fan va skönt.

Det kommer nog bli till att åka runt lite under sommaren iallafall vad det verkar som. Fantastiskt! Jag som trodde att det skulle bli en tråk sommar som man bara längtade till Magaluf i början på augusti. Och så kommer det självklart fortfarande vara. Men hinner runt lite innan dess. Trots jobb! Och hur nice är inte det.
Sjukt bra.
Blir nog Västerås och Big Meet nu på lördag, om mina föräldrar orkar vänta en dag med att åka. Vilket dom lär göra. Underbara dom!
Hoppas även på Eskilstuna som verkar rinna ut i sanden? I sådana fall är väl det om två helger? Nåja. Iallafall.
Och helgen efter det, 18-20 juli blir det ÅHUS! Yes! Trodde inte jag skulle få åka i år heller, men det löser sig. Missade ju förra året då mina fd lagkamrater i Tumba lirade där. Skulle ju till ayia napa i samma veva där så det var lite trist att man missade. Men jag tar igen varje minut i år istället.
Tänk att ett samtal kan göra så mycket alltså. Åhus som är sjukt kul. Ska dock inte spela men kul iallafall. Har ju Robin, Tim & co. att glo på när dom lirar. Vilket kommer bli en jävla syn tror jag. Haha.
Så blir till att åka fredag och komma hem söndag. =) En as rolig resa med andra ord. Dock hoppas jag att Rasmus som ska med har körkort så slipper jag köra. Haha.
Nu är jag as taggad inför dessa helger. Det blir inga tråkiga helger hemma bara. Så nu blev jag betydligt gladare än vad jag var innan.

Efter jobbet var jag ut och gick i vanlig ordning och sedan var det bara att duscha och åka till Media Markt med familjen. Vi var där nog en timme kan jag tro. Haha. Och handlade en del också. Men jag hittade inget av det jag letade efter, säsong 6 av Scrubs min bror påstår att ha kommit ut, första säsongen av Svensson svensson och Jakten på lycka. SUCK. Så det blev Oceans twelve istället. Det är bra det med.
Sedan åkte vi till thai stället som finns i närheten och köpte hem mat. Och ack så gott det var. Så det blir det till matlåda imorgon. Smarr smarr.
Och nu ska jag lägga mig och glo på film eftersom att fotbolls em är slut. Tråkigt men sant.
Imorgon väntas en ny dag och Rosie ska vaxa mig och min mor =) Tydligen ska pappa ha över sina gymnasieelever för att skriva dykpapper och grilla här. Så det blir ett jävla spring.

för det är ett nytt spel och jag vill inte vara med...

måndag och tankar.

Då var det måndag igen och jag sitter på jobbet och väntar på att kaffet ska rostas klart så vi kan sätta igång. Blir en mjukstart såhär i början av veckan. Eftersom jag har så rackarns stressigt annars? Eller inte.
Skönt att the big boss är tillbaka så jag slipper ta hand om alla samtal jag ändå inte kan svara nå vettigt på. Så vi får väl se vad denna dag har att bjuda på. Förmodligen inget roligt.

Har mycket tankar som springer runt i huvudet nu. Så mycket som händer på en gång att jag knappt hänger med. Och pappa åker om en och en halv vecka också, det börjar jag inse mer och mer. Vet inte hur jag känner riktigt.
Jag är väldigt lätt att ha och göra med faktiskt. Fast lika mycket som man kan läsa mig som en öppen bok, kan jag vara lika hemlighetsfull som gravarna i Egypten. Det är olika det där. Jag väljer mina tillfällen för vad som är lämpligt.
Nåja, nog pratat om det, hela dagen kommer iallafall gå åt att få ordning på mina tankar om allt.
Veckans happening, tatuerar mig på fredag! =) Lillebrorsan ska vara med också, äntligen sällskap när jag tatuerar mig. Haha. Vet dock fortfarande inte hur den kommer se ut eller vad den kommer kosta. Det blir nog en stor överraskning. Jag längtar iallafall. Skönt att ha lite längre helg också.
Kul att man tänker på helg när man hunnit vara på jobbet en timme första dagen av veckan.. Smidigt.

det är så tragiskt, så jag springer tillbaks till dig...

dom lovade bilderna.

Ja eftersom jag lovade att lägga upp lite bilder från helgen så gör jag nu det.

                           

Tims äventyr i en av attraktionerna fick avsluta bildvisningen. Eftersom jag glömde bort att jag hade kameran och mest irrade runt med Sarah, vilket var roligare än att ta kort. Shit happens when you party naked..
Det har varit en väldigt bra helg faktiskt. Skönt också att vi slapp regn på country. Thank you.

fanns det en plats i hennes värld för två...

den gångna helgen.

Jag längtade till helgen och med all rätt. Fredagens bravader börjar med att försöka få igång en Tim som hunnit tagga och för att sedan tappa intresset helt. Men lite ölspel så var även han igång och vi for till Huddinge och fest hos Hjalle. Gänget plus Hjalles kompisar Kenny och Chipset. Det var trevligt fast vissa saker kunde väl vara ogjorda. Men men fredagen var helt klart godkänd.
Lördagen börjar bättre än förväntat, hade ju åtminstone trott att Robin skulle vara bakfull, vilket han nog var men inte som han brukar. Mammas krav var att alla skulle äta frukost, och det gjorde vi. Tim börjar dagen med en öl, rostmackor med ost och godis på. Nåja, vissa kan allt lyxa till det en härlig lördagsmorgon.
Så var den dagen igång.
Glider ner mot centrum och bolaget för att fortsätta lördagen som såg ut att bli riktigt pissväder att vara på Lida och Country festivalen. Får tag på Tvärn också och ber honom infinna sig hos mig med tillbehör.
Vid kl 18 började även vädret vända på sig och Johan och Tvärn befann sig hos mig och vi började grilla. Riktigt trevlig stämning och perfekt inför country.
Så vid kl 20 tog vi bussen från mig där också Sarah joinade. Vilket jag gladdes åt väldigt mycket! =) Träffade också Malin på bussen påväg till tumba, sjukt länge sedan man träffade henne så det var kul.
Och på country var det liknande som förra året, man träffade hur mycket människor som helst, drack, hade as trevligt, inget regn och det var bara som ett enda stort vimmel. Helt fantastiskt! Haha. Sarah och jag kan våra grejer. Never leave you.
Hemvägen var väl si och så. Hoppas och tror det löser sig bra.
Jag är iallafall väldigt nöjd med helgen som varit och avslutar den med att shoppa i skärholmen idag med Jimmy, Ronnie, Anna, Rosie och Annsi. Väldigt mysigt och jag som inte skulle köpa något kunde inte låta bli. Vi köpte hela skärholmen typ. =)

Bilder från helgen kommer i nästa inlägg.

och ingen vet om det, men jag ska berätta allt för dig...

finally fredag, fridag.

Känslan var skön när man vaknade imorse, hyffsat utvilad. Det är fredag. Somnade ju efter en halvlek drygt i fotbollen igår, men hörde att ryssarna fått spö med 3-0. Antagligen inget man behövde se, målen får man ju se på sporten iallafall.
Dagen idag kommer vara skön. Nästan inget jobb och städning efter lunch och sedan bli underhållen av Robin. Vem tackar nej? Tror på den här helgen faktiskt. Skön som dom senaste varit. Så snart har man träffat grabbarna 4 helger i rad. Kan aldrig vara bra för hälsan. Men jag gillar det.
Så so far iallafall har jag inte gjort så mycket, började även den här morgonen med att sitta i massagestolen. Fan så skönt det är. Efter det var det att gå ner till Peter och maskinen. Stog väl och pratade i 30 min innan vi kunde köra igång, efter det kollade vi mest resor på ving och fritidsresor, han visade vart han varit i Magaluf och sådant bland annat. Jag vill åka nu nu nu. Drömde om resan inatt faktiskt. Att alla vi satt på flygplatsen och jag träffade ett killgäng jag umgicks mycket med i 7-8an och fått tillbaka kontakten med några nu iof. Men dom skulle iallafall också dit och det blev en riktigt skön stämning att vi var så sjukt många som skulle dit.
Och det roliga med det hela är att jag och Jimmy kommer en dag efter alla och inte alls sitter med gänget på flygplatsen innan. Haha. Nåja, drömmar är drömmar.
Middagen igår med familjen blev precis som väntat, en Källsten middag. Det går liksom inte att beskriva vi är bara en sjuk familj. Kommer bli jobbigt när pappa åker sen faktiskt.
Nu ska jag fortsätta kolla resor med Peter tror jag, 1h och 30min till lunch, blir ingen matlåda idag utan Thai dagen i ära. Haha. 4h och 30min kvar av dagen. Jag längtar redan.

hur kan du be mig, be mig att förstå...

helgen snart här.

Och det känns verkligen. En stund på morgonen så kändes det som onsdag men efter det har jag stenhårt trott att det är fredag. Så är det bara torsdag. Nåja imorgon är det fredag och den här dagen är över om 50 min. Kommer nog sticka tidigare, orkar inte vara kvar. Har inte gjort nånting sedan lunch. Hade för övrigt 1 timme och 30 min lunch innan det fanns något att göra. Och hur kul är det? Visst är det skönt ibland när man får betalt för att slippa göra något men det blir långtråkigt i längden. Tur att jag har Robin om dagarna. Han får det att gå liite snabbare. Bra också att jag bytte abonnemangsform till Comviq kompis sms istället för som innan bara Comviq kompis. Så nu är det gratis också.
Sitter och försöker fördriva tiden också, Janne som jobbar kvällsskiftet är iväg "en sväng" och varit borta i 30 min nu. Så jag kan inte göra något annat än att sitta här faktiskt.
Känns så meningslöst att bara vänta ut tiden. Men vad gör man inte.
Ska äta ute med familjen idag också, det ska bli mysigt för det var länge sedan vi gjorde något sådant. Det blir ju ingen lyx restaurang i stan direkt men det är tanken som räknas. =)
Men imorgon är det fantastiska fredag, äntligen äntligen! Som man längtat och väntat. Blir nog att grilla med grabbarna imorgon eftersom mamma och pappa ska på 50 års fest. Frågan är bara hur mycket hjälp man kommer få? Förmodligen ingen. Håll tummarna. Ska säga det till dom, Tim vred sin ur led häromdagen och idag fick jag ett sms av Robin att jag hammrade på sin. As kul! Haha.
Nä usch nu gör jag något annat. Typ.. Surfar runt. Haha.

det finns ingen tid kvar...

torsdag morgon.

Det har varit en bra torsdag så här långt. Var väl lite trött när jag vaknade trots att jag la mig sjukt tidigt igår. Kanske därför. Började morgonen med att sitta i massagestolen vi har här. Lovar att det var galet skönt. Haha. Ibland kan man får behöva vakna på ett bra sett. Och detta var det bästa.
Allt har rullat på bra måste jag säga, har lärt mig så pass mycket om maskinen jag är vid mest att jag kan köra ganska mycket själv. Både Peter och Janne tycker nog det är väldigt skönt. Framför allt om en ena trasslar kan jag ta den andra.
Imorgon är det fantastiska fredag. Ska bli så skönt äntligen helg. Den här veckan har gått ganska snabbt faktiskt. Så imorgon ska jag möta upp Robin i Sundbyberg för att slå ihjäl tid innan Tim ansluter och vi kan åka hem. Jag längtar inte tills dess dock. Trafiken kommer vara värre än värst då vill jag lova. Alla som ska på semester och så vidare. Får nog räkna med minst en timmes hemresa. Hatar köer.
Uppladdning för helgen iallafall. Och nu kanske man ska försöka jobba lite =)

när jag bara stannade på mitt rum och såg dagarna gå...

trött.

Ja, med en trött och sarjad själ går jag nu och knyter mig. Tidigare än min farmor någonsin gått och lagt sig. Tur att jag är som mormor för Robin då, det lilla lammköttet.
På tal om honom trodde vi att vi lyckats klara oss utan en bild på oss två på midsommar, icke. Kaisa får guldstjärnan att fånga oss två på bild. Ingen vacker syn som vanligt och jag hade glömt att kortet var taget fram tills jag fick syn på det. Jävlar. Nåja, varje gång Robin, varje gång. Det slår aldrig fel.



Slutet på Robins fartfyllda dag också. Spritflaskan han håller i har han och Tim varit duktiga att hjälpas åt med under dagens/kvällens gång. Syns det?
Vi har en bild vi faktiskt blivit bra på båda två, samtidigt. Hur det kom sig vet ingen. Det kan nog inte ens en forskare luska ut. Men inget att skratta åt på den iallafall. Men annars är allt som vanligt. Nya bilder på fredag och lördag va?
Har faktiskt kollat på film nu ikväll med mamma och pappa, det är inte varje dag det händer. Men bäst man passar på pappa är bara hemma i drygt två veckor till nu.. Vi såg på Happy Feet. Så himla söt film! Har sett den förr men den är värd att ses igen.
Nu tar jag min trasiga själ och drar mig mot sängen och fotbollen. Snart är det helg.

se dig för lillebror, här kommer lyckan...

underbart väder.

Hoppas det håller i sig bara. Ser dock mörkt ut att det ska vara fint på lördag.. Såg i DN att det är den dagen som det ska regna av veckan som är kvar. SUCK. Självklart är det så. Men Lida Country festival hotas inte för det =)
Sitter och väntar på kollegan Peter så vi kan köra igång maskinen, kan i och för sig göra det själv men roligare att sitta här. Haha.
Absolute Summer 2008 är faktiskt en väldigt bra skiva, tack Jimmy! La in den på Ipoden igår och är väldigt nöjd. Många låtar man känner igen och andra man inte hört, så det är en salig blandning. Så som jag gillar.
Höll på att försova mig imorse. Jag har alltid varit klar så tidigt och kommit till jobbet väldigt tidigt så jag tänkte bara "blunda lite". Swosch, så var klockan kvart i 6 och vanligtvis går jag upp kl 05.20 och åker 06.10 eller kvart över. Ingen bra idé. MEN jag hann väldigt bra faktiskt.
Bra väder och löning, kan inte bli bättre. Joo kan förvisso vara lite piggare. Lill-lördag är det också dagen till ära. Haha. Snaaart helg. Längtar som fan.
Nää nu får han ta och komma. Börjar tröttna. Lunch om 1 timme och 15 min. Och 45 dagar kvar till Magaluf!! =)

jag kommer aldrig tillbaka hit igen...

tröst shopping.

Alltid den bästa. Jag mår som bäst när jag tröst shoppat. Haha. Som nu ikväll så ville jag ju till Allsång, som jag visste blev det inte så. Håkan får ses från tvsoffan. Jag har länge suktat efter en zip-tröja med håkan tryck på och nu är den min, beställd, betald och klar. Så hoppas jag har den nu i veckan! =)
Så fortsätter jag också hålla tummarna för eskilstuna eller sundsvall, lutar mest åt eskilstuna då det är billigast =) Men skulle inte skada att träffa farmor och going crazy på gatufesten. Haha.
Iallafall så piggade detta upp mig nå grymt för dagen. Tänk vad Håkan gör med mig. Driver mig till vansinne. Men jag gillar det.



Han är lyckan och kärleken i mitt liv.

Den som lyckas konkurrera ut honom är jävligt jävligt duktig.
Imorgon är det fantastiska löningsdagen! Vem är inte glad för det?! Sen att det mesta går rakt ner i sparkontot men det är en annan sak =) Hoppas också på att få lite lön från arvid. Vore ju pricken över i:et.
Nu, laddning inför allsång och pappas rabarberkräm han tydligen gjort idag. Igår var det rabarberpaj. Ibland kan han allt. Är också as trött så det blir till att tok sova efter allsången.

folk säger att allt är för konsten, inget för berömmelsen...

tisdag.

Den här dagen var inte lik någon annan. Vaknade knappt av klockan imorse och trodde inte det var sant hur trött jag faktiskt var när jag äntligen fick upp ögonen. Det går ju alltid lättare när man väl är uppe, så nu har det inte varit så farligt, men visst är man trött.
Var hos Jimmy igår och glodde film, What happens in Vegas. Som jag alltid velat se. Den var bra faktiskt! Gillade den, förutsägbar, kärleks film typ. Helt i min smak som tjej. Efter det orkade ingen av oss hålla ögonen öppna trots att klockan bara var 8 så jag åkte hem.
Idag är första gången jag inte kunnat vara endast på ett ställe pga samtal hit och dit. Började efter 9 fikat, hann inte ens avsluta det innan receptionen ringde och sa att Vattenfall var här för att byta mätare. Springa runt med honom och väl tillbaka vid maskinen där jag ska vara så ringde receptionen igen, hisskillarna var här. Jahapp.
Nästan så man blev svettig av allt springade hit och dit och öppna dörrar och släppa in. Haha.
Inte fick jag stanna på min plats vid maskinen heller som för övrigt har strulat hela dagen så bara det har varit jobbigt, utan då var det dags att packa annat kaffe.
Jag gav upp när även den vägrade funka och gick på lunch istället. Så för att få lite lugn och ro och vänta på att dom ska bli klara med hissen sitter jag på pappas kontor (mitt just nu och 4 veckor framåt) och bloggar.
Men nu är det bara 4 timmar kvar på den här dagen och 2 timmar till fika! Yeey. Sen blir det hem och vila. Jag som ville till Allsång på skansen idag.. Håkan kör ju ikväll! Fast jag kommer se bättre om jag sitter hemma och kollar på tv än om jag skulle åka efter jobbet =)

och jag föll för nån på en fest nånstans...


ser ljuset i tunneln.

Endast 1 timme och 14 minuter kvar att jobba på denna otroligt sega måndag. Måndagar är inte kul, det är långt till helgen, man är seg och allt känns bara allmänt hopplöst.
Dock kan måndagar vara okej om det är korta veckor, som förra veckan. Men inte nu.
Nästa vecka dock så jobbar jag knappt 3 timmar på fredagen. Yeeey! Ska tatuera mig så då kan jag inte jobba. SYND.
Men det är ju inte förens nästa vecka det..
Jag blickar istället framåt till helgen, jaa det är tok långt dit och allt det där, men då är det country och det kommer nog bli galet iår. Precis som förra året. Holly smack.
Får se om jag tar med mig Robin och Tim hem direkt efter jobbet på fredag. Eller om dom får åka själva. Haha. Äsch det visar sig, som sagt många dagar dit än så länge.
Så jag roar mina tankar med musik på ipoden och att tänka på sex and the city filmen igår. SE DEN!



Kanske man ska gå och jobba, eller iallafall kolla på maskinerna när dom sköter sig själva. Dock har kvällsskiftet gått på nu så lite nytt folk att byta ord med.

du hade din chans, men det är över nu...

då var det måndag.

Igen. Och ingen lycka direkt. Första dagen på pappas semester innebär att jag fick köra själv till jobbet idag. Yeey. Not. Jag dog inte iallafall. Haha. Så nu kommer pappa inte tillbaka till jobbet förens i mars i bästa fall. Så jag jobbar nu själv här i en och en halv månad. Blä.
Ingen snålskjuts på pappa med bensin och allt. Haha. Attans.
Så idag, egen bil, matlåda och det är mina pengar som ryker om jag vill ha något extra. Jävla skit. Kanske dags att släppa taget eller? Haha. Tur man bor hemma so far iallafall, kostar inte lika mycket. Men det skadar ju inte att få sig en egen lya.
Fördelar denna vecka, ingen pappa, ingen chef = jag har hand om vissa rutiner och emottaganden av elektriker och dylikt. Alltså kort och gott, jag är chef nu i en vecka. Haha. Hur fan ska detta gå!

Igår, sex and the city filmen! Oh herregud vilken fantastisk film! 2 timmar och 25 minuter av en underbar känsla! Tycker verkligen verkligen synd om Jimmy som var mindre road. "Man har ju sett bättre filmer..." NEJ, topp etta! Och jag älskar Carries ögon.
Den filmen är värd varje minut.

så säg som det är, för den här gången krävs det mer...


vilken midsommar.

Utan dess like. Men tack alla som var här! Hade verkligen hur kul som helst, hoppas ni också hade det! Man kan säga att det var drag. Kul att alla kunde komma också =)
Och utan man visste ordet av var kvällen över. Hann in till Alex bara några få ggr. Känns lite trist, men det var roligt som tusan. Vi lirade kubb, hus mot hus, mitt hus vann ju såklart! Haha. Suckers! Vi skulle även lirat brännboll, men det rann mer eller mindre ut i sanden faktiskt.
Vi började tidigt hos mig med dom som ville grilla, så runt 17 snåret när mamma och pappa lämnade byggnaden var det redan många som var bra på lyset. Innan kl 18 hade vi en som däckat. Läskig story dock. Men allt löste sig. Kl 19 började dom trilla in hos Alexandra också. Då drog det bara iväg kan man säga. Var nog inte någon som inte var slirig under kvällen faktiskt.
Kul också att Linda och hennes kille Jocke från Linköping kom hit också. Så sällan man träffar henne sen dom flyttade.
Aaa jag orkar inte berätta i detalj allt som hände för det går inte, då får jag nog skriva en novell. Midsommar 2008 får den heta.
Skönt att komma i säng ganska tidigt redan vid halv 4 somnade jag nog. Då hade också Tim hjälpt mig att städa undan det värsta. Tackar så mycket för hjälpen!
Får bli lite bilder från midsommar också för er som är intresserade. Enjoy!

                               

Det var delar av våran midsommar iallafall. Stört kul. Men missade såklart att ta kort inne hos Alexandra också. Nåja, jag är inte den som är den inte.
As skön lördag var det, pizza med delar av gänget från midsommar, 4 filmer senare, middag med familjen samt Linda, Jocke, Fetto Robin och Tim. Skönare dag får man ju leta efter.

Ikväll är det Sex and the city filmen, sååå efterlängtad. Stackars Jimmy som gör mig sällskap bara! Haha.

för du var solskenet, jag var ensam...

glad midsommar.

Till er alla. Jag håller på förfullt att fixa i ordning allt och var in och kollade hos Alexandra när Malin och Fia hjälpte till med att pynta allt. Nu är det midsommar.
Hostar fortfarande ganska mycket så det är ganska jobbigt, hade gärna sluppit det. Men inget hindrar mig idag. =) Ska hämta Robin och Tim i Gladö Kvarn vid 14 tiden. Sedan drar allt bara iväg. Så om två timmar ska jag ha, duschat och plattat håret åtminstone. OCH städat klart och fixat såklart. Men det är på väldigt god väg eftersom jag får tacksam hjälp från pappa med allt. Mamma jobbar till kl 14 så hon behöver inte vara med haha. Lyllos!
Det som är stressande just nu är, vad fan ska man ha på sig? Lär ju få byta om framåt kvällen iallafall eftersom det lär bli kyligt. Men ändå.
Har bränt ytterligare två skivor också. Jimmy hade fixat Absolute Summer 2008 så dom var jag ju tvunga att ha. Haha. Men tror på ikväll faktiskt. Kör hårt. Drickat är på kylning och nu kan festen snart börja.



Glad midsommar på er! Nu kör vi.

jag vet att det bara är fantasier...


midsommar fix.

Jag åkte till jobbet imorse trots feber. Jag kunde bara inte ligga hemma och få liggsår och drabbas av ännu mer tristess. Det gick bara inte. Dock var man ju inte den kryaste på stället. Hostig och jävlig så jobbade jag av det som behövdes sen vid 12 snåret drog jag mig mot stan för att möta upp Rosie och norsken Tommy, för att uträtta vissa ärenden på East street. Gick som smort som jag kan säga ibland.
Efter det direkt hem. Sova, trodde jag ja. Jag kom då också på att jag inte ätit sedan kl 05.30 så jag tog mig lite nudlar och duschade. Sedan var det ju bara att åka med till centrum för att inhandla allt inför imorgon.
Kom hem för en timme sedan typ och då var det ju bara att börja plocka och städa. Snart sova kanske? Nää men nu är det ju lite onödigt eftersom klockan är så mycket. Gå och lägga sig tidigt och upp sent. Hoppas jag iallafall.
Ska hämta Robin och Tim i huddinge imorgon också. Dom kommer ju må bäst. Man kanske ska vänta med att kyla deras öl så att dom måste vänta med att dricka? Haha! Elakt men fan så kul. Nää men lite snäll har jag ju lovat att bli så bäst jag håller mig till det.
Tror det kommer bli svårt att klara det.
Längtar tills imorgon. Tror det kommer bli riktigt kul! Ska in och prata lite med Alexandra också för att se hur allt är tänkt imorgon. Var in och kikade hur dom fixat idag, och det kommer bli sjukt bra!
Nu är jag taggad, jag vilar mig i form.

och du kan inte fånga mig, och jag kan inte fånga dig...

bu för att va sjuk.

Jag har verkligen inte gjort nånting idag mer än glott på tv, druckit te och cola, sovit lite och smsat. Alltså helt ärligt huuur mycket kan man sova egentligen? Fattar inte, har sovit över 13 timmar totalt sedan igår kväll och ändå känner jag mig lite trött. Så länge har jag nog aldrig sovit faktiskt. Joo när man var yngre och tyckte det var as kul att slösa bort sommarloven med att sova på dagarna och vara ute på nätterna.
Men det som känns bra är att halsen är betydligt bättre och jag får för mig att jag är piggare. Det är väl inte så konstigt när man bara legat i sängen hela dagen kanske.
Nu har iallafall Jimmy bytt så han åker med mig till Magaluf, puh. Känns skönt att ha det avklarat. Längtar som fan att komma bort lite! Kommer bli jätte skönt med sol och värme.
Men det är än så länge långt dit och man kanske ska fokusera på det som står närmast, fotbollen ikväll. Spännande må jag säga. Ikväll får man se om Sverige går vidare eller inte, och det får vi ju verkligen hoppas på.
Nu ska jag krya på mig som fan så jag är pigg och glad imorgon. Och tills fredag om inte annat.

ibland är en lögn det finaste man har...

va fan då.

Självklart fast man gått och lagt sig innan kl 21 igår. Vilket inte har hänt någonsin så länge jag levt tror jag. Var hyffsat pigg när jag vaknade men kunde inte prata pga den svullna halsen och dragit på mig feber. Yes. Fantastiska midsommar håller på att försvinna iväg. Men känner mig faktiskt genast lite bättre. =) Har ju vilat hela dagen i sängen och druckit mycket vatten och fyllt på med lite frukost.
Inget ska få stoppa mig på midsommar =) Och imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Har inte riktigt råd att vara hemma känner jag.
Brände en till skiva till midsommar igår också. Så nu har jag lite att gå på iallafall. Sen har jag ju många fler skivor som funkar också så det är löst. Nu ska jag bara kolla hur många som faktiskt kommer hit och äter. Förberedelserna börjar ju imorgon med allt och då vore det bra att veta hur många stolar och grejs man ska kirra. Annars kan det blir jobbigt.
Tror att allt löser sig allt eftersom ändå. Jag tänker inte ha panik för att jag inte är piggast i stan just nu.
Vidare med Vänner och ett glas cola.

för nu vet jag vad mina läppar är till för...

inte helt okej.

Den här dagen har varit mindre bra kan man väl milt uttrycka sig. Börjar morgonen återigen med halsont men nu också med huvudvärk och lite hosta. Första tanken "jag kan ju inte vara mes och vara hemma heller!" Så i med treo och den frukost man fick i sig och iväg. Och det blev inte bättre under dagen.
Påväg till jobbet fick man ett mindre roligt besked om Magaluf resan som ser ut att lösa sig ändå. Tur det! Men när man kommer fram så har dom tagit ihjäl en mus och lagt i en pappmugg och ställt på kajen så jag bara ser hur svansen sticker ut. Uuuuhhää! Sådant om något fixar jag inte. Då kände jag bara hur illa den här dagen kommer vara.
Så läste jag horoskopen i city och metro som vanligt och i metro stog det något i stil med "det kan köra ihop sig för dig, men lägg ingen energi på att försöka lösa det för det kommer ordna upp sig iallafall" Tyckte det stämde ganska jätte bra.
Självklart fick jag slänga iväg ett sms till Fetto Robin om att det stämde. Haha. Alltid är det nånting.
Sen hela dagen har det varit tråkjobb, jag har faktiskt jobbat hela dagen nästan.
Var tvungna att göra om 8 pallar med kaffe som hade svält, så det var bara att ta varje påse och sprätta tillbaka i en stor plåtbalja kan man säga. Och det mådde jag inte bättre av vill jag lova. Usch. Huvudvärk till max och allt vad det nu var. När jag kom hem hade jag kaffe innanför BH, brallor, skor allt. Så man kan säga att jag har inhalerat kaffe i porerna ganska bra. Undrar om man kan sova alls inatt.
Tänkte gå och lägga mig super tidigt eftersom jag mår så dåligt som jag gör. Jag måste vara pigg till midsommar. Eller snarare jag kommer vara det oavsett vad.
Nä nu orkar jag inte skriva mera.

jag går på gator tills dom vänder, den här stunden är resten av mitt liv...

snart så.

Är det midsommar. Och jag har hållit på att fixa musiken hur länge som helst tror jag. Suttit här hela kvällen känns det som. Det har jag nog också. Hann knappt gå och ta en kopp te haha. Har fortfarande ont i halsen och börjar bli lite hes men fan det ska gå över alltså. Skiter i det på midsommar. Haha. Kommer bli så himla kul!
Har lämnat ut lapparna nu till dom närmaste grannarna. Får se om vi får några klagomål men det tror jag inte. Har alltid annars varit lugnt.
Men bara 3 dagar kvar att jobba. Eller aa 2 och en halv. Och på torsdag ska jag in till stan direkt efter jobbet med Rosie en sväng. =) Sen akut hem för att fixa och dona!
Fetto Robin och jag smsar alltid väldigt mycket när vi jobbar, allt mest för att få tiden att gå och oftast om helt oväsentliga saker. Men kul är det. Bland annat om hur sjuka arbetskollegor man har. Och jag har en som verkligen tar priset. Han är på riktigt störd i huvudet.



Här har vi honom, Peter i egen person. När man är vid produktionen och alla maskiner måste man ha keps på sig för att det är "rena zoner" och han självklart glömde sin på fika rummet som alltid så han gjorde en egen av en 1000grams kaffe påse. Snyggt va? Så ser man pappa till vänster och en till Peter till höger som jag jobbar mycket med för att lära mig maskinen jag ska ha sen.
Lovar att man haft ett par skrattattacker med honom på fikarasterna. Herregud.

Kanske ska åka till Eskilstuna och/eller Sundsvall för att glo på Håkan Hellström också. Men får se hur det blir med dessa resor, men vore fantastiskt kul! =) Kanske får ressällskap av
Emelie till sundsvall i sådana fall också. Vore jätte kul! Så kan vi bo hos min farmor då också. As skönt.
Nej nu fotboll och sova.

men det var bara något som kom över mig när jag gick gatan fram...

jobb, jobb.

Fast jag kan inte säga att det är effektivt. Det är det aldrig här. Så idag känns det extra jobbigt att tiden inte går snabbare. Suck tror aldrig den här måndagen går över. Som jag även sa till Fetto Robin.
Men förra veckan gick jävligt snabbt måste jag säga, så jag tror att bara man kommer förbi måndag så är det inga problem. Det är ju faktiskt kort vecka denna vecka och halvdag på torsdag. Fantastiskt! Måste till stan direkt efter jobbet på torsdag också så jag har det gjort. Sedan är det förberedelser till midsommar. Tjohoo! =) Sjukt nice.
Ska lämna ut lappar om att det kommer vara ett jävla liv runt punkt 4 och 6 på gatan till dom närmaste grannarna så dom är förberedda.
För det kommer vi vara.
Ska försöka kika på lite musik idag också. Någon som har förslag?
Dock börjar jag få ont i halsen, inga goda tecken inför vad som väntas. Jag ska göra ALLT för att få det att försvinna.
Nä nu får det vara torsdag tycker jag.

förändras, förändras aldrig behåll din rastlöshet...

söndag kväll.

Och jag är verkligen mör som få. Haha. Känns inge vidare bra faktiskt. Så ska man bära massor imorgon säkert och mina armar är döda. Braa där! Men det är bara att bita ihop inte mer med det.
Har verkligen inte gjort nånting idag känns det som. Skönt men också lite trist, man blir så himla trött. Städat har jag gjort iallafall, äntligen fick jag arslet ur vagnen och tog tag i det, och på 15-20 min var det klart. Att man inte gör det på en gång annars? Fattar inte, snacka om att jag blivit lat.
Efter det så satt jag mest vid datan och ugglade lite innan jag la mig i sängen och kollade på vänner. Det skulle jag inte gjort, för efter ett avsnitt somnade jag.. Såklart men men kommer lätt kunna somna ikväll efter matchen iallafall =)
Så nu kom Jimmy hit precis och vi ska kolla fotbollen och äta glass och jordgubbar. Sen kommer jag vara så trött att jag dör tror jag. Inte lätt att vara liten i en stor värld inte.
Och imorgon är det måndag igen. Men kort vecka och jag längtar till midsommar! Kommer bli så roligt =)
Nu, fotboll.

du var sötare än dom men jag slängde bort det igen...

håkan hellström, eken cup m.m.

Vilken skön helg. Tror det blir ett par sådana här fram över. Dock inte med samma tema som denna. Idag känner jag utan tvekan att jag kan bara ta det lugnt utan att få ångest, är så nöjd med helgen. I och för sig har jag träningsvärk i hela kroppen känns det som (mellan 90 och döden..) och jag är ganska trött eftersom det är söndag.
Inleder ju den här helgen med Håkan Hellström. Kunde inte börjat bättre. Och jag fick med mig fler än bara Jimmy. Det blev jag, Jimmy *2 med flickvän Emelie och så mötte vi upp Hjalle inne på grönan. Nu kunde föreställningen börja.
I och för sig så var det två timmar kvar så vi satte oss för att äta och dricka lite cider och öl. Skön start på kvällen, fint väder var det också lite kallt bara men det löste sig.
När väl han började spela så var det bara jag och Jimmy Ö som ville kolla, dom andra fortsatte vidare mot Kryddhyllan.
Och vilken show. Som vanligt! Vi var i helt extas. Den mannen är otrolig. Ville bara börja gråta. Haha.

             

Skulle kunna lägga upp massor av bilder på Håkan. Men tror att det inte är så många som roas över det så jag avstår. =)
Det var den fredagen, min fredag, över.

Upp kl 8 och ladda inför Eken Cup på Gubbängsfältet. Jag var så nervös att jag knappt fick i mig frukost. Första matchen i grön tröja. Det här kunde gå hur som helst med tanke på att jag inte lirat match på tusen år, men jag gick all in.
Hämtar upp Jimmy som inte var det piggaste i ett par skor då. Och även redan fått sms av Fetto Robin att det var små tungt att redan vara på plats pga mig. Jag hade då inte ens lämnat uppfarten hemma.
Han älskade mig nog vid det tillfället.
Kommer ut, får syn på min hejarklack men fick knappt fram ett hej av nervositet. Haha. Ber om ursäkt.
Byter om börjar värma upp för första matchen. Gröna tröjor är speciellt. Nr 30 har nu blivit mitt nummer.
Fick börja matchen dagen till ära också, chockad och skakis var det bara att ställa sig med dom vita fotbollsskorna och köra. Jag inledde det bra genom att göra Salems första mål. Nu hade jag gjort mitt kändes det som.
Dagen flöt på och hejarklacken var troget med i 2 matcher av 3. Stor kärlek till dom grabbarna! Fick två tröjor av Robin och Tim där dom skrivit lite på. Haha. Peruker och huligan tutor var självklart med. "Vad är det där för idioter?" Jag: "Det är mina bästa kompisar..." Haha. Sötnosar.

                     

Dom livade upp eken cup helt klart. Jag gillar dom här grabbarna.
Skönt att vi fick tidigare lägga sista matchen så vi hann se Sverige matchen, som egentligen inte var något att hänga i granen. Jag höll nästan på att somna där på slutet men det var bara att börja om efter matchen och göra sig iordning. Blev hämtad av, Danne, Söder, Johan och Jimmy för att åka till Söder så han fick göra sig i ordning. Sedan vidare till stan och Högbergs. Lugn och städad kväll trots allt. Jag var nog ganska sliten efter fredagens och lördagens bravader. Mötte upp Jocke, Hjalle, Gp med sin vän Hagge. Senare kom även Rosie dit. Men vi började dra oss hemåt vid 1 tiden ändå.
Kan säga att jag somnade ganska fort. Och jag är himla nöjd med den här helgen. Längtar till nästa som innebär Midsommar.

kan jag gå med dig hem från bussen...

at work.

Och det är fredag. Det märks i hela huset faktiskt, allt går på halvfart i produktionen och man är mera uppåt än alla andra dagar. Sjukt skönt. Så ska det inte regna något idag vilket känns ännu bättre. Inte kul att behöva ha paraply på grönan ikväll. Är taggad till tusen faktiskt! =) Det blir man när Håkan är i farten.
Mer ikväll vet jag inte vad som händer, men det löser sig. Ska ju ändå upp ganska tidigt imorgon samling 9.30 vid Salems tält. Jag hoppas allt går bra för mig. Haha.
Gick ju och la mig vid 21 igår så jag är pigg och tror det kommer hålla hela dagen samt kvällen, det kan behövas när man går upp 05.20 varje morgon och ska vara ute hela kvällen. Man vill ju vara hyggligt utvilad imorgon också, annars pallar man knappast hela dagen på Gubbängsfältet.
Matchtider, 10.40, 14.00 och 19.00. Spännande hur det kommer utvecklas.
Så idag blir det chill bara, ca 2 timmar jobb och sedan städning. Känns inte jätte kul men skönt när det är fredag här faktiskt. Så kan man gå tidigare än kl 16. Fantastiskt skönt! Har verkligen ett bra jobb när det är sommar och allt. Klagar inte någonstans. Bra lön, skönt jobb och utmärkta tider.
Kanske dags att ta tag i saker och ting eller kanske hjälpa pappa när han fixar med sina grejer. Titta på kan jag väl ändå göra.
Vad har ni för planer för dagen?

Midsommar är kirrat också. Kommer bli hur kul som helst. Håll tummarna för vädret bara!

för allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va...

håkan hellström imorgon.

Och jag hoppas jag inte har lika ont. Men ska snart gå och lägga mig för att vara maximalt utvilad och ha så lite ont som möjligt. Larvigt javisst men sånt är livet. Jag gör allt för Håkan H. He is my man, som sagt. Jag längtar som tusan tills imorgon faktiskt. Det gör jag alltid när jag ska se honom. Får fint sällskap av Jimmy som är snäll och ställer upp när alla andra bangar. Stackarn som inte ens gillar honom. Haha. Vad gör man inte för sina vänner va? DET kallar jag att vara en vän. Haha. =)
Nää men jag ville bara mest meddela att det är killen i mitt liv jag ska få se imorgon. Nu ska jag gå och lägga mig och tycka synd om mig själv. För det är jääävligt synd om mig.

det har blivit svårt att älska, när all kärlek lett till besvikelse...

hög på tabletter.

Är precis vad jag är. Ser ut som 7 svåra år och känner mig helt groggy. Allt detta tackvare mina hästtabletter mot min smärta jag har en gång i månaden. Ändå har jag fortfarande ont. Självklart inte lika mycket men ändå. På en skala mellan 1-10 så känns det ungefär som en 11 om 10 är sämst vill säga.
Är iallafall på jobbet och försöker göra något vettigt. Ska i och för sig snart på lunch med pappa och min faster. Trevligt kommer det att bli, men ännu bättre vore om jag fick i mig något. Så jag håller tummarna för det. =)
Helgen kommer bjuda på så mycket kul att jag vägrar ha ont.
Imorgon är världens bästa dag med Håkan såklart och fredagen den 13e. Ska inte glömma att gratta Åsa på födelsedagen heller.
Lördag och spänningen steg just med 100%. Eken cup start och premiär i den gröna Salem tröjan. Och jag fasar inför detta eftersom att Tim och Fetto Robin har hittat på några hyss igen såklart. Med dom vet man aldrig vad som kan ske..
Lördagkväll är det faktiskt tjejmiddag hos Jenny, hoppas att jag har orken och inte är för död och pallrar mig dit, som förra året. Söndag förhoppningsvis fortsatt spel i Eken men man vet aldrig. Annars blir det allt att sova och plåstra om såren från lördagen.
Men nu är det lunch må jag tro så bäst jag drar.

innan vi ligger på kyrkogårn som alla innan oss...

onsdagkväll.

Och eftersom jag inte gjort annat än att varit på promenad, suttit vid datorn, ätit och suttit vid datorn sedan jag kom hem från jobbet så känner jag mig extremt effektiv. Hur kan jag göra det? Joo jag har uppdaterat min pixbox faktiskt. www.aangelique.pixbox.se kika gärna in där! Det var en liten summering av vad som hänt senaste tiden.
Jag har en grym värk och kommer snart gå och lägga mig, måste bara lindra smärtan med smarrig glass och färska jordgubbar och glo på det inspelade Lost avsnittet från förra veckan. Så vi i våran familj väntade tills nu när det brukar visas för att se det. Samma känsla dock kan man spola förbi den förbannade reklamen. Underbart med andra ord. Och efter det kommer jag somna ovaggat kan man säga.
Har suttit och pratat med Fetto Robin typ hela tiden också. Känns som evigheter sedan vi pratade på msn, och såhär mycket. Det händer aldrig typ. Vi är sådana sjukt upptagna människor. Not.
Uppdaterar min Ipod också, börjar tröttna på musiken där i. FÖRUTOM Håkan Hellström såklart. Det går inte att tröttna på.
På fredag kl 20.00 på Gröna Lund står Håkan på scen. I will be there! Någon som vill följa med kanske? =)
Ska försöka komma till skansen den 24e också, någon som följer med då också kanske? Man kan inte missa den bästa helt enkelt.
Nu är det Lost, glass och jordgubbar! See you.

jag vaknade en morgon, från en dröm jag hade...

så onsdag.

Och jag är stört trött. Sveriges match igår tog på krafterna. I och för sig var det en väldigt tråkig match, dock som alla andra matcher så kommer dom igång när målen trillar in. Och jag behöver väl inte yttra mig om hur snyggt Zlatans mål var? Det gick inte att undvika plus att alla pratar om det och medierna har sagt och skrivit det överallt. Så det så.
Jag har iallafall känt mig extreeemt snygg hela dagen idag. Mina arbetskläder är inte att leka med, såå girlie och jag passar inte i keps men har det ändå eftersom jag måste. Och skor med stålhetta ska jag nog föreslå på krogen. När jag kom hem var det bara att byta om igen. Har inte vant mig ännu vid gröna träningsoveralls byxor men det kommer väl till helgen då hela jag kommer vara grön (inte av gräsfläckar dock). På med dom iallafall och världens bästa tröja som är funkar till jobbet som värme och även fantastiskt skön att vara ute och gå i när det inte är 25+ grader, en Viksjö tröja jag fick av bästa vännen Fetto Robin. Jag kommer tacka dig i all evighet för den tröjan ska du veta. Den är självklart på tok för stor för mig men som att jag bryr mig, den är så skön att slappa runt i.
Och inte att tala om frisyren sen, man har ju snyggaste håret efter man burit keps hela dagen, platt som en pannkaka och en knut i bak på det. Jag lovar att jag var snyggast idag. Så har jag känt mig iallafall.
Hur har ni känt er idag?

Mensvärken smyger sig på och ikväll är det fotboll, så det blir fortsatt mjukisbrallor och känna sig lagom skön.
På tal om fotboll missar jag självklart Sveriges match mot Spanien på lördag pga egen match i Eken cup. Jag är måttligt glad över detta. MEN är dock väldigt glad åt att jag får dit Fetto Robin och Tim en sväng. Svek mig förra året så det är dags nu. Och framför allt nu när jag inte känner mig så hemma. Haha.
Lyckopiller idag, Håkan Hellström och Fetto Robin. You make my day!

 

det som är skrivet är skrivet och livet är livet...


ny design.

Tusen tack Cissi för hjälpen! Är super nöjd med den nya designen =) Hon har allt ett öga för sådant där. Tur är väl det eftersom jag inte alls är speciellt haj på det.
Sitter även nu på jobbet och låter maskinerna göra sitt. Har läst lite på aftonbladet och kollat datum för när Håkan H ska vara på skansen och allsången, självklart första programet den 24 juni. Jag hoppas jag är på plats iallafall.
Men på fredag smäller det! Håkan för hela slanten på grönan! Ska bli återigen jävligt roligt att se honom live. Min man.
Igår var det ju också sista korpen matchen för grabbarna, dom vann med sköna 2-0. Bra jobbat! Kul också att Victors pappa coachade motståndarna. Hjälpte dock inte. Haha. Kul att träffa honom igen faktiskt.
Idag är det ju annan fotboll, Sverige. Känns som att hela Sverige är taggade inför ikväll, och om dom nu förlorar så kommer det vara på löpsedlarna imorgon direkt. Känns trist faktiskt men så är det. Själv blir man nog inne hos grannen med mor och far.
Ska försöka mig på en promenad med Jimmy också om det inte regnar. Skulle ju gått redan imorse innan jobbet, men blev det så. Nä. Jag var alldeles för trött. Synd med tanke på hur mycket jag behöver det.
Så hoppas på lite uppehåll ikväll iallafall så man kan gå en runda. =)
Snart fika också. Jag gör ju inget annat på det här bygget.. Dricker i och för sig inte ens kaffe. Haha. Räcker med att man jobbar med det.

jag vill skriva en liten visa, där ögonblick blir till verklighet...

på jobbet.

Återigen måndag och jobb. Men jag var faktiskt inte alls så trött som jag trodde när jag vaknade, istället hade jag en sprängande huvudvärk. Det tackar vi för. Eller inte. Men upp kom jag utan problem och har inte varit jätte trött på jobbet som jag brukar. Skönt faktiskt.
Sitter på jobbet nu, men har väl gjort ungefär inget så tänkte kan väl lika gärna blogga när maskinerna står och går =) Är nu bara 2 timmar kvar att jobba, skönt att åka hem sen. Då jag troligen ska skjutsa min bror till siba för han skulle köpa något och sedan titta på fotbollen med Jimmy och efter det åka på deras sista korpen match. Självklart ska jag med och heja. Vad annars?
Fick även höra av Fetto Robin att Cissi ligger på sjukhus... Stackarn. Hade åkt in igår och nu visste han inte hur hon mådde, men något i form av halsfluss, magsjuka och 40graders feber. Det hade hon redan dagen innan hon tog studenten i fredags också. Usch inge kul alls. Hoppas hon slipper ligga där så länge. Var ingen rolig lunch-nyhet alls.
Men kom på att veckan i sig kommer bli jätte bra. Dock ingen träning imorgon som jag trodde. Attans. Men får försöka träna själv =) Det är fredagen den 13e den här veckan och det hade jag glömt bort, och det är ju MIN fredag. Självklart uppträder min man, Håkan H, på gröna lund då. DET kallar jag lycka! Det är verkligen min fredag.
Och Eken i helgen, kan inte bli bättre.
Nu ska jag fika.

för jag älskar ingen alls, sånt där är slöseri med tid...

bilder från helgens bravader.

Eller något i den stilen. Tur att man har med sig kameran, vad hade man gjort utan den? Jag hade då aldrig klarat mig faktiskt.

                       

Som vanligt jag och grabbarna. Men det är inte helt fel det heller, dom är ju för goa.

                     

Så blev lördags kvällen. Brillorna hänger med till Magaluf i augusti. Sjukt skön kväll!

återigen en lång helg.

Men ack så bra. Precis som jag trodde. Men nu är det söndag och det är väl oftast inget man längtar till, för då är det måndag dagen därpå och jobb. Långt kvar tills nästa helg alltså.
Den här helgen har verkligen bjudit upp till dans. Torsdag direkt efter jobbet fick det bli stan och möta upp den rara Rosie och göra våra ärenden. Haha i did it! Iallafall och vi satte oss på det vi inte då visste, alkiskrog vid söder. Haha. Men det var trevligt, åt och drack gott och pratade så där som vi kan. Många studentflak åkte förbi och man fick inte alls tillbaka den där pirriga och härliga känslan i magen när man själv stog så där.
När vi var klara blev det såklart shopping, ingen vidare bra idé när vi är tillsammans. Men jag klarade mig fint med att endast handla underkläder denna gång.
Möte upp Jimmy och Johan efter det, för att sedan lämna Rosie vid arlanda express. Tur för dig att du har överlevt, men looova att komma hem på tisdag nu.. Tror dock inte på det. Törstiga som vi var hamnade vi på Snaps för att ordna det torra i halsen. Träffade där också några från handbollen =)
Kul vakt där också, NOT. Haha. Nåja vi hade trevligt men for sedan vidare till Tullinge för att gratta Rebecca som tagit studenten samma dag.
Fredagen var det bara att ladda om batterierna och åka den helvetes långa vägen till Jakobsberg. Men det var det värt. Hade helt sjukt kul trots värme och en del pikar. Som man faktiskt lärde sig att inte lyssna på till slut. Var på 3 olika mottagningar med vännerna Tim och Robin och sedan några nyfunna grabbar Per och stackars killen som kallades Loser. Hade jävligt roligt under hela dagen, åt och drack gratis så där som det ska vara. Och vädret kunde inte varit bättre!
Åkte dock tillbaka till mottagning nr 1 och Danne för bad, bastu och mycket prat. För vissa iallafall.
Kunde inte blivit en bättre dag faktiskt. När man tillbringar den med sin bästa vän. Jag vet att du hatar mig ibland, men det är våran hatkärlek det. Haha. Egentligen tycker du om mig väldigt mycket, innerstinne.
Var väl hemma runt 4a snåret lagom rund under fötterna. Tack för en otroligt bra dag! Hoppas studenterna själva hade det lika bra!
Igår, lördag var det även då bara att ladda om batterierna när jag kom hem, duschade och gjorde mig iordning för stan. Trodde jag. Åsa kom hit till mig och vi skulle iprincip åka när man får sms av Jimmy som säger att dom var påväg hem. Allt slutar med att jag hämtar dom på stationen och vi hamnar hos mig istället för att grilla.
Hittade sjukt snygga brillor på ICA för hela 10kr.
Blev dock en väldigt tidig kväll och alla hade lämnat mig efter sista fotbollsmatchen. Då gick även jag och tänkte på refrängen. Illa men sant.
Bilder kommer inom kort från dessa dagar.
Jag älskar sådana här helger. Fler lär det bli. Midsommar, country osv osv. Längtar som få.

ändå har jag inte hittat vad jag letar efter, jag har varit i alla städer...

snart helg.

Och jag längtar, kommer bli en av dom sjukaste helgerna tror jag. Ska ju bland annat till Jakobsberg och vännerna där. Man kan aldrig beräkna hur det slutar. Så det blir en liknande som förra helgen antar jag, bestämde lite med Jimmy också att vi sitter på söder under lördagen, mysigare får man ju leta efter. Mmmh =)
Men just nu är jag för trött för att tänka. Höll på att somna när vi nu sitter och kollar på Lost. PINSAMT! Men vi kommer spela in sista avsnittet eftersom vi inte orkar sitta uppe någon av oss. Haha.
Men innan Lost så var jag ute och gick i en timme, sjukt skönt och äntligen kom mitt fläsk ut lite. Fast jag går otroligt mycket i jobbet, har träningsvärk för att man går så mycket i trappor, haha illa.
Nåja nu är det snart slut på reklamen och jag ska kika vidare och sen sova. Jätte mycket!

minnen från aprilhimlen...

en trötter dag.

MEN jag har iallafall jobbat effektivt idag, tills kl 14 =) Bäst hittills! Och imorgon slutar vi nog vid den tiden så det blir fantastiskt. Då blir det till att bränna in till stor stan och möta upp Rosie för vissa ärenden. Nu är jag inte nervös längre, vill bara få det överstökat. Har jag inte rätt Rosie? Haha. Nattis klart du ska göra det också, kan inte vara såå farligt trots allt.. Bland annat måste jag tillbaka till Modelhouse med min skiva som det är fel på för att få en ny. Dom gör bara sådär för att jävlas med mig bara för att jag tackade nej till jobbet. Fan. Antagligen inte men det känns som det. Haha.
Idag vette sjutton vad som händer, mer än Lost som självklart slutar kl 23.30 för att jag ville sova något iallafall. Nåja, man kan inte svika det programmet. Haha. Ska väl försööööka mig på en promenad också, men man har verkligen slappat till nu på eftermiddagarna. Sover ju hyffsat piss också så kan bero på det att orken tryter.
Fick samtal påvägen hem från jobbet om att Jockes Rebecca tar studenten imorgon så då var det bara att åka med ner till centrum och inhandla för imorgon och fredag. Trodde jag skulle klara att bara ha tills på fredag men kan ju lika gärna köra på imorgon också. Man lever ju bara en gång. Jag får iallafall gå på bolaget..
Nej för att inte sitta inne och titta ut på ett skönt kvällsväder kanske man ska göra något åt det.



går ändå runt i nån jävla dagdröm...

ny dag med nya möjligheter.

Jag tänkte ju gå en promenad imorse och ställde klockan på 5. Men var på tok för trött när det väl kom till kritan och ställde om till 20 över som jag brukar gå upp. Haha. Så det blev ju inte alls som jag tänkt mig. Tänkte dock gå och lägga mig direkt efter Lost ikväll annars är det zombie-dag imorgon också. Just nu känns det okej, men senare på dagen kommer jag utan problem kunna somna på en av truckarna.
Igår när jag hämtade Rosie så vaxade hon mammas ben och sen fixade jag massa musik till henne och vi satt och pratade till efter kl 12. Haha.
Och Rosie, jag tänker göra det. Idag. Jag vill jag vill jag vill. Vi ses i stan? Du är en hejare på att övertala. Dock var det väl inte jätte svårt med mig, men iallafall. Haha.
Nä nu måste jag dra och äta frukost. Tack för igår Rosie hade som vanligt jätte kul!
Ha en bra onsdag.

skyll dig själv ingenting händer här...

arbetande kvinna.

Haha. Jaa och jag är även jordens tröttaste kvinna tror jag. Om man kan kalla mig kvinna. Det lät bra iallafall. Man kan säga att det var sååå skönt att sova i bilen påvägen hem. =) Kommer bli jobbigt när man måste köra själv sen efter midsommar. Fan fan fan.
Idag på jobbet har det inte hänt ett skit. Jobbade effektiv tid kanske 2 timmar. Fikade mest och lallade runt. Håller även på att lär mig maskinen jag ska ha hand om sen. Men verkar ju inte överjävligt svårt. När den går så går den typ.
Satt även i massagestolen som finns som förmån där, så sjukt skönt. Sen gick jag och pappa och köpte glass. Typ det har hänt idag. Och det får man betalt för. Haha.
Jag klagar inte.
Har precis duschat och ska äta mat för att sedan hämta hit Rosie så hon kan vaxa mammas ben. Lär nog dö ganska tidigt ikväll. Men vill gärna hinna med en promenad, börjar fläska på mig lite.
Längtar som fan till Håkan Hellström på grönan den 13 juni. Om någon vill följa med så är det kl 20! Han är kärleken i mitt liv och som gör min vardag lite ljusare.

för du kan inte se när löven faller ner, hur fel jag är...

bla bla bla.

Så går det runt i huvudet på mig nu. Är trött. Vilket jag bara gått och väntat på heela dagen med tanke på helgens.. Whatever. Har ju redan dragit allt det där en gång bör räcka. I annat fall får ni väl fråga.
Vaknade iallafall inatt och mådde som en påse sopor. Första tanken "toppen första dagen på jobbet och, magsjuk?" Nåja så kul hade jag det då inte, var ju bara att somna om inte så jävla svårt. Mådde kanske inte bäst när jag vaknade men illamåendet gick över iallafall. Puh. Har ju faktiskt varit duktig och ätit nyttigt så pass länge så kroppen fick sig säkert en dunder chock i helgen med allt mumsigt den fick i sig.
Jaja, jobbet i vilket fall som helst var ju som vanligt ganska lugnt, började väl inte göra något vettigt förens runt halv 10 då jag hämtat ut grejer för drygt 3000kr så man ser ut som dom andra gubbarna. Snickarbrallor, fula skor, tshirt och keps. SÅ jag. Not.
Fick tråkigt nog ta tåget hem också eftersom pappa var på kurs. Tåg är inte heller min grej. Kom ju fan aldrig hem. Mötte iallafall upp mamma och handlade middag. Hem lagade iordning den fantastiskt goda pastasalladen med räkor, avokado och keso. Och självklart Italiensk salladskrydda.
Blev iallafall upp plockad av Jimmy *2 samt Emelie för att dra iväg på ett korpen derby. Och vilken jävla match. Bäst hittills. 3-3 slutade den iallafall. Igen. Men den här gången en bra genomförd match.
Nu är jag typ halvt död och borde gått och lagt mig för drygt tusen år sedan. Eftersom jag redan är pensionär.



Jag och gubbarna numera.

om vi nån gång, nånsin blir som dom...

underbar söndag.

Men lite ångest har jag. Ska ju faktiskt jobba imorgon och med mina underbart 4 timmars sömn börjar det kännas lite små tungt. Jag och Jimmy ska ju på bio ikväll, Iron Man kl 21.10. Och jag hoppas att jag håller mig vaken bara haha.
Så idag har jag glassat i solen heeela dagen, så jävla skönt. En bra bok, musik och sol vilken fulländad dag, som avslutas med bio. Känns fantastiskt bra.
Ser också fram emot dagen imorgon trots upp tidigt och det kommer att vara en tung dag, men äntligen lite att göra om dagarna. Och jag kommer att ångra att jag skrev det där om en vecka drygt. Haha.
Nää men vidare till handbollen. Tänk att båda favoriterna varit på tv efter varandra, Chippen och Kimpa. Dock helt olika sporter men jag diggar det ändå.
Så nu ska jag se vidare på handbollen och förhoppningsvis få in Gavin DeGraws skiva på Ipoden så jag kan njuta imorgon. Fick den nämligen idag av våra grannar när dom, mamma och pappa fixade våra staket. Tusen tack! =)

dom som går runt tills dom försvinner...

camillas 20års fest plus moms.

Jag laddade helt rätt igår. Jag hade verkligen hur roligt som helst och det dök upp massa kända ansikten. Och alla nya är bara att tacka.
Trodde att jag skulle komma sent till Camilla igår men jag kom dit som nr 3, hennes pojkvän Mattias och Paulina var före mig. Så det blev till att smaka på brända vitlöks baugetter, stackars Mattias. Haha. Det trillade in folk iprincip hela tiden och vid kanske 11 snåret hade festen brakat igång ordentligt. Vissa var mer förfriskade än andra, som det ska vara.
Tyvärr blev det inte alls mycket bilder tagna igår, haha jag hade väl för roligt helt enkelt? Men glömde helt bort kameran faktiskt. Men bra musik, kul sällskap och gott att dricka gör susen.
Delade taxi med Paulina med pojkvän Marcus samt min nyfunna vän Hasse (Sebastian aka Pastorn) dock for jag vidare på en annan förfriskad fest. Även där nya och gamla ansikten vilket var jätte kul faktiskt. Så vid 7 imorse gick jag och la mig sådär lagom mör.
Men vilken härlig kväll. Så som det ska vara.

           

Man kan ju inte säga att det blev överdrivet mycket bilder. Men men..
Och Maria, klänningen var verkligen fantastisk. Succé! Tusen tack! =)

Ikväll är det bio som gäller, Iron man fick det bli så det ska bli trevligt. Trodde dock inte att Jimmy skulle vara så pigg idag trots allt. Haha.
Känslan håller i sig, fan va jag trivs med tillvaron just nu. Känns sjukt bra. Fortsätt såhär. Älskar den pirrande känslan.
NU solen.

och känslorna faller fritt på midnattsgatorna...