stressen & resorna mot mig= 2-0.

Jag har inte förstått varför det senaste året sällan blivit som jag tänkt mig. Har förut trott mer på karma men nu givit upp det där helt. För det finns inte, inte för mig iallafall. Hur rätt och bra saker man än gör skiter det sig ändå. Just nu trots allt kul som kommas skall känns det riktigt skit.
Var ju uppe hela natten trots att vi slutade tidigare än beräknat. Allt för att absolut inte missa flyget. Var iväg på det där mötet och kände att jag passerade vaket tillstånd 1 dygn. Stressen & resorna mot mig = 1-0.
Mot tumba och mötte upp mammilu för lunch eftersom jag inte ätit något på bra många timmar vid det laget. Gick hemåt och la mig i solen tills min bror kom hem. Pratade lite och sedan la jag mig på altanen och slumrade till tills pappilu kom och väckte liv i mig knappt 1h senare.
Sedan blev det att åka och handla div och jag följde med så han hade bärhjälp och för att jag inte skulle somna för natten. Hade då istället planerat att äta middag, boka sista biljetterna mot oslo och sedan sova tidigt. Efter att allt blev klart hade klockan passerat 23. Och jag inser att jag måste ta nattbuss från tumba till centralen för att vara på arlanda i tid.. HATAR ATT MAN BOR SÅ LÅNGT IFRÅN FLYGPLATSEN!! Det betyder att jag går hemifrån kl 03.30 för att hinna med ett flyg som går kl 07.45. DET är så sjukt!
Så går det när taxi kostar för mycket och ingen kan skjutsa. Detta mina vänner är bara min vanliga tur. Det innebär givetvis att jag inte kan kunna sova inatt heller. För lägger jag mig nu så kommer jag garanterat missa allt vad flyg till istanbul heter.
Vad fan ska man göra..? Jag orkar bara inte vara trött längre och hur i helvete ska man hålla sig vaken. Och inte nog med det.. Hur ska jag orka dagen i istanbul imorgon?
Gratulerar med dagen Angelique stress vm-2. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback