen skit men att vi vann var bara hur bra som helst! Tagga till nästa, för det gör jag och återkommer med mer energi än någonsin.
Fick veta för en liten stund sedan att min kompis åkt in på sjukan igen för sitt hjärta. Känns sådär. Håller tummarna för att det inte är så farligt. Men hjärtat är ett känsligt ställe och det har varit problem förut.
Så ikväll blir det ingen fest för mig alls. Skit skit skit. Jag som bara haaatar att ligga hemma och glo. Men med tanke på hur hög feber jag hade igår och trots det var hemma hos Jimmy Ö i hans nya lägenhet en stund är det nog bäst att bli frisk innan jag ger mig ut på äventyr.
Seg helg verkligen. Hoppas jag är frisk så jag kan jobba iallafall, har inte riktigt råd att gå hemma och dra benen efter mig. Då kommer jag gå mig själv på nerverna mer än allt. Blä för att vara sjuk.
Därför tänker jag framåt på allt, kryssningen, magaluf och allt sådant skoj. Kan verkligen inte släppa det och jag kommer tjata om det tills era öron trillar av. Jag är så jävla glad för det.



Berättade igår om det för pappa och han blev jätte glad för min skull. Jag går nog verkligen i hans fotspår. Dock i lite andra banor, båtar och vatten är ju inte min grej.

Dagens låt: Håkan Hellström - För en lång lång tid

för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna...


sjuk som ett as.

Iallafall känner man sig döende. Nåja i torsdags kväll gick jag och fick feber. Tänkte inte mer på det och tokdäckade i sängen kl 20 haha. Jag mådde nog inte toppen. Upp och jobba kl 7 och då var det jobbigt. När jag har feber så känner jag mig som två meter lång, yrar och mår allmänt kasst. Men för dens skull behöver jag inte se ut som ett spöke, ungefär som igår. Så när Fredrik kom till jobbet fick jag åka hem, trots att han har ryggskott. Bra man är.
Hem och as sova hela dagen, för jag trotsade min feber och åkte till Nacka Forum med Jimmy iallafall, han fick köra av säkerhetsskäl. Men DET var jobbigt. Kände mig svimfärdig flera ggr och orkade inte gå speciellt fort. Tur att man inte hittade några passande kläder så man slapp prova. Haha.
Så ett par nya snygga sneakers, självklart adidas. Från 800kr till 450kr vem kan låta bli. Så är dom av samma "serie" som mina vita sneakers jag har, fast dom här är låga och hel svarta. Ur snygga!
Jimmy köpte också skor och så hittade jag lite kläder till honom som jag tyckte han skulle ha. Sagt och gjort.
Man kan säga att vi inte var där speciellt länge. Kanske 1 ½ timme.
Och när vi var påväg dit så ringer min älskade pappa <3<3 Såå skönt att höra hans röst igen. Fan va jag saknar honom! Han var nu i Sharm el sheik där vi varit tidigare så han kände igen sig lite grann. Och idag hör han av sig till mamma för sedan kan vi inte prata med honom på 2 veckor. Usch fy och blä.
Jag blev lite piggare av att höra hans röst och hur han hade det iallafall. Saknar dig pappa!
Idag har vi match i tyresö mot Tyrold. Kan jag vara med och spela, nej det kan jag inte. Jävla piss och skit! Jag har verkligen sett fram emot att få lira. Men icke. Tänkte att jag kunde spelat om febern lagt sig lite men det har den såklart inte.
Nåja bäst jag gör mig lite fräschare så man inte ser ut som ett svettigt vrak.

20 dagar kvar.

vad jag bryr mig om nu är att höra dig andas...

snart helg.

Jag kan ju egentligen inte säga, äntligen helg. Jag har ju just haft helg. Haha. Nåja, jag tycker ändå det ska bli skönt med helg oavsett att jag var ledig halva veckan. Så det så.
Vaknade imorse och halsen var inte som den bör vara. Asapa ont och jag snorar. Fan fan fan. Då kanske mina känningar om feber är rätt trots allt? Nej nej så får inte vara fallet, har inte tid ork eller lust att bli sjuk nu. Vitaminer here i come!
Var ändå ut och gick över en halvtimme idag, lite måste jag fan röra på mig. Skärpning.
Annars idag har det varit cool lugnt. Jaa jobbet var som alltid och så åkte jag förbi skärholmen så jag kunde köpa nya hörlurar samt hämta upp Jimmy*2. Trots att jag var skeptisk till dom nya hörlurarna funkade dom galat i min älskade Ipod. Så nu kan jag vara ute och knalla utan mina trasiga. Som för övrigt inte är hela någonstans längre..
Så nu ikväll eftersom träningen är inställd ska jag lägga mig och kolla på sex and the city filmen och dricka te. Härligt. Och försöka plugga lite från barskolan boken. Jag är sååå taggad verkligen. Kan inte släppa det ur tankarna för en sekund. Jag gör HELT rätt. Har aldrig känt mig så övertygad om något jag bestämt med magkänslan som nu. TACK.
Imorgon ska jag och Jimmy iallafall fara iväg till Nacka som har nyöppning idag. Vi och alla andra som får lön imorgon. Men är egentligen inte i något behov av något mer än kanske den där jackan då. Köpsugen är man dock alltid.
Nä vad sa jag, sex and the city?

Du har nästan försvunnit helt ur mina tankar, bra eller dåligt? Båda delar, men på något vis känns det bra. Kanske för att jag är så tillfreds med det mesta just nu så det blir lättare att glömma. Svårare om det varit tvärtom. Fast man kanske inte ska ropa hej ännu.

22 dagar kvar.

Dagens låt: Agnes - On and on

där går någon annan istället för dig...

semestern är över.

Det kändes imorse när mitt alarm skrämde skiten ur mig. Jag trodde jag hade dött faktiskt. Men jag hade ju vaknat ett par gånger som vanligt innan så jag visste att så inte var fallet.
Idag har gått fort på jobbet och jag kvicknade till ganska fort, det var ju fint väder ute. Tacka gudarna för det!
Jag som gillar onsdagar kunde inte låta bli att le när jag fick åka hem strax efter kl 14 samt åkte och köpte Sex and the city filmen på Maxi <3 Gjorde ett dunder kap och köpte ett yoga set också. Haha. Var ju så billigt så jag inte kunde låta bli. Så börjar Bonde söker fru nu också, vilket är perfekt. Så hämtade jag ut Håkan Hellström biljetterna på Råsunda idag <3 <3 Vilken bra onsdag det blev!
Dock är jag besviken på lönebeskedet och ska kika upp det där. Hm.
Nåja, jag kan då inte sluta tänka på Magaluf och min framtid där. Det kommer bli så förbannat kul!!
Jag gör något med mitt liv, vilken upplevelse.

 

Mitt framtida jobb.



Vem tackar nej? Not me.

Så allt är så nytt och så spännande, jag vill bara kasta mig in i allt nu. Men har fortfarande mycket annat att se fram emot innan jag åker. Bland annat att pappa kommer hem om 4 månader ungefär. Bara det är en otrolig väntan.

23 dagar kvar.

du är bara en av många människor jag drömt om...

då var man hemma.

Usch fy och blä. Vill inte vara hemma, allt gick så himla fort. Kändes som att man igår sprang med väskorna ner för Tre O backen och för att sedan sätta sig i taxin tidigt imorse igen. Men vi har faktiskt hunnit med mycket på våra dagar.
I korta drag;
2 bartömningar (Grabbarna grus & Tre O)
Promenader
Mat på stranden
Sol och bad på stranden
Strippklubb
Mysiga frukostar
Plugg och solande på balkongen
Träffat många härliga människor
Fest i all ära
Jätte härlig avslutnings middag med alla + utgång
Och varit mest med världens underbaraste familj O, Anton, Danne & Mamsen <3

Och allt är spikat och klart nu. Det känns bättre än bäst. Har bara en positiv inställning till att spendera en hel sommar i Magaluf och familjen. Kommer inte ångra det en sekund, snarare så önskar jag att sommaren vore här nu så jag får packa väskan och åka. Och så har man världens bästa stöd från min familj till det här. Jag har bara en sak att säga,
jag har fått jordens chans att göra något sjukt roligt på en underbar plats. Tusen tack Mamsen, Danne och Anton för det!

Så vill jag självklart tacka alla vi träffade där nere för en perfekt weekend och mina resekompanjoner Jimmy och Johan, haha jaa ni är faktiskt inte friska på en enda fläck. Så självklart tack familjen O, vad annars. Utan dom hade vi ju inte åkt tillbaka!

Så var det bara kryssningen kvar. 24 dagar kvar.



Dagens låt: Orup - Magaluf

du och jag vi möts säkert en dag när vi går gatan fram...

från treo.

Stoort grattis till min älskade mammilu som fyller år idag! <3 Jag är lite ledsen att jag inte är hemma och kan gratta henne men jag festar åt henne istället. Hoppas du inte är ledsen mamma.

Uppladdningen till bartömningen ikväll har pågått hela tiden såklart med bland annat Grabbarna grus bartömning och diverse annat mysigt. Men nu är det snart dax. Kl 19.10 ikväll startar festen. Är nu på TreO med Jimmy, Johan och Mamsen och känner på pulsen medans det är stängt. Ikväll kommer det bli galet. Men tomt imorgon. Dock ska vi äta middag hos familjen Olsson och hitta på annat kul och trotsa att man är bakis.
Idag har vi ätit engelsfrukost med Mamsen samt suttit och solat på stranden, Jimmy badade faktiskt också. Men det såg inte speciellt varmt ut. Vi har verkligen haft tur med vädret här nere, ca +24 grader och sol. Ååh vad jag älskar magaluf! <3
I maj är jag tillbaka, på riktigt och inte bara som odräglig gäst. Då är det jag som står bakom baren hela sommarn. Gud va härligt det känns.
Så när jag kommer hem är det jag som pluggar. Men med nöje. Jag ska ju tillbaka till familjen.

Nu kör vi så det ryker. Utan att skämmas.

jag ramlar glada gatan fram, sen ramlar jag tillbaks igen...

arlanda-barcelona-magaluf.

Liv and direct från arlanda och loungen här. Sjukt nice. Snart åker vi verkligen! Om 1 timme lyfter planet och vi har suttit här i en timme. Man betalar 125kr och så får man snacks och dricka hur mycket man vill. Hur bra är inte det? Ekonomiskt om inte annat. Johan har börjat få fylle ögon och Jimmy dricker vin till sin sorg. Haha. Så några glas vin, snacks och lite öl har man hunnit med. Robin jag har semester.
Så var bara tvungen att berätta att våran fantastiska resa mot Magaluf har verkligen börjat. Kör ba!
Hoppas ni har en bra helg för jag kommer ha 5 sjukt bra dagar.

för det är så jag säger det.

magaluf idag.

Andra gången iår. ååh va roligt det kommer bli! Fick höra av Markus att det är bartömning på diverse ställen varje dag vi är nere typ. Haha. Yes! Men den vi åker ner för är mest intressant, TreO´s. <3
Så nu ska jag fixa iordning mig, städa lite och packa det sista sedan kommer jag bli hämtat av Johans mamma Kicki för avfärd mot Arlanda och underbara Magaluf.
Jag undrar fortfarande hur vädret är där. Så svårt att föreställa sig.



Jimmy bakom bardisken på TreO.

Japp nu är det bäst jag skyndar mig så jag hinner. Fy fan va nice det kommer bli. Skönt att vi åker tillbaka.

Magaluf idag. <3

Dagens låt: Hoffmaestro & Chraa - Highwayman

jag är inte skyldig nån nått längre...


1 dag kvar, imorgon bär det av.

Fy fan ääääntligen!! Imorgon är dagen här då vi lämnar Sverige för en kort visit på härliga Mallorca och Magaluf. Ah, det kallar jag känsla. Som man väntat och längtat, räknat ner och försökt få ihop allt. Så nu ska vi fara iväg till vännerna många tusen mil bort.
Dock, jag har inte packat, skrivit ut biljetterna, städat eller letat reda på mitt pass. Shit shit shit. Panik? Ooo ja, vad annars det är ju jag? Vad vore en resa utan att jag var, stressad, färdig packad i tid, och stenkoll på allt. Ingen resa alls. Likadant varje gång oavsett om jag ska till min farmor i sundsvall eller utomlands i två veckor. Hey, that´s me!

Fick prata med pappa idag också. Idag var det jobbigt att prata med honom. Har inte pratat med honom på ett tag och kommer inte få göra det heller nu. Ikväll om 30 min börjar dom sin 37 dagars resa mot Thailand och Phuket. Vilket betyder, noll kontakt med pappa tackvare dom stora blå. Det känns tungt.. Men skönt att få prata med honom innan iallafall. Nu saknar jag honom mer än någonsin faktiskt.

Gav min present till mamma idag också eftersom jag är borta på hennes födelsedag på söndag. Hon blev jätte glad. Hittade den nämligen när jag och Markus hade våran vandring i stan. En bildbok med lite text om Elvis, mammas favorit. Man såg på henne att hon blev lite rörd. Söt mamma <3
Jag är så glad att jag har min familj och älskar dom mer än något annat.
Nu packning och sånt. Hinner nog slänga iväg ett inlägg innan jag pyser. Ååh är så glad.

1 dag kvar.

Dagens låt: Pink - So what

så säg som det är för den här gången krävs det mer innan jag öppnar armarna...

det drar ihop sig.

Som fan! Idag har jag faktiskt inte tänkt så mycket på resan trots allt. Annars brukar det vara min första tanke när jag vaknar och sista innan jag somnar. Fantastiska resa. Men idag har det varit en konstig dag. Kom dock hem väldigt tidigt kl 15. Vilket var skönt då jag trodde att jag skulle behöva jobba längre.
Så imorgon är sista arbetsdagen denna vecka. Sedan är det semester!! Jag är så glad över att få komma iväg lite. Man behöver det. Sedan är det 1 månad kvar innan Magaluf reunion kryssningen. Galen resa. Frågan är vilken som kommer bli värst? Haha. I just love it!
Shit, måste skriva ut våra flygbiljetter samt packa. Oj oj oj. 2 dagar kvar =) Tiden går förbannat fort. På gott och ont.
Så det som står på schemat idag är, kiropraktorn om ca 1 timme. Äääntligen fixa ryggen, tack mamma! För att resa och sitta på ett plan med rygg ont är ingen höjdare vill jag lova. Och nu ska jag väl förhoppningsvis bli av med skiten ett tag.
Sedan städa lite tror jag och påbörja packningen, ikväll är det bonde söker fru! Skön onsdag som fan.
Kommer få packa det sista på fredag tror jag eftersom det är träning imorgon och min resfeber redan gjort sig påmind kommer jag mest springa runt. Haha.



Stället som förändrade resan.

Känner mig ganska tillfreds med allt just nu. Mina bekymmer är nog mest att få behöva skrapa rutorna på morgonen.
På något sätt blev jag lättad när jag fick höra, fråga mig inte varför. I like it that way.
Bara en grej kvar sedan kan jag luta mig tillbaka och bara vara nöjd. Men jag är knappt en bra bit påväg dock.

2 dagar kvar.

Dagens låt: Avril Lavigne - Why

när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt...

tisdag som onsdag.

Ja idag är det tisdag och det känns inte som att det är tisdag. Det känns som onsdag. Antingen är det för att jag verkligen inbillat mig att det är onsdag eller så känns det bara så. För mig är det i och för sig onsdag arbetsmässigt eftersom jag är LEDIG på fredag! Shit bara 3 dagar kvar nu!! =) Så himla roligt det kommer bli! Längtar som ett as efter att få komma till arlanda och lyfta från Sverige i 5 dagar. Underbart och kanon kul!
Jag vill åka nu nu nu. =) Skrev iallafall packningslistan igår. So far so good. Ska även inhandla lite saker som familjen O ville ha härifrån, det kommer jag nog göra imorgon eller på fredag.
Kl 15.00 på fredag tänk på mig, Jimmy och Johan då, för då sitter vi på ett plan mot Barcelona och sedan vidare mot Palma de mallorca. <3
Jag har resfeber redan nu. Det har gått så himla fort. Jag började räkna ner från typ 39 dagar och nu är det bara 3.. Hur gick det till? Glad är jag iallafall.

 

Mamsen =)



Anton och Danne.

Familjen O och fantastiska Treo. Almost there =)

Har hittat en ny vinter jacka jag är sugen på att köpa också som jag hittade när jag och Markus var på Stockholms guidening. Måste dock prova den först och överväga om det är värt. Men har faktiskt haft min ett tag nu så bör uppdateras =)



I like it.

3 dagar kvar.

Dagens låt: Robbie Williams - Come undone

alla trodde jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst...

hjärta pappilu.

Då har mamma och jag kollat på korten och filmerna från cdn pappa skickat från Rhodos. Tur att han hann skicka innan dom börjar sin 38 dagars resa mot Thailand. Han börjar resan dagen innan jag far mot varmare vidder, Magaluf.
Fick just veta vilket hotell det blir vi bor på Hotell Teix heter det. Har kollat lite bilder och det verkar mysigt =) Men försöker nu hitta lite mer exakt vart det ligger också. Inte det lättaste. Men jag har precis börjat kolla. Kommer ju ändå fråga Anton och Danne snart så är det bra med det. Haha.
Nåja, åter till pappa. Jag har inte bestämt mig om vad jag tycker med honom utan mustasch. Det är svårt, jag både gillar det och inte.



Världens bästa pappa. Saknar dig verkligen..



Jag är så glad för din skull pappilu. Du behövder det här.



Pappilu utan mustaschen. Bra olik sig själv. Men inte sämre för det =)

Jag har insett så otroligt mycket. Lärt mig så mycket. Och ändrat min inställning. Allt till det bättre och det känns så bra. Har pappa att tacka för mycket av det här. Jag har tagit tag i mycket sedan han åkte. Framför allt att släppa på mycket av min struktur och måsten att veta, var när hur och varför. Framför allt att använda mig mestadels av min magkänsla. Och hittills är jag inte besviken. Som jag sa till en god vän idag, tankarna och magkänslan är sällan sams.

"Du är lite lik Vranjes. Liten, tjock och stenhård" - Robin.
Inte helt oväntat att Robin kläcker ur sig något sådant om mig. Men jag tar det som en komplimang från honom. Haha. Inte alla som har en bästa vän. Men det har jag.

tillbaka till stan som en nattfjäril mot ljuset...


finns inga ord.

Gårdagen var ju hur härlig som helst. Världens skönaste höstväder, alltså blev det en tripp till stan och lite sightseeing för Markus som är från Malmö. Visst har han varit här förr och så men inte sett stockholm speciellt mycket. Så jag tog honom till Gamla stan och vi drev runt där och kollade affärer för att sedan gå förbi slottet och mot Grand Hotell tillbaka. Kunde inte prickat in en bättre dag. Inte sådär kyligt och inte varmt. Lagom. Lagom är bäst.
Jag är ju ingen direkt bra guide då jag själv inte är speciellt haj på Stockholms gator men lite kunde jag iallafall så hoppas att han fick ut något av det. Haha.
Tog ju såklart inga kort i stan tråkigt nog, hade ju varit perfekt annars. Men huvudet var väl inte med eller något.
När vi kom hem åkte vi och handlade mat till hela familjen, thai mat mums! Och så blev det att vi spelade TP från svartvita tiden med mamma senare på kvällen. Bra att mamma vann och vi kom lika, annars hade man nog fått det jobbigt.



Hoppas du hade en bra helg här i Tumba Markus. Vi ses till Reunion igen =)

Så idag for jag iväg till jobbet tidigt satan och ville inget hellre än att sova. Men kort dag, åkte från jobbet tidigt för att hinna med att skjutsa Markus och tandläkaren. Hann iallafall inte. Kanske tur att jag missade min tid ändå. Fast jag var så förbaskat irriterad att dom tagit en sådan kort tid för ett längre ingrepp. Nåja ändå så hade det gått på mer än 1000kr!! Hallå!? Man skiter inte direkt pengar. Och vad skulle jag gå haft med mig till Magaluf..
Så om en månad ska jag tillbaka. Så tur i oturen kanske.
Innan jag hade åkt hem från jobbet svängde jag förbi Råsunda för att hämta ut Håkan Hellström biljetterna, tro inte på fan att det är stängt!? Det skulle ju vara öppet 10-18. Joo tjena!
Irritationsdag. Blä.
Så jag har inte fått något som helst vettigt ut av den här dagen faktiskt. Fan va skönt!
Chillpill. Styrt om lite musik på datorn typ. Det är SÅ måndag. Men jag jobbar bara tills torsdag. FANTASTISKT! 4 dagar kvar. Man är ju så jävla taggad. Vi ska verkligen tillbaka!! =)
Och jag är så sugen på sommaren sen. Ååh. Så nice allting i framtiden. Man har dörrarna öppna.
För att förlänga det här inlägget ytterligare så kom bilder från pappa idag.. Har inte kollat på dom än men snart. Då får vi se hur han ser ut utan mustasch!!! Jag är as spänd. <3 dig pappa. Saknar dig så det gör ont..

4 dagar kvar.

Dagens låt: Metallica - The day that never comes

allt är för sent, för sent för vind, för sent för kärlek, ren som snö...


mitt uppe i helg.

Fantastiska helg. Fredagen gick bra på jobbet och jag slutade tidigt, skönt och välbehövt. Inte speciellt utmattad. Kunde inte bli en bättre start på helgen faktiskt. Markus kom till mitt jobb eftersom det var enklaste lösningen än att han ska behöva irra runt i stan och försöka hitta rätt pendeltåg osv. Solklart.
Hem, handla inför kvällen mat och dricka, laga mat och sedan vidare till Jimmy. Där befann sig Jimmy*2, "Fylle-Max" (förlåt Max..) och Nattis för tillfället. Väldigt stillsamt och trevligt. In trillar sedan två fyllpåsar Danne och Johan. Ungefär så man brukar se dessa pojkar dock med undantag att Danne fortfarande har arbetskläderna på sig. Hm. Nåja inga mer förklaringar på dessa.
Hemma i tid och det var skönt, jag har ju varit taggad inför match sedan torsdags träningen fastän den inte var något att hänga i granen.
Match idag i sköndalshallen mötte Gubbängen eller snarare GT/76 typ, b eller c lag av något slag. Börjar inte as bra och ligger under med 3-0 efter 10 minuter. Jag trodde faktiskt det var kört. Men kämpade på och hoppades att få med laget. Matchreferat kan läsas här på våran
hemsida.
Efter jääävligt mycket kämpa och vilja från oss alla vann vi med 22-15. Välförtjänt som in i.. Sjukt bra! Kommer leva på den här matchen länge. Spelade 2*30 min som vänsterkant, höger 9a samt mycket linje. Och i försvar 1a, 2a och 3a. Lovar att sista 30 min var bara vilja. Att jag orkade var ett under. Men fan va skönt! Ett mål dock. Jag kämpade så att jag frös ut i ådrorna. Precis som alla andra. Grymt skönt!
Nu fotboll och Sverige-Portugal. En lugn helg som behövs med tanke på att nästa kommer bli rätt hård. Hej magaluf.

                           

Trivsam kväll med bra sällskap, can´t be better.

6 dagar kvar.

men jag svär att jag hörde frälsningsarmén sjunga om att lämna allt...

en dag närmare helg.

Arbetsdagen idag gick ovanligt fort, kan vara för att jag hoppade lunchen också. Var ingen god mat kvar så jobbade av det sista och valde att åka hem tidigare istället. Underbart! Jag klagar inte.
Så tar jag morgonpasset imorgon och får gå hem uber tidigt. Kan inte bli bättre. Fantastiska helg! För det kan ju inte bli annat än bra hoppas jag. Dock fortfarande lite förundrad över matchen på lördag, jag diggar mest att spela match på söndagar och plötsligt är det på lördag. Nåja, börjat vänja mig vid tanken iallafall.
Imorgon kväll kommer spenderas hemma hos Jimmy med några gamla bekantas ansikten och troligen lite dricka. Men kommer ta det väldigt lugnt med tanke på matchen på lördag. I want to kick some ass! =)
Resten av helgen får se vad som det blir av. Men förmodligen kommer den bli väldigt bra. =)
Nu är det bara att fortsätta tagga till träningen och se fram emot helg.

8 dagar kvar.

Dagens låt: The Script - We cry

kanske rulla ut ur staden utan att förklara sig för nån...

yes vilken onsdag.

Den blir som sagt bara bättre. Förutom att jag upptäckt ett blåmärke MITT på handleden, hur fan kom det dit? Nåja, handoll är en "farlig" sport minsann. Haha.
Men vårat boende i nere i Magaluf är snart bokat och klart, tusen tack familjen O =) Ååh va roligt att vi snart är tillbaka till vårat "andra hem". Eller snarare vi var på TreO mer än någon annanstans på resan. Haha. Trivdes vi eller trivdes vi?
Från två siffrig nedräkning till nu endast en, 9 dagar kvar. Fy fan va nära det är. <3



Så jävla värt. Och sen kryssningen i november. Kan det bli bättre? Dont think so!

Har just pratat med Robin i ca 40 min. Blir ofta så när han vill vakna till liv när han powernappat. Är man inte en fantastisk vän trots allt? Känner mig väldigt uppåt och endast 45 min kvar innan jag är bänkad framför tvn och tv4. Veckan kan bara sluta bra nu. Visst?

som om jag hade något bättre för mig...

äntligen onsdag.

Idag är jag på topp humör. Trots en dunkande huvudvärk så att man nästan mår illa. Vädret är kanon och jobbet gick bra trots massor att göra och det mesta blev försenat. Jag är nöjd med dagen.
Morgonen började dock lite sämre, blev väckt av klockan när jag sov som bäst, har inte känt att jag sovit så bra på år och dagar, fan. Sådär utvilad med andra ord. Men det är ju onsdag tänkte jag. Vilket innebär, halvvägs till helg, lill-lördag, och serie start för bonde söker fru! Underbart.
Och kikar ut, -2 grader kl 8 på morgonen! Va fan! Skrapa rutorna idag igen. Kom försent eftersom att det var vrål långa köer från bredäng till sundbyberg där jag jobbar. Sorry. Som tur var va det lugnt.
Jaa jobbet gick ju bra. Fast jag bara ville lägga mig ner och gråta över min huvudvärk i stressen.
Men när jag kom hem kände jag att jag behövde ta mig en skön promenad i det härliga höstvädret. Och det var as skönt. Huvudvärken kändes inte lika mycket längre när man fick i sig frisk luft.
Plus att jag gick i förbyggande syfte när jag ikväll ska äta djungelvrål till bonde söker fru. Fantastiska onsdag!

 

Min onsdag helt enkelt.
Och den blir inte sämre vill jag lova. Jag säger bara glädje. Min dröm inatt fick mig att må illa men det gick över och lugnade mig nu senare i eftermiddag. Nu är jag bara glad och spänd faktiskt. Det kan ju bara bli bra det här, eller? Med min vanliga tur kanske inte. Haha.
Snart feta pannkakor till middag. Jag som har börjat mitt nya hälsosamma liv. Nåja, undantag idag. Och jag har ju varit ute och gått..

9 dagar kvar.

Dagens låt: Blink 182 - All the small things

när vi går förbi hand i hand...

tisdag.

Snart så. 10 dagar kvar nu bara. Kändes så bra när mamma sa imorse innan jag åkte till jobbet "men det är ju nästa vecka som du åker!" Javisst är det såå. Hela magen fylldes av glädje. Sedan var det bara att gå ut och skrapa rutorna på bilen. 3 gången denna höst.
Men ja ä int bitter.
Idag jobbade jag helt själv, vilket jag trodde jag skulle få slippa nu när min kollega Fredrik var tillbaka. Då skulle han och Annica iväg på nå möte hela lunchen. Jahapp. Men det gick as bra och jag kunde gå en timme tidigare än vanligt. SKÖNT.
Så när jag kom hem tog jag tag i städningen som måste göras. Mamma började igår och jag fortsatte idag. Allt är inte klart men det mesta iallafall =) Nu är det bara att vänta på att mamma kommer hem så vi kan göra iordning lite middag och senare har jag träning. Jag är hur trött som helst och undrar hur jag kommer orka. Sov ju lika dåligt inatt igen. Plus att min rygg tror jag börjar låsa sig. Inte bra inte bra.
Men det känns inte så mycket när man har en mage full av glädje just nu.
Dock kommer morgondagen ta kål på mig tror jag.
Nog om tråkigheter, tänkte bjuda på två mysiga bilder från i helgen.



Våran mysiga Malibu Beach fick mysa ner sig i min säng.



Här har vi mamma, Malibu och Jimmy. Visst ser det skönt ut =)

Hoppas att morgon dagen inte blir så pain ändå. Men onsdagar brukar överlag vara bra. Jag gillar dom. Halvvägs till helg. Mys mys mys.

10 dagar kvar.

Dagens låt: Millencolin - No cigar

du är bara ett ansikte i mängden, när vi sågs häromdan i trängseln...

det var den måndagen det.

Trött som få imorse efter att ha sovit dåligt igen inatt. Det verkar inte vända. Men jag njööt iallafall av mitt nya duntäcke. Så himla skönt! Fast man ligger bra och mysigt behöver det inte betyda att man sover bra på natten. Inte jag iallafall.
Idag har jag jobbat själv trots att Fredrik är tillbaka från sin Mallorca resa. Så inget sluta tidigare idag inte. Men det gick bra vilket var skönt. Dagen har gått otroligt fort. Snart fredag va?
Robin som fick för sig att det var torsdag idag. Haha. Han har inte alla bestick i lådan den killen.
Tror att den här veckan kommer gå fort. Plus att jag fick veta idag hur vi tar oss ut till arlanda om 11 dagar. Johans mamma Kicki är snäll att skjutsa. Underbart!
Snart snart snart är vi där! Självklart frågade jag ut Fredrik om vädret och sånt. Dom hade haft dåligt väder ett par dagar men också väldigt bra väder med upp till 30 grader varmt. Hoppas att vi också får det så skönt.
Drömde om Magaluf inatt faktiskt, dock var det inte någon vidare bra dröm. Var jätte besviken och inget var som när vi var där sist, allt var ändrat. Men vi har ju faktiskt varit där förut och jag vet att det kommer bli jätte kul =)
När jag kom hem tog jag en skön höstpromenad faktiskt, perfekt höst dag idag så kunde inte låta bli. Men när jag kom hem och satte mig ner så tog det musten ur mig. Är hur trött som helst och tänkte faktiskt lägga mig tidigt idag, har sovmorgon imorgon också 2 timmar. Kanske det som behövs? Jag är glad om jag är utvilad imorgon, oavsett hur mycket eller lite jag sover.

11 dagar kvar.

Dagens låt: Slipknot - Til we die

men ni ser ut som dockor i kulisser...

promenad seger.

Som man kan säga i sportsammanhang. Vi vann med 36-7 mot BK Sol. Och herrarna ska ju självklart inte vara sämre, 35-16 mot Lidingö. Heja Salem!
Efter lite om och men kunde jag peta in 2 mål även denna match. Kontring samt inhopp på kanten mellan benen på målvakten. Man är ju inte den som är den.
Fick ett fantastiskt publikstöd bestående av, Danne, Ronnie och Anna. Dock inte lika bra stöd av Robin som säger "2 mål av 37, fan va kasst" Haha. Jaa gubben jag älskar dig med. Du gjorde ju bara 1 igår så säg inget. Och skyll inte på att du bara fick stå i försvar. Haha.
Vi tycker faktiskt om varandra när vi sover.
Igår var godispåsen min iallafall. Åkte över till Ronnie med Jimmy och såg på film med godis och gott. Hur skön lördag som helst. Att jag inte kommit på tanken tidigare att ta det lugnt en helg, eller iallafall en dag.
Ronnie och Anna var sådär glada över när dom fick stänga av Mirrors för att byta till en lite roligare och mindre läskiga Be kind rewind.
Men iallafall, det var toppen. Fast jag var ändå seg på uppvärmningen idag. Sådant som händer. Det släppte när man körde på planen.
Så idag har det varit handboll för hela slanten och gula villan efter med, Jimmy, Danne, Ronnie, Anna, GP och min mor. Skön avslutning och nu ska jag bara göra ingenting och sen sova med mitt nya duntäcke! Underbart vill jag lova.

Skönt också att ha fått svar på så många frågor. Kan känna mig lugnare nu, med tiden visar sig allt. Hoppas det går bra nu.

12 dagar kvar.

sommarn snurrar fort, när vi bara snöar bort...


lagfest var det ja.

Kul att du har hittat hit pappa, trodde aldrig att du kunde hitta och kommentera i bloggen också! STOR eloge till dig <3 Nu kan du läsa om alla bravader jag är med om men aldrig hinner prata om =)

Så var det lagfest. Fick frågan på jobbet igår "Brukar inte sådana bli ganska vilda?" Utan tvekan. Och den här skilde sig inte ur mängden.
Började hos Kaisa med bål, snacks och diverse. Som det ska vara. Det ena efter det andra och man fick i sig sådär lagom att man inte minns riktigt alla detaljer, en riktig snefylla. Oddsen var ju helt klart på min sida för det. Haha. Men det var roligt och tur att man fick skjuts och hjälp hem av Jimmy. Vem vet hur det hade gått annars. Haha.



Noga med schema för kvällen. Det följdes, sådär.

               

Nu orkar jag inte ladda upp fler. Facebook och säkert pixbox kommer det upp fler.
Ikväll är jag nog chaufför med en godispåse. Kan behövas. Första hemma matchen imorgon också! Heja på mig eller kom och stöd oss. 13.15 i skogsängshallen mot BK Sol.
Tackar som nykomling för en trevlig lagfest återigen! =)

13 dagar kvar.

jag väntar tills imorgonbitti, det är den tiden jag gillar bäst...

just dance.

Fredagens arbete över och nu är det bara att ladda inför kvällen. Jag tyckte jag behövde sovmorgon och kom inte in till jobbet förens vid 9. Sköönt. Men börjar kl 7 på måndag igen. Pengar pengar pengar. Idag har det gått bra och jag har varit på strålande humör. Somnade med ett leende också. Inget har hänt jag är bara glad.
Om man får vara det i den här deprimerade världen.
Ikväll är det lagfest. Har varit sådär taggad men det börjar lösa sig. Har ordnat skjuts till tullinge och Kaisa också. Haha. Smart som man är lånar man ut bilen till Jimmy så får han skjutsa mig och jag tar hans busskort. Fantastisk idé. Jag vet ibland har jag riktiga snilleblixtar. Båda nöjda.
Så nu är det dusch som gäller och fixa i ordning sig. Sedan drar jag mot festen. Fick ta med mig vin hem från jobbet idag också så det känns toppen. Vilken dag. Det kan aldrig sluta dåligt det här.



Från förra lagfesten. Min första med BK Salem.

Vem vet hur kvällen slutar.
Imorgon är det inget planerat. Funderar på att åka och glo Tumbas damer om jag orkar. Annars nada. Ska försöka få hit Robin på lite chill så han kan se min match på söndag också. Om han nu inte bestämmer sig för att gå på Alanya Reunion fest. Han lät sådär taggad.
Verkar bli en skön helg om inte annat. Men nu är det bara fredag så varför blicka framåt helgen är ändå snart över.

14 dagar kvar.

Japp bara PRICK 2 veckor kvar innan vi sitter på planet och mot Mallorca! FY FAN VA NICE! Jag längtar som bara den! =) Snart är vi tillbaka..

jag vet att allt är falskt och bedrägeri, men det struntar jag i...

helt galet.

Har redan helger i november OCH december inplanderade. Jaa och då räknar jag ju inte julafton och sådant såklart. Utan snarare 20 års fester. Så himla kul att man inte är speciellt ensam längre! Haha. Förut gillade jag inte att planera, delvis inte nu heller men när man får se fram emot sina planer är det en annan sak. Som Magaluf om bara 15 dagar. Shit 2 veckor kvar bara..! Kryssningen i november jaa och så vidare. Tror ni förstår vad jag menar.
Att ha något att alltid se fram emot får mig att må så himla bra. Så därför ska jag sträva efter att alltid ha något att längta till. Och det behöver inte alla gånger vara en resa på 1-2 veckor utan bara något litet. Tror att det är viktigt för alla.
Så trots att jag ligger hemma och försöker kolla på film (dör dock av tristess snart) och kurera mig med min huvudvärk och mensvärk som gör sig mer påminda för varje sekund. Så mår jag bra av att veta att det är saker på gång.
Förhoppningsvis redan om en vecka.
Jag tänkte jobba imorgon vad som än är orkar inte ligga hemma och så är det ju lagfest på kvällen också. Jävlar måste fixa saker att ta med också. Sådärja.
Tänkte orka mig till träningen ikväll också, får inte missa! Match på söndag också. Taggad som fan faktiskt. Hemma/borta match. Min första "hemma" match. Känns konstigt att säga att Skogsäng är min nya "hemma arena" och inte Idrottshuset som det varit i 15 år. Blir lika förvånad när gröna tröjan åker på. Men vilken känsla. Jag känner glädje till handbollen igen.
Obeskrivligt. Jag är väldigt glad åt mycket just nu. Så mycket förändringar och allt. Trivs nog rätt bra i min tillvaro just nu. Och det är inte tabletterna som pratar utan faktiskt mina egna tankar.
Så se till att alltid följa eran magkänsla, då mår man som bäst.



15 dagar kvar.

Dagens låt: Håkan Hellström - Tro och tvivel

men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka...

hemma imorgon också.

I tristess verkligen. Usch för att ligga och dega i två dagar. Kommer nog få överskotts energi och börja städa eller något. Beroende på hur pigg jag är vill säga. Men redan nu känner jag mig mer uppåt än tidigare idag. Skönt skönt skönt. Så på fredag är det jobb igen? Hope so.
Inte nog med att man torskar pengar på att gå hemma utan det är tråkigt också. Visst idag har det varit jätte skönt att ligga i sängen och få återhämta sig osv. Men jag blir så rastlös.
Så två dagar bör räcka tycker man.
Ligger nog i koma imorgon dock, huvudvärk + mensvärk är ingen nice kombination.
Så nu ska jag väl försöka se mitt första Topmodel program på ordinarie sändningstid. Till skillnad från mammilu som följt det och sett nästan alla säsonger på repriser och dyl. Så nu sitter hon och svär över vem som ska vinna i finalen. Ibland är hon bra rolig mamma. Haha.
Så nu när jag går ut och hämtar mitt te lär hon kommentera för jag såg att någon av dom 3 åkte ut i Topmodel och den riktiga finalen börjar.

Jag hoppas att allt är som jag tror. Men försöker att skippa alla förväntningar som kan tänkas komma upp i min hjärna. Jag vågar inte ta steget ut helt. Då är jag hellre på den säkra sidan utan att bygga upp något i förtid. Man blir mindre besviken då.

och vem tror på evig kärlek, ja vem tror på den nu...

grattis emilia.

På 20 års dagen!! =) Hoppas du får/fick en bra dag trots regn. Vi börjar bli gamla nu. Haha.
Själv är jag redan hemma. Åkte från jobbet vid 9 imorse. Huvudvärk för 3 dagen i rad och kändes som att jag hade feber imorse, vilket jag inte hade. Men så det fick bli att åka hem och krya på sig tänkte jag. Hatar att ligga hemma, man blir så rastlös. Har kollat en film redan, Djävulen bär prada. Somnade dock. Vilket jag verkligen verkligen behövde.



Så nu blir det film nr 2. Just my luck. Har lyckats somna ifrån den varje gång jag givit den ett försök. Så kanske den här gången?
Så här många filmer på en och samma dag har jag inte sett sedan jag, Robin och Tim efter midsommar eller om det var något annat kollade en hel del filmer och låg och halvsov. Skönt som fan var det iallafall.
Inte lika kul att glo själv dock. Haha. Därför det aldrig blir av.



Hoppas eran dag ser lite ljusare ut än min. Fast jag ska inte klaga, en perfekt dag att ligga hemma på. Bara man inte gör det för mycket. Det är sååå tråkigt verkligen. Jag som inte kan ligga stilla speciellt länge heller. Så länge jag inte börjar städa eller något annat som lätt kan hända så är det ju bra.

16 dagar kvar.

vi såg på dom unga och glömska, i båtar och i varandras armar...