vecka i jobbets tecken.

Då var veckan igång med hull och hår! Men jag kan inget annat än att göra det med ett leende på läpparna. Jag gillar det. Kommer jobba hela veckan, ledig fredag och söndag om jag inte minns HELT fel. Men jag klagar absolut inte. Så öppnar vi på onsdag. Shit lite nervös är man men fan va kul det ska bli! Nu kör vi.
Så kom hem vid kl 21 idag men trodde jag skulle vara jätte trött eftersom vi började så tidigt som kl 10 imorse. Ikke! Men det kommer väl imorgon igen antar jag, fast då har vi inte lika mycket att göra på samma sätt som idag. Imorgon ska vi prova drinkarna vi har på drinkkarten eller drinklistan kan man väl säga då. Ska bli spännande. Kommer nog bara vara bloggande om jobb då det kommer vara det jag gör den här veckan, och förhoppningsvis tränar. But thats all. Tråkigt men sant.
Dock! En rolig sak, för vissa kanske. Jag kommer hem för en långhelg, 23-27 sept ser det ut att bli. Har hittat tokbilliga flygbiljetter också! Jippie. Så en torsdag-måndag helg blir det. Fast för mig kommer det väl vara lördag hela veckan så jag vet ändå inte vilken dag som är när. Så pappilu, du som flitigt läser bloggen kolla eran mejl efter jobbet imorgon! Om inte mammilu hinner före men det tror jag nog inte.

Dagens musik; Broken Bells - The high road



men ord blir stumma och toner döva, och visans tanke en hemlighet...

lovley weekend.

Ljuva söndag, eller? Jag har inte fått mycket uträttat idag, vi åkte och hämtade mat som vi fått levererat från sverige typ. Så nu är det fullt i kyl och frys här.
Igår var ju kalas kul! Kommer till jobbet och får veta att vi måste sitta av ca 1h om inte mer pga att vi inte fick komma in i salongen då dom höll på med nå grejs där. Inte super skojigt men fick betalt för det iallafall. Sedan var det dags för teori i 2 timmar, alkoholloven och vin typ. Och efter det var det dags för meny och vin smakningen. Och det fick jag betalt för, det är ju bara för bra. Haha. Jag var nöjd. Maten tillsammans med vinet var bara som en stor explosion i munnen, helt fantastiskt! Vi smakade av 4 menyer, förrätt, varmrätt samt dessert. Så vi höll på ett tag kan man säga. Och några lyckades på köpet bli lite runda under fötterna redan här. Förståeligt då dom typ tränar heeela tiden och inte hinner festa något direkt.
Det var riktigt trevligt. Satt och åt och pratade i flera timmar och när vi tror att allt är färdigt och slut så kommer kockarna och säger "Eftersom ni har suttit så snällt och fint här under hela tiden så bjuder vi på middag!" Det blev knäpptyst i hela salongen innan vi alla bryter ut i ett gapskratt. Dom kunde inte mena allvar!? Här har vi suttit och ätit oss lite halvmätta i flera timmar och så ska vi få MER mat. Jaja men det går alltid ner, hälleflundra toppat med champinjoner, potatismos och en sky till det. GRYMT!
Plus att restaurangchefen säger "Ja det passar ju alldeles utmärkt, för nu ska vi bara sitta här och ha det hur trevligt som helst och dricka upp vinet vi har här". Man kan säga att mer än en person blev nöjd.
Det blev en riktigt icebreaker eftersom vi var många nya.
Slutade med att jag följde med en tjej som ska jobba i servisen och ena kocken hem till dom för att dricka mer vin och sedan ut på stan. En HEL kul kväll alltså.
Och det fick jag betalt för. Tackar och bockar. Kameran glömde jag ju givetvis hemma så inga kort från kvällen. Haha.

Dagens musik; Michael Bublé - Haven´t met you yet



solen har gått upp, den skiner inte på oss...

vip på miss norway.

Igår var det fredag och jag var ledig. Hann med massor faktiskt, tro det eller ej. Tränade, tvättade, handlade och sen kom emma hem och vi kollade på paradise hotel en sväng. Sedan blev det typ as bråttom. Vi skulle iväg på Miss Norway finalen, vip gäster hej hej hej. Allt gratis helt enkelt, och Tone Bekkestad var där bland annat. Man kan säga att vi var en smula missplasserade, men vi gillade det. Sushi var middagen och öl, mosserande vin osv. Ja det var kul! Sedan fick vi självklart bra platser på själva Miss Norway skulle koras.
Det var nog första och sista gången man var på en sådan tillställning men man ska väl ha varit på en sån i sitt liv också, eller?
Snart ska jag iväg till jobbet, mat och vinprovning står på schemat tror jag. Ingen aning om när jag slutar eller så. Men jag är nöjd. Så nu smink och sedan jobbet. Ledig imorgon igen om jag inte missminner mig.

Dagens musik; Band of horses - Laredo



i morgontimmen när regnet slår mot fönstret...

jobb jobb jobb.

Yes då ska man snart till jobbet igen då. Känns ju bara FÖR bra! Älskar att ha något att göra. Höll ju på att springa på väggarna här hemma. Snart kommer jag nog uppskatta när man har en dag hemma. Men just nu känns det skönt att komma igång.
Vet inte alls hur lång dag det blir idag men det gör inte så mycket, kör på bara.
Jag skulle ju varit ute och tagit min dagliga promenad idag, men när jag hörde hur det vräkte ner med regn så var det bara att ställa in det. Skit! Jag har ju ingen regnjacka här annars hade jag gått ut iallafall. Bara måste hålla igång annars är det kört.
Lite frukost och sedan jobb.

Dagens musik; MGMT - Congratulations



vad vet du om solen, förrän nån släckt alla ljusen...

första dagen på jobb.

Första dagen på jobbet, kan man säga så? Aa det kan man nog. Idag startade alltså det nya jobbet. Och jag kan inte säga annat än att jag trivs HUR bra som helst! Det kommer bli så galet. Ser fram emot när vi öppnar portarna och gästerna tränger sig in. Love it.
Så idag har vi gjort i ordning en av barerna, nästan helt klart. Glas, sprit och öl på plats. Nu ska det sista målas och sedan viner upp. Det ska jag fixa imorgon. Plocka vin till barerna. Kommer trivas som fisken i vattnet tror jag. Visst mycket jobb men man får betalt därefter också så det jämnar nog ut sig. Med tanke på hur kul man kommer ha på jobb.
Fick sovmorgon en timme extra imorgon. Inte för att jag började tidigt idag inte alls. Så imorgon hinner jag med min promenad, skönt. För inatt sov jag så gudomligt bra och var så sinnessjukt trött att jag inte orkade gå upp i tid för min dagliga runda. Jag var värd den sömnen.
Så jag har hunnit träffa Emma ca 10-15 min idag thats it. Det känns inte alls kul men tyvärr är det såhär. Vi kommer gå om varandra varje dag jag jobbar. Men det kommer gå bra tror jag.
Imorgon, nya tag och ny dag.

Dagens musik; Håkan Hellström - En vän med en bil



nu har jag ramlat gatan klart, men jag är ändå inte riktigt lika glad själv...

effektiv dag.

Jag har varit ruggigt produktiv idag, känner mig helt fantastiskt bra! För en gångs skull kanske jag ska tillägga också. Vaknade när Emma gick upp, typ as tidigt då hon började kl 8 imorse istället för kl 9. Sedan kunde jag ju hälsa hem att jag kunde sova. Så jag bestämde mig för att hålla mig vaken tills att vårdcentralen öppnade telefontiden. Kan ju varit mitt misstag idag. Ringde till och med några minuter innan för att vara säker på att jag skulle komma fram fort då jag ringde från mitt svenska nr. Jag hade fel. Nästan 30 min senare hade jag kommit fram till en ledig läkare. SUCK! Fast jag får väl trösta mig med att min medicin nu finns att hämta ut på apoteket istället. Kanske värt mödan? Vad vet jag. Så nu kan man säga att jag har fixat ett eget inloggningskonto på vårdguiden.se för att själv kunna förnya recept samt boka tider där.
Vid kl 10 även idag kom Jennie så vi kunde ta en promenad på 1h. Vädret kunde såklart varit bättre, regnade selvfölgelig som alltid här. Igår var det sommar idag är det höst. Tack för kaffet.
Efter det var jag iallafall till posten för att skriva mig på adressen här så dom kunde lägga in det i systemet. Och innan jag var klar där sen. Inte direkt snabba där och verkade inte ha hanterat något liknande förut, 3 personer senare och allt var glasklart.
Väl hemma åt jag faktiskt lunch (!) har inte gjort det sedan jag kom hit nästan. Fast jag hade ju faktiskt varit uppe sedan efter 7 nångång.
Och nu storstädat i lägenheten. Mina roomies kommer älska mig tror jag. Hoppas jag. Jag är nöjd och ska nog ut på en extra promenad igen, vill ha lite frisk luft.
Imorgon börjar jag jobba, längtar verkligen.

Dagens musik; Locnville - Sun in my pocket



skyll dig själv, för folk vill gärna lära känna dig...

nikki sixx.

Att njuta som jag gjort idag av solen är bara så nice. Tänk att det varit sol i flera dagar i rad nu! Och idag har det varit kanon väder heeela dagen, knappt ett moln på himlen. Så imorse kom Jennie hit och vi tog en ca 1h promenad, hur skönt som helst att komma igång på morgonen. Ska nog köra samma imorgon. Look forward to it! Älskar att träna! Hoppas jag har tid att lattja handboll under hösten här också. Vore ju så jävla kul!
Annars idag? Tvättat, väntar på att Emma ska komma hem. Hon lär ju vilja gå ut och springa idag dock. Så vad jag ska göra vet jag inte, laga mat typ. Idag blir det ganska simpel mat, makaroner och korv som vi skulle ätit igår. Men skippade middagen igår pga alla onyttigheter man lyckades trycka i sig hos Jennie och Anna.
Är tok sugen på att hitta på något idag, vet inte vad än bara. Ska fortsätta spåna och läsa min fantastiska bok. Den är bra som fan, Nikki Sixx bok en herionists dagbok. Stavas det så? Haha inte direkt varje dag man skriver så.
Är riktigt uppåt idag. Solen gör så gott! Jag blir deppig av mörker och skit väder, det vet jag. Men idag är jag glad.

Dagens musik; Erik Hassle - Don´t bring flowers after i´m dead



rock´n roll dör aldrig, nej, kom tätt intill...

solen i ögonen.

Japp vilken helg.. Inte speciellt otippat med tanke på hur taggade vi var igår och bra väder. Så det spårade som vanligt. Jag och Mariqa gjorde inga kokosbollar utan hade trevligt och umgicks innan emma och tjejerna ringde och sa att nu var det minsann dags att röra sig ut.
Inte nog med det, bad dom att ringa när han spelade dunkla rum. OM dom gjorde! Shit va bra det är! Vet inte om jag blev mer besviken på att jag inte var med eller om det kändes kul. Har inte bestämt mig än. För den konserten är grym! Upplägget var as bra. Men, ingen tar ju Håkan såklart. I november ska jag se honom, jag SKA. Om jag så ska se honom här i Oslo helt solo. Så är det bara!
Idag vaknade jag och ingen är hemma, buuu. Mobilen ringer i ett, Jennie, Emma, mammilu. Haha. Kunde inte se en annan del av köping så gav upp det eftersom telefonen ringde jämt. Vi bestämde iallafall att vi skulle njuta av det fina vädret och slutade på akerbrygge och fridays där vi åt och umgicks med Anna, Hanna och Rikard som mötte upp oss. Hade himla trevligt! Fast vädret här är ju bara stört. Moln och iskallt och när solen kommer fram är det tropisk värme. Suck. Man kan ju inte klä sig rätt här.
Efter vi varit där drog vi till Jennie och Anna för att mysa med film och annat gott. Glass och varma hallon & blåbär, godis och cola såklart. Så nu är man sådär lagom piggelin. Men det är bra att jag är trött för då somnar jag (förhoppningsvis) tidigt och kommer upp imorgon då jag och Jennie ska träna kl 10.
Helgen var bra. På onsdag börjar jag jobba, är fortfarande rätt nervös.

Dagens musik; Petter - Längesen



är att du då ser det, hur smutsigt livet blivit...

lördagkväll it is.

Sminket är på, groggen i glaset, middagen i magen, tjejerna på lars winnerbäck, musiken pumpar, kvällssolen lyser in i fönstret. Ja det är lördagkväll i Oslo tydligen! Nu kör vi. Ikväll är det utgång på ingång. Igår var vi också påväg ut, men av olika anledningar så sket det sig, men ändå går man och lägger sig i ottan. Runt halv 6 på morgonen helt enkelt. Haha. Äh kör bara! Snart kommer jag ju inte kunna gå ut alls i stort sett när jag jobbar. Men jag gillar tanken ändå. Kan vara bra det också! Hellre tjäna pengar än att slösa, eller hur?
Tror ändå att ikväll kommer bli en bra kväll, har man bra väder i oslo så kan det inte gå fel. Så är det ju bara.
Tyvärr har jag och Emma shoppat lite men det var bara bra saker. Haha. Då får man.
Aja emma har också kameran så kan inte lägga in någon bild från igår men det löser sig nog imorgon. Nu ska jag tagga till med Mariqa, kapten och cola! Nu kör vi.

Dagens musik; Hoffmaestro - Desperado



och jag gick ner mig på klubben på magasinsgatan...

blir en bra helg.

Fredag, gör det något skillnad för mig? Egentligen inte. Men ändå så känns det liksom lite bättre idag jämfört mot dom andra dagarna. Sov riktigt bra imorse, kan inte påstå inatt för det gick sådär. Så sov ut ordentligt. Tror jag. Gick upp och kände mig faktiskt ganska taggad på att träna, vilket jag inte gjort när jag 2 dagar i rad kommit ut och det börjat regna. Då är det bara att bita i det sura äpplet och ta sig en runda iallafall.
Men idag sken faktiskt solen!! Helt otroligt! Trodde inte det var sant. Hel garderade mig med tjocktröja och långbyxor då vi inte haft någon direkt värme på ett tag. Men jora, en tshirt hade varit på sin plats idag. Riktigt skönt ute.
Men det växlar ju såklart, sol och massa moln, skulle lika gärna börja regna. Tyvärr.
Så idag blir det nog lugnt. Ska iväg en sväng med Jennie om en timme ca. Sedan har jag ingen aning. Får se vad fredagen har att bjussa på.
Imorgon är det lördag, och troligen utgång. Efter att Emma och Jennie sett Lars Winnerbäck. Grym konsert btw! Så jag och Mariqa har bestämt att vi ska baka kokosbollar (?) Jag och baka kokosbollar? Haha, till och med min idé. Kommer bli en skön helg tror jag.
Så ska jag förhoppningsvis träffa Hege på söndag eller i början av nästa vecka. Måste ju se hur hon har det och träffa hennes barn.
Idag är jag glad. Idag känns allt lite lättare. Men nervositeten ligger och skumpar iallafall.
Måste ju gratta Cissi på hennes födelsedag också! GRATTIS! Även grattis till styret Olle som också fyller år idag.

Dagens musik; Vampire Weekend - Horchata



men ni ser ut som dockor i kulisser...

tidsfördriv.

Idag har jag faktiskt lite att göra. Adressändra måste jag tydligen göra, eller iallafall skriva att jag bor här. Fick brev från posten att dom inte trodde på att jag bor här typ. Hel snurrigt. Men jag är fortfarande skriven hemma i tumba.
Ska försöka kolla om mitt busskort fortfarande gäller, vilket jag nu försökt i 3 dagar men deras maskiner är typ trasiga, kul!
Funkar inte det att kolla så kan jag inte hälsa på emma på hennes jobb idag och det vill jag ju! Igår kom hon hem efter att ha jobbat över och sa att hon skulle äta och dricka nån öl med hennes jobbarkompisar. Jag var inte sen med att byta om och haka på. YES! Något att fördriva tiden med. Det var riktigt kul så spelade vi poker typ.
Måste gå på stan också, dom där jävla svarta byxorna med fickor som inte får vara jeans. DET är svårt kan jag säga.
Jag har i och för sig imorgon också som jag kan glo runt och lördag, måndag, tisdag. Ja det går nog. Men något måste man fördriva tiden med.
Så idag har jag tränat, i vanlig ordning. MEN som alla andra dagar här i Oslo så regnade det såklart när jag klev utanför dörren. Jag tror det är förinställt att när jag går ut så ska det börja regna. Och jag har ingen regnjacka eller paraflax. Hur ska jag klara mig? När det inte gör annat än regnar här. Suck, man blir ju deppig. Kan jag inte få börja jobba bara! Typ nu.

Dagens musik; Jakob Hellman - Hon har ett sätt



och du kan inte fånga mig, och jag kan inte fånga dig...

det där lilla extra.

Dagen igår ordnade faktiskt upp sig ganska bra. Fick mess av Mariqa att hon ville gå på stan efter hon slutat. Jag var inte sen med att svara att klart vi kan! Så där gick vi runt och kollade nästan tills dom stängde. Och Emma jobbade över. Hade iprincip avslutat middagen när Emma kom hem. Sedan hade vi det jätte mysigt och satt alla 3 i våran hysteriskt rosa soffa med varsin dator och glodde. Haha. Måste sett ganska sjukt ut. Lite kul var det iallafall.
Så idag har jag faktiskt, tro det eller ej tagit mig ut och gått. Men givetvis när jag kommer ut så börjar det regna! Det gör fan inget annat än regnar här i Oslo har jag märkt! Så fick bli en kortis på 20 min för sedan var jag ganska blöt och kall.
Fick fortsätta och köra lite styrka hemma istället. Det gick helt okej för att ha haft uppehåll på nästan 2 veckor.
Städade faktiskt också när jag ändå höll på och nu har jag precis avslutat min frukost. Haha japp frukost så här sent. Jag har blivit dålig på att äta frukost i tid, men känner inte att jag är hungrig förens såhär dags helt enkelt.
Hade tänkt att ta mig ner på stan även idag då jag är på jakt efter ett par svarta byxor med fickor, men inte jeans, som jag ska kunna jobba i. Det är inte lätt kan jag meddela!
MEN eftersom det regnade sist jag gick ut så vägrar jag. Sitter hellre här och glor på en annan del av köping eller något. Mycket roligare.

Dagens musik; Volbeat - Fallen



en liten pojke i förstora skor säger, ja jag ska nog lyckas...

tråkig dag.

Då är man tillbaka i verkligheten här i Oslo. Dock har jag "semester" ett tag till. Nästa onsdag kickar det igång. Och japp jag är nervös. Som fan. Men ska plugga lite extra innan. Var dit och hämtade viktiga papper jag ska läsa igenom och ha koll på innan jag startar.
Det kommer bli så himla häftigt allting! Ser verkligen fram emot det.
Fram tills dess vet jag inte. Kom igång igår och var ut och gick och lite sådär. Men idag skippar faktiskt jag det. Är helt förstörd. Sov skit piss och blä dåligt inatt. Glad att jag somnade om efter emma gått till jobbet annars hade jag nog mått ännu sämre. Trodde sen att jag inte ens skulle komma upp ur sängen då ryggen ömmade rätt friskt.
Men imorgon ska jag ta nya tag! Man vill ju inte se ut som en hösäck heller. Måste köpa ett par svarta byxor också. Ibland är det tur att man har lite tid över.

Dagens musik; Volbeat - Fallen



och jag ska skriva en sommarvisa, med sol och blomdoft i melodin...

back in oslo.

Ja nu är det verkligen länge sedan jag bloggade. Men utan att överdriva så jag haft fullt ös varje dag så jag har inte ens suttit vid datorn. Okej att lyssna på musik räknas inte.
Det får bli en sammanfattning för annars får jag sitta och blogga tills nästa sekel.
Jimmö kom hem, och han hade planerat att dra till hedemora med Johan. Jag och Hampe hakade på som "överraskning" Så onsdag-fredag var jag, Hampe och Johan där. Vi festade som aldrig förr där uppe med hennes kompisar och hade huuur roligt som helst. Verkligen bra dagar!! <3
Det fortsatte att vara bra dagar även fredag-söndag. Jag och Cissi sågs på fredagen och kickade igång festen och drog till Sambal Micke och träffade alla salems människorna. Väldigt kul faktiskt. Cissi och jag har aldrig tråkigt.
Lördag, bröllop mycket udda sådant. Mammilus kollega gifte sig så jag hakade på. Bruden hade en svart skit snygg klänning och så gick dom ut till final countdown på orgel. GRYMT! Gissa om man fick gåshud? Jo tack.
Sedan på kvällen åkte jag hem till Jennie som hade födelsedagsfest och alla tjejerna var där. Det var ju fullt ös från att man ställt ner väskan tills vi satt i taxin mot tåget. Brudarna åkte in till stan för utgång medans jag hamnade i en bil med, Olle, Berra, Kim och Håkansson mot Täby. Vem faan åker till Täby? Jo vi.
Det var ganska dött på det stället men vi hade faktiskt ganska kul ändå. Efterfest hos Berra som somnade ovaggat med kläder och allt på. Ibland är livet hårt.
Fick skjuts hem för att sedan träffa Kaisa och Jesper. Vi rekord handlade mat som skulle med hem till Oslo. Köpte glass och hade det allmänt nice.
Sedan var det bara för mig att plocka mina grejer och åka mot Arlanda för hemfärd.
Jag har haft en grymt rolig tid hemma måste jag säga! Men det känns riktigt skönt att komma tillbaka till Oslo också om jag ska vara ärlig.
Så tack alla för en as rolig tid hemma!

Dagens musik; The Who - Baba O´Riley



för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna...

i tumba till söndag.

Dålig bloggning, verkligen jätte dålig. Men jag har fullt upp, mest hela tiden! Igår kom Jimmö hem från cypern och hann nog inte mer än ställa ner sin resväska i hallen innan jag kom dit. SÅÅ skönt att träffa honom igen!! Saknar honom så det gör ont. Men nu är vi äntligen i samma stadsdel. Så vi satt hos honom ett tag innan vi åkte hem till mig och drack några öl, captain morgan & cola med mina äpplen. Riktigt mysigt och vi gick inte och la oss förens klockan var strax efter 7 på morgonen. Haha helt galet. Inte mycket sömn dom här dagarna.
Så han sov kvar här och idag har vi hängt hela dagen. Som jag har längtat!
Lunch och mys hos honom innan han gick upp till Olle för att säga hej och jag mötte Kaisa för att köra in till stan en sväng. Sedan skulle grabbarna lira fotboll så jag åkte hem och åt middag innan jag blev upp plockad igen för att träffa Johan och Jimmy. Film hos Jimmy och lite snack. Nu är jag hemma igen och är mer än nöjd.
Fast jag fick en hel vecka till hemma känner jag mig stressad. Det är så mycket man vill hinna, som man bara får skjuta på helt enkelt. Jag skulle nog kunna vara uppe 24h/ dygnet för att få det att gå ihop. Men vad är det för en semester egentligen? Ingen alls. Men jag tycker det ska bli skönt att komma hem till Oslo igen snart också.

Dagens musik; SK8 - Min största första kärlek



jag har aldrig sett nån så uppsnärjd i det blå...

lars winnerbäck, långholmen.

Ja vad säger man. Jag blir kvar veckan ut, åker hem sent söndag kväll. Grymt skönt att slippa stressa! Helgen var precis som jag trodde, as bra! Verkligen grym. Dock lyckades jag ju givetvis glömma kameran hos Dolken så inga bilder från hydet tyvärr. Jag som annars är så flitig med kameran. Har tagit några med mobilen men eftersom det är knas får jag inte in dom i datorn.
Var ju på hillclimben för första gången på säkert 10 år utan att överdriva. Det var riktigt skojigt att se faktiskt! Och Olle från hydet kom bra till. Synd på det dåliga vädret senare på kvällen, dunder och brak bara. Men det blev lite tryck senare när det var uppehåll. Jag var tillbaka! Kändes himla skoj.
Men vid kl 7 på morgonen efter en öl på altanen var man inte så kaxig längre, helt mör i kropp och själ.
Skulle träffat Elin igår men så blev det inte så jag åkte och hämtade kameran hos Dolken och sedan träffade jag Jimmy C. Var ju tvungen att se huset och sedan drog vi till Micke och Pia för att se hur dom hade det i nya huset. Jag hade ju bara sett det som en byggarbetsplats. Hur fint som helst!! Om man inte trivs i det huset är man konstig.
Skynda hem för att åka in mot stan och spelningen med Lars Winnerbäck. Men det var en liten "festival" kan man säga så det var fler artister som spelade innan honom. Love Antell, Dundertåget, Sophie Zelmani och Laleh. Vi höll på att inte komma in, våra biljetter var inte undanlagda. Men det löste sig som tur var. Gratis är gott helt enkelt! Så jag och bruur gick på det här kalaset. Kul att göra något tillsammans med honom faktiskt.
Så från kl 18-23 var vi där. En hel nice upplevelse.
Och Larsan är ju helt outstanding. GRYM! Körde alla dom bra låtarna. Jag får rysningar av att tänka på det. Haha. As bra. Han är ju nr 2 efter Håkan.



Blir en bra vecka det här.

Dagens musik; Lars Winnerbäck - Elden



jag skulle bli något i stan över en natt, stockholm började närma sig slutet...

hillclimb, hydetfesten.

Haha kvällen igår, gick åt helvete. Närå, det gick fan as bra. Började här hemma med Kaisa och en massa update. Ut ur taxin vid mosshagestigen för att lämna grejer hos henne innan vi skulle till Dolken. Men vi hamnade hos Berra istället. För när vi kommer ut så kommer Olle, Laxen, Berra och Håkansson gåendes så vi följde med dom upp ett tag. Men när Håkansson lyckats få dit 2st 17 åriga stackars tjejer så fann vi chansen att fly till Dolken med en bra ursäkt.
Upp till Dolken för att sitta och spela massa roliga ölspel med Dolken och Sambal Micke. Skön kväll faktiskt! Och Captain Morgan har nog inte varit godare än igår. MUMMA! Kaisa lämnade oss vid 2 tiden då hon var helt slut efter veckans bravader med jobb och tröst.
Vaknar upp imorse och får meddelandet att Dolken inte ens är hemma? Haha. Skönt, hans lägenhet men ingen Daniel. Bra där! Surrar en del med Micke innan Kaisa kom för att hämta mig. Tack för skjutsen!
Hem, käk och mys med mammilu sedan kom pappilu med Jocke och Thomas så vi kunde åka till Botkyrkabacken och se hillclimben. Dock inte början, men det var roligt. Har inte varit dit på en herrans massa år.
Så nu är det käk igen och sedan upp till festen och rodda. Sedan kan det dra igång, 12 timmars passet kl 18-06 ca. Jag gillart! Kommer bli hel kul. Har sett fram emot det länge.
Får se hur länge jag blir hemma också.. Har bokat om så att jag kan se Larsan imorgon iallafall, men kanske stannar längre än så. Inte bestämt mig ännu. Börjar ju inte jobba förens den 25e så.

Dagens musik; Kim Larsen Gasolin´ - This is my life



men varför är vi inte fler, och det är bara du som ler...

fredag i tumba hej.

Varit hemma i snart 1 dag. Och jag har knappt varit hemma men inte heller varit runt och träffat kompisar. Hoppas det kan slås ihop ikväll, men det ser sådär ut tyvärr. Jag valde helt fel helg att komma hem på. Men jag är ju här för att jobba iallafall och åker hem på måndag. Jätte skönt!
Sov sådär inatt, efter 3h sömn vaknar jag. As pigg. Det var inte sant. Men lyckas somna om och vakna ett par ggr innan jag bestämde mig för att gå upp. Ingen var vaken. Gick ut och gick i 25 min ca bara för att. Hur skönt som helst, 29grader i solen redan då på morgonkvisten och solen sken som bara den. Gissa om jag njöt.
Sedan har dagen rullat på. Satt ute i solen i 30 min knappt sedan fick pappilu damp. Så det var bara att engagera sig och vi åkte iväg på massa ärenden. Så jag har köpt 2 par nya sommarskor nu. 99kr st, tack för kaffet. Hittade mina högklackade också, såklart inte i min storlek här heller. Fan! Fast ganska bra då gör jag inte av med mer pengar på det. Haha.
Ska färga håret typ nu sedan middag och lite gott att dricka med några vänner. Hoppas så många som möjligt kan komma ikväll! För imorgon kan jag ju inte. Tusan också. Men det kommer fler ggr.
Nä nu måste jag rusa! Hoppas kvällen blir mysig, men med goda vänner och familj kan det väl inte bli annat.

Dagens musik; Promoe - Mammas gata



det som är skrivet är skrivet och livet är livet...

hemma i tumba.

Jag är nu hemma i mitt gamla rum i tumba. Började dagen helt sjukt bra med helt okej väder och ett grymt möte! Det känns HUR spännande som helst! Ser fram emot den 25 augusti, hoppas att det är min grej det vore så jävla roligt! Wallmans salonger är coolt. Så jag är nöjd, riktigt nöjd.
Men sedan, suck. Jag ville ju bara komma fram, hem och allt när man ändå var så nära. Så kommer jag fram till flygplatsen med andan i halsen efter att ha letat efter rätt gate. Fått 2 sms om nya gates redan då. Hittar dit och inte står det stockholm på den, 40 min innan avgång.. Kändes oroväckande, och jag var inte ensam om förvirringen. Ny info, ny gate. 2 ggr till.. Nu var tiden knapp. Och gaten vi stod vid stod det helsinki på som skulle gå 5 min innan vårat plan, hur i hela världen skulle dom hinna det tänkte dom? Nej men självklart, försenat 1h 30min. Katshing! Jag blev fantastiskt glad. Inte.
Smsar om förseningen till la familia som får stå på arlanda och vänta.
Lallar runt i taxfreen och försöker få tiden att gå. 2 nya gater får vi info om igen innan slut beskedet kom. Tror jag totalt fick 10 sms från norweigan. Bara för att man vill hem.
Men lyckades fynda en captain morgan påvägen dock, så det var ju bra! Morgondagens fylla KLAR. Hur nu kvällen kommer bli?
Träffade familjen glatt och härligt, släppte bror i huddinge som skulle sova där och köpte thaimat. MUMS! Sedan har vi bara myst. Massor. Kändes skönt att komma hem. Men ändå känns det att man inte riktigt "bor" här. Men på ett bra sätt.
Morgondagen innebär massa grejer. Gilla gilla gilla den här helgen! Åker hem på måndag istället, så hinner jag se Lars Winnerbäck med bruuur på söndag. Yeey! Gissa om jag är nöjd? Bra jävla nöjd.



allt är försent, försent för vind, försent för kärlek...

oslo - tumba, för en helg.

Japp om 30 min ca så är jag påväg mot mötet. Vet inte alls vad jag förväntar mig, men det blir nog bra. Går in med positiva tankar iallafall. Inatt kunde jag sova sådär, igen. Jag och Emma var inte alls trötta när vi la oss så vi kollade på en film och sedan låg vi och pratade ganska länge. Det var jätte mysigt! Så nu lämnar jag henne en långhelg. Kommer kännas jätte konstigt när man är van vid att alltid ses och sova tillsammans. Haha gift gammalt par? Typ. Men kanske bra att vara ifrån varandra lite också. Men det kommer vara tomt. Och mer tomt nästa helg då hon åker. Så typiskt att vi valde två olika helger. Men men, shit happens. Det kommer bli bra!
Trivs verkligen här. Så det känns ganska skönt att packa lätt för att snart vara tillbaka. Men jag längtar hem nu, iallafall till familjen och vännerna hemma. Tror på den här helgen, den kommer göra gott. Drömde massa konstiga saker att jag typ missade flyget och grejer, super wierd. Men typiskt mig. Resfeber alltid, spelar ingen roll vart man ska.
Nä nu måste jag trycka i något i magen annars svälter väl jag ihjäl och sedan har jag dilemmat kvar med väskor. Hm. Svårt.

Dagens musik; Melody Club - Fever fever



jag ramlar kär i dom som inte ens vet vem jag är...

till tumba imorgon.

IMORGON KOMMER JAG HEM! Det ska bli såå roligt! Ser verkligen fram emot en toppen helg hemma. Har börjat plocka ihop dom få grejer jag ska ha med mig hem. Blir faktiskt inte så mycket. MEN, eftersom att jag flyger så får jag ju inte ta med mig alltför mycket vätska i handbagaget. Och jag har bara handbagage påvägen dit. Plus att det är begränsat hur stor den väskan får vara. Så jag har lite panik, nu blir det till att välja vad man ska ta med sig och inte verkligen. Jag har dessutom aldrig packat utan packningslista, nu plockar jag grejerna direkt. Haha det känns lite märkligt, för att vara jag då. Alla andra normala människor kan nog säkert packa så och få med sig exakt det dom ska ha. Inte jag. Så det ska bli kul att komma hem sen och se om jag fått med mig det jag behöver. Tveksamt. Det är första gången jag packar grejer för att åka och hälsa på hemma. Eller hur ska jag säga? Hemma är ju här numera. Hmm.. Knepigt det där. Trivs med tanken för att vara ärlig.
Idag har det också varit as bra väder, såg ut att vara lite små trist när jag vaknade efter en skit natts sömn. Så tog på mig mjukisbrallor och tshirt för att ta min dagliga promenad på 1h drygt. Och jävlar va varmt det blev! Puh. Självklart så tog jag tillfället i akt och solade 1h 30min efter det. Såå jäkla skönt var det! Tänk att det finns sommar i oslo också! Kunde man inte tro.
Men nu ska jag plocka vidare och sedan kommer Emma hem, får se vad vi hittar på.
Imorgon är det mötet och sedan heeem till lilla tumba. Tar nog med mig datorn faktiskt, och hinner säkert blogga imorgon innan jag drar också.

Dagens musik; MoneyBrother - Born under a bad sign



för du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel...

seg tisdag.

Så var det bara tisdag, kan inte dagarna gå LITE fortare. Men det är ju bara för att man vill att dom ska gå fort som dom inte gör det. När man mer än gärna vill att tiden ska stå still, nä då går det ju självklart skit fort. Så är det ju alltid. Och innan jag vet ordet av så sitter jag här på rummet i Oslo och bloggar om min helg hemma.
Var iväg och hämtade ut ett rekomenderat brev som fanns på posten idag, men eftersom det inte framgick vilket postkontor jag skulle till så fick jag ringa kundservice. För inte tänker jag gissa postkontor i hela oslo, nej tack. Som tur var så var det de kontoret jag misstänkte att det var. Hoppades på att det var mitt kort som anlänt. IKKE! Det var min internetbank för kortet istället. Fan också. Vill ju slippa glida runt med passet ju. Och han sa ändå på banken att internetdosan skulle ta längst tid. Märkligt. Ja norge i ett nötskal helt enkelt. Ingenting stämmer av det dom säger.
Tränat som vanligt på morgonen typ. Har fått dagen att gå skapligt iallafall. Men så jävla tråkigt att inte jobba.
Så ringde Jimmy C och väckte oss imorse, fattade ingenting av vad han sa. Surrade om radio, och att jag bytt jobb som spåkvinna..? Makes no sense. Han ringde upp nu på eftermiddagen och förklarade att dom hört att någon Angelique var spåkvinna och man kunde ringa henne och bli spådd på 12 min per telefon. Det är inte jag kan jag meddela. Skulle bli dyrt för er att ringa till norge också.
Klickade runt lite på facebook idag också och fick se att en som jag lärde känna i Sälen 07 gått bort.. Kändes inte som en kul grej. En olycka i Indien när han hade varit där tydligen. Mer info en så fick jag inte ut. Fick en lagom stor klump i magen.. Den andra jag känner till nu som gått bort utomlands. Skrämmande.
Ska muntra upp mig själv med en bra film nu tror jag. Igår såg jag klart på min tyngsta film jag sett, Dead man walking. Såg den för första gången i 1an i gymnasiet. NU först kunde jag se den igen. But still, absolut tyngsta jag sett. Och verklighetsbaserad.

Dagens musik; Ola - Overdrive



som löv i november måste du falla...

time goes by.

Måndag, fast det känns inte riktigt så. Har lyckats få dagen att gå trots att jag inte jobbat. Vilket känns riktigt ruttet. Jag vill jobba jobba jobba. Mest hela tiden. Finns inte mycket mer att göra än att jobba och träna känns det som.
Så jag gick upp vid 10 tiden och sedan lite tvätt, städ och självklart träning. Powerwalk i lite mer än 1h och sedan styrka på det. Kände mig nästan bra idag! Jag och Emma var ute och gick igår också i över 1h. Grymt skönt! För nu har vi faktiskt bra väder här, så det så! Kanske inte lika varmt som det varit hemma men ändå.
Idag har la familia åkt till Sundsvall för att träffa farmor, Kurt och farbror Leffe. Känns inte jätte kul att dom är där men inte jag. Det har nog aldrig hänt att jag inte varit med. Plus att vi inte varit där på över 2 år. Saknar det som bara den! Hade jag vetat att jag inte skulle jobba den här veckan så hade jag flygit hem imorse eller igår för att åka med. Men istället hämtas jag upp på arlanda på torsdag när familjen kommer hem. Men det känns ändå riktigt bra!
Får hälsa på farmor en annan gång istället, kanske jul eller så. Om man inte jobbar då vill säga.
Så har sökt lite jobb idag men avvaktar lite med att söka massor då jag har ett möte i veckan bland annat.
Annars idag, film och tacos står på schemat. Hur får man tiden att gå egentligen. I dont know. Sova kanske? Måndagar är sega. Men tisdagar är nog ändå värst. Tyvärr kommer jag nog ha lite för mycket tid över att tänka dom här dagarna. På både gott och ont tror jag.

Dagens musik; Håkan Hellström - Tro och tvivel



en bättre dag, men inte jag...

finns sol i oslo också.

I fredags tog vi faktiskt, tro det eller ej, väldigt lugnt. Åkte hem till Jennie, Sofie och Anna för mys. Film, godis, popcorn, bullar, brus och våfflor med nutella och banan på. MUMMS! Haha. Shit jag var mätt även hela dagen igår. Vi åt inte frukost förens klockan var vid 2 tror jag. Och då hade jag varit väldigt duktig och varit ute och gått i 30 min plus styrka. Jävligt skönt!
Kanske börjar hända grejer med mig. Träning och ändrad kost gör susen vill jag lova. Men jag är fan inte piggare för det.. Snart kanske.
Efter frukost/lunch/brunchen så gjorde vi oss i ordning för fest. Tog med oss dricka och laddade på fridays vid akerbrygge med Jennie, Sofie och Anna. Super mysigt var det. Sedan trotsade vi regnet och tog oss till tjejerna vi skulle föra lite hos. Vilken förfest sedan. Haha 9st singeltjejer och musik, ja ni får lista ut resten själva.
Jag tror jag var ute på 4 olika ställen igår. Vi drog vidare hela tiden och splittrades upp så jag och Mariqa som hade kommit till oss senare drog runt lite.
Var en sjukt kul kväll faktiskt! Dansade utav bara den och sedan hem. Men vi ska hejda oss lite med drickat, risken finns att det blir lite för mycket av det goda.
På torsdag åker jag hem!! Vi ska boka om min biljett då jag ändå inte jobbar så får jag en extra dag hemma. Suuperskönt! Så la familia hämtar mig direkt på arlanda när dom ändå kommer hem från sundsvall. Ska bli roligt att komma hem lite.
Har ett inplanerat möte i veckan också, får se hur det går. Kanske blir en helomvändning här. Vem vet.
Nu ska vi fortsätta glo film här, trots det fina vädret ute. Haha. När det äntligen är lite sol liksom.

Dagens musik; Lars Winnerbäck - Idiot



satte mig i baksätet, och tog mig på en tur...