sista showkvällen.

Gårdagen gick kanon bra, DOCK har jag aldrig i hela mitt liv gjort så många strawberry daiquiri!! Det var galet och det enda jag gjorde på nattklubben typ! Vill helst inte se en sådan alls idag. Deborah var också över till wallmans en sväng, mest för att hämta nycklarna hem men passade då också på att se lite på showen. Kändes märkligt att ha någon hemifrån där, iallafall någon man känt så otroligt länge.
Nya ensamblen var också inne igår för att lära sig hur allt går till en kväll. Det gick bra för dom vad jag vet haha. Man lär sig efter ett tag om inte annat.
Idag är det alltså absolut sista showen för den här säsongen, det mina vänner är bara en super märklig känsla. I stort sett hela ensamblen går vidare med annat och många andra byter platser. Mest trist för min del är självklart att Toy flyttar tillbaka till malmö. Men jag förstår henne också såklart.
För min egna del blir det en säsong till. Vilket också betyder att jag inte är helt klar för säsongen ikväll. Vi jobbar även imorgon och fram tills tisdag om det vill sig så illa. Haha. Vi ska nämligen städa ur alla barerna deluxe. Vilket kommer ta sin lilla tid. Och även göra inventering på rubb och stubb. Som sagt det tar lite tid. Men på onsdag är det jag som flyger hem mot sthlm igen. Måste packa också.. Kommer inte vara lätt att packa inför 2 veckor hemma samt dagarna i kirkenes. Suck. I just love myself. Hopplös.
Men nu måste jag börja gå mot jobbet. Hela kroppen har en konstig känsla, undrar hur det blir ikväll.

Dagens musik; Hoffmaestro - Lullaby



och alla drömmer om fåglar även du och jag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback