Mammas födelsedag + 1 ½ år med älskling

Japp, det har blivit torsdag och inte vilken torsdag som helst utan mammas födelsedag och så firar jag och jimmy 1 ½ år, inte dåligt! =)
Var ledig från praktiken idag också, inte för allt det här som man skulle kunna tro =P Utan för jag skulle till tandläkaren, helt ok faktiskt.
Men så när man kommer till tandläkaren 5min sent pga tåget som fick signalfel (ovanligt...) men så visar det sig att min tid var borttagen av någon anleding och jag hade inte fått veta något.. Suck tänkte jag och var inte helt imponerad av att ha åkt till södertälje helt i onödan. Men så kollade hon med tandläkaren och det gick bra att komma in iaf, puuh..
Alla var lika förvirrade över hur det blivit, jag hade fått en annan tid den 27 november som jag inte fått veta eller så. Men ändå fick jag sms av folktandvården igår om att jag skulle dit och det såg dom i datorn men dock inte min tid. Iaf fick jag komma in och kirra lite =) As skönt att jag nu nästan kan äta obehindrat! Behöll också tiden den 27 nov. Så nöjd blev man till slut!
Har farit runt som en galning också för att köpa present till mamma, vet vad hon ska få men just den finns inte, jimmy körde mig till kungens kurva och kolla efter mobilen hon ska få. Har hittat den på nästan alla ställen, dock låst till typ telia. Men nere i tumba c skulle dom få in den imorgon, så hon kommer få den lite sent (hoppas hon inte blir allt för ledsen) men vi ska ändå ut och äta imorgon iaf pga sena träningar och så idag! Så det borde gå bra =)
Jag och Jimmy har inte gjort så mycket mer än att ha ätit lunch på heron city, tyckte att man inte behöver fira direkt vi vet ju att vi älskar varandra så =)
Haha jaa det är väl ungefär det som är idag =) Härligt med fredag imorgon, åååh längtar så till helgen! =)
Have a nice day!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback