hej hej hej hej.

Lördag och den har varit bra märklig. Uppe tidigt och pigg som en mört! Åkte med till södertälje och en marknad på Axa sportcenter med mor och far. Köpte nå aloevera grejs som ska vara bra om man är lite opigg typ. Sedan hem och bara dega. Pappilu sa bestämt att jag inte kunde åka och träna en lördag heller utan skulle promt ligga på soffan och dega. Så blev film med familjen fast jag somnade. Skönt nog. Har inte tagit en powernap sedan gud vet när.
Snart ska jag hämta grabbarna och vidare. Allt är en smula oplanerat men det går nog säkert bra. Får se vilket skick dom är i efter kryssningen. Tur dom inte flög över bord.
Skön kväll igår ute på landet också, men jag skulle aldrig vilja bo sådär. Inte min grej.
Nu fixa i ordning sig! Hejpåre.

Dagens musik; Caesars - Oh yeah



för jag kan känna det, varje gång vi är tillsammans...

grattis jimmy.

Och helgen kom till slut, trodde jag aldrig. Veckan har gått seeeegt! Riktigt segt. Fram till onsdag gick det hyggligt fort, men sen då. Suck. Och nästa vecka är det sportlov, men inte för vissa. Typ mig. Men rätt chill blir det nog. Ska öppna 3 dagar av 5 vilket resulterar i att sluta detso tidigare också. Men vem har sagt att tiden går fortare för det.. Absolut ingen. Men skönt med helg och lön! Kan det bli bättre? Ja om snön var tvungen till att inte bli så slaskig när den smälter bort, gillas ej.
Och måste ju givetvis gratulera en av mina bästa vänner på hans födelsedag idag. Grattis Jimmy C på födelsedagen, trilla nu inte överbord! <3 Och eftersom han och grabbarna är iväg på kryssning var jag inte sen med att skicka med en beställning, haha. Kunde helt enkelt inte låta bli då mitt egna sinar här hemma efter våran kryss.



(Nu blir jag säkert populär.. En bild från nyårsafton iallafall :))

Får se vart man hamnar ikväll, lät som grödinge landet? Öööh.. Känns ju som ett ställe man gärna hänger på? Aja, så länge det blir kul så! Plus att antingen är alla på kryssning eller bajen kväll ikväll så känns inte riktigt som att jag vill med på något sådant iallafall. Haha.
För hemma kan man ju tydligen inte vara. Nä iallafall har jag ytterligare en oplanerad helg framför mig. Ska träffa Emma imorgon hur det än blir hoppas jag.
Och annat kanske står för dörren som man väntat på. Hoppas.

Dagens musik; Nomy - Cocaine




alla mina vänner har gett upp sömn...

lön imorgon.

Idag känner jag mig ganska uppåt. Vet inte riktigt varför, kan vara lönen imorgon eller att det snart är helg. Ja det är iallafall bra att vara rätt glad. Även fast det inte finns någon anledning till det.
Gick bra på jobbet idag också. Förhoppningsvis kommer mina torsdagar vara lättare nu, vilket känns skönt.
Ska även testa köra på handbollen idag också. Får se hur det går men har positivare tankar till dagens träning till skillnad från i tisdags. Mycket konstigt då det är torsdagar som är segast eftersom träningen slutar kl 22. Hur hittar man tillbaka till inspirationen? Alla tips och råd är välkomna.
Har egentligen inte alls mycket att skriva. Så kanske läge att lägga av när det sinar på ideér.
Kan iallafall säga att jag saknar vissa som jag inte träffat på ett tag nu känns det som. Usch. Så trist att inte få träffa dom man tycker om. Det är viktigt för mig.

Lars Winnerbäck - Ett sällsynt exemplar



men inget här är heligt mer, inte som när jag försökte få dig att le...

ljus i tillvaron.

Hur skön onsdag som helst faktiskt! Och det är knappt så att man är trött. Eller, nä nu ljög jag.. Jag är inte LIKA trött som jag brukar vara kan jag väl säga. Det var nog solen tidigare idag som gjorde det hela lite lättare. Samt att dagen gick lite snabbare. Eller om det var att jag fick hoppa in lite här och där som gjorde det. Vad vet jag. Skönt att det snart är LÖN! Och kan inte säga annat än helg.
Fast allt kändes sådär jätte nice idag var det en känsla jag fick. Jag åkte och solade efter jobbet, och det får ju mig att tänka en del såklart. Fick för mig att jag bara vill komma bort lite. Vet inte varför eller att det fanns någon anledning alls. Men kanske bara för att bryta det vanliga mönstret.
Tankarna gick om man skulle försöka ta sig ner mot Skövde och mormor alternativt upp till Sundsvall till farmor. Inget av det här kommer att hända, men det vore skönt.
För att relaxa hemma är svårt det vet jag. Man blir rastlös och hela den biten, framför allt jag. Men skulle man åka iväg så blir det en annan sak.
Några tips? Eller någon som kanske är sugen på en dags tripp någonstans? Åka och lira curling i norrköping kanske? Såhär runt OS och allt.
Mycket tankar och snart helg. Måtte det mörka gråa och trista snart försvinna, jag orkar liksom inte.

Dagens musik; Sonic Palms - On the beach



far inte till stockholm, du blir aldrig mer densamma...

bara för att.

Ni får tro mig hur mycket ni vill men jag satt inte ens vid datorn igår, alls! HA! Det är en bedrift för att vara jag. Men efter jag slutat igår från jobbet var det bara att vänta på resten som skulle sluta. Så lite snack i personalrummet innan den långa (den blev lång pga att vi var oeniga om vägen) till kungenskurva för lite indiskt käk. Vi var 10 st från jobbet som skulle käka tillsammans och spela poker. Vi som är lite "nyare" på skolan så att säga. Och vilken kväll! Hur roligt som helst. Kan nog ha skrattat så mycket att jag inte behöver träna på hela veckan. Så vi har helt enkelt bestämt att det får bli en fredag vi gör något liknande nästa gång. För måndagar funkar inte!
Plus att ölen faktiskt saknades. Så en myskväll på söder är inplanderad inom kort.
Det blev inte speciellt sent fast jag åkte och lämnade två av dom på söder och sedan hem igen. Men man är ändå lite små seg idag. Fast det är ju tisdag, min hat dag.
Trots allt detta har allt gått bra och ganska fort idag. Tror man lever lite på gårdagen faktiskt. Vi behövde det där helt enkelt.
Så idag, jobb och träning. Japp jag är åter från min "paus"/sjukdom. Men känner mig för det första inte helt hundra och för det andra inte speciellt taggad heller. Kul brud! Men suget efter handboll kommer väl snart, eller något.
Snart lön också. Vilket innebär helg som också innebär för mig, hoppas jag, några förändringar. Om jag nu kan hålla det.

Dagens musik; Moneybrother - Feel like hurting somebody



det är mitt eget fel, vad som än händer med mitt hjärta...

träsmak i arslet minsann.

Det var den helgen det. En helg som inte alls var som den brukar, men faktiskt helt okej. Om jag nu sluppit vara förkyld hade det varit ännu bättre.. Men jag har väl insett att frisk kommer jag inte att bli helt förens till sommaren om jag har tur.
Eftersom att jag har haft handbollspaus i veckan så spelade jag inte heller matchen hemma i skogsäng idag. Dock vinst med 8 bollar och det var galet skönt att sitta på läktaren faktiskt. Tog det lugnt nästan hela kvällen igår. For inte ut förens vid kl 23 tror jag det blev. Konstig jävla kväll, men rolig. Är det bara jag eller börjar man bli bra gammal? Mycket ska man vara med om iallafall.
Idag har det varit handbollssöndag. Ja jag hade paus från det att jag själv lirar bara. Så först Salems herrar, piss match, våran egna, skön vinst. Sedan for vi till faktiskt IDROTTSHUSET, tro det eller ej! Mammilu satte sin fot där för första gången på vad blir det? 2 år eller så. Tumbas b damer skulle lira mot Gustavsberg och där spelar en gammal lagkamrat till mig så vi hamnade där.
Men nu har jag bra med träsmak i arslet kan jag säga. Usch fy och blä. Och mätt är jag som ett as. Ni vet när man är sådär mätt att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen, alt. vilja få upp det igen för att inte må dåligt.
Sjukt jobbigt iallafall. Dagens i-landsproblem när man har för mycket mat. Illa.
Ena marsvinet har nu officiellt ett namn, Scarface Capone, tyngaste namnet haha.
Haft en galen dag med mina älskade äpplen, skrattat som bara den. Nu är farsgubben hemma igen.

Dagens musik; Mando Diao - Nothing without you



be aldrig mer om ursäkt, för sakerna du aldrig gjorde...

insnöad.

Det där med att bli frisk är nog bara att slopa helt. Blir nog det nångång i vår om jag har tur tror jag. För inte fan blir det bättre. Provade igår med att socialisera mig lite med vänner och trotsa huvudvärken och förkyldningen. Liksom bara att få något annat att tänka på och göra annat än att ligga hemma. Det har varken blivit bättre eller sämre. Still the same. Men jag hade en mycket bra fredag iallafall! Det kan jag tacka dom jag umgicks med. Som alltid.
Så tänkte trotsa allt idag och bara chilla järnet tills ikväll då planerna såg ut att bli stan. Men så är det vädret. Fyyy fan! Och det ska bli värre. Så tror minsann inte att det blir att ens försöka sig på att ta sig dit. Kul. Så får se hur den här lördagen blir. Vill inte gärna se melodifestivalen heller, har lyckats missa det så här långt så kan ju fortsätta med det.
Fått inbjudan att komma och äta tårta, fest i Uppsala, fest i stan samt chilla med några vänner. Klona sig och bli frisk till på köpet? Det vore ju en jävligt bra idé känner jag nu. Tur att vi inte hade klassåterträffen idag också. Fast det hade varit sjukt roligt. Nu får man vänta i en månad på det istället.
Insnöad eller?
Morgondagen går i handbollenstecken för att tänka på annat än OS. Herrmatch Salem, våran match som jag endast ska vara åskådare på, Tumba damer mot Gustavsberg. Fullt upp.

Dagens musik; Taio Cruz - Break your heart



vi kanske ses det finns en chans på en spårvagn nånstans...

inte roligt alls.

Guess what?! Hemma idag också. Jag hajar det inte och det är så djävulusiskt tråååkigt att vara hemma! Ställde klockan även imorse, men icke. Min kropp sa bara, "nej nej nej skulle inte tro det!"
Kul att man kunde somna om sen efter det också. Tog nog säkert 1h 45min innan jag lyckades somna i någon timme. Och nu sitter man här, ätit frukost, drivit runt, kollat på datorn och ja bara försökt komma på hur jag ska få bort myrorna i brallan. För vad gör man? Absolut ingenting. Man ska ta det lugnt, vila osv osv. När man gjort det i 3 dagar och inget hjälper? Sett alla filmer, kollat allt från OS i repris, glott på datorn alltför mycket. Ja vad gör man då? Någon som har förslag?
För det är ju så himla roligt att vara hemma och vara sjuk. Fantastiskt kul.
Min bror har också fått för sig att ändra namn. Och nu har det gått igenom. Istället för att han numera heter Tim har han bytt till Timothy, samt lagt till i andranamn Dexter. Det första är jag helt med på, absolut. Men andranamnet.. Hm nja vet inte riktigt. Så länge han är nöjd så får man väl bara hålla med.
Igår var det the baseballs, idag gick jag tillbaka till en gammal goding som man har massor av minnen ifrån. Ingen mindre än Robert Broberg.
Kommer ihåg när vi kom hem från Egypten skiftet 97/98 så hade han gjort låten Öken. Fy fan vad den stämde med allt vi upplevt! På den tiden var inte Hurghada något större turist resemål, så ja. Hör ni låten öken så förstår ni vad jag menar. Han har gjort många sköna låtar faktiskt. Men dagens låt är inte så svårt att lista ut.
Fredag men ja vad kan jag göra åt det.

Dagens musik; Robert Broberg - Öken



allt roligt börjar och slutar med, att vi är nere och ute igen...

still at home.

Japp jag som hade räknat med att jobba idag, men så blev det inte. Ställde klockan och allting, för igår kväll kändes det ändå okej. Och jag visste ju vad som väntade idag också med mötet och allt. Vaknade inatt av en kraftig huvudvärk men lyckades somna om. Några minuter innan klockan skulle ringa vaknar jag igen av samma anledning. Det var ju bara att stänga av larmet och försöka på nytt att somna om.
Gick till viss del. Och vaknade nån timme senare och insåg att detta går inte. Bästaste mammilu fixade treo åt mig och där låg jag. Jahapp.
Nu har jag iallafall tagit mig upp, ätit frukost och fått på mig mjukisbyxorna. Men huvudvärken släpper då inte. En smula kanske men fan inte mycket.
Jag undrar vad man ska ta sig till då? Känns som jag sover bort mitt liv! Och ändå är man trött. Funderar på att gå ut och bara få lite friskluft, det kan faktiskt hjälpa. Då är frågan om man pallar det. Jag får väl göra ett försök.
Just nu försöker jag lindra huvudvärken med lite The Baseballs i högtalarna, dock inte alls högvolym för då dör jag väl. Haha.
Någon som har bra tips på hur man blir frisk och blir av med huvudvärk? När jag blir av med allt det där, ja då kan jag nog springa milen. Som jag för övrigt aldrig gjort så det är väl dags. Har alltid lyckats "slippa" undan det när man tränade på lite högre nivå. Inte direkt så att man gråter blod över det. Iallafall inte jag.

Dagens musik; The baseballs - Angels



men jag saknar illussionen, av att vad som helst kan hända...

ännu en dag i filmens tecken.

Jahapp då var alla Johan Falk filmer slut, färdig sedda. Inte roligt! Men vilka filmer sen! Jösses! Där kan man säga bra filmer. Dock tyckte jag den sista var en smula rörig. Men va fan, jag var inne i dom och bara körde så helheten gjorde allt topnotch. 5 av 5 blåbär. Bästa polisserien efter Beck. Har ju aldrig varit ett fan av Wallander, har sett någon enstaka av dom, dock senaste jag såg. Skytten tror jag den hette med Wallander, den var bra.
Vill mer än gärna ha lite filmtips! Nu är alla mina filmer jag inte sett slut, bara serier kvar. Det är i och för sig inte heller så trist när man har typ hundra år till övers.
Står i valet och kvalet i om man ska stanna hemma även imorgon. Svårt som fan. Vi har APT samt är det en rätt viktig dag att vara på plats för min del, men är det bra om man är helt kry? Nja. Så va fan gör man. Har ju inte råd att gå hemma heller, samtidigt som det inte är så bra att gå till jobbet för tidigt. Jävla skit grejer.
Sjukvårdsupplysningen tyckte iallafall att jag skulle vara hemma ett par dagar och ta det lugnt. Men vad är "ett par dagar"? DET undrar jag. Man kan ju inte vara hemma en evighet. Fy fan så trist.

Dagens musik; Håkan Hellström - Inte skyldig nån nåt



för patetik är konst, och konst är att förstå...

maraton.

Hemma från jobbet idag då. Ingen höjdare alls. Kan inte förstå att man fortfarande kan vara trött och vilja sova när man i stort sätt sovit mer än 12 timmar.. Känner mig aldrig pigg numera, och ännu mindre såklart när man är sjuk. Jävligt kul. Blir så rastlös trots att man mår skit och är trött som ett as så blir det myror i brallorna. Så jag har nu satt igång ett eget Johan Falk maraton, första filmen sedd. MYCKET bra film. Så jag ser fram emot att se resten. Men var bara tvungen att ta en paus i mitt soffliggande pga min rastlöshet. Kom riktigt in i filmen och som alla andra tjejer, eller många iallafall. Joel Kinnaman oouuff. Say no more, det är en kille av rang. Eller så kanske tjejer dras till bad boys vad vet jag. Jag gillar honom, skarpt.
Nu är det många filmer jag vill se faktiskt dock går majoriteten på bio eller just gått. Så möjligheten att se dom blir omständig när man ligger ner bäddad i soffan med ett duntäcke och kudde.
Min enda utflykt idag blir iallafall apoteket och hämtning av astmasprayer som nu är inne på sin slutspurt. Mer än så orkar jag nog inte heller.
Så rolig tisdag får jag helt enkelt. Hur ser eran ut?

Dagens musik; The Rasmus - Sail away



jag skulle byta plats med vem som helst på sekunden, om jag kunde...

förkyld hej hej hej.

Ja men kul jävla måndag, nej. Bra att pappilu är hemma. Sedan att jag vaknade helt mega täppt i näsan så att jag fick ta dubbla astmasprayer. Välkommen måndag. Icke. Så jag har kämpat mig igenom halva dagen innan jag gav upp. Har fan inte råd att vara hemma liksom. Och inte tid att vara sjuk heller. Så är det bara.
Ska nog också ta dom råd jag nu fått och ta en paus. Kanske lika bra det med tanke på vissa motgångar just nu. Man behöver ibland lite distans, men har inte känt såhär på länge så känslan är bekant men ovan.
Och förkyldning på det. Yes, fan va nice. Not.
Så får vi tydligen se om det blir någon klassåterträff också. Suck. Ingenting går min väg just nu tror jag.
Samt min gissning till medaljer i OS sprack nu också då Kalla tog guld, det är i och för sig bra men jag gissade inte riktigt så. Haha. Ska se hur allt slutar sedan.
Ska försöka mig på att basta sedan har jag fått råd att dricka min aloevera även innan läggdags samt imorgon vid lunch för att bli kvitt min förkyldning snabbare. Hålla tummarna.

Dagens musik; Glasvegas - Daddy´s gone



men den gamla goda tiden, nu kommer den aldrig tillbaka...

rätt sida om jorden.

Han är hemma, på rätt sida om jordklotet. Äntligen. Välkommen hem till kylan och snön! <3 Gårdagen var lyckad, trots en stor torsk i handbollen och sent ute med typ allt. Men fram till Emma och Stoffe kom jag iallafall då alla var lagom glada i hatten. Riktigt trevligt var det! Vidare mot club passion, passione så att säga. Det var väl okej liksom, vad förväntar man sig? Men med bra sällskap blir allt bra helt enkelt. Blev sådär lagom sent som det kan bli, ingen fara på taket. Men hade gärna varit hemma när pappilu kom innanför dörren, men istället fick han senare komma och hämta mig.
Verkligen en lättnad. Mycket ansvar som försvinner nu. SKÖNT. Och även skönt att veta att han nu kommer vara hemma. Ett bra tag.
En bra söndag idag alltså, alla stjärtars dag. Pappilu kom hem. Han och jag åkte och glodde handboll, tumba - kärra herrarna. Ingen match att hänga i granen direkt. Pizza till middag och bara mys. Han fick även bli varse om mitt och mammilus "hemliga uppdrag i skärholmen" 3 nya små marsvins bebisar har fått flytta in hos oss. Han var mycket förbryllad, as kul! Haha.
Förkyld, oh yes bara det inte blir värre så är jag nöjd.
Får avsluta med att säga ett citat från gårdagen; - oj vart tog jag någonstans? - på penis. Dom som var där vet.

Dagens musik; The Killers - The ballad of Michael Valentine



och jag visste inte varför jag gjorde så...

lördag, match och sånt.

Mycket lyckad kväll igår! Blev bara att jag stannade på citymail med mina gamla arbetskamrater. Grymt kul! Och mycket snack. Skulle sedan vidare till Salem men det avstannades pga en incident som är mindre roligt. Så jag gick hem istället. Tur att alla var oskadda iallafall.
Nåja, idag är det lördag. Och jag mår bra förutom att det snöar ute, igen. Det är fan inte sant! Trött på skiten är vad jag är. Det är super mysigt med snö, absolut, men det räcker med den som redan ligger på backen. Nu får pappilu VERKLIGEN se att vi har snö. Jag drömde för övrigt inatt att allt regnade bort lagom till att han landat här i sverige. Haha. Rätt komiskt.
Så imorgonbitti är det pappilu som är hemma igen! Känns faktiskt väldigt väldigt bra! <3 Har längtat rätt mycket nu. Allt blir så mycket lättare när han är hemma också. Slipper jag en massa ansvar bland annat. Kan jag enbart tänka på mig själv igen.
Idag är det handbollsmatch i skogås, dom ligger tvåa i serien fast det hindrar ju inte oss från att göra en bra match kanske? Tuta och kör bara. Herrarna lirar innan oss också. Ska bli kul att se. Så handbollslördag helt enkelt. Nu när OS dragit igång också.
Efter matchen blir det att snabbt svida om till partykläderna och dra mot Pershagen för lite fest. Ska bli roligt att träffa alla igen. Känns som det var hundra år sedan, fast det bara var en vecka sen. Heja.
Nu kanske det ordnar upp sig.



jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

kan inte bli bättre.

FREDAG!!!! Yes yes yes! Kan inte bli bättre! Står i valet och kvalet om man ska dricka lite idag eller ej. Men har löst det rätt bra ändå. Det är match imorgon också så det blir lugna gatan hur jag än väljer. Det känns skönt. Har varit på hemligt uppdrag i Skärholmen också, men vågar inte skriva det här då pappilu kanske råkar kika in på bloggen imorgon då han kliver av båten och börjar hemfärden.
Haha. Han kommer bli, sådär glad tror jag fast han har inget val dock. Men vi älskar det här hemma! <3
Så nu ska jag bara göra mig i ordning lite grann så man ser skapligt med ut. Sedan ska jag till citymail och möta upp några gamla arbetskamrater och snacka skit. Känns riktigt skoj! Är glad att man fick inbjudan faktiskt. Efter det blir det Salem i guess. Pratade med Emma tidigare och lär nog hamna där. Har ju inte träffat henne på en vecka nu. Galet.
Imorgon match som sagt i skogås och herrarna har innan oss. Så det blir ju att kika på den. När man väl kommit därifrån är det nästa sväng, Södertälje och "lördagsmys" hos Emma och Stoffe. Blir en BRA helg det här!
Söndag kommer pappilu och det är alla stjärtars dag dessutom. Greatans! Just to love weekends.



vet du inte att människor ramlar hårt, precis som du...

ingenting alls.

Har ju glömt att berätta om en händelse, som i och för sig hände i måndags. Men eftersom allt var rätt upp och ner då osv så glömdes det bort i allt annat. Mycket gamla människor och tjejer ska inte ha körkort. Att tjejer inte ska ha körkort har jag alltid sagt. Visst inte alla kanske så dra inte alla över en kant. Men många.
Till saken. I tumba c finns en större korsning många inte fattar hur man ska köra, brukar bli "störst går först". Men ena sidan har iallafall "skyll dig själv skylt" (som vi säger i våran familj, men det heter väjningsplikt.) och annars gäller högerregeln. Det är köer och står iprincip stilla. Jag står i stort sett i mitten och väntar på att få köra, jag vet att jag har rätten på min sida och smyger fram så mycket som det går. Samtidigt som jag ser att en gubbe (gammal sådan)
Även han hade kört ut ganska långt men ändå så att jag kom förbi. Tänkte jag då och trodde att han sett sin väjningspliktsskylt. Vilket han tydligen inte hade gjort. Så när det väl börjar släppa på och jag börjar köra så gör IDIOTEN också det!! Så där höll jag på att köra in i sidan på honom istället!! Jävla mupp! Så jag tutar så det säkert hörs till rissne. Och vad gör gubben då, JO han bara vinkar och kör!! Men hallå!? Inte okej.
Fan va sur jag var då. Måndagen var redan riktigt pissig och så höll det på att bli sådär. Jävligt illa.
Haha lång historia som säkert hälften hajar. För jag är typ sveriges sämsta på att förklara!
Nåja dagen idag, mentalt SLUT! Men snart snart är det helg. OM det är helg. Längtar som ett fruset blåbär som ska tina.
Idag, träning, snack innan träningen och sedan är jag nog död dödare hejdå.

Dagens musik; Veronica Maggio - Havanna mamma



och bilar kör nästan över mig men jag märker inget...

arslet ur vagnen.

Blev faktiskt något piggare och gladare av kommentaren jag fick i inlägget nedan. Snart snart snart, tack <3.
På jobbet idag var det en smula omtumlande, men det gick för sig. Kanske ska börja vänja sig vid konstiga händelser hit och dit numera? Tror så. Hade tänkt att gymma efter att jag kom hem från jobbet men har haft känningar i halsen idag så skippade det. Tänkte istället prioritera byrån som ska fyllas med kläder som inte hunnits med. Vilket jag nu också skjutit på i över en timme för att jag inte pallar ta tag i det. Nu när jag äntligen fått en stor ny byrå så jag kan känna lite frihet så skiter jag i det. Vad är det för jävla stil?
Roligare att sitta vid datorn och göra inget tydligen.
Och även fast jag gick och la mig asapa tidigt igår, tror ni inte jag sitter sista timmarna på jobbet och är hur trött som helst. Jomenvisst är det väl så. Vad fan är det frågan om? Det var ju till och med sol ute idag. As härligt.
Då känner man sig krasslig istället. Nä fy fan va bitter jag är. Nu får jag lägga ner det där.
Fast lär nog vara det lite imorgon med tror jag. Man får, ibland.
Blev inget handbollsmöte igår heller utan det är skjutet till imorgon. Blandade känslor.
Byrån sa jag!

Dagens musik; Coldplay - Fix you



må dina dagar bli guld i ditt liv...

fortsättning följer.

Den här dagen var lite bättre men inte mycket kan jag berätta. Usch. Den här veckan får och måste gå fort! Vill bara bli av med den. Jävla skit vecka. Fick iallafall ihop byrån igår men inga kläder i ännu. Kommer inte hinna fixa det idag heller då det är handbollsträning som man är sjukt otaggad till samt, fys och snack (?). Så är nog hemma imorgonbitti vid samma tid. Så jävla skönt!
Men jag har faktiskt gjort nytta idag, lagat mat så min familj får middag i sig, vilket jag inte hinner äta. Och städat en del i köket så man vill vistas där.
Måste få tag i en viss herre också så jag får veta vad det är som hänt. Detta var ju bara ketchupen på potatismoset helt enkelt. Men du ska se vännen att det löser sig <3.
Nej usch, vad hände med alla positiva tankar? Har dom tagit semester till ett varmare land eller vad är det här. Trött på skiten är vad jag är.

Dagens musik; Håkan Hellström - Gårdakvarnar och skit



jag såg hjulet som jag var ett kugghjul i...

helvetes måndag.

Den här måndagen finns inte för mig. Förra veckan var bra körig på alla sätt och vis, kunde ju inte sluta värre liksom. Så jag vaknade med nya tag och tänkte "det kan ju inte bli annat än bra nu" Men helvetes veckan tänkte fortsätta även den här måndagen. Jobbet var annat än lugnt och skönt, allt var alltså upp och ner. På hemvägen får jag veta mer om saker som hänt, som vi inte har ett enda jävla finger med i egentligen. Skit är det iallafall.
Samt att våran lilla Malibu fått somna in. <3 Det känns kan jag säga. Min favvo. Så 3 marsvin på 6 månader har vi förlorat. Kan verka löjligt men djur är djur. Och man tycker om dom.
Det enda positiva med den här veckan är att pappilu kommer hem på söndag morgon. Så idag är jag ingen glad eller positiv person, alls.
Vill inget hellre än att vara hemma och bara glo. Kan det inte bara få vara bra nångång? Vore en lättnad.
Ska snart hämta min gigantiska byrå så jag har något att pyssla med under kvällen, montering samt omstruktur på alla mina kläder. Äntligen kanske man kan använda allt annat än bara det översta lagret som knappt går in i garderoben.
Allt för att tänka på annat just nu.



det var bara nåt som kom över mig...

match idag.

Redan söndag. Det är fan inte sant. Känns som att det alltid är långt till helg och bara söndagar. Hela tiden. Tröttsamt, ja. Ta lite semester kanske? Har liksom absolut ingen semester att ta ut så det blir svårt. Fan också. Lite bitter av mig idag, svar ja. Det börjar bli lite mycket onödiga saker som rullar runt. Jag blir så matt.
Förbannat bra väder idag iallafall. Drog med Kaisa för att lämna tillbaka ett par leggings jag köpt också. Så nu är det bara att invänta match som går av stapeln kl 18.15 i Sprallenhallen. Vems idé det nu var att döpa en hall till det undrar jag verkligen.
Jag är inte alls på humör idag. Om någon kommer med ett ruggigt bra förslag att komma bort så är jag på direkt.
Känns bra faktiskt att pappilu kommer hem om precis en vecka. Bringa lite ordning och struktur i hushållet här hemma. Jag har för övrigt noll ordning och struktur på livet just nu känns det som. Eller så är det precis det jag har. Nej faktiskt inte.
Jaja ska försöka tagga till match. Det blir nog svårt. Jag är ganska anti allt just nu. Det går åt helvete med allt. Heippa.

Dagens musik; Lars Winnerbäck - Kom änglar



för att satsa det sista på mirakel...

det är inte sant.

Har knappt befunnit mig hemma alls idag. Men gårdagen har satt sina spår. Har nog aldrig mått så dåligt som idag tror jag. Eller jo det har jag ju men idag var en av topp 10. Kaos. Jag bjuder på den. Det var riktigt kul igår! Fast det inte blev utgång i stan som jag verkligen taggat till för. Istället drog jag hem till Jimmö och träffade Emelie, Hanne och Jonna där också. Efter lite om och men så blev det södertälje och överraskningsfest som onekligen hade satt fart. Vet inte alls hur länge vi var där men inte allt för länge innan vi bestämde oss för efterfest. Äntligen fick jag se Stoffe och Emmas lägenhet! Super fin! Och där blev jag kvar. Som alltid. Haha.
Ingen helg utan mys med dom heller. Tror dom känner att det börjar bli lite tröttsamt att alltid vakna upp och jag är där. Men det får dom ta.
Så efterfest till typ kl 6 tror jag. Uuääh. Upp vid kl 12 igen. Och mådde som en påse sopor helt klart. Vilket också fortsatte hela dagen. Trodde jag skulle dö på riktigt. Men jag klarade mig och nu har jag faktiskt ätit ett helt mål mat för dagen. Bra gjort!
Så man kan säga att jag tar det lugnt ikväll. Bara hemma. Eller ja jag har hunnit tillbringa 2 timmar på akuten med Jimmy C också eftersom han hade gjort sig rätt illa på sin match ikväll.
Imorgon är det bara match i Sprallenhallen som gäller kl 18.15 mot Bolton. OM jag ska sova sjukt mycket och länge nu! YES!

Dagens musik; Timbuktu - Stirra ner



fina gamla älv rinn vidare men vara inte länge...

thank god its friday.

Idag kanske det går bättre att blogga, för igår gick det inte ens att logga in. Men det hände inget igår iallafall, jobb och träning. Åkte också med Kaisa och Johan till media markt för att köpa bilstereo till henne typ. Thats it.
Idag är det fredag, äntligen! Som jag väntat. Det var en skön dag, fredag och bästaste vädret. Saknades bara att det skulle vara löning också..
Alltså min helg är så oplanerad man kan tänka sig. Helt otroligt för att vara jag. Skulle ju dragit ut i stan idag egentligen men alla bangade och endast jag kvar. Haha. Så får bli Salem för hela slanten istället. Inte fy skam det heller, och nära hem. Vi får se vart den här kvällen slutar helt enkelt. Mellanspel är inbokat tydligen så jag tror det blir lite röjigt. Eller så skiter sig allt. Vem vet. Kör bara.
Imorgon får man ju se hur sjutton Snygg Ronnie mår också när jag ska hämta honom från båten och kryssningen dom varit på. Tror det kan ha varit jävligt hårt.
Kan man skratta lite, eller om det är han som skrattar mest. Det får vi se.
Imorgon är även det oklart. Men match söndag iallafall så det blir ju inte all in, så vi får köra på det idag.
Sjukt nice med helg iallafall! Nu kör vi.

Dagens musik; Freedom vs Musikk - Hang on



barn som drömmer kan vi drömma bort den här natten...

känner ingen ånger.

En hektisk dag i skolan, men den gick fort. Och är det så att man verkligen börjar bli gammal eller vad är detta? Nu menar jag då inte träningsvärken som gör sig MYCKET påmind när jag tar ett steg fram. Utan snarare när jag kom hem från jobbet hade jag fått ett stort brev från lärarförbundet som jag nu nyligen gick med i och även akassan där. Inte för att det är heller något att hänga i granen, det är snarare vuxenpoäng om ni frågar mig.
Nej det som vad grejen är det som låg i mer än allmän information, en sådan där duk man torkar sina glasögon med som det stod lärarförbundet på!! DET var inte okej! Tar dom förgivet att alla lärare är gamla och har glasögon eller? Vad är detta!?
Jag fick ångest. För jag har faktiskt glasögon.
Vart är mina birkenstock tofflor. Måste skaffa sådana så man är helt med i gänget.
Det kändes ännu mindre okej att mammilu kommer in och as garvar, tar den lilla påsen som duken ligger i och springer till lillebrorsan och visar stolt upp den samtidigt som hon inte kan låta bli att skratta lite mer.
Jag är gammal. På riktigt nu.
Pappilu ringde och talade om att han kommer hem mycket tidigt söndagen den 14 februari också. Direkt flyg från thailand, lyxigt värre.

Dagens musik; Placebo - Where is my mind



men du kommer aldrig behöva ljuga igen...

måndag fast tisdag.

Har egentligen ingenting alls att skriva. Så varför jag skriver är nog mest för att få ur tomma tankar ur huvudet som ekar, fast som ändå snurrar runt helt onödigt och jobbigt.
Hur orkade jag åka till skärholmen det första jag gjorde när jag kom hem igår? Vet inte. Gjorde egentligen inte alls det och typ dog när jag kom hem. Helt rättvist. Men tycker synd om Ronnie och Micke som fick stå ut med en del gnäll. Sorry ni vet att jag gillar er iallafall killar <3.
Hade tänkt att lägga upp bilder på fejjan men insåg idag att jag varken orkar eller har hunnit. Så det får bli en annan dag.
Trodde det skulle vara mer tröttsamt att vara tillbaka på jobbet. Men lugn, det kommer nog imorgon.
Klarhet efter klarhet när man kommit hem. Det känns faktiskt inte alls jobbigt.
Vill ta ett lån för att köpa en riktigt, och då menar jag riktigt, schysst bil. Tror inte ens det kommer inträffa. Lika bra att låta bli kanske?
Det är onsdag imorgon, alltså snart helg, igen. Och jag har bara lösa planer för en gångs skull. Jag omges av mina fantastiska vänner. Vad gör man utan sådana?
Det känns bra nu. Och det trodde jag inte.



för inget är logiskt, inget är magiskt...

sliten, trött, jag.

Allt är sjukt. Helt sjukt är det. Mår verkligen som man förtjänar, men ack så roligt vi haft! Varken hinner eller orkar skriva något om helgen men allt jag har och säga är att; jag överlevde även den här gången! Bara det är en bedrift tycker jag. Fast det känns inte riktigt som att jag lever, än.
Så rolig helg, som väntat! Och vilka människor man träffat.
Taxi-tripp till ett stört stort shoppingcentrum i Riga som var hur fint som helst. SOL! Drycker i mängder, vågor och is. Allsång, irritation och bråk, cashflow, och fantastiskt sällskap!
Vad mer kan jag säga? 3 tjejer i en hytt slutar i sliten kropp och själ. Say no more.
Nu duscha sedan tok sova vidare. Jag är för gammal för sådant här ståhej.



vi kanske ses, det finns en chans på en spårvagn nånstans...