sommaren är här.

Det går lite i etapper med min bloggning. Men det får man väl räkna med kan jag tycka nu när sommaren är på gång och allt. Musikalen vi såg, the producers var iallafall väldigt kul att se! Jag tycker om att umgås med folk som har lite mer inblick i den här typen av branch då jag själv aldrig varit i kontakt med den. Efter showen blev det att hämta lite dricka hos mig för att sedan dra till Vegard och vara där. Jag Alexandra Vegard och Elaine drack och hade det sjukt bra. Vid kl 2 får vi knäppen att vi ändå skulle ut på byn. Så ut kom vi. Det fick bli en promenad hem för min och Vegards del vilket jag tyckte passade utmärkt.
Vi hade även bestämt att sätta klockan på ringning kl 10 igårmorse eftersom det var meddelat fint väder deluxe. Vi vaknar 10 av klockan men ser att det inte är något bra väder alls. Snoozar till kl 14 då det spruckit upp och blivit kanon väder. Lite sent kanske. For hem och bokade och betalade resan till och från kirkenes och midnattsrocken uppe i lakselv. För en känsla! Det kommer bli sååå roligt! Ser fram emot det enormt mycket. Och också den enda "semestern" som är inplanerad. Om man bortser vistelsen hemma.
Blev lite grillning och chill med vin hos Vegard igår också. Eftersom vi skulle gå all in på solen idag istället. Vilket gick bättre än igår! Vi åkte ut till ett ställe som heter Huk och där finns det strand och klippor. SÅ JÄVLA SKÖNT! Så där har vi stekt heeeela dagen. Och jag har blivit lite bränd, but i like it! Vi får se vad som händer ikväll. Grillning står iallafall högst på allas prioritets listor så det blir det nog. Vi har fortfarande strålande sol, inte ett moln på himlen OCH +25 grader och klockan är över 18..! Helt fantastiskt.
Måste önska min pappilu god bättring som troligen fått diskbråck och åkte in på akuten imorse. Krya på dig!!! <3
Jobb imorgon och nedräkningen börjar.

Dagens musik; Stella - Haba haba



för att satsa det sista på mirakel, i dammig buss från kust till kust...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback