när solen skiner stannar tekniken.

Nej ingen bloggning alls efter midsommar, förklarliga själ? EEEH JA! Solen skiner som aldrig förr och jag steker! Där är förklaringen till varför bloggningen avstannat drastiskt. Igår var jag och mös järnet hos min familj nr 2 här, Micke & Pia. Vi skulle fira Pia och Åsa som fyllt år i mitten på juni. Alltid hur trevligt som helst och det bjöds på fantastisk mat och jag misstänker att jag fortfarande är mätt från igår.. Pias tzatziki och kladdkaka och Micke grillade på allt från lamm till fläskfilé. Det gick ingen nöd på oss nej. Omöjligt att slå det på ett tag.
Jimmy och jag skulle hämta Tvärn hemma hos Henke (Sailor) men vi blev kvar och skruvade ikea möbler. Vilket inte bekommer mig alls det var ganska kul. Fast jag har inte det minsta tålamod att hålla på med sånt där.
Imorse gick jag upp med tuppen, enligt mig. Skulle möta Sarah vid gymmet kl 9. Stråååålande sol och asvarmt redan då, det kallar jag sommar. Vi körde på, jag i min takt då man onekligen är något svagare nu än förr i tiden. Jag får faktiskt säga så numera. Sedan har jag faktiskt bara solat solat och solat. Fantastiskt! Det har varit kanon väder även idag så jag kommer nog ikapp Vegard och hans spanien bränna snart.
Han ringde mig tidigare idag också, tält är fixat och vi taggar järnet inför kirkenes/lakselv! Det kommer bli galet kul! Första natten blir hos hans syster innan avfärden blir lakselv. Tror vi skulle över till finland första dagen jag är där för att köpa det sista inför festivalen. Var härligt att höra lite finnmarks-norska igen, och jag kommer få det tusen gånger om däruppe såklart. Har ju inte pratat med Vegard på nästan 1 och ½ vecka nu. Så peppen är på topp!
Efter allsång på skansen ska jag och Sarah ut och vandra i förhoppningsvis lite svalare luft än nu.
Det blev även klart idag att det blir operation för min fars del då magnetröntgen visade att det inte alls stod rätt till i hans 6-7 kota i nacken. Men så länge han slipper ha ont blir allt mer än bra! Så en akuttid till operation är skickad.

Dagens musik; Bruno Mars - Talking to the moon



och jag ska skriva en sommarvisa, med sol och blomdoft i melodin...

midsommarfirande i tumba.

Nu har midsommar firats och det innehöll allt som midsommar ska innehålla; uppladdning med håkan hellström, alltför mycket alkohol, fantastiskt sällskap, mygg och trasigt partytält. Say no more? Jag var otaggad in i det sista men en fernet och lite cava i sig med det där sällskapet så fick man helt enkelt inte vara otaggad. Helst av allt ville jag ju ligga hemma på soffan och bara skita i midsommar. Men den gubben gick inte.
Var hemma först och packade upp, sällskapade, solade och åt midsommarmat innan jag for till Jimmy C för firandet. Där hade dom hållit på under hela dagen och jag låg minst sagt i lä. Var så himla glad över att få träffa alla. Och på samma gång, det var perfekt. Så min midsommar blev så bra den kunde bli. Bara sällskapet hade räckt för mig.
Trodde också att jag skulle bli mega bakis idag, vilket jag inte var. Mådde oförskämt bra när jag vaknade. Märkligt egentligen med tanke på fyllan igår. Shit. Nu fasar jag ännu mer för midnattsrocken. Haha.
Sov kvar hos Jimmy då jag inte orkade ta mig hem som alla andra vettiga själar. Dock är det inget ovanligt för min del. Snarare mer vanligt att jag inte kommer hem efter en fest.
Så vi engagerade oss så pass att vi faktiskt tog oss till tumba c för mat på sibylla. Efter det bestämde sig Daniel och Tvärn för att fortsätta festen. Själv tyckte jag det verkade lite väl överreklamerat att köra på även idag när man mådde så bra. Så jag hängde mest bara med grabbarna innan jag valde att åka hem och käka lite och chilla. Sedan plockades jag upp av Kaisa och hängde en stund med henne.
Nu är jag hemma och bara gör nada och tänker snart gå och lägga mig. Helt perfekt och jag är glad att midsommar bara är en gång om året. Hade nog inte klarat en till nu när den här gick så pass bra. Eller något.
Tack alla mina vänner, ni är bäst det vet ni.

Dagens musik; Don Omar - Danza kuduro



för ingen tror att dom är nåt där jag kommer ifrån...

hejdå oslo, hej sthlm.

Heja mig om 1h är det jag som är påväg mot flygplatsen! Gillar tanken faktiskt. Hoppas bara på bra väder såklart. Här har det varit sådär. Till och med så pass trist och kallt att jag totalt glömt bort att det faktiskt är sommar. Visst nu är jag extrem och fryser ofta. Men när man inser mitt i packningen att man faktiskt borde ta med sig sommarkläder är det något som är fel. Vi hade nog våran sommar där i maj helt enkelt, thats it. Så nu håller jag givetvis tummarna för stockholm. För man vill ju inte ha en bleksommar iår igen. Nej fy fan! Jag vill kunna njuta som alla andra gjorde förra året hemma.
Så nu återstår bara sista med packningen och sedan är det jag som vandrar mot stationen och vidare till flygplatsen. Tror jag kan det här nu faktiskt med att resa. Iallafall den sträckan. Ska bli spännande att flyga till kirkenes senare, något nytt liksom.
Så nästa gång jag bloggar så är det i tumba. Mina gamla hoods.
Nu sista med packningen.

Dagens musik; Coldplay - Viva la vida



han såg så paff ut när han blåste och ingen jublade...

imorgon till sthlm.

Sådär, då var sista utstämplingen även för mig denna period gjord. Blev en kortis på jobbet idag bara, vilket var kanon skönt. Vi hade ju gjort klart allt igår. Så nu är även kontraktet för nästa säsong påskrivet och klart. Känns kanon bra, så nu kan jag ta lite semester utan att ha något sådant att tänka på. Och imorgon åker jag till stockholm igen. Det känns bra om något faktiskt. Så om 24h är det jag som befinner mig hemma i tumba. Hoppas på kanon väder så jag kan vara lika brun som Vegard som varit i spanien 1 vecka. Haha. Chansen är ganska liten men då kanske man inte är blekast i stan direkt.
Då är det bara sista med packningen kvar och sedan chilla. Jag är hur trött som helst trots att jag somnade tidigt igår och sov länge. Resten av dagen får bli som det blir helt enkelt.

Dagens musik; Veronica Maggio - Mitt hjärta blöder



jag vet, det låter konstigt när jag säger det...

snart stockholm igen.

Idag har det också känts konstigt. Men nu vet jag ju också att jag åker hem om någon dag. Känns faktiskt skönt. MEN jag är så stressad jämt. Hatar att vara såhär stressad. Insåg idag när jag tvättade håret att jag tappade huuur mycket som helst, antingen är det stress eller en tillfällighet. Vad vet jag? Hoppas kunna stressa ner lite i sthlm iallafall. Fast av tidigare erfarenheter så blir det ju inte så. Ska iallafall försöka.
Ska då också lägga upp bilder på facebook när jag väl kommit hem. Från istanbul och härifrån bland annat. Har just nu varken tid ork eller lust.
Idag var det att köra det sista på jobb. Lagret samt inventering. Så nu är vi klara, eller vi ska in imorgon och ta det pyttelilla kvar samt skriva på kontraktet för nästa säsong. Skönt att börja om fast på ett gammalt vis kan man säga. Liksom som en restart.
Har faktiskt börjat packa inför resan. Helt otroligt men jag är snart klar. Fast det känns som att jag tar med mig lite för mycket. Plus att jag måste tänka på att jag ska till kirkenes och festival och inte kommer hem till lägenheten emellan. Så jag är suuuper kluven med hur jag ska göra med allt. Om jag ändå ska tillbaka till sthlm senare funderar jag på att dumpa mycket där och bara ta med mig det viktigaste till kirkenes/lakselv. Då gäller det också att jag åker tillbaka till sthlm ganska fort efter ankomsten i oslo från midnattsrocken. Men det löser sig.
Så imorgon, kort jobb, kontrakt skrivning, packa klart och sedan bara chilla. Och troligen träna med Deborah. Sedan är det mot gardermoen och arlanda/sthlm. Känns kul faktiskt.

Dagens musik; Lady Gaga - Telephone



till mig själv, till andra och till dig...

vi säger inte hejdå, vi säger; vi ses.

Blir en kortis, har liksom ingen ork eller lust för bloggning. Nu är man helt tom. Mer än tom. Allt är liksom så overkligt. Och framför allt, över.
Igår var sista showen med perfect 10 och det innebar kramar deluxe, lång kvarsittning som avslutning och givetvis tårar från några. Helt förståeligt. Vi blev kvar tills klockan var strax innan 6 på morgonen innan vi bestämde oss för refrängen. Det var nog då, alla var slitna, trötta och kände att det blivit to much med allt hejdåande.
Hem sov ett par timmar innan man var på jobb igen. Alexandra kom förbi och fixade det sista innan vi sa hejdå. Shit märklig känsla! Och fy så jag kommer sakna den kvinnan här. Kommer absolut hälsa på henne nere i göteborg.
Allt var så konstigt hela dagen, vi städade rent i sista baren innan vi stämplade ut. Och Toy för sista gången.



Hem till mig för att lämna Toys väskor innan vi gjorde oss klara för en avslutningsmiddag på tapas restaurangen delicatessen. Vi träffade även Johannes påvägen hem så han bestämde sig för att haka på. Väldigt kul tycker jag! Och mysigt att sitta där. Så vi beställde in 2 omgångar mat, delade en flaska vit vin och kaffe. Med härliga Jennie som servitris. En perfekt kväll helt enkelt som blev lite trist i det sista. Att Toy tog bussen tillbaka till Malmö. Ingen hit alls. Så jag följde henne dit innan jag gick hemåt. Tungt som fan faktiskt.
Men vi ses i sthlm sen så det var för väl ändå.
Som jag skrev tidigare, nu är det bara tomhet och en konstig känsla i kroppen. Man kan inte ta på det riktigt. Allt är lite overkligt än så länge. Många lämnar och några stannar. Så är det tyvärr. Men att det måste behöva vara några man kommit närmast är trist.
Imorgon är det jobb igen, förhoppningsvis avsluta allt annars får vi köra vidare på tisdag. Hoppas även jag orkar upp med tjejerna imorgon för träning. Annars, inget mer spännande. Snart sthlm.

Dagens musik; Fronda - Gå härifrån



och mina tankar, gått i cirklar, finns ingen tid att tänka...

sista showkvällen.

Gårdagen gick kanon bra, DOCK har jag aldrig i hela mitt liv gjort så många strawberry daiquiri!! Det var galet och det enda jag gjorde på nattklubben typ! Vill helst inte se en sådan alls idag. Deborah var också över till wallmans en sväng, mest för att hämta nycklarna hem men passade då också på att se lite på showen. Kändes märkligt att ha någon hemifrån där, iallafall någon man känt så otroligt länge.
Nya ensamblen var också inne igår för att lära sig hur allt går till en kväll. Det gick bra för dom vad jag vet haha. Man lär sig efter ett tag om inte annat.
Idag är det alltså absolut sista showen för den här säsongen, det mina vänner är bara en super märklig känsla. I stort sett hela ensamblen går vidare med annat och många andra byter platser. Mest trist för min del är självklart att Toy flyttar tillbaka till malmö. Men jag förstår henne också såklart.
För min egna del blir det en säsong till. Vilket också betyder att jag inte är helt klar för säsongen ikväll. Vi jobbar även imorgon och fram tills tisdag om det vill sig så illa. Haha. Vi ska nämligen städa ur alla barerna deluxe. Vilket kommer ta sin lilla tid. Och även göra inventering på rubb och stubb. Som sagt det tar lite tid. Men på onsdag är det jag som flyger hem mot sthlm igen. Måste packa också.. Kommer inte vara lätt att packa inför 2 veckor hemma samt dagarna i kirkenes. Suck. I just love myself. Hopplös.
Men nu måste jag börja gå mot jobbet. Hela kroppen har en konstig känsla, undrar hur det blir ikväll.

Dagens musik; Hoffmaestro - Lullaby



och alla drömmer om fåglar även du och jag...

ingen idyll.

Sådär då var sista biljetterna bokade och klara för midnattsrocken, alltså själva festivalbiljetten. Känns kanon bra. Men mitt enda och ständiga problem är, vad fan ska man ha med sig? Kläder är faktiskt inte kul, egentligen. Jag vet att jag ska ta med mig varma kläder då det faktiskt är jääääävligt högt upp i norr vi ska befinna oss och tälta. Och dom som känner mig vet mycket väl hurdan jag är. Fryser jämt. Vegard kommer få spunk på mig om jag så ens påpekar att jag tycker att det är kallt. Så det vågar jag inte riskera. Ska skriva till en av hans vänner och dubbelkolla vad sjutton jag ska ta med mig.
Igår blev det inte alls någon mega fest. Lite trist men också skönt att kunna komma hem i tid. Idag börjar jag tidigt för att vi ska hinna städa så mycket som möjligt. Så det blir nog tidigt hem ikväll också, vilket jag inte alls tar skada av. Var svintrött när jag gick upp tidigare idag. Så hoppas jag att jag och Deborah hinner träna när jag kommer hem. Allt beror också på hur mycket bära det blir idag, kanske bara det är ett träningspass i sig..
Annars händer det inte mycket mer. Kommer bara vara jobb dom närmaste dagarna, innan jag åker hem. Som jag vet om iallafall.

Dagens musik; Eric Amarillo - Om sanningen ska fram



som jorden älskar månen, som sjömännen älskar havet...

jobb och resor, mitt liv.

Som jag tidigare nämnde är jag nu tillbaka till oslo och min vardag här. Men inte för en lång period denna gång. Har nämligen bokat flygbiljetten till sthlm redan. Såg att priset gått upp sedan inatt då jag kollade så det var bara att boka på så att platserna inte tar slut. Skulle bli så dålig stämning då. Midsommar firas alltså hemma även iår, fast man kanske inte kunde tro det. Förra året på midsommar hade ju jag och Emma våran fest, som för övrigt blev väldigt lyckad trots vissa händelser på slutet. Absolut en utav dom bättre åren som vi firat måste jag erkänna. Tror nog fortfarande 2008 eller när det var, står högst på listan. Blir då hemma tills jag åker till Kirkenes och Lakselv för midnattsrocken tillsammans med Vegard. Fast han är ju redan på plats i kirkenes när jag anländer. Efter DET har jag alltså inte bokat några fler biljetter. Tänkte vänta och se hur det ser ut med allt. Håller tummarna för att få jobba lite extra under sommaren i sthlm men även det är ännu oklart. Så ca 2 veckor blir jag hemma till en början. Ska bli kul!
Ikväll är det jobb och inte så lite heller vi har närmare 400 pers så det kommer bli maaaassa att göra, hoppas jag. Ibland så kan 150 pers kännas som fler än 400, but you never know.
Hade ju hoppats på att orka mig iväg till gymmet innan jobb idag, men jag tillät mig själv att ta en välförtjänt sovmorgon. Tackar mig själv för det faktiskt. Hoppas istället jag och Deborah hinner iväg till gymmet nu till helgen innan jag börjar jobba.
Nä nu ska jag fixa det sista innan jag ska traska iväg. Känns för första gången på mycket länge som att jag faktiskt är utvilad. Jag har bara mig själv att både skylla och tacka för det. Men vad gör man inte för lite spänning i livet. Trots att det tär på en.

Dagens musik; Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer



kanske rulla ut på vägen, utan planer inför framtiden...

and then, oslo.

Mitt rockstar liv har ju minst sagt tagit fart. Eller ska jag säga globetrotter? Har garanterat kommit ikapp Kjersti i flygtimmar och då är hon ändå flygvärdinna. Har aldrig känt mig så van vid en resa som när jag står på flygplatsen. Iallafall fick jag verkligen den känslan idag. Den var sjuk. Allt gick på rutin. Skön men ändå världens mest märkliga känsla. Hade ju aldrig trott att jag skulle få den fantastiska möjligheten att få resa så här mycket. Men jag är glad att få sådana tillfällen.




Kom lite sent med planet igår men det gick bra. Körde hem då pappilu har helt stört ont i nack/axelpartiet. Men jag satt faktiskt på planet hem och tänkte att det vore kul att få köra. Så det gjorde mig absolut ingenting, snarare att jag tyckte det var kul! Får ju så sällan köra numera.
Fick iallafall sova betydligt fler timmar natten till idag än vad jag gjort på säkert 1 vecka. Det var skööönt! Men då får man ju också räkna med att man är tröttare när man kliver upp också. Vilket jag, givetvis, var. Härjade ner med packning och allt till centrum för att bli sådär härligt lökig som man kan bli efter en promenad, med en resväska som lever sitt egna liv. Allt gick bra som tur var och på väg mot oslo var jag, igen.
Skyndade mig hem så gott jag kunde kastade in väskan sa tjena till Emma innan jag fick åka upp mot jobbet. Endast 5-10 min sen. Och jag trodde jag skulle bli ännu mer sen. Snacka om att jag är effektiv. Men då var jag också tvungen att stoppa för att köpa snus till Annsi, så delvis hennes fel då. Haha.
På jobbet blev det cool lugnt med dryga bankmänniskor. Bra med en mjukstart för resterande dagar kommer bli betydligt tuffare. Typ imorgon.
Så nu kommer jag kunna blogga lite mer. Har redan kollat på flygbiljetter hem igen nästa vecka. Annsi och jag kom överens om en bra dag så vi har en deadline på städningen av barerna samt kunna åka tillsammas. Praktiskt va? Ser ut att bli på onsdagkväll jag kommer hem. Haha flyg flyg fågel flyg. Nu ska jag sooooova.

Dagens musik; Veronica Maggio - Satan i gatan



några kvar att lita på, och några kvar att tycka om...

stıll ın ıstanbul, back to sthlm tomorrow.

Systemet funkade ınte pa hela dagen nar jag skrev. Hopplöst men sadant som hander. Igar var det manga tımmars jobb precıs som vantat. Men det ar bara kul! Var hemma tıdıgt ıgar vılket var skönt blev hang pa hotellet och lıte mıddag sedan dog jag mer eller mındre vıd kl 00. Upp me tuppen ımorse da det var den tıdıgaste dagen vı har under tıden har. Samlıng kl 06. Vılket betyder att klockan da var 05 hos er dar hemma. Jıppıe! Men var ınte alls sa trött som jag trott. Helt sjukt! Tror att mycket handlar om ınstallnıng ocksa saklart. Det kan jag har ı överflöd om jag verklıgen vıll.
Lang dag ıdag men det ar bara bra, för det ar ju darför jag ar har. Ska aven jobba ımorgon ınnan jag drar. Kanns lıte marklıgt att aka hem ımorgon anda. Snart har jag lıte semester jag ocksa.
Hörs ıgen hemma! Hoppas nı ınte saknat mıg alltför mycket.

ın ıstanbul.

Sıtter nu ı ıstanbul pa jobbet. Darför kommer det se lıte olıka ut. Haha! Kan sakert lana dator av nagon sa det ser ut som det ska nar jag bloggar. Resan och allt löste sıg ganska fort. Fıck ta taxı ı slutandan. PERFEKT! That saved my day. Hann sova lıte grann ınnan taxın hamtade upp mıg för att dra. Resan gıck super smıdıgt och pa flygplatsen mötte jag upp flera som skulle jobba. Alla ar kanon trevlıga!
Vı bor pa ett super flott hotell som bara ar luxus! Har gıvetvıs tagıt kort pa allt. You know me my frıends! Sa update med bılder kommer. Ser lıte trıst ut nu dock.
Varat system lıgger för tıllfallet nere sa vı kan ınte göra nantıng. Trıst men det gar nog bra. Slutar nog ınte alltför sent ıkvall. Da ska jag lıgga pa hotellet och NJUTA! Fy fan sa deılıgt! Men jag ska ınte ropa hej an. Hoppas ju saklart pa sa manga tımmar som möjlıgt. Mycket pa jobb, nar det ar som bast.
Hoppas nı koser er ı varmen dar hemma! Jag har nog last om hur nı har det. Vı hade faktıskt regn ıdag. Tıll mın stora gladje faktıskt! Men annars ar jag kanon nöjd hıttılls. Trots turkıst tangentbord.

stressen & resorna mot mig= 2-0.

Jag har inte förstått varför det senaste året sällan blivit som jag tänkt mig. Har förut trott mer på karma men nu givit upp det där helt. För det finns inte, inte för mig iallafall. Hur rätt och bra saker man än gör skiter det sig ändå. Just nu trots allt kul som kommas skall känns det riktigt skit.
Var ju uppe hela natten trots att vi slutade tidigare än beräknat. Allt för att absolut inte missa flyget. Var iväg på det där mötet och kände att jag passerade vaket tillstånd 1 dygn. Stressen & resorna mot mig = 1-0.
Mot tumba och mötte upp mammilu för lunch eftersom jag inte ätit något på bra många timmar vid det laget. Gick hemåt och la mig i solen tills min bror kom hem. Pratade lite och sedan la jag mig på altanen och slumrade till tills pappilu kom och väckte liv i mig knappt 1h senare.
Sedan blev det att åka och handla div och jag följde med så han hade bärhjälp och för att jag inte skulle somna för natten. Hade då istället planerat att äta middag, boka sista biljetterna mot oslo och sedan sova tidigt. Efter att allt blev klart hade klockan passerat 23. Och jag inser att jag måste ta nattbuss från tumba till centralen för att vara på arlanda i tid.. HATAR ATT MAN BOR SÅ LÅNGT IFRÅN FLYGPLATSEN!! Det betyder att jag går hemifrån kl 03.30 för att hinna med ett flyg som går kl 07.45. DET är så sjukt!
Så går det när taxi kostar för mycket och ingen kan skjutsa. Detta mina vänner är bara min vanliga tur. Det innebär givetvis att jag inte kan kunna sova inatt heller. För lägger jag mig nu så kommer jag garanterat missa allt vad flyg till istanbul heter.
Vad fan ska man göra..? Jag orkar bara inte vara trött längre och hur i helvete ska man hålla sig vaken. Och inte nog med det.. Hur ska jag orka dagen i istanbul imorgon?
Gratulerar med dagen Angelique stress vm-2. 

oslo-sthlm-istanbul.

Mitt kamera problem är knappast löst men som tur är får jag låna Emmas kamera till Istanbul. Jag har packat klart allting så att jag slipper tänka på det inatt. För jag vet ju inte om jag kommer behöva bara komma hem och hämta resväskan och dra. Allt beror ju på när vi stämplar ut. Och jag har en känsla av att det kommer att bli väldigt sent inatt. För att underlätta för mig själv är jag redo att dra direkt. Lika bra det, jag är ju tydligen stress-vm nr 2 enligt Toy.
Det är svårt att packa inför en resa till turkiet, trots att jag vet att jag endast kommer använda arbetskläder. Men ändå. Känns märkligt att åka till ett sådant land och inte njuta av sol och värme alls. Haha. Men en kul upplevelse. Idag är jag mer positiv till resan än nervös. Fråga mig gärna imorgon så är det nog andra bullar.
Tar inte med mig datorn nu under resan då det bara är onödigt släpande. Lånar hemma hos mamma och pappa istället.
Nu ska jag gå mot jobbet och nästa gång jag skriver är jag hemma i stockholm igen. Sjukt.

Dagens musik; Timbuktu - Resten av mitt liv



och vi åkte långt bort vi kanske till och med, lämnade sverige...

matkoma deluxe.

Det känns riktigt skit att jag inte hittat min kamera. Jag måste ha tappat den eller glömt den på ett idiotiskt ställe så att den absolut nu inte kommer åter. FAN! Trodde jag fick en uppenbarelse om vart den kunde vara, men den låg inte där såklart. Och jag har kollat ÖVERALLT. Kan jag tycka iallafall. Så typiskt mig att börja bli slarvig så fort det kommer för mycket i huvudet. Kul nu också med tanke på att så mycket händer. Istanbul och hela sommaren. FAAAAN! Och vem skiter pengar så att man skulle kunna unna sig en ny? Inte jag iallafall. Får en klump i magen av att jag blivit så slarvig. Inte okej. Framför allt inte nu.
Jaja nog om negativiteten hur surt det än känns. Jobb imorgon och sedan på torsdagmorgon flyger jag till stockholm med första flyget. Möte i stan och sedan hem för att ladda inför Istanbul. Som jag drar till tidigt fredagmorgon. Ser fram emot det extremt mycket. Men är också helt äckligt nervös.
Så nu startar resorna. Fram och tillbaka.. Men det blir kul då.
Gårdagen på delicatessen var fantastisk! Barry, Mari jag och en till som heter Ave var där. Och det var inte bara premiär för mig utan även för Ave. Så det var perfekt. Avslutade kvällen hos Ave med film allihopa. Super mysigt så bättre kunde det nog inte bli.



Vi såg filmen "unknown" och jag fick syn på "Vegard" i den här scenen från filmen. Hahaha inte visste jag att han var skådis! (Servitören högst upp till höger)

Idag har jag packat lite grann inför resan och sedan mött upp Alexandra som ville fira att hennes lön kommit. Så vi satte oss på fridays och käkade maaaaaassa! Tackar Merete för den goda servicen. Sedan en promenad på stan innan vi gick hemåt. Så nu har jag bara läst på lite inför congressen och ska packa klart och ha ågren över min förlorade kamera.

Dagens musik; Beyonce - Best thing i never had



känner mig som en främling, ingen ser...

sveriges nationaldag, tydligen.

Det blev en lugn arbetskväll i lördags. DOCK sprang jag mellan kl 13-18 ca i alla jäkla trappor och har aldrig svettats så mycket nångång på jobbet. Kan även säga att det känns i benen nu efter det arbetspasset. Efter jobbet hade jag lovat Samuel att ta några öl med honom och alla andra, sagt och gjort. Det som jag inte räknat med var självklart att det skulle bli efterfest. Till klockan halv 8... Det bästa med denna efterfest var att man inte drack så mycket så att man faktiskt mådde bra dagen efter. Jag och Vegard kom på den briljanta idéen att vi ville upp tidigt för att dra och sola. Klockan 11 satte vi klockan men det var bara jag som gick upp. Plus att vädret slog om till molnigt så det gjorde inte så mycket. Satt och drack lite kaffe med Alexandra innan jag valde att gå hemåt och städa lägenheten. Låg och glodde lite innan jag gjorde mig i ordning för jobb-Emmas inflyttningsfest. Blev även där en väldigt lugn kväll. Alltid trevligt att sitta och prata en massa med härliga vänner.
Idag har jag inte gjort speciellt mycket, kollat bigbrother och ABSOLUT inte gått in på facebook för att inte se vem som vann. Haha. Stört jag vet men det blir lite roligare då!
Så snart ska jag gå med Mari och Barry till Delicatessen. Tydligen bästa tapas restaurangen och jag har aldrig varit där. Nu var det ett måste enligt dom.
Annars har jag inte mycket planer, försöka sova tidigt och imorgon ska jag träna!!! Äntligen har gymkortet kommit så nu ska jag börja. Som jag längtat.
Något som är suuuper märkligt är att jag inte har någon aning om vart min kamera är!? Efter 4år och aldrig tappat bort den så hittar jag den inte.. Så typiskt bara för att jag ska till Istanbul om ett par dagar.

Dagens musik; Lady Gaga - the edge of glory



det är ett uttryck för känslor, och det är förbjudet...

sol vs jobb.

Det blev inte något speciellt igårkväll mer än att jag Toy och Kjersti satt hos Vegard och myste typ. Tror alla var ganska sega efter så mycket sol under dagen. Blev tidigt hem då jag kände att tröttheten tog över. Gick upp tidigt idag då jag börjar på jobbet tidigare än vanligt. Så idag har jag inte gjort mer än pratat med både mammilu och pappilu i telefon. Pappa mådde väl sådär, men hoppas att det går över så han slipper operation iallafall. Vet ju på ett ungefär hur jävligt det kan vara, men exakt den smärtan har jag ju inte upplevt. Men nära och det räcker.
Nu ska jag gå mot jobbet så får vi se hur den här kvällen/natten artar sig, hoppas såklart på att det blir lite ös så timmarna går.

Dagens musik; Bo Kaspers Orkester - I samma bil



trodde aldrig jag skulle stanna så länge, river en vacker dröm...

sommaren är här.

Det går lite i etapper med min bloggning. Men det får man väl räkna med kan jag tycka nu när sommaren är på gång och allt. Musikalen vi såg, the producers var iallafall väldigt kul att se! Jag tycker om att umgås med folk som har lite mer inblick i den här typen av branch då jag själv aldrig varit i kontakt med den. Efter showen blev det att hämta lite dricka hos mig för att sedan dra till Vegard och vara där. Jag Alexandra Vegard och Elaine drack och hade det sjukt bra. Vid kl 2 får vi knäppen att vi ändå skulle ut på byn. Så ut kom vi. Det fick bli en promenad hem för min och Vegards del vilket jag tyckte passade utmärkt.
Vi hade även bestämt att sätta klockan på ringning kl 10 igårmorse eftersom det var meddelat fint väder deluxe. Vi vaknar 10 av klockan men ser att det inte är något bra väder alls. Snoozar till kl 14 då det spruckit upp och blivit kanon väder. Lite sent kanske. For hem och bokade och betalade resan till och från kirkenes och midnattsrocken uppe i lakselv. För en känsla! Det kommer bli sååå roligt! Ser fram emot det enormt mycket. Och också den enda "semestern" som är inplanerad. Om man bortser vistelsen hemma.
Blev lite grillning och chill med vin hos Vegard igår också. Eftersom vi skulle gå all in på solen idag istället. Vilket gick bättre än igår! Vi åkte ut till ett ställe som heter Huk och där finns det strand och klippor. SÅ JÄVLA SKÖNT! Så där har vi stekt heeeela dagen. Och jag har blivit lite bränd, but i like it! Vi får se vad som händer ikväll. Grillning står iallafall högst på allas prioritets listor så det blir det nog. Vi har fortfarande strålande sol, inte ett moln på himlen OCH +25 grader och klockan är över 18..! Helt fantastiskt.
Måste önska min pappilu god bättring som troligen fått diskbråck och åkte in på akuten imorse. Krya på dig!!! <3
Jobb imorgon och nedräkningen börjar.

Dagens musik; Stella - Haba haba



för att satsa det sista på mirakel, i dammig buss från kust till kust...

sol = energi.

En ny dag i tigerstaden. Vi har fantastiskt väder ute och bättre ska det tydligen bli. Kan ju inte begära mer! Har varit iväg och fikat med Vegard och hans pappa innan det var dags att lämna hans pappa vid flytoget. Väldigt skönt att sitta ute och bara njuta av värme och sol.
Ska ju snart iväg på den där intervjun som jag hoppas går bra såklart. Men har inga större förväntningar då man lätt blir besviken då. Göra sitt bästa så får det bära eller brista helt enkelt.
Efter det så blev det musikal iallafall, the producers. Ska gå med Vegard och John-Magnus så det blir kul! Planerna fram över är nog bara att steka i solen. Förhoppningsvis jobb på lördag.
Måste börja packa inför Istanbul snart också. Nu börjar nerverna sätta igång vid tanken av den resan. Men det ska väl gå bra, hoppas jag!

Dagens musik; Håkan Hellström - Tro och tvivel



dom gick i land, och jag flöt iväg, det här är min tid...

snart börjar resorna.

Bloggade ingenting igår då jag hade fullt upp. Tro det eller ej. Blev väldigt rastlös på dagen så jag hörde av mig till min vän Alexandra som höll på att flyttpacka. Var där som sällskap och hjälpte till med lite lådor. Vi bestämde oss för att gå på bio, pirates of the caribbean 3 givetvis i 3D. Den var väldigt bra faktiskt och coolt att få se den i 3D. Vi var lite busiga också och tog med en varsin öl in på bion då vi köpt någon ny sommaröl som skulle testas. Efter filmen hade jag inga större planer men det ändrades när jag ringde till Vegard när jag vandrade hemåt. Utgång stod på schemat med Barry & Anthony. Tänkte att jag kunde hänga med "en sväng" iallafall. Och det borde jag väl förstått från början att "en sväng" inte blir bara det. Vi stannade på London tills stängning innan det fick bli lite efterfest in på småtimmarna.
Jag ska nog inte säga något om hur mina planer är inför ute kvällar, det blir ändå aldrig som man tänkt sig.
Idag har det varit lite slitet men ändå okej. Dock fick jag i mig första måltiden för ca 1h 30min sen då jag inte alls varit sugen. Så ringde även pappilu i eftermiddags för en liten update om hurvida jag åker fram och tillbaka överallt. Det var kul att prata med honom och ojja mig lite över tillvaron.
Efter det var det bara att få på sig något anständigt och åka mot nationaltheatret och bio nr 2. Vi var 8 friska själar som var och såg Hangover part 2. Den var absolut kul men såklart inte lika rolig som första filmen. Sevärd dock.
Sedan hängde vi lite på qadish dom tog några öl och vi pratade om allt möjligt. Riktigt mysig tisdagskväll faktiskt.
Imorgon ska jag troligen hjälpa Alexandra med lite grejer som ska till Samuel och Vegard. Och vid kl 16.30 ska jag på en intervju typ. Kanske ska gå och se på en musikal med Vegard också. The producers där vi har en kompis som är med. But we will see.

Dagens musik; The Ark - Tell me this night is over



skyll dig själv, ingenting händer här...