snart börjar resorna.

Bloggade ingenting igår då jag hade fullt upp. Tro det eller ej. Blev väldigt rastlös på dagen så jag hörde av mig till min vän Alexandra som höll på att flyttpacka. Var där som sällskap och hjälpte till med lite lådor. Vi bestämde oss för att gå på bio, pirates of the caribbean 3 givetvis i 3D. Den var väldigt bra faktiskt och coolt att få se den i 3D. Vi var lite busiga också och tog med en varsin öl in på bion då vi köpt någon ny sommaröl som skulle testas. Efter filmen hade jag inga större planer men det ändrades när jag ringde till Vegard när jag vandrade hemåt. Utgång stod på schemat med Barry & Anthony. Tänkte att jag kunde hänga med "en sväng" iallafall. Och det borde jag väl förstått från början att "en sväng" inte blir bara det. Vi stannade på London tills stängning innan det fick bli lite efterfest in på småtimmarna.
Jag ska nog inte säga något om hur mina planer är inför ute kvällar, det blir ändå aldrig som man tänkt sig.
Idag har det varit lite slitet men ändå okej. Dock fick jag i mig första måltiden för ca 1h 30min sen då jag inte alls varit sugen. Så ringde även pappilu i eftermiddags för en liten update om hurvida jag åker fram och tillbaka överallt. Det var kul att prata med honom och ojja mig lite över tillvaron.
Efter det var det bara att få på sig något anständigt och åka mot nationaltheatret och bio nr 2. Vi var 8 friska själar som var och såg Hangover part 2. Den var absolut kul men såklart inte lika rolig som första filmen. Sevärd dock.
Sedan hängde vi lite på qadish dom tog några öl och vi pratade om allt möjligt. Riktigt mysig tisdagskväll faktiskt.
Imorgon ska jag troligen hjälpa Alexandra med lite grejer som ska till Samuel och Vegard. Och vid kl 16.30 ska jag på en intervju typ. Kanske ska gå och se på en musikal med Vegard också. The producers där vi har en kompis som är med. But we will see.

Dagens musik; The Ark - Tell me this night is over



skyll dig själv, ingenting händer här...

Kommentarer
Postat av: zarah

Assa aahh.. det ar det har jag saknar med ''norden''.. hur folk umgas och gar ut och tar en ol pa ngt hak.. det gor man ju liksom inte har pa samma satt..



Men ang kite tror jag att det blir annorlunda nar jag val star pa bradan, da kommer jag ha sa mycket annat i huvudet an att tanka pa alla farliga saker som kan finnas i the deep blue.. HOPPAS JAG!! haha

2011-06-01 @ 10:17:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback