hörde jag nyårsafton.

Jag har inte mycket att säga faktiskt. Micke fyllde år i förrgår. Och det var nog den längsta dagen i mitt liv tror jag. Att jag inte dog är en jävligt bra fråga. Eller iallafall mådde sämre. Skärholmen med Laine och Cassandra för att inhandla nyårsoutfiten. Mötte även upp Emma och Stoffe på plats. Lite shopping och mat. Trevligt trevligt. Hem dumpa grejerna för att sedan vända i dörren och åka mot Rönninge pizzan där vi skulle träffas allihopa.
Vi hade verkligen mysigt men man var lite seg trots allt. Hård dag följt av en hård kväll. När dom stängde där åkte vi vidare till Stoffe för efterfest kl 22. Haha. OM det blev efterfest. Kl 10.30 var det läge för sängen.. Att ingen däckade, spydde eller dog är jätte konstigt. Alla höll igång.
Så grattis Micke! Du fick en födelsedagsfest om något.
Vaknade igår kväll vid kl 18 och sedan åkte jag till Stoffe för att glo på massa filmer med Emma och Stoffe. Man gjorde inte många knop och vid kl 00.30 fick jag skjuts hem för att försöka sova. Det gick sådär. Men till slut somnade jag. Vaknade ganska tidigt idag fast jag trodde att jag skulle sova bort hela dagen. Tur var väl det.
Pappilu har ringt en sväng också och önskat gott nytt år. Saknar honom väldigt mycket.
Kvällen kommer spenderas hos Nattis och Viktor med middag och sådana trevliga saker. Synd att alla är så splittrade ikväll, vill ju fira tillsammans med alla. Men man kan inte få allt här i världen. Det är trist faktiskt.
Men jag tror på en bra nyårsafton! Så grått nytt hår på er!! Mitt 2010 ska bli ett BRA år. 2009 var inget att hänga i granen. Så det kan väl egentligen inte bli sämre. Eller?



bly i tärningarna, du kan inte vinna...

laganda, bk salem.

Haha fyspasset gjorde min dag!! Okej inte fyspasset i sig för det var inte as kul. Löpning hej 40 min UTE i snökaos. Det kändes som det iallafall. Men det gick helt ok. Mina benhinnor var inte helt överens men jag hade förväntat mig ett helvete.
Dock var det precis innan hemfärd det hela roliga kom. Jag och Angelica har givetvis kört in vid Skogsängshallen där det inte var plogat, såklart. Där sitter vi fast med våra fantastiska bilar.
Och det är nu laget får jobba. Som fan. Haha. Vi ska ut därifrån i hela misären. Om vi tyckte att löpningen var körig, vad var då inte det här!?
Okej nu ska det tilläggas här att vi hade några som hejade på och några hjälpte till med sina bara armar, ben, körförmåga samt ett järnrör som hittades.
Efter mycket skratt, rullandes i snön? Knuffar, kärringstopp och allmänt skön laganda så kom min pärla loss. Vilken kämpe till bil man har.
Då var det bara Angelicas kvar. Den satt dock inte lika hårt. Tur det. Efter att vi grävt lite med järnröret, händer och knuffat satan så kom även hon loss.
Tack till alla som hjälpte till, våran tappra hejarklack (resten av laget alltså..). Det kändes nästan som att spela på Ullevi en kväll som denna för över 30 000 pers. Eller..?



Syns tyvärr inte så väl, men detta är mina spår efter vad som hände efter träningen. Eller inte hände kanske man ska säga. Enda beviset som finns. Men kan inget annat än att le åt det. Bästa.

3 år sedan nu.

Har tänkt för mycket idag. Jobbade och det hade ju tydligen varit tjorv med kommunikationen på företaget då dom ville ändra att jag skulle jobba tisdag & onsdag och inte, måndag & tisdag. Nähä?
Men jag tackade nej till onsdag. Känner att jag måste vara lite ledig när jag ändå är det. Egentligen. Så idag var jag inne vilket var skönt samtidigt som tiden går förbannat långsamt och man blir en smula trött i huvudet när man aldrig ser ett slut. För så hääär mycket post har jag fan aldrig sett. Det var inte ens kanske kul. Så ser INTE fram emot imorgon.
Efter jobbet, beroende på när jag slutar ska jag förbi Sarah. Bästa Sarah. Och sedan fara iväg med Laine till Rosaholmen och shoppelishoppa då Emma den svikaren åkte idag. Haha. Andra spenderar pengar och jag tjänar dom. Kommer ju faktiskt kännas ganska bra när det är klart.
Måste ju fan förbi bolaget också. Helvete. Hur ska jag hinna med allt.
Och träning ikväll. Känns inte alls lockande. Är trött, jätte konstigt. Not. Men känner att ett gympass skulle ge mig tusen ggr mer.
Var ute och gick igår också med Sofie i 1h 30min. Kändes sjukt skönt att vara ute och gå. Har ju haft sådana problem med benhinnorna att det varit uteslutet.
Så idag har jag haft tid att tänka. Jätte mycket. Inte alla tiders känner jag, lite väl negativ kanske. Och tänkt på dig har jag gjort, mycket. 3 år sedan nu. Känns förjävligt när jag tänker på det. Men inget man kan göra nånting åt. Du har det nog bra där du är nu. <3 Du finns i mina tankar, väldigt mycket. Men extra mycket vid den här tidpunkten såklart. Det var något av det jobbigaste faktiskt. Och den jobbigaste tiden i mitt liv som jag hunnit leva.
Men du ska veta att jag inte glömmer. Aldrig.



Detta var det jag fick i julklapp btw. Är ruggigt nöjd. Men snart kommer ju en födelsedag också. Attans. Vad ska man då önska sig? Fint väder och en glad lillebruur? Vad vet jag.

Dagens musik: Band of Horses - No one´s gonna love you

det var så mörkt, den kvällen jag gick hem...

bästaste.

Eller hur Ronnie? Han och jag har numera ett mycket snyggt och grymt armband som vi delat. Han köpte det igår för att stödja regnskogen samt röda korset. Tror jag det var. Och givetvis för att det var snyggt också.
Eftersom att Ronnie är bästaste så ville han dela det med mig som ett kompisband. Tack vännen! <3 Så nu kommer vi alltid ha det på oss.
Så igår var man påt igen som ni kanske märkt. Åkte hem till snygg-Ronnie för att börja öla lite tillsammans med honom och Cripp. Satt där ett tag innan vi skulle möta upp Laine på Rönninge pizzan för att hinna dricka en var till. Sedan var det stan som gällde. Vad som skulle hända under kvällen var väldigt obestämt.
Börjar på Söderhof där vi mött Emma och Stoffe också. Träffade även en annan kompis Robin där. Det var minsann inte igår!
Efter vi varit där ett tag bestämdes det tackvare Cripp att vi skulle till Stureplan (!?) My favorite place to be.
Iallafall fixade han in oss på Collage (?) Och vipavdelningen. Alltså what?! Vad hände där liksom. Nåja en aning missplacerade fick det bli lite shots osv innan vi gav upp. Vi hörde inte hemma där. Men nu har man gjort det också. Taxi hem till Stoffe för efterfest. Kan säga att dom där rackarns efterfesterna kan ju inget annat än få tummen upp. Eller? Haha. Sjukt kul!
Så idag har jag inte gjort många knop. Blev kvar hos Stoffe med Emma och har glott på film heeela dagen. Så jävla nice. Harry Potter, Cars, Sunes jul och däremellan hann vi med lite kebab som jag inte orkade ens hälften. Inte likt mig. Haha.
Det är hårt. Men faaan va roliga dagar! Jag dör. Har nog glömt typ massor som hände men palla. Dom som var där vet. Man bara kör. Jag är så nöjd. Tack.



när jag bara stannade på mitt rum och såg dagarna gå...

julfiranden.

Shit vilka dagar det varit. Julafton var mer än crazy! Så jävla kul! Lyckades med 2 efterfester varav den första varade i typ 6 timmar. Kööör bara! Mer bakis som jag var igår när jag kom hem sisodär vid kl 17 finns fan inte. Helt sjukt var det. Middagen sköts upp pga risigt huvud. Sängen blev nästa stopp. Men jag hade gett mig fan på att jag skulle ut med dom andra. Upp, göra mat, fixa sig och vid kl 22.30 var jag hos Kaisa för att starta kvällen. Haha.
Som även den skulle bli galen och sjukt kul! Tb´s och träffade massor av kända ansikten och dansa häcken av sig.
Jag som älskar att dansa? Men vad gör man inte för laget.
Jävligt roligt var det iallafall och man kom ju inte i säng speciellt tidigt/sent beror på hur man ser på saken. Fick skjuts hem och nu är det bara att börja om. Inne i andra andningen kan man säga. För idag mår jag bra.
Nu åker vi.



du säger: du måste va sjuk, sjuk, sjuk...

feliz navidad.

Ja god jul på er alla! Som att inte alla blogg inlägg idag kommer att börja så. Inte en chans. Jätte konstigt om så vore. Iallafall är det julafton idag. En vit sådan för första gången på gud vet huuur länge! Så jävla nice.
Dock har jag tyvärr ingen julkänsla för fem öre iallafall. Kanske kommer senare under dagen med mat osv. Får man hoppas.
Iår firar vi jul ännu en gång utan en familjemedlem. Kan ju vara mycket det som gör det hela. Känns jätte trist att inte pappilu är hemma och firar med oss. Men tyvärr också nästan som en vana.
Idag står det på schemat, mat, julklappar och tomten kommer på besök eller Peter som han faktiskt heter. Kalle Anka, ett måste. Och Salem framåt kvällningen och Passi tror jag. Som det ser ut nu. Tb´s känns inte så kul faktiskt.
Håller tummarna för en bra jul helt enkelt. Äntligen snö säger jag bara.

God jul allesammans!



och jag tänker vad dom andra tänker...

dan före dan.

Så efter en otroligt hektisk dag så ska den fortsättas med julstök de la grande hos fam källsten. Givetvis är bingolotter inköpta och uppesittarkväll är en självklarhet. Alltid. Dock blir det rätt tråkigt efter ett tag. Men med lite varm glögg ska det funka. Dock inga pippakakor, lite surt men får överleva.
Har varit runt med bilen hur mycket som helst idag. Kanske ska bygga säng där så man kan tillbringa några timmar extra där? För det är ju SÅ härligt.
Runt halva botkyrka för en jävla julgran. Man kan inte ha annat än en äkta gran såklart. Dyr och ful blev den också.
Jag vet vi får faktiskt skylla oss lite själva då det är dagen innan men det känns i hjärtat att det inte är en "kalle anka gran". Men vad gör man inte när tiden tryter.
Allt har blivit rätt fel med förberedelserna inför jul, har blivit felinköpt julskinka, knappt något julpynt och till slut knappt någon gran med mera. Så det känns lite som det kvittar faktiskt.
Hela det här året har varit upp och ner! Usch vill bara börja på ett nytt år och göra allt så jävla bra. För det här året har varit förbannat tungt på alla sätt.
Så jag tackar mer än gärna för det här året och tjoar in ett nytt decennium!
Utgång imorgon också. Vart, med vilka och så blir nästa problem. Nä nu ska jag hjälpa mammilu så vi får någon julstämning här alls.
Måste tacka min bror också för hans tålamod idag.

Jag såg på kartan, du var på andra sidan jorden.. Pappilu du är saknad!! <3



så vacker att sinatra skulle ha fallit vid dina fötter...

en dag kvar, fan.

Dagen gick ganska fort på jobbet MEN jag var helt slut innan jag skulle hem. Var så trött. Och så vet man att det är EN dag till. Fy fan. Nu får det faktiskt bli julledigt jag orkar liksom inte. Fast imorgon kommer jag typ inte jobba alls. Så skönt. Beskitiga bilen och sedan tillbaka och jobba typ 2 timmar. Soft, och inga barn på plats nästan.
När jag kom hem från jobbet så bytte jag om och hämtade Angelica för att gymma. Skönt precis som igår dock var vi vääldigt sega och det tog väldigt lång tid. Förhoppningsvis hinner vi gymma imorgon med.
Men det är mycket nu. Skulle åkt och storhandlat idag men mammilu ligger hemma och är sjuk. Så det gick inte. Och så skulle jag åkt med bror min och handlat julgran. Men han ville istället in till stan och bio, så det blev inte av det heller.
Fast mig gör det inget. Jag är trött. Och kan sova och chilla. Göra INGET. Imorgon kommer allt som inte görs idag istället.
Dagen före julafton. Precis som alla andra, ute i sista minuten. Fy fan.
Julledigt, snart snart, helst igår!
Jag tänker väldigt väldigt mycket. Framför allt på en sak men vågar liksom inte riktigt, jag vet inte, förverkliga det. Nä dåligt ordval. Iallafall, vill men vågar nog inte.

Nu är också infon om våran klassåterträff! Haha så jävla roligt. Jag och Ånäs har dragit ihop det med lite hjälp från Hence. Nu jävlar ska högstadieklassen festa tillsammans! Kommer nog bli kul. Dock i februari. SÅ inga undanflykter.



jag trodde kärlek som din var lätt att fånga nu...

chill måndag.

Måndag och det var sjukt chill. Betydligt färre barn än beräknat, hej hemgång kl 14 eftersom jag öppnar. Klockrent! Just love it! Gymmade idag, fy fan va skönt det vaar! Längtar tills jullovet då träningen återupptas där den en gång var. Jag <3 träning. När det är på min nivå såklart. Haha. Tandläkaren och fick inga hemska besked om operation eller annat läskigt den här gången. Så det går faktiskt att gå dit UTAN att få ruggiga räkningar där sparkontot länsas snabbare än jag ens sagt nyår.
Trodde jag aldrig.
Svängde förbi Jimmy C också och lämnade över två julklappar som tack för allt han gjort. Inget märkvärdigt men iallafall något. Han blev bra förvånad vilket var bra. Då har jag lyckats.
Hängde där ett tag och snackade. Sedan hem för att ta tag i saker jag ännu inte gjort. Smart. Trött tröttare och tröttast börjar jag bli.
Förstår jag efter helgens bravader. Men ack så roligt jag hade! GAH. Planer nyår? Nada.
Nu ta tag i sakerna jag skulle gjort innan som ligger på is sedan sovaa! Imorgon jobb, gym med Angelica samt storhandling med mammilu tror jag.
Hårt att vara jag ibland. Not.



och jag vågade aldrig hålla din hand...

det bästa är vänner.

Ja den här helgen var ju annat än lugn. Men så rolig! Dom senaste helgerna har varit kanon! Känns toppen just nu. Snart jullov, jag har haft en fantastiskt kul helg och ja julafton. Say no more. Ja jag är nöjd. Igår började vi tidigt hos Jimmy Ö med snack och diverse spel innan folk började trilla in. Och festen var igång. Kul att träffa lite nytt folk återigen och självklart alla som vi börjat hänga mer och mer med.
Jätte roligt var det iallafall! Hoppas dom andra också hade det och att det inte var så mycket att städa idag. Sa ju faktiskt att jag skulle komma och hjälpa till men fick inte. Nähäpp strunta i det då. Hehe.
När folk började ge sig av for jag med några hem till Micke för efterfest. Och det var ju rätt stört det också. Pingisturnering, herrarnas dassbok och massa snack fram till kl 7 då det var läge för att knoppa in.
Trött idag, eeh yes. Det var man. Fast inte bakis vilket grabbarna stod för istället dock. Skönt att slippa det faktiskt. Så låg bara och glodde på tv hela dagen, innan jag fick skjuts hem av Danne och Jimmy som var såå snälla och hämtade mig i eftermiddags.
Vilken helg ännu en gång. Bästa! Att man kan må så bra med vännerna omkring sig det är bara sjukt. Vad skulle jag gjort utan dom? Gå under tror jag.
You make my day.



du har betalat din skuld för att klara dig...

det snurrar i min skalle.

Jag har bara ett ord för igår, bästa. Alltså vårat lag är ju så sjukt nice. Vi bara kör! Snacka om en julafton som heter duga. Julklapparna var allt från lotions till fickpluntor och kondomer. Man har inget annat än roligt med det här laget. Vi är som en familj. På tal om det så en låt som spelades flitigt under kvällen var just, Familjen - Det snurrar i min skalle.
För drag är det minsta man kan säga om den här julaftonen. Jag säger inget mer. Dom som var där, VET.
Finns inget bättre lag helt enkelt. Bästa.

Så ringde pappilu även idag. Tack för din kommentar också!! Har saknat att prata med honom. Har inte gjort det sedan han åkte. Och han missar ju en vinter om något. FAST det är inge synd om honom, han hade 35 grader. Saknar dig jätte mycket <3.
Och ikväll ska jag umgås med jimmy ö och emelie vad jag vet so far. Kan bli en rolig kväll det känner jag!



för många ramlande flickor ramlar förbi...

inte kallt, friskt.

- 13 grader här hemma, det knarrar ordentligt under skorna och det har varit strålande sol som blänkt mot all snö. DET kallar jag vinter. Så mysigt. Och kallt om ni frågar mig utan vinterskor. Bra dag på jobbet slutade tidigt. Ner till tumba c för att alltid vara ute i sista sekund och köpa julklapp till kvällens lagjulafton. Haha. Bra blev det nog.
Nu ska jag vila mig lite, har ont i huvudet men tonight is gonna be a good night, right? Rimmar.
Annars i helgen, ingen aning. Tar det som det kommer.
Matchen vann vi iallafall med 22-14. Fick spela i 8 grader kallt!! Japp det var lite små kyligt. Eller nej inte kyligt, väldigt FRISKT. Spelade väl sådär från min sida, är i VÄRSTA svackan. Det är inte ens kul. Blä. Kan jag komma ur den snart eller. Men ett rackarns mål iallafall.
Skönt med vinst då vi nu har juluppehåll. Vi behövde det här.
Nej vila sa jag.



så bortsprungna katter ropar tillbaks...

julavslutning.

En riktigt härlig dag. Skolavslutning. Men jag har inte jullov ännu, onsdag då är det jag som tackar för mig. Men åter i januari såklart. Men det har ju snöat nå sjukt idag! Fast jag kan inget annat än att njuta. Dock inte alltför mycket. Har ännu inga vinterskor så det är ingen hit. Någon som vet några normala, varma, schyssta vinterskor? Noll aning.
Men nu snart är det match, först herrarna kl 19.00 och sedan vi kl 20.45 i Skogsängshallen! Nu kör vi!
Hinner inte skriva så mycket mer.
Har bokat en kryssning, magaluf nr 2. Iidag jag och Linda drar. Och så grabbarna, vilka alla dom nu är. Haha. Men vi kör iallafall! Kommer bli kul. Men inte förens i slutet av januari. Kommer bli galet igen!
Igår somnade även våran älskade Ozzy Osbourne in. Känns ganska tungt men han var ganska gammal och det var dags. <3 Vila i frid.



och det verkar som solen aldrig når...

bonde söker fru onsdag.

Hej och hå, veckan bara går. Haha. Ja det går minsann undan. Är det snön som gör det kanske? Vad vet jag. Kallt är det iallafall. Fryser konstant. Inatt hade jag dock hög feber, fick ligga med supertjocka strumpor tshirt, duntäcke och mitt överkast för att jag frös. Och ÄNDÅ frös jag. Haha. Jag är hopplös annars och vad blir det inte då med feber.
Kanon dag i skolan, det bara flöt på.
Har fått tillbaka mina 3 par skor som är favoriter idag från omklackning. Dom var KATASTROF. Men är det favoriter så används som flitigt. Haha. Skor och jag är ju som gjorda för varandra.
Så ikväll blir det mys med mammilu och Bonde söker fru. Och självklart allt för att bli kry. Har ju match imorgon hemma i skogsängshallen kl 20.45 mot Tyrold. Får jag INTE missa.
Skönt iallafall att onsdagen snart är över och snart är helgen här.
Visst har jag blivit något positivare? Har nämligen hoppat över en del irritationsmoment som ligger just nu. Hoppas på svar snarast.



alla mina vänner har gett upp sömn...

stört förkyld.

Har inte mycket alls att säga. Den här dagen har varit snorig och kall. Tungt med andra ord. Och inte nog med det. Fick STÅ ÖVER handbollsträningen idag. NOT OK! Men istället är jag förhoppningsvis fit for fight på torsdag då vi har match. Om inte.. Fy fan va illa.
Jobb idag och sedan bara kollat på träningen, hämtat info om både torsdag, fredag (julfest med laget) och juluppehållet. Vi ska ha träningar samt läger. Det kommer bli kanon!
Är så tok sugen på att träna nu bara för att jag är sjuk. Såklart. Är alltid så.
Imorgon är en ganska tung dag men upp med humöret så kör vi! Snart helg och sedan snart jul.
Och vi har huuur mycket snö som helst ute. Helt körigt. Sopat av bilen 4 gånger idag!! Och fråga mig inte hur många gånger eller hur många ton snö jag fått i skorna. Vill inte riktigt veta..



när de skrev om mig i tidningen, sa du som det var...

snöig måndag.

Måndag. Denna fantastiska måndag. Känner att jag måste bli mer positiv. Ja jag är en positiv människa, men inte just nu. Den här perioden har jag varit på tok för negativ. Men även den mest positiva person måste få ha sina mörka stunder för att återhämta sig lite. Jag tror att det är så iallafall.
För att veta när man har roligt måste man ha tråkigt nångång.
Är sjukt förkyld, inte speciellt roligt. Men började dagen med en "grön-jävel". Alltså hos oss, i fam källsten kallar vi det så då namnet på naturläkemedlet i sig har så förbannat krångligt namn att vi döpte om den. Eftersom förpackningen är sjukt grön.
Så dagen i skolan har varit ganska varierande. Snön kom och var väldigt välkommet. Iskallt, skrapande av bil påväg hem, förfrusna fingrar och ännu snorigare. Ja vad säger man. Måndag.
Men ändå inte en allt för jobbig sådan. Gick väldigt fort. Skönt. Keep on going! Den här veckan sedan handlar det om 3 dagar! Fantastiskt!
Nä bara jag blir av med förkyldningen så jag kan lira på torsdag. Inte okej att avsluta det här året med en piss match. Don´t like.
Dagens låt tillägnar jag mig själv typ.
Daniel Lemma - Angelique



vi kunde ha den bästa tiden i våra liv...

lucia, utan snö.

Lucia dagen till ära. Eller något. Inte direkt något speciellt för min del idag. Lite down kan man säga. Varför vet jag inte, rätt mycket på sistone. Det känns ändå som vissa knutar börjar släppa sakta men säkert. Vet inte hur många gånger jag sagt det men ja, det verkar ju vara en del knutar så det tar tid.
Men snart jullov! Hur skönt är inte det!? Så troligen den 25e är det jag som sticker upp till Sälen och Stina för att se lite vinter och ha det allmänt trevligt. Blir inte där så länge men en liten semester blir det allt. Så jävla nice.
Dock är datumet i sig ingen höjdare. Väldigt mycket sorg över den dagen. Men jag ska göra det bästa av situationen.
Igår blev det absolut inget efter matchen. Nada. Jag orkade inte ens försöka hitta på något till slut. Jag är för gammal för att orka med tydligen. En match och jag är förstörd. Men också förkyld. Vaknade imorse och var tok täppt i näsan och halsen värre än någonsin.
Så kan nog inte skylla på gastroskopin längre för att jag har ont i halsen. Det är nog en rejäl förkyldning som är på ingång.
Jullovet, välkommen!
21 år gammal och redan sliten. INTE okej. Kanske ska in på rehab eller något. Äh skit samma, kör bara! Funkar i alla lägen.



för den här gången krävs det mer, innan jag öppnar armarna...

det låter som nån går på dig.

Hann inte ens blogga igår. Helt stört, när hände det senast om man inte räknar med Mallis. Hem från jobbet, äta, duscha, göra sig i ordning, skjutsa mammilu till folkets hus där det skulle vara lite fest och hon skulle jobba lite. Sedan for en väldigt trött jag hem till Jimmy Ö med noll inställning eller ork. Men lite redbull så ordnar sig det mesta. Jag orkade minsann hela kvällen. Hell yeah. Trodde jag verkligen inte med tanke på huvudvärken samt tröttheten som sprungit ikapp mig som Bolt själv.
In trillade det lite folk, även nytt folk så det var himla trevligt. Man tackar inte nej till att lära känna nya galningar. Och efter lite dricka och stress från vissa som redan satt på club passion, skynade vi oss dit. Var dom där? Icke. Endast några gamla alkisar som trivdes med den då tysta musiken och en kall öl.
Hm, hörde vi hemma här just nu? Nej inte någonstans. Och några samtal senare om vart våra vänner dragit insåg vi att här blir vi kvar. Vi fick helt enkelt bli festen. Det blir inte roligare än vad man gör på sig. Eller hur är det där?
Så vi körde på i våran takt. Några tydligen lite föör fort. Själv höll jag mig rätt chill då det väntades match idag. (Som knappt bör nämnas då det gick raka vägen till helvetet för att stanna.)
Så fullt ös och det var verkligen skit kul. Slutade med en bussresa utan dess like, men väldigt kort. Sedan tydligen efterfest och ja, det blev som det blev. Ganska mycket folk och stoj. But i like it!
En riktig toppen fredag måste jag säga. Början och slutet bäst av fredagen, det där emellan behöver inte ens kommas ihåg.
Idag tydligen ingenting på agendan mer än match.
Har också haft mitt körkort i över 2 år nu! Yes! Tiden går fort när man har roligt..



du inser snart igen, att det inte är första gången...

frågor och svar.

Då var gastroskopin avklarad. ÄNTLIGEN! Fick som tur var sova under hela undersökningen så slapp faktiskt veta vad som pågick. Räcker gott och väl att veta att man ska få en slang i halsen. Obra.
Och narkosläkaren var väl ingen höjdare. Skulle sätta nålen i min arm men det sket sig, han hittade inte någon ådra och istället fastnar nålen kvar när han ska göra om och sedan grötar han runt så det gör skit ont. Bra kille!
Inte nog med att man var nervös från början så nu fick man allt det där också. Det ska ju gå smidigt! Han har ju för fan gjort det där förr!
Nä inte okej.
I övrigt gick det bra mår trött och rosslig i halsen. Men annars okej. Jag hade förväntat mig värre. Men ingen bilkörning på hela dagen pga narkosen. Och inget hittade dom heller. Inget synligt. Så prover är tagna för gluten och massa annat som inte syns när man bara kollar. Sedan har jag fått medicin för att prova om jag har något som kallades för reflux. Om dom inte funkar var det något annat som jag förmodligen hade. Lite av uteslutningsmetoden.
Så nu går jag bara och håller tummarna för att få ett slut på det.
Känns nästan bättre om dom hade hittat något, åtgärdat det och sedan var det klart. Nu blir det istället FLER utredningar varför min mage spökar. Tack för kaffet.
Måste tillägga att jag vet varför jag skaffade körkort. Det är ju ingen höjdare att åka kommunalt. Iallafall inte från Solbo till Handen. Nej tack.




snälla skicka ett vykort för jag undrar så...

Onsdag.

Japp äntligen är det onsdag. Som jag längtat. Det betyder att veckan snart är slut. Har verkligen ingen ork kvar för nånting. Trist men sant. Så frågan är hur pigg man är på julbordet ikväll efter jobbet. Inte alls tror jag. Men det ska bli roligt ändå, men ingen alkohol alls trots att angelica ska köra dit. Ska ju kolla magen imorgon så det är nog ingen bra idé. Så hinner nog inte blogga något mer idag. Kommer vara helt slut.

helt slut.

Riktigt jävla trött idag. Fy fan. Inte okej ens. Men imorgon onsdag och halva veckan gått. Och torsdag ska jag ju inte ens vara på jobbet. Julbord MED jobbet imorgon kväll istället dock. Man kommer aldrig undan helt enkelt. Just nu känns det dock sjukt jävla bra med det.
Men just nu är jag inte taggad till nånting. Vill bara lägga mig i sängen och sova för natten. Så slut är jag för tillfället. Och det är bara tisdag. Hur ska detta sluta?
Nä ladda gärnet med lite håkan h nu innan träning för att palla. Huvudvärk har man också. När fan ska jag bli väck den? Aldrig verkar det som. Jo igår en liten sväng. Annars, alltid.
Just live with it.



sprid ut bensinen över solnedgången...

äntligen.

Bästa, jag blir kvar på skolan nu fram tills den 18e juni! Hur nice är inte det. Lite jullov på det. Men ska faktiskt jobba två dagar under jullovet på citymail. Sedan är jag inte tillbaka där förens till sommaren om dom nu vill ha lite hjälp då.
Kommer att få lite annorlunda uppgifter men samma arbetstider och allt. Så det känns verkligen kanon med en 100% tjänst där till sommaren.
Nu ploppar planerna upp. Sälen en sväng och hälsa på Stina, spara, möjligheten över huvudtaget att göra massa saker jag vill. Utan att få ångest..
Det är bara så jävla nice.
Och bara 3 dagar kvar innan dagen D. Känns inte så jävla roligt. Mycket oro kring den dagen men det kommer gå bra, jag vet det. Men vem fan är lycklig över en slang ner i magen? Inte jag.
Nä nya tag. Snart Ullared sista måndagsmyset med mammilu. Programmen kommer mot sitt slut även dom.
Riktigt skönt, äntligen.



den här stunden är resten av mitt liv...

handbollsfri, vad är det.

Ja kvällen blev väldigt konstig. Jag var inte alls peppad, mest trött. Ni vet när man alltid håller igång så kommer tröttheten efteråt. Det kändes igår kan jag säga. Men till slut kom man igång iallafall. Riktigt trevligt hos Iida. Skönt att träffa lite nytt folk. Och så blev det ett kärt återseende med Acke som jag inte träffat sedan han lämnade Mallis. Då bor han ändå i sthlm som jag. Haha. Man är inte as bra på att hinna träffa folk så är det bara.
Drog till stan som var en RIKTIG flopp. Men någongång måste det väl bli så också. Så man vet när det är riktigt roligt.
Idag är det söndag och jag tänker inte göra många knop. Bara njuta av att det är söndag. Eller snarare ha ångest över att det är måndag redan imorgon.
Ibland blir det bara för mycket. Det har jag märkt. mentalt kan man inte ta allt. Tydligen. Just nu kan jag inte göra mer än mitt bästa. Som jag alltid gör. Det är en period just nu som det inte är som det brukar. Vill bara komma ur det, helst igår.





Mina nya tatueringar jag gjorde i fredags också, som jag lovade lägga upp bilder på. Känns så himla bra.

Tur att man kan roa sig med att titta på handboll på tv när man inte lirar själv. För en helg utan handboll finns inte för mig. Handbollen betyder väldigt mycket.

det är på alla framsidor, och jag förstår honom...

braiga lördag.

Hinner knappt blogga alls. Ska snart ta mig upp till Jimmy sedan ska vi åka mot bagarmossen för fest hos Iida. Idag har jag varit hos Angelica och "julbakat" med Carro. Haha. Ja julbak och julbak, men vi bakade. Och lyssnade på julmusik till viss del. Men vi kollade även på handboll *2 på tv. Sedan åt vi thai som en bra julmiddag. Sedan var det bara att ta sig hem snabbt som attan för att göra sig i ordning. Snart klar och måste typ dra.
Hoppas ni får en kanon lördag, det lär jag få.



må dina dagar bli guld i ditt liv...

2 tatueringar till.

SÅDÄR! Nu har jag gjort två till tatueringar. Jag är ruggigt nöjd som alltid. Kan meddela att bilder kommer. Im happy! Jag gillar att vara hemlighetsfull, så jag ber om ursäkt att jag inte sagt något till någon. Muhaha. Det här älskar jag.
Kanon dag på skolan också. Finally goda nyheter. Im in.
Fantastiska fredag säger jag bara! SOM jag har längtat. Ska dock inte göra så mycket av den här kvällen mer än njuta av heeelg. Och oja mig över mina benhinnor som nu sagt ifrån igen. Men äh det går väl över. Hörde jag helg? Imorgon, då är det kalas. Dagen kommer tillbringas med Angelica och Carro och julbak. Myyys. Och fekke på kvällen. Bra bättre bäst. Spelledigt i helgen. KAN behövas, det kände vi allihopa. Men man kommer ju sakna laget. Haha. I ur och skur.
Så här hemma har vi också givetvis årets hetaste julkalender, TRISS. Jag och bror min delar, hittills har jag vunnit 60 kr på 2 dagar. Haha. Fortsätt så! Jag tycker iallafall det är trevligt när man får skrapa lite.
Plötsligt händer det.



för jag var nere men uppe på fem...

lite bättre idag.

Men ändå inte. Tiden till läkaren i handen var ju inte alls lördag nästa vecka, det var på torsdagen. Snacka om upptagen med livet att man inte ens kan se rätt datum. TUR att jag ringde dit idag pga andra anledningar. Så det sket sig. Så måste ragga skjuts hem därifrån på något vänster. Där hade det varit en jävla fördel med en pappilu hemma. Men icke. Hoppas det löser sig.
Annars fick jag hyffsat glädjande besked idag, vilket värmde. Så håll tummarna.
På jobbet gick det bra. Flöt på precis som förut. Jag börjar känna mig som hemma där bland stojiga barn. Vem fan kunde tro det? Nåja, ödet är ödet kanske?
Har kommit på mig själv vid ett flertal tillfällen att jag inte riktigt landat i Sverige då det nu gått huuur lång tid som helst sedan jag kom hem från Mallis. Har försökt öppna våran ytterdörr med nyckeln upp och ner (så var det på Mallis när man skulle låsa upp) Och bankomatkortet blir jag lika osäker varje gång åt vilket håll, så jag försöker stoppa in det också fel. Jävligt smart.
Eller har jag helt enkelt för mycket i huvudet just nu?
Har också insett idag hur jävla kallt vi kan ha det i Sverige. Och det är INTE charmigt.
Längtar tills imorgon, och lördag.



inget är logiskt, inget är romantiskt...

bra & sämst.

Nej den här dagen var för bra för att vara sann helt enkelt. När det går bra på jobbet så skiter sig resten. Så är det bara. Eller tvärtom. Hur ska jag ha det? Ungefär som på handbollen då, går det bra på uppvärmningen så går det sådär under matchen. Och givetvis tvärtom. Det är något jag kommit fram till.
Idag var tydligen inte min dag då jag var så lycklig över onsdag med Bonde söker fru och en jävligt bra dag på jobbet.



för jag trodde att jag kunde känna igen...

lalala tisdag.

Ja det kom fan fram det där rackarns inlägget. Men hade fått dubbelt av föregående tydligen. Allt det här tekniska säger jag bara. Är inte speciellt insatt i hur allt funkar men helt retard är man väl inte.
Gick bra på jobbet, for runt som alltid. Men det var okej. Och så snöade det till barnens glädje. Men givetvis inget som landade.
Fick även höra att vi haft hela 17 soltimmar i sthlm i nov. Alltså inte ens ETT DYGN på EN månad. Inte konstigt att inget går som det ska någonstans och att alla är deppade.
Don´t worry be happy.
Ska snart iväg på träning, vet inte alls vad jag ska tänka. Får se hur det går helt enkelt. Har en konstig magkänsla.
Tur att jag har något riktigt skoj att längta till, fredag och lördag. Lördag födelsedagsfest för Iida, kommer bli kanon tror jag. Och fredag får ni veta då. Muhaha. Im happy.
Äh bäst att göra sig klar.



be aldrig om ursäkt, för sakerna du aldrig gjorde...

Mobil inlägg

Så då ska man väl som trogen bloggare även ha testat att blogga på mobilen. Så bäst jag gör det. Är på jobbet och har lunch just nu och mår verkligen uselt. Magen är värre än värst och känslan av migrän hänger kvar. Känns inte as toppen och motiverat att vara utomhus i drygt en timme. Men efter jobbet har jag dock en del kul som väntar, som redan skulle vara fixat igår men som blev skjutet på. Så jag är förväntansfull. Nej skulle mest testa om det funkade. Tack för mig.